door Tom Poes in Buitenland  ·  240 Reacties

  • 0
  • 1720x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Politiek gewin halen op veronderstellingen die nergens op gestoeld zijn. Dat maakt het zo smerig!

4
201 scepticus

Oh…de bewuste dame is inmiddels ook tot labiel uitgeroepen.
Dat kan ik me trouwens ook wel voorstellen na een verkrachting….

10
202 WijzeDwaas

@197 Je hebt nog heel veel te leren over het leven jongen. De onervarenheid spat er vanaf. Voor de zachte kant heb je niet eens oog, laat staan dat je er weet van geeft hoe deze in elkaar steekt.
Mijn oma zou hebben gezegd: het dons zit er nog op.

4
203 Yesterday

We hebben toch allemaal al wel Clinton gestemd toch?

2
204 Dzzz

Mensen die drugsproblemen hebben, beschouw ik als labiel!

4
205 scepticus

Beschuldigingen zijn nog geen veroordelingen ik wil trump daarin het voordeel van de twijfel geven.
Ik snap ook wel waarom mensen op hem stemmen het is vaak een protest stem ik vrees alleen dat deze mensen bedrogen uitkomen als hij aan de macht is tot op heden heeft dhr Trump in zijn hele leven alleen nog maar aan zichzelf gedacht. Daarnaast vind ik de taal die deze man gebruikt de manier hoe hij campagne voert president onwaardig . Je zal er maar mee zitten dat wil niet zeggen dat ik gek ben op clinton. Zo n land en dan twwe van dat soort kandidaten hebben ze niks beters...

0
206 dnns1973

@197
Wat zou jij als bewijs zien voor aanranding?
Trump zorgde er wss wel voor dat er geen getuigen bij waren.

5
207 GreyB

@204 , ik mijn over mijn dartbord een foto van clinton geplakt, er is weinig meer van over kan je zeggen.

4
208 scepticus

Maar de plicht roept, en helaas betekent dat niet dat ik mijn stem mag uitbrengen...

2
209 scepticus

@208 gelukkig dat je agressie kanaliseert via een dart bord dat spreekt dan tenminste voor je question

1
210 dnns1973

@206
Zijn eigen woorden, de aangiften van vele dames en de uitspraak (op Youtroep te vinden)
"Threat them (women) like shit" zou voor mij juist genoeg zijn om hem GEEN voordeel van de twijfel te geven. Maar ja, ik ben dan ook geen blanke boze man die dat blijkbaar allemaal normaal vindt.

2
211 GreyB

@208 Is zelfs haar foto zo oorlogszuchtig dat ze zo je dartbord sloopt? Ik vind het ook helemaal niks, maar er wordt me al dagen verteld dat "we" Clinton gaan stemmen en ik luister altijd braaf. question

1
212 Dzzz

Maak jullie toch niet zo druk. Hillary gaat met 73% aan kop en de stem van Donald Trump Junior is zojuist nietig verklaard na zijn tweet met foto stembiljet.... zelfs dat kunnen de trumpjes niet..

2
213 Crapdroid

@211 Krijgen we dat 'blanke boze man' gejank weer. Als mensen geen argumenten meer hebben komen ze met dat soort seksistische, racistische en beledigende opmerkingen.

9
214 Orbit79

@197

Je schreef: "1) Nog maar eens dan, je bent wel hardleers: Iemand die zoveel geld heeft als Trump, kan kopen wat hij wil. In die context zie ik zijn pussy-uitspraak. Is die uitspraak vrouwonvriendelijk? JA. Is die uitspraak een bewijs of aanwijzing voor aanranding of verkrachting? NEE"

Ten eerste gaat het niet om de context van "alles kunnen kopen" maar om beroemd zijn in deze, saillant doch belangrijk detail. Trump zegt zelf immers dat omdat hij een beroemdheid is hij vrouwen ongevraagd gewoon bij de kruis kan grijpen. Dat is naast vrouwonvriendelijk, eufemisme, ook aanranding mits er sprake is dat hij dit ook daadwerkelijk doet. Het is Trump zelf die aangeeft dit dus wel degelijk te hebben gedaan, hij verteld het verhaal met alle details erbij. Dat zou dom poch gedrag kunnen zijn, waar Trump het dan ook snel op gooit, kleedkamerpraat aldus Trump. Maar gezien zijn aanhoudende gepoch over vrouwen in dezelfde context en ook zijn handelingen uit het verleden toont wel een patroon van een seksueel gestoorde persoonlijkheid. Vooral omdat blijkbaar 'beroemd' zijn in zijn ogen voldoende is om vrouwen ongevraagd te mogen aanranden, nogmaals, zijn eigen woorden.

Dat het juridisch gezien geen feitelijk misdrijf betreft omdat de vrouw in kwestie geen aangifte heeft gedaan staat daar los van. Er zijn, jammer genoeg, genoeg vrouwen die letterlijk verkracht worden en daar nooit aangifte van doen, zijn deze vrouwen dan niet verkracht? Is het dan niet abject meer hetgeen de dader heeft gedaan? Retorische vragen.

Je schreef: "2) De aanleiding voor dit draadje was nou juist dat een labiele vrouw haar beschuldiging dat Trump haar aangerand zou hebben, heeft verzonnen."

Labiel is een kwalificatie die je niet kunt geven, je mist immers de expertise daarvoor en je kent ook niet letterlijk de situatie. Wel heb je een punt dat Trump niet voor aanranding op juridische gronden beschuldigt kan worden zolang er geen concreet bewijslast is geleverd. Neemt niet weg dat er legio vrouwen zijn die zich aangerand voelen door Trump m.b.t incidenten uit het verleden, en Trump's off-camera gepoch over zijn seksuele escapades spreken niet in zijn voordeel natuurlijk.

De hamvraag is dan natuurlijk, wil Amerika een in potentie seksmaniak als president? Dat is aan de Amerikaanse kiezer om te bepalen.

4
215 Dragje

Die andere heeft alleen al bij de bewezen illegale oorlog in Irak duizenden doden op haar geweten, ook kinderen..., dat is natuurlijk lang niet zo erg als een uitspraak..., volgens de niet blanke boze man dan...

7
216 Tjeesus...,

Die vrouw heeft wel een gelukslot getroffen met Trump. Hij gaat haar nu aanklagen en een schadeclaim op haar zal haar ongetwijfeld bepaald niet van de drugs afhelpen.....

4
217 Bezige Bij

@215 "wil Amerika een in potentie seksmaniak als president"

Het antwoord daarop is: dat speelt geen rol.

Ze hebben al een echte seksmaniak als president gehad die vervolgens een afzettingsprocedure (impeachment) overleefde. Saillant is dat de seksaffaire met Monica Lewinsky NIET de reden was voor de afzettingsprocedure, maar het feit dat hij daarover gelogen had.

8
218 Dune

Wat zullen de plebs hier janken als hun held trump verliest

4
219 ReactiePolitie

@219 Poe, poe, sterke tekst.

Het is overigens "het plebs" of "de plebejers". Dat zou je moeten weten als verhevene boven het gewone volk.

7
220 Dune

@219
Heb geen held nodig en per ongeluk gaf ik je een plusje..., dus eigenlijk staat het 1-2

4
221 Tjeesus...,

@211 Er is een verschil tussen iets zeggen en iets doen zolang hij niet veroordeeld is dan is er niks bewezen al heeft hij wel alle schijn tegen dat zal ik zeker niet ontkennen .

2
222 dnns1973

@219 En de grootste grap... denken dat het plebs zich druk maakt over de verkiezingen in de VS, terwijl een groot deel al te beroerd is om na te denken over de Nederlandse verkiezingen...

2
223 Dzzz

Maar..., respect voor vrouwen behoort ieder te hebben.

0
224 Tjeesus...,

Al zijn er natuurlijk een paar uitzonderingsgevallen...

2
225 Tjeesus...,

Er staat in dat hele flutverhaal niets wat bewijst dat ze 'alles verzonnen' zou hebben.

1
226 ffs

Ik plaatste een paar dagen terug een artikel over dit onderwerp, meteen kwamen de trollen dat het alleen in DailyMail stond, en bv niet in de Washington Post ofzo.

En het staat alleen nog maar in de Dailymail. En verder alleen als verwijzing naar DailyMail. Zouden de rest van de media geen interesse hebben? Ik vind het een valse aangifte, daar hoort vervolging + veroordeling bij, zeker in het geval van zedendelicten.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/22806-vrouw-die-als-13-jarige-verkracht-zou-zijn-door-donald-trump-laat-haar-zaak-vallen

6
227 Zaklamp

Ondertussen was / is die Epstein nog steeds wel een goede kennis van de Clinton's. Net als Wiener en Podesta. Bedenkelijke vriendenkring.

4
228 Hu.ib

@228 Trump behoort ook tot die bedenkelijke vriendenkring hoor:
"I've known Jeff for fifteen years. Terrific guy,'' Trump booms from a speakerphone. "He's a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side. No doubt about it -- Jeffrey enjoys his social life."
http://nymag.com/nymetro/news/people/n_7912/

0
229 whatsup

Het is voor feministen niet heel moeilijk om Trump kapot te maken met leugens. Omdat het even niet zing, (pro Hillary, go media go) . Toen alles uit kwam (ewwwwww.. dingen gingen toch anders dan voorspeld?)..


........ Daarom is alles zo onvoorspelbaar (overspelbaar?).

5
230 DikkeTor

Een storm in een glas water ...?

1
231 Sandor

@230

Welke leugens precies?
Trump heeft immers zelf gesproken over 'vrouwen bij de kut grijpen', net als dat hij zich voor de inperking van vrouwenrechten heeft gesteld zoals een verbod op abortus.

1
232 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

233 Manja

@233

In het artikel staat dat de Daily Mail het van een 'interne bron' heeft vernomen. Wat dus qua bewijsvoering niet veel verder komt dan een ongestaafde roddel.

0
234 Pegasus

@234
Laat het gaan. Manja, en de andere Europese Trolletjes op dit forum, hebben altijd de neiging bronnetjes af te doen als onbetrouwbaar als het ze eventjes niet helemaal uitkomt.
Nu ineens zijn bewijzen niet nodig en is de 'waarschijnlijkheid' genoeg om hem te veroordelen. Ze gaan even voorbij aan de rechtstaat, zowel hier als in de VS, dat men onschuldig is totdat het tegendeel bewezen. De rest is roeptoeteren en suggestief geblaat.
Wat heerlijk om bepaalde forumleden zover door het ijs te zien zakken de laatste tijd. Ga zo door

4
235 johnny87

@235

neiging moet zijn: systematisch...

Heb een of andere Wheely in een weekend wel 10x hoax-lover zien schrijven...

Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!
Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!
Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!
Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!
Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!
Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!
Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!
Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!
Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!
Wat zal ik nu is schrijven? even denken..., hoax-lover...!

Soort dementie denk ik..., manmanman...

3
236 Tjeesus...,

Zou wel eng zijn geweest als een 13-jarige op een seks-feestje kwam...... En toen ook nog eens verkracht (raped) of aangerand was door Trump (hoe oud was die toen? Leeftijd pedo?).

Wat zijn de gevolgen van deze hoax, hoax hoax hoax hoax? lover, lover lover lover. (Iets met systematisch zwartmaken).

2
237 DikkeTor

#237
De plaat haakt iets, ik denk door control min vee.

1
238 DikkeTor

#237
I ZO fout wat ik zeg question Het is een hoax. so what? Die dingen gebeuren daar om een ander zwart te maken, net als de leaks van Hillary.

1
239 DikkeTor

Het ziet er naar uit dat Trump gaat winnen door al die al dan niet verzonnen aanklachten.
Die aanklachten tegen Trump? Het waren er net te veel, te vaak. Dan kan niet.
Amerikanen zijn niet gek. Het kamp van Clinten heeft grote fouten gemaakt die haar hoogst waarschijnlijk het presidentschap gaat kosten.

0
240 Cornelis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Mia KhalifafuckVer Videos PrnoMassive Boobs PornBig Breast PornstarCam 2 Cam SexBollywood Heroine SexyXxx Com KannadaMidnight XxxEnglish Bf Movie English Bf MovieConalingusNude Korian WomenAnnabele PyncNaked Fat WemonVladislava Galagan NudeVideosxzXxx Video WbJapanese Av Movie OnlinePorno AsianX Vc IdeosPanty FetishZanna BlueThe Succubus Rae Lil BlackPure Taboo UncleLive Lesbian PornReal Porn For FreeVideo De Sexo Amador BrasileiroDildolarJennifer Coolidge BoobiesMis MalkovaHd Sex Movie DownloadDise Xxx ComUrkk-089Tickle FetishReagan Foxx HotPervert Mom Porn18禁漫画Ainsleedivine PornSpamk BankMegan SageTarannum Khan Bar DancerJoshi Luck 6Fit Bryce AdamsXxx Sexy CartoonXxxsexindianPorn In AeroplaneAll Ladies Do It Movie DownloadFatala ModelDownload Xhamster VideoHollywood Naked SceneMignon Ep 12Bengali Hot Sex StoryStep Mom Xxx HotChessoe RaePorn On TwitterMom50Jav Sub Indo TerbaruLinda Cardellini VelmaKim Kardashian Ray J Sex TapeHeyden Panettiere NudeAunty Boobs XnxxSister ThreesomeJapanese Student SexAdult VideopornJav StremingJogo 3d PornMysticbeingFemboy Anime PornTiffani ThiessennudeDiy Penis PumpSidney Sweeny NudeDesi Blue FilmPorn Star Holly DayMaduras FolladasMia Sollis NudeFucking LadyXxx Hd Porn ComXx Hd FilmBadassdownloaderXxx SanylionyTrannycamTop Nsfw SubredditRue Nue.comSeka Porn StarWwwxxx VieoMedical XxxMoto XxxRosamund Pike SexiestJoey Lynn King NudeFree Hardcore PpornRed Head SexPeachjars Onlyfans LeakedK9dollsXxx Com SuhagratXxx Hot Sex PronItalian PornvideosBrazzers LesviansOmegle FlashedEster Expósito NudeSexmodXxx School MadamPrettyshemalesSex Scene VideoErotic PicturesPornstar GrindVrcosplayxBazooca.Cody LnBoudi Sex VideoHard Boobs SuckingHot Bhabhi SeducingXxxincest StoriesLotlizard PornToppornsitesTwinkyboyTrent And AllieBig PusyNewsexvedioPoor NhubGrapefruit Bjرقص سكسFliz Movies FullDesi Teen AnalIndian Girl Anal Sex VideoInteracial BbcTeens Nip Slip50 Shades Of Gray PornhubMalayalam Actor Sex VideoWww Massage Sex Video ComHot Big Ass FuckPorn HindiHotsexy Porn VideosArchie Choi PornPepciPussy WorshipAvva Addam PornTeacher Lez PornTherealbrittfit OnlyfansBounce Boob GifBoobs Kiss ImageXnxx Class RoomXnxx Cute SisterKorean Celebrity PornJapanese Mom Xnxx ComBrandi Love MassageSrabonti NakedBts AnalVaddiehubWannonceAnnabel ReddTrans Eros