Regeren zonder Wilders wordt lastig verhaal (metronieuws.nl)


Mochten er op dit moment Tweede kamerverkiezingen zijn, dan volgt er een opmerkelijke uitslag: zonder de PVV valt er geen enkele coalitie te formeren van vier partijen.In de peiling van Maurice de Hond staat de PVV op 31 zetels en is daarmee de grootste partij. En dat levert een probleem voor de overige partijen op. Vrijwel iedereen heeft al laten weten niet met Wilders te willen regeren. Maar zonder de PVV van Wilders, valt er geen meerderheid te behalen voor vier partijen. En dus zal er een ratjetoe aan partijen moeten gaan regeren, of men moet toch met Wilders in zee. ...

door Tiidmasine in Politiek  ·  100 Reacties

  • 0
  • 558x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 geen idee of die zijn meegenomen in het onderzoek question

3
51 mike45

Goh, hoe zou het toch komen dat de PVV zo hoog in de peiling staat. Misschien omdat andere partijen niet de mening van 'n groot deel van de bevolking delen, maar, net als Merkel, een eigen koers varen? Die krijgt ook al zo'n afstraffing.

3
52 Cody

@48 Was al bang dat je serieus was question

1
53 d6072b01

@53 anders ik wel question

1
54 mike45

@50 Als ik u was zou ik een enkeltje naar een land nemen waar ze al een militaire dictatuur hebben. Ik vermoed dat u het daar geen week uithoudt. 1 zo'n post ergens op een forum, zoals u hierdoet en u zit vast. Dream on Limburg. U hebt totaal geen benul wat vrijheid is, maar goed dat kom ik wel vaker tegen bij de Partij van de Vrijheid aanhangers. het begrip "Vrijheid" verwarren ze vaak met "een grote bek opzetten".

4
55 Gut

@52 Is u misschien nog niet helemaal te ore gekomen, maar de meeste stemmen zijn protest stemmen.
Maar eigenlijk zou ik best wel het experiment willen aangaan. Laat Wilders maar eens in dat torentje zitten, ik heb een donkerbruin vermoeden dat de eencelligen die op hem gestemd hebben enorm veel spijt zullen hebben.

5
56 Gut

#56 Daar heb je de Guts niet voor.

2
57 Cody

@55

Van dat laatste hebben de meeste Wilders haters ook veel last.

4
58 MARCUSAURELIUS

@9 "........Maar met één persoon, die zich partij noemt en alleen maar volgers heeft zonder enige inspraak "............??????????

Ik dacht toch dat er meer dan 1 persoon in de Eerste en Tweede Kamer zat voor de PVV, die allemaal persoonlijke inbreng hebben op hun stemgedrag.

3
59 WHuls

@58 Wilders haten , neen niet echt die moeite doe ik geeneens ...

Ik ben benieuwd of Wilders verantwoordelijkheid wil nemen als het hem gevraagd gaat worden , ben heel erg benieuwd ...

Tot op heden heeft hij dat nog nooit gedaan in zijn leven , dus ben benieuwd.

Ik ben ook benieuwd of dat Geert Wilders ministers kan aanleveren , want ik heb echt het idee dat het een soort van LPF structuur is bij de PVV , en wat daarvan terecht is gekomen hebben we gezien ...

2
60 MarcusCole

@59 Dacht je dat ze een persoonlijke inbreng hebben? Bij de presentatie van het "verkiezingsprogramma" van de PVV op Facebook, gaven diverse kamerleden van de PVV aan volledig overrompeld te zijn. Ze kregen een uurtje vooraf een mailtje dat het eraan zat te komen. Enkelen vinden het sowieso te ver gaan.

2
61 d6072b01

@61
U weet de rechten van de zetelhouders? Dan is het overbodig om die vraag te stellen. Weet u nog dat geschil binnen het CDA met dissidenten die tegen samenwerking waren met de PVV? Waren die ook overrompeld? U doet alsof dat alleen bij de PVV voor komt. En zijn alle PvdA-stemmers die zo democraties zijn tevreden over het beleid van hun partij?
Jij focust je op indirecte democratie, maar bij de PVV gaat het om directe democratie. Als b.v. morgen de kiezer zegt dat de PVV niet meer nodig is dan bestaan ze overmorgen niet meer, als ze dat zeggen van de andere partijen blijven die gewoon bestaan.

3
62 WHuls

Waarom is iedereen die kritiek heeft op de PVV , of niks op met Wilders een hater ?

Ik heb niks op met de PVV , of met Wilders , maar haten neen absoluut niet ...

0
63 MarcusCole

@62 Bij het CDA en andere partijen zijn ook onenigheden, uiteraard, maar er is ook fractieoverleg. Bij de PVV is het voornamelijk Wilders' wil is wet, zoals huidige en ex-fractieleden van de PVV ook bij herhaling hebben gezegd. Mag hoor, maar doe niet alsof ze veel meer zijn dan vulling.

5
64 d6072b01

"Regeren zonder Wilders wordt lastig verhaal"
Regeren met Wilders wordt nog veel lastiger. Zelfs bewoners van het PBC denken wel twee keer na, voordat ze zich als trekpop van Wilders laten gebruiken.

4
65 Borealis

Ik wil wel Wilders een kans geven als premier. Rutte III....ik moet er niet aan denken!!!!

1
66 wegmetrutteensamsom

Deze bestuurders die nu aan het bewind zijn voeren rampkoers beleid, denk dat Wilders het niet slechter kan doen, dus... wie weet valt dat reuze mee net zoals Brexit.

1
67 Widaan

@64 We hebben bij het CDA toen goed kunnen zien wat dat fractieoverleg voorstelde (toen ze de PVV er niet bij wilden), het waren een paar kopstukken van de partij die bepaalden.En wat betreft het gedachtengoed van de PVV, ja inderdaad dat is van Wilders en wie zich daar niet mee kan verenigen moet dus ook niet bij die partij gaan.(niet als molletje of als gangmaker om zelf een partij te beginnen) Het verkiezingsprogram van de PVV is het gedachtengoed van Wilders, en dat is niet veranderd zins hij de partij heeft opgericht in tegenstelling van andere partijen die hun program constant veranderen en bijstellen om maar de meeste kiezers en macht te krijgen alleen om hun eigen macht te vergroten.

0
68 WHuls

@9 , "Als de PVV een democratische partij was met leden en bestuursvormen kan iedere democratische partij daar onderhandelingen mee voeren.
Niks mis mee.
Maar als één persoon zich een partij noemt, en anderen doen dat ook op een foute manier dan gaan kiezers geloven dat de PVV een politieke partij is."

Wat maakt het uit? Je kunt wel leden hebben, maar feitelijk is de lijn van een partij toch allang uitgezet en is er achter de schermen toch maar 1 persoon of clubje de baas. Waarom dan niet gewoon eerlijk zijn en zeggen, "ik ben de kapitein, en ik bepaal de koers, punt.

Op een schaap werkt dat ook zo, en dat gaat meestal prima. Als iedereen zich daar mee bemoeit, dan wordt het ook een bende. En je kunt lullen wat je wilt, maar voorlopig had iedereen een enorme waffel over Wilders, maar hij is wel de meest groeiende partij en ieder ander is bijna aan het inkrimpen. Maar natuurlijk doet iedereen het goed, maar Wilders niet?

Voorlopig doet hij het beter dan de rest.

1
69 NU IK

@11 , "@6 Dat de VVD de deur op een kier houdt voor de PVV is voor mij voldoende reden niet op de VVD te stemmen."

Zeg eens, wat is er dan precies mis met de PVV waarom je zo panisch er op reageert?

1
70 NU IK

@11 , "@6 Dat de VVD de deur op een kier houdt voor de PVV is voor mij voldoende reden niet op de VVD te stemmen."

Zeg eens, wat is er dan precies mis met de PVV waarom je zo panisch er op reageert?

1
71 NU IK

@24 , "Wilders als hoeder van de grondwet, juist.... lol. Ik leef liever niet in een dictatuur, dank je."
Waarom is dat grappig? Want de grondwet wordt nu heel selectief gebruikt hoor. Graag even onderbouwen!

1
72 NU IK

@33 , "
Het mooie is dat zelfs als Wilders een absolute meerderheid zou hebben, andere partijen nog niet gedwongen zouden zijn om met hem samen te werken. Zo werkt dat nou eenmaal. "
En wat is daar zo mooi aan precies?

1
73 NU IK

@70 Een aantal voorstellen en ideeen van Wilders gaan lijnrecht tegen mijn idee van rechtvaardigheid in (collectieve verantwoordelijkheid t.o. individuele). Mocht de VVD toch in zee gaan met de PVV is er een kans dat sommige van die ideeen (deels) worden geimplementeerd. Voor mij is dat risico onacceptabel.

@72 Waar wordt de grondwet nu dan selectief gebruikt? Graag even onderbouwen. Bovendien wil Wilders de grondwet niet behouden, maar diverse delen schrappen. Zie boven.

@73 Het is toch mooi dat Wilders nu ook niet wordt gedwongen mee te werken met de VVD als grootste? Of met bijvorbeeld het CDA, mochten die de grootste worden? Zo werkt onze parlementaire democratie.

1
74 d6072b01

@69 LOL Die partij is heel stabiel in ledental, hij groeit en krimpt niet, 1 lid en daar blijft het bij.

4
75 Gut

@75 de gemiddelde leeftijd van leden van de PVV is wel met een jaar verhoogd want Geert is jarig vandaag.

3
76 mike45

@74 "Waar wordt de grondwet nu dan selectief gebruikt? Graag even onderbouwen. Bovendien wil Wilders de grondwet niet behouden, maar diverse delen schrappen. Zie boven."

Waar staat in de grondwet dat je een partij mag uitsluiten/boycotten?

0
77 WHuls

@18 Nee joh, je hebt gelijk: van alles niks is veel beter... en onbetrouwbare hoge ambtenaren met dubbele agenda's en drie petten op die achter de schermen bepalen wat er gebeurt: echt véél beter!

0
78 DruppeltjeDrie

@77 Nergens. Maar hoe is dat een reactie op wat ik schrijf?
Er staat ook nergens dat je met de grootste moet meewerken, toch? Nogmaals: zou Wilders gedwongen moeten worden met de SP samen te werken als die de grootste werden? CDA? PVDA?

0
79 d6072b01

@77 maar er wordt toch geen partij uitgesloten of geboycot. Maar het staat iedereen vrij om met een ander wel of niet samen te werken.

Je kunt alleen samenwerken als er voldoende overeenkomsten zijn waarop die samenwerking kan worden vorm gegeven.

Bovendien heeft de PVV al eens mee geregeerd en LPF ook die partij van Pim Fortuyn.

Dus ik zie niet dat die partijen geboycot worden.

0
80 mike45

@74 , " Een aantal voorstellen en ideeen van Wilders gaan lijnrecht tegen mijn idee van rechtvaardigheid in (collectieve verantwoordelijkheid t.o. individuele). Mocht de VVD toch in zee gaan met de PVV is er een kans dat sommige van die ideeen (deels) worden geimplementeerd. Voor mij is dat risico onacceptabel. "

Welke ideeen en waarom gaan ze lijnrecht tegen de jouwe in?

0
81 NU IK

@72 , "72 Waar wordt de grondwet nu dan selectief gebruikt? Graag even onderbouwen. Bovendien wil Wilders de grondwet niet behouden, maar diverse delen schrappen. Zie boven."

Mein Kampf is verboden, op basis van haatzaaien en discriminatie. De Koran doet precies hetzelfde en is niet verboden.

Discriminatie op basis van religie is verboden, maar religie mag wel op basis van afwezigheid, geaardheid, sexe, of andere religie discrimineren!

Dat is selectief beleid!

0
82 NU IK

@73 , "@73 Het is toch mooi dat Wilders nu ook niet wordt gedwongen mee te werken met de VVD als grootste? Of met bijvorbeeld het CDA, mochten die de grootste worden? Zo werkt onze parlementaire democratie."

Ik vindt er niks moois aan wanneer een partij een zo duidelijke boodschap vanuit het volk negeert. Het uitsluiten bij voorbaat is een schande.

0
83 NU IK
84 WHuls

@81 Zoals ik zei: collectieve schuld (allochtone criminelen met familie uitzetten, religie verbieden vanwege uitwassen van individuen). Dat gaat tegen de kernwaarden in van een moderne liberale democratie. Individuele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid.

@82 Mein kampf moet ook niet verboden zijn. Haatzaaien is verboden volgens het gewone wetboek (en moet redelijk ver gaan, anders gaat de vrijheid van menigsuiting voor). Vrijheid van religie gaat ook niet boven anti-discriminatie, maar het wordt geaccepteerd als er binnen een religie bijvoorbeeld alleen mannen pastoor mogen worden. Hoeft van mij niet, maar het is hun clubje.

@83 Het is de boodschap van een deel van het volk. Bij de laatste verkiezingen was de PVDA groter, dus Wilders moet meewerken met een zo'n duidelijke boodschap uit het volk?

0
85 d6072b01

@84 uit het artikel van Joost niemoller

zittende politici hopen door dit cordon sanitaire de kiezer te bewegen niet op de PVV te stemmen, want de PVV zal toch niet kunnen regeren. Het is dan ook een argument dat ik regelmatig hoor uit linkse hoek. Op triomfantelijke toon. Dat daarmee dus de democratie wordt uitgeschakeld, is iets wat bij links sowieso niet zo erg leeft, valt me wel vaker op.

0
86 Voxpopuli

@86 Een Cordon Sanitaire is gewoon duidelijkheid geven aan potentiele kiezers.
Hier vanuit rechtse hoek: als een partij niet duidelijk maakt dat regeren met de PVV ondenkbaar is, dan zal ik persoonlijk er niet gauw op stemmen.

Ik houdt van open, eerlijk en recht door zee. PVV nee.

0
87 d6072b01

@85 , "@81 Zoals ik zei: collectieve schuld (allochtone criminelen met familie uitzetten, religie verbieden vanwege uitwassen van individuen). Dat gaat tegen de kernwaarden in van een moderne liberale democratie. Individuele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid."

Maar je maakt een denkfout. Daar waar er enkel sprake is van mens, en geen ideologie. Is terecht het over individu te hebben. Daar waar de individu een ideologisch etiket op zichzelf plakt? Daar vervalt het individu waar de ideologie niet kijkt naar de individu, maar juist oplegt de individualiteit weg te gooien en zich te onderwerpen aan de ideologie. De visie van de ideologie maakt hier plaats voor het individueel invullen van het beleven. De ideologie bepaald wat je moet denken en hoe je het moet zien. Noem je jezelf moslim? Dan noem je jezelf dus geen individu, maar een onderdeel van een collectiviteit die niet zelf mag beoordelen, maar de oordelen van de ideologie aan moet nemen. Dus de "kernwaarden" waar je het over hebt? Die zijn vervallen doordat de individu de opgelegde kernwaarden van de ideologie aan neemt.

Snap je dat?

"Mein kampf moet ook niet verboden zijn. Haatzaaien is verboden "
En toch is het al sinds 1987 verboden. Zie je nu in dat er een selectief beleid speelt?

" Het is de boodschap van een deel van het volk. Bij de laatste verkiezingen was de PVDA groter, dus Wilders moet meewerken met een zo'n duidelijke boodschap uit het volk? "
Meewerken wat mij betreft niet, maar het gaat hier met name om juist de PVV tegenwerken. En dus een groot deel van het volk tegenwerken!

0
88 NU IK

De PVV heeft dermate absurde standpunten dat alleen de VVD met ze wil regeren.
VVD? Als dat je vrienden zijn…..

1
89 WijzeDwaas

Ik zit nog steeds een beetje met mijn berichtje op @60 ... Vooral die ministers word een hekel punt ministers bij de PVV zouden niet voor zichzelf mogen denken of besluiten nemen , ook als er bijvoorbeeld ministers in een delegatie naar het buitenland toe gaan word dat moeilijk , dan moeten ze om de haverklap terug communiceren met Geert Wilders , dat zijn echt wel dingen waar je goed over moet nadenken ...

0
90 MarcusCole

Of gaat Wilders zich neerzetten als een absolute monarch , en het kabinet ontbinden ?

1
91 MarcusCole

Of gaat Wilders zich neerzetten als een absolute monarch , en het kabinet ontbinden ?

1
92 MarcusCole

Ik denk dat de Mark Rutte gewoon weer premier wordt.

De laatste peilingen van ipsos en eenvandaag ondersteunen dat. Uitgaande van dat er ook nog strategies gestemd gaat worden en de uitlatingen in de media de afgelopen tijd.

Denk ik VVD, CDA, D66 eventueel aangevuld met de ChristenUnie.

0
93 mike45

@88 Nee, jij maakt een denkfout, omdat het nog steeds een individu is. Iedereen is een produkt van zijn omgeving en cultuur, maar onze hele samenleving is gebaseerd op individuele aansprakelijkheid. Er zijn landen en samenlevingen waar dat niet geldt, maar niet zulke fijne als bij ons.

Bovendien maak je de fout om Islam als één ideologie te zien, maar dat is een andere discussie.

De PVV wordt niet tegengewerkt, gewoon genegeerd.

0
94 d6072b01

@92 dat kan niet in Nederland. Je kraamt onzin uit.

1
95 mike45

@95 Het was ook sarcastische bedoeld mike ...

0
96 MarcusCole

Ok question

0
97 mike45

Maar heel eerlijk alleen een staatsgreep zo me het logische lijken als Wilders zo willen regeren , het probleem is echter alleen Wilders zal nooit verantwoordelijkheid willen nemen , zal het altijd op andere afschuiven , iedereen die slimmer is dan Geert Wilders en dat zijn best wel veel mensen die blijven ook niet lang in de PVV , en gaan voor zichzelf beginnen ...

De structuur van de PVV is alles behalve gezond , fractieleden worden niet of pas heel laat op de hoogte gesteld en nou ik weet dat stemmers van de PVV dat geweldig vinden dat Geert Wilders een A4'tje vol stampt , maar in een echte politieke partij gaat men in vergadering over de programma punten of je het dan eens bent of niet met de partij daarbij nagelaten ...

In mijn ogen kan de PVV best in een regering maar zij zullen alles proberen om niet in een regering te gaan of absurde eisen er op na te houden en dan alsnog zeggen dat ze zielig zijn en geboycot worden , de stemmers van de PVV slikken dat als zoete koek ...

En ja ik haat een hater van Wilders en de PVV , neen maak je geen zorgen , ik kan niet haten , ik haat de PVV niet , Geert Wilders niet ...

Ik zo het alleen fijn vinden als Geert Wilders van de PVV een echte partij gaat maken , in plaats van wat het nou is ...

Mijn drie centen.

0
98 MarcusCole

@98 ik ben het daar mee eens de Pvv moet eerst een normale partij worden.

Dat zal niet gebeuren want de van de PVV een leden partij maken trekt de verkeerde personen aan. En daar zit Wilders niet op te wachten.

Kijk dom is hij niet Geert zit niet te wachten op partijbijeenkomst met figuren als daar moet een piemel in.

En als hij van zijn eenmanspartij een leden partij maakt dan gaat dat wel gebeuren.

0
99 mike45

@94 , "@88 Nee, jij maakt een denkfout, omdat het nog steeds een individu is. Iedereen is een produkt van zijn omgeving en cultuur, "

Zolang cultuur niet beperkingen oplegt of een visie verplicht oplegt is er ruimte voor individu. Maar religie is geen cultuur. Stromingen in religie zijn vaak cultuurgerelateerd. Maar de basis van religie is ideologie, en niet cultuur. De Koran biedt amper ruimte voor het individu. Het legt collectieve visie op!

0
100 NU IK

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

37 minuten geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

4 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Kajal AggarwalsexIndian Ladyboy Sex VideoAsian Model InstagramMonica Barbaro NudeRule34xxLatest Sex HdEbony Dildo RidingHot Desi Bhabhi Xxx66 SeksDmm.r18Insestvideos成人 网站 排名Porn Facials PicsPornos 8kRachel AldanaSea SexBihari NudeXxx Indian Xxx VideoCollege Ladki SexSweet Alise NudeSissycumPov ProneboneDaisy Taylor XxxCouple BlowjobErpornerCamilla Araujo Leaked OnlyfansIndian Adult Porn VideosJav Mom Son SexCarmen Electra. UdeDrunk Porn MomLarken LoveMr. Lucky PovPorn Google SearchAlysa Heart PornJinx AsmrAishwarya Rai Ki SexyMadurascogiendoDiddy LiciousNephew PornFree Best Video PornFree Hentia MangaAmerican BrazzersSavage Grace Full MovieDigital Playground Sex MoviesJustaminx FeetMonsterofcock PornAudiosexstoryHindi Blue OpenSwathi Nayudu XnxxHenti AnimationsSlapping PussiesPanty Hose BbwSex Workers Near MeLi Xiao LuKeke Palmer TitsBritish Porn TeensPam Beesly PornBonny Rotten AnalBuffalo ListcrawlerVideos De Pornografia BrasileiraAriana Marie AnalForced Bisexual Femdom PornGloria GuidaKissing NakedTresome Porn Videos1sexChristina Khalil Only FansPorn AnalvidsMaryjane AurynNude BallerinaCelebrity Pussy PicsKodi JanePorn Thick WomenAv4 UsTeenage Japan PornErotic StorisThandir Newton NudeJessie Rogers NudesBlue Film KhatarnakShemale Group SexKuki Shinobu HentaiSiska PornoAnal Pornos VideosParineeti Chopra PornHebah Patel XnxxHumiliting PornFollo Con Mi TiaSexy Video ChudachudiKatiana Kay VideosMujeres FolladasTelugu Romantic SexBf Hd MomJulie K SmithBox Truck Sex VideosMallu BustyRoja DatDehati FuckIndian X Sex ComTaboo HandjobsBunnie Xo Onlyfans LeaksJaponesas DesnudasChinese Amateur PornCaseiro XxxPornos Gargantas ProfundasMiya XnxxFree Rape PornosIndian PorneSister X VedioIndian Girls Peeing VideosAngela WhitepornPppd 451B R A Z Z E R S HdFree Porn NewestSky Bri FacialSlamming Meth PornGiant Natural BreastsFilme Erotico CompletoXxxx Bf VideoNude Indian First NightBongocamCatching Sister MasterbatingJerk Me Off SisAmateur Women NakedAn MitsumiEula PornSoredemo Tsuma Wo AishiteruMasturbInterracial HandjobBig Boobs Porn IndianRaveena Tandon PornModda PhotosHd Saree Sex VideosSexs MuviJapanesse Porn MomBlack Porn Free WebsiteHentaifemdomBrazzers Mom VideosLean Beef Patty PornFirm Hand SpankingPornici MatureDebra Ann Woll NakedJuli AnnWww.91porn.comLteexxxFacefuckungDolly Dyson PissSm SexCartoon PrnoPorno Brasileiro TransMom Son Sexstories