’Pussy-uitspraak echt van Trump’ (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Denisova in Buitenland  ·  43 Reacties

  • 2
  • 389x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zo langzamerhand ga ik die Trump niet eens meer iets verwijten, wat ie ook doet.
Maar de kliek om hem heen- en alles en iedereen die hem gewoon laat zitten.

11
1 Flipper

Inderdaad onbegrijpelijk dat ze allemaal blijven toekijken en niet ingrijpen.Amerika moet zich schamen voor deze vertoning.

5
2 Wiebe Nik

@2

Het grootste deel van Amerika doet dat ook en zou niets liever willen dan dat Trump uit het Witte Huis verdwijnt. Maar dat is nu eenmaal niet zo gemakkelijk.

Gelukkig doet Trump zelf enorm zijn best om als volkomen incompetent over te komen, door doorzichtige leugens te verspreiden en zichzelf neer te zetten als een kleuter.
Komt wel goed. question

3
3 Endandit

@3 zolang de Republikeinen deze circusvertoning blijven tolereren gebeurt er niet veel. Ze klagen wel veel over Trumps rare en schadelijke fratsen maar puntje bij paaltje denken ze aan hun eigen hachje.

3
4 BlackNinja

Niemand twijfelde toch aan de echtheid van de geluidsopname. Toen tijdens de verkiezingscampagne de geluidsopname opdook, heeft Trump het ook al meteen toegegeven en zich verontschuldigd dat het kleedkamer praat was.

Wat is de nieuwswaarde om deze oude hitpiece jegens Trump weer uit het stof te halen: 0,0. Het is enkel weer pure stemmingsmakerij.

De bevooroordeelde politiek gedreven vernietig Trump media blijven overuren draaien, met het eindeloze herhalen van dezelfde onzin met Trump is een idioot en de Russen hebben het gedaan o.i.d..

De meerderheid van de mensen in de VS wilde gewoon niet de corrupte super insider Clinton, en kozen dan liever voor Trump, dat is democratie, vervelend hé als mensen een andere keuze maken dan die u had gezien.

Zielige mensen die de negatieve berichtgeving over Trump allemaal serieus nemen.

18
5 Reactie

Wat is dit nou weer voor raar bericht?

4
6 WijzeDwaas

@2
Was een Bush Jr. beter volgens u?
Die met leugens de Irak oorlog starte met als gevolg miljoenen slachtoffers, een verwoest land, een groei van het wereldwijde terrorisme.
Allemaal geen probleem blijkbaar, hij werd gewoon weer herkozen en kon zijn 8 jaren als president afmaken.
U kiest de verkeerde strijd. Trump is niet het probleem, maar zijn voorgangers, waar Trump afstand van neemt in zijn beleid.

15
7 Reactie

@6 Ja, dit soort berichten ga je krijgen als Trump er publiekelijk aan gaat twijfelen of hij het is, die dit gezegd heeft...

1
8 oeioeioei

@7
In vergelijking met Trump was Bush Jr nog heilig ja..

2
9 GreyB

Nou en.

8
10 Yisrael

@8

Hij heeft het al een jaar terug toe gegeven. Het probleem van Trump is echter dat hij dusdanig in zijn leugens verstrikt zit, dat hij telkens weer wat anders zegt. Hij maakt steeds meer de indruk van een zwakzinnige.

3
11 WijzeDwaas

Ik begin jullie globalisten trollen eindelijk een beetje begrijpen, het maakt jullie niet uit welke politieke daden iemand verricht.
Zoals Bush met leugens starten voor oorlogen.

Het gaat er voor jullie enkel om welke woorden (met gespleten tong of niet) iemand uit en hoe het in de media wordt gebracht. Als het politiek "correct" klinkt is het voldoende voor jullie, ongeacht hoe groot in werkelijkheid de misdaden van de persoon in kwestie zijn.

Maar als iemand wat vrijer is in zijn bewoordingen en de gevestigde media er negatief over bericht dan is hij plots de vijand van de wereldvrede.

14
12 Reactie

@9
Dus liever iemand die met leugens oorlogen start, met miljoenen slachtoffers. Dan iemand die voor nationale soevereiniteit is en dat met ferme woorden verdedigd.

U laat zich wel kennen. Voor u heiligt het doel van het stichting van een wereldweging blijkbaar alle middelen, inclusief met leugens oorlogen starten. U bent al bijna even gestoord als de misdadigers tegen de mensheid die deze oorlogen zijn gestart.

13
13 Reactie

@13
Correct: "Voor u heiligt het doel van het stichten van een wereldregering blijkbaar alle middelen, inclusief met leugens oorlogen starten. U bent al bijna even gestoord als de misdadigers tegen de mensheid die deze oorlogen zijn gestart."

11
14 Reactie

@5

"at is de nieuwswaarde om deze oude hitpiece jegens Trump weer uit het stof te halen: 0,0. Het is enkel weer pure stemmingsmakerij."

De nieuwswaarde hiervan is gelegen in het feit dat Trump kort geleden alsnog ontkende dat die uitspraak echt van hem was. Snap je?

1
15 Endandit

@8
Waar heb je dan nu weer gehoord?

11
16 Reactie

@16
Van Trump zelf misschien?

1
17 GreyB

@17
Waar heeft Trump dat gezegd, heb je daar beelden van?

11
18 Reactie

Al die reageerders hier, volwassen personen neem ik maar aan, die bijna 24 uur per dag achter hun schermpje zitten om een uitspraak van Trump te becommentarieren, of deze wel of niet is gedaan, terwijl er ondertussen dingen gebeuren die 1000 maal belangrijker zijn. Wat heb je dan een hopeloos, zielig, benauwd, bekrompen en doelloos leven.
Oke, je kunt er een paar maal iets van zeggen, maar dagenlang er honderden reacties aan weiden, zegt genoeg over het doelloos en lege bestaan van deze navelstaarders.

17
19 C29gr01

Grab’em by the pussy das gewoon mannentaal hoor , stap maar eens een willekeurig kleedlokaal voetballers binnen op een zondagmiddag ......

16
20 El Matador

@19


Leidinggevenden horen van onbesproken gedrag te zijn. De bewering dat je een vrouw mag verkrachten omdat je een 'ster’ bent is nu niet bepaald onbesproken.


Maar in het christelijke, hypocriete VS zitten ze niet zo met vrouwonvriendelijk gedrag. Bij die lui zijn vrouwen om te neuken en voor in de keuken.

Maar o wee als er een tepel te zien is op TV……


Bijna nog erger dan de Taliban, die lui.

3
21 WijzeDwaas

@20

Je zegt hier ook wat mee over je eigen sociale omgeving.

3
22 WijzeDwaas

@19
"Al die reageerders hier, volwassen personen neem ik maar aan, die bijna 24 uur per dag achter hun schermpje zitten om een uitspraak van Trump te becommentarieren, of deze wel of niet is gedaan, terwijl er ondertussen dingen gebeuren die 1000 maal belangrijker zijn. Wat heb je dan een hopeloos, zielig, benauwd, bekrompen en doelloos leven."

Niet dat jij er iets mee te maken hebt waarom mensen op NK reageren, maar op dit moment zit ik ernstig ziek thuis en ben vol in behandeling tegen kanker! NK is mijn afleiding op dit moment..

0
23 GreyB

@23

Pffff ... dan heb je aardig wat op je bordje. Heel veel sterkte.

0
24 Endandit

@23 Spijtig om dat te vernemen , sterkte !

0
25 El Matador

@24 @25
Sorry voor de directe reactie, was zo niet mijn bedoeling. Maar kan me ontzettend kwaad maken om mensen die menen te moeten oordelen over waarom anderen al dan niet vaak op NK reageren.
Ik schoot even uit mijn slof..

0
26 GreyB

@24 @25
En ook 'dank je' natuurlijk...

0
27 GreyB

@26 Geeft niks ik begrijp je volkomen .

0
28 El Matador

@26

Begrijpelijk. Ik heb de afgelopen paar maanden ook in een stresssituatie geleefd (on andere redenen) dan leef je op de toppen van je zenuwen en kunt er om de meest futiele reden vanaf donderen.

0
29 Endandit

@19 hoe kunt u dat nou weten, uw account is net iets langer als een dag open?
Of bent u zo'n zielig geval, die bijna elke dag een nieuw account moet openen?

1
30 Moien

** gebruiker verwijderd **

@23
Sterkte en beterschap.

31 verwijderd111

** gebruiker verwijderd **

@23
XXX

32 verdwijderd21

@5 ""Wat is de nieuwswaarde om deze oude hitpiece jegens Trump weer uit het stof te halen: 0,0. Het is enkel weer pure stemmingsmakerij.""

Maak jij eerst maar eens duidelijk waarom Obama en Hillary steeds opnieuw uit de kast gehaald moeten worden.

1
33 W. Anstalt

@23

Dat is een nare mededeling, Grijze. Ik wens je het beste toe.

4
34 WijzeDwaas

Dank jullie voor het medeleven. Zit al een paar maanden in dat proces en wilde het eigenlijk helemaal niet vertellen..

De prognose is gunstig en wss ga ik helemaal beter worden. Ik moet 'alleen' even door een akelige behandelperiode heen..
Sta er heel positief in en wil niet dat dit nieuws discussie's gaat beheersen of beïnvloeden.

0
35 GreyB

@35 We voelen met je mee en voor nu houden we er over op. OK?

0
36 oeioeioei

@36
Precies!!

1
37 GreyB

@5
Precies, begrijp de nieuwswaarde van dit draadje dus ook niet...
Donald Trump Apologizes For Remarks From 2005 Made About Women
http://www.huffingtonpost.ca/2016/10/08/donald-trump-apology_n_12401346.html

6
38 Lias

HEj de methtrump verslaafde heeft weer een topic. Echt eng, ga eens langs de GGZ, heb je wat beter met je tijd te doen, dit kan zeer gevaarlijk worden hoe ernstig jij en sommige met Trump bezig zijn. Dit meen ik serieus, laat je eens nakijken.

9
39 etymologie

@23
Sterkte ....

2
40 Lias

@38 Wellicht heb je het gemist, maar Trump heeft afgelopen week zelf twijfel gezaaid over de authenticiteit van de geluidsopname. De sukkel heeft het dus zelf opgerakeld.

1
41 oeioeioei

@41

Heb je daar beelden van ?
Of geloof je alles wat de dagelijks Trump bashende New York Times beweert ?

Beetje onbetrouwbare bron voor dat soort beweringen

6
42 Vageali6888

@42 NYT wordt in het algemeen (wellicht uitgezonderd alt-right) als één van de betrouwbaarste Amerikaanse media gezien. In zijn commentaren is NYT scherp anti-Trump, maar in zijn nieuwsgaring is het zo neutraal als kan.

1
43 oeioeioei

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Martin Luther , 15 keer 'negro' in zijn befaamde speech....

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@32Volgens speelt alles zich aan hun grens af, niet die van de VS .....

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Biscanna
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@70 Dat bedoel ik ja....

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

De nieuwe zwervers. . . ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Biscanna
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@69 Er bestaan geen witte mensen, net zo min als dat er ook geen rode, gele, blauwe of paarse mensen bestaan. op een paar negers na zijn ze ook ...

14 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@26 Ja, wat dat betreft zijn het net russen....

16 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Hamas-aanhangers liepen op 8 oktober 2023 al te demonstreren. . . Ver voordat de Israëliërs Gaza binnen vielen. . . . De haat bij deze ...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Hendrianus
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@52 Je moet deze demonstratie tegen Israëlische deelname aan het songfestiva m.i. in het kader van de BDS beweging zien. ...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@29 Ook daar verkopen ze de onoverwinnelijke duif in haar eeuwige zoektocht naar vrede het liefst een gigantisch pak hagel....

22 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Rooibos
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@22 Ik hoor weer ergens een lama....

25 minuten geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Xx English SexyFemdomgangbangCouplemyloveMolly SyewartSunny Leone Porn ImagesIndian Mms VediosXhanmsterHamime TvXhamsterdesiHotmomfuckGoldporntubeQuadrinhos Ee SexoMeru The SucubusTaylor Swift Nude FakesLust EpidemicBest Milf PornstarsKajal Agarwal Blue FilmFree Movies Of PornstarsBesthdgaypornAthletic Female NudeXxxvioeAnanya Pandey Hot ImagesAsian OrgasmHindi Sex Hindi SexReal PronMalayalam Thundu VideosDesi Pussy RubVoyeur BeachAsian Cam SexPorno Perfect GirlAdultworker.comFratmenRoquel Welch NudeAllison Hanigan NudeItadaki DeiekiJohnny XvideoMouthsexIndian FucErome PinayDirtyroultteManhwa.scanSarah JessieNaked CameltoeHd Vintage Porn VideosSuki Sin CreampieCarolina Sweets PornLesbian Porn With ToysAlina Lopez BlowjobsMother And Daughter In ThreesomeChat RandonTinatin NudeAirikijimaSridevi XxxRakhi Sawant Nude PicsNabha Natesh XnxxBest Big Boobs PornstarsPorn SirvientaFemale PornstaIndian Sex Video CollegeIndian Porn ThreesomeAlcohol PornGirl SquirtBaldcuntsPornographisme GratuitPorno_africainSex KamNoidle MagazineVenessa Kirby NudeThulasi XnxxVrkm-1075Nadia Ali Pron StarIshmc FlyMrbengaFprced AnalMazy Myers AnalHamster Porn TubePussygrindingChubySelfie Sex VideoMumbai Xxx VideoVecky BandiniBreckie Hill Nudes LeakedAsian Model NudeVideos Of Nude CelebsThe Glory Sex SceneSex Ki BateMoney Talk PornHarly Quinn Porn ComicsDebonair PornStep Mom Hotel PornKasadieX Videos Gay BrasilAugust Taylor PornFlorence Pugh NipXxx Porn Full VideoBlue Film Hindi SexyPristine EdgeMarkus KageNaru Massage PornMultponSite PornografiaNadhiya NudeBrazzers AirportRonald Mcdonald PornAi Uehara Anal4chan B CatalogFilme Adulto BrasileiraPorn Sexy TeenagerMarin Morris NudeXvideos Mms HindiHindi Xnxx SexBangla Bf Bangla Bf Bangla BfSex Blue Film MalayalamBlue Film Video SahitIndian Porn DoggyVanna Bardot Porn VideoChinese Hardcore SexXxxvideos.comMassage Sexs JapaneseVicki Chase KazumiGay Male TilubeAlex Dadario NudeRoblox R63 PornRap Sex VedioSimone Asmr PornSister Brother JerkoffBig Tittygoth Egg PornNaked Babes At BeachPorns TabooErica Mena PornNude Female CelebirtiesManga18.cmubAva DalushHentaioverflowMasturbandoseZentai SuitChudachudi PictureKatana Kombat CreampieNew Mom Xxx VideosJunglee Video SexyWifeys WordMilf Blowjob CompilationOnline Sex GameAmateur AllueeVídeo De Pornográfico GrátisBlowjob PositionsEliz Gry PornMom Son IncestTamanna Bhatia Porn VideoFlashing Titties In Public