door Rick Schurman in Politiek  ·  126 Reacties

  • 24
  • 1225x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100
Geen idee, die mogen van mij elkaar afmaken, ik heb niets met nazi's en nazi staten en verdedig ze niet itt de pro Oekraine posters die wegkijken maar wel altijd de mond vol hebben over wandaden in andere landen en regeringen.

7
101 Lias

@101 Toch ben je voornamelijk tegen Oekraine bezig toch? Als dat een nazi-staat is dan is Rusland dat ook. Beide hebben politieke figuren met die achtergrond en van beide vechten ze in Oekraine met het grote verschil dat die uit Rusland een ander land vechten.

11
102 VaY

@6 LGK Ga aub niet zeggen dat het westen niet geïnteresseerd is/was in de Oekraïne vanwege het gas en olie, want sta je te liegen.

Shell had al megacontracten gesloten met de Oekraïne voor het boren naar schaliegas (iets nog niet mag in de EU vanwege het verneuken van het milieu)
Alleen zijn ze nog niet begonnen omdat de kosten van het fracken momenteel nog steeds te hoog zijn vanwege de lage olieprijs, zodra die gaat stijgen wordt het weer rendabel.

https://www.volkskrant.nl/economie/bodemschatten-lonken-voor-shell-in-strijdgebied-oekraine~a3706341/

https://www.burgercomite-eu.nl/shell-voor-10-miljard-in-oekraine/

https://fd.nl/ondernemen/1163319/strong-nederlands-bedrijf-mag-schaliegas-winnen-in-oekraine-strong

5
103 Snuggles

LMAO persbureau Sputnik.. Het had evengoed persbureau Putin kunnen heten. Net als dat Sputnik.news ook zo'n wanstaltig propaganda kanaaltje.

kansloos...

9
104 Dian

@90

U haalt veel dingen door elkaar

Hier voor u een tijdlijn

https://en.wikipedia.org/wiki/International_sanctions_during_the_Ukrainian_crisis

3
105 LGK

@103
En u dacht dat Shell dat gas voor 100% zou mogen exporteren van Kiev

Beetje naief niet?

4
106 LGK

Conclusie.... LGK is het neefje van Soros

8
107 Bollieboos

@102
Het GROTE verschil is dat de EU één van die landen op alle mogelijke manieren ondersteunt en volledig bij de EU/Navo wil onderbrengen en de ander bestrijdt.

Wanneer de voorzitter van de regering een neo nazi is, er neo nazi bataljons officieel onderdeel van het leger zijn, de nationale held een collaborateur van Hitler is dan spreek je niet meer van “Als” maar van een feit.

Waarom worden andere landen en leiders waar dit soort fenomenen voorkomen met hand en tand bekritiseerd door de pro Oekrainers en kijkt men weg wanneer het om Oekraine gaat, het lijkt er dan op dat “de vijand van mijn vijand is mijn vriend" geldt en dat is hypocriet.

5
108 Lias

@108 Welke voorzitter van de regering in Oekraine is dan een NAZI?

3
109 mike45

@105
Geef nou maar gewoon toe dat wat jij in @16 schreef, je zoveelste misleiding is...

@16 "Dus toen dinsdag/woensdag VS merkte dat enkele landen er niet happig om waren, besloot VS/CIA om donderdag MH17 neer te halen?"

Enkele EUlidstaten hadden al ver voor de MH17 ramp kenbaar gemaakt dat ze het niet eens waren met weer een nieuwe ronde en uitbreiding van sancties.

8
110 Lias

@107 kan je nog eens helder uitleggen wat er zo verschrikkelijk aan Soros is? Zie hem op NK heel vaak voorbij komen, altijd door nogal verwarde complot fetisjisten, maar wat het grote probleem aan het promoten van democratie en een civil society zie ik niet zo (behalve voor dictators en wannabe dictators as Putin en zijn fan in Hongarije etc.)

2
111 bierneus

@110 en hoe heeft de VS en de CIA dat dan gedaan?

3
112 mike45

* Verwijderd door de redactie *

113 von Schnellensinken

@110

"Enkele EUlidstaten hadden al ver voor de MH17 ramp kenbaar gemaakt dat ze het niet eens waren met weer een nieuwe ronde en uitbreiding van sancties."

En dan?

2
114 LGK

@18 Hierdoor krijg je Hasbara-minnetjes. question

12
115 Barbapapa-7,5

@47 Inderdaad. Hillary Clinton had al toezeggingen gedaan aan Netanyahu. Helaas is het archief van NUJIJ niet beschikbaar; daar destijds beschreven.

Even geGoogled op NUJIJ en mijn naam leverde slechts:

10
116 Barbapapa-7,5

@112
Stel die vraag aan je kameraad LGK, die suggereerde en schreef het. Tip... lees je eerst in en volg de discussie voordat je onnozele reacties plaats.

3
117 Lias

** gebruiker verwijderd **

@102 vandaag en gisteren heb ik twee docus gezien over Oekraïne. Verhelderend. Als je vier uur tijd hebt zeker kijken. Ukraine on fire door oliver stone en Ukraine's agony door een duitse journalist, gewoon op youtube te vinden. Dan zul je zien dat we aan dezelfde kant staan. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er mensen zijn die er anders over denken dan een ander die die twee docus gezien heeft.

118 deleted4234

** gebruiker verwijderd **

@22 nog wel maar met de sleepwet zie je een opkomende trend van het verkrijgen van controle over het internet en dat is helaas nog maar het begin. Het alles tot fake nieuws benoemen behalve hun eigen is daar ook aan gerelateerd. Of het digitaliseren van geld. Ook een controle middel. Mensen komen te veel te weten via internet

119 deleted4234

** gebruiker verwijderd **

@34 het wij van wc eend rapport? MH17 was het eerste vliegtuig incident dat niet door een internationaal team onderzocht is. De belanghebbenden deden dat onderzoek. Dat is uiterst opmerkelijk. U bent zich ervan bewust dat ook nederland miljoenen in die coup daar gestoken heeft?

120 deleted4234

@120

Volgens richtlijnen van ICAO neemt het land waar het vliegtuig incident plaats vindt de leiding
Maar Oekraine vond het verstandiger om te vragen of NL het wilde doen
DIt om te vermijden dat er commentaar komt zoals dat van u
Vele landen hebben meegeholpen aan onderzoek, naast alleen degene die in JIT zitten

Zo heeft Georgie een buk raket 'uitgeleend', Finland een buk tot ontploffing laten komen en Rusland (Almaz) de lanceer locatie bepaald tot op 10 vierkante km (OVV) waar JIT later bevestigde tot op meter binnen gebied wat Almaz aangaf

1
121 LGK

Putin heeft het ook niet makkelijk: politieke tegenstanders blijven maar dood gaan en in de gevangenis terecht komen en hij staat er helemaal alleen voor in het regeren van Rusland. ‘s Avonds valt hij huilend in slaap, treurend om het gebrek aan oppositie.

1
122 Ketter

Zoals altijd hebben beide kanten soms en gedeeltelijk gelijk.
Wat hij over Oekraine schrijft is pure laster en nonsens maar hij heeft wel gelijk dat vrijwel nergens in de westerse pers de mooie Rol van Rusland in Syrie wordt geroemd ( en dankzij de Russen is de oorlog daar nu vrijwel voorbij) .
Maar wat hij wel compleet negeert is de Russische inmenging in Georgie en Oekraine en de annexatie van De Krim door Rusland. Daar ging Rusland en Putin helemaal de fout in.

De waarheid ligt dus zoals meestal ergens in het midden. Soms doet het westen goede dingen en de Russen verkeerde dingen en op ander momenten doet Rusland de goede dingen en zit het Westen fout.

3
123 PFL

De strekking van het hele interview is duidelijk:
Ja, maar het westen doet het ook.

0
124 RobP

De globalisten willen niet dat Rusland gas en olie kan exporteren. Alles, ook dat gedoe rondom Oekraïne, Syrië, de Krim, wordt duidelijk als je ziet, hoe US/UN Rusland geografisch hebben geïsoleerd door middel van omringen met NAVO- en US-troepen. Alle voormalige Oostbloklanden zijn, tegen de afspraken in, door NAVO bezet en worden de EU in getrokken. Die landen zouden een neutrale bufferzone blijven.

Oekraïne zou gas doorvoeren naar West-Europa. Nu gaat de zoon van Biden via Oekraïne ons het veel duurdere en meer vervuilende fracking-gas in de mik splitsen. De Krim was doelwit vanwege het feit, dat de Russen daar sinds jaar en dag een niet-bevroren haven hebben, een schaars verschijnsel voor de Russen. Syrië lijkt me duidelijk, waar dat allemaal samenwerking mee mogelijk maakt qua pijpleidingen en doorvoer van grondstoffen.

3
125 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

126 Chat Baker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@90 Als ik maar schik heb. 😊...

zojuist geplaatst door Bop

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Tel al snel 3 fouten in reactie 84.Wat een aandacht trekkende kneus is het toch....

1 minuut geleden geplaatst door Botlleneck

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@87 Precies! Het houdt niet op. Ook niet als je eropin blijft gaan. Juist dan niet....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@69 Marxisme eindigt altijd in totalitair communisme , dus dat klopt wel. Elke keer beloven ze wat anders en was het niet het echte communisme o...

5 minuten geleden geplaatst door soapbox

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@80 Daar valt over te twisten.....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Mja.... Je moet er niet van op kijken als Rusland dc Baltische staten opneemt in haar Federatie. Mja...dat is niet hetzelfde als Polen aanvallen...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Zie Hier
Van de toeslagen is de politiek en de burger nog lang niet af

Hebben ze dan nogsteeds geen computers bij de belastingdienst?...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Das weer knap binnenlopen voor de NGO s...

11 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

@3 Nou ja... D66 denkt wel in rangen en standen. Zo proberen wel te beteren. Maar het gaat moeizaam....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Offtopic

@2688 Het zou ook kunnen dat er zóveel gemaild werd, dat die mails al sinds een jaar automatisch in de spambox verdwijnen....

14 minuten geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Luna Fae PornHentais MangaPorn BeuretteTiksexPlumpmilfXnxx TecherBeauty Xxx VideoKatandromeo OnlyfansCinacrambyLady CheekyLulacum69Teenporn VirginMaike AdrianoSkinnydickVenessa Vega PornSouth Indian Aunty Sex VideosVioletsummer PornWifecrazy.comFree Porn Hd OnlineTiny Tittie PicsSunny Leone Hd ComAmaturelesbianRule 34hentaiFull Porn Movies In HdBengalibhabisexPublic Disgrace PornosCampcapsEmily Bett Rickards NudeAnal Pov PornJynx Maze Mike AdrianoOnly FinderPixel Porn GamesDesi Massage SexNude Leaked CelebHumanplixPorn EmpireLesabin XxxUiiiiuTamil Sex AundysAnimes Pornos 3dسکس آنیمهMasturItslovelymimi PornPornographie AniméFatal MldelHaya Noufal PornIndian Nurse PornBangladeshi Xx ComDaughteranalFlowina NakedParejas SwingerDoubelistR34.comصور بنات للسكسDeanralphsBabysitter BondageAssamese Xxx VedioMorphadite PornLesbianasian PornBumble PornPornographie En DirectSpicytrannnyRoblox Porn.Wifecrazy StaciTs Sara SalazarDesi Bhabhi XxNtr XxxDownload Video Sex KoreaAsian Sleeping PornToonporn PicPorn Art PornBreanne BensonJessica RyanpornHard Fuck SexZhamstwrOnlain PornDick Sucking LipsFucking In The KitchenAlura Jenson DownloadGay BjIsabelle EleanorR/blowjobsRoss Lynch NakedFoking VedioIndian Young Aunty SexChhota Bheem SexDog Giving BlowjobGokd PornWherewolf PornSwathi NaiduxxxIndian Girl DownblouseGothic Lesbians PornVictoria Matos Only FansTonge FetishPrivate.delightNaked Granny PhotosJavteenMelissa Benoist LeakOrgazm FacePrevenceVideoxxxsexAva Addams MomDevar Bhabhi PronXxx Video Bf XxxAngela White HotFikfap.Hentai DesenhosBestfuck VideosGirlscontrolledGirlsdoporn E274หนังโป้LapkjogodBoy And Girl Sex MovieJabcomicsGina StiebitzOld Woman And Young SexColobian PornPron Vedeo HdSex ChayPorn Videos NastyBrazzers CoIndian Couple Hot Sex VideoMassage Lesbian PornEbony StripteaseFree Henrai PornJogos Pornô AndroidXnxx TravestisKyle Dean PornX Videos BabesBrazzers Dirty MassageLesbian Porn PoolLaruen Alexis NakedBlacked.Mandy Muse Only FansDarkwen PornBoys Blue FilmFuck FamilyNude LadiesKorean Xxx Sex MoviesBangladeshe Sex ComJamie Valentine FeetGroping In PublicMompov DarcyFilm Bokep JepangSwx ChatBackroomcouchSuddenly XxxMelodypornNude Chicks On BeachAll Sex Website