door Drumpf in Binnenland  ·  30 Reacties

  • 3
  • 405x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Meer zuipen jesse..
Zo is de pvda ook groot geworden

7
1 chouffleur

Uit het artikel:

"Van poppodia naar de bedrijfskantine - Klaver wil van GroenLinks brede volkspartij maken.

In scholen, fabrieken, zorginstellingen en bij sportvelden wil leider van GroenLinks nieuw publiek aanboren. GroenLinks wil de aanhang verbreden en in het gat duiken van de ingestorte PvdA. Met als doel: een brede volkspartij worden. Voorman Jesse Klaver zal dus meer in de bedrijfskantine te vinden zijn. 'De zorgen van de bouwvakker en de trucker zijn dezelfde als die van de moslimmoeder. De zorgen van de hoogleraar zijn dezelfde als die van de basisschoolleraar. Iedereen heeft last van gebrek aan waardering in het werk, van werkdruk, tekort aan collega's. Het zijn de mensen die last hebben van globalisering, van de bezuinigingen, van privatiseringen.

Jesse Klaver (31) heeft woensdagavond de Rotterdamse poptempel Annabel uitgekozen om een zaal vol hoogopgeleide jonge mensen te vertellen dat ze hem voorlopig wat minder op de poppodia zullen zien. Hij verlegt zijn werkterrein naar de bedrijfskantines. Daar waar de mensen samenkomen in scholen, fabrieken, zorginstellingen en bij sportvelden, wil de leider van GroenLinks een nieuw publiek aanboren. 'Docenten, politieagenten, buschauffeurs, mensen die werken in de zorg: de mensen die ons land draaiende houden. Zij worden door de politiek vergeten. GroenLinks is er ook voor lager en middelbaar opgeleiden.'

Jongeren bleken te smalle basis
Het is aangekondigd als een 'richtinggevende speech' en dat wordt het ook. Klaver kondigt aan dat dit voorlopig de laatste is van de massaal bezochte 'meet ups' in de grote steden, waarmee hij in de aanloop naar de verkiezingen furore maakte. Daar kwamen steevast honderden aanhangers op af. Zo ook woensdag in Rotterdam: 800 jongeren, aangevuld met wat plukjes van de oude garde die al jaren meeloopt in de partij.

Het was die kiezersgroep die Klaver van vier naar veertien zetels tilde bij de verkiezingen in maart. Tegelijkertijd bleek het een te smalle basis om een echte rol van betekenis te kunnen spelen op het Binnenhof. Van de 29 zetels die de PvdA verloor, ging slechts een deel naar GroenLinks; kennelijk was de campagne toch te eenzijdig, Klaver zelf misschien te jong. Partijen als het CDA en D66 werden groter en bleken onmisbaar voor een nieuwe coalitie - GroenLinks belandde aan de zijlijn.
______________________________

Lijkt mij een goede richting die hij inslaat in deze. De "popster" verbeelding door op podia's in de grote steden voor het publiek te spreken met een ietwat, in mijn ogen, Obama imitatie vond ik iets te gemakkelijk overkomen. Neemt niet weg dat hij het uitstekend heeft gedaan natuurlijk, de partij heeft een historisch grote overwinning geboekt en nu staat de partij wederom op wint in het hoge noorden. Maar om echt door te kunnen groeien moet Klaver meer de kleine stedelijke gebieden gaan opzoeken.

9
2 Drumpf

@1 Wat is er nou mis mee als een politieke partij een breder electoraat wil aanspreken ?

8
3 Crannbuidhe

@3

Ah, een retorische vraag uit de categorie 'bloody obvious'

question

10
4 Drumpf

@3 Dat zeg ik meer drinkenquestion

6
5 chouffleur

@3 Vooral schultenbrau .. meer schultenbrau !
En voor je voordeur zitten en brallen over je eikeltjespijama
voeten op die bakfiets en gaan !

6
6 chouffleur

@2 Drumpf goed lezen GL heeft absoluut geen grote winst geboekt in het noorden. Dat zijn de lokale partijen en in Leeuwarden de PvdA. Helaas hebben ze in Leeuwarden niks geleerd van de foute actie van de PvdA burgemeester in Dokkum.

En ja het wordt tijd dat GL met beide benen op deze aarde komt en leert dat er een balans moet zijn tussen hemel en aarde.

Groen Links is er alleen voor de hogere opgeleide wollen sokken kliek

6
7 Pluten1

Dan moet GroenLinks eerst haar streven naar massa-import van migranten los laten. De "mensen die ons land draaiende houden" willen namelijk niet dat Nederland door letterlijke honderdduizenden gelukszoekers overstroomd wordt. Pas wanneer Klaver dit in gaat zien kan de overstap "van poppodia naar de bedrijfskantine" zinvol zijn.

4
8 greenmango

GL als jullie dat idiote gedachtengoed wat jullie hebben wat betreft meer gelukzoekers op te vangen over boord gooien dan word het misschien nog wat.

4
9 Interessant

@8

"Dan moet GroenLinks eerst haar streven naar massa-import van migranten los laten."

Het streven naar massa-import heeft nooit in het GroenLinkse politieke manifest gestaan. Het is dan ook niet de doelstelling van GroenLinks. Meer vluchtelingen willen opvangen is niet hetzelfde als het streven naar "massa import", ook GroenLinks kwam overduidelijk met een limiet.

Je aanname dat Klaver niet zou inzien dat Nederland geen honderdduizenden gelukszoekers kan herbergen is dan ook flauwekul, ook Klaver wil geen honderduizenden "gelukszoekers" importeren.

Als je dat soort zaken suggereert moet je dat ook kunnen onderbouwen.

11
10 Drumpf

En wat komt die klaver dan doen in die bedrijfskantine’s?
Komt hij de zelfde fout maken als Samsom?
Komt hij de mensen ‘beter uitleggen’ dat dat idiote beleid wat zij voorstaan en waar ons land langzaam kapot aan gaat,wel goed voor ‘ons’ is?
Nou succes verwaande kwast.....

4
11 Hangingmen

@7

" Drumpf goed lezen GL heeft absoluut geen grote winst geboekt in het noorden."

Voor de duidelijkheid, ik refereerde aan de landelijke verkiezingen.

Verder draag ik geen wollen sokken, hoog opgeleid, wat is daar mis mee? Is dat tegenwoordig iets waar je voor moet schamen dan? question

En wat betreft winst, ik citeer: "Nog een landelijke kopman: Jesse Klaver. De leider van GroenLinks doet een dansje nadat zijn partij winst boekte in Leeuwarden"

Leeuwarden Courant: https://goo.gl/pF3d6w

Elke winst is meegenomen.

7
12 Drumpf

@11

Ja, je bent ook echt een "verwaande kwast" als je het land als politicus zijnde intrekt om daar met mensen in discussie te treden. Een schande is het question question question

6
13 Drumpf

Volslagen idiote standpunten verkopen aan de middenklasse die aan alle kanten "groen" moet denken en ten onder gaat aan zinloze heffingen op primaire behoeften zoals water, gas en stroom

4
14 chouffleur

@13
Dat ligt er aan he? Als hij de Jessias uit komt hangen wel

Het lijkt mij sterk dat hij in eens met een ‘goed’ verkiezingsprogramma aan komt zetten,een waar die mensen in die kantine wel op zouden stemmen....

4
15 Hangingmen

Gaat GroenLinks niet lukken nu hun achterban de ANTIFA eindelijk teruggepakt gaan worden.

Het tij van die linkse arrogantie en terrorisme zal keren en duidelijk worden dat ze contra de normale NEDERLANDERS zijn.

4
16 Dachtutniet

@10
“Je aanname dat Klaver niet zou inzien dat Nederland geen honderdduizenden gelukszoekers kan herbergen is dan ook flauwekul, ook Klaver wil geen honderduizenden "gelukszoekers" importeren.”

Hoe moeten we dat zien dan?gaat de Jessias zelf de mensen selecteren ‘wie dan wel en wie niet mag komen’?!

5
17 Hangingmen

Kansloze missie deze mensen resoneren niet met GL-beleid , daar zijn ze veel te wakker voor , GL-beleid is meer iets voor dromers.

3
18 El Matador

@16 Anarchisten stemmen niet.

10
19 Dian

@19 Wellicht stemmen sommigen blank.

2
20 El Matador

Als straks de nieuwe energieheffingen ingevoerd worden vanwege het "vergroenlinksen" van de co2 heffingen en voldoende duidelijk wordt dat de groene gekte geld gaat kosten ..
Tsja dan kan je lullen als jesse maar is de aftocht pek en veren

0
21 chouffleur

@8
"Dan moet GroenLinks eerst haar streven naar massa-import van migranten los laten"

@21 "
"Als straks de nieuwe energieheffingen ingevoerd worden vanwege het "vergroenlinksen" .

Het merendeel van het publiek die Klaver wil aanboren voor zijn partij in scholen, fabrieken, zorginstellingen en bij sportvelden hebben dadelijk totaal geen behoefte aan droom verhalen van een snotneus. De burger verzuipt onder de belastingdruk en ziet te gelijkertijd het circus van de goudzoekers toenemen.

1
22 zoutzuur1

@10 Dit is toch precies waar de afgelopen formatiebesprekingen met het motorblok op vastliepen? GroenLinks had op milieugebied een hoop kunnen binnenhalen, maar het vond het blijkbaar belangrijker om zo veel mogelijk migranten binnen te loodsen. En in Duitsland is het inmiddels een herhaling van zetten. Dit blijft een zeer zwak punt bij alle "Groenen".

En hoe massa-immigratie goed is voor het milieu en de verzorgingsstaat heeft geen mens mij ooit uit kunnen leggen.

0
23 greenmango

@15

Beetje onnozel vindt je niet? Politie verwijten dat ze politiek bedrijven....

0
24 Drumpf

@22

"Het merendeel van het publiek die Klaver wil aanboren voor zijn partij in scholen, fabrieken, zorginstellingen en bij sportvelden hebben dadelijk totaal geen behoefte aan...."

En een deel dus wel, in essentie precies waar GroenLinks op zoek wil gaan.

@10
" Dit is toch precies waar de afgelopen formatiebesprekingen met het motorblok op vastliepen? GroenLinks had op milieugebied een hoop kunnen binnenhalen, maar het vond het blijkbaar belangrijker om zo veel mogelijk migranten binnen te loodsen. "

GroenLinks wilde meer vluchtelingen toelaten ja, om zo de druk, met name voor landen als Griekenland en Italië, eveneens EU lidstaten, te ontlasten. GroenLinks wil het Europees vluchtelingenbeleid dus hervormen, zodat vluchtelingen eerlijker verdeelt worden over de EU-landen. Dat is niet hetzelfde als 'zoveel mogelijk' vluchtelingen binnenloodsen, saillant detail.

En wat betreft punten op gebied van milieu, uit alles blijkt dat de doelstellingen van Parijs door dit kabinet totaal niet zullen worden bereikt. Als GroenLinks in dit kabinet had gestapt hadden ze zo extreem veel moeten inleveren aan standpunten dat hetzelfde lot als bij de PvdA destijds het succes van deze partij weleens de nek zou kunnen hebben omgedraaid.

Laat GroenLinks maar lekker 'rijpen', de partij is goed vertegenwoordigd in tal van gemeentes, Klaver kan zo meer ervaring opdoen bovendien. Er komen uiteindelijk gewoon nieuwe kansen.

3
25 Drumpf

@25 er zijn amper vluchtelingen. Het merendeel zijn economische parasieten.

Economisch verstand van die knul/partij zijn ook extreem slecht. Elke politicus die denkt dat een basisinkomen een goed idee is, is per definitie achterlijk

1
26 Trotse Friese Leeuwarder

@24
“Beetje onnozel vindt je niet? Politie verwijten dat ze politiek bedrijven....”

U schiet u zelf hier in de voet,want u bedoelt natuurlijk ‘politici’.....kijk en dat vind ik dan weer onnozel question

0
27 Hangingmen

@26

"Elke politicus die denkt dat een basisinkomen een goed idee is, is per definitie achterlijk"

Dat is het argument van iemand die niet in staat is om inhoudelijk een discussie te voeren. Behoeft verder geen betoog.

0
28 Drumpf

@27

Politici inderdaad, mea culpa, iets te snel met het accepteren van automatische invulling. Die optie staat nu uit, dank voor het melden.
Verder reageer je inhoudelijk nergens op, wat mij dan weer niets verbaast. Ik vind nog steeds hilarisch dat jij politici verwijt politiek te bedrijven question

0
29 Drumpf

@29
Oh maar dan heeft u mij niet begrepen,want dat heb ik geenszins gezegd tenzij u vindt dat ‘politici’ per definitie arrogante kwasten zijn

0
30 Hangingmen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Offtopic

@2811 Daar raak je een gevoelige snaar - ik reageer maar niet.Wel vraag ik me af hoe jij dat zelf zou kwalificeren 😁...

zojuist geplaatst door Querido not

Querido not
Offtopic

@2821 Een glaasje Merlot graag - en 'n schaaltje snoeptomaatjes....

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Offtopic

@2826 Koffie met oranje gebak voor de TV waarschijnlijk. En mensen kijken. Er loopt hier altijd heel wat volk voorbij, richting de festiviteite...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Offtopic

@2834 Ja halloo ineens met de staart tussen de poes afdruipen?Jij wilde toch ff sparren? pppffff watje....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2829 Ze houdt van sucken indd.Een echt pijp konijntje....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Ik heb het idee dat de leiders van het westen in een bubbel leven die niet klopt. Net zoals dat overal democratie brengen een bubbel was die nie...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2832 Dankje Bop, ik zal zachtjes en met respect knijpen....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

De tokkies van Nederland zijn hier bezig.Ik ben weg....

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

VBOH
Offtopic

@2828 🍹 ziet er leuk uit zo hè?Smakelijk!...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Offtopic

@2824 Cool. 😎 Veel plezier!...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Erotic LesbianTeam Sakeet PornMaa Ki ChutOne Piece HentieSunny Leone SexvideoToga NakedSadha Sex VideosOne Piece PornFast Night Sex VideoPure Hd Sex VideosBiggestboobs EverPorn FtmEboney PornReina Rae-analпорно сексAnal Creampie CompilaciónHd Porn Full HdHmong PornographyLeaked Celeberty PornToo Much CumNaked Porn StarsPendejasFucking CuteIndian Sex Teen VideosSpit FetishMalayalam Audio Sex StoriesVirtual Reality 3d PornAinudeA To Z PorncomicsXtremtubeHentaesBait BuddiesXchange PillSexiest Bbw PornBukini PornFree Xxx Indian Sex VideoCrazy SexBp PornMia Khalifa Hot BfLori Bauer PornCuckoldcinsultantIndiesnudesPorn WrestlingLesbian SecXx Sex BfFacial CumshotsSunny Leone Xxx Hd DownloadJapanese DeepthroatHd Porn VıdeoSona NetvideogirlsNude First TimersBubble Gum Pink PornRyanmadison PornGay Greece PornTen Russian PornKendall JennerpussyPorn MotherUncencord Anime PornBest DoujinshiJacquie Est MichelSexual Game OnlineMilf FifSunny Leone Ke Xxx VideoDkamiRulle34Taboo Full VideoXmoviesforyou ComRed Head PussyMandingo SexXsex VideoSexxx WapNifty StotiesNude LeaksChina X VideoPerscope NudeBig BbobsPassport Bros PornFemme En CamHilary Duff TittiesServiporno ComNude Men PicturesSex Video 2000Amateur Wife Sharing PornNudist Beach SexSexy Video Blue Sexy VideoAdibasi Xxx VideoHomemade Black PronNude Sharon LeeIndian Mms Scandal PornNude Aunty HotPolice Porn HdFather And Son Gay Porn VideosPmv VideoHow To Make Girlfriend SquirtPoronographic FrancaisGay Sucks Big CockTymwits OnlyfansWww Bangla Xxx Videos ComTegulusexFabswingers.conFreeporn XbxxJabardasti Porn VideoWww Brazzer Xvideo ComFreeuse Fantasy PornCrazy ShitFree Porn Www.comBoyfunAeya FaePorn Video SwapVabi Xxx ComLunalottonSouthern-charms.comCam2cam PornFree Taboo VideosScat HentaiXxx VideuBrandi Love StepmomNaruto PixxxFacehugger PornLatex FemdomJeux Porno MobileXnnx PornosJapanese Sleeping Porn VideosCloseup BlowjobMonroe SweetsDownes Syndrome PornLatina Cousin PornEromdSnuuyxxxNeha Xxx VideoKatu069Porn Videos Tamil AuntyWonderdadsLives Pornos Ao VivoBedroom Xxx VideoBig Body XxxFilipinacolada LeakNudes Meuf4 Girls Fingerpai.tFairy TalepornPorn SReno Gold PornGladiatorpornSmit ManwhaWebtoon 18Darling Sex VideoXnxxcLovenexy NudeKitty CapeiceMther Xxx