Politiek
  • 28
Hi Sarah Izat,Nou gefeliciteerd dan maar hè? Met je hoofddoek? Bij de politie? En je winst? Dat jullie islamietjes Nederland aan het overnemen zijn? En dit weer een mijlpaal is?Een hart onder de riem voor alle godsdienstgekkies die hier hun islam willen uitleven, maar een verhuizing n ...

11 maanden geleden door chouffleur

REAGEER MET EEN EMOJI
31
2
6
1
LEES MEER OVER


@93 speciaal voor jou in Jip en Janneketaal: mensen die zichzelf hebben verwaarloosd en geleefd worden om bij te dragen aan hen verwaarlozing. Je hoort vast wel eens iemand zeggen "ik voel me zo genaaid" dat zal Ebru ook vast een keer zeggen, misschien schrijft ze er vast een keer een column over.

Mensen als Ebru die lijken een eigen mening te hebben, maar hebben die juist niet. Ebru toont gedrag van iemand met een minderwaardigheidscomplex, omdat ze het nodig vindt continu het over anderen te hebben, te kleineren, scheiden, beledigen. Dan ben je een onzeker en triest figuur dat hulp nodig heeft. Zulke mensen zijn diep ongelukkig en kennen geen enkele vorm van zelfreflectie en acceptatie van henzelf. Kijk alleen al naar haar uitstraling, de diepe donkere kringen om haar ogen die ze camoufleert met wat make up, geen uitstraling in de ogen, zegt veel over iemands geluk of ongeluk. Om het niet te hebben over haar continu pessisme.

101 Dewereldrond    
11 maanden geleden door Dewereldrond
21
Meld

Het is me toch allemaal wat met die irritaties…….een mens heeft het er maar druk mee.
Uiteindelijk ben je dood en dan blijkt het allemaal voor niks te zijn geweest.

102 WijzeDwaas    
11 maanden geleden door WijzeDwaas
18
Meld

Dat zou nog eens een mop zijn. Ga je dood en blijkt God toch te bestaan. Mogge zeg je tegen God, ik begrijp dat ik ben geslaagd voor de hemel?

Nee hoor, zegt God. Het ging daar beneden nergens om. Mensen maakten zich druk, irriteerden zich overal om. Maar Ebru….ga gezellig naast Sarah Izat zitten Kan je over hoofddoekjes praten. Die zijn hier niet meer nodig.

103 WijzeDwaas    
11 maanden geleden door WijzeDwaas
18
Meld

@101 Ben je een psycholoog?

104 lisaaatjuh    
11 maanden geleden door lisaaatjuh
5
Meld


@102 ik denk dat zulke mensen pas in hun ouderdomsfase beseffen wat voor nutteloos leven ze hadden al die tijd. Als ze alleen blijven, met iedereen ruzie hebben gemaakt, geen familie, relatie, vrienden of vriendinnen meer hebben. Door alles en iedereen in de steek gelaten. En dan tegen de islamitische zuster in het verpleeghuis hun verhalen vertellen.

105 Dewereldrond    
11 maanden geleden door Dewereldrond
21
Meld

@104 Gezien zijn onzin zou ik het eerder een fantastoloog willen noemen...

106 Undertaker    
11 maanden geleden door Undertaker
5
Meld


@106 net zo'n onzin om iemand "zijn" te noemen terwijl ik een vrouw ben. Volgende keer eerst vragen stellen alvorens je conclusies trekt question

107 Dewereldrond    
11 maanden geleden door Dewereldrond
14
Meld


@104 mijn beroepen gaan NK & co niets aan, welke dat zijn, blijft voor jou dus gissen question

108 Dewereldrond    
11 maanden geleden door Dewereldrond
13
Meld

@101

Was getekend, Anna Freud..

109 Ignatia    
11 maanden geleden door Ignatia
4
Meld

@108 Sorry hoor, als je een oordeel velt over een persoon, zoals in @101 , stelde ik gewoon een vraag, je beschreef haar als of je haar persoonlijk kende. Of misschien zie je jezelf wel in haar, kan ook nog question

110 lisaaatjuh    
11 maanden geleden door lisaaatjuh
6
Meld

@104 Dat is niet te hopen. question

111 1050 hPa    
11 maanden geleden door 1050 hPa
1
Meld

@107 Iedereen moet automatisch weten dat jij een vrouw bent? Hoe dan?

112 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
4
Meld

@112 nee iedereen moet eerst goed leren lezen. @107 zegt niet dat je dat maar moet weten maar zegt duidelijk “eerst vragen voor je er vanuit gaat dat ik een man ben “.

113 mo    
11 maanden geleden door mo
10
Meld

@113 Juist... Begrijp je dat het gevolg daarvan is dat je in elke reactie op een 'vreemd persoon' je moet vragen of diegene een man of een vrouw is terwijl dat er helemaal niet toe doet

114 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
1
Meld

Ach Ebru denkt met wat populaire denigrerende woordjes intellectueel over te komen. Helaas scoort ze alleen bij de racistische types die haar eigenlijk uitkotsen zoals te lezen is op ieder draadje over Turken enz. Sneu wel.....

115 mo    
11 maanden geleden door mo
12
Meld

@114 . Niet nodig hoor. Om die reageer ik met u of je of een verwijzing naar de post. Opgelost
Los daarvan maakt het mij persoonlijk niet uit

116 mo    
11 maanden geleden door mo
8
Meld

@116 Niet nodig? Haha, probeer dat maar eens wanneer je over de persoon praat, dan moet je wel 'hij/zij' gaan bezigen. Zo werkt de Nederlandse taal...

117 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
4
Meld

@117 . Niet nodig hier. Dan verwijs je wanneer je over de persoon praat ipv naar hij/zij naar bijvoorbeeld “ @1 zegt”

118 mo    
11 maanden geleden door mo
6
Meld


@110 ik neem jou nooit serieus. In reacties had je familie van die rooie op het draadje kunnen zijn.

119 Dewereldrond    
11 maanden geleden door Dewereldrond
10
Meld


@113 veel mensen lezen niet. Het is net als luisteren alvorens te roepen. Jij begrijpt de strekking van mijn reactie question

120 Dewereldrond    
11 maanden geleden door Dewereldrond
9
Meld

@116 Eigenlijk zou iedereen hier "blanco" moeten zijn dus puur op argumenten ingaan en verder niets.
Maar in de praktijk is het toch vaak zo dat mensen gaan denken of insinueren dat iemand van een bepaald ras,afkomst,geslacht,geaardheid ,religieuze affiliatie,politieke oriënatie etc. etc. is.
We zouden eigenlijk ook een nummer moeten hebben als nick. ^_^

121 21st Century Guy    
11 maanden geleden door 21st Century Guy
4
Meld


@112 hoe dan? Je kunt bv neutraal blijven. Of reageren met hij/zij. Beste is om te vragen, zeker als je vaak met dezelfde mensen te maken hebt, ik bijt niet.

122 Dewereldrond    
11 maanden geleden door Dewereldrond
9
Meld

@118 Laten we ons allemaal aanpassen omdat er hier één persoon is die op haar pik is getrapt wanneer ze als 'hij' wordt gezien op een internetfora waar je je geslacht niet kenbaar kunt maken middels een profiel.

@120 Het leuke is dus dat ik je reactie wel heb gelezen, en de strekking van je reactie is dat men moet weten dat jij een zij bent, anders voel je je beledigd.

123 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
4
Meld

@123 . Grappig u bewijst weer @107 niet te hebben gelezen en mijn uitleg bij @113 ook niet. Uw sneer is compleet misplaatst Of uw begrijpend lezen is niet zo best dat kan ook

Maar ik vind t wel best, wie iets negatief wil uitleggen zal dat toch doen

124 mo    
11 maanden geleden door mo
8
Meld

@124 Ik hou er enkel een andere interpretatie op na, namelijk dat het niet boeit als iemand je ten onrechte een hij of een zij noemt en dat je daar op een internetfora als deze geen enkele rekening mee hoeft te houden.

Ik ga me niet aanpassen omdat @107 snel op haar pik is getrapt.

Het is geen sneer, het is niet negatief, het is een andere interpretatie. De sneer en negativiteit (poging tot belediging) komen in deze toch echt bij jouw persoon vandaan.

125 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
4
Meld

@125 zoals ik al zei, het boeit mij ook niet of ik man of vrouw word genoemd hier.

Mijn punt was dat @107 iets anders schrijft dan u er van maakt. Verder denk ik dat er al te veel woorden aan vuil zijn gemaakt.

126 mo    
11 maanden geleden door mo
9
Meld

Zo'n moslima bij de politie die stampij maakt moeten ze er eigenlijk linea recta uittrappen. Daar komt alleen maar meer ellende van. Opzouten met je poetslap.

127 Dune    
11 maanden geleden door Dune
6
Meld

Ebru had gelijk in har vlog: https://www.nieuwskoerier.nl/news/206427-vlog-ebru-dit-is-islamisering

"En dan is er in Rotterdam zo'n student die politieagent is en die wil een of andere functie en daar mag ze geen hoofddoek bij dragen. En wil dat nu toch afdwingen... en ze gaat het winnen! Ik kan je verzekeren dat dat gaat gebeuren."

Iemand Rutte gezien? Gehoord misschien? Waar is die poppenkastpop? Wanneer gaat die man nu eens opstaan tegen dit soort cultuurverloedering? Of krijgt hij hier soms niets van mee? Wat is verdomme de mening van die lamlul?

128 DruppeltjeDrie    
11 maanden geleden door DruppeltjeDrie
4
Meld

Jaja ebruutje, dus of jouw visie of niets! Fijne vrijheid van meningsuiting hang jij aan..tevens sla je de plank mis. Dag klaagturk no1

129 God is dood    
11 maanden geleden door God is dood
10
Meld

@126 Als dat zo zou zijn geweest, dan had zij dat zelf wel kunnen verdedigen. Dat er teveel woorden aan vuil zijn gemaakt dacht ik bij @107 al...

130 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
4
Meld

@128 rustig, rustig, denk aan je hart. Het gaat alleen om een stukje stof.

131 Bart Boudewijn    
11 maanden geleden door Bart Boudewijn
4
Meld

@110 Denk je dat het me uitmaakt, of je me serieus neemt of niet? Je denkt altijd alles beter te weten, je hebt een te hoge dunk van je zelf,ooit kom je jezelf wel tegen, madammeke perfect. Hoogmoed komt voor de val.

132 lisaaatjuh    
11 maanden geleden door lisaaatjuh
7
Meld

@132 moet @119 zijn

133 lisaaatjuh    
11 maanden geleden door lisaaatjuh
6
Meld

De kopvod wint het altijd in Nederland. Een Nederland moet met oor en haar op de foto. De islamietjes vrouwen mogen met hoofddoek. 2 weken geleden mocht ik zelfs met mijn oorbellen niet op de foto (knopjes). Maar de kopvodjes mochten wel.met hoofddoek. Je krijgt het bewijs hier dat ze anders behandeld willen worden. Voor Nederlanders is de wet anders dan de kopvodjes. En dan klagen dat ze gediscrimineerd worden. Als ze de kopvod nou gewoon eens afdeden tijdens de foto voor belangrijk document dan word je ook hetzelfde behandeld. Maar voor kopvoddies boeken zich te min om hun hoofddoek af te doen.

134 xativa    
11 maanden geleden door xativa
3
Meld

Hoofddoek moet ook weg. Straks willen die vrouwen met hoofddiek geen homoseksuele mannen hun aangifte opnemen. Mag niet van geloof. Of een jood word in elkaar geslagen ook maar geen aangifte opnemen. Of deze wil alleen aangifte opnemen van moslims ivm geloof. Daarom moet de politie geen geloof overtuiging toestaan. Als jè bij de politie werkt dan moet je voldoen aan bepaalde eisen en dat is je geloof tijdens diensttijd niet toegestaan. Watje thuis doet moet je zelf weten maar als je werkt heb je je aan de regels te houden.

135 xativa    
11 maanden geleden door xativa
2
Meld

Binnenkort bij de NOS: nieuwslezeres met zwart gordijn voor haar hoofd....

Waar ligt de grens?

136 Leugenaar    
11 maanden geleden door Leugenaar
4
Meld

@93
Ja, dat doen al die rechtsextremisten als @89 namelijk, mensen in hokjes douwen.

Oh.. wacht es effe ..

137 BenErWeer    
11 maanden geleden door BenErWeer
1
Meld

@98
Tja, de 1 vind rust bij bukken en blijven incasseren.
De ander vind strijden voor de waardes die belangrijk zijn waardevol.

138 BenErWeer    
11 maanden geleden door BenErWeer
3
Meld

@107
Hoezo?
Dat heeft u ook nog nooit tegengehouden?

139 BenErWeer    
11 maanden geleden door BenErWeer
1
Meld

@70 . Tikje jaloers dat ze kennelijk in staat is haar eigen geld te verdienen.
Liever 10 Vastgoed Ebru's ( die zo treffend de hedendaagse problematiek in de samenleving kunnen beschrijven) in Nederland dan 1 moslima in Europa.

140 PFL    
11 maanden geleden door PFL
3
Meld

Veel onnodig gel...l over of iemand een hij of een zij is hier maar niets mee on topic.
Ebru schrijft o.a. in haar stukje:

" Ik vind dat als jij een kopvod op wilt hebben, je ook maar moet houden aan die andere eisen die jouw islam aan je stelt: thuiszitten, niet naar school, trouwen, onderdanig zijn, kinderen baren en al die dingen die jouw vrouw zijn definiëren volgens jouw islam. Het kan namelijk niet zo zijn, Sarah, dat je wel je hoofddoek op moet van je islam, maar voor de rest mannen gewoon een hand geeft."

Daar scoort ze toch wel een punt waar ik niemand over hoor.
Het 1 wel het ander niet , noemen we dat niet hypocriet ?

141 pica pao    
11 maanden geleden door pica pao
9
Meld

Vrouwen of broedkipjes zijn heel belangrijk bij de islam..

142 Xmod    
11 maanden geleden door Xmod
6
Meld

Nog even en we krijgen de islamitische boerka politie in dit land

143 knorkokkie    
11 maanden geleden door knorkokkie
5
Meld

Niet alleen minnen op #141 maar ook antwoord geven , anders heeft die min geen enkele waarde.

144 pica pao    
11 maanden geleden door pica pao
7
Meld

De volgende sukkel meld zich aan bij #144
Als je zo een discussie moet voeren kan je beter stoppen.

145 pica pao    
11 maanden geleden door pica pao
7
Meld

Ebru rekent even buiten de provincie. Daar zal die kopvoddenmanie echt geen ingang krijgen.

146 grovi    
11 maanden geleden door grovi
2
Meld

@131 Nee heer Boudwijn, het gaat niet alleen om dat stukje stof. Uw houding is nu precies waar Ebru Umar voor waarschuwt. Steeds meer toegeven, steeds meer toelaten, steeds vaker een oogje dichtknijpen en steeds een stukje verder inschikken. Dat is islamisering in optima forma. De geitenwollensokkentolerantie van gutmenschen als u is de pest voor ons land.

147 DruppeltjeDrie    
11 maanden geleden door DruppeltjeDrie
3
Meld

Dit wijf en al haar schijnheiligheid bijmekaar mag van mij enkeltje erdogan

148 Louis Vandaal    
11 maanden geleden door Louis Vandaal
8
Meld

@110 Zo praat jij ook maar al te graag over moslims dus doe je schijnheil hoedje maar weer af hoor

149 Louis Vandaal    
11 maanden geleden door Louis Vandaal
8
Meld

@148 Is de waarheid spreken over de islam nu ineens schijnheiligheid?

150 Scholar002    
11 maanden geleden door Scholar002
4
Meld

@147 Klopt in Engeland kregen ze hun zin
Daarna wilden ze in burka gaan lopen dat ging niet gebeuren natuurlijk

151 Ikke44    
11 maanden geleden door Ikke44
3
Meld

@150 Wiens waarheid dan?? Ik moet dus klakkeloos dat wat jij uitkraamt voor waar aannemen??

152 Louis Vandaal    
11 maanden geleden door Louis Vandaal
4
Meld

@152 Nee waar daarom is het ook een discussieforum om met argumenten aan te komen waarom het dan niet waar is

153 Ikke44    
11 maanden geleden door Ikke44
2
Meld

Ja maar jullie roepen al jaren dat alles waar is en waar is dat op gebaseerd?
Onderbuik niks meer niks minder

154 Louis Vandaal    
11 maanden geleden door Louis Vandaal
6
Meld

@154 Niks minder? Minder minder minder!

155 DruppeltjeDrie    
11 maanden geleden door DruppeltjeDrie
1
Meld

@154 Nee niks onderbuik
Ervaring dat is heel wat anders
Daarom idd minder minder

156 Ikke44    
11 maanden geleden door Ikke44
1
Meld

@156 Jij zult wel op je plaats gezet zijn ooit met een vernederend pak slaag

157 Louis Vandaal    
11 maanden geleden door Louis Vandaal
0
Meld

@156 Van horen zeggen noemt men al ervaring

158 Louis Vandaal    
11 maanden geleden door Louis Vandaal
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Nazikerstballen op Belgische markt
Op de antiekmarkt in het Belgische Tongeren z...

23 uur geleden door AD

Jerry Afriyie: eisen Jenny Douwes in RTL Late...
Jenny Douwes eiste haar ’wit privilege’ op do...

13 uur geleden door Inter

Bom bij huis miljardair en filantroop George...
Bij het huis van miljardair en filantroop Geo...

8 uur geleden door Nu.nl

Donald Trump beweert dat 'onbekenden uit...
President Donald Trump heeft maandag zonder b...

22 uur geleden door Denisova

Melk drinken is rasisme
Volgens PETA, de grootste dierenrechtenorgan...

1 dag geleden door Kuppie


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Verwonderd
Kinderartsen willen actie van inspectie tegen...
@27 Van mij mag Ajax winnen. Ik weet niet hoe...

minder dan een minuut geleden door Verwonderd

Nos Calan Gaeaf (s7p)
ESM-reddingsfonds: 'Geen reden voor paniek ov...
Ook weten we dat dit een leugen is, maar dit ...

minder dan een minuut geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)

Moszkowicz
‘Schandalig dat relschoppers demonstratie k...
Demonstrant...

1 minuut geleden door Moszkowicz

Moszkowicz
‘Schandalig dat relschoppers demonstratie k...
Wie is de relschopper wie de demonstrand?...

1 minuut geleden door Moszkowicz

chouffleur
Kamervragen over afname vingerafdrukken bijst...
Wat is het probleem?...

2 minuten geleden door chouffleur

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig