Overig
  • 17
> Link in @1 < - Als kind al leerde ik dat je de Rus immer moet wantrouwen. Toen omdat hij een vuige communist was die uit was op werelddominantie en op onze spulletjes die we dankzij het heilzame kapitalisme hadden kunnen vergaren. ...

11 maanden geleden door Schildpad

REAGEER MET EEN EMOJI
5
4

1 Schildpad    
11 maanden geleden door Schildpad
1
Meld

Pravda question

2 chouffleur    
11 maanden geleden door chouffleur
8
Meld

wow, hee, anders gaat de volkskrant even in de overdrive..... dit lijkt wel propaganda, joh

3 Seconda    
11 maanden geleden door Seconda
9
Meld

Er wordt veel over Rusland geschreven en gezegd, these days. Rusland is straks nog: 'De as van het kwaad'... ? OMG.
Het vreemde eraan allemaal is, dat het klopt ook nog. Alles wat hierin geschreven wordt, visies en meningen en noem maar op... het klopt voor de volle honderd procent ook nog eens.
Nou ja, ehhh, als je het woord en begrip: 'R U S L A N D', namelijk verandert in: O E K R A I N E...
Maar ja, de echte waarheid, tsja, die zal wel niet als politiek correct worden beschouwd, dus afijn... laat maar.

4 Flipper    
11 maanden geleden door Flipper
7
Meld

Oekraïne is nu eenmaal het doodgeboren kindje van het referendum.
En de uiteindelijke dader plek van de aanslag op de mh17
Dus vandaar die herrie over social media

5 chouffleur    
11 maanden geleden door chouffleur
7
Meld

In dit opiniestuk worden twee zaken belicht, ten eerste : “Dat Russische internettrollen en twijfelzaaiers hier actief zijn om hysterie en mist te verspreiden over kwesties die de Russen aanbelangen (de illegale annexatie van de Krim, de Russische verantwoordelijkheid voor de dood van 298 vliegtuigpassagiers onder wie 193 Nederlanders, het associatieverdrag met Oekraïne) staat volgens mij als een paal boven water“.
Ten tweede een opinie over onder andere de sleepwet.

Over dat laatste zou je (inhoudelijk) kunnen discussiëren.

6 Crannbuidhe    
11 maanden geleden door Crannbuidhe
9
Meld

Het klopt als een bus. Net als de minister gisteren die op de NOS antwoordde op de vraag "welke Russen?" "Nou uhhh, gewoon de Russen" Het is verbijsterend en als iemand mij 15 jr geleden had gezegd dat de overheid op korte termijn je zonder tussenkomst vd rechter af mag luisteren, je smart spullen op afstand aan mag zetten en manipuleren, je mail mag lezen en je overal kan tracken tot het product wat je koopt en hoe je betaald en waar je het koopt en met wie je mailt en wat je zegt en schrijft en doet.... dan had ik dat niet geloofd. Dat kan niet gebeuren.
En nu als toefje op de taart gaat men ons officieel censureren. Want zodra een mening, een theorie de Staat niet aanstaat, dan wordt het fake nieuws! En samen met de de groten op internet gebied aan tafel en ze een handboek geven hoe de Staat il dat zij ermee omgaan.
Pure censuur!

7 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
8
Meld

Net als de manier van benaderen vd MH17 kwestie, VU-professor Arno Akkermans die tijdens de befaamde bijeenkomst met de nabestaanden zegt: "door twijfel te zaaien over de betrouwbaarheid van het MH17-onderzoek, bewijst deze ‘getuige’ de nabestaanden geenszins een dienst. Ik vind vreselijk dat allerlei partijen tegen beter weten in blijven speculeren over de toedracht van deze ramp.”

Pardon? Dus mensen mogen geen seconde meer twijfelen aan de betrouwbaarheid van een onderzoek? Dat wordt er gezegd. Geen twijfel zaaien of zoals de minister het gisteravond formuleerde: " We zitten niet te wachten op een andere theorie" question
Nee, dat snap ik. Een onbetrouwbare overheid, iets van 80% heeft geen vertrouwen meer in de overheid, maar je mag niet aan hen twijfelen, je mag niet zelf denken, laat staan vragen stellen die niet binnen de theorie past die men heeft geventileerd.

Nou beste overheid, dit is verregaande officiële censuur en beknotting vd vrijheid van meningsuiting. Er wordt eigenlijk letterlijk gezegd dat als de overheid met een conclusie komt het niet wordt gewaardeerd dat er ook maar iemand aan twijfelt, laat staan die twijfels ook uit.
Een theorie wordt vervangen door bewijzen. Duidelijke en onweerlegbare bewijzen doen elke twijfel, elke andere theorie verdwijnen.
Maar als de Staat besluit om een groot(ste) deel van het onderzoek geheim te houden, dan is het logisch dat men daar weinig vertrouwen in heeft. Zeker in een overheid waar men al geen vertrouwen meer in heeft.
Ik vertrouw het niet iig. en ik ben zeker niet de enige hoe hard ze het ook de grond in willen boren. En dat geldt voor veel meer zaken, de overheid wordt steeds onbetrouwbaarder. En als het zo doorgaat dan mag ik niet meer aan ze twijfelen, dan wordt dat verboden.

8 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
10
Meld

Sheila komt duidelijk niet op Nieuwskoerier, waar de trollen je om de oren vliegen!

9 zeikenderechter    
11 maanden geleden door zeikenderechter
19
Meld

@9
Je kunt ook gewoon iedereen die een andere mening, of iemand die de 'gore moed' heeft om ergens aan te twijfelen, een trol noemen, dan ben je ook gauw klaar!

10 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
9
Meld

@8
En na het lezen van uw post, een streepje erbij op de muur in St Pete
Missie volbracht

11 LGK    
11 maanden geleden door LGK
16
Meld

@10
Een trol is iemand die een andere mening heeft maar dat niet kan onderbouwen
Of dat doet op alternative feiten

12 LGK    
11 maanden geleden door LGK
14
Meld

@12
Een theorie vervalt zodra er keiharde onweerlegbare bewijzen worden getoond, en dat doe je als betrouwbare overheid niet achter gesloten deuren. En een andere mening, een andere theorie zorgt er nu juist bijna altijd voor dat de waarheid juist wel naar boven komt, zoals de geschiedenis tig keer heeft bewezen. Het zijn de makke schapen die zich alles in hun mik laten duwen en alles bij voorbaat al geloven en ondersteunen, die ervoor zorgen dat de waarheid vaak het levenslicht niet te zien krijgt.

13 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
7
Meld

@13 Degenen die per definitie alles van de overheid wantrouwen dan wel niet geloven zijn verwarde schapen.

14 Crannbuidhe    
11 maanden geleden door Crannbuidhe
11
Meld

@12
Een trol is iemand die geen menig heeft maar wel de boel wil opnaaien door een tegenmening te plaatsen. zie WijzeDwaas .

15 Keesklets    
11 maanden geleden door Keesklets
4
Meld

@11
En u heeft een streepje op de muur van het Verchovna Rada ?

16 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
5
Meld

@14
oeps, pas op.... daar komen de Russen, bukken en onder een tafeltje kruipen en je ogen dichtknijpen als de bom valt, zei men vroeger!

17 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
5
Meld

@7
"dat de overheid op korte termijn je zonder tussenkomst vd rechter af mag luisteren"

Kijk dat schiet dus niet op

U beticht dat de overheid onbetrouwbaar is, maar het blijkt dat u dus niet weet hoe de wet in elkaar zit
Voor afluisteren moet nog steeds rechter toestemming geven
Wie is nou het makke schaap?

18 LGK    
11 maanden geleden door LGK
13
Meld

@18
Als de sleepwet erdoor is dan is toestemming vd rechter niet meer nodig!

19 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
5
Meld

@16
Kijk, wat u nu doet, is precies trollen gedrag
Iets posten zonder maar enige onderbouwing

En dan maar roepen dat de overheid onbetrouwbaar is

20 LGK    
11 maanden geleden door LGK
13
Meld

Wat willen die Russen dan eigenlijk bereiken? De EU, dat die er belang bij heeft, mensen de indruk te geven, dat ze alleen staan met hun anti-EU-mening, in de hoop dat ze zich dan conformeren en hun kop verder houden, zelfs pro-EU gaan meezingen, kan ik inkomen, die hebben heel wat te verliezen c.q. winnen. Namelijk dat wij ophouden, terecht hun mandaat in twijfel te trekken, bijvoorbeeld.

Maar Rusland? Wat maakt het hun uit, of wij voor of tegen hun zijn? Onze overheden trekken zich niets van ons aan, die zullen Rusland zwartmaken en boycotten, of wij daar nou wel of niet achter staan, wat die zitten duidelijk in het kamp van de globalisten, die nationale cultuur en nationalistische gevoelens willen uitstuffen samen met de landsgrenzen, zodat wij zonder enige bescherming zullen zijn uitgeleverd aan de multinationals en banken, aangewezen op hun eigen geschillencommissies, en onderworpen aan "rechtspraak" van EU en VN over ons als heel land.

Daarna mogen zij uiteraard genieten van hun internationale leventje, overal bankrekeningen, overal flatjes, en vrij om te gaan en staan waar ze willen, inclusief hun geld, dit in tegenstelling tot ons, die ze in een soort openluchtgevangenis willen achterlaten voor hun eigen gewin.

21 Wendel    
11 maanden geleden door Wendel
10
Meld

@20
"Kijk, wat u nu doet, is precies trollen gedrag Iets posten zonder maar enige onderbouwing"
zie @11

Bent u nu zo dom, of doet u nu zo dom?

22 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
7
Meld

Wat een slap geouwehoer zeg, tjonge.

23 Al    
11 maanden geleden door Al
7
Meld

@21
Precies, het zal de Russen worst zijn. Deze hele hype heeft bitter weinig met de Russen te maken maar alles met de EU politiek van het establishment, politiek, de banken en de multinationals, het grootkapitaal en hun mondiale belangen.
En dat snappen de schapen jammer genoeg niet, of ze snappen het wel en zijn het daarmee eens, nog erger! :X

24 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
9
Meld

"Als kind al leerde ik dat je de Rus immer moet wantrouwen. Toen omdat hij een vuige communist was die uit was op werelddominantie en op onze spulletjes die we dankzij het heilzame kapitalisme hadden kunnen vergaren."

Dat wantrouwen is nog steeds wel nodig. Maar nu richting onze eigen overheid. Zoals Bleke Betty in #7 zegt: wat onze overheid tegenwoordig allemaal doet onder het mom van terrorismebestrijding en aanpakken van criminaliteit... de Stasi en de KGB/FSB zijn er niks bij.

Inderdaad deel ik de conclusie van de schrijfster in de Volkskrant dat een overheid die zich met de inhoud van het nieuws bezighoudt, net zo gevaarlijk is als die vermaledijde Russen. Een dergelijke overheid doet namelijk precies hetzelfde en wordt daarmee het kwaad wat ze hoopt te bestrijden.

Ooit waren privacy en vrije media heilig maar dat zijn ze overduidelijk allang niet meer. 'Niet buigen voor terrorisme' noemen ze dat dan, het één voor één opgeven van onze vrijheden en zaken die juist geacht worden de liberale democratieën te definiëren. Als er een prijs voor meest ironische actor (iets anders dan acteur voor de duidelijkheid) dan had deze naar de overheid mogen gaan.

25 progressiefliberaal    
11 maanden geleden door progressiefliberaal
4
Meld

Overigens vind ik de inleidende tekst en titel van dit draadje wat misleidend want het is hoogstens een kanttekening bij wat Sheila Sitalsing nu werkelijk wil zeggen en de voornaamste conclusie die zij trekt: dat een overheid die gaat bepalen wat fake is en wat niet, in potentie veel gevaarlijker is.

26 progressiefliberaal    
11 maanden geleden door progressiefliberaal
5
Meld

De hele campagne tegen Russisch nepnieuws schittert door de totale afwezigheid van bewijs. Is er nu niemand die minister Katja Ollongren vraagt om een voorbeeld?

27 Dune    
11 maanden geleden door Dune
8
Meld

@27
Ja, toen ze haar vroegen welke Russen precies, antwoordde ze "Nou uhh, gewoon de Russen"
hahaha. Echt een zwaar overtuigend antwoord: question

28 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
5
Meld

@27
"Russisch nepnieuws schittert door de totale afwezigheid van bewijs"

Oeps, gisteren nog nep nieuws uit Rusland


https://www.nieuwskoerier.nl/news/207208-belangrijk-bewijs-blijkt-weer-uit-videogame-te-komen-hoe-dom-denken-putin-co-dat-we-zijn

29 LGK    
11 maanden geleden door LGK
12
Meld

@21
" en vrij om te gaan en staan waar ze willen, inclusief hun geld, dit in tegenstelling tot ons, die ze in een soort openluchtgevangenis willen achterlaten"

Dan is het ironisch dat Russen zo graag een flatje willen in onze 'openluchtgevangenis'

30 LGK    
11 maanden geleden door LGK
13
Meld

@22
U schijnbaar
Want u uit beschuldigingen zonder enige onderbouwing

Dat is trollen gedrag

31 LGK    
11 maanden geleden door LGK
14
Meld

@28 Ze gaf wel een goed voorbeeld. De website van de Nederlandse ambassade in Rusland werd nagemaakt en daar kwam allerlei desinformatie op te staan. Lijkt me toch een goed voorbeeld van trollen. Dat ze niet wist welke Russen dat hadden gedaan maakt mij niet uit.

32 Arthur Dent    
11 maanden geleden door Arthur Dent
7
Meld

@31
Het blijkt dat u zelf niet eens snapt wat u hier neerplempt, u begrijpt uw eigen reacties niet en beschuldigt daarna een ander. Hoelang is die vinger van u, die wijsvinger?

33 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
6
Meld

"... Er is één ding gevaarlijker voor de democratie dan de Rus die zich in trolvorm onder ons begeeft. Dat is een overheid die zich met de nieuwsvoorziening bemoeit. ..."

Deze laatste zin van het artikel is het meest waardevol in dit geval.

34 xtremy    
11 maanden geleden door xtremy
6
Meld

Mijn achternaam deed natuurlijk al vermoeden dat ik een Russische trol was en ik zal het hierbij maar toegeven: #metoo

35 JackKropotkin    
11 maanden geleden door JackKropotkin
8
Meld

Zolang een aanzienlijk deel van de bevolking niet bereid is fictie van werkelijkheid te scheiden moet er op de een of andere manier worden ingegrepen, ter bescherming van de samenleving. Dit land is compleet aan het doordraaien in haat en valse verdachtmakingen.

36 Brolin    
11 maanden geleden door Brolin
9
Meld

@35 Oh, ik dacht dat jouw naam aangaf dat je in een kroepoekwinkel werkte Jack. question

On-topic:

@25 "Inderdaad deel ik de conclusie van de schrijfster in de Volkskrant dat een overheid die zich met de inhoud van het nieuws bezighoudt, net zo gevaarlijk is als die vermaledijde Russen. Een dergelijke overheid doet namelijk precies hetzelfde en wordt daarmee het kwaad wat ze hoopt te bestrijden."

Daar sluit ik me geheel bij aan.

37 tripomatic    
11 maanden geleden door tripomatic
1
Meld

@32
Ik heb er nog naar gezocht maar kan er geen voorbeeld van vinden dus moet ik haar dus maar geloven question En ik zeg ook niet dat er geen nepnieuws bestaat en dat er geen pogingen worden ondernomen om mensen te beïnvloeden, maar ik geloof 100% dat vele landen dit doen, zeker de rijkere en moderne landen. Net als dat bedrijven online trollen in dienst hebben om fout en negatief nieuws zoveel mogelijk te ontkrachten, verwaaien, zo hebben landen dat zeker weten ook. Maar dat alleen Rusland zoiets doet? Echt niet! Het feit dat ze niet anders doen dan Rusland in het verdombankje te plaatsen op welke wijze dan ook, geeft aan dat men een zware agenda heeft t.a.v. Rusland. De EU heeft verregaande plannen en veel daarvan, misschien wel het meeste krijgen wij echt niet te horen.

@34
Dat klopt als een pijnlijk zwerende vinger.

38 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
4
Meld

@37 Daarvoor heb je indo’s.

39 JackKropotkin    
11 maanden geleden door JackKropotkin
3
Meld

@37 ff uitleggen wat een kroepoekwinkel is?

40 BlackNinja    
11 maanden geleden door BlackNinja
6
Meld

@36
En ik neem aan dat u wel plaats wilt nemen in de censuur commissie?
Want uw waarheid is de waarheid en niets dan de waarheid? Een groep mag bepalen wat de (wenselijke) waarheid is?

41 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

42 Realisme graag!    
11 maanden geleden door Realisme graag!

@42
Maakt het iets uit dan..? question

43 Münchhausen    
11 maanden geleden door Münchhausen
5
Meld

@29
Dat is geen nepnieuws, alleen de foto die bij het verhaal gebruikt is was niet correct, het verhaal ansich wel.

Volgens jou en je Kievpropaganda clubje (stoporg) heeft Oekraïne geen clusterbommen tegen de eigen bevolking gebruikt, het wordt afgedaan als fakenieuws ... omdat er een oude foto van een clusterbom is geplaatst.

Foto is niet correct, maar het gebruik van clusterbommen door Kiev (een oorlogsmisdaad) is een feit en geen fakenieuws.

44 Lias    
11 maanden geleden door Lias
2
Meld

@32 Dan zou ze op z'n minst een paar screenshots van die nagemaakte website moeten kunnen laten zien. Zolang ze niet met bewijzen of voorbeelden kan komen is het gebakken lucht.

45 Dune    
11 maanden geleden door Dune
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

46 Realisme graag!    
11 maanden geleden door Realisme graag!

@46
Ook nog iets inhoudelijks te melden of alleen maar roddelen en lasteren?

47 Lias    
11 maanden geleden door Lias
3
Meld

@42 De nuttige idioten zijn vooral diegenen die zich zonder morren een oorlog in laten praten.

48 Dune    
11 maanden geleden door Dune
4
Meld

@46 Het enige wat ik probeer te destabiliseren zijn de leugens die we dagelijks van overheid en MSM over ons heen krijgen. Er is een destabilisatie gaande op wereldschaal omringd met leugens en propaganda. Immigratie, energie-conflicten onder het mom van democratie, klimaatakkoorden, Turkije, Oekraïne, Rusland, Syrië, Libanon om er maar een paar te noemen. Soms vraag ik me echt af of onze regering niet collectief gek geworden is.

49 Dune    
11 maanden geleden door Dune
5
Meld

@49

Je verspreidt hier zelf aan de lopende band hele leugens en halve waarheden. Op geen enkele manier serieus te nemen dit.

50 MK2000    
11 maanden geleden door MK2000
9
Meld

@36 "... Dit land is compleet aan het doordraaien in haat en valse verdachtmakingen. ..."

Grappig dat juist jij dat zegt.
We worden inderdaad doodgegooid met valse verdachtmakingen over de Russen. Dit land is inderdaad aan het doordraaien wat betreft haat tegen de Russen.

Maar dat juist jij dat zegt, dat valt me dan weer alles van je mee. Ik dacht dat jij zo'n Rusland hater was die vanwege je haat tegen de Russen alles wat de westerse media en politiek roept onmiddellijk gelooft.
Blijkbaar ben zelf jij niet te oud om nog wat wijzer te worden. Chapeau!

51 xtremy    
11 maanden geleden door xtremy
2
Meld

@41

Regelrechte leugens eruit filteren heeft helemaal niets met censuur te maken.
Feiten hoeven tegenwoordig nog maar aan één criterium te voldoen: "wil ik dit horen?" en dat is een groot probleem.

52 Brolin    
11 maanden geleden door Brolin
7
Meld

@42 @43 @46 Behalve dat dit weer helemaal Off Topic is, heeft het ook nog eens geen enkele nieuwswaarde zelfs niet in het nepnieuws circuit. En het heeft slechts één mislukte bedoeling om mij of op de kast te jagen of te beledigen? Of wat dan ook? Maar daar bent u allebei veel te dom voor. Maar ga lekker door met uzelf voor gekte zetten.
En ik reageer, niet omdat ik 'hap' maar omdat het geheel en al off topic is en ik u niet wil melden, en dus waarschuw om even bij de les te blijven!

53 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
5
Meld

@46
"mensen die doelbewust onze samenleving proberen te destabiliseren"

Mooi omschreven, en dat is precies wat ik van u en uw achterban/vriendjes denk!

54 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
7
Meld

@53 @54
Voor iemand die niet "hapt" reageer je best lekker...question

55 Münchhausen    
11 maanden geleden door Münchhausen
6
Meld

Het zou al heel wat schelen als mensen een bewust onderscheid zouden kunnen maken tussen feitelijke informatie, gefabriceerde ‘informatie’ en (politiek of ideologisch ingegeven) meningen. Die laatste twee zijn in elk geval geen feiten.

56 Crannbuidhe    
11 maanden geleden door Crannbuidhe
6
Meld

@20

Nog even een extra toevoeging

DE betrouwbare overheid, een kleine greep:
In 2016 komen 46 politici in opspraak, ongeveer één per week. In 2015 waren dit er 64.
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/vvd-opnieuw-partij-met-meeste-integriteitschandalen/
De politieke integriteitsindex, 5 jr ellende:
https://www.vn.nl/thema/politieke-integriteits-index/
de top 4 integriteits schandalen in Nl
https://riskworld.nl/kennis/incidenten/top-4-integriteitsschandalen-in-nederland
2013 (nu dus nog erger) De schrikbarende corruptie van NL politici, een lange lijst:
https://eunmask.wordpress.com/2013/10/13/de-schrikbarende-corruptie-van-bestuurders-in-nederland/
https://boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen/
https://www.allesopeenrij.nl/macht/politiek/politici-in-opspraak/
Een lijst aan nieuwsberichten op fb https://www.facebook.com/eerlijkepolitici/

Ach, ik kan wel ad gang blijven.
En dan vraag ik mij af bent u nu een trol of niet? Want u verspreid nepnieuws want u wil iedereen laten geloven dat de overheid betrouwbaar is, terwijl dat aantoonbaar een leugen is. Er zullen integere individuele politici zijn, maar duidelijk een aantoonbaar ook anderen die dat niet zijn, maar die wel 'de overheid' zijn. Zij maken er onderdeel van uit en zijn representatief voor DE Overheid.

57 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
4
Meld

@56
Als men wat openlijker met bewijsmateriaal naar buiten zou komen zou dat een stuk schelen. Maar de overheid roeptoetert net zo hard (of nog harder) mee, zonder daarvoor bewijs te tonen (hebben) en dan moet er niet raar opgekeken worden als mensen daar hun bedenkingen bij hebben. (zie lijst hierboven) En indoctrinatie hebben de iets ouderen onder ons al eerder meegemaakt van staatswege en hebben daar dus zeker geen behoefte aan.

58 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
3
Meld

Het is weer een discussie tussen doven en blinden.. Veel plezier...

59 Captain Hero    
11 maanden geleden door Captain Hero
3
Meld

https://www.digibron.nl/search/detail/012e96fd1a0fffdaa6b515ac/ddr-spionage-en-de-westerse-technologie

Een artikel uit 1986.
Laat dit geen herhaling worden in ons EU.
We zijn al heel ver op weg.

60 techcenter    
11 maanden geleden door techcenter
0
Meld

@60
Het verleden herleeft, maar dan wel de schaduwkant! Een trieste vaststelling.

61 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@52 : Verwarring en onzekerheid stichten over ieder voorval is een hele goede manier om mensen blasé en ongeïnteresseerd te maken, gewoon omdat ze beseffen, dat ze eigenlijk nooit 100% zeker kunnen zijn van welk nieuws dan ook. Behalve waar ze zelf bij zijn geweest danwel zelf kunnen inschatten op basis van eigen ervaring op het gebied van dat specifieke nieuws.

Daardoor verliest berichtgeving zijn effectiviteit in het mobiliseren van mensen, juist door al die verdachtmakingen in hoofdletters over en weer, en al dat dreigen en hier en daar een aanslag als uitroepteken. Daar maak je mensen dus juist passief mee. LIjkt mij.

62 Wendel    
11 maanden geleden door Wendel
2
Meld

Het gaat veelal om geopolitiek (wonderdoor.net):

"De beslissing van de president van de Oekraïne, Viktor Janoekovitsj om uitsluitend te streven naar integratie met de E.E.U. was een belangrijke factor in de euromaidan protesten en leidde tot de Krim Crisis. Met hoge spanningen tussen Rusland en Oekraïne. In de nasleep van de crisis, heeft de Oekraïne besloten om de integratie met de EU voort te zetten."

63 Wortelkanaalbehandeling    
11 maanden geleden door Wortelkanaalbehandeling
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

64 Stachouwer    
11 maanden geleden door Stachouwer

Hoe meer nieuws hoe beter..

65 chouffleur    
11 maanden geleden door chouffleur
2
Meld

Nog even en we hebben hier de Nederlandse Pravda, met Ollogren als hoofdredacteur.
He, we moeten Rusland toch bestrijden, of doen we dat door Russische methoden over te nemen?

66 Stachouwer    
11 maanden geleden door Stachouwer
4
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump zegt dat hij 'natuurlijk instinct...
President Donald Trump vertelde de Associated...

18 uur geleden door Denisova

Meer asielzoekers naar Nederland, COA zoekt o...
Er zijn dit jaar tot dusver bijna net zoveel...

15 uur geleden door NOS

’Nederland houdt vast aan Zwarte Piet&r...
Bij vrijwel alle sinterklaasintochten in Nede...

13 uur geleden door chouffleur

Aanklacht tegen Trump om persvijandige tirade...
Een groep van persvrijheidsorganisaties stap...

24 uur geleden door Denisova

Linkse EU-politicus : Massa immigratie en mul...
Jan Keller is een Tsjechische sociaaldemocraa...

13 uur geleden door Febee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
chouffleur
Man met hamer overvalt snackbar Best Snack...
@15 dit was blijkbaar een roetveegpiet.Lich...

minder dan een minuut geleden door chouffleur

wijs
Khashoggi waarschuwt in laatste column voor p...
De vrijheid zoals wij kennen in het westen ke...

minder dan een minuut geleden door wijs

Logic
Joden verwoesten dorp in bezet gebied...
YouTube. En welke nieuwssite meld dit ook? ...

minder dan een minuut geleden door Logic

Endandit
De werkzaamheid van homeopathie: ‘De korrel...
@46Weet je hoe homeopaten nieuwe middelen...

minder dan een minuut geleden door Endandit

Graaier1000
Twee miljoen mensen kijken naar jubileum Tuss...
Om andere programma's ook een kans te geven h...

minder dan een minuut geleden door Graaier1000

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig