door chouffleur in Politiek  ·  48 Reacties

  • 21
  • 1067x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

sinds wanneer is een fractievoorzitter ' aan de macht'?

9
1 BlackNinja

** gebruiker verwijderd **

Ik vind het erger dat ie praat alsof ie aan de macht is...

2 verwijderd9139144

** gebruiker verwijderd **

Ik vind het erger wanneer hij überhaupt praat.

3 verwijderd201701

Met zo'n knetterlinkse jopie-site, o.a. betaald door mijn belastingcenten, gaat het de goeie kant op?
Woehahahahahahahahahaha proest hi hi hi hi hi hi hi hi ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ...

31
4 Jan met de korte achterlul

Dat is nu het mooie van Nederland niemand heeft echt de macht je hebt altijd medestanders en daarmee draagvlak nodig om iets te regelen.

26
5 mike45

Dit artikel is als een oproep tot populisme. Buma zou moeten luisteren naar 'de boze burger', maar Joop lijkt niet te begrijpen dat je politieke partij je eigen standpunten hebt, die uitdraagt en vervolgens is het aan de kiezer of ze zich aangetrokken voelen tot de partij. Het valt uiteraard niet te ontkennen dat er een groep kiezers is die zich in de steek gelaten voelt, naar om die schuld bij Buma of het CDA te leggen, lijkt me net zo onzinnig als de schuld bij migranten of vluchtelingen leggen. Eerder bij de SP of links in het algemeen dat het ze niet lukt om die boze kiezer aan zich te binden, wat toch van oudsher laagopgeleide arbeiders zijn.

10
6 Yisrael

@6 Persoonlijke mening van de schrijver ook de reacties op Joop waren heel anders

5
7 Ikke44

Overigens ook opvallend dat Joop Buma 'knetterrechts' vindt. Waar zou dat uit blijken? Amerikaanse republikeinen zijn misschien knetterrechts, bij het CDA valt dat op alle vlakken (sociaaleconomisch, immigratie, EU etc) echt wel mee.

Ook snapt de auteur niet hoe het politieke spel niet blijkens het volgende stukje:

"Zou de afkeer van het politieke establishment ook voortkomen uit de lenigheid die politici als Sybrand Buma zich menen te kunnen veroorloven? Tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen zei Buma dat de erfenis van Mark Rutte bestaat uit ‘een aaneenschakeling van loze woorden en loze beloften‘. Nu werkt Buma nauw samen met Rutte alsof er nooit iets gebeurd is."

Als je politieke tegenstander van elkaar bent, ben je natuurlijk fel en probeer je, voor eigen electoraal gewin, verschillen duidelijk te maken. Uiteindelijk is er dan natuurlijk 'niets gebeurd' en weerhoudt niets politici ervan om vervolgens, na nieuwe verkiezingen, weer toenadering tot elkaar te zoeken om zo het land te kunnen besturen.

11
8 Yisrael

Zielig links gejammer omdat ze nooit meer aan de macht zijn geweest sinds Den Uyl. En toen al achterhaald.

@ links: Vraag jezelf nu eens af waarom je maar geen meerderheid meer in de kamer krijg. Waarom stemmen die arbeiders en middenklasser niet meer op die zogenaamd progresieve partijen. Wat is er wezenlijk anders in die arbeiderswijken als je bijvoorbeeld door Rotterdam Zuid loopt?

8
9 Merlanni

@7 Haha ja heb niet gekeken wie de auteur is, dus hou het even bij 'Joop' in het algemeen.

2
10 Yisrael

@9 het kabinet van 4 dagen geleden al vergeten? 50% VVD en 50% PvdA en alle kabinetten kok lol!

15
11 mike45

@9
Den Uyl bij de CDA?

9
12 Jan met de korte achterlul

@1 Sinds de auteur het heeft over Buma z'n wens om premier te worden [en het dus ook heeft over bijv. toekomstig electoraal gewin].

0
13 mountainlion

** gebruiker verwijderd **

De ultieme droom van de familie Buma is bijna bereikt generaties lang inteelt en als ambtenaren aan het werk leveren een soort van duitse heerser in 2.0 uitvoering die wel even over het volk zal beslissen wat goed voor hen is .
Een vlees geworden griezel

14 verwijderd682241

Buma praat zg rechts populistisch maar hij zet wel een man op justitie die Syrië jihadisten wil importeren

3
15 wijs

Ik vrees zo-wie-zo geheel Rutte III.

2
16 Interessant

Tja daar heeft JOOP last van zomaar van de ouderwetse GUTSIE-dictatuur in een keer naar een andere schreeuwer!

5
17 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

18 Dewereldrond

Ik wist het gelukkig al voor de verkiezingen,de toon van die man brrrrrr krijgt
er nog kippenvel van.

1
19 moya155

Kan het nog erger dan na Rutte

@9 En wat is er dan beter aan het zielig rechts

links rechts hou toch op hoe kun je mensen in 2 hokjes verdelen terwijl er zoveel meningen zijn het is allang achter haalde onzin. ( om even in hun hokje taal te blijven ) zou ieder die in hun ogen links zijn islam aan bidden hoe kom je bij die onzin. Omdat GroenLinks en pvda wat meer asiel zoekers wilden ? Nou de SP was ook tegen ik zou dan volgens de rechtse kerkgangers links moeten zijn nou ik ben hartstikke tegen en 100% zwarte piet Dan nog Rutte zijn inbreng hier in met zijn stiekeme afspraken met merkel hier Dus hou op met die onzin Buiten dat links rechts onzin is zijn we kapot gegaan door het VVD istme en die zijn rechts volgens hokje denkende Zorg een puinhoop en word onbetaalbaar Belastingen puinhoop moet geld bij Politie puinhoop het einde is nog niet inzicht Defensie puinhoop daar is ook nog geen verbetering Koopkracht is knap onderuit gegaan en krijgen sigaren uit eigen doos Cadeautjes voor 2 x modaal De vele leugens Ministers die afgetreden zijn door onbekwaamheid of fout handelen En dan toch nog Rutte 3 en zijn er ook nog mensen trots op hem Kort om rechts heeft meer kapot dan hun lief is en geven links daar de schuld van Ik wou dat die links haters zich net zo druk maakte over dit soort dingen in plaats het links rechts gewouwel

0
20 magikeven

Buma is oud geld echte elite, die komt uit een geheel andere kring.

1
21 Gratiebarmhart

Uit het artikel over Buma :

"Die uitspraken moeten we serieus nemen, omdat hij de premier van Nederland wil worden."

???????????????????????

2
22 Wijhuis

Raar stukje emotionele hysterie van Terphuis, dacht dat ie wat rationeler was dan dit.

7
23 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

24 Chat Baker

Vanzelfsprekend is het een uitstekende zaak dat er een einde komt aan het importeren van uitvreters en een vijfde kolonne. Het grootste gevaar aan Buma is zijn totale disrespect voor de kiezer.

4
25 GermenR

Met Buma aan de macht word ons land een land van principes en normen en waarden.

12
26 zoutzuur1

Dat Buma een onbetrouwbare regenteske rat is, heeft hij afgelopen week onweerspreekbaar bewezen.

2
27 TedjeR

Buma is vooral een arrogante kwal die er geen problemen mee heeft gewoon te zeggen dat zijn eigen mening belangrijker is dan die van miljoenen anderen. 'Ik wil dat die sleepwet er komt'. Dat moet dan een argument zijn.

En natuurlijk een schijnheil vanwege zijn geschuur tegen de PVV aan, net zoals de VVD en vooral Rutte dat trouwens deed met zijn 'ga weg'. Maar goed, standvastig is het CDA nooit geweest, ze waaien met alle winden mee, zeker sinds Verhagen en Buma het voor het zeggen hebben - of het nu de gure wind van het populisme is of de aantrekkingskracht van het hogedrukgebied wat de macht heet elders, die onvermijdelijk tot een depressie in het centrum zal leiden.

Een depressie die snel mag komen; ik kan niet wachten tot het CDA wordt afgestraft voor deze wanstaltige vertoningen van Buma, net zoals na Rutte I. Misschien zou Buma er goed aan doen wel eens naar de geschiedenis te kijken, die opleving van het CDA zal maar tijdelijk zijn en hij gaat Maxime achterna op deze manier.

2
28 progressiefliberaal

@27 Onbetrouwbaar?

2
29 Yisrael

Hier ben ik het geheel met Buma eens:

Met Buma wordt ons land een knetterrechts en onverdraagzaam land. Hij is bezig met een kruistocht tegen nieuwkomers en vluchtelingen.

JOOP heeft het maar over vluchtelingen, maar vergeet dat de echte vluchtelingen al door de boze Allah gelukzoekers vermoord zijn.

En JOOP met zijn volgelingen, wil deze gelukzoekende moordenaars hier naar toe halen.
Dus wie is hier het ergste wat Nederland kan overkomen ??

Juist ja de Linkse gekkies die nu ook al agressief reageren over Zwarte Piet.

JOOP de vertegenwoordiger van extreem links en moslims die meer kwaad willen dan goeds met het westen.

7
30 Dachtutniet

@26 In jouw zin hoor je nog een t achter word te schrijven......

3
31 HenkV

In een democratie krijgt een volk de leiders die het verdient, kniezen brengt je geen spetter verder.

0
32 Al

Was het maar waar.

1
33 schrootflint

CDA met Buma blijft corrupt om burgers mond dood te maken en arme nog armer te makken waar CDA allen maar voor de rijken is, zamen met Rutte VVD D66 CU. Goed dat deze leugen partij neut mijne partij sol worden. Ik blijf lekker PVV stemmen.

4
34 Gunther

Wist overigens niet dat links en populistisch rechts zo'n hekel hebben aan Buma.

3
35 Yisrael

@34 : " Ik blijf lekker PVV stemmen."

Hahahahaha! Je hebt de Nederlandse nationaliteit niet zoals je zelf eerder hier meldde en kunt dus nooit landelijk stemmen!

4
36 Wijhuis

Ik mag 'm wel, die Buma! question

7
37 Wild Rover

@36 Haha lol.

2
38 Yisrael

Kennelijk is Buma momenteel 'katvanger'.
Kan de rest ongehinderd ons land verder om zeep helpen.

Uiteraard doet Buma dat niet voor niets.
De Bilderberggroep zal hem dankbaar zijn ...

0
39 Oeps112

@39 Welnee, Buma is gewoon nog zo'n CDA'er van de oude stempel. Niks mis mee. question

4
40 Wild Rover

Ik vertrouw dat hele kabinet niet in het bijzonder die C.U en het hele CDA.

0
41 welofniet

@15 "...Buma praat z.g. rechts populistisch maar hij zet wel een man op justitie die Syrië jihadisten wil importeren ..."

Ja, en Buma wil een sterk leger tegen 'het agressieve Rusland'....terwijl Rusland notabene onze bondgenoot is in de strijd tegen IS en islamisering....!?!

Ik weet al genoeg; de zoveelste puppet die met een aartsvaderlijk gezicht en glimlach de belangen van bepaalde lobby's dient ten koste van de burgers....!

2
42 CoolMemories

@37 Sympathieke man,sociaal bewogen,christelijke waarden staan hoog in het vaandel,oprecht,bedrijft politiek vanuit wat burgers bezig houdt,kortom een man om in de gaten te houden,sarc.

0
43 jantje van leiden

* Verwijderd door de redactie *

44 Undertaker

Buma komt er tenminste eerlijk vooruit. Verwerpelijk vind ik het commentaar van Klaver...de ziel had maling aan de uitslag van Oekraïne. Die zogenaamde verontwaardiging was toneelspel.
Dit geldt voor elke partij die zijn keutel introk en maling had aan de mening van het volk.

Rutte en zijn kabinetjongens zijn met zulke uitspraken wel zeker van hun zaak dat het geen invloed zal hebben op de Gemeenteverkiezingen.


Leer ervan...en stem gewoon niet op één van deze partijen.

1
45 Karl

Alle kartelpartijen zijn ruk. Daar horen ook de joop-partijtjes bij.

1
46 Rolmops

Met Buma krijg je verpreutsing en vertrutting in het kwadraat. Nederland wordt een grote biblebelt als hij zijn zin krijgt. Alle vrouwen moeten van hem weer terug naar het aanrecht.

1
47 jdj

"Met Buma wordt ons land een knetterrechts en onverdraagzaam land. Hij is bezig met een kruistocht tegen nieuwkomers en vluchtelingen. Mensenrechten doen er niet toe"

Worden hier de mensenrechten geschonden van immigranten? Nonsens!

"De vraag is waaraan is de ‘boze burger’ over wie Buma spreekt te wijten. Volgens de CDA-leider is het allemaal de schuld van de nieuwkomers: migranten asielzoekers vluchtelingen."

Het is heel logisch dat de burger pissig is dat het land overspoeld wordt door een volksverhuizing vanaf andere continenten.

"De uitspraken van Buma over dit referendum hebben bij velen van links tot rechts tot felle kritiek geleid. Veel burgers zien zijn uitspraken als schoffering van de kiezer. Dit voedt het cynisme, de boosheid en het wantrouwen bij burgers. Het getuigt evenmin van respect voor de democratie."

Schrijver weet echt niet welke waarde een raadgevend referendum heeft. Het is raadgevend, meer niet. Het heeft niets met "de democratie" te maken.

"Zou het niet zo kunnen zijn dat de ‘boze burger’ wantrouwig, boos en cynisch wordt vanwege bepaalde uitspraken van politici?"

Nee, de burger is echt wel pissig vanwege een catastrofaal immigratiebeleid.

"En dit is pas het begin van wat Buma met Nederland van plan is; over zijn ideologische agenda gesproken. Alsof dit alles iets te doen heeft met de christelijke waarden als de barmhartigheid en naastenliefde. Met Buma aan de macht wordt ons land een knetterrechts en onverdraagzaam land. Hij is bezig met een kruistocht tegen de nieuwkomers en vluchtelingen. Mensenrechten doen er niet toe."

Bescherming van ons land tegen onverdraagzame islamitische allochtonen moet op nummer 1 van elke politicus staan. Dat heeft Buma goed gezien. Onverdraagzaamheid naar binnen kruien heeft niets met barmhartigheid maar met zelfhaat en zelfvernietiging te maken.

"Buma is ook van plan om de bijl te zetten aan de wortels van het Vluchtelingenverdrag, hoewel hij beseft dat de wijziging van dit verdrag vanwege de complexe procedures op korte termijn niet mogelijk is. De complexe structuur van het internationaal recht dient als een veiligheidsklep om ons te beschermen tegen politici met foute agenda’s."

De foute agenda is het ongeremd toelaten van immigranten die nooit iets zullen bijdragen, die niet werkelijk zijn gevlucht voor gevaar, die geen opleiding hebben en die een onverdraagzame religie aanhangen.

"Het regeerakkoord heeft als motto: ‘vertrouwen in de toekomst’, maar Buma heeft het niet over het vertrouwen. En helemaal niet over de toekomst van vluchtelingen in ons land. Hij sluit ze juist uit; enkel vanwege hun afkomst."

Hij zou ze uit moeten sluiten vanwege het feit dat de multicultureel een complete mislukking is, dat er parallelle samenlevingen ontstaan, dat wijken verloederen, dat Joden vluchten, dat homo's in elkaar geslagen worden, dat 60% na 15 jaar nog in een uitkering zit, dat wij de sleepwet voor onze kiezen krijgen vanwege de terreur die de allochtoon meebrengt.

De conclusie die je uit het stuk kunt trekken is, dat de linkse ideologie van nonsens aan elkaar hangt en zwaar in ontbinding is.

1
48 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@52 Kun jij je seksistische opmerkingen niet gewoon bij je eigen vrouw kwijt of krijg je dan een hele maand je zin niet?...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Piet (70) uit Dokkum weigert lintje: 'Heb helemaal niks het met koningshuis'

      EIgenlijk beste Piet, schoffeer je hiermee voornamelijk de mensen die vinden dat jij iets bijzonders doet dat ze waarderen. Dat z...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@48 Ach, en jou heeft ze vanmorgen gratis uit de kennel meegenomen omdat jij het lekkerst aan haar dadel kon likken. 😛...

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@49 Altijd commentaar op iemands zogenaamde niveau maar zelf geen haar beter zijn. Je staat voor lul, troel. En doe iets aan dat Nederlands van...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
NSC haalt uit naar Orbán: 'Land voldoet niet meer aan toelatingseisen EU' - NieuwRechts.nl

@46 Ah, die. Die er niets mee doen.En waarschijnlijk net zo echt zijn als de wezen waar hele volksstammen hun gebeden aan richten.Volgen...

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@69 Ik vraag me af of mensen die tegen de genocide in Gaza demonstreren het wel prima vinden dat er veel slachtoffers aan de andere vallen. Ik ...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

Sarcoff
Klokkenluider in ziekenhuis: artsen euthanaseren gevaccineerden vanwege ‘gruwelijke’ bijwerkingen - Dissident.one

@10 Als ik een weekdier met ruggengraat zou zijn, was ik uniek in deze wereld, mijn beste Rinze, dat hoef je er dus niet expliciet bij te vermel...

16 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Defcte burger
Muziekdraadje

Right Hands Only (can't believe how much I love this song)https://youtu.be/fli9LbhJUvE...

16 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Schildpad
Sabotage door Supreme Court van 6 januarizaak gaat verder

@4Waarschijnlijk is het een complot tegen de democratie en de rechtsstaat Prik XD...

19 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@49 Nee, ik begrijp sowieso niet waarom je zo op mij reageert. Als ik daarnaar vraag negeer je mij.Ik sta altijd voor de dingen die ik zeg...

19 minuten geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Indian Girl Bathing NudePorn Videos Of Mom And Son8nuses ForumMen Sucking CockCreampied 18Anike TitsMom Daughter Lez PornAdult Dvd EmoireEbony PorneGay Porn HomemadePornô Das AntigaPornstar AmericanAsian Blowjobs PovThe Modifyers R34Aimi YoshkawaHot HiroinJon DoughTelugudexJulie Jess AnalAnal Mom.comVideos De XnxxPorn CreampSydney Vezina NudeIndianbhabiPicked Up A HookerHuge Boob SsbbwBig Tits Sucking Big CocksGydooFreeonewBritny AmberPornografia De Mia CalifaKaa Chan No TomodachiChaturbate TransKorean X VideoAva Addams BbcScarlett Johansson NakedHindi Adult Webseries OnlineSunny Leone MilkChanell Heart Lesbianمنتدىات سكسBeurettes Video .comJulia Ann New PornSai Pallavi SexKeri LoveTatiana Schwartz NudeSex Without PermissionLesbian Xxx BlackShemale6.XstroyXhamster Desi VideosAmazon XxxStatewins.pkHot Boudi SexDesi Hot Web SeriesJapanes Massage SexAudio Sex VideosMimi Keene Sex VideosAsian FamilypornSplitscreen PornPorn KiddnapedPlayboy And PornDuct Taped BondageSuck My BallsSax VodeiSunny Leone Hindi XxxBunnylustCote De Pablo NudesDavid Corenswet NudePakistani Girl PornGujarati BipiDbz Bulma HentaiCrash Bandicoot PornKo XnxxAashika Bhatia BoobsDesi Porn VideoP O R HdXvideos HentaoNude Women Big TitAlex XnxxJessa Rhodes PornGyno Exam PornImhentaiVídeos PornôbrasileiroPornographie XxxCeleb SexualNaked TeenLisa Ann Walter NudePink Marie KelleyClover BalitomoreLisa Ann MilfShow Me Some Free PornFather In Law PornWoodstock NudesAgeplay AudioJogo HentaiPorn VelhaTop PornstarasHd Teen Porn MoviesSapna Choudhary BoobsMia Khalifa Onlyfans LeaksEve Sweet BlackedKamukta Com AudioJanice Griffith LesbianBrazzera VedioMature Porn PocsLow KeydeadinsideTf Games SitePornô BdsmTylene BuckXxx Videos Com TeluguLesbianbdsm PornTaboo IiiIndian Chut Ki PhotoMia Khalifa FLesbian Nurse PornTnsflixGilf OrgiesBlow Job GloryholeYoujizz PornSalah Brooks NudeRakhi Gill PornSexy BrunneteShotapornChaturnayrMusl Porn16pornBig Boom XxxHand FacherCasual PornCloseup CreampiesClit WetHentai Pt BrRed Heads PornTelugu Student Sex VideosAnime Gir NudeSkylar Snow: Curvy Slut Gets 5 Cocks For Anniversary SurpriseChinese Sexy Full MovieGynocologist PornChatavnue GayWww DesiauntysexDesi Group ChudaiJacquieetmichelDreammoviseCute AsianpornLosing Virginity PornSexy Nude CoupleXhamster Tamil AuntyMarathi Porn MovieBj SisSwarf Porn