• 9
  • 440x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Alternatieve media: http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Alternatieve_media

6
1 Mrs. K

Senegal, Kameroen, Congo... Europeanen weten, dat ze mensen uit dit soort landen kunnen misbruiken en uitbuiten, ze kunnen beter maar niet naar Europa gaan.

1
2 Carol Fenijn

quote:
"Erbarmelijke levensomstandigheden, verwaarlozing en geweld leiden tot grote psychologische problemen voor asielzoekers".

Ze nemen ook bewust de oversteek op rubberbootjes met veel teveel mensen ???

Kansloze uitlating van AZG... opdond*ren met je psychologische problemen.
Jullie zijn zelf emotionele wrakken..

2
3 Madman351

Ik krijg ook psychologische problemen van al die gelukszoekers die mijn sociale voorzieningen komen leeg vreten.

3
4 Positivo

AzC weg er mee.

2
5 Positivo

De wereldbevolking blijft groeien en de mensen stromen richting de goudpotten van de wereld zullen alleen maar groter worden.
Persoonlijk vind ik dat van die mensen heel begrijpelijk, maar het zou pure zelfmoord zijn als we deze stromen niet een halt toeroepen. Uiteindelijk zal dit leiden tot een vesting Europa waar niemand meer zomaar naar binnen kan.

Wat er nu in Griekenland gebeurt, is daar een eerste voorbeeld van. Ik zie ook geen andere oplossing.....

1
6 Realisme graag!

** gebruiker verwijderd **

Wat hier gebeurt is moderne aflaat. We betalen ervoor dat deze mensen uit onze buurt blijven. Onze geweten wassen we schoon door te zeggen dat de Syriërs hier niks te zoeken hebben (want 'ze vreten onze sociale voorzieningen leeg'). De Ander wordt ontmenselijkt, terwijl de Ander dekking zoekt tegen voor ons ondenkbare barre omstandigheden.

Ik schaam me voor mijn medemens die zich van deze mensen afkeert. Die het min of meer normaal vinden dat deze mensen in de Griekse kampen nog ergere doodsangsten uit moeten staan dan in oorlogsgebied.

Ik schaam me voor mensen als Madman en Positivo die achter hun beeldschermpje in hun warme kleren zulke dingen zeggen als dat ze zeggen.

7 verwijderd201701

** gebruiker verwijderd **

@7 Ons geweten i.p.v. onze, excuses, de dag was lang.

8 verwijderd201701

** gebruiker verwijderd **

@6
"Wat er nu in Griekenland gebeurt, is daar een eerste voorbeeld van. Ik zie ook geen andere oplossing....."

Dit is tenminste een reactie van iemand met een hart.

Een oplossing is dat de verdeling van welvaart een andere moet zijn. Zolang wij alles hebben en anderen niks zal een problematiek als in de Griekse kampen voortduren en erger worden.

Maar, wir haben es nicht gewusst. Kijk maar naar het aantal minnetjes bij #7. Allemaal Ontkenning..

9 verwijderd201701

*gaap*

2
10 B55

AzG een doorgeslagen club inmiddels.

2
11 Saviro

@7 & @9
Natuurlijk heb je helemaal gelijk, en dan zijn de Syriers nog een duidelijk voorbeeld. Niemand zal bestrijden dat ze uit een oorlogsgeweld komen, en nog willen we geen welvaart met ze delen.

Maar hoe om te gaan met homofiele Somaliërs, vervolgde Uzbeken, Afganen,, Hutu's en Tutsi's? Niemand weet het antwoord, door ze nu te laten creperen houdt de stroom vanzelf op.

Had een we maar het lef om ze af te wijzen en terug te sturen....

0
12 Realisme graag!

** gebruiker verwijderd **

@12
We zijn god niet. En ook geen tovenaar. We kunnen echter wel op afstand helpen door niet alles om het grote geld te laten draaien maar door oog te hebben voor plekken waar het beter kan gaan met een klein steuntje in de rug. Een voorbeeld kan zijn het verstrekken van microkredieten (in het land van herkomst).

Keuzes zoals Rutte + III deze maken zijn de keuzes van en voor het grote geld. Integratie gaan ze bevorderen door geen toeslagen te geven en deze mensen in de hoek te zetten. Ondertussen geven ze af op het feit dat linkse partijen nooit iets gedaan hebben aan integratie van nieuwkomers. Het beleid RIII is het toppunt van wegkijken en het recept voor radicalisme in de maatschappij, vragen om problemen.

Er zijn andere keuzes denkbaar. Ik ken een 80 jarige die elke dag naar een bibliotheek gaat om een migrant te helpen de Nederlandse taal te leren. Kost niks, betekent veel. Het gaat om dat je mensen iets gunt, een iets beter bestaan.

Voor de generaties van na de oorlog is dit de ver van mijn bed show. Veel mensen moeten eerst zelf ellende meemaken voordat het bestaat in hun belevingswereld.

Het afwijzen waar jij het over hebt in je laatste zin gebeurt op grote schaal. Wat wil je hiermee zeggen?

De stroom houdt niet vanzelf op. In het verleden zijn er ook revoluties geweest geleid door 'machtelozen'.

13 verwijderd201701

@9 Ooit er ook bij stilgestaan dat het aan die landen zelf is om een sociaal systeem op te bouwen en zo er te zijn voor de eigen burgers. Het moet toch niet zo zijn dat daar de hoge heren alles in eigen zak steken en dat wij in Europa voor dat gegraai daar door die heren en dames gaan opdraaien voor de kosten van hun onderdanen. Het moet toch niet gekker worden. Een hard asiel beleid draagt bij aan minder instroom van hen die op de ticket van vluchteling meekomen. Syriers opvangen lijkt erop dat dit nog maar van korte duur zal zijn en dat ze dan terug kunnen. Waarom alles dan nog binnen Europa slepen terwijl daar mensen al terug keren naar eigen dorpen en steden.

1
14 Saviro

** gebruiker verwijderd **

@14
Eerst even de vraag of je het artikel gelezen hebt?

15 verwijderd201701

Ja, ik heb het gelezen en ik keur geweld van overheid niet goed tegenover vluchtelingen maar, ik ben tegenstander van alles maar opvangen. Oorlogsvluchtelingen heb ik geen enkel probleem mee als men ook de afspraak maakt dat men terug gaat als het over is. Men kan in Europa niet de zorg van de hele wereld op zich nemen wil je niet dat alles in elkaar stort. Artsen zonder Grenzen is daar en kan het aanhanging maken bij de lokale overheid. We weten ook dat een strakke hand nodig is aangezien er anders hele kampen in vlammen opgaat. Het is triest dat zoveel mensen op de vlucht zijn maar, heel vaak ligt het aan de overheden van de thuislanden die geld in eigen zak steken en niet omkijken naar de bevolking. Geweld in de kampen is vaak ook nog eens onderling omdat, het ene niet samengaat met het andere. Veel mensen vanuit kampen in Libanon zijn al retour naar Syrie en veel mensen in de kampen zullen nooit toegang krijgen tot de EU omdat, ze niet aan de voorwaarden voldoen. Wat wil je dan? Alles opvangen ? Dat is onmogelijk en dat weten we allemaal ik hou graag Europa leefbaar en westers en niet onder een juk van de islam. Ik kom veel ik contact met hen die al wel zijn toegelaten en eerlijk gezegd is toen mijn compassie voor vluchtelingen wel gedaald.

0
16 Saviro

** gebruiker verwijderd **

@16
'Wat wil je dan?'
Lees 1e alinea van #13. Belangrijke passage hierin is 'oog te hebben voor plekken ..'. Wat ik hier zeg is dat er steun naar goede mensen moet gaan en niet naar onbetrouwbare leiders om hun zakken te vullen.

17 verwijderd201701

@17 Klopt dat zeg je ook helaas, staan regeringen in die landen daar vaak niet open voor als ze zelf worden overgeslagen. Daar zal druk op moeten komen zodat, hulp en opbouw dus inkomen bij de bevolking kan komen en niet blijft hangen bij NGO's en regeringen.

0
18 Saviro

Kijk even naar het geweld tussen verschillende groepen in Nederlandse AZC's.

Dat bewakers geweld zouden gebruiken, is niet goed te praten, maar hoeveel is er gelogen door deze zogenaamde vluchtelingen??
Vele liegen alles bij elkaar om maar hier aan het uitkeringsinfuus te komen. Ze liegen over hun geboorteland. Waar ze de laatste jaren hebben gewoond. Hun leeftijd..
Dus het aandikken van dat soort verhalen.......

En nog steeds dient Europa gewoon aan te geven dat ze niemand meer opvangen die op deze manier hier aankomt. Wij kunnen niet toestaan dat deze massaverhuizing aan de gang blijft, want dan zijn wij over 25 jaar ook vervallen tot stammenoorlogen door deze instroom.

0
19 Logic

Ben bezorgder om de psychologische gezondheidsklachten veroorzaakt door de invasie van niet westerse migranten.

2
20 Soare

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

11 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

3 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Kolkata SonagachiHot Brezzers ComFuxx PornEnglish DoujinDom King PornAinsleedivine OnlyfansBollywood Actress Nude PicturesPorn Video Bf GfReilly ReidSexy Nude GirlSex QuadrinhosSuper FutaDeshi Gold SexTara Reid Nip SlipSchool Teacher Porn VideoLatest Defloration VideosTelugu Xxx Sex ComHot Sex Indian HdPorn CoreanoJeffmiltonLiliana Hearts SextapeKeerthi Suresh XnxxPicsexErotic Masseuse PornSelfies BjMissinoary PornChinese FemdomBengali Fuking VideoSavannah Bond AnalJapanese TeenfuckJapanese Porn Hard CoreMmf Hot WifeChantal.danielle Nude177013 NhentaiFree Brezzers VideosLong DildoBangbros AdsElectro SexReal Raping PornBadhoe ComPornhamsterSaxy Xxx HotCameltoes WetFree Gay Sex StoriesAdultwormKiara LordAssfucking EbonyNaked TiktokersIndian Girls Nude ImagesBlonds Big TitsFart ThisvidXxxhdvideoXnxx Indian Mom SonPorn ChootBengali Boudi Naked PhotoIndian Leabian PornIyutanXhmHot Movies.comUp Close Blow JobsShojou RamuneHayley-marie CoppinMea Melone PornPaid For Sex PornMassagerooms.comNudes FemininosNora Hot PicNude DrawingDesinpornSavita Bhabhi AudioPron HidiNaked Teenage GirlsLeaked Celeb VideosCheatleader PornCharlie Damlio NakedPoonam Pandey NipplesXex VdoIndian Sex Video BathroomPron Video DawnlodPlayboy Tv SwingingPorn With Big ButtsPhoto Family NudeXvjdeoIndian Sis XnxxSunny Leone PhotoshootChatzozoJacqueetmichelKatya RodriguezZankuro HentaiBullying Gay PornLarge PorntubeText Based Porn GamesFree Porn Videos XvideosMagmallowaWife At The Nude BeachReddit CucklodStella Andrews NakedIndian Big Boobs MmsTamashii InserBokep AmerikBalanxe Ta NudeBig DickhentaiAustin White NudeSharing The Wife StoriesGypsy NudeEmma Magnolia PornTamil Ponnunga Sex VideoZarine Khan HotFaithlianneCumdumpster PornPornô ClássicosPorn Star PicsTelugu Sex Bf VideoBreast Sucking IndianPornotube ComGloryhole CreapieCfakePamela SerpeMy Desi.neyAdult Sex Blue FilmChoxchoxTeen Skinny PornToya Da BodyHd Hindi Sex VideoXxx Hd FatWww Tamilscandals ComIdealmatureDesi Scandal PornPerfect MilfVideosporno Para AdultosYuo PornRing DivasCartoongangbangExtremist PornItube GoLatino Porn LesbianXnx XvideoTop Nsfw RedditRobbie EchoMyfreecmsFrenulum BlowEvolved-fightsWwe Sunny NudeSunny Leone PornhubBreast ChusnaStep Sister SeducingInterracial Anal PornBra Open SexSexmoviehindiTamil Sex Stories In Audio