'Straks rijdt Verstappen nog iemand de hekken in' (metronieuws.nl)


Max Verstappen wordt veelvuldig bewierookt, maar er is ook veel kritiek op de jonge Formule 1-coureur. Vooral zijn collega’s beginnen zich steeds meer te ergeren aan het rijgedrag van de Nederlander. Vooral in de bochten zou hij een gevaar zijn voor zijn collega’s. Onder andere Nico Hülkenberg is klaar met de fratsen van Verstappen. „Als je thuis de race op TV volgt via de onboard-camera's, lijkt het alsof overal een zee van ruimte is. Maar je beseft op de bank niet hoe smal het eigenlijk is als je met 330 kilometer per uur een bocht nadert. Als een coureur plotseling vol op de rem trapt of een abrupte beweging maakt, kun je geen kant op. Dan hang je zo in de muur”, vertelt de Duitser in aanloop naar de Grand Prix van de Verenigde Staten. ...

door Ignatia in Sport  ·  21 Reacties

  • 0
  • 568x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Huiliehuilie van coureurs die gewoon bang zijn voor dit aanstormende talent....

9
1 RAGNAROK

Kijkcijfers. Het is een doodsaaie optocht waar heel Nederland alleen naar kijkt vanwege verstappen. max gebruikt het ding als een kart. Zat andere grote rijdenrs met wereldtitels die veel vuiler reden.

6
2 Merlanni

Ik kijk al lang f1.
ik heb Sena nog zien rijden .
Maar ik moet zeggen dat ik met de komst van Max weer kan genieten van het f1 circus.
Als ze bang voor hem zijn moeten ze maar in een draaimolen zitten.
Ik kan het wel begrijpen want ze zijn allemaal opgevoed met het draaimolen model.
maar dat wil ik niet, ik wil actie met het gevaar op de achtergrond
De V8 motoren en de echte mannen.
Max kan dat weer terug brengen.
Dus hulden voor onze Max Verstappen.

3
3 meneer van het nieuws

""Dan moeten ze maar leren remmen, Max kan het immers ook." Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Hülkenberg. "Dat kan misschien in een Red Bull. Als ik zo laat rem, beland ik met mijn auto op de maan.""

Wat Hulkenberg hier eigenlijk zegt is dat Verstappen zich aan dient te passen aan de fysieke capaciteiten van de andere auto's. Hulkenberg moet maar in de GP2 gaan rijden, allemaal dezelfde auto, wel zo veilig.

1
4 silversurfer

Ik vind die Max een verwend ventje.
(alvast bedankt voor een hele rits minnen question)

9
5 Jan met de korte achterlul

Max is ook gevaarlijk bezig, maar dat (hard vechten om een positie) is toch wat we willen zien?

1
6 Brammetjefeenstra

Zojuist is bekend gemaakt dat het regelement 27.5 is aangepast naar aanleiding van de acties van Verstappen.
Het is per direct verboden om in de remzone van richting te veranderen.

In artikel 27.5 van de Formule One Sporting Regulations stond dat coureurs 'andere auto's niet in gevaar mogen brengen'. Aangezien dit nogal breed te interpreteren is, en nergens in de reglementen stond dat van je lijn afwijken in de remzone verboden was, bleven defensieve acties van Verstappen dit seizoen onbestraft.

Nu is er dus wel duidelijkheid over de betreffende regel wat wel en niet mag.

1
7 Edwin

Het grote probleem is dat Max (het kind) niet inziet, dat hij verkeerd bezig is.

9
8 Brammetjefeenstra

Maar goed ook dat de regels aangepast zijn. Dat goed praten van V. is funest voor hemzelf.

7
9 Luisa5

Off topic:
Max had een rouwband om in het interview bij Skysports. (of zag ik dat verkeerd?)

2
10 Brammetjefeenstra

@10
Dat zag je goed. Dit ivm het overlijden van de Thaise koning. Eén van de oprichters van het energie drankje komt uit Thailand.

@8
Waarom zei Toto Wolf dan ook dat er niets mis mee is met zijn acties? Waarom zie diezelfde meneer dat de F1 zulke coureurs nodig heeft?
Jij kunt het een kind vinden die verkeerd bezig is maar voorlopig schopt hij het wel verder in het leven als wij allemaal bij elkaar.

0
11 Edwin

Toto Wollf (lees: Mercedes) was al vanaf zijn F3 periode (misschien zelfs daarvoor al) fan. Ze (Mercedes) wilde hem ook graag hebben, maar RBR kon meer (direct racen) bieden.
Hij schopt het in de (auto) sport sowieso verder dan mij, maar ik mag (niet in de sport) ook niet klagen.
Feit blijft, dat Max niet beseft dat wat hij doet eigenlijk te ver gaat...ook nu weer naar de kwalificatie (interview van Skysports) gaat hij laconiek om met vragen omtrent deze kwestie...hij ziet het probleem niet.

6
12 Brammetjefeenstra

Zo zijn er velen die het probleem niet zien. Inclusief oud coureurs, teambazen, en huidige coureurs (ook in andere race klasses) Het zijn een handje vol zeurpieten die het niet kunnen hebben dat er eindelijk weer eens iemand in de F1 zit die weet wat echt racen is, Of zeurpieten die het niet kunnen hebben dat ze om de oren gereden worden door Max. Wacht maar tot Ocon of Wherlein in een goede auto zitten dan krijgen we nog veel meer van dat gezeur want dat zijn ook gasten die weten wat echt racen is.
Dus volgens jou ziet Toto Wolff ( en vele anderen) ook het probleem niet ondanks dat hij (volgens jou) te ver gaat.

0
13 Edwin

Niet alleen ik, maar ook mensen die er echt verstand van hebben, zoals oud coureurs, teambazen en sport journalisten, zeggen dat hij op het randje zit van wat is toegestaan. En de huidige coureurs vinden ook dat Max een gevaar is op de baan.
Zij zien -net als ik- het probleem wel, maar tegelijk vinden ze dat de F1 dit soort coureurs nodig heeft. Max is een super talent, daar is iedereen het wel over eens.

De FIA heeft nu zelfs een regel aangepast -na aanleiding van de manier van racen van Max- om gevaarlijke situaties te voorkomen in de toekomst. Dat zegt toch wel wat....

4
14 Brammetjefeenstra

En wat is de volgende regel?....... verboden in te halen!!!!

0
15 Doordenker

@14
Dat zegt inderdaad iets. Dat de FIA liever een optocht ziet van start tot finish dan dat er daadwerkelijk gestreden wordt op de baan. Autoracen is nu eenmaal een riskante onderneming en als je dat niet aandurft moet je geen coureur worden.
En je zegt het zelf al "het zit op het randje " Als je elke keer het randje gaat beperken kunnen ze net zo goed het racen afschaffen.
Zoals @15 al aangeeft met zijn vraag wordt inhalen straks verboden?

Iedereen vond de F1 saai worden. Toen kwam de FIA met kunstmatige regels om de F! spannender te maken. Leuk hoor zo'n DRS, maar als je alleen maar in kunt halen door het gebruik van DRS is er niks aan. De coureur moet het verschil op de baan kunnen en mogen maken en dat wordt helemaal te niet gedaan.
Wat verlang ik naar coureurs als Hakkinen, Mansell, Hill, Villenueve, Prost, Senna, Berger, Irvine en noem ze maar op. Zelfs Sato en Katayama kon ik beter waarderen als die mietjes die er nu rijden.

0
16 Edwin

@14
Oh en Toto Wolf heeft er dus geen verstand van volgens jou? Misschien dat je Mercedes dan even moet bellen voor een sollicitatie gesprek.

0
17 Edwin

@14 "zeggen dat hij op het randje zit van wat is toegestaan."

En zo hoort het. Op het randje, en niet erover. Ik snap niet dat u moeite heeft met racen op het randje, daar is het toch topsport voor?

0
18 Bluth

Max gaat zich wel degelijk aanpassen. Want hij is slim en berekenend genoeg.
En tegen een penalty aanlopen zal hij willen voorkomen.

3
19 Cornelis

@14 ,

Lijkt mij precies de plek waar je wilt en moet zitten.

Zolang je daar niet zit, haal je niet alles eruit wat erin zit.

0
20 Weet geen naam

Is het F1 racen of rondjes rijden met een clubje pussies? Dat gejank van die 'coureurs' begin ik een beetje beu te worden.
F1 is juist weer leuk geworden omdat Max niet als een slappeling gelijk de deur open zet om zijn huidige positie in te leveren. Het laat gewoon zien dat die gasten niet kunnen rijden. Max kan wel inhalen, waarom kunnen hun het dan niet?
Ze voelen zich gewoon bedreigd door Max omdat hij een klasse apart is.

0
21 Bad_Man

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Muziekdraadje

@3113Speciaal voor jou..https://music.youtube.com/watch?v=XpDpTT6GdyU&si=mKSs12Amv-BSK_1X...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Prof. Masanori Fukushima - Vaccination mRNA for COVID-19 and unprecedented disaster: acute death and increased cancer mortality rate (original Japanese language)

Zie, https://www.ninefornews.nl/japanse-toponcoloog-spreekt-zich-uit-over-turbokanker-dit-zijn-kwaadaardige-praktijken/...

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@11Mede dankzij de VVD'rs op die post, is de laatste jaren de instroom niet verminderd, maar juist toegenomen.Jij wilt wéér een VVD'r op d...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ThWil
Dassen (Volt) aan VVD en NSC: ga niet met Wilders in zee

Het aantal zetels van volt is hun vermogen van 2 watt te delen door hun (stroom)sterkte van een half ampère. Kom je vanzelf op die 2 voltzetels...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

Olivia
Muziekdraadje

Mick Jagger / Tina Turner - State Of Shock / It's Only Rock 'n' Roll https://www.youtube.com/watch?v=9wyuwJP-u9Q...

9 minuten geleden geplaatst door Olivia

Vageali6888
Scholen blijven dicht op Filipijnen vanwege extreme hitte: gevoelstemperatuur van 53 graden

Ah, nu gaan ze al 'gevoelstemperatuur' als indicator gebruiken 😂Paar maanden geleden een rood kaartje gebaseerd op grondtemperaturen e...

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Olivia
Muziekdraadje

ACDC & The Rolling Stones - Rock Me Babyhttps://www.youtube.com/watch?v=KxPY6uZEbfw...

11 minuten geleden geplaatst door Olivia

Vageali6888
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@6btw, er was niets aan de hand bij de Krim voor 2014, en geen enkele dreiging richting Oekraïne.Die staatsgreep om Navo/EU door te dru...

11 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Olivia
Muziekdraadje

The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby https://www.youtube.com/watch?v=vOcm1poF3kw...

11 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Out Of Control - Havana Moon - The Rolling Stoneshttps://www.youtube.com/watch?v=MHlxGg0QIqE...

13 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Facesitting VideosKajol MilfXvideo.co.Alicia SilverstonenakedNude HdXxx NokalJapanesesexmovieParti SexIndian Sleeping Wife SexXxxwomanSpider Gwen Rule 34Gay CowboypornGina Valentina AnusSavita Bhabhi StoriesItadakiKelsey Lawrence FanbusBevky BandiniSex ShootingSelf Nude VideoBest RidingpornEvil-angelHentaivost.frMariagjieliMegan SalanisVideos De Famosas PornosAvatar The Last Airbemder PornBlonbe PornKevin WarholXnxx Big BoomsAsmr Maddy PorntnBus Hindi SexJugg WorldBbw Mature AnalLesbian Porn XxxxAsianxxRajasthani Desi XxxChatturbeMassage Therapist PornQuadrinhos Eroticos AntigosIndian Xnx SexCharlotte Flair PornAunty Massage SexGirlfriend Show BoobsRule34.pahaelLarge PormPeter North'sWalk Nude BeachStormy Daniels PornstarsThesabrinabanks LeakedXxxnx BollywoodPokemon Vaporeon PornVideos Pornos Mía KhalifaBokep.twitterClap CheeksFamily Sex PhotoJdpornPoarn Video Hd3gpking IndianDesi Fat Aunty SexKamasutra Hindi MeinCarmen Luvana PornosWifeswappingTeens Dry HumpingPornô De TerrorOmeggeSexy Video Bf FilmHero Heroine Sex VideoPussy Fingering PicsPuertorican PornBollywood Actress BfDesi Facial PornAna Katana PornBighero6 PornXhamster VixenTelugu Roja Sex VideosEsex DiscordAnveshi Jain BoobsBeth NudeLatest Porn Videos In HdMommy.pornSexo Amador TelegramBurj Khalifa XxxDesera SpencerMelisa MendinyMina Kitano PornSexefélin ComSlutmeatcuntChicosmasturbandoseNude 1980'sKissing Scenes PornToonilPriyanka Chopra Nude PhotosBeautiful Girl BlowjobHentaispankingForce Sis Pornسكس الامهاتTamil Hot BfBritt Blair AnalBrazzers VidsHot Nude Indian PornXnxx Hindi SuhagratRaquel DarrianAmateure Glory HoleAnimationpornXxx Videos Full Hd NewNaked Pics BabesAnime XxxPakistani MilfClitoris Stimulation PornCamerron Diaz PornBig Black Titty PornLoser JoiSsbbwsexSex Education NuditySex PrnSabrina Nichole SexGoa Beach Sex VideoBangkok EscortsLong Legs PornLisa Ann GangbangedThick NudeOldgoesyoungMiley Cyrus Porn VideoSleeping Step Daughter PornMutual Masturbate PornRedbone PornhubStripchat GayLesb PornSxypr NJogos HentaoIncestos PornografiaHxh PornMikaela Pascal Nude18teenSsis-308Hot Big Boobs XxxXxx 2019 HdTrippie Bri AnalBlue Picture Hindi Full HdMonther Son PornAmcensoredHulk PornHerminy PornAllison Williams SexBrazzers WebcamBaddaddy PovPorn ImgurPaige Pron VideoIndian College Students XxxBhavana Naked