door DaSilva in Gezondheid  ·  41 Reacties

  • 2
  • 915x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik vind dit echt veel te ver gaan en een klap in het gezicht van de mensen en nabestaanden die deze ster hebben moeten dragen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Jodenster

2
1 DaSilva

Niks walgelijks is een antivax kinderkiller vreemd.

15
2 Dian

http://nos.nl/artikel/2171257-75-jaar-na-de-jodenster-ik-vond-het-afschuwelijk-om-hem-te-dragen.html
[Max van Trommel herinnert zich hoe hij als jongen van 9 werd uitgescholden als hij met de Jodenster over straat liep. "Je voelt je heel, heel diep tot het uitschot van de samenleving horen."

Het verhaal van Max is onderdeel van een uitgebreide website die we gemaakt hebben rond de invoering van de Jodenster. Je vindt daar zes persoonlijke verhalen en veel historische documenten die het verhaal ondersteunen. Het zijn indrukwekkende verhalen die het waard zijn om even de tijd voor te nemen]

1
3 DaSilva

Lijkt me een prima plan trouwens alle antivaxxers een grote rode stip op het voorhoofd tatoeëren met daarin 'ik ben een domoor' of 'kick me'.

17
4 Dian

@4 Ja maar het trieste is dat het vaak de schuld is van de ouders , de kinderen zelf kunnen er niks aan doen dat ze niet gevaccineerd zijn.

1
5 MarcusCole

@5 Die zijn namelijk vaak wel gevaccineerd.

1
6 MarcusCole

Blijkbaar is Photoshop ook nieuws tegenwoordig...

3
7 dani

@5 Het wordt tijd dat een prikje gewoon bij toelating tot een school gaat horen en ouders dikke boetes kunnen krijgen als ze hun kind niet vaccineren en als dat soort toch nog een uitbraakje veroorzaakt, op laten draaien voor alle medische kosten en schade.

13
8 Dian

Binnen een paar jaar is het prikje niet eens meer nodig en plakken we een plakkertje. Dan is die hele discussie over integriteit van het lichaam ook achter de rug.

13
9 Dian

Een kort antwoord: NEE.

10
10 Uit Den Haag

@1
Mee eens, tamelijk onsmakelijk en dan druk ik me nog eufemistisch uit.

Wel ben ik van mening dat inentingen verplicht gesteld zouden moeten worden. Het argument van de 'vrije keuze' weegt in mijn optiek niet op tegen de risico's die niet ingeënte kinderen met zich meebrengen m.b.t ingeënte kinderen. Want zelf met een inenting ben je niet 100% veilig.
Nu heb je mensen die stellen dat het onfatsoenlijk is om iemand te dwingen om inenting toe te staan, maar hoe noem je dan een persoon die moedwillig zijn/haar kind, en daarmee ook andere kinderen, blootstelt aan gevaren op basis van een vooroordeel?

10
11 Drumpf

@7
Het is idd Photoshop maar heb je hier ook een mening over perhaps maybe?

4
12 DaSilva

@6
Dat klopt, de ouders die nu het hardst roepen dat hun kind niet gevaccineerd hoeft te worden hebben zélf wel alle vaccinaties gekregen.
En ze leven nog!

0
13 DaSilva

@9 : Dat is nog steeds medisch ingrijpen tegen de wil van de persoon/ouder. Dus dat is larie.

Als er nu ineens zou blijken, dat er een stofje in het drinkwater wordt gestopt waar mensen niet van weten en dat mensen meegaander en dus geweldlozer maakt, zou u dat dan goedvinden? Dat zou namelijk mensenlevens schelen. Dan mag het toch, volgens u?

9
14 Wendel

NEE! NOOIT!

2
15 Wijhuis

Overigens vind ik de jodenster juist toepasselijk, want op HUN is OOK op grote schaal geëxperimenteerd, doelbewust en stiekem, door mensen van de overheid in collusie met mensen uit het medisch circuit.

15
16 Wendel

Een niet vaccinatie briefje lijkt me anders eigenlijk wel terecht net als je vroeger een pokkenbrief bij je moest hebben ...

0
17 MarcusCole

@16 : En daarom mag het juist NOOIT MEER gebeuren!

2
18 Wijhuis

@9
Als je als ouder kunt voorkomen dat je kind complicaties oploopt door kinderziektes én je voorkomt besmetting van kwetsbare personen in de maatschappij wie de fuck ben jij dan om daar nee tegen te zeggen?

2
19 DaSilva

@16 Tik jij wel lekker, zeker een grote fan van sites als Dont Want To know en aanverwante complotsites?
Je kan en mag deze vergelijking nooit maken, in geen geval!

2
20 DaSilva

Nee,natuurlijk mag je de jodenster niet inzetten. Zometeen lopen rokers in Groningen ook allemaal met een ster op,of dieselrijders in de grote steden,ook allemaal een ster. Het is schandalig, dat er ook maar aan gedacht wordt, een jodenster te gebruiken.

0
21 kelly11

Zo te zien is een hier ervoor om antivaxxers dit te laten dragen.
Walgelijk.

11
22 Rattocasi

@1
Guido Jonkers wordt door Bakker bedankt voor het leveren van deze jodenster en als er een Nederlandse site is die een enorme berg bagger produceert, is het die van Jonkers wel.

1
23 Wilmama

@22
Ik vind het walgelijk dat je dit artikel van ook een meer dan 3e-rangssite meende te moeten posten:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/163416-vaccinatie-veldslag-italie-verliest-zweden-wint

En dat ook daar in de reacties jouw plaat blijft hangen zoals gebruikelijk. Een klasje zeer moeilijk lerende kinderen is er niets bij.

3
24 Wilmama

@23
Klopt, Jonkers draagt de ster aan, maar op zijn eigen site is de ster niet te vinden.
Trut Bakker is dom genoeg om hem wél in te zetten, dat geeft wel aan met welk niveau we hier te maken hebben.

0
25 DaSilva

Zo aan de duimpjes naar beneden te zien bij @22 zijn er meer voor antivaxxers een merkteken te laten dragen.
Echt walgelijk, wat is de volgende stap voor deze mensen?

9
26 Rattocasi

@12 "Men vergelijkt..." Wie vergelijkt? "Met dank aan Guido Jonkers!" Bron? Op wanttoknow is die shoop in ieder geval niet terug te vinden. Onsmakelijke vergelijking ja, maar dit ruikt gewoon naar zwartmakerij. Alsof de samenleving daarbij gebaat is...

3
27 dani

@24 Was mij al duidelijk dat dit niet in het nieuws mocht komen vandaar dat ik dat heb neer gezet.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/163416-vaccinatie-veldslag-italie-verliest-zweden-win

7
28 Rattocasi

@27
Klik even op de link en lees alle reacties onder dat item of heb je geen facebook?
Zwartmakerij?
Leg dat eens uit, wie maakt hier wat zwart en waarom?

0
29 DaSilva

@27 ***Lijkt me een prima plan trouwens alle antivaxxers een grote rode stip op het voorhoofd tatoeëren met daarin 'ik ben een domoor' of 'kick me'.***

Wat is uw volgende stap? ze tegen de muur zetten?

Walgelijk punt.

8
30 Rattocasi
31 DaSilva

We hebben een Voedsel- en Waren Autoriteit die heel boos wordt als er stofjes in voedsel zitten waar mensen ziek van kunnen worden eventueel geworden geworden, en helemaal razend worden ze als ons op de verpakking niet wordt medegedeeld dat die stofjes erin zitten, ofwel opzettelijk ofwel omdat de verkoper/producent niet weet, dat dat stofje erin zit.

Neem nou die kippenboeren, die zonder het te weten, eieren verkochten waar een stofje in zit waar je, als je er maar vaak genoeg veel genoeg van binnenkrijgt, kanker van kunt krijgen. Ze wisten niet eens dat hun bedrijf gesteriliseerd was met een middel, dat clandestien dat stofje bevatte door een ander bedrijf dat dat verboden middel gebruikte voor het bestrijden van bloedluis bij leghennen.

Alle bedrijven die door dat ene bestrijdingsbedrijf zijn gesteriliseerd, mogen noch kippen noch eieren verkopen tot ze hebben aangetoond dat ze "schoon" zijn. Bedrijven waarvan is aangetoond dat de eieren niet deugen, zijn meteen geruimd. De kippenboer draagt de strop. Dat vindt men vanzelfsprekend.

Vergelijk dat nou eens met hoe er met vaccinaties wordt omgegaan, zowel door overheden als media. Daar klopt toch iets niet?

8
32 Wendel

@32
[Vergelijk dat nou eens met hoe er met vaccinaties wordt omgegaan, zowel door overheden als media. Daar klopt toch iets niet?]

Wat klopt er dan volgens jou niet?

0
33 DaSilva

@19 wat zou jij je druk maken? Alleen ongevaccineerden zijn kwetsbaar toch? Iedereen die gevaccineerd is, heeft niets te vrezen. Het lijkt mij beter dat we de individuele keuzes van elkaar respecteren.

8
34 Het is toch allemaal wat

@16
"want op HUN is OOK op grote schaal geëxperimenteerd,"
Met deze opmerking sluit jij je dus aan bij de gestoorde extremisten die vaccinatie vergelijken met de holocaust. Want je zegt dus met zoveel woorden dat vaccinatie eigenlijk neerkomt op stiekeme, gruwelijke experimenten die geen enkel doel dienen, uitgevoerd door gewetenloze artsen en overheden.

Hiervoor zou je eigenlijk een permanente ban moeten krijgen. Wat ben jij een absoluut walgelijk figuur.

2
35 RichardR

@34
Nee, er valt niets te respecteren aan een keuze die andere mensen in gevaar brengt.

1
36 DaSilva

@34
"wat zou jij je druk maken? Alleen ongevaccineerden zijn kwetsbaar toch?"
Zucht .... weer die oude fabel .... Hier een lijstje van kwetsbare groepen:
- Alle baby's tussen 6 en 14 maanden (vatbaar voor mazelen). En juist tot die leeftijd is de kans op ernstige complicaties en overlijden door mazelen ook erg groot.
- Iedereen bij wie een vaccin niet is aangeslagen -- 3% van degenen die tegen mazelen is gevaccineerd, maar dit percentage ligt hoger bij diverse andere vaccins. Dat wil zeggen dat in iedere schoolklas wel een kind zit dat mazelen kan krijgen.
- Degenen die problemen hebben met het immuunsysteem.
- Degenen die om andere reden (met name allergische reacties) niet volledig gevaccineerd zijn.
Over alle mensen en alle vaccinaties gerekend kun je stellen dat minstens 5% van de bevolking vatbaar is voor ernstige infectieziekten, zonder dat ze hier zelf voor gekozen hebben (even daargelaten dat de kinderen van antivaccinatie-ouders hier ook niet zelf voor kiezen).
En nu komt het: al deze kinderen/mensen zijn erbij gebaat dat zoveel mogelijk mensen om ze heen WEL immuun zijn. Wanneer nog eens 5-10% van de ouders nalaat hun kinderen te beschermen, zal dit op den duur onvermijdelijk leiden tot ziekte- en sterfgevallen onder de onvrijwillig vatbare groepen.

Dus ja, ongevaccineerden zijn kwetsbaar -- maar ook een deel van de wèl gevaccineerden. En die ongevaccineerden kiezen hier meestal ook niet zelf voor.

Kun je dit 'argument' dus s.v.p. even permanent verwijderen van je lijstje?

2
37 RichardR

Ik vind het ongepast, maar ik snap hem ook niet. Wil je ermee uitdrukken dat ongevaccineerden crimineel zijn of dat ze slachtoffer zijn? Hoe dan ook niet erg effectief, want een zinnig gesprek is op deze manier onmogelijk.

0
38 Trompetsignaal

Eigenlijk roept die `vaccinatie-verplichting`drammerij, door enkele hardliners hier, ook (ongewild) herinneringen op aan het fascisme in WOII.. Voeg daarbij het aan iedereen opgelegde (ongevraagde) orgaandonorschap, de wens om ruim baan te geven aan experimenten op menselijke embryo`s en voor een ruim gebruik van zelfmoordpillen (allemaal `parels` van d66) en een nieuwe nachtmerrie begint vorm te krijgen.

4
39 Saysame

@39
Dat geldt uitsluitend voor complotdenkers en nitwits, de normaal denkende mens maakt die associaties niet.

1
40 DaSilva

@38
De antivaxxers vergelijken zich met de Joden in WO 2 omdat zij denken dat ze net als de Joden geregistreerd en gemerkt gaan worden (dit in de vorm van een formuliertje wat je in moet leveren bij de créche e.d.)
Totaal onzinnig natuurlijk maar dat is in feite de hele discussie wel/ niet vaccineren.

0
41 DaSilva

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@150 Dat jij niet vies was/bent van beginnen met schelden, beledigen, op de persoon spel, enz. dat is bekend ja. (zie daartoe bv jouw 14...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@146 Bewijs genoeg, alleen jij hebt het probleem, zelfs als ze het bewijs door je strot en neusgaten duwen, jij het nog niet herkend als bew...

3 minuten geleden geplaatst door Rooibos

wildersfan
Jaimie Vaes: ‘Ik ben niet vies van een prikje hier en daar’

@7 Inderdaad. ...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@152       "blijf jij maar lekker de tokkie uithangen, zo ben je waarschijnlijk opgevoed" Ik heb dat aan mijzelf gevraagd, en we ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@149 Moet jij zeggen. Ik heb nog nooit iets gemeld. weet niet eens hoe dat moet. Dat doet alleen jij Prickie !Das een links trekkie, men...

9 minuten geleden geplaatst door Rooibos

JackKropotkin
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@150 Eigenlijk wel wat @151 schrijft en volgens mij is Kuhr via het “uitkomen” joods geworden, dus niet via geboorte. Tegenwoordig wordt het...

12 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@145 "moet je weer iets melden...." Zegt het alter ago van troll Pickwick ... ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Weetal
Ford meldt dat het een megaverlies van 5 miljard dollar verwacht voor de divisie voor elektrische voertuigen - Dissident.one

Ik wil helemaal geen e-voertuig.Geen fietsen,geen auto's....

15 minuten geleden geplaatst door Weetal

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@142 "dat de Russen chemische wapens hebben gebruikt" Ach, jij wilt misschien beweren dat dat niet zo is? Wat zei je ook alweer m...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

21st Century Guy
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

Nou moet ik zeggen dat het soms ook verwarrend kan werken , als iemand (J)(j)oods zegt weet je niet of de afstamming of religie bedoeld wordt, j...

17 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Fr 3hentaiChezy PornPorn Gay BroWww Brazzers Mom ComIncubus PornCorinnakopf FeetKitsune ForeplayBrenus CapNide GfAquafansAna Paula SaenzPorn Teens PicsPornozinho PornôZendaya TitsAunt Judy.pornhubMeatypussyTripple Play PlayboyAttack On Titan SexsLana Rohdes Porn VideosAria Taylor OnlyfansBrookie Blair PornReddit GonewildsGrup Por NoBest Teen FuckKaley Cocco NakedLesbian Family PornBlack ShemailGifs PornographiquesFotos Amadora NuasEuro ThotBig TittyXomorris NudeLocal Sex Video LocalUpskirt DanceXxxhindieSexy NakedmenBus In Sex VideoPokemon Hentai GamesGo XvideoPorno Hentai QuadrinhosFairy Tail PormBf Man Bete KiIndian Porn Movie In HindiIndian Homemade FuckDesi Prn VideoMatchmaker PlaybookSister And Brother Sexy FilmMaa Bete Ki Chudai Hindi MeXxx.hentaipornMadison Wilde XxxExtreme SquirtersGotabynudesBadddie HubPorn AeabOmelglePágina PornografiaQuadrinhos Erotico NovosXn Xxn ComWww New Xxx ComIndian Granny SexBeautiful Girl Anal SexAnime Ebony PornVivastreet EscourtBig Titties CartoonsSexy Stries In HindiMarathi Kamuk KathaKashmiri Ladki Ki ChudaiHomoerotic PornLatina Deep ThroatingIndian Heroine Sexy PhotoSekasi VideoNude Punjabi BhabhiPorn Sis Loves MeOverflow UncenspredCelebrity With PornstarPorn Site Of IndiaGay Porn PhotoNeighbor Sex StoriesIndia Gf ComHot Stepmom XvideosZuri Zoltan NudesVenus XxxNickado Avacado PornMadiso Ivy AnalRomantic Erotic PornTamil Lesbian PornBest Anal PornstarsBritney Amber AnalSkinnynakedgirlsTwin Sister PornDenji X Power SuoiresnuSkipthwgamesShilpa Sethi NudeSexy Chudai VideoSexy Choda Chodi Hindi MeinNeela Sky PornDesi Couple Hot SexTelugu Aunty FingeringAssistir PornosBig BoobsblackChloetayaVery Hot Aunty SexSonam Gupta Sex VideoDanny D And Cathy HeavenLivecams PornJapanese Male PornstarsCameraprivXxcvideoBrooklynchaseFurry BondageTities VideosJapani Blue Film VideoSucking CockingLeah Gotti BlowjobsBisex PartyPornography InstagramAmateur CumshotQuiero Ver Una Película PornográficaFollando Con La AbuelaAsian Massage Palor Near MeXxx Hd Video In HindiSilicon Doll PornBest Jav SitesChaturbaitBuspornoXhamtes XxxTeluguxnxHot Saree NudeTushy VideosGrandfather SexHindi Prone VedioInsonesia PornVictoria Lobov PovXvideosoyfansNylon PornFacesitting HentiAnal Fisting LesbianBellaca MeaningNina Harrley PornDesi Aunty XxnxBig BoovsForce GaypornOlder PornstarsTwitter Vídeo VazadosJennifer Lawrence NsfwFucking AssNaked CuddlingCherie Deville MoviesVídeo De Pornô CaseirosHot Sex Video Romantic