door Denisova in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 5
  • 374x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

hahahaha.... hahaha.. ha....
en maar blijven ontkennen.......
ben wel benieuwd hoe de Trumpetisten dit allemaal weer recht proberen te lullen.......

6
1 ikzelf

Amerikaanse inlichtingendiensten zouden ook de beelden van het neerhalen van MH17 hebben.. whahaha broodje aap verhaal dus

21
2 Rick Schurman

@1

Fake news, allemaal fake news! Linkse verzinsels, een complot!!

Und so weiter question

6
3 Drumpf

@3
of afleiden en van onderwerp wisselen zie @2 question

5
4 ikzelf

** gebruiker verwijderd **

Geldt voor hem dan ook de doodstraf wegens landverraad?

5 verwijderd9139144

@4

Inderdaad question

5
6 Drumpf

Als, dan 'nou en'.

7
7 Commodus

Of Sessions nou wel of niet gesproken heeft met de Russische ambassadeur maakt niks uit! (behalve voor hysterici dan....)
Vraag is; hoeveel Amerikaanse kiezers zijn er beïnvloed door het Kremlin en hebben aldus op Trump (of juist op Clinton) gestemd...?!

Antwoord: NUL....!

Kortom; de zoveelste storm in een glas water die de werkelijke schandalen gepleegd door Obama en Clinton met hun globalistische oorlogen, moet verbloemen....!

21
8 CoolMemories

@8 Neem een Russisch paspoort en verdwijn. Het is duidelijk waar je loyaliteit ligt. Niet bij onze Nederlandse samenleving. Slappe vent. Met je gatver retoriek. Je hoort hier niet thuis.

8
9 Yesterday

@8
jawel het maakt wel degelijk uit, het is gewoon verboden om dergelijke gesprekken te hebben...punt.
het maakt geen donder uit of er wel of niet kiezers door beinvloed zijn.
ze hebben de mogelijkheden besproken en de intentie gehad om die info te gebruiken.
nogmaals het is gewoon bij wet verboden!

2
10 ikzelf

@5 "....Geldt voor hem dan ook de doodstraf wegens landverraad?...."

En de gesprekken van senator McCain met ISIS-militanten?!....-lijkt mij meer een zaak van landverraad en steun aan terroristen dan een kopje koffie drinken met de Russische ambassadeur.....

16
11 CoolMemories

@8 als het niet strafbaar zou zijn hadden ze het ook meteen kunnen opgeven en niet stukje bij beetje elke keer bij nieuwe onthullingen eerst ontkennen en dan toegeven.

2
12 Moien

@11 Heulen met de Russen is ook landverraad. Jij dus.

11
13 Yesterday

@11
waar gingen die gesprekken met ISIS militanten over dan, en wanneer was dat?
dat is het punt, ze mogen praten met wie ze willen, alleen is het onderwerp van belang.
tijdens verkiezingen is het gewoon verboden om de hulp van ander land te vragen of (willen) accepteren.

2
14 ikzelf

Sommigen kunnen wel weer over "de anderen" beginnen, of weet ik welke interventies door de V.S. zijn gedaan, maar dat doet niets af aan het feit dat ook een presidentskandidaat en zijn medewerkers zich aan de wet hebben te houden.

Eerst zei Sessions "geen ontmoeting", toen "wel ontmoeting maar niet over campagne", en nu dus dit. Niet alleen die gesprekken zijn niet toegestaan, ook het liegen erover is wel een dingetje.

2
15 mountainlion

En voor de Trumpeteers die dit telkens maar weer blijven verdedigen: is Trump werkelijk zo'n loser dat 'ie het zonder verboden hulp niet af kon? Of hoe zien jullie dat eigenlijk.

2
16 mountainlion

@11 Prima. Zal je respons en historie op de NK melden bij de AIVD. In het Nederlands reageren hier en overduidelijk loyaliteit betonen aan een vreemde mogendheid. Je hebt hier niets te zoeken.

8
17 Yesterday

* Verwijderd door de redactie *

18 Rick Schurman

@12 "....als het niet strafbaar zou zijn hadden ze het ook meteen kunnen opgeven ...."

Jij snapt er niks van! De vraag; "heeft U met Russen gesproken tijdens de campagne?" impliceerde al een veroordeling bij bevestiging..... terwijl er van beïnvloeding door Kremlin van Amerikaanse verkiezingen (de hamvraag) 0,0 sprake was....!

Binnenkort zullen VS en Rusland intensief samenwerken tegen ISIS en globalisten en blijkt de beschuldiging van 'contacten met Rusland' een loze achterhaalde en irrelevante beschuldiging......de zoveelste aanval van hysterie en poging van een ridikuul feit een halszaak te maken.....terwijl de aanpak van echte problemen dreigt te verzanden....

13
19 CoolMemories

@14 "...waar gingen die gesprekken met ISIS militanten over dan, en wanneer was dat? ..."

Google ff op "McCain en ISIS"!
Vermoed dat er meer Syrische burgers zijn omgekomen door de gesprekken tussen jihadistencommandanten en McCain dan dat er Amerikaanse kiezers zijn beïnvloed in hun stemgedrag door het gesprek van Sessions met de Russische ambassadeur....

14
20 CoolMemories

Het dunste en meest belachelijke onderzoeksrapport uit de Amerikaanse geschiedenis zal gaan over "de impact van het Kremlin op de Amerikaanse verkiezingsuitslag 2016"....

15
21 CoolMemories

@16 "... is Trump werkelijk zo'n loser dat 'ie het zonder verboden hulp niet af kon? Of hoe zien jullie dat eigenlijk....'

Wat de Trumphatertjes en hysterici maar niet willen zien is dat het politiek genie Trump een goede campagne heeft gevoerd en met zijn visie, parrèsia en gewaagde uitspraken volle zalen trok en het publiek wist te boeien....!
En dat heeft niets met 'contacten met Russen" of 'de hulp van het Kremlin' te maken...!

17
22 CoolMemories

@Cool Trump heeft zelf verklaard en getoond dat hij een globalist is, dus wat zit je nou te bazelen over zijn strijd tegen globalisten? Hij haalt allemaal grootkapitalisten binnen voor zijn regering en hij zou strijden tegen Wallstreet? Je bent helemaal de kluts kwijt. Overigens heeft het steeds weer herhalen van zinnetjes als "politiek genie Trump" en "gewaagde uitspraken volle zalen trok en het publiek wist te boeien" totaal geen waarde.

0
23 kritischelezer

Je kan, dat mag, van alles tegen Obama,Clinton, globalisten en wat en wie dan ook hebben maar dat maakt Trump nog geen betere president. Sommige mensen laten zich door hun afkeer van huidige politiek en media zo verblinden dat vol voor een nog slechter alternatief gaan.

2
24 Tralalala

@8
Het mag niet PUNT! Daarbij heeft hij er meerdere keren over gelogen, zelfs onder ede. Daar zal hij op gepakt worden, meineed is strafbaar!!

@18
Is dat een doodsbedreiging? Gemeld dus...

3
25 GreyB

@21
Nee, de grootste collusion met de vijand ooit!!

3
26 GreyB

@22

Je schreef: "Wat de Trumphatertjes en hysterici maar niet willen zien is dat het politiek genie Trump een goede campagne heeft gevoerd en met zijn visie, parrèsia en gewaagde uitspraken volle zalen trok en het publiek wist te boeien....!
En dat heeft niets met 'contacten met Russen" of 'de hulp van het Kremlin' te maken...!"

Wat de complotfetisjisten maar niet willen accepteren is dat Trump incompetent is als president van Amerika. Meer dan een half jaar en 1000 twitterberichten later en de man heeft maar twee elementaire beloftes weten te realiseren die, niet geheel onbelangrijk, met slechts een handtekening konden worden bewerkstelligt. Zij, de complotfetisjisten, zien in dit onderzoek een zogenoemde 'witch-hunt' terwijl het toch echt de zoon zelf is die heeft toegegeven contact te hebben gezocht met Russische diplomaten en zelfs daar niet de gehele waarheid heeft verteld, zo bleek later. Voortdurend heeft het Trump campagneteam, net als jij hier op NK, hysterisch zitten roeptoeteren dat er nooit sprake is geweest van enig contact met Russische diplomaten terwijl, zo blijkt nu, dit gewoon gelogen blijkt te zijn.

Je geloofwaardigheid is in deze context dus net zo indrukwekkend als een religieuze fanaticus op een houten krukje passanten naschreeuwt dat het einde der tijden toch echt aanstaande is.

Even kijken naar een aantal punten van Trump's verdienste na zes maanden als president van Amerika:

1. Trump's populariteit ligt nu lager dan acht van de laatste negen voorgangers.

2. De nieuwe gezondheidsverzekering regeling, de belangrijkste belofte van Trump, is klinisch dood.

3. Er lopen diverse onderzoeken naar Trump aangaande Russische connecties met zijn campagneteam. De bewijslast van Russische bemoeienis groeit met de dag,

4. Niet Amerika First maar Rusland domineerde het nieuws in de eerste zes maanden van Trump's presidentschap. En dit heeft alles te maken met gedegen journalistiek onderzoek waar bewijslast uit voortkwam dat, wat Trump en zijn campagneteam op pathologische wijze bleven ontkennen, er wel degelijk sprake was van samenwerking met Russen om mogelijk de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden. Strikt genomen staat dat gelijk aan landverraad.

Trump heeft vrijwel niets voor elkaar gekregen, zelfs niet met een meerderheid in zowel het huis van afgevaardigden als de senaat. Het enige positieve wat in Trump's gezicht voor verkoeling zorgt is de positieve wind van een gunstige banengroei in Amerika, iets waar Trump, en geen enkel ander Amerikaanse president, nauwelijks invloed op kan uitoefenen anders dan het niet starten van een grootschalige oorlog.

Zowel nationaal als internationaal staat Trump er steeds meer alleen voor. Zo hebben de autoriteiten in Californië al aangegeven zich niets aan te trekken van het gegeven dat Trump de Parijse akkoorden heeft afgewezen.

Nee, de verdiensten van Trump's zijn presidentschap is voornamelijk chaos en onnozele getier op twitter.

2
27 Drumpf

@25 mooi zo question

10
28 Rick Schurman

Als er geen vuiltje aan de lucht geweest was en het allemaal zo onschuldig was en niets voorstelde, dan had daar toch al veel eerder openheid van zaken gegeven kunnen worden? Dan ga je toch niet eerst alles ontkennen en dan pas stukje bij beetje het schoorvoetend toegeven?

2
29 Tralalala

@25 en je meld 17 niet?

Goh....

10
30 Eastwood

@30
Waar staat de ddodsbedreiging in @17 ?

4
31 GreyB

@30 Hmmm iemand melden bij je eigen veiligheidsdienst of beginnen over Kalasjnikovs dat lijkt me een significant verschil.

2
32 Dian

@32 Puberaal gedrag is het melden bij de NK-redactie niet waard.

2
33 kritischelezer

@20
dus staat het totaal los van elkaar, die gesprekken met de Russen blijken over de verkiezingen te gaan iets wat simpelweg verboden is.
weer is het afleiden van " ja maar hij heeft ook......" dat doet er niet toe, en is geen enkel argument om dit goed te praten.
die zaak van McCain staat daar los van en zal dan apart onderzocht moeten worden.

1
34 ikzelf

@21
al heeft geen enkele Amerikaan zich laten beinvloeden, dan nog er staat duidelijk in hun wel dat tijdens verkiezingen partijen met andere landen daar oven mogen spreken of om hulp vragen/accepteren.
gewoon het feit dat die gesprekken plaats gevonden hebben is al strafbaar, en er over liegen onder ede is ook niet echt netjes om het maar zachtjes te zeggen......
eerst werd het in alle toon aarden ontkent dat die plaats gevonden hadden, vervolgens blijken komen ze met het verhaal "ja we hebben met ze gesproken, maar niet over de campagne" en nu blijkt dat wel degelijk ook over de campagne gesproken is........
je kan draaien wat je wil, het is gewoon strafbaar of er nou 100000 of 1 amerikaan beinvloed is.

1
35 ikzelf

@31 een doodsbedreiging met een knipoog.

Get a life

5
36 Eastwood

@32 en je snapt spontaan naast de humor niet wie er met kalasjnikovs bedoelt worden?

Wat hypocriet niet?

5
37 Eastwood

@19 [ Jij snapt er niks van ]

Jouw alternatieve realiteit snapt menigeen niet... dat klopt. Maar de meesten hier snappen de echte realiteit wel.

1
38 TedjeR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@18 Goed bezig, Prik. . . Aanpakken dit zooitje dubbel-plaatsers. . . Gladjanus 🤮...

zojuist geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

Health Science Institute: hsionline.com (zie MBFC)@2 @8 Humans Are Free: humansarefree.com (zie Fake News Watch, MBFC)Illuminati New...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Een internationale strafzaak tegen Benjamin Netanyahu en de Israëlische legertop? - Joop - BNNVARA

Ik dacht dat dat was over de uitspraken /oproepen van Timmermans...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Schildpad
Deze week in ons kanaal: 20 video's die je zeker even moet checken

We hebben skoften wel weer gezien: next...

5 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Schildpad
GeenStijl: Talentloze NPO-prutser zeikt gewone mensen af: "Taakstraf voor luisteren naar Frans Bauer"

Zo'n pipo die dictatortje wil zijn, maar te dom is om dat door te hebben XDDom-links domvolk XD...

9 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@51 "Dat er geen plek zou zijn is onzin. " Oh ja, omdat er zoveel plek is slapen mensen weer op de grond, stoelen etc. Al maande...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

ON topic: "Russia display captured Western combat vehicles during the 9 May parade in Moscow" https://armyrecognition.com/ukraine_-_ru...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@47Dat is dus steeds het probleem met Van der Burg: jij beloofd veel maar het gebeurt niet of hij kan het niet waarmaken.Dat er geen plek zo...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Krav
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

Nee hoor, want dat staat gelijk aan werken....

17 minuten geleden geplaatst door Krav

Nicks R. Van
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

@8 Ja, maar dat gaat stoppen als er op grote schaal CO2 wordt opgeslagen....

21 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
XmauieSquirting RedditBigdicks GayPxxxVideos De Sexo CaserosHot Lady Porn VideoBlonde XvidKinsley KanePurn Sex ComXxx Video Two GirlsWhite With Big TitsMy Hero Acdemia PornPorn Hard RSextapes FranceShuri AtomiBest Hindi Sex MovieTamilpornsPornfor.herLatina Teen PussySoftcore VideosPussy Selena GomezGwengizTranny NudeErotique VintageMulheres Pelada No TiktokXxx Videos Hd PornGeeta Ki ChudaiDesi Com PornSexooo XxxOrgasm Xxx VideosIndin Sexy PornIndianamylf OnlyfansAlley Katt PornEporner.cokSites PornôHdpotn92Valentina Jewels2015 Sex VideoLadyboy XxxxEva Lovia LesbianUnwant AnalSuck Me Off MommyFree Porn TabboX Video Com Hot3x Bf VideoBen Ten SexJapanese Milf UncensoredPattaya Girl SexAllie Nicole Vanna BardotAngie Brand XxxSunny Leone Sexy IndianPissmopBrat Princess 2Xnxx Girl And BoyFakehostelXxx Videos Movies HdCarisha MajaMomma CreampieAunt Judy's VideosImogen LuciePornogeyRita Ora NudaJapan Xnxx ComKayley Cucco NudeMilfcams.Phoenix Marie StraponFamilytaboo.xxxVideo PussyThehandyLezbiyen PornosPorne GiftHailstorm93 NudeHair Pulled PornDemon SlayerxxxFamuos Porn StarTokyoleighXnxx JaberdastiNew Tamil BfKtsoPhatrabbitkiller MyvidsterJagal Sex VideoX Nude VideoXxx Anime DownloadSalma Hyek PornMandy Dee PornXxx Hot WebKayla Kayden SexPlus Size XxxKanpur GhantagharHamasterxEbony FeetpornSex Gif Free DownloadPakistani Hd PornCuckedxxxDeep NudifierKaylaobeySaxxy BfSecret BrazzersPururin.ioSites Like SkipthegamesSange LinkSania Mirza Hot PhotosRubi Storm PornMaikelly MuhlMia Malkova ButtEbony DeepthroatNude ChaineseFullxxxVelamma EpisodeCoco VamdiTweerking NakedVanessa Blake AnalSpankbngReddit YiffPornographique ChinoisNaked The BeachTs TrinaMost Nude Scenes MoviesJennifer White StepmomBangla Xxx Video DownloadShraddha Kapoor Xxx PornPorn Videos Of Desi GirlsMom And Son Poran VideoHooker BlowjobKaye Beckinsale NudeSanilione SexReddit TransPornhub GratuitMy Sister Hot Friend ComPorn From JamaicaPaimful PornDoujindesjBallbusting PornfdAmateur Bi MmfMiriam Mcdonald Movies And Tv ShowsUrvashi Rautela SexJapan Pic PornAbella Danger Double PenetrationхентафDesixnxxnPorn CommicFilipinaslutsLesbian Porn MomsBabestation BabesAndi RoseHu Tao X SlimeXxx Video Bf HdNobita Mom PornOlivia Dunne NudesLyna Perez Naked