door goudisgeengeld in Buitenland  ·  125 Reacties

  • 21
  • 893x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@97 "....De Bha'ath partij van Asad IS een communistische partij...."

Hahaha! Zie het al; geen besef en begrip!

De Baathparij is een partij voor geciviliseerde vrije burgers binnen een soevereine staat/cultuur....volgens het antieke ideaal van de Grieken en Romeinen......het tegendeel van een communistische partij/ideologie....!

Als je dat nog niet eens snapt wat snap je dan nog wel....?!

3
101 CoolMemories

Ja, we zullen wat cohorten Syriërs terug sturen naar hun Heimat. Dan kunnen die de schoudertjes er onder zetten. Dat compenseert de schade dan wel. Die gasten zitten zich hier toch maar te vervelen.

1
102 schrootflint

@101

Je schreef: "De Baathparij is een partij voor geciviliseerde vrije burgers binnen een soevereine staat/cultuur....volgens het antieke ideaal van de Grieken en Romeinen......het tegendeel van een communistische partij/ideologie....!"

*proest*

7
103 Drumpf

@13 : Je schreef o.a.: "De VS heeft waarschijnlijk de inschattingsfout gemaakt zonder onderscheid te maken alle rebellengroepen te bewapenen (waaronder de radicalen) in de hoop zo snel mogelijk Assad omver te werpen en van Syrië een democratische rechtstaat te maken."

Het is m.i. wel duidelijk dat overal waar de VS c.q. het westen de democratie in het Midden-Oosten willen invoeren, oorlog, vele doden en uiteindelijk een ontwricht land de gevolgen zijn.

0
104 Reagentje

Een schadevergoeding is heel terecht. Die hele ellende is begonnen door bemoeienissen uit het westen. Daarna komen ze nog even bommen gooien op een soeverein land. Wat zou er gebeuren als een land zomaar bommen op VS grondgebied gaat gooien?

3
105 vandaagffniet

@104 Reagentje

De VS hebben inderdaad al 'vrede' en 'democratie' gebracht in Jemen, Irak, Syrië, Libië, enzovoort.

Zucht.

13
106 Uit Den Haag

Wie gaat de huizen vergoeden die momenteel worden platgebombardeerd door het Syrische regime in Damascus?

https://www.nieuwskoerier.nl/news/159627-rusland-en-syrie-bereiken-staakt-het-vuren-met-rebellen-ten-oosten-van-damascus

4
107 Drumpf

En terecht. Die aanvallen zijn in strijd met het internationale recht. Trump die even in een opwelling besluit 20% van de Syrische luchtmacht plat te bombarderen, een luchtmacht die net zo goed gebruikt wordt om tegen terroristen te strijden.

3
108 progressiefliberaal

@108 Bullshit! Die vliegtuigen werden gebruikt om tegenstanders van Assad te bombarderen. Zelfs chemische wapens werden er gebruikt.
Maar ja dat past natuurlijk niet in je straatje...

5
109 arcenist

De enige bullshit is de claim dat die chemische wapens werden gebruikt door Assad. Daar is nog altijd geen bewijs voor geleverd. Zelfs al is dat bewijs ergens, dan nog had Trump dat nooit onder ogen gekregen kunnen hebben aangezien er nog geen onderzoek was geweest op het moment dat dat bombardement werd uitgevoerd.

En die tegenstanders van Assad zijn grotendeels gewoon ordinaire terroristen. Maar dat past dan weer niet in het straatje van de VS en de EU, dat dat gewoon gezegd wordt dus worden het 'gematigde rebellen' genoemd.

4
110 progressiefliberaal

Sommige mensen zijn blijkbaar erg snel bereid te geloven wat er door de media en de pro-regime change politici gebruld wordt. Als er maar vaak genoeg herhaald wordt dat Assad chemische wapens gebruikt heeft, dan gelooft blijkbaar half 'bullshit'-roepend Nederland dat.

Bewijs is blijkbaar al niet eens meer nodig, en hetzelfde geldt voor die achterlijke debiel in het Witte Huis wie op eigen houtje de defensie van complete landen weg bombardeert nog voor er gedegen onderzoek is gedaan.

3
111 progressiefliberaal

@110 Nee joh de Amerikanen hebben chemische wapens gebruikt en willen Assad de schuld in de schoenen schuiven.

Blijf lekker Assad en consorten verdedigen, zo lang zal die smerige dictator er niet meer zijn.

8
112 arcenist

@112 ,

Dat zeg ik niet. In tegenstelling tot die idioot van een Trump en vrijwel alle andere leiders die illegaal in Syrië actief zijn, trek ik niet zomaar conclusies over wie het gedaan zou hebben.

Niet dat het, en dit is dus speculatie, zo moeilijk te geloven zou zijn gezien de smerige rol die de VS in het hele conflict speelt...
Oh, maar wacht. De VS heeft geen dictator dus dan is het normaal om wapens te leveren aan groeperingen die vervolgens een compleet land al jaren in de chaos storten. Iets wat dan weer overduidelijk bewezen is. Kijk maar eens waar John McCain bijvoorbeeld zoal bij betrokken is. Maar het is geen dictator hè, dus dan mag het allemaal?

Blijf lekker dat soort vieze geopolitieke spelletjes verdedigen, meer en meer mensen krijgen er schoon genoeg van. Ook in de VS.

2
113 progressiefliberaal

@113 En de smerige rol die Poetin speelt?
Die bombardeerd in opdracht van Assad er lustig op los.
Was laatst nog een hele docu van op tv, rechtstreeks van het front.

10
114 arcenist

En waarom doet Poetin dat? Zou het misschien iets te maken kunnen hebben met het feit dat het hele conflict al jaren uit de klauwen loopt door inmenging van andere landen?

Of mogen alleen andere landen en Amerikaanse Senatoren op illegale wijze steun leveren aan rebellen die mede-verantwoordelijk zijn voor het compleet verscheuren van Syrië, en mag de rest van de wereld alleen maar toekijken hoe het zoveelste land de afgrond in wordt gestort, na Irak en vele andere landen?

Voorlopig is Rusland nog altijd het enige land wat, grotendeels als reactie op de vuile en eerdere inmenging van landen als de VS, legitiem aanwezig is in Syrië. En dat zijn gewoon keiharde feiten volgens het internationaal recht, feiten die ook maar al te vaak genegeerd worden door de internationale orde.

Want ja, VS en Europa hè. Die mogen regels gewoon aan hun laars lappen blijkbaar. Maar goed, nu zal ik wel weer voor een Poetin-lover of een Kremlintrol uitgemaakt gaan worden...

2
115 progressiefliberaal

Zucht. Geotrendlines weer een blog van verwarde mensen met hun NWO en andere onzin.

8
116 VaY

@115 Als Poetin stellingen van IS onder vuur had genomen had u een punt. De realiteit zegt dat Poetin zich nagenoeg alleen bezig hield om Assad in het zadel te houden.

7
117 arcenist

Honderdduizenden doden, miljoenen luchtelingen en Assad en zijn trawanten jengelen over schade vergoeding. Wat mij betreft komen ze die even in Den Haag ophalen. Dat addergebroed had allang uit hun machtspositie gezet moeten worden. Zij mogen blij zijn om als trekpop voor de Russen te figureren nadat het Syrische volk in meerderheid deze lui heeft uitgekotst.

18
118 Hendrianus

@51 nee idd de tweets van inwoners over duizenden mortieren zijn minder erg.
Rebellen eh oppositie weet je wel?

2
119 Eastwood

@114 das best knap op een Nederlandse journalist na is er amper verslaggeving op locatie.
Enkel de bronnen van het Syrisch observatorium ach je kent hem wel

3
120 Eastwood

@114 "...de smerige rol die Poetin speelt? Die bombardeerd in opdracht van Assad er lustig op los. ..."

Nee, het zijn de VS die sinds Vietnam steeds voorop gaan als er ergens gebombardeerd mag worden....en als vliegtuigen met bommen te bezwaarlijk worden gaan ze verder met drones....!

3
121 CoolMemories

Dat is niet meer dan normaal een billijk. We hebben dat land kapot geschoten omdat dit voor de wereld het beste was. Ook voor Europa. We wilden niet dat IS oprukt naar onze landen en het moest vernietigd worden. Wat ook gebeurd is. Nu moet het land weer opgebouwd worden en een democratisch land worden. Samen zin we sterk en maken er een modern democratisch land van met een stabiele regering. Na de oorlog hadden wij het Marshall plan, Dat heeft gewerkt en daar zijn we de Amerikanen enorm dankbaar voor. Nu moet dat ook voor Syrie gelden, op voorwaarde dat de Syriers weer terug kunnen en er geen meer komen. Het is nu veilig daar. Assad moet dan wel weg.

5
122 Jan met de korte achternaam

@122 Waarom moet Assad weg?

1
123 Positivo

@123 Terechte vraag, want het lijkt toch vanzelfsprekend dat uitsluitend het Syrische volk daar over beslist....en niet allerlei intriganten en buitenlandse lobby's met hun particuliere belangen.

Bovendien is de steun voor Assad nog steeds, en ondanks alle verschrikkingen van de oorlog, groot...!

Gelukkig is de nachtmerrie met Obama en Clinton voorbij, is daardoor ook de steun voor de jihadisten weg gevallen en is Trump nu president! Hij zal samen met Rusland tot duurzame oplossingen komen voor Syrië en de Syrische burgers!

0
124 CoolMemories

@106 : Ik begrijp je reactie niet helemaal door je aanhalingstekens en je zucht. Wat wil je nu precies zeggen?

0
125 Reagentje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@79 m post@81 RobPAlle onderdelen van mijn betoog vallen als puzzelstukken in elkaar.Koopmans constateert dat het EU-asielrecht een lote...

10 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

Voor de liefhebber(s) van wetenschappelijke papers: https://sci-hub.41610.org/ https://scihub2024.vercel.app/ ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
FDA Wants To Replace Salt With Bill Gates’ New mRNA Fake Salt

Nog meer Frankenstein voedsel van jullie vriend Bill Gates ! 😝...

16 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Offtopic

Paywall omzeilen? Het kan (en mag) niet meer! [België] https://www.bartstoffels.be/2022/06/10/paywall-omzeilen-online-krant/ ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Iedereen snapt natuurlijk wel dat die 2 miljard daar niet naartoe gaat. In de tijd van Gladio heette dat "algemene zaken" XD...

23 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Eerste Kamer stemt in met einde aan 61 jaar Groningse gaswinning

Een van de DOMSTE maatregelen die onze regering ooit genomen heeft! Wat een stelletje onnozele, kortzichtige halzen zitten daar. . . . ...

28 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
‘Er groeit een generatie op die nooit een betaalbare woning kan vinden’

Gelukkig gaat het goed. Nog ff 10 miljard naar Oekraïne overmaken. 20 Miljard naar de EU. Etc......

31 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Muziekdraadje

Freddie James - Get Up And Boogie • TopPop ( 1979 )https://www.youtube.com/watch?v=SYywdZvG6XY...

31 minuten geleden geplaatst door Rooibos

LoydMorris
'Vrouwen vinden mannen met een wit bestelbusje woest aantrekkelijk'

Omdat deze mannen, in hun witte bestelbusje, de bestelde schoenen, jurkjes en andere zooi komen brengen. . . ....

41 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Muziekdraadje

Mr. Nightlife - Iedereen Wist Hethttps://youtu.be/c1cMgNm9I8A...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Nude Punjabi BhabhiHentaimanwhaLesbian Japan PornThreesome CrempieFirst Night XxKendra Sunderland AnalChina Ka Sexy BfHot StripperTabooblowjobsMovie Classic PornRomanian NudeDainty Wilder AnalIndian Sexx VideoJabardast Sex ComJordan Carver TittiesAllie Rae Onlyfans LeakedRajsi Verma HotFacebook Sex VideoEva Notty Xxx VideoBhabhi Hot ComCogiéndome A Mi HermanitaBig Black PenishDenise Milani PornPornhub +BlacksonblindesPorn ParodayManhwa DewasaAdult Friend FienderMaduras PornosTattooedmilfBrotherandsisterxxxNivetha Pethuraj Hot PicsBrazzers Latest Porn VideosXx Video 2010Horse And Woman PornPublic Toilet PornLum HentaiHeidypinoFree Amature PornTokyo HentaiMature CuckoldSarina ValenyinaMyra La Chula NudeSquirt By Big CockMallu Nude SelfieReal Porn IndianXvideos DildoVintagesexFamous Actress PornEmjay PornDigitaldesireBokep MovieProtogen PornNew Chudai VideoForcedporn VideosJoi ProstateLara Frost PornSexe BeurtteWebcam Ao Vivo SexoKkvsh NudesMarcus MojoLesile Bibb NudeWilliamhigginsSchool XxX Videos TabooSexy Poen VideoZvidsDvd De PornografiaVrxhat PornMadaline Zima NudeXxx Video HaryanviSunny Leone TitsBig Porn StarNude CowgirlsLollipop Ginger NudeDevar Bhabhi Ki Chudai Ka VideoBall BustingXxxpprnoLittleasiansWillem Dafoe NudeJovenes CogiendoKacy BlackLesbian Orgasmic MassageChatroulette RusseLeah Gotti GifTeen Kissing PornPlayboy Tv SingJapanese Sex GameshowKiki PornDeepfake StreamerAcial AbuseDp Xxx ComSex Film Video MovieKrystal Boyd AnalCarolina Sweets NudeKobeni HeightIndian Midget PornMelkor MancirPorn Filmes CompletosEu Quero Ver Mulheres PeladasKanpeki Ojou-sama No WatakushiPornohd PornNew Aunty Xxx VideoIndiangangbangBlue Picture Sexy Video HindiDesi Full Hd XxxGirls Romantic SexTinto Brass Hot MovieLana Rhoades StepmomSeduced By StepmomE-hentaiHentaiidHow Much Is A Token On ChaturbateAlke ThadeaXnxx DannyXxxxx Sex HdCamshow VideosRyan Conner Sneaky MomMia Khalifa Full BodySax FlimGay Old Black PornFilms X VintagePineapplebrat NudeSanilion XnxMilf Gym SexIndian Porn StaraX Xxx Momصور سManwha 18 OrgCuxkold PornEscort 69 LyonDragon Maid HentMarathi Xnx VideoFuck For ForestNadigai Kushboo Sex VideoLapdance GrindFanacy PornErykah Badu AssUchino Otouto Maji De Dekain Dakedo Mi Ni KonaiTs Megan SnowBoudi XxLesbian TribbingPussy Licking VideosBlue Picture Blue Picture BlueWww Kannada Sex VideosYummy PussyPorn Nikki BrooksGangbangSex MomThighjob Porn