Weinig kan de speciaal aanklager die Trump onderzoekt stoppen (volkskrant.nl)


Voormalig FBI-chef Robert Mueller is benoemd als speciaal aanklager die de leiding krijgt over het onderzoek naar de mogelijke banden tussen het ca... ...

door Denisova in Buitenland  ·  45 Reacties

  • 10
  • 452x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dit is nu wat heet "Drain the swamp"

13
1 TedjeR

Trek de beerput maar open zou ik zeggen.

12
2 tripomatic

We leven dus in een wereld waarin een presidentskandidaat, Clinton, openlijk gefinancierd mag worden door Saudi Arabië, die ook IS steunen.

Maar een president die enkel simpelweg met Rusland wil samenwerken om IS te verslaan als huiler met de vijand wordt verklaard.

23
3 Reactie

U zit niet heel ver van de waarheid. "Drain the swamp" wordt hiermee voorkomen.

De misdaden, leugens en corruptie van progressieve top politici zijn openlijk bekend.
Om hun hachje en hun politieke carrière te redden moet de conservatieve politieke oppositie met een nep onderzoek worden vervolgd.

19
4 Reactie

@3 Je haalt weer alles door elkaar, SA heeft een bijdrage geleverd aan de Clinton foundation dat heeft helemaal niks met politiek te maken. Er zijn zoveel landen die een bijdrage hebben geleverd aan die foundation ook Nederland.

Het gaat over de periode voor dat hij president was dan mag hij geen afspraken maken met de Russen over beleid en het gaat over of de Russen de verkiezingen hebben gemanipuleerd en of dat Trump en zijn team daarvan op de hoogte waren.

14
5 mike45

@3
De uitdrukking luidt: HEULEN met de vijand. Het HUILEN met de vijand laten we graag aan jou over. Daar zul je straks voldoende reden voor hebben.

14
6 Münchhausen

Waar blijft het onderzoek naar de leugens van het starten van de oorlogen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, met als meest duidelijke voorbeeld de Irak oorlog, vuile huichelaars!

Waar blijft het onderzoek naar de westerse bondgenoten die IS steunen, Saudi Arabië en Turkije bijvoorbeeld?

De progressieven zijn waanzinnig geworden, en storten deze wereld in nieuwe oorlogen en conflicten. Waarbij ze moord en brand roepen tegen degene die proberen de chaos weer te herstellen met conservatief soeverein landelijk bestuur. En zelfs overgaan tot een soort moderne ketter vervolging, zelfs bij het hoogste ambt, de president van de VS de democratisch gekozen is.

16
7 Reactie

@7 "maar hunnie...." Jankerd!!

15
8 TedjeR

@6
Als Trump wordt afgezet en daarna een oorlog met Rusland wordt begonnen, dan huilen we beiden.

17
9 Reactie

@3 "Ja, maar juffrouw, zij doen het ook! D: "

12
10 Neobullseye

@9 Want zodra Trump wordt afgezet breekt er als donderslag bij heldere hemel stante pede een oorlog uit met Rusland? Jaaaaaaaa jaaaaaaaaa...........

KOEKOEK!

12
11 tripomatic

@9 Als Trump wordt afgezet wordt Mike Pence vervangend president; een oerconservatief en strenggelovig christen. Als die een oorlog met Rusland zou starten kun je veel doen, maar niet met de vinger naar de progressieven/democraten wijzen.

13
12 Neobullseye

@9 en wat heeft u tot die waangedachte gebracht?

12
13 TedjeR

@12 je weet toch dat Obama en Clinton nog steeds in het cafeetje tegenover het WH met hun laptopje zitten te stoken? Die zien dan helemaal hun kans schoon.

12
14 TedjeR

@5
Oh wat bent u toch genuanceerd, over Clintons daden. Echter ontbreekt elke nuance bij u als het gaat over Trump, dan rest er alleen maar blinde haat, en is alles hoe minuscuul ook een grote fout boel. Ik ben van mening dat dat zeer onterecht is, dat u dit is aangepraat. Maar ja heb niet de illusie dat ik zal kunnen overtuigen.

16
15 Reactie

** gebruiker verwijderd **

@7

Ja, tuurlijk . waar blijft het onderzoek naar de PVV-fondsen van zionistisch Amerika en de bijbehorende belangen

Maar van Trump is het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang al duidelijk dat ie een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele achterlijke rat is, landverrader, obstructie van rechtsgang en pussy-grabber.

opsluiten, sleutel weggooien dus. , zoiets.

16 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@15

aangepraat? jemig, Trump twittert het allemaal zelf hoor !

17 ---deleteduser---

@17 Yep. Trump heeft zelf toegegeven dat hij informatie met de Russen heeft gedeeld (nota bene ná dat zijn mediaploeg het al had ontkent), zogenaamd uit landsbelang -- al lijkt mij onnadenkendheid waarschijnlijker.

11
18 Neobullseye

@9
In je eigen alternatieve wereld misschien..

12
19 GreyB

@15
"Echter ontbreekt elke nuance bij u als het gaat over Trump"

Welke "nuance"?

12
20 GreyB

Het is gewoon misdadig hoe de democratie in de VS om zeep wordt geholpen met leugens van een zogenaamde Russische bemoeienis. Het volk heeft gekozen voor conservatief soeverein bestuur en samenwerken met Rusland i.p.v. oorlogsretoriek.

Maar de heersende machten, zetten al haar middelen en propaganda kanalen in om alsnog op de meest ondemocratische manier hun agenda tegen de verkiezingsuitslag en het beleid van de gekozen president in er door heen te drukken.

In trend die we ook elders in de wereld zien, alleen het VK had nog de edele moed om de uitslag van een volksraadpleging die nadelig uitpakte voor de progressieve globalisten te accepteren.

14
21 Reactie

@17 nee, Doortje.. jij begrijpt het niet. Het is een extreem-linksch complot waardoor de woorden van Zijne Oranje Doorluchtigheid zo doorkomen...

11
22 TedjeR

@21 Sorry hoor, maar je raaskalt. Als je de hele carrière van Trump een beetje had gevolgd dat had je dit allemaal min of meer aan kunnen zien komen. Incompetentie is een rode draad die door z'n leven loopt.

12
23 tripomatic

@21
Welke leugens? De enige die de democratie in de VS wil ondermijnen is Trumpf!!
Hij bemoeit zich met zaken, waar hij zich niet mee te bemoeien heeft. Hij wil onderzoek beinvloeden en zelfs weg hebben..

12
24 GreyB

@22
Wat heeft Trump volgens u dan precies misdaan? En waarom is Rusland onze vijand?

12
25 Reactie

"Wat heeft Trump volgens u dan precies misdaan?"

Tja, waar moet je beginnen..
Misschien eens beginnen met wat nieuws te lezen

12
26 GreyB

@25 geschiedenis is dus volgens jou ook een complot... LMAO.

Get a life!

11
27 TedjeR

@24
Omdat het onderzoek ronduit belachelijk is.

Ben je het belachelijk rapport vergeten waar dit mee begon, met dat idiote hoeren pis verhaal op het bed waar Obama eens zou hebben gelegen, Trump die Obama volgens het rapport zo erg haatte dat hij hoeren zou hebben uitgenodigd om daar even lekker over heen te gaan zeiken, dat door de KGB zou zijn gefilmd en daardoor Trump chantabel zou zijn. Jaaaaaaaa jaaaaaaaaa...........

KOEKOEK! (@11)

Een rapport dat in opdracht van de democraten geschreven was om Trump zwart te maken. Als je dat soort onzin al geloofd dan is het einde zoek.

Politici en de media vertellen leugens om hun politieke doelen te bereiken, daar is niet met Trump begonnen, sterker nog hij is juist het slachtoffer van de grootste media zwart maak campagne aller tijden.

Maar blijf maar braaf al die spinsel geloven, want dat wordt je aangepraat dat je een goed mens bent, geloof je het niet dan wordt er van je gezegd dat je slecht, dom en geestesziek bent. Nee dat wil je toch niet zijn, blijf maar braaf die media na papegaaien, terwijl de recht en de orde in wereld door dit soort leugens ten onder gaan. Wordt wakker!

11
28 Reactie

@28 jij bent hier de enige die zich belachelijk maakt met allerlei verdraaide onzinnige posts.

Maar blijf vooral in je eigen BS geloven.... kunnen wij blijven lachen.

13
29 TedjeR

@26 @27
Dat zijn geen argumenten. Jullie hoppen van de ene politiek gekleurde media spinsel naar het anderen en braken het na. Maar hebben geen visie anders dan Trump en Rusland zijn slecht, want dat is al lange tijd overal te lezen.

14
30 Reactie

@28
Heb jij bewijs dat er niks van klopt??
Het is ALLEMAAL nog steeds onderwerp van onderzoek.

Het is te belachelijk voor woorden om dit alles juist af te doen met "leugens".

@30
ALLE media berichten erover (ook in de VS van alle kleuren). Alleen de fanblaadjes van Trump blijven het downplayen en doen het af als FAKEnieuws, maar ze kunnen niet bewijzen dat het fakenieuws is.

11
31 GreyB

@31 hij kan zijn nick daarom ook beter wijzigen in "Pavlov-reactie".... LMAO

12
32 TedjeR

@28 : ehmm...van de trein gedonderd?
https://pbs.twimg.com/tweet_video_thumb/DAFvsHbVwAAKQtw.jpg

11
33 A+++energiebewust

** gebruiker verwijderd **

@22
ah oke, de hele wereld is gek, behalve Trumpty Dumpty
en toch denk ik dat het zo af gaat lopen...

Trumpty Dumbty sat on a wall,
Trumpty Dumbty had a great fall.
All the king's horses, and all the king's men,
Couldn't put Trumpty together again.

34 ---deleteduser---


11
35 GreyB

@15 Clinton is onderzocht en er is niks gevonden.
Trump wordt onderzocht en het is afwachten wat er gevonden wordt.

Zoek de verschillen............

10
36 Spandalf

De zandbak is weer open.

7
37 Eastwood

Even voor degenen die het nog niet weten, maar @ Reactie, is een door Poetin betaalde kracht die allerlei onzin en complottheorieën probeert te verspreiden. Kijk maar ff op andere draadjes waar deze Russia aanhanger op reageert. Hij is een van de velen hier.

13
38 reality

@38 ok waar is je bewijs?
Dat is altijd nodig bij een beschuldiging.

4
39 Eastwood

@38 Zit het lekker dat aluhoedje?

5
40 solidsteel

** gebruiker verwijderd **

@39 en @40

de rigoureuze nonsens over Trump komt uit Trumps oranje bekkie

en dus is alles wat Reactie daartegenin brengt onzin, van a tot z.

41 ---deleteduser---

@41 En hoe is jou onzin relevant?

6
42 solidsteel

@41 trump verkoopt nonsens over trump.

Nah zo dom zal hij niet zijn toch?

Ken je het woord objectief?
Dat mis ik namelijk nogal eens in de trump stukjes, melangomaan of schizofreen dan weer niet.

Daarom geef ik degene een kans veel gekker kan het immers niet worden en de 24/7 paria's met de grote ogen die dit soort nieuws beheersen kun je ook niet echt berichten van een volop werkend brein.
Wel van de vraag waarom ze dit onbetaald in zo grote mate doen en bijvoorbeeld niet te vinden zijn op zaken de binnenlandse veiligheid in hun eigen land.

RaRa?

7
43 Eastwood

Prima hoor, alle vertrouwen in de ex-FBI directeur en republikein Mueller.

@38 Haha, the Russians are taking over the asylum. Ik ga er ook solliciteren.

2
44 JackKropotkin

As we detailed earlier, next week's James Comey hearing is certainly setting up as a 'grab yr popcorn' moment with Democrats lining up for their 5 minutes of fame to ask the question that 'proves' Trump deserves impeachment. However, it appears there is no need for the hearing as Mr. Comey already confirmed - under oath - that "he has not been pressured to close an investigation for political purposes."

Testifying under oath in front of the Senate Judiciary Committee on May 3rd, Comey states that he has not been pressured to close an investigation for political purposes, "not in my experience."

COMEY: Not in my experience. Because it would be a big deal to tell the FBI to stop doing something like that -- without an appropriate purpose.

I mean where oftentimes they give us opinions that we don't see a case there and so you ought to stop investing resources in it. But I'm talking about a situation where we were told to stop something for a political reason, that would be a very big deal.

It's not happened in my experience.

1
45 Jongens van de Witt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2851 Dankje VBOH gaat me weer een hoop geld kosten.@2853 Dankje Bop, hij heet Dano....

zojuist geplaatst door baba jaga

Querido not
Offtopic

@2848 Heerlijk - dank je. Nu is het echt een vrijmibo !Proost!...

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Dit was al te voorzien, alleen in de Haagse politiek, werd en wordt nog steeds de andere kant opgekeken, omdat zij diegenen zijn geweest, die er...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Offtopic

@2849 Gefeliciteerd met de geboorte van je neefje. ...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Offtopic

Ik ga lekker de stad in, ergens wat eten en dan de vrijmarkt over. ...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

VBOH
Offtopic

@2843 🥂 ☕ 🎂Gefeliciteerd! 🍼 🍻 🍷 🍾Voor de liefhebbers!...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

baba jaga
Offtopic

@2847 Dankje Marie....

12 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2846 Nouja ik heb het geprobeerd....

12 minuten geleden geplaatst door baba jaga

JackKropotkin
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@159 Hallo Mac, je snapt toch ook wel dat ik nu in jouw geval expres “communisme” gebruik. In dit geval trouwens nog geeneens zo vreemd. ...

13 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Anal BoySimona Tabasco NakedSexy Video Hd JapanNaked Men StripingNudography ComPornography SpankingKimberly Yang Pornпорно аналFudi PhotoCockwarmingIndian Bhabhi Xxx PornCherie Deville MoviesLesbian Strapon HomemadeTube.pervizijaHentai WallpaperMalizia MovieSexvudeosMallu Xxx ComNaruto HentaiSex Marathi Sex MarathiDirty Talk SexFuzzy LipsXesi VideoIndian Foreplay VideosTeen Massage Sex VideoAvakoxxx OnlyfansDoodeBusty Sex ComPandora Kaki NudeJordi FuckOnline Porn HindiNew Indian Hot Porn VideoRimming Job PornHijaba PornAnime Horse PornBhad Bhabie Only Fans LeakEuphoria Nude SceneSlingshot NippleTom And Jerry SexVideos Of BukkakeHorse Xx VideoPenises RedditBest Jap PornstarsWelcomix ComPusseyMs Cleo OnlyfansJav ForcedAncient Sex VideosAnxx VideoBlack Sex DollVideos Pornos De MexicanasBe. 10 PornCuckolding RedditOdia Sex DownloadSexjapanesCaught Sniffing PantiesScat BooruVoissa ForumSlave GaypornYespornoleaseKannada Sexy PhotoHotel Maid FlashBigboobs Asian PornAunty Hot Sex VideoDevayani Sex2whitediamondsForsed Xxx.comNerd NudesFortnite Aura PornXxx Now VideoX Vedio BlackTatiana Schwartz NudeIndian Sexy Full Hd VideoCartoon Cat SexHardcorelatinaFree Pornography Older WomenPurnhub ComJade Lavoie PornDddtitsS&m PornLesbian Pornstars GifDreammooviesPorn HomamdeThepiratebay.rogMom Porn ComicsShowyourdickDoubledboatgirlTamil Serial Actress XxxWifelloversPornocolombianaXhamster DeskAngela White CuckoldOnaholesAsianhottiesFamily BfHindi Xvideo NewSmall Hands PornBigass ThreesomeCelebs Nsfw RedditManure FetishVideosporno ConanimalesFollandome A Mi HermanaXxx Of Sister And BrotherTelugu Sex XvideosTamil Village Sex StoryHentai UniOriya Sexy Video DownloadMother SonpornNaruto And Hinata PornCosplay FemdomCam 4Skokka CeHot Gym GirlsSakse BfBubble Butt Black PornStep Mom PorncomicsSperm BathSaxy VdieoGeorgia Jones PornstarLives PornôTom Selleck GayLatina Solo SquirtAssistir Filme Pornô GratuitoIndonesian PornografiLena NicoleSofiemuddSpicy J PornTough Love XGaytwin PornRap And PornBellabrookz OnlyfansPremium BukakeSpying PornSpanish JoiPornal AnalAnalforcePolice Xnxx ComMrs HeadrushAlyssa Hart HjهينتايPorn Funny MemesGirl Ka BfMutlpornAi That Undresses GirlsDesi Xxx BpTherealzoeyCuckold Creampie EatersNew Grounds AdultBest Japanese Porn SiteWww.fetlife.co M