Michel: "EU moet toetredings­onderhandelingen met Turkije stopzetten" (deredactie.be)


Volgens de premier zitten de gesprekken muurvast en kan er alleen zo een einde komen aan de Turkse provocaties. "Op een bepaald moment moet voor de EU de grens van het masochisme bereikt zijn." ...

door Inter in Buitenland  ·  16 Reacties

  • 25
  • 793x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En te recht, Nederlanders zint tot 99.99% daarvoor. Stop de toetredingsonderhandelingen met en Dictator zo als Erdogan, met deze maan kan je niet meer onderhandelen.

1
1 Gunther

Dat is niet liberaal genoeg. Ze moeten altijd de ander aan het lijntje houden, voor exploiterende rede.

4
2 Boelie

Voorop gesteld dat ik niks met Turkestan heb en Erdogan een mafklapper vindt. Geeft dit wel het probleem van de EU aan. You're with us or against us. Je volgt het decreet van EU op en er is geen plek voor eigen inrichting. Democratie binnen landgrenzen stelt niks voor want de EU heeft bepaald hoe het muss sein. Erdogan misbruikt democratie om "een dictator" te worden. De EU misbruikt democratie om hun agenda uit te voeren (dictatoriaal). Democratie faalt als Trump wint. Wilders en lapin (expres) zijn een gevaar voor de democratie. Laten we ook Putin niet vergeten die duidelijk een gekozen tiran is. Een coup ondersteunen en Viktor Yanukovych afzetten is ook allemaal hartstikke normaal want democratie.
Ik word ondertussen schijt ziek van (partij)democratie en die zogenaamde waarden van de EU. Europa is zo divers dat we hier op geen normale manier meer uit gaan komen. Nog los van alle diversiteitstrainingen die de EU op ons los laat.

Wat is er mis met verdragen sluiten en afspraken maken i.p.v. de EU compleet de dienst laten uitmaken? Het enige argument wat stand houdt is dat politicus anders oorlogen gaan voeren als ze zich vervelen ofzo. Want dat hele vrijheid blijheid ideaal van de EU blijkt een complete farce, ze blijven iedereen die ergens ook maar lichtelijk anders over denk compleet discrimineren en buiten sluiten.

4
3 geen01

Inderdaad gewoon stopzetten en dat hele zooitje boycotten.

1
4 Zeekomkommer

Het zal mij benieuwen welke kant Pinocchio zal kiezen.

1
5 Rig de Goeiste

Europa heeft zichzelf helemaal klem gezet met die vluchtelingendeal. Als Europa nu iets doet dat Erdogan heel erg boos maakt, dan stuurt Turkije een paar miljoen vluchtelingen onze kant op. Zolang Europa geen antwoord heeft op deze dreiging, kan Europa niets doen om Erdogan boos te maken. Niemand die hardop tegen Erdogan zal zeggen dat de toelatingsonderhandelingen stopgezet zullen worden. Dit zal alleen kunnen gebeuren als Turkije de doodstraf invoert, en zelfs dan acht ik de kans aanwezig dat de EU de toelatingsonderhandelingen gewoon zal voortzetten, omdat de EU geen andere keuze meer heeft door de vluchtelingendeal.

1
6 wiseguy

Volkomen terecht, maar gaat niet gebeuren en dat is net het probleem met de zogenaamde intellectuele leiders van de EU. Zij willen echt alleen maar meer macht en veel landen erbij is goed. De probleem zijn voor de gewone mensen in de wijken en raken hun niet, dus basta.

0
7 Al

De EU is geen ideologisch samenwerkingsverband tussen landen met gelijke ideeën over democratie, rechten van de mens, culturele normen en waarden e.d. maar een economisch samenwerkingsverband om het verdienen van geld voor banken en multinationals te vergemakkelijken. Daarnaast draait de EU natuurlijk om meer macht voor onze megalomane maar zwakke leiders.
De EU zal zich dan ook niet beperken tot Europa omdat het niet om fysieke lands- of continent grenzen gaat maar om de wereldhandel.

Nevenaspect is dat Turkije geografisch erg strategisch als buffer tussen ons en het midden oosten (vluchtelingen/terroristen) ligt maar ook erg strategisch ligt voor de USA ivm Rusland.
Onze leiders zullen Erdogan dus nooit de rug toekeren zelfs al zou hij zijn halve bevolking uitmoorden. En Erdogan weet dit. Alleen voor de Europese bevolking, voor de bühne, doen onze leiders alsof ze het gedrag van Erdogan veroordelen.

0
8 Conradijntje

Allemaal toneelspel en make-believe inderdaad. De EU gaat niet om wat U vind maar moet zich er wel mee rechtvaardigen.

Dat leidt tot die belachelijke fallacy nieuwsberichten die zo verschrikkelijk veel pijn doen aan de rechterhersenhelft. (Een fallacy is een logisch klinkend argument dat bij nadere beschouwing de toets der logica niet kan doorstaan)

Oekraine is ook geen "lid" van de EU. Maar wat is nu eigenlijk het verschil met een land dat wel "lid" is?

Ze krijgen geld en arbeidsvisa. Hun land, grondstoffen en industrie worden volgepompt met monopoliegeld en opgekocht door de miljardairsclub. Net alsof ze wel lid zijn. En de EU burgers betalingen via de belastingstrik all kosten. Zoals dat ook gebeurt voor landen die wel lid zijn.

Er staat straks weer een nieuwe "regering" klaar met nieuwe fallacy argumenten die straks maar weer op één ding neerkomen. U gaat op alle manieren meer betalen in geld en vrijheden.

Maar u krijgt er leuke sprookjes en make-believe voor terug.

0
9 Phiteceen

Je moet met je buren altijd blijven praten om te proberen daar de situatie te veranderen, er is geen andere optie voor de EU.

5
10 mike45

@9 Onzin verhaal over Oekraine, Oekrainers mogen helemaal niet werken in de EU tenminste ze hebben niet meer rechten dan andere landen in de wereld. In Oekraine kun je als buitenlands bedrijf of buitenlandse particulier ook helemaal geen landbouwgrond kopen.

Alle landen aan de grenzen van de EU die worden door de EU geholpen met subsidies om hun economie te ontwikkelen dat is ook goed voor de EU landen door economische groei krijgen die mensen daar meer te besteden en gaan ze meer westerse producten kopen en importen.

5
11 mike45

@11 Ik kan me herrinneren dat de mannen een een staatsgreep hebben gefinancierd, een "associatie akkoord" hebben gesloten, en democratisch referendum hebben genegeerd, een olieindustrie hebben opgekocht en multinationals hebben bninnengefietst in Oekraine. Ik kan me herinneren dat de oekraine van alles is beloofd waaronder vrij verkeer van personen en miljarden gefinancierd met ons belastinggeld.

Gek hoor dat U en ik zo een totaal verschillende geschiedenis hebben beleefd. Ik wil accepteren dat u links bent en in uw eigen waanwereld leeft, maar het niet zo netjes om mijn werkelijkheid (die echt is gebeurd) onzin te noemen. Dat gaat wel erg ver.

0
12 Phiteceen

@6
En dan sturen wij ze linea recta terug + alle criminele turken die hier verblijven - alle uitkeringen en subsidies richting turkije. F.ck off met die gast. Hij zorgt helemaal niet voor minder migranten. Weet je wat er ook aan het toenemen is? Turken die z.g.n. (of echt) Turkije willen ontvluchten dus we hebben 2x 'mazzel' eerst alle ongewenste migranten in ruil voor alle migranten *kuch* en dan als bonus nu ook alle turken die er niet meer willen wonen of onder het mom van er niet meer willen/kunnen wonen hier naartoe komen. Reden temeer, grenzen dicht, bootjes per direct en linea recta, zonder pad terugslepen naar de kust van herkomst! We kunnen en mogen niet toelaten dat wij door een ander land. Op deze manier hebben wij ons eigen Noord Korea alleen misschien nog wel erger. De hakken moeten nu in het zand gezet gaan worden! Dit wordt anders van kwaad tot erger kappen met die lui! Eigenlijk hebben de Turken een historie van alleen maar oorlog en expansiedrift en ellende in Europa. En nu dus weer!

1
13 Bleke Betty

Gezien de landsgrenzen van Turkije was het sowieso een slecht idee om daar de grenzen van de EU te leggen. De bewaking van de EU grens is nu al een lachertje laat staan als Turkije bij de EU zou komen. Nu met de interne ontwikkelingen in Turkije is het zeker een gepasseert station dat Turkije kan toetreden tot de EU.

Dat moet ik Wilders nageven, die vond van begin af aan dat Turkije niet bij de EU past,was tegen en hield zijn poot stijf.

5
14 Hendrianus

Stilleggen? Er wordt al lang niet meer onderhandeld.

0
15 BlackNinja

lijkt me vrij duidelijk.
als erdogan zijn zin niet krijgt dan pakt hij alles erbij om het toch voor elkaar te krijgen.
waarom zal hij zo geliefd zijn bij turken in de eu?
waarom wensen ze hem nog meer macht toe?
om de doodsimpele reden dat hij de eu gaat overnemen en alles en iedereen naar zijn hand zet .
dat klinkt voor sommigen misschien wel raar maar voor erdogan en zijn aanhang is dat het toekomstbeeld en het gaat voorspoedig ,vooral als ze toetreding voort blijven zetten.

0
16 ongelovenloos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Bij de aardbeienpluk in Spanje worden Marokkaanse vrouwen uitgebuit. ‘Ik voelde me een beest’

Is het in Nederland anders met de arbeidsmigranten?De aspergestekers worden betaald per gewicht asperges dat ze steken. Hoe meer asperges, des...

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@37 En alweer speel je nu op de persoon. Flapdrol. ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@37 " ik gaf gewoon mijn mening." Wat je deed was SCHELDEN, BELDEIGEN, OP DE PERSOON spelen. aantoonbaar !!!!" lulletje rozenw...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

RobP
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 "Het volk wilt het niet dus gebeurt het niet , zoals een democratie hoort te werken.Als wij zeggen dat we het niet willen worden we door o...

13 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@33 " Ik zie @17 niet schelden" LEZEN!!!Ik zei "op de man spelen" , niet schelden.Je weet wel, de persoon pakken, zoals JIJ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@40 "Wtf is dit dan ineens?" Dat komt omdat een uur daarvoor LoydMorris mij op een ander draadjem volledig uit niets, zonder enige...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

RobP
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@29 "Dat geloof of ideologie wordt alleen misbruikt door degenen die op meer macht/aanzien en geld uit zijn."Dat gebeurt heel vaak. Een gron...

23 minuten geleden geplaatst door RobP

sockknitter
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Zegt van Baarle nu echt dat de islam bestreden moet worden?Als dat zo is, zou ik zeggen: Begin er zelf mee....

23 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Eindelijk het licht gezien?...

25 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Het opstarten van een oorlogseconomie en het militariseren van het onderwijs met wekelijkse dreigingen richting het westen zijn natuurlijk ...

26 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Doctor Sex Video PictureTeen Titans Raven PornFeetfairBaddiehuhJapanese Asmr.comPhimsex Viet NamSoftcore MoviesDani Danial Hot VideoEmily Willis FullBetfuryVideo Pornográfico LesbianasBubble But AsiansBoobs Suck XxMature Tub PornMovieseroticOldjiAddison Rae AnalTube8 HdTorture Porn VideosRebecca WildFull Hd PornhdBuzzers Free PornLexi LoweUglyboobsBig Black Naked MenBlondelashea19Threesome HomeadeXvideos Hindi HotFree Porn Videos Hard CoreFriends Jerk Off TogetherSheena Ryder NudeHarley Quinn FacesitPetite Animated PornPorno Amateur FrancaisePetrardasBrazilian PornTeens FuckingSniperwolf NudesNudepicturesKowalsky Sex ComAnal Porn ComicsHermorfidite PornXx TubeKarely Ruiz OnlyfansHdporn ComicSwingerzonecentral ComCreampies In TeensPaqg PornSexo LesvianosTamil Dubbed Adult Movies韩国 H漫Paige Woolen NudesCristy CanyonKalley Cuoco NakedBest Gay SexFamilyswapBest Sexual TwittersBon PornotCaechvideoAlerzt3 OnlyfansAnka PornMutual Masturbation PornSocialmediagielsSite DesexeDoctor Xxx VideosHot Xxxx HdLindsey Pelas NudaGlore TubeXvideos LesbansHentaitortureBokepind.liveIndian Top Porn SitesMassage Porn Sex VideoPwan Shop XxxFilm De Cul GratisPorn TravestieHavanah GingerSmoking Fetish PornR Y M3d Family PornHentai Porn MoviesPhotoacampamentesVeronica Perasso XxxSexual Hand JobsXccxLovers Xxx VideosDesi Lady XvideoLil Rae BlackGest XxxAmerican Women PornJapanese Porn WebsitesExtreme Squirt CompilationPregnat CamsDrunk Sex VideoJackie.aphrodite NudeInden Hot XxxWhatsapp PornosPorn ParodPornogay LatinoLittlereislinHd Sex ClipsSoogsx Onlyfans LeakHindi Xxxii VideoMalayalam Sex Full MoviePorn DrugedIndie NufesContos De.sexoBlow Job From GrannyAvn AwardSexi Video DownlodXxxexyBangoli XxxxPornos AnaisPorn Nuru MassageNikki Benz Virtual RealityBreathplay BondageTube SafriXnxx Telugu LoversPacman PornButtery Bubble ButtNsfw XxD4swongTraylor Howard NudeChebaBrazzers Full VidoesBlow Job OicsKaylen Ward PornMom And Daughter SexxxConnor Blakely PornChristina DerosaPorn Vids In HdSara AizawaJolla Pr PornNikita Sex ComPorn Cartoon Mom And SonNude Live CamBlack Blowjobs GayFacesitting ArtXnxx Hd Video ComXxx Sexy Video Open3xxxxxIndian Boudi BfMandy Flores XxxAlure JensonAngela White Full LengthMia KhilafahFamely Stroke PornXxxkoreaSexo No DiscordMegnut Pussy