Verstikkende politieke correctheid op Nederlandse universiteiten: ‘Mensen zijn bang’ (wnl.tv)


Sinds de moord op Pim Fortuyn heeft “een soort cultureel marxisme” bezit genomen van de universiteiten en hogescholen in Nederland. Dat zei AD-journalist Wierd Duk... ...

door Inter in Binnenland  ·  132 Reacties

  • 21
  • 1204x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@99

ja, dat heet innoveren

101 ---deleteduser---

@3 rechts laat het dus (alweer) afweten. Vraag je eens af waarom rechts niet meer betrokken ipv het eeuwige wijzen naar links (PvdA).

5
102 Hoofd bijzaken

@99 "Wel eens binnen een bedrijf een andere mening gegeven? Of zijn mensen daar ook van bang maar dan om een andere reden?"

In de meeste bedrijven houden ze niet zo van inspraak van medewerkers en nemen de gladjakkers/slijmballen de mening van de CEO over op carrière te maken. Toch is dit anders: de mening van zo'n CEO zal een neoliberale achtergrond hebben en draait alleen om hoe het geld verdiend moet worden binnen het bedrijf. De politieke correctheid op universiteiten en andere geledingen binnen maatschappij wil mensen hun politieke mening/voorkeur voorschrijven maar wil ook invloed uitoefenen op het doen en laten van mensen in de privé sfeer. Gaat dus een stapje verder.

3
103 Conradijntje

@68
Duidelijk uiteenzetting, waar ik het grotendeels mee eens ben.

Je geeft in wezen aan de grootste problemen voor assimilatie liggen in lageropgeleide mensen die komen uit moslim landen. Dat deze mensen in Nederland de grootste achterstand hebben ook op gebied van taal en daarmee vaak kansarm zijn, ze de onderlaag gaan vormen van de samenleving en daarmee in wijken terecht komen met mensen van dezelfde achtergrond, waarmee de integratie stagneert. En een deel van deze mensen dan vervallen in de criminaliteit, mede omdat er in Nederland (relatief) te lage straffen bestaan. En ook deels vervallen in religieus extremisme.

Als je een dergelijke analyse zelf maakt, wat voor beleid staat je dan voor om dit op te lossen?

Zo ver ik het kan bezien lijken er twee mogelijkheden:

1) Minder kans armen mensen met een grote achterstand op onze taal en (werk) cultuur in Nederland binnenhalen.
2) Zorgen dat de samenleving geen onderlaag heeft, dat iedereen ongeacht omstandigheden, een fatsoenlijk inkomen heeft en een fatsoenlijke woning kan betalen.

Voor de eerste mogelijkheid, dienen we de grenzen van Nederland te sluiten, en zelf te gaan bepalen wie we wel en niet binnenlaten. Dit om er voor te zorgen dat het sociale vangnet in Nederland behouden kan blijven. Zou het sociale vangnet immers onbetaalbaar worden en instorten, dan houdt dat immers in dat bijna niemand die hulp nodig heeft, deze nog in voldoende mate kan krijgen, wat zal zorgen voor zeer grote chaos binnen de samenleving.

Voor de tweede mogelijkheid, dienen we geheel ons financiële stelsel te herzien. Te breken met het geld = rente+schuld bij derde partijen systeem die daar profiteren en ook de beurshandel zeer moeten inperken. Nederland zou dan uit de EU met haar ECB moeten. De gulden herintroduceren, die schuld en renteloos wordt gedrukt door een 100% eigen staatsbank.

Voor echte oplossingen moeten we in beide gevallen breken met de EU en de politieke correctheid, zowel “rechtsom” als “linksom”.

4
104 Reactie

@97 : Ten dele hebt u gelijk. Er worden vragen gesteld die met kennis te maken hebben. Er is aangetoond, door een steentijd-mens midden in New York te zetten, dat diegene de wereld totaal anders ziet dan de westerse mens. Dus zijn die vragen niet van toepassing.

Daarentegen geldt dat steeds minder naarmate er meer kennis van westerse zaken bestaat en meer onderwijs wordt gegeven naar westers model, en dat kun je over de hele wereld toch wel stellen.

Een sterke aanwijzing, dat je wel degelijk met IQ-verschil te maken hebt, is het feit, dat in instituten waar meervoudig gehandicapte kinderen worden verpleegd, blijkt dat allochtone kinderen veel diepgaander geestelijk gehandicapt zijn, gemiddeld, dan autochtone kinderen. En dat persoonlijkheidsstoornissen zoals psychopathologie veel vaker en in veel ernstiger mate voorkomen. Dat wordt voor het grootste deel geweten aan het al lagere iq e.d. van de ouders en dan ook nog het teveel met familie trouwen. Die laatste twee dingen worden in het land van herkomst nog verergerd door gebrek aan de juiste voedingsstoffen en verdere slechtere leefomstandigheden van de zwangere vrouw.

0
105 Wendel

@105
Hoe hoog het IQ wordt van een baby is ook afhankelijk van aan welke stoffen een baby in de baarmoeder wordt blootgesteld. Daar arme mensen vaak niet het meest gezond voedsel kunnen betalen, zal dit invloed hebben op dit vormingsproces. Het is dan ook medisch bezien logisch dat minder goed gevoede mensen die leven in minder hygiënische omgevingen, gemiddeld genomen baby's met een wat lager IQ krijgen.

3
106 Reactie

@106
Maar daar hintte je ook al op met je laatste zin in @105

2
107 Reactie

@106 : Ik zou weleens willen weten, hoe snel e.e.a. bijtrekt naar het gemiddeld niveau van NL iq. Binnen hoeveel generaties. Ik verwacht eigenlijk behoorlijk snel, want hier is trouwen met naaste verwanten verboden en wordt ook sterk afgeraden. Bovendien zijn er niet alleen betere omstandigheden voor de a.s. ouders, waarbij de gezondheid van de vader wel degelijk ook een rol speelt. Daarnaast natuurlijk betere peri-natale zorg.

De moeder bepaalt overigens voor het grootste deel het iq via het mitochondrium, is kortgeleden ontdekt. Dus zouden vrouwen mannen moeten mogen kiezen i.p.v. omgekeerd.

1
108 Wendel

Onzin verhaal over die verstikkende politieke correctheid. vette onzin !
"Waarom dat onzin is, Flipper"? Vraagt u mij ?
Simpel: op 15 maart 2017. Koos een overweldigende meerderheid der Nederlanders voor deze verstikkende politieke correctheid. Men is er dus verzot- en gék op.

Het parool zal dus ook wel zoiets zijn als: "zonder een ons tot de dood drijvende politieke correctheid, geen leven meer", of zoiets... ?
OMG. Wat zullen de generaties na ons tróts op ons zijn !!!

En vergis u niet: als er volgende week wéér verkiezingen zouden zijn ??? Dan zou de uitslag niet veel anders zijn. Echt niet !

3
109 Flipper

** gebruiker verwijderd **

@106
Mac Donalds is hartstikke duur, die vlieger gaat niet op dus

110 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@106

IQ is daarnaast helemaal geen statisch gegeven, slechts 2 jaar max geldig.

111 ---deleteduser---

De reden die altijd gegeven wordt door mensen die politieke correctheid hanteren is dat ze willen dat niemand nog gekwetst mag worden. Een nobel maar weinig realistisch streven.
Een voorbeeld hiervan:
Er was laatst op npo 2 een praatprogramma waar transgenders werden uitgenodigd en waar hun problemen werden besproken.
Transgenders zijn de nieuwe mode/salonfähige minderheid waar de linkse politieke partijen anno 2017 hun best voor doen. Allochtonen zijn zó 2016. De presentator stelde voor om alle Nederlandse woorden met een mannelijke of vrouwelijke vervoeging uit de Nederlandse taal te halen, te verbieden, omdat die kwetsend zouden kunnen zijn voor transgenders. De transgenders zelf (in dit programma) vonden dat onzin, stonden wel met beide benen op de grond, maar zo is politiek correctheid dus bezig, en wel op alle fronten.

5
112 Conradijntje

Zodra ik Duk zie staan laat maar, dan kun je net zo goed een aflevering van het vogeltje met de eierdop kijken das leerzamer.

3
113 Spandalf

** gebruiker verwijderd **

@104

ongehoord kortzichtig

''dienen we de grenzen te sluiten''

en dan?
Frankrijk grootste investeerder, Duitsland grootste exporpartner

moslims? joh, die 5,9% bepalen het niet voor de overige 94,1% hoor.

de gulden herintroduceren? vraag logistiek Nederland wat ze daarvan denken

compleet achterhaalde pvv-prietpraat allemaal

114 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@112
Transgenders zijn de nieuwe mode/salonfähige minderheid waar de linkse politieke partijen anno 2017 hun best voor doen.

???
hoezo, zijn alle transgenders links dan? toon dat maar even aan.
wat heeft seksuele geaardheid te maken met politieke voorkeur?

niets

alleen bij extreemrechts zie je ; ''onbekend maakt onbemind'' en wat de boer niet kent.. meer is het niet dus

115 ---deleteduser---

@109 Politieke correctheid is een maatschappelijk fenomeen. Voorbeeld: denk aan de PvdA die een gigantische nederlaag geleden heeft op 15 maart maar nog steeds veel burgemeesters levert, grote invloed heeft bij volkskrant, VARA, NPO, de journalistiek, de FNV, NGO's etc. Als je een andere maatschappij wilt zal dan van onderop vanuit de maatschappij zelf moeten komen en niet door een andere politieke partij te kiezen in het stemhokje.

4
116 Conradijntje

@115 Altijd dingen omdraaien, vragen naar de bekende weg.
Desalniettemin, tegen beter weten in, beantwoord ik je vraag: linkse politieke partijen willen anno 2017 specifiek voor de transgender de rechten vastgelegd hebben in de grondwet, zijn bezig met een wetsvoorstel met die strekking.
Heeft niets te maken met de politieke voorkeur van trangenders.

4
117 Conradijntje

@97

Het IQ ( intelligentiequotient) kun je meten door mensen dezelfde testen te laten doen .
Dat is gewoon een vast gegeven .
Je krijgt nooit meer IQ .
Het kan alleen door bv. de ziekte van Korsakov of dementie veranderen .
Dat is wat mensen bij hun geboorte hebben meegekregen .

Jij bent in de war met EQ ( emotionele intelligentie) .
Daar kan de
Cultuur, omgeving en opvoeding een grote rol spelen .

3
118 No newstoday

@112

Politieke correctheid is een correctheid die niet van de gebruiker is.
Voor mijn is correct zijn niet verkeerd maar voor sommigen kennelijk een scheldwoord.

4
119 No newstoday

Vandaar dat halal voedsel in de kantine.

2
120 manpower

@105

Je laatste alinea geeft mij een dokter Mengele gevoel en daar heb ik een diee afkeer van .
Het is ook onzin want in practisch alle landen zijn universiteiten waarvan studenten in het buitenland , ook hier in NL, gewoon het niveau kunnen volgen. Die beurzen krijgen voor de beroemdste universiteiten vanwege hun intelligentie en kennis.
Alleen hebben daarveel minder de kans .
Dat was vroeger bij ons ook zo : kinderen van rijkeren hadden de meeste kansen .
Dat zegt niet over de hoogte van het IQ van de ouders maar over de mogelijkheden .
Als het aan inteelt zou liggen , zouden wij hele dorpen hebben met inwoners met een laag IQ.
Want vroeger trouwde men binnen de eigen gemeenschap.
En datvis ook weer niet zo.
In andere landen trouwt men ook met iemand uit het andere dorp .

3
121 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

122 Pxf7+

@106

Andere voedingsgewoonten voor een geboorte hoeven nog niet slechter of minder te zijn .
Honger heeft er wel invloed op bij de groei.
In de Mediterrane landen eet men meer vis, verse kruiden , knoflook, olijfolie , noten .
Veel minder last van hartkwalen en verstopte aderen .
Maar wij vertikken dat ook.

3
123 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

124 Robin

* Verwijderd door de redactie *

125 Pxf7+

@108

Je mag hier ook met je neef of nicht trouwen.
Al 47 jaar.
In de meeste landen , zelfs in de USA , op een enkele staat na.

2
126 No newstoday

@124

Wat wil je dan ?
Een directie van een universiteit heeft belang bij een goed bestuur, goede profs en lectoren .
Zouden zij daar vriendjespolitiek bedrijven dan kan iedereen zien wanneer de kwaliteit minder wordt op de ranglijsten van uni's over de hele wereld.
Kijk 5 jaar terug en je weet het.
En dat wil echt niemand.
Onderwijs mag wat kosten .
Je kunt ook overal een complot in zien .
Ex- politici die aan een uni gaan werken hebben meestal al een titel.
En zijn ze gepromoveerd dan is het het neusje van de zalm .

2
127 No newstoday

@116 Compleet foute veronderstelling- en zelfs een wegkijk opmerking.

2
128 Flipper

@125
Ter illustratie dan.
Maar we weten dat het procentueel het veelvoud daarvan is (bij deze/dit specifieke persoon/gedrocht)

0
129 Mesjokke

* Verwijderd door de redactie *

130 Pxf7+

@119 Geen idee wat u met uw 1e zin bedoelt.
Politieke correctheid is het coute que coute niemand willen kwetsen, choqueren of beledigen.
Het gaat hierbij om het willen beschermen van minderheden (vrouwen, moslims, transgenders, kleurlingen) door bestuurlijk Nederland waarbij aan de onderhavige groeperingen doorgaans niet zelf gevraagd wordt wat zij nu zouden willen. Het betreft dus eenzijdige actie van bestuurlijk Nederland. Die bescherming bestaat uit het willen afschaffen, verbieden van alle woorden, uitdrukkingen, taalgebruik, feesten, kunst, literatuur, muziek en gebruiken waar een enkel iemand van bovengenoemde groepen zich aan zou kunnen storen.

0
131 Conradijntje

@128 Wat bedoelt u hiermee?
Ik geef in @116 slechts aan dat Den Haag niet allesbepalend is aan de hand van een voorbeeld: de PvdA is afgestraft door de kiezer omdat ze voornamelijk bezig met zichzelf waren en neoliberaal VVD beleid hebben uitgevoerd maar dat in den lande nog steeds nagenoeg hetzelfde aantal mensen de sociaal democratische gedachte met bijbehorende politieke correctheid aanhangt.

0
132 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

22 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

41 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

42 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

43 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Janine Lindemulder PornMineirolocoGay PenisKukoo WebseriesWife Swapping KahaniHdpornindianNude Desi BrideNude Mature MilfsHugest Tits PornIncest Hentai PornPor Stars ListFatao ModelBrazzers PornografiaRyan Conner XxxSoundarya SexMature Bbw BbcNew Porn Videos Free DownloadLeanne Crow TitsPornô Torrentsسكس الأخواتMangle PornSunny Leone Free Porn VideosSophia Leone PronAlison Tyler PovNaked With Big BoobsFat CoochieIgarashi NatsuPornos TabouMom And Son Foking VideoIndian Girl Pussy FuckStep Dad And Daughter XnxxTitty FondlingChez Streets PornPorn Comics InterracialPeruanas PornosGudiya Wala CartoonBlaire Ivory PornMom FemdomPussyslaveFilm PornodromeXxxmasajesMia Khalifa Video DownloadAerri_leeJamelizzzz LeakedTwo Man Sucking BoobsBest Hindi SexThe P O R N D U D ENina ExcogiMilf Of IndiaSissyfanPornstar GalireAmanda TateXnxx H DEnglish Sex English Sex Video390jacTallyrydeKaley Cuoco LeaksDad PronR34animatedSubscribstarPorn MeilleurXxx QuadrinhosChaina Porn VideoDownload Video HentaiViolet Myers MaidPorno Français VintagePornografia EngraçadaHot Sex XvideosHot Hd Video ComIntense Love MakingFaren SexNorth East Porn VideoPorne JapanEpornen.comIndian Brazzer SexSunny Leone Sucking CockBoobs Press BoyIndian Mms Clip PornThai Ladyboy XxxSexs JaponaisPt PornIndian Teen BlowjobWifevidsXxxm VideoGaw XxxChut Ke BalDeria PornSelena Gomez NipLoves DickNicole Aniston BlackTeens DeeptroatFgohentaiTeens Threesome AnalAnimal Fuk WomenLand Ki PicPorn DownloadSexy Bf Movie VideoAdam Family PornHairy Pussy SpreadX Movies For YouLifeselector F95Naked GifsAnal With SquirtingStretch PornXxxvideomp4Teen Girl Xxx ComYoga Xxx MomTop Hindi Porn VideoAshley Alban MomM.fuq.comKira Nair HdXx.xxGroping In A TrainEmma Hix CreampieAndy San DimasWww Oldje ComMia Khalifa Porn HotForcefully FuckedKpop DeelfakeAbdution PornHardcore HentiaSexiest Bbw PornCrabflixXnxx X HemsterHot Web Series BoobsKarmen SantanaVirtualsexWrestling VixxxensBokep Mom JpgBest All Time.pornstarsIa PornoRed Tube LiveNude Lynda CarterRachel AmberBeautiful Girl Xxx HdNaked Pictures Of Hot WomenBoobs Pictures NudeXvideo Com BengaliTelugu Sexy Videos DownloadGina Valentina PornRain Basera Web SeriesClassic Japanese PornMom Naked SonWrestlefap RedditFilmes Porn VintageTo CumCelebratiy PornElas Na CamKana MômnogiModels Young Nn