mooi weer

mooi weer

@mooi weer

1 Volgers 0 Volgend


En die moeten intregeren in onze maatschappij? Hoe stellen de politici zich dat voor? laten ze maar gaan lopen, als ze zich niet in een bus kunnen gedragen. Enn zo gauw mogelijk het land uit!

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

Ze gaan maar lopen te gek voor woorden een aparte bus, moet je zien waar ze vandaan komen. Nou daar zijn ze zo zachtzinnig niet. Als ze zich niet kunnen gedragen hup het land uit. mensen die echt in angst hebben geleefd hebben zo"n grote mond niet. maar een mogelijkheid het land uit. je hebt er meer last dan gemak van!

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

Wel veel 35 duizend per jaar die zo binnenkomen. natuurlijk mogen mensen die uit een oorlogsgebied hier op adem komen. Maar zo gaat het niet goed, ze wilen allemaal blijven en geef ze is ongelijk de vrouwen weten niet wat hun overkomt zoveel vrijheid. Ze moeten inburgeren dus geef je ze de hoop om hier te blijven.De kinderen gaan naar school en dan na vijf jaar weer naar de ellende terug. Ze moeten kampen maken waar kinderen naar een internationale school kunnen gaan.Dus ook les in hun eigen taal en niet vervreemde van het arabisch. De vluchtelingen hebben geen werk en leven van de bijstand, dat veranderd niet. Kijk na 5 jaar of ze terug kunnen, zo niet dan per jaar. Het is niet normaal dat mensen helemaal inburgeren en dat ze terug moeten, ze weten dat, maar willen het niet. Het moet voor de mensen een periode van rust zijn, nou die creeer je zo niet .Begrijpelijk maar hier worden ze ook niet vrolijk van. Dit systeem is de oplossing niet, eigeliijk is nederland te klein om zoveel mensen op te vangen. Laat de politiek dat is beseffen dat dit niet haalbaar is. Ze moeten een limiet stellen want zo komen de echte vluchtelingen niet meer aan bod. het kan niet zijn dat het ten kosten van de eigen bevolking gaat, en daar gaat het op lijken. De bijstand de woningen het kan zo niet door gaan hoe graag of je alle mensen eeen goed leven gunt. laten ze hun land gaan opbouwen, zat te doen zou je zeggen jonge mannen die hier van de bijstand leven niet normaal. dat zijn geen vluchtelingen meer dat zijn mensen die het wel goed vinden en lekker leven op kosten van de nederlanders. Dus regering pak het aan dit kan niet doorgaan, voor geen mens hopelijk kunnen ze ook veilig naar huis dat gun je iedereen want een echte vluchteling zijn is verschrikkelijki! gewoon een limiet stellen 35,000 per jaar kan niet zo doorgaan. Er zijn zoveel mensen die op de vlucht zijn vreselijk, als de mensen uit die landen is een beetje normaal met elkaar omgaan, maar dat is er niet bij.Het is een groot probleem dat niet een twee drie op te lossen is. maar zo kan het ook niet!

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

Zet ze in de gevangenis dan heeft iedereen er geen last van. Zulke horen niet vrij rond te lopen laat zien dat er zelfs in nederland niet alles mag!En hup op het vliegtuig naar huis!

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

DE Fransen vechten voor de Fransen de Duitsers voor de duitsers en nederland ligt met zijn pootjes ophoog en vecht nergens voor ze laten alles maar gebeuren!

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

Natuurlijk met de opvoeding begint het en anders niet. maar de kids zijn allemaal wonderkinderen over het paard getild. En dan krijg je zulke ellende.

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

Dat kan je wel raden allemaal naar de bijstand om die migranten het naar hun zin te maken. Laten ze eerst maar beginnen dat ze een jaar bijstand krijgen en dan hun eigen broek op moeten houden. Dan komen er niet zoveel meer naar nederland. Want werken komt niet in hun woordenboek voor. Het is niet meer op te brengen al die klaplopers die hier aangeland zijn. Wij komen straks in de problemen want het is niet meer te betalen. Logisch want je kunt de euro maar een keer uit geven. Als dat besef is geland misschien dat ze dan maatregelen nemen?

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

Ze hebben zelf betaald aan de mensensmokkelaars en lukt het dan kan je hele fam. ook komen. De vrouwen worden opgesloten in een kooi want die kunnen niet naar het toilet zonder verkracht te worden door een stelletje barbaren. En die willen ze ook nog naar nederland halen. Opvang in de eigen regio en niet verder europa in. gelukkig zijn er ook nog mensen met een gezond verstand die die lui niet hier willen hebben, want die cultuur staat mijlen ver van de onze. En dat willen wij graag zo houden dus lekker in hun eigen regio ze gaan hun eigen land maar opbouwen. Daar is wel wat te doen inplaats van hier leven te leven van de bijstand

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

Het is maar goed ook dat ze niet komen,de vrouwen zitten in ee n kooi die s"nachts dicht is want normaal naar het toilet kunnen ze niet,zonder verkracht te worden. En die lieve zielige jongens moeten onderdeel van onze samenleving worden? Nou dat gedrag krijg je er niet uit. Bovendien ze hebben zelf gekozen om op die boot te gaan, en zo de hele fam. over te laten komen. De regering moet de mensen die hier een verblijfsvergunning voor 5 jaar hebben gaan controleren over hoe veilig hun land is, en is het veilig dat terug sturen zodat er plaats gemaakt wordt voor nieuwe echte vluchtelingen. Want zo hou je plaats voor nieuwe vluchtelingen nu hebben ze een huis en alles behalve werk. Opvang in hun eigen regio is het beste want hun cultuur is echt de onze niet. Allemaal problemen halen we binnen die wij liever niet hebben. Bovendien heeft nederland goed betaald voor de opvang in griekenland. Maar waar het gebleven is, dat is de vraag?Leuk geprobeerd wegaanzehalen maar de azc"s zitten vol hier van aanvragen die verwerkt moeten worden dus werk genoeg voor nederland maar niet op deze manier hoe goed ook bedoeld!

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

Al die mensen die daar zitten hebben betaald voor een beter leven. Dus ze wisten tegen beter weten in wat hun te wachten stond. maar hoop doet leven. Als ze mensen mee krijgen dan graag de moslimvrouwen want die vallen te prooi aan de mannen. Alleenstaande vrouwen zitten s Nacht in een kooi, ze kunnen niet naar het toilet zonder aangerand te worden. Zitten wij op zulke barbaren te wachten, nog meer ellende erbij. het is een mooi idee maar niet die gelukzokers daar zitten wij niet op te wachten. laten ze maar in de regio opgevangen worden. beter voor idereen. Zeker voor de nederlandse vrouwen!

mooi weer    
meer dan 3 jaar geleden door mooi weer

Slaap maar lekker europa ze komen er aan gisteravond Bram nog gezien. De mensen s mokkelaars hebben geld gekregen van de EU en is het afgelopen zou U denken, niet dromen het gaat gewoon door hoe dom kan je zijn om dat verdrag van marakkesh te ondertekenen. Het zijn allemaal mannen en jongens die dolgraag naar europa willen en er ook komen. Wat een heilloze weg om mensen op te gaan halen met een stadsbus. Niet dus, en dan als ze hier aankomen hebben ze geen papieren dus zijn ze illegaal. Breng moslimvrouwen mee die geen leven hebben in die kampen waar ze verkracht worden. En niet al die brutale mannen en jongens want daar hoef je geen rekening mee te houden. Die afrikaners hadden in een schooltje de meisjes en vrouwen verkracht. Die willen wij hier binnen laten? Nou liever niet ze leven in een wereld die in niets lijkt op de onze. Die wil je toch niet hebben in nederland. Wat zouden kunnen bijdragen. De grenzen dicht en dat tuig buiten houden zo zielig zijn ze niet! Hopelijk wordt nederland ook is wakker! maar dan is het te laat. Gisteravond nederland 2 als je dat gezien hebt dan denk je weg met die barbaren die de pot leeg komen maken. Zorg eerst voor je eigen volk regeringin inplaats van dat tuig. Ze zijn zo link als een loden deur.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Je kan niet veel voor haar doen, maar de gedachten dat er mensen zijn die aan haar denken is misschien een beetje troost. Heel veel sterkte!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

De partij heeft weinig tot niets van zich laten horen. heel veel van de kiezers zijn het niet eens met het pact van marrakkesh.Het CDA wel terwijl de meeste kiezers niet veel voelen voor de massale migranten stroom. Nu zetten ze de deur wijd open, Ze zouden zich eens wat kunnen doen aan de armoede in nederland inplaats van het geld aan die migranten te besteden.Altijd een CDA stemmer geweest maar nu niet meer!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Als er in marakkesh getekend is dan kunnen ze terug naar marokko. Ze hebben hier niets te zoeken! Gedragen ze zich niet zet ze maar vast net zolang als ze ze terug nemen!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Ik werd misselijk van Mevr. van Toorenburg ze verdigende met hand en tand iets waar zeker de helft van et cda niet mee eens is. maar ja, de christen unie met die voordewind en zijn samarithan. En d66 niet te vergeten die wilde hun zin okestein was tegen maar toch doen voor ons geen cda meer

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Ja die onvrede iz hier ook en wordt alleen maar erger honderduizend gezinnen in armoe en dertigduizend kinderen die nergens mee kunnen doen. En nederland zet de deur open voor de afrikanen de gelukzoekers zeg maar. Hoe dom ben je als je niet ziet dat het een aanzuigende werking heeft als je de migrant bed dad en brood aanbied. Ze willen de mensensmokkelaars uitsluiten. Maar die mensen op zo`n bootje gaan die hebben wel betaald en komen nu ook wel want de kansen dat het slaagt is vele malen groter hoe dom kan je zijn. Die azijnpisser Toorenburg van het CDA stond vol vuur een plan te verkopen waar de mensen het niet mee zijn alles voor de coalitie waarom zegt nederland gewoon nee, er zijn veel landen dei dat wel doen. Hiet moet een inleg velletje bij zo zeker zijn ze van hun zaak. dachen ze nu echt dat marokko zijn onderdanen terug zal nemen. nee dus. Ze mogen terug gestuurd woorden naar landen met dezelfde mensenrechte. Nou dan kan je lang zoeken. Zet je maar srap leuk voor de kneuze advocaten werk en geld voor hen! Jammer dat ze in nederland niet zo slim zijn. Begin bij de armoede in eigenland we kunnen geen mensen meer onderhouden in alles huis,een auto, spullen en gezondheidszorg.Je kan weggeven als je eigen bevolking ook voorzien ze van alle basiszorg.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Z
De migranten moeten geld krijgen en ook makkelijker naar hun fam. op kunnen sturen. Dat staat in het verdrag hoelijk komen de coalirie partijen tot inkeer en staan ze 11 dec. al aan de poort te rammelen. Ze moeten filmpjes maken die moeten bekend maken hoe ze als illegaal geld kunnen krijgen. Laat het toch duidelijk zijn nedeland is vol, je krijgt straks ook de onvrede hier en komen er steeds meer gele hesjes. Ze moeten in die filmpjes zeggen dat de wachttijden voor een huis lang kunnen duren en dat de nederlanders niet op de illegalen zitten te wachten. Dat geld niet voor de echte vluchteling. Wat betreft al die mensen uit afrika die geen weet hebben hoe het werkt in de westerse wereld en de cultuur die z e meenemen daar zitten wij niet op te wachten! Je kan geen heel continent verplaatsen, geef ze eerst geboortebeperking zodat de wereldbevolking geen buitengewone proporties aanneemt. Als je in die landen ziet hoe het daar aan toe gaat. Vang ze op in de eigen regio de VN wil de welvaart gelijk maken nou dat lukt nooit. Als je nu al ziet wat een verschil er is een cultuurschok, laten die maar lekker wegblijven daar zijn we niet op zoek naar. Iedereen zegt niet tekenen in marrakesch en nederland doet het. De sociale zekerheid holt achteruit dit is niet meer op te brengen als de illegalen ook hun hand op mogen houden!Hopelijk wordt er is een wakker van die regering!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Er zijn een miljoen mensen arm in nederland waarvan 30.000 kinderen. Ik zou mij als regering maar eens wat meer in gaan zetten voor die mensen. Dat is dus onze eigen bevolking,en wat minder over al die gelukzoekers die wij moeten onderhouden volgens het pact van marakkesh. Verschillende mensen die er verstand van hebben zien de ondergang van nederland met lede ogen te gemoet.Het sociale stelsel waar nederland zo trots op is gaat naar de knoppen door al die gelukzoekers. Laten ze eerst hun eigen land maar op gaan bouwen. En voorzie ze van geboortebeperking. Als al die mensen nu zeggen teken het niet ,maar Rutte moet het zonodig door drijven. Wie dienen wij hiermee de criminaliteit neemt toe straks komen de gele hesjes ook hier daar is nog maar weinig voor nodig. We mogen niks meer in eigen land en zitten niet op die migranten te wachten zeker niet op die jonge jongens. het kost vermogens hoe lang kunnen wij dat nog betalen. Pak eerst de problemen in eigen land op en ga daarna voor Sinterklaas spelen.! Ze zullen het wel voelen de regingspartijen met de verkiezingen

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

OP FVD STTAAT EEN PETITIE tegen het migranten accoord dus TEKENEN gek zijn om dat te tekenen nog meer narigheid binnen halen. Die krijg je nooit en te nimmer meer het land uit. Steun de landen in Afrika help ze een toekomst op te bouwen. Maar dit is een heilloze weg! onbegrijpelijk van de VVD en CDA om daar in mee te gaan.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Gelukkig worden er meer landen wakker het is een heilloze weg met geen wederkerigheid. gewoon een strenger beleid. Ze gaan hun eigen land maar opbouwen inplaats vanuit de ruif eten hier en de criminalitei die zullen we niet missen. Hopelijk krijfgen de linkse partijen er ook eens last van. Maar die wonen niet in de buurt van een azc en hun kinderen hebben er geen last van die wonnen in de betere wijken

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Wat erg als je dat moet overkomen. Woorden schieten te kort Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

DE gastarbeiders die naar nederland gehaald waren kregen geen huis en taallessen helemaal niet. Maar zonder dat konden de mensen goed werken en wilde ze dat ook. ook voor hun was het een cultuurschok. En nu laten ze die luie eritreers gewoon in de bijstand zitten. Laten ze schoon gaan maken dan leren ze nederlands en verdeinnen hun eigen geld. He is wel makkelijk zo. Bijn alle ziekenhuizen worden schoongemaakt door nederlandse dames van marokkaanse of turkse afkomst. Die zijn ook gaan werken toe ze de taal niet konden en nu worden ze met fwuwelen handschoenen aangepakt .Diep respect voor die generatie waar de meeste mensen het heel goed doen!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Volgens ons lezen de politici geen kranten en hebben de coalitie en links oogkleppen voor. Vanmiddag was er geen meerderheid voor een discussie over het verdrag van marrakesh. Nog meer van dat tuig hier. Te gek voor woorden dat ze de gelijke rechten krijgen als een vluchtelingen.Gedraag je je niet hup het land uit zulke mensen heb je niks aan. maar we zijn aan de Goden overgeleverd als at getekend wordt . Die meisje kunnen niet over straat en ze rijden zwart mee. In welk land leven wij eigelijk?

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Het helpt de wereld niet vooruit dat is de conclusie van Scheffers er staat een artikel in het RD. Als je ruimhartige migratie toelaat wat GL wil zitten we binnen afzienbare tijd op 20 miljoen inwoners. het is verstandiger om jaarlijks een aantal vast te stellen die hier heen mogen komen, dat moet de politiek beslissen.Wij gaan er nu van uit dat de mensen blijven, maar dat moet niet zo zijn, als het conflict afgelopen is moeten ze naar huis. Om ruimte te maken voor nieuwe vluchtelingenHet is een accord met weinig wederkerigheid, ilegalen dezelfde rechten te geven als vluchtelingen is niet juist. Ze staan straks allemaal aan de poort en dat is een gevaar voor de mensen die echt gevlucht zijn. het is een hopelijk wordt nederland wakker en wordt het verdrag niet getekend. de sfeer is nu al gespannen de nederlanders voelen zich niet meer thuis in hun eigen land en met zoveel mensen uit een totaal andere cultuur bedreigd de eigen bevolking. Het begint met zwarte piet en waar eindigd het? In een burgeroorlog willen wij dat? Rutte lacht wel maar er zijn al meerdere landen die niet tekenen. waarom moet nederland het braafste jongetje uit de klas zijn?Help de mensen in eigen land, Maar de mentaliteit is heel anders, en hier wordt alles voor hun geregeld voor zolang dat nog betaald kan worden.Laten wij ruimhartig zijn voor de echte vluchtelingen en de rest zet hun schouders er maar onder in hun eigen land.Alles wordt hier duurder veel mensen zijn op de voedselbank aangewezen hebben ze wel verstand om dit te tekenen? je kan de B.T.W niet blijven verhogen zo rijk zijn wij ook niet.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Wij hebben het gelezen vanmorgen, in het AD. Hopleijk wordt er nog een medicijn gevonden. Woorden schieten te kort, zo`n jong gezin en zoveel verdriet. lieve mensen heel veel sterkte toegewenst.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Nee dat is begrijpelijk zij heeft de wet niet gemaakt, maar als ze die niet opvolgd dan moeten ze haar maar ontslaan. Want zo gaat het in de echte wereld ook!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Rutte stond gisteren op het congras te praten met Bolkestein een tegenstander van het marrakesh accoord . hopelijk ziet hij het in dat dat een heilloze weg is. Mensen mogen alleen teruggestuurd worden naar landen waar de mensenrechten gerespecteerd worden. Noem er is een in afrika? Die kunnen nooit meer terug heel afrika wil deze kant op komen.Nederland moet ook weleens nee kunnen zeggen alleen echte vluchtelingen en niet de gelukzoekers, daar is geen doen aan. We hebben al geen huizen voor onze eigen mensen. Dan krijgen ze een huis en gaan ze rechten dat er eentrede te veel in zit. Hoe zou dat toch komen al die kansloze advocaten zien brood en nog veel meer in de asielstroom stoppen daarmee veel strengere wetgeving. Straks krijgen we nog een burgeroorlog als het zo door gaat het begint met zwarte piet en waar eindigd het?

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Veel meer informatie over het nederlandse asiel beleid verspreiden de mensen denken nu dat het zo voor elkaar is. Dat Migratiepact helemaal niet tekenen ze staan zo voor je deur met hun rechten. te gek voor woorden gelukkig worden er meer landen wakker straks ben je geen baas meer over je iegen land. Voor zo ver dat nu nog het geval is!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Ik bedoel in de afrikaanse landen kunnen wij als blanken en zeker vrouwen niet over straat

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

ZE mogen blij zijn dat de mensen met een andere kleur overal aan mee kunnen doen, alle kansen krijgen ze net als de nederlanders. Wij als blanken kunnen zeker vrouwen niet over straat zonder beveiliger. En dan nog zeuren over discriminatie als je overal op gaat letten vroeger werden er kinderen uitgescholden die een brilletje op moesten en met rood haar. dat is ook discriminatie. je kan het overal zoeken maar mij maakt het niet uit of iemand blank of donker is. Onlangs kwam er een monteur een alleraardigste jongen met rasta haar heel donker. We hebben gezellig een kopje koffie gedronken niks anders als ik met een blanke had gedaan. Hij voelde zich nooit gediscrimineerd omdat hij gewoon lekker in zijn vel zat. Hij zei ook u bent blank en ik zwart nou en? wat maakt het uit je gaat gewoon met elkaar om zonder gevoelens van haat! ik hoop dat iedereen dat zo wil zien en niet steeds zich minderwaardig voelt wat dat is voor de meeste nederlanders niet nodig!Wij hebben zo"n mooi land en al die tegenstellingen verpesten het jammer van de tijd die er in gaat zitten!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Dan niet menigeen zou graag zo"n huis willen hebben. Ontdankbaren hond. Hij kon wel lopend naar nederland en weer eisen en daar worden de meeste nederlanders zo doodziek van. Ze hoeven niet op hun knieen om dankbaar te zijn,maar dit is wel weer zo brutaal!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Als ze het verdrag van marakesh tekenen kunnen wij allemaal wel op doeken!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Vreslijk gewoon en hier is er gezeur over zwarte piet het is toch vreselijk dat dat gebeurd in de wereld andere dingen zijn belangrijken hier kan je nooit aan wennen!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

OOk is een positief iets, heel fijn dat die jongeren gaan studeren ze zijn nederlander en gelukkig gaan ze inzien dat ze zo veel verder komen! Hou vol jongeneren1 Je kan Het!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Wat is er toch met de regering het is toch ven de gekke om mensen dezelfde rechten te geven als vluchtelingen. Voor dat de inkt droog is staan ze al op de stoep. Dezelfde rechten geven als vluchtelingen zijn ze gek. het zijn nogal landen waar ze vandaan komen, de grootste barbaren zijn het. Als je ze binnen laat hebben de vrouwen over vijftig jaar niks meer te zeggen. Want vrouwen zijn tweederangsburgers. Zijn onze linkse broeders het daar soms ook mee eens? Homo dat zijn zieke mensen in hun ogen daar mag je van alles mee. Hun vrouwen mogen niet door een mannelijke dokter onderzocht worden stel je voor! U dacht toch zeker niet dat die mensen zich aanpassen. Nee daar springen de linkse advocaten wel bovenop. En nederland wordt geen vreemdzaam land precies hoe Min, Blok het al zei, dat had hij goed door.Laten wij ons beperking tot alleen maar vluchtelingen en opvang in hun eigen regio. Want daar heerst hun cultuur die zeker de onze niet. Nu is het zwarte piet straksweer het slavernij verleden. Nou daar voel ik mij niet schuldig over. Duitsland is ook ons land ingevallen, maar wij blijven ook niet te pas en onpas het daarover hebben.Dat is voorbij en de generatie die er nu is kan er ook niets aan doen. Boverdien gratis ziektekosten verzekering en een huis. Gek zijn. Boverdien moeten ze net als italie doen de oudere boven de zestig eruit en de jongere aan het werk. Gisteren ook zitten kijken naar het vragen uurtje van de peremier. En maar zitten zeuren ie van de s-p werd je helemaar doodziek van dat was echt een zeurpiet vijf keer werd dezelfde vraag gesteld. Natuurlijk moeten de hooliglans vervolgd worden dat is niet normaal dom zo te keer te gaan.Maar al die linkse partijen zijn het met de betogers tegen zwarte piet eens zo voelt het.En dan de rechters in leeuwarden die zulke zware straffen opleggen voor het tegenhouden van bussen.Maar turken mochten wel op de erasmusbrug met vlaggen toeterend hu ongenoegen uiten. het is allemaal niet goed maar rechter meet niet met twee maten. Want wat je nu ziet heeft niets meer met zwarte piet te maken! het is stop en niet verder wij pikken het niet dat iedereen zijn wil aan ons oorspronkelijke bewoners oplegd en dat gaat escaleren de bom gaat net zolang te water tot hij barts. Dus stop met migranten hierheen te halen,laten ze in hun land opbouwen somalieen en eritera daar is bijna geen oorlog dus die kunnen terug. En oj, dat zinnetje dat er ook instaat de mensen omogen terug gestuurd worden naar een land dat de zelfde mensen rechten heeft. Nou ie zijn er met een kaarsje niet te vinden. En dat weten ze ook niet. Ze gaan het wel merken als er weer verkiezingen zijn de nederlanders zijn het zat. Laat de a.o.w leeftijd gewoon weer naar 65 jaar gaan dan kunnen alle jongeren weer an het werk en hebben wij die migranten niet nodig. Dit wordt de vergissing van de eeuw! maar Rutte zal nog wel ergens een inleg velletetje hebben. je ziet het nu al dat het allemaal teweeg brangt ze roepen zo discriminateie. Maar ja, wie wil er niet naar een land waar je niks hoeft te doen en geld uit de muur komt, laten ze een keer verstandig zijn. De enige echte socialist is Lut Jacobie met hart en nieren en die niet die Asscher! Zint eer ge begint er zijn veel mensen met armoe in nederland span je daarvoor in at zijn de echte nederlanders die hebben rechten. En nu geven wij die aan de afrikaners hoe dom kan je zijn!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Als je leest wat die migranten illegaal allemaal voor rchten krijgen, dan is het je ziel aan e duivel verkopen. mannen kunnen eisen dat hun vrouwen niet door mannelijke artsen geholpen worden. Ze kunnen alleen terug gestuurd worden als het land van herkomst mensenrechten respecteerd. Nou die moet je met een kaarsje zoeken. Kortom 100 jaar terug in de tijd die mensen passen niet hu cultuur is de onze niet.Opvang in de eigen regio en anders niet. Niks tekenen wat andere landen doen moeten ze maar weten . het staat al op scherp heel die migratie gedoe de mensen balen ervan. Ze willen hier de dienst uit maken. Zitten ze soms op een burgeroorlog te wachten. Dezelfde rechten als ze illegaal zijn. Ze komen al uit de meest corrupte landen. Dit wordt een fisaco en niet te betalen als wij jong waren zouden wij uit nederland vertrekken. het is fijn als mense uit oorlogsgebied hier veilig izjn maar het is niet de bedoeling dat ze het land overnemen. Dus regering zint voordat je begint1

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Onbegrijpelijk dat ze dit tekenen, echte vluchtelingen geen probleem,maar zo verkoop je,je ziel aan de duivel. Rutte moet je niet hebben en de linkse ook niet wie dan wel? De eerste 15 jaar geen stemrecht geven aan vluchtelingen dan zien ze hoe het werkelijk is. Wie gaat dat allemaal betalen? hele volkstammen doen niks somaliers,eritreers,syrier te lui om te lachen, dat zal nog wel gaan dat lachen geld komt er uit de muur. Nooit tekenen je raakt zo de regie kwijt over je eigen land. je ziet het nu met sinterklaas ze komen uit ghana en willen hier de hele boel regeren. Ze eisen en daar wringt de schoen natuurlijk hebben wij het nooit als rasisme bedoeld. En dat slavernij verleden kan je ons moeilijk aanrekenen. dat hebben ze in Ghana ook. Om over mensenrechten maar niet te spreken en terug sturen naar een land waar die gerespecteerd wordt, dat kan je mooi vergeten het is er allemaal zo currupt als het maar mogelijk is. Ziet de regering dat dan niet? Zijn ze ziende blind dan raak je nooit geen mens meer kwijt er kan er niemand naar zijn of haar land terug. Straks volgt er een volksopstand want dat is wel gebleken dat alles op scherp staat. Wiij zijn een verdraagzaam land maar er zijn grenzen,Als het anders gebracht was met die zwarte pieten, was er best een oplossing gekomen. Want wat wij allemaal niet willen is dat kinderen er onder lijden. Of die piet nu wit of zwart is maak ons niet uit, maar het gaat om de toon! En dat wordt straks alleen maar erger door meer van die import die een behoorlijke vinger in de pap krijgen. Mannen die kunnen eisen dat hun vrouw niet door een mannelijke dokter behandeld wordt. We rennen terug naar de oertijd dit is nederland en wij gaan daar niet in mee in die cultuur omdat het de onze niet is. Maar als dat getekend wordt kan een migrant dat gaan eisen. te gek voor woorden ze willen hier heen en hier gelden onze regels en niet die van 100 jaar geleden. en ben je het niet mee eens dan blijf je maar weg. De kruik gaat net zo lang te water tot hij barst.Dus stop met die onzin en teken die onzin stop met het graven van je eigen graf!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

gebeurt dat ook in andere landen? nederland moet is wat filmpje op internet zetten, hoe lang de procedures hier duren. twee mannen uit pakistan hadden op internet gekeken en zagen dat in nederland asiel aanvragen makkelijk was. Nu waren ze twee maanden hier hun vrouw en kinderen zaten bij fam. Ze dachten binnen een half jaar wel dat de klus geklaard was. Ze waren verdrietig dat kan ik best begrijpelijk. Overheid geef een reëel beeld van hoe het hier gaat1 dat het zo makkelijk niet is. Zeg alles eerlijk dan kunnen de mensen hun keuze maken. Nu willen ze niet tegen het thuisfront zeggen we moeten aan sluiten in de rij. En het gezichts verlies. Dus dat zou wel zo eerlijk zijn. Ja en geld geven, dat gaat ook wel een beetje te ver, dat kan je niet verkopen zondag was boeer agnes en boers Frans bij w.l.n die hadden hun kooien voor niets weg moeten doen. Boer frans had een boete moeten betalen van 66.000 euro, maar had het geld nog niet terug gehad. En als je dat hoort dat is wel een beetje mank!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Als je je zo gedraagd in een land waar je asiel aanvraagd, dan kan je moeilijk verwachten dat ze je dat geven. Die mensen zijn het niet waard.!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Het is fijn dat er geholpen wordt zeker wat echte vluchtelingen betreft. Maar wat je niet hebt kan je ook niet weggeven. Stel dat wij naar syrie zouden moeten verhuizen of een ander moslim land. Daar kom je niet als niet moslim aan de bak. Een bevriende moslim stel vertelde ons dat de moslim voor zijn of haar fam. zorgt en niet voor andere mensen die geen moslim zijn. Ze stonden er van te kijken dat er zoveel voor bij ramp wordt opgehaald, dat doe je niet voor een vreemde. Laten ze eerst het schreinnend te kort voor de eigen bevolking oplossen en daarna voor de vluchtelingen. De nederlanders zijn veel te gek het is toch te gek dat de gemeentes veel krijgen van het rijk. Straks moeten ze weer naar huis als de oorlog afgelopen is. Waarom geen woningunits en kampen wel waar een gezin in kunnen en niet met vreemde op een slaapkamer want dat vind geen mens fijn. Vooral omdat er veel gelukzoeker tussen zitten wat bekend is. Die moeten zo spoedig mogelijk het land uitmoeten. En als ze niet mee willen jammer geen uitkering meer, dat worden ze gauw zat,misschien de jongeren niet maar dat kan niet altijd zo door gaan ze zijn ze nu al zat al die klaplopers.Ze stelen als de raven Ze hebben een uitkering en rijden daarvan ook nog een auto zonder wat te presteren. Probeer u dat is, ze staan zo op de stoep als er twee tandebordstels op de wastafel staat. korten ze die uitkering en bij hun kan alles discriminatie is een toverwoord. DE haag moet een goed beleid gaan voeren want zo werkt het niet. DE mensen die aan een huis moeten komen balen want in principe onderhouden ze ook die mensen die alles beliegen en bedriegen. Ja en laten ze maar een tijdje wachten dan wordt het beeld van nederland wat minder rooskleurig en trekt het minder mensen aan want we staan nu te boek als een sprookjesland, helaas niet voor de eigen bevolking. het wordt weer als na de oorlog inwonen bij je ouders. En dat is ook niet ideaal!Hopelijk valt dat kwartje is!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Wat een onzin verhaal van die syriers,ze zouden geen 40 uur per week kunnen werken vanwegen hun inburgerinscursus. En ze zijn al drie jaar in nederland dat riekt meer naar niet willen. Er staat niet bij wat wel de afspraak was en daar hoor je ze niet over. ZE hebben al jaren de kans gehad om in te burgeren het probleem is dat ze geen werkmentaliteit hebben. Als je zolang thuis zit wen je er ook aan vooral als alles voor je betaald wordt. Dan is er geen stimulans meer dat gelt voor alle mensen die lang niet aan het arbeidsproces hebben deelgenomen. Het had beter geweest dat het bouwbedrijf de mensen gewoon een loon hadden betaald goed voor de eigenwaarde van de mensen. Hij had toch wel subsidie gekregen. En jammer voor de mensen maar elke keer bidden dat past niet in ons land dat kan je niet verlangen. De nederlanders nemen brood mee naar hun werk dus waarom halal dat is toch niet van toepassing. Ze moeten zich aanpassen aan de nederlandse gebruiken en niet andersom

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Uitzetten wat hier niet hoort mensen uit veilige landen geen procedeuren laten starten. Dat ruimt lekker op 60 tot 80 % is een gelukzoeker. Ja en nederland is bekend om zijn softie beleid ze komen niet voor niks zo graag hier heen.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Er is voor de eigen bevolking ook niet uit te leggen dat statushouders voorrang krijgen.Je zal maar gescheiden zijn en met je kinderen op een huis zitten wachten. Gastvrij is leuk maar niet ten koste van. De mensen die de beslissing moeten nemen zitten meestal in een riante positie en hebben dat soort problemen niet. Ze zouden kantoorpanden ombouwen en woonunits neerzetten maar er gebeurd weinig tot niets.ZE moeten stoppen met het verplichten, hoe graag je de mensen wilt helpen. Maar tussen de 60 en 80% zijn gelukzoekers en daar is het niet voor bedoeld. DE eigen bevolking moet voor hun werken, want hoe zou het anders betaald moeten worden.? En je kan wel zeggen kom maar hier maar wij hebben geen woningen voor de mensen. Eerst maar is beter kijken wie er recht op hebben. Als er een aan het werk is juicht heel den haag maar de rest die hun handen ophouden en ten onrechte hier verblijven willen ze niet zien. De gastarbeiders die hier uitgenodigd waren om hier te komen werken kregen geen woonruimte en sliepen in oude huizen in de stad. Soms twee in een bed als de een aan het werk was lag de ander te slapen. En nu moeten ze met fluwelen handschoenen aangepakt worden,want ze zijn zo zielig.natuurlijk zullen er zijn die het oorliogsgeweld zijn ontvlucht. maar vele laten het zich lekker aanleunen door te zeggen wat ze meegemaakt hebben. En hebben gewoonhun papieren weggegooid. Die krijgen dus een woning die voor de eigelijke bevolking is. Dit kan niet zo door gaan, ze gaan zo gauw op zielig over. bij de rijdende rechter was er een buurman uit syrie die zijn auto op de uitrit liet staan, terwijl er in het huurcontract staat alleen voor laden en lossen. Zijn zoon beklaagde zich hij kan het niet lezen, maar de rechter zag het gelukkig anders dan had hij maar een tolk mee moeten nemen. Zijn zonen konden wel goed nederlands spreken. Er achter zat iemand die had het over oorlogstrauma die ze ontsnapt waren. Ze gooien het zo op discriminatie ze kwamen na tien uur tot leven. Maar ja het is maar makkelijk er zijn regels en daat moet je je aan houden. Van zulke praktijken zijn wij niet gediend. Dus stoppen met dat zielig doen ze kunnen hier verblijven dank zij de belasting betaler en dat wordt weleens vergeten.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Neem gelijk een zooitje illegale mee naar marokko als ze toch gaan dan is het nog goedkoper ook. Wat een kennis van minister de Jonge en Rutte die er niet over wil praten. Ze verkopen hun ziel aan de duivel. Waarom moet nederland tekenen? Willen wij dat? Nee dus maar het allemaal stiekum durf is nee te zeggen tegen de stroom gelukzoekers. Straks is er geen geld meer over voor de vluchtelingen. Dan moeten wij die de deur wijzen niet iedereen moet het recht krijgen om zomaar in nederland neer te strijken en nog erger onze sociale voorzieningen om zeep te helpen.!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Ja jaar na jaar jerry heeft het maar druk mee. Op het platteland is zwarte piet helemaal niet aan de orde. Die is zwart en anders niet. jammer dat wij hun niet uit kunnen leggen dat het geen rascisme is. maar helaas zo willen ze het niet zien!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Je moet niet meer mensen opnemen als je er geen woonruimte voor hebt. want de weinige huizen zijn voor de eigen bevolking. Die mensen moeten ook het onderhoud betalen voor de migranten.En zo gaat dat draagvlak verloren de hoge inkomens hebben geen centje pijn, dat is een ver van mijn bed show. Die wonen in wijken waar geen migrant komt te wonen. Bouw kampen voor de mensen met ieder gezin een eigen unit en niet twaalf op een kamer. Wie bepaald er eigelijk of ze terug moeten? Nu krijgen ze een huis en moeten de taal leren daardoor kunnen ze niet werken,onzin natuurlijk want waar leer je het beste nederlands. Op de werkvloer maar nu twee dagdelen nederlandse les en ze kunnen niet werken. Hoe makkelijk maak je het voor ze. ZE komen steeds verder van het arbeidsproces te staan.Er is zoveel mis dit kan nooit goed gaan. Je dacht toch niet dat er in de landen waar ze vandaan komen de migranten een huis zouden krijgen. Echt niet! natuurlijk ,moeten echte vluchtelingen geholpen worden maar niet ten koste van de eigen bevolkingMaar met G-l en D 66 kom je niet ver hoe meer hoe liever ze hebben er zelf geen last van. Als wij jonger waren hadden wij nederland verlaten want we worden nu door een stelletje geregeerd die ver van de werkelijk leven.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

In het azc wordt al gezegd niet gaan weken want je houd er niets aan over. Dat is te lezen in de volskrant waar mohannud zijn verslag doet hij ging geen appels plukken want het leverde te weinig op. Mooi toch als je je hand op kunt houden en nog eisen kan stellen ook. WE geven ze huizen die eigelijk nodig zijn voor de eigen bevolking terwijl ze een verblijfsvergunning voor vijf jaar hebben. Wie zegt tegen de vluchtelingen je kan naar huis het is veilig daar? ZE volgen een inburgeringscursus terwijl ze straks terug kunnen. In syrie is de oorlog bijna over dus kunnen ze terug waarom wordt er dan zoveel geinvesteerd in mensen die weer terug moeten. Elke week komen er 800 asielzoekers bij waar moeten wij de mensen laten. je kunt ze niet al de huizen geven die voor de eigen bevolking zijn. Daar hoef je in hun thuisland ook niet mee aan te komen.Bovendien is hun cultuur totaal anders en dan heb ik het niet over een hoofddoek maar over de vrouwen en homo rechten.Want daar hebben ze geen respect voor en zo raakt nederland haar eigen indentiteit kwijt. Ze willen alles naar hun eigen hand zetten de regering gaat er toch in mee. Laat ze in kampen wonen kunnen ze terug dan is het geen punt maar nu zitten ze in de schaarse huizen, terwijl de nederlanders jaren ingeschreven staan. En die mensen moeten het opbrengen om al die migranten te eten te geven, hoe dubbel is dat. Jij werkt ervoor en de andere gaan met de huizen er van door. Dat is niet vol te houden gisteravond in weert op sbs 6 gezien wat een ellende met mensen die hier niks te zoeken hebben uit veilige landen. Al die diefstallen uit de winkels je bent er klaar mee als je daar woont. Drugs, alcohol dat mogen moslims niet eens hebben. Het wordt een zooitje in nederland, nee erger het is het al!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Wat fijn dat die mensen het zagen gebeuren en ingrepen. Dat geeft de burger weer moed!

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Nou in het land van herkomst hebben ze ook geen zeven slaapkamers. Ze kunnen met acht personen best in een eensgezinswoning. Drie in elke slaapkamer plus een ouder slaapkamer.Ze willen zelf zoveel kinderen dat is onze zorg niet. En gelijk de kindertoeslag voor twee kinderen invoeren. het kost vermogens al die kinderen en werken dat is een vies woord, daar worden ze moe van. Dus niet zeuren wees blij dat je een dak boven je hoofd hebt. En zelfs nog een beter inkomen dan de nederlander.

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer

Op die school hebben de leerkrachten niets te zeggen,onze kleindochter heeft er op gezeten. De dames meestal van marokaanse en turkse afkomst praten gewoon in hun eigen taal. Er waren maar zes nederlandse meisjes in de klas en die werden compleet genegeerd door de dames, Ze werde ook regelmatig van stage gestuurd omdat ze niet voldeden. Eeen lerares van turkse afkomst pakte hun ztevig aan als je turks wil praten dan gan je maar naar turkeijen en hier spreken wij nederlands. Die durfde hun aan te pakken, de meeste niet want het eerste wat ze roepen is discriminatie. En daar zijn leraren bang voor. Laten ze eerst de bezem maar eerst door die school halen en niet door de moslims laten overheersen

mooi weer    
meer dan 4 jaar geleden door mooi weer
Laatste reacties
nikkie01
Kabinet: "Verwarming mag aan"

@9 Tedje, je probeert hier op NK alleen maar onrust te stoken. Dat geeft je zelf aan in reactie 59 van deze link:https://www.nieuwskoerier....

20 minuten geleden geplaatst door nikkie01

nikkie01
OpinieZ De obsessieve morele stokpaardjes van D66

@3 Je probeert hier op NK alleen maar onrust te stoken. Dat geeft je zelf aan in reactie 59 van deze link:https://www.nieuwskoerier.nl/news/...

21 minuten geleden geplaatst door nikkie01

nikkie01
Deze beelden tonen hoe Poetin zijn greep op zijn bondgenoten steeds meer verliest

@1 Je probeert hier op NK alleen maar onrust te stoken. Dat geeft je zelf aan in reactie 59 van deze link:https://www.nieuwskoerier.nl/news/...

22 minuten geleden geplaatst door nikkie01

nikkie01
Marc van der Linden getroffen door herseninfarct

@6 @124 Je probeert hier op NK alleen maar onrust te stoken. Dat geeft je zelf aan in reactie 59 van deze link:https://www.nieuwskoerier.nl/...

25 minuten geleden geplaatst door nikkie01

nikkie01
Oekraïne, wat er aan vooraf ging - Marie Therese en Max von Kreyfelt - Café Weltschmerz

@124 Je probeert hier op NK alleen maar onrust te stoken. Dat geeft je zelf aan in reactie 59 van deze link:https://www.nieuwskoerier.nl/ne...

27 minuten geleden geplaatst door nikkie01