Goodnews badnews

Goodnews badnews

  • 0 x Bekeken
  • 5 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 12876 Reacties


Heeft men er nooit aan gedacht dat iedereen na 30 jaar zijn huis moet hebben afgelost ?Doe je dat niet maandelijks dan moet je dat na 30 jaar doen .Iedereen die een auto laat financieren weet toch ook dat die lening afbetaald moet worden en niet alleen de rente?

Goodnews badnews    
zojuist door Goodnews badnews

Wat denk je van het controleren van iedere ID ?Vergt nog meer politie.

Goodnews badnews    
18 minuten geleden door Goodnews badnews

Echt waar ?Tot voor kort hoorde ik alleen maar roepen dat er meer politie op straat moest komen .Vooral uit de hoek van extreem rechts. Nu krijgen ze hun zin en is het opeens een politiestaat ???Als ik ze had zou ik me toch bij dit geluid de ballen uit de broek lachen !!!

Goodnews badnews    
20 minuten geleden door Goodnews badnews

Op bezoek en een visje meenemen .Gezellig en lekker.

Goodnews badnews    
25 minuten geleden door Goodnews badnews

Nee hoor , dank zij de gemeente .De ene gemeente verhoogt het met 2 of 3% de andere met 10 of 12.Afhankelijk van het financiele bestuur van de gemeente .

Goodnews badnews    
27 minuten geleden door Goodnews badnews

De corporatie mag mensen niet uit hun huis zetten en de mensen die huizen bezitten mogen hun huurders er ook niet uitzetten .Huurbeschermingswet.

Goodnews badnews    
31 minuten geleden door Goodnews badnews

Wilders gaat voorop met een gebroken geweertje .

Goodnews badnews    
36 minuten geleden door Goodnews badnews

-Ha, ha, ha.- Als jij hem verstandig vindt , heb ik heemaal mijn twijfels over je. - Aantrekkelijk zijn is zeer subjectief en heeft niks met karakter en intelligentie tecmaken maar met smaak die slecht en goed kan zijn .- tot waar heeft hij het geschopt?? De Tweede Kamer en nog met een afgespleten clubje.Daar zitten volgens jou toch allemaal sukkels?- Hij is bij het grootste deel helemaal niet geliefd .Integendeel.zie de peilingen .- Baudet houdt alleen van zichzelf maar dat zien alleen de slimneren .- Baudet. Heeft niks met anderen . Het MKB heeft niks met met Baudet . - Baudet houdt niet van boeren , niet van de boerderij , niet van beesten . Hij komt er nooit want het stinkt er.- Baudetvheeft geen gezond verstand .- Baudet is een domme politicus als hij zich afvraagt wat anderen bedoelen en het niet opzoekt.-Baudet heeftvern titel dank zijnhet gesjoemel van Paul Cliteur.- Baudet heeft nog nooit gewerkt .- Baudet werk nog niet want zijn stoel is meestal leeg .- Baudet vult dus zijn zakken met niksdoen ..- Baudet snapt niet wat anderen bedoelen maar braakt zelf de grootste onzin uit.- Wat heeft Baudet voor jou en mij gedaan ? Niks,noppes, nul, nada.- Wat is Baudet plan te gaan dien ? Niks , noppes, nu, nada.- wat zijn de plannen van Baudet voor de boeren ? Niks ,noppes , nada. Het is een profiteur, een parasiet die niks doet op kosten van anderen .Een soort luxe bijstandstrekker.En dat echt niet gaat veranderen want mensen zoals jij zullen er voor zorgen dat hij kan blijven parasiteren met zo nu en een stukje slecht voorgelezen latijn ( kan mijn dochter van 13 ook al) en een verhaaltje over decuil van minerva waar jij toch geen ene bal van snapt .Maar het klinkt toch zóóó intelligent.

Goodnews badnews    
43 minuten geleden door Goodnews badnews

Als mijn partner er zo bij liep , deed ik hem weg tot de echte kapper weer open ging . 😀

Goodnews badnews    
1 uur geleden door Goodnews badnews

kol en hagelsteenblind.Uit welk land ben jij ?

Goodnews badnews    
1 uur geleden door Goodnews badnews

Als ik jou was zou ik eens goed de beelden bekijken met je dicriminerende opmerkingen .De foto’s en films van de politie al gezien ? Kennelijk niet .Waar wil je al die allochtonen op Urk vandaan halen ? Dat was het begin en had niks te maken met media .Wijs eens naar de ouders die hun kinderen opvoeden met het voorbeeld van drank en drugs . Die ze niet corrigeren .Die ‘s avond voor de tv op iedereen en alles Zitten te schelden met hun kinderen erbij .Die nooit tevreden zijn .Altijd schelden , nooit tevreden zijn en altijd klagen .Die niks meer te zeggen hebben over hun kinderen , zelfs van 13 jaar .En die achter die paar politici aanlopen die alleen afbreken , zelfs oproepen tot actie maar nooit iets presteren .Daar ligt het probleem .

Goodnews badnews    
1 uur geleden door Goodnews badnews

Onzin .Er is een groot draagvlak voor .Het merendeel van de jongeren was NIET op straat, vernielden niks en willen daar niet eens bij horen .Belachelijk om te denken dat een stel idioten het draagvlak zou bepalen .Er is NOOIT EN TE NIMMER iets een openlijke uitnodiging voor geweld . Geen enkel regime heeftver schuld aan . Vraag je eens af hoe dat in Oostenrijk, Duitsland ,Belgie, UK, Frankrijk, Spanje , Portugal enz enz gaat waar soms de maatregelen nog strenger zijn .Die kijken vol verbazing en onbegrip naar deze idioten die hun medemensen in de puree helpen .Kennelijk ligt het intelligentie peil daar hoger .

Goodnews badnews    
2 uur geleden door Goodnews badnews

Welnee.Ga in de winter eens om 19 - tot 21 00 over straat.Hartstikke stil.Alleen zijn hier en daar wat samenkomsten van jongeren die nou net in de categorie vallen die veel besmettingen rondstrooien .Dat zijn niet de meest slimmen en figuren die geen ander interesses hebben dan de kroeg en samenhokken. En is dat er niet worden ze gestoord!En mede dank zij die minkukels ( en hun ouders die kennelijk een 13/14 jarige niet thuis kunnen houden) moest er een avondklok komen .Prima hoor ! Mijn kinderen snappen het en zijn gewoon voor 21 00 thuis. Voor diectijd gaan ze trainen , fietsen , hardlopen enz.

Goodnews badnews    
2 uur geleden door Goodnews badnews

Wel naar de garage kunnen en onderhandelen over de inruilwaarde van je auto en dat niet kunnen bij een energiecontract ???Wel eens gehoord van “ bel me niet” op dectelefoon ?

Goodnews badnews    
2 uur geleden door Goodnews badnews

Jij bent niet de enige die loonsverhoging krijgt.Dat willen anderen ook .Daarom zijn die loonsverhogingen ook meestal stom en drijven alleen de prijzen op.Want krijg jij die , moet je meer betalen voor die van de ander.En als die meer krijgt dan jij ga je in de min .Kijk op je rekening ook eens naar de belastingpost waar een minnetje voor staat. Dat wordt eraf getrokken ....

Goodnews badnews    
2 uur geleden door Goodnews badnews

Komt ook voor bij Friezen , Twenten , Limburgers, Amsterdammers . Hagenezen en Rotterdammers.Waar heb je die callcenters voor nodig dan ?Ik zeg bij mijn maatschappij : ik wil praten over een nieuw contract want de aanbieding vind ik niks.Dan krijg ik iemand die dat mag doen .Resultaat de afgelopen week : stroom lever ik zelf , gas 5ct per kub goedkoper , voordeel €33 per maand .

Goodnews badnews    
2 uur geleden door Goodnews badnews

Waarom regeren ze niet mee?Ze krijgen 1. Niet genoeg stemmen 2. Willen alleen nemen nooit geven 3. Wie niks doet maakt ook geen fouten ( brengen veel aanhangers met een uitkering in praktijk) .4 wie niks doet verdient ook nooit lof .Volgens mij waren en zijn juist linksgeregeerde landen toonbeelden van fascisme .Misschien even de kenmerken googelen ...

Goodnews badnews    
3 uur geleden door Goodnews badnews

Vertel! Wij zijn nooit hoger gegaan dan 130.Wij hadden in onze gemeente een keer SP- er Roemer te gast . Die pleitte voor veel meer OV wNt dat was beter. En zei “ Daarginds om de hoek , die bushalte is mijn vervoer” waarna hij het podium verliet en om de hoek in zijn Mercedes stapte.Dat was echt lachen !

Goodnews badnews    
3 uur geleden door Goodnews badnews

Dat klopt als een bus.Want daar zitten onze vertegenwoordigers die wetten mogen maken die door de stem des volks ( = parlement) goedgekeurd zijn .Niemand kan er wat aan doen als jouw club te weinig stemmen krijgt of zulke rare ideeen heeft dat ieder normaal mens dat afwijst?Het merendeel kan heel goed nadenken over zin en onzin .

Goodnews badnews    
3 uur geleden door Goodnews badnews

En wat wil jij ?Een verstandige kiezer stemt nooit op wat hij bij een ander niet wil maar op een partij die iets wil wat hij wil.En wat wil je nou eigenlijk wel.Of was de vraag te moeilijk?

Goodnews badnews    
3 uur geleden door Goodnews badnews

Ha, ha , ha.Je steekt zeker ook je rechterhand uit als je linksaf moet en omgekeerd....??

Goodnews badnews    
3 uur geleden door Goodnews badnews

Zou niet weten waarom niet .Voor parlementsverkiezingen geldt geen minimumopkomst .Ken uw kieswet!Je bent in de war met een niet meer bestaand referendum .

Goodnews badnews    
3 uur geleden door Goodnews badnews

Als een dergelijk hoop die van de gemiddelde SP- er is , dan is aan hen ons onderwijssysteem niet besteed.

Goodnews badnews    
4 uur geleden door Goodnews badnews

Je denkt toch niet dat dat verschil maakt voor de SP?

Goodnews badnews    
4 uur geleden door Goodnews badnews

Wat noem je rechtvaardig ?Hardwerkenden die moeten afdragen aan hen die die ondanks zoveel vacatures dat we mensen uit andere landen nodig hebben , er geen zin in hebben ??Dat klinkt voor iedere belastingbetaler vies in de oren van allen buiten de SP- ers .Rusland en het oostblok vonden ook dat ze een sociaal stelsel hadden en noemden zich zeer trots ook nog socialistisch .Als er één systeem was waar de hoge heren en dames zichzelf bovenmatig goed bedienden ten koste van de gewone man, was het daar wel.Heb je al ontdekt of Marijnissen ook 50% van haar salaris in de partijpot stopt ?Alle kopstukken van die club woonden ook riant in een eigen huis .

Goodnews badnews    
4 uur geleden door Goodnews badnews

Welke idioot denkt het beter te weten dan virologen en besmettingsdeskunsigen op dechelecwereld ?Jij blijkbaar !

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Dan maar in de gang leggen of inde kelder.

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Tien keer liever Brussel dan 1x de terreur van de onnozele en domme complotgelovigen die dansleraren , kwakzalvers , Trumps en andere vreemde figuren geloven .Gelukkig gebruikt verreweg het merendeel van het volk wel hun hersens waar ze voor zijn : denken .Vertel : waar is het wel goed waar gaat het goed en wat moet ons voorbeeld zijn ?Je zeikt om te zeiken , naakt niet uit wat het is .Maar je kennis is ver te zoeken . Doe daar wat aan !Ieder land bepaalt zijn maatregelen : in Belgie zijn de scholen nog open , in Duitsland heb je gebiedsbeperkingen , im Spanje mag je op bepaslde tijden in restaurants onbijten en lunchen maar mag je je gemeente niet uit .in Frankrijk . mag je niks.En in het VK, geen EU , mag je ook niks.

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Waar haal je 17 miljoen gezonde mensen vandaan ? Als die er waren , hoefden we geen ziektekosten te betalen .Verplichte vaccinatie is er ook EN demonstranten worden niet neergeslagen , terroristen wel.Zit je zo onder de dope dat je niet eens meer weet waar je bent?Doe eens een ontwenningskuur .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Maakt niet uit .Het is een maatregel . Hou je eraan .Ik vind belasting betalen ook vreselijk maar dat moet ook.En zo hebben anderen weer wat anders.Accepteer je dat niet?vertrek en ga ergens in de rimboe zitten .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Nee, nu niet .Daar zijn ze te stom voor .Ze gaan het later merken . Misschien voeden ze hun kinderen beter op dan hun eigen ouders kennelijk gedaan hebben .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

De aanleidingen liggen anders.Aan de overkant ging het over schending van de overheid van mensenrechten .Nu hier gaat het over het schenden van decrechten van anderen door groepen jongeren .Terreur is altijd onacceptabel , aan de overkant , in Brussel en hier !

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Politieagenten zijn hartstikke aardig .Doe jij niks verkeerd , doen zij ook niks .Er hoort geen vuur te zijn zijn .Waar geen vuur is , kun je ook geen oliecerop gooien .Je begint aan de verkeerde kant .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Alleen ben jij in dit geval het schaap en het merendeel van de bevolking en de jongeren degenen die het wel door hebben !Je vergelijking gaat op alle fronten ook mank.Was jij of één van je kinderen er ook bij ?

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Prima. Dat komt altijd op je strafblad.Kunnen ze er later nog eens aan terug denken en hun kinderen vertellen dat zoiets doen niet handig is. Dan heeft het toch nog nut gehad.

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Kennelijk denkt het onderontwikkelde deel van de jeugd dat dit demonstreren heet.Hard optreden zal ze laten weten dat ze het verkeerd hebben .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Renske is van de meest linkse partij weet je wel?Die wil he voor een rechtse partij?Ha, ha, ha.

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Prima . Nog een paar PVV- ers en FvD- ers en de oude coalitie zit weer in elkaar .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Die komt sowieso in decKamer op nr2

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Ik zie mijzelf als een gewone burger en van mij mag dezelfde coalitie terugkomen .De rest is pas echt een ongeregeld zootje van prutpartijtjes en weglopers bij anderen .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Vrouwen zijn onder elkaar lelijker en jaloerser dan mannen .Vooral als een vrouw het verder heeft geschopt .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Ziet er best goed uit voor de coalitie .73 zetels . Nog 3 erbij sprokkelen en weer gaan met die banaan .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Echt ??Alleen daarom ?Dan pas je goed bij die vereniging .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Kijk even naar de USA en je ziet hoe een land in 4 jaar kapot kan gaan waar je 8 jaar voor nodig hebt om het te herstellen .Als je toch al niks hebt , kun je dat riskeren .Maar dat ga je niet doen met een gezin , leuke baan en huis hebt .Die weten van te voren wel hoe het gaat aflopen .Maar we hoeven daar helemaal niet over te denken . Wilders wil helemaal niet , kan het niet en heeft geen enkele capabele kandidaat voor het ministerschap.Hij gaat bij debatten gewoon iedereen weer lekker uitschelden , partijen voorschrijven wie hij als lijsttrekker wil zien en mee samen wil werken of niet ....kortom zichzelf totaal onmogelijk maken en kan dan tevreden naar huis.Hij doet en zegt immers al 13 jaar hetzelfde ?

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Gaat niet lukken .Er is buiten het FvD geen één die met ze wil.En hij zal toch 76 zeteltjes bij elkaar moeten sprokkelen . Iedereen kan altijd om de PVV heen .Laat ze proberen een regering te vormen . Zijn ze binnen een paar dagen klaar en hopla weer terug op hetzelfde blauwe stoeltje .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Vind je het oké als ze decruiten van jouw huis ingooien en de boel leeghalen ?Misschien nog even een vreugdevuur maken van je auto?Nee? Gun het dan ook anderen niet door een stel geestelijk minder bedeelden .Heb jij een uitkering ? TJA dan krijg je ook geen hogere belastingaanslag voor de onkosten .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Dan moeten wel eerst priklocaties en ziekenhuizen door het leger beveiligd worden .Anders wordt er niemand geprikt.

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

“Vervelende burgers” is wel heel erg eufemistisch voor tuig van de richel.

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Geenstijl sla ik uit principe altijd over .Dus ook dit keer.

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

O, jé, geen enkele reactie want dat kan toch nietvwaar zijn .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Ach kom . Decpoliticus die ons maar steeds wil wijsmaken dat de onvrijheid van de westerse EU , ons mede Westen , verkeerd is heet Wilders .En dat wij ons juistvdaarvan moeten bevrijden!Snap jij die man wel ? Ik denk dat hij verward is .De Polen en anderen gaan ook nooit meer weg . Zou het katholicisme gaan overheersen ?Kom nountoch !Ik denk dat zeker voor de komende generaties er meer zullen komen die de westerse leefwijze gaan overnemen , simpelweg omdat die aantrekkelijker is en ook omdat met hoger onderwijs gaat volgen.De vrouwen zullen daarbij voorop lopen .Je ziet het nu al aankomen ..

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Alle allochtonen zijn niet zwarte en niet- allochtonen niet blank .Beetje kleurenblind?

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Heb je al eens gepraat met een verstotene uit de zwarte kousenkerk?Ik ken moslims die niet practiseren , nooit naar de moskee gaan , de kinderen gaan niet naar de koranschool maar naar de voetbal , de vrouw geen hoofddoek draagt en totaal geen last heeft met familie of anderen .

Goodnews badnews    
1 dag geleden door Goodnews badnews

Misschien erns vrouwen tellen of 70 of babies .Kom je weer heel anders uit .Kun je de berekening die je het beste past eruit pikken . 🤣 🤣 🤣

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Wert je wel wat islamisering is ?Nee dus.Niet het aantal maar de wetten die ten behoeve van de islam zijn gewijzigd .En dat is er nog niet één .Wat is één miljoen op 17 miljoen ?

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Wel meer niet die de grondwet niet willen respecteren maar die gaan ook niet weg .

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Dit is ook geen christelijk land meer en er zijn nog veel meer kerken .Mogen die ook weg als er een atheistische coalitie komt ?Als je de werkelijkheid verwart met een film , ben je wel echt in de war en op het verkeerde pad .

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Ik wil niet veel zeggen maar het christendom heeft voor die wereldoverheersing ook goed haar best gedaan .En heeft dat ons nou zoveel goeds gebracht met , net als in de islam , al diecstromingen ?De paus denkt ook nog steeds dat hij de wereldleider is van een ddiscriminerende kerk , die ook nog steeds haar ideologie wil opdringen .Hoeveel missionarissen en zendelingen dwalen er nog niet over decwereld om het christendom te verspreiden en soms op te dringen .Geert zelf wil ons omvormen tot een joods - christelijke maatschappij. Hoeveel willen dat ? De meerderheid van get volk heeft niks meer met het christendom en wat moeten wij met joodse midden- Oosten godsdienst die qua gewoonten en voorschriften dicht bij de islam ligt .?Nee , hartelijk bedankt Geert . Ga zelf maar emigreren naar je beloofde land .

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Kan ook niet anders.

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Ik dacht toch echt dat vrijheid van godsdienst in decgrondwet stond .Je begrijpt iets niet : een moslim is iemand die de islam aanhangt , een christen hangt het christendom aan , een boeddhis het boeddhisme enz.Een gematigde moslim blijft een moslim ,een gematigde christen blijft een christen EnzAlleen wie geen enkel geloof aanhangt is een atheist .Dus gematigde moslims zulken nooit atheisten zijn .Zweert een moslim de islam af is hij geen moslim meer maar gewoon een Turk, Marokkaan of ...Nederlander.Geldt ook voor christenen en andere godsdiensten .Wilders heeft dat in zijn domgeid nooit gesnapt.

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

En terecht Het program is weer een lulverhaal,Begint ieder hoofdstuk : “wat wil decPVV voor u “. En het kost allemaal veel geld .Ik hebgezocht en gezocht en vond als laatste het hoofdstuk “ geld”.Ha, dacht ik , dat is interessant .Maar ... hetvwas het allerkleinste hoofstuk waarin weer BTW en meer dingen weggegeven werden .Daarna een vaag verhaal over gelden naar het buitenland en zo.Ben bnieuwd of dit ter doorrekening wordt aangeboden aan het CPB .Zo niet, gooi het dan maar in de prullenbak want is alles weer een keer grote onzin .Trap er niet in want met zo’nprogram komt de grote blonde goeroe nooit in welke coalitie dan ook.En dat is nou ook net de bedoeling .Een stem op de PVV is een stem op het oppositiebankje wat soms bezet en soms leeg is . Vooral dat laatste als het over economie en geld gaat . Geert kan nog niet eens het aantal moslims hierven in Europa tellen , laat staan een begroting lezen .Stem verstandig , stem nooit PVV.Dat is altijd een verloren stem .

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Ik zou nou eens graag willen weten wat deze mensen verwachten van de PVV op economisch - financieel gebied.Wilders ( meer leden zijn er niet ) wil geld voor dit, geld voor dat , grenzen dicht , meer voor die en meer voor dat .Wie gaat dat eigenlijk betalen ?De rijken ? Die kopen wel een huisje over decgrens en stallen daar hun hebben en houwen .En iedere Nederlander die een beetje verstand heeft , doet dat ook .Dan blijven er minimumloners , uitkeringstrekkers , AOW-ers en asielzoekers en voiral moslims over .Succes PVV!

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Omdat ze te stom zijn om iets anders te doen .Ik ken er hele volksstammen die hun schoolwerk maken , studeren enz.Die wel lezen en die niet tot die kanslozen behoren die alleen op sites zitten waar men elkaar opjut.

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Misschien moet men hier eens doen wat andere landen doen : binnen je eigen gemeentegrens blijven .Alleen met toestemming er buiten .

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Ik wil niet stinkend rijk zijn .Ik wil gewoon aardig leven .En iedereen in dit land heeft de mogelijkheid en de vrijheid dat zelf te regelen .Of het met l.llen is of met poetsen , maakt niet uit .

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Ik pleit voor het leger met pantzerwagens .... 😀 😀

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Schitterend , deze 3.Wilders die wijst naar de achterban van de ander terwijl hij zelf een achterban heeft waaruit niet één een fatsoenlijke kandidaat gevinden kan worden Klaver die Wilders beschuldigt van ophitsing ( niet geheel ten onrechte) en het FvD die in hun herenhuizen roepen dat het de VVD is die juist de oorzaak is van hun herenhuizen .Ha, ha, ha , nu nog even een debatje voor de tv als cabaretprogramma .Kunnen we nog eens lachen op de NPO.

Goodnews badnews    
2 dagen geleden door Goodnews badnews

Ik hoorde net dat het ziekenhuis van Enschede belaagd werd .Klein kunstje om ze er in te schoppen dus....Ik ben tegen geweld maar soms is er geen andere weg .

Goodnews badnews    
3 dagen geleden door Goodnews badnews

Geen toestemming?Volgende keer meteen traangas en waterkanon erop af .En dan hopen dat het nog een graadje kouder is .

Goodnews badnews    
3 dagen geleden door Goodnews badnews

Schandalig !!!Tuig! Er is geen enkel excuus voor .

Goodnews badnews    
3 dagen geleden door Goodnews badnews

Als je het over het accent gaat hebben , heeft dat niets met een partij te maken .Misschien moet Derksen eens naar zijn eigen mengelmoes van Gelders, Drents en Sallands luisteren Al spreekt hij ABN dan is het vaak niet een om aan te horen als er dan alleen maar wat vervelends over anderen uit komt . Dat is dubbel onnozel.Komaan , Johan , begin ook eens over de uitgroei en het Venlo’s van Wilders en irritante bekakte gezemel van Baudet,de jurk van Marijnissen . Er zijn er nog 149.Ik vind het fantastisch als je aan mensen kunt horen waar hun wieg heeft gestaan . Maakt niet uit wie je bent .Hou het in ere. Je bent geen deel van de eenheidsworst.

Goodnews badnews    
4 dagen geleden door Goodnews badnews

Zie het gerust als een compliment als Johan Derksen het zegt .Als hij je acceptabel vindt , heb je meestal een probleem met echt leuke mensen .

Goodnews badnews    
4 dagen geleden door Goodnews badnews

Zo heerlijk rustig!!

Goodnews badnews    
5 dagen geleden door Goodnews badnews

Wie verbaast dit?Met wat boodschappen en zelfs een briefje van €100 per week in je hand gedrukt , loop je niet tegen de lamp.Want de rekening van moeder ( of ander familielid) wordt niet gecontroleerd tenzij die zelf bijstand heeft .

Goodnews badnews    
6 dagen geleden door Goodnews badnews

Wij hebben de hond van de buren als besproken voor 2 avonden per week. 😀

Goodnews badnews    
6 dagen geleden door Goodnews badnews
Bericht: Hij is weg

En nu maar hopen dat hij weg blijft .

Goodnews badnews    
6 dagen geleden door Goodnews badnews

Heeft ie wel eens een pas om te vluchten ?iK denk het niet want zijn zelfbeeld is nog altijd dat hij beter en groter was dan wiecdan ook en dat het land hem dankbaar is .Dan heb je geen pas nodig .Zo niet , dan is er nog tijd genoeg .Want hij kan zich toch niet stilhouden .

Goodnews badnews    
7 dagen geleden door Goodnews badnews

Openheid is prima .Liegen heeft niets met openheid van doen .

Goodnews badnews    
7 dagen geleden door Goodnews badnews

Een soort Wildersactie maar dan op links?Iedere parlementarier is al een meldpunt .Je kunt schtijven , mailen enz.O,wacht het wordt verkiezingstijd .Ze doen maar , ik doe er niks mee.

Goodnews badnews    
8 dagen geleden door Goodnews badnews

Getver....laat die mensen toch met rust .Weer dat roddelcircus .Misselijk makend .Vooral voor een man wiens moeder door dat geteisem de dood in is gejaagd en die gewoon wil leven!Rotvolk is het !

Goodnews badnews    
8 dagen geleden door Goodnews badnews

Vroeger bleven de rechtsextremen in hun eigen staten met heerlijk volle kerken , discriminerend op blikjes schietend en op elkaar .En wisten normale fatsoenlijke mensen waar ze weg moesten blijven .Helaas moeten wij erkennen dat er ook een fors aantal allochtonen uit NL tussen zitten .Een soort geëxporteerde bible belt- ers die de liberalisatie hier gemist hebben .Net zoiets als moslims die hier ook stil blijven staan .Ze moeten weer terug in het hok.

Goodnews badnews    
9 dagen geleden door Goodnews badnews

Ik zie en hoor hem liever dan André Hazes .

Goodnews badnews    
9 dagen geleden door Goodnews badnews

Je mag van de SGP helemaal niks .Geen anticonceptieGeen abortus.Geen euthanasie .Geen sport op zondag .Niks open op zondag behalve de kerk.Meisjes geen lange broek aan .Vrouwen geen passief kiesrecht .Geen echtscheiding , niet vreemd gaan ,geen sex voor het huwelijk, niet samenwonen .Geen homohuwelijk.Homo’s moeten doodgezwegen worden .Wat mag je wel ?Zuipen , drugs gebruiken ! Daarna je vrouw slaan en verkrachten en ontucht.Want daar gaat “ de mantel der liefde “ over .Dat noemen ze dan bijbels leven .Gelukkig denken de meeste christelijke mensen daar heel anders over .Dus ach ....laat ze maar .

Goodnews badnews    
10 dagen geleden door Goodnews badnews

Stelletje idioten die graag een totale lockdown willen waarin je naar de dokter, een uurtje naar de super mag en je hondje mag uitlaten tot de volgende boom .Wil je dat niet dan die je zoiets dus niet .Ik stel voor om ze op te pakken en in die 20 vliegrtuigen naar het VK te zetten . Kunnen ze zien waar de opening met kerst toe heeft geleid en besmetting proberen te ontlopen .Alleen gevaccineerd terugkomen .

Goodnews badnews    
10 dagen geleden door Goodnews badnews

Waarom menen mensen zich met anderen en vooral BN- ers te moeten bemoeien tegenwoordig ...En dan ook lekker negatief .Mooi voor sharon Dijksma dat ze haar , waarschijnlijk zeer verwachte , kind je nog heeft gekregen .Vroeger kregen vrouwen zonder anticonceptie ook op die leeftijd nog kinderen .Een vrouw kan kinderen krijgen tot de overgang .Een goede moeder zijn , hangt niet af van leeftijd maar van aandacht en liefde .

Goodnews badnews    
10 dagen geleden door Goodnews badnews

Een afkeurende reactie is voor deze zwakbegaafde dame eigenlijk al te veel eer

Goodnews badnews    
11 dagen geleden door Goodnews badnews

Valt me mee dat ze dan niet oproept tot een nieuwe bestorming van het parlement .Onze lieve heer heeft rare kostgangers , zegt mijn oma altijd.Zelfs tot geschiften aan toe .

Goodnews badnews    
11 dagen geleden door Goodnews badnews

IK hoop het van harte voor de kinderen die zich dan eens lekker kunnen uitleven .Maar voor de sukkels : ga niet met z’n allen ergens naar toe waar er altijd veel naar toe willen .De sneeuw is overal even wit en koud .

Goodnews badnews    
12 dagen geleden door Goodnews badnews

Misschien eens even allemaal Bild gaan lezen !Het is net als bij Story : het is een vraag .Dan kun je nooit vervolgd worden voor liegen .Dan nog de bewering dat het uit “ geheim “ overleg komt ....Hier wordt gelekt , in Duitsland niet .Zowel de Generalsekretär Paul Ziemiak als Angela Merkel van de CDU geven aan dat hier geen sprake van is en het bericht in Bild onzin is .

Goodnews badnews    
12 dagen geleden door Goodnews badnews

Het is al lang bekend dat hij diverse mensen in de USA heeft die ingezameld geld doorgeven : DanieiPipes, Pamela Geller , Children of Jewish Holocaust Survivers en David Horowitz ( zoon van joodse linkse communisten notabene) betaalt o.a. altijd zijn advocaat Knoops en aanverwante zaken tot aan de Hoge Raad toe.Allemaal uit de joodse hoek waarmee meteen Geerts ‘ liefde voor Israel en zijn doel om van NL een joods- christelijke staat te willen maken , verklaard is .Die moet nog eens eenkeertje beginnen over organisaties die vanuit het buitenland gefinancierd worden en naar hun pijpen dansen .Dat dat niet moet daar ben het mee eens .Maarcdat wil ik niet horen uit de mond van een hypocriet die het zelf doet

Goodnews badnews    
12 dagen geleden door Goodnews badnews

Ik lig er niet van wakker .

Goodnews badnews    
12 dagen geleden door Goodnews badnews

Wil hij niet ,of kan hij niet ?

Goodnews badnews    
12 dagen geleden door Goodnews badnews

He5 is zo gek dat velen die de linkse kerk verschrikkelijk vinden maar er , als het over inkomens gaat , er zo naar overstappen .Zo zie je maar weer hoe er bij veel rechtsen een flinke portie links zit , ha,ha!

Goodnews badnews    
13 dagen geleden door Goodnews badnews

Zelfs in de linkse wereld van het arbeidersparadijs zijn er mensen die het werk van de arbeiders moeten regelen , organiseren enz.Dat noemt men tegenwoordig managers.Zelfs in de linkse wereld van het arbeidersparadijs kan men die niet missen .Lijkt me dus best terecht dat die in deze rare tijden op hun post moeten blijven om de zaken te laten draaien .En uiteindelijk horen ze ook bij het personeel.Dus lijkt mij vaccineren normaal.In ieder nog overgebleven arbeidersparadijs is dat Of vindt men dat vaccinatie afhankelijk is van het inkomen ??

Goodnews badnews    
13 dagen geleden door Goodnews badnews

Maak de man zo onacceptabel mogelijk zodat hij niets en niemand mee krijgt om hen te steunen voor welke openbare bestuurlijke functie dan ook.Dan is het doel bereikt.

Goodnews badnews    
13 dagen geleden door Goodnews badnews

Alles is goed wat ook maar een beetje kan helpen .Ik, en vele anderen, willen van dat virus af .Zo snel mogelijk.En nu gloort het licht aan de horizon met de vaccins en laten we nu proberen zo weinig mogelijk levenslang leed en levenslang ziek blijven door het virus zo veel mogelijk te beperken .Want het zal het zal je misschien persoonlijk niet treffen , anderen wel .Doe sociaal.

Goodnews badnews    
13 dagen geleden door Goodnews badnews

Herzberger en RED - team willen ons van oud tot jong , al een jaar helemaal opsluiten en zelf de sleutel in de zak houden .Volgens mij zijn het lieden met een sadistische inslag of zelf geen sociaal leven .

Goodnews badnews    
13 dagen geleden door Goodnews badnews

Over een half jaar is alles weer zoals het was ..

Goodnews badnews    
13 dagen geleden door Goodnews badnews

BN- er ? Een ster ?Ik zag gisteren die man voor het eerst .

Goodnews badnews    
14 dagen geleden door Goodnews badnews

Bij het ouder worden , wordt nadenken ook steeds moeilijker .bij ons in de straat woont ern echtpaar, ook midden 80 en dan heb je ook best van alles en nog wat , zelfstandig wonend die nergens eenberoep op doen en die meer gevaar lopen dan meneer in zijn tehuis .Die krijgen ook geen voorrang .Het boek “ Alleen op de wereld “ is onder ouderen kennelijk ook populair .Dat is nog eens wat anders dan na een goed leven anderen voor laten gaan ....

Goodnews badnews    
15 dagen geleden door Goodnews badnews