U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
De Vliegende Brabander

De Vliegende Brabander

  • 0 x Bekeken
  • 24 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 4176 Reacties


@96En er zijn mensen die geloven dat dat hele grote universum dat u zo mooi beschrijft eens opgesloten zat in een klein deeltje ter grootte van een zandkorreltje. En dat dat zandkorreltje eens niet bestond.En zo gelooft iedereen de meest ongelofelijke dingen als je er goed over nadenkt. Want uit het niets het universum tevoorschijn toveren vergt ook geloof in wonderbare dingen. Hoe u en anderen ook gaan tegensputteren. Het ontstaan van het universum blijft ongelofelijk. Bijna in letterlijke zin.

99 De Vliegende Brabander    
6 uur geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@2En dan hoop ik dat u met uw gedachten over hoop voor anderen niemand anders besmet.Want hopen dat andere mensen die leven in een land dat het al zo zwaar heeft ziek worden en een moeizame dood tegemoet gaan is op zijn zachtst gezegd niet lief te noemen. Want dat zou de consequentie zijn van uw uitgesproken hoop. Prettige avond voor u en uw geliefden. Blijf vooral gezond en leef een lang en gelukkig leven.

7 De Vliegende Brabander    
7 uur geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@89Aanvulling:Ook als er geen microchip inzit. Een microchip komt er sowieso niet in als ik het weet. Die zou er alleen inkomen door list en bedrog. Mijn lichaam blijft microchipvrij, die paar jaar dat ik hier nog rondloop.

90 De Vliegende Brabander    
8 uur geleden door De Vliegende Brabander
3
Meld

Een ding is zeker. Noem het of mij wat je wil. Alles goed.Een vaccin dat Bill Gates ooit op de markt gaat brengen zal bij de Vliegende Brabander niet geïnjecteerd gaan worden. En wat de rest van de mensheid doet moeten ze zelf weten.

89 De Vliegende Brabander    
8 uur geleden door De Vliegende Brabander
3
Meld

@8Zoals u het stelt moet ik u gelijk geven. De islam discrimineert iedereen die niet islamitisch is in haar wezen - u noemt het fudament. Daarin heeft u gelijk. Geen punt tussen te krijgen. En in veel gebieden in de wereld waar islam de dominante religie is helaas te aanschouwen.

11 De Vliegende Brabander    
9 uur geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Als heel de Westerse wereld volgebouwd gaat worden met biomassacentrales (natuurlijk speelt die bouw niet enkel in speldenpriklandje Nederland) zijn de bossen op deze wereld definitief verloren door alle dwaasheid en waanzin.Een boom kun je opnieuw aanplanten. Maar dan heb je morgen nog geen volgroeide boom. Dat duurt decennia.

4 De Vliegende Brabander    
9 uur geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@2De islam stelt in de Koran onomwonden dat Allah gelovigen liefheeft maar ongelovigen niet. En dat een islamiet een beter soort mens is dan de niet islamiet. Dus als je snel een beter mens wilt worden in de ogen van Allah hoef je enkel de shahada onder toezicht van getuigen op te zeggen en dan is het geregeld. Dan ben je islamiet en meteen een beter mens en meer geliefd door Allah.En toch is de islam niet racistisch. Omdat bij de islam niet het ras bepaalt of je superieur of inferieur bent maar enkel de religie. Enkel het feit of je de islam aanhangt bepaalt je status als mens, niet je ras.Een Arabier die niet gelooft in Allah wordt net zo afgewezen door Allah als een Nederlander die niet gelooft in Allah. De islam is zonder racisme.

6 De Vliegende Brabander    
9 uur geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

In de VS zit bij een gedeelte van de bevolking het racisme nog steeds diep verankerd. Niet alleen in de VS overigens. In de hele wereld, ook in Afrika, Azië, Oceanië, Europa, Zuid-Amerika. Overal tref je racisme aan. Bij overigens ook alle rassen zo ongeveer. Niet allen bij blanken. Een groot misverstand dat ook niet altijd onderkend wordt. Vaak wordt racisme enkel gelinkt aan de Westerse blanke man. Was het maar enkel die groep. Dan waren we in de wereld iets eerder van het racisme af. Maar eeuwen van superioriteitsdenken over het eigen ras vergt een langdurige genezing voordat de ziekte overwonnen is. Dat blijkt overal op de wereld. We zijn nog steeds niet als mensheid genezen van racisme. En iemand als ik gaat het ook niet meer meemaken dat de wereld geneest. Misschien de generaties die nu komen. Er is nog steeds een lange weg te gaan. We zijn er nog lang niet.

4 De Vliegende Brabander    
9 uur geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@22De opmerkingen die ik hier wel eens lees zijn zo vol haat en afkeer van anderen en zo zonder enige vorm van empathie voor medemensen dat ik nog wel eens medelijden krijg met diegene die ze gepost hebben. Hoe moet je dan door het leven gaan elke dag, als je zo vol haat en afkeer voor andere mensen die jouw visie niet delen hebt. Lijkt mij echt verschrikkelijk.

26 De Vliegende Brabander    
10 uur geleden door De Vliegende Brabander
6
Meld

Wat verschrikkelijk voor de familie als het lichaam niet gevonden wordt en Mathijs lichaam in zee achterblijft.Echt te hopen dat ze zijn lichaam nog vinden. Dat zal echt belangrijk zijn voor de rouwverwerking.

1 De Vliegende Brabander    
10 uur geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@1Geen enkel probleem voor uw moslimvrienden. Die dienen begraven te worden met het gezicht naar Mekka gericht en het graf mag niet geruimd worden in de tijd.Die gaan zich niet laten oplossen in vloeistof. Dat geef ik u op een blaadje.

5 De Vliegende Brabander    
10 uur geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@10Dan ben ik benieuwd wat u in de nabije toekomst allemaal te wachten staan. Als u gelooft in karma en zich bijna verlustigt aan de dood van anderen. Want zo lees ik uw bijdragen een beetje. Ik kan er met mijn pet niet bij dat iemand zo kan denken. En begrijpen wil ik het overigens ook niet. En Mark Rutte en verdere familie:Heel veel sterkte en kracht toegewenst bij het dragen van dit grote verlies.

12 De Vliegende Brabander    
11 uur geleden door De Vliegende Brabander
6
Meld

@3U legt de schuld van de brand in zendmasten voor het gemak maar meteen even bij de Stichting Stop 5G Nl en betitelt ze als terroristen.Blij dat u geen rechter bent.

4 De Vliegende Brabander    
11 uur geleden door De Vliegende Brabander
6
Meld

Hoe verrassend dat de staat wint. Wie had dat nu gedacht ?

2 De Vliegende Brabander    
11 uur geleden door De Vliegende Brabander
8
Meld

Rust zacht Hana Kimura. Dat je de rust en vrede mag vinden die op aarde niet te krijgen is.

2 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

‘Bijna 100 grove meningen, elke dag weer. Ik kan niet ontkennen dat ik gekwetst ben’, zo zou ze op Twitter hebben geplaatst. ‘Ik ben dood. Bedankt aan iedereen die me gesteund heeft, ik vind het geweldig. Ik ben zwak, het spijt me. Ik wil geen mens meer zijn.’Op het moment dat internet iedereen de gelegenheid bood om anoniem helemaal los te gaan op alles wat men haatte en verafschuwde wist men al dat het dun laagje chroom bij velen snel weggekrast zou worden en dat de beerput en het riool volledig hun smerige walmen zouden verspreiden op de sociale media (de naam alleen al wordt steeds meer een gotspe).Mensen plegen nu al zelfmoord omdat ze niet bestand zijn tegen alle haat en laster die ze anoniem via internet over hun heen gestort krijgen. Mogelijk is dit hier ook het geval. Het blijft elke keer weer verschrikkelijk om te moeten lezen. En het blijft maar doorgaan. Omdat mensen niet veranderen. En maar blijven haten en verafschuwen en hun smerigheid maar blijven posten. Het is diep- en dieptriest dat het hoogtepunt van miljarden jaren evolutie zover is gezonken.Evolutie naar het rioolputje....

1 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Dat gaat nog in een land als Nederland een ramp worden. Al die zonnevelden straks overal. En de ruimte is al zo beperkt. Maar... kan er ook nog wel bij. Waarom niet.

2 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Kom op Rob. Alles even selecteren en op delete drukken.Laat al die dwazen toch en haters die anoniem op het internet de hele dag hun haat en afkeer van anderen aan het spuwen zijn. Laat dit onuitroeibare tuig toch gaarkoken in hun eigen vet.Hoe meer je reageert, hoe erger ze zullen worden en hoe leuker ze het vinden. Geen aandacht aan besteden. Geef die aandacht die nergens toe leidt maar aan je vriend. Een lekkere vrijpartij als alternatief stel ik voor. Voor jou beter en voor je vriend ook. En dan naderhand posten dat je heerlijk gevreeën hebt met je vriend. Wordt het tuig helemaal gek.

27 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Raar. Heb niet het idee dat die vrouw het zelf heel erg vind. Geeft kushandjes later en zegt text me...Wat een onzinnigheid weer.

1 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Nogal een beschuldiging die geuit wordt. Het willens en wetens de dood injagen van ouderen die zich niet kunnen verweren of beschermen via het Coronavirus. Mocht dit waar zijn, dan mag men spreken van een misdaad waarvoor verantwoordelijken strafrechtelijk vervolgd dienen te worden.Iedereen weet dat dit niet gaat gebeuren natuurlijk. Maar je schrikt hier wel van als je een dergelijke beschuldiging leest. Dat zou betekenen dat het leven van ouderen in de ogen van sommige beleidsmakers geen waarde heeft en niet meer telt. Dan moeten we ons hart vast gaan houden voor de toekomst waarbij Nederland en andere Westerse landen in sneltreinvaart gaan vergrijzen en een oudere bevolking gaat krijgen.

21 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
4
Meld

Voor hen die wel hebben gekeken en nog even willen nagenieten:https://www.youtube.com/watch?v=4RiFtpjNQVc

15 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
4
Meld

Niets gemist dus. Dacht ik al van te voren. Ik vind het altijd nog bewonderenswaardig dat dergelijke programma's altijd honderdduizenden belangstellenden trekken. Ik hou het nooit meer dan 3 minuten vol bij dergelijke programma's. Maar.... smaken verschillen. En ik heb nog al een beperkte smaak. Dus ik moet eigenlijk helemaal niets zeggen. ;)

14 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Wat een zielige manier om kijkers te trekken voor. En zo opzichtig.Een strijd voorwenden om de kiikbuisschapen weer naar het zoveelste onzinnige programma op TV te laten kijken. Het gaat alleen maar om de kijkers en de centen. Nergens anders om.

3 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Hopen dat er snel neerslag van betekenis valt. Dit gaat echt de foute kant op. En dat al jaren.

1 De Vliegende Brabander    
1 dag geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@20 Een ding vooraf:Het maakt mij helemaal niet uit of iemand mij mint. Ik ben volwassen.Als aversie tegen religie bestaat omdat gelovigen geen heiligen zijn allemaal zal de aversie niet op te lossen zijn. Want gelovigen zijn geen heiligen maar mensen net als iedereen met ook hun fouten en gebreken. Het is overigens een uitgangspunt zelfs van het christendom dat ieder mens een zondaar is en tekortschiet in de ogen van God. En dat niemand de hemel kan verdienen door eigen verdiensten maar enkel door het bloed van Jezus Christus. Een jood of islamieten kan de hemel verdienen door al zijn goede daden. Een christen kan dat niet. Die blijft afhankelijk van de genade van God. Ik respecteer overigens uw ongeloof en dat van iedereen die niet gelooft. Ieder mens moet voor zichzelf de keus maken wie of wat God voor hem of haar is. Dat blijft een vrije keuze voor ieder mens afzonderlijk. Maar die keus is er pas echt als de opties bekend zijn. Als er niet meer over God gesproken mag worden in een samenleving bestaat er geen vrije keuze. Dan is het een opgelegde keuze door gebrek aan alternatieven. Daarom ook zullen in de wereld altijd predikers van diverse religies hun religie naar voren blijven brengen. Hoe erg dat ook door sommigen hier gehaat wordt en verafschuwd. Voor een christen is het zelfs een opdracht. Ga heen en vertel iedereen van het evangelie...

23 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@14De wereld is gelukkig wel wat groter dan Brabant en het forum op Nieuwskoerier. Honderden miljoenen mensen weten gelukkig nog steeds wat Pinksteren inhoudt en de betekenis ervan.Hier op Nieuwskoerier wordt alles wat met religie van doen heeft gehaat en verafschuwd. Maar in grote delen van de wereld is dat gelukkig niet het geval. En nog lang niet. Er zijn op dit moment meer christenen in de wereld dan ooit eerder het geval is geweest. Maar helaas ook meer martelaren dan er eerder ooit zijn geweest in de geschiedenis van het christendom. De haat en afkeer is er niet alleen op Nieuwskoerier. Die is overal op de wereld. Geeft al te denken.Zal wel komen omdat christen overal in de wereld aan de touwtjes trekken (oh nee, dat kan niet - dat waren al de joden... sarcasme off).

16 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
3
Meld

Teambuilding. Heel belangrijk. Zeker voor wapenbroeders.Sarcasme off....Gewoon 5 miljoen (even afronden) op het volgende budget inhouden.

3 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
3
Meld

@108Ik maak zelf wel uit wat ik zeg.De haat en liefdeloosheid op dit forum is soms gewoon mensonterend. Walgelijk gewoon wat je hier allemaal soms onder ogen krijgt. WALGELIJK !!! Hier hebt u uw boom. Woef.

109 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
7
Meld

@4Ik ook. En ik weet ook dat de Heilige Geest op dit moment in de wereldgeschiedenis overal aan het werk is in de wereld. En gelukkig maar. De tijd is tanende...Hallelujah !!! Prijs de Heer !!!

6 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
5
Meld

@3Heel veel denk ik. Want bijna iedereen heeft wel een mening over het christendom. En hoe kun je nou een mening over iets hebben waarvan je de betekenis helemaal niet kent of de inhoud ?

5 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
5
Meld

@1Wat een verschrikkelijke uitspraak. Shame on you. En shame on iedereen die de duim naar boven heeft gedrukt.Walgelijk !

107 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
9
Meld

Voetbal is een kwestie van geld en de juiste spelers geworden.Er is eigenlijk geen kl..te meer aan als je eerlijk bent. Degene met het meeste geld en de grootste competitie haalt de beste spelers en wint de wedstrijden. De rest doet als opvulling nog een beetje mee.Overal in Europa worden de dezelfde paar ploegen steeds kampioen. De verrassingen blijven steeds vaker uit omdat de grote clubs steeds rijker worden en steeds meer en sneller goede spelers elders wegkopen.

1 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Ook hier niets nieuws onder de zon een geen schokkende uitspraak. Deze oververtegenwoordiging is al jaren bekend bij iedereen.Dat je nog steeds geacht wordt er niet mee te koop te lopen is iets anders. Maar de feiten zijn bekend.

123 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
4
Meld

Is toch al jaren zo. Niets nieuws onder de zon.Merkel en Macron hebben meer te vertellen met zijn tweeën samen dan de volledige kiesgerechtigde bevolking van de EU zo ongeveer samen als het om de wezenlijke zaken gaat die betrekking hebben op Europa.

17 De Vliegende Brabander    
2 dagen geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Wat betaalt hij zichzelf als winnaar. Hoeveel miljoen ?

1 De Vliegende Brabander    
3 dagen geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Vandaag heel toevallig geplaatst door een ex mulsim op You Tube betrekking hebbend op dit onderwerp. Natuurlijk speelt dit niet alleen in Nederland maar in elk land waar het aantal islamieten toeneemt. Ik zei het al eerder in mijn reactie in @46.Vandaag geplaatste op You Tube:https://www.youtube.com/watch?v=2-k65TT31jg

144 De Vliegende Brabander    
3 dagen geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@1Die bomen komen al lang niet meer enkel uit de USA. De honger naar hout is groot en groeiende.Ook de Baltische staten beginnen met ontbossen om ons honger naar hout te kunnen stillen.Met die plasser van Groen Links zit het wel goed. Die komt niet meer tot rust.

2 De Vliegende Brabander    
3 dagen geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Werk aan de winkel dan. Het internet staat vol met valse en bedachte of betaalde recensies.Dat is al jaren bekend.

1 De Vliegende Brabander    
3 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Veel media en journalisten laten helaas vaak maar een zijde van de medaille zien. En natuurlijk dan de zijde die aansluit bij hun visie op de kwestie. En daarmee doe je de waarheid geweld aan en kom je aan de fundamenten van goede journalistiek.Je ziet het overal. Je kunt vandaag de dag al voorspellen wat de teneur van een 'journalistiek'stuk zal zijn als je de herkomst ervan ziet staan. En dat zou nooit moeten kunnen of mogen. Maar dat gebeurt steeds meer. Helaas is de media in handen van slechts een paar mensen op deze wereld. En die bepalen steeds meer en vaker wat iedereen te horen en zien krijgt. En die bepalen daarmee steeds meer de standpunten bij het grote publiek over onderwerpen. Heel tragisch en heel beangstigigend, deze ontwikkeling in het medialandschap.

67 De Vliegende Brabander    
3 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@5Geen wonder dat je dan leest dat er steeds meer mensen extreem rechts zijn. Want steeds meer mensen sluiten hun ogen niet meer en benoemen dergelijke problemen.In mijn ogen ben je extreem naïef als je alle problemen maar onder het grote vloerkleed blijft schuiven en maar net blijft doen alsof ze er niet zijn. In mijn ogen is dat geen oplossing sterker nog, het staat elke eventuele oplossing van de problemen alleen maar flink in de weg.

6 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

In heel Europa beginnen er wijken te ontstaan waar de politie de controle aan het verliezen is en waar het tuig de touwtjes in handen krijgt.Alleen kan en mag je ook dit niet hardop zeggen. Ook dit niet. Ook dit mag je niet benoemen. We hoeven niet meer te zeggen waarom niet. Het spelletje wordt steeds hetzelfde gespeeld.Probleem -> Benoemen -> Kritiek van bekende zijde -> Probleem in doofpot -> Probleeem _> Benoemen -> Kritiek van bekende zijde -> Probleem in doofpot-> Probleem enz enz

4 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

De Chinese Communistische Partij zal altijd zichzelf prijzen. Niets nieuws onder de zon.In elke dictatuur is het een vast gegeven dat de dictator zichzelf prijst. Gelukkig is het ook een vast gegeven dat elke dictatuur eens zal vallen.Stop maar de zoveelste veer in je eigen kont Chinese Communistische Partij. Anderen zullen het niet doen. Maar gedenk dat die veren er niet altijd zullen blijven zitten. Eens zal alles bloot komen te liggen en zal de waarheid aan het licht komen.

1 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Deze wil ik wel 5 keer per dag horen:https://www.youtube.com/watch?v=STKkWj2WpWM

5 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

In Pakistan komt dit werkelijjk honderden keren per jaar voor.Jaar in en jaar uit. Mensen die vermoord worden om helemaal niet. En ook hier staat de wereld erbij, kijkt ernaar, spreekt elke keer weer zijn afschuw uit en doet verder helemaal niets.Dus ook in 2021 zullen honderden mensen in Pakistan om niets vermoord worden om de zogenaamde eer van familie en anderen te redden. Was Pakistan maar te redden op dit gebied.

1 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Reactie op bericht: Vogel slaapt uit tot 6.05 uur

Is het al weer tijd voor de komkommers ?

1 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

En dan nog het volgende:De Amsterdammers en binnenkort anderen in het Westen moeten Mohammed dan nog dankbaar zijn dat hij zijn nachtreis naar Jeruzalem heeft gemaakt op Buraq en vervolgens in de hemel met Allah heeft onderhandeld om het aantal keren dat er op een dag gebeden zou moeten worden naar beneden bij te stellen. In eerste instantie wilde Allah dat er op een dag 50 keer tot hem gebeden zou worden. Mohammed heeft het terug weten te brengen tot uiteindelijk 5 keer.Anders zou de adhan 50 keer per dag geklonken hebben in Mokum en elders. En dan werden die Amsterdammers echt helemaal gek. En ze zijn nu al zo... (nee, zeg ik niet - grapje).

96 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@10Geen macht over de besluiten die genomen worden in de politiek. Dat ben ik wel met u eens.Maar gelukkig nog wel echte macht over hun eigen leven en eigen beslissingen daarin. Als ik zo dadelijk besluit om minder te gaan consumeren is er geen overheid die mij dat kan beletten. Tenminste, dat zal voor hen niet meevallen.

11 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@ 75Helemaal goed. Vergeten en vergeven (als ik dat religieuze beladen woord bij u mag gebruiken ;) )Wel even nog een vraag aan u. Uit pure nieuwsgierigheid van mijn kant. Bekend is dat op het moment er diverse voornamelijk jonge moslims het geloof verlaten. Ikzelf heb nergens ooit cijfers gezien over wat er gebeurt met deze apostaten. Bekend zijn natuurlijk hen die zich gaan uiten op internet en aangeven wat er na de islam met hen gebeurd is. Een bekend voorbeeld zijn de videos van Apostate Prophet die na de islam atheïst is geworden en die ik persoonlijk altijd bekijk op YouTube. Andere getuigen van hen bekering tot christen of andere religies. Heeft u ergens een site waarin cijfers over deze apostaten bekend gemaakt worden na hun vertrek uit de islam ? NIet dat ik uw bewering niet geloof - dat doe ik wel - maar uit interesse van mijn kant.

91 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@67Had ik dat dan beweerd dat het grootste deel van hen die de islam verlaten het christendom gaan aanhangen of een andere religie.Dat heb ik toch ook nergens gezegd ? U moet me geen woorden in de mond gaan leggen die niet uitgesproken zijn door mij. Hou het wel eerlijk.

73 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
2
Meld

@8Maar los van het feit wie moet gaan zorgen voor de ommekeer - ikzelf ben van mening dat iedereen bij zichzelf moet gaan beginnen maar dat terzijde - bent u het er wel mee eens dat er een ommekeer in gedrag en behoeften nodig is ?Als dat zo is - waarom wacht u dan totdat een politicus u het startsein geeft. Als u voor uzelf de beslissing maakt om uw gedrag aan te gaan passen kunt u daar over 5 minuten al mee beginnen. Zo simpel kan het natuurlijk ook zijn. En dan kunt u vervolgens besluiten bijvoorbeeld om niet meer uw stem aan politici geven die enkel blijven uitgaan van meer economische groei en de vernietiging van onze planeet daarbij op de koop toenemen. Zo sta ik er zelf in. Overigens ben ik jaren geleden al met dat proces begonnen. Want een proces is het. Een verandering van gedrag is lastig, dat doe je niet even in 24 uur. Dat vergt tijd.

9 De Vliegende Brabander    
4 dagen geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig