U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
De Vliegende Brabander

De Vliegende Brabander

  • 0 x Bekeken
  • 21 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 3816 Reacties


Opzouten met al die onzin. Er is al onzinnigheid genoeg in onze wereld.

68 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Dat deze man nog steeds aandacht krijgt van velen zegt ook wel iets over de algemeen geestelijke gezondheid van veel mensen.Die baart steeds meer zorgen. Iedere idioot vandaag de dag kan met zijn telefoon van 200 euro en ijn IQ van 80 iedereen tot beroering brengen dagelijks.Om je te bescheuren. Zo triest. Wat interesseert het mij wat een volslagen idioot als Van Doorn er iedere dag weer uitkraamt voor zijn 5000 volgelingen.

67 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Impeach meteen het hele Nederlandse politieke bestel met al die tientallen partijen die nooit iets voor elkaar krijgen en altijd geschokt zijn en vol verontwaardiging over alles wat mis gaat.Dank u.

471 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
7
Meld

impeach maar meteen zo ongeveer alle regeringen die nu in de wereld het voor het zeggen hebben.Zijn we in een keer van dat zooitje ongeregeld af.

470 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
7
Meld

Wanneer gaat de leiding van de verderfelijke Chinese Communistische Partij nu eens eindelijk voorgoed het heropvoedingskamp in.Die partij heeft sinds Mao en zijn culturele revolutie echt al tientallen miljoenen doden op zijn geweten. Een schande dat de wereld economische macht opnieuw verkiest boven misdaden tegen de menselijkheid. Maar de wereld is meestentijds schandalig als het aankomt op het beleid van die zogenaamde wereldleiders. Wereldlijders zul je bedoelen.

188 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Het grote probleem in Nederland dat steeds urgenter zal worden op tal van gebiedenHet is veel te druk. Te veel mensen op een kleine oppervlak die allemaal veel te veel willen.En dat kan op een gegeven moment gewoon niet meer. Daar hoef je niet een academische graad voor te hebben om dat te begrijpen.

5 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

#37Legalisering in Canada laat zien dat de problemen daar nog lang niet voorbij zijn. En ook met de legalisering van prostitutie is gebleken op tal van landen op de wereld dat de misstanden blijven en dat daar de mensenhandel en het gebruik van dwang en minderjarigen onuitroeibaar blijvenDe beste oplossing blijft het terugdringen van het gebruik en het ontmoedigen van het starten van het gebruik. Dat is de beste oplossing voor het individu zelf en zeker voor de samenleving als geheel. Ik begrijp daarbij heel goed dat dit wensdenken zal blijven. De mens stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen, die stoot zich keer op keer. En die laat de steen liggen voor het nageslacht, zodat die zich ook lekker aan die steen kunnen blijven stoten.Drugs zullen altijd mensen in het ongeluk blijven storten. Of die drugs nu legaal is of illegaal. Het effect zal hetzelfde blijven. De mens zal op het einde van de rit er geen baat bij gehad hebben.Uitgezonderd inderdaad de mensen die de drugs wel moeten gebruiken om de pijnen van hun ziekten te kunnen verdragen. Die zullen baat hebben en daar zeg ik verder ook niets van.

51 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
3
Meld

@32U kunt een specifieke politieke partij noemen waarbij de drugscriminaliteit een rol speelt. Maar an kunt u meteen beter spreken over het volledige politieke spectrum en niet enkel over de PVV.Want drugs en drugsmisbruik is al lang doorgedrongen tot alle lagen van de samenleving, tot iedere denkbare gezindte of afwezigheid van gezindte en tot alle leeftijden zo ongeveer en alle sociaal-economische groepen.Vanuit uw diepe afkeer van de PVV richt u uw gramschap altijd op de PVV. Dat is uw goed recht. Maar als u eerlijk wilt zijn en blijven zult u moeten toegeven dat het probleem veel omvattender dan het gebruik van drugs binnen de PVV. Wat is het maar tot zo'n kleine groep beperkt. Dan was er misschien nog een oplossing mogelijk op termijn. Nu is het meer het beperken van de schade voor het individu en de samenleving als geheel.

45 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@3Maar er zijn ook mensen die niet naar die Formule 1 gaan kijken maar er wel leven. En die kunnen ook wel een anti-smog masker gebruiker. En niet alleen gedurende die onbelangrijke Formule 1 wedstrijd.

4 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@24Ik denk dat de heer Rutte echt wel het onderscheid weet te maken tussen een genotsgebruiker en een patiënt die drugs gebruikt.Iemand die morfine tegen de pijn neemt noemen we ook geen gebruiker.Sterkte voor u. Moet vreselijk zijn om pijn te hebben. Ik begrijp uit u bericht dat u neemt tegen de pijn.

30 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
4
Meld

Formule 1 is niet belangrijk. Als de bosbranden enkel de Formule 1 zouden bedreigen zou het nog goed te overzien zijn allemaal. Maar al die bosbranden overal op de wereld bedreigen iets veel wezenlijkers. En dat baart wel grote zorgen.Onze toekomst.

2 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@6Ik ben het niet vaak met Rutte eens maar nu 100%.Iedereen die drugs gebruikt en daarmee de criminele drugsindustrie in stand houdt is mede schuldig aan de misdaden die met die drugsindustrie gepaard gaan. Je kunt wel altijd met de vinger naar de ander blijven wijzen. Maar als je de wereld echt wat beter wilt maken zul je toch echt met jezelf moeten beginnen. Dit laatste slaat niet op u persoonlijk voor alle duidelijkheid. Maar op ieder van ons. Allemaal.

23 De Vliegende Brabander    
ongeveer 1 maand geleden door De Vliegende Brabander
7
Meld

@ 289U hebt hem verdiend. Ik kom hem u graag brengen en hem u om de hals hangen.Laat even als reactie uw adres achter en ik kom langsvliegen…..Ondertussen mag u alvast plaatsnemen op het erepodium....Ennn… staat u al in de houding en met de hand op het hart ?Komt ie - speciaal voor u:https://www.youtube.com/watch?v=uMHbAKvPJkU

291 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@259U kunt zo meedoen aan de wereldkampioenschappen van 'Generaliseren voor gevorderden'.Ik geef u een goede kans om hoge ogen te gooien. Heeft Nederland er alweer een wereldkampioen bij. Ladies and gentelemen….. and the winner is from the Netherlands.... Pelikaan.Dient wel bijgezegd te worden dat er geen islamieten aan dit wereldkampioenschap meedoen. Omdat ze dat haten. Die haten alles. :)(We lachen er maar een keer mee. Een dag niet gelachen...)

263 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
3
Meld

Hulde voor deze pastoor.Een dienaar van God moet zijn medemens liefhebben en het beste toewensen. Iedere dienaar van God, laat staan een dienaar die God een belofte heeft gedaan.Hij zal bakken haat en afkeer over zich heen blijven krijgen. Maar ook Jezus Christus droeg geen bloemenkrans maar een kruis. Ook Jezus Christus werd niet gelauwerd maar gemarteld en gedood. En de leerling staat niet boven de meester. Het is voorzegd. Ook de leerling zal vaak gehaat worden door de wereld. Maar vandaag is de haat overal zo manifest en alom tegenwoordig dat zelfs de gevoeligste persoon er een beetje immuun voor dreigt te worden. Je verschiet er vandaag de dag bijna van als je een dag van je leven kunt doorbrengen zonder haat of afkeer voor de ander ergens te moeten zien of horen of lezen.

21 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Een bericht waar je blij van wordt. Dergelijke berichten zouden veel meer in de media naar voren moeten komen.Natuurlijk zijn er onder de meer dan 1 miljard islamieten honderden miljoenen mensen die geen mens kwaad toewensen of kwaad doen en enkel God willen dienen vanuit hun religieuze overtuiging.En met het redden van mensenlevens en het liefhebben van je medemens dien je God op de beste manier.

97 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
3
Meld

Ik als christen herdenk elke dag het offer dat God zelf heeft gebracht. Hij heeft er zelf in voorzien door het lijden en het sterven van Zijn Zoon. En met mij meer dan honderden miljoenen christenen.En ik zal God elke dag blijven danken voor dat offer tot mijn laatste snik. Amen.....

5 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
2
Meld

Sommige islamieten menen dat zij betere mensen zijn dan niet islamieten op basis van hun religie.Sommige blanke menen dat zij betere mensen zijn dan niet blanken op basis van hun huidskleur.De meeste mensen weten gelukkig dat zij niet beter of slechter zijn dan andere mensen - op basis van hun menszijn.

86 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@30Iedereen is anders. Ik kan niet genieten van een wedstrijd tussen tegenstanders met een groot niveauverschil. Wedstrijden zoals Ajax tegen Emmen laat ik aan me voorbij gaan. Jij niet. Helemaal goed.Dus.. geniet van de wedstrijden van Ajax. Ik denk dat ze dit jaar op hun sloffen kampioen gaan worden. Kon wel eens heel snel beslist zijn allemaal deze competitie.

33 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@ 18Ik sprak ook in zijn algemeenheid Klokkenspel.Ik zeg ook niet dat het de schuld van Ajax is. Natuurlijk niet. Iedere club probeert zo veel mogelijk geld binnen te harken. Dat kun je Ajax niet kwalijk nemen. Ik zeg enkel dat vele voetbalwedstrijden door het verschil in begroting zo ontzettend saai en voorspelbaar worden. Mij maakt het daarbij geen moer uit of het om Ajax of PSV of Barcelona gaat. Het is jammer van het voetbal.Even gekopieerd uit een ander artikel verderop over de wedstrijd van Ajax tegen Emmen van gisterenavond:Zonder een centje pijn heeft Ajax de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie in winst omgezet.Ik had liever gelezen. Na een spannende en boeiende wedstrijd wist Ajax gisteren haar eerste competitiewedstrijd tegen Ememen in winst om te zetten.Volgende week uit tegen Venlo. Ook weer een ongelijkwaardige wedstrijd. Geniet ervan Klokkenspel als je dat kunt. Ik kan dat steeds minder bij dergelijke wedstrijden. Of het nou om Ajax gaat of PSV doet er daarbij niet toe. Het niveauverschil is vaak te groot (hoewel het niveau van PSV op dit moment ook niet is om over naar huis te schrijven - lijkt nergens op). Maar... Je begrijpt waarschijnlijk wel wat ik probeer te zeggen. Anderen zullen dat niet begrijpen.

19 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@ 86Geef toe, het domein van 18 are is ideaal om vrienden en familie uit te nodigen. Met de twee gasthuizen kan je hen ook makkelijk te slapen leggen (in het geval dat de resem slaapkamers in het huis onvoldoende zouden zijn).Even geplukt uit het artikel van de link

87 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Off topic. Richard Gere is oud geworden als je naar de foto's kijkt. Maar goed nieuws. Hij beschikt wel over de middelen om enkele mensen te kunnen helpen met het soort woning waarin hij doorgaans zelf verblijf houdt:https://www.zimmo.be/blog/2015/09/02/het-landhuis-van-richard-gere/

86 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@4 moet @5 zijn in mijn reactie. Sorry.

17 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@4Jij weet dat ik een PSV supporter ben. Alles wat ik over Ajax zeg wordt altijd uitgelegd als jaloezie of rancune. Maar ik ben serieus in wat ik zeg. Als er in plaats van Ajax PSV had gestaan had ik precies hetzelfde gezegd. @6Ajax speelt in Nederland en speelt per seizoen iets meer wedstrijden tegen een tegenstander die het niveau van een Real Madrid of Juventus niet haalt. Tegen wie spelen ze komend weekend ? Niet tegen Real Madrid of Juventus. Dan spelen ze uit tegen VV Venlo. Spannend !!! Worden weer knikkende knieën voor de Ajax supporters. Als ze dan maar 3 punten pakken. Zal moeilijk worden. Laat me niet lachen. Gaat toch nergens meer over.

16 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
2
Meld

@70Of reden te meer om eens naar de oorzaken van al die migratie te kijken en proberen met zijn allen daar iets aan te gaan doen.Als je serieus denkt dat je op termijn de komst van tientallen miljoenen wanhopige mensen die niets te verliezen hebben in een globale wereld waarin je binnen enkele uren aan de andere kant van de wereld staat kunt tegenhouden..... dan moet je dat vooral serieus blijven denken.Maar het afgrendelen zal hoogstens op korte termijn tot resultaten leiden. Het zal voor de lange termijn geen oplossing zijn. Er komen binnen nu en enkele decennia nog 3 miljard mensen bij in een wereld waarin de vruchtbaarheid van landbouwgrond jaarlijks afneemt en de problemen door klimaatwijzigingen groter en groter worden. Grendel dan maar eens je grenzen af met regelgeving. Succes....

71 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

En dan sta je met je megasalaris van 5 miljoen op een zaterdagavond tegen Emmen te voetballen.Het is zo jammer dat de tegenstander nooit dergelijke salarissen op tafel zal kunnen leggen en dus ook nooit een volwaardige tegenstander zal kunnen zijn op het voetbalveld. Voor de Ajaxsupporters is het allemaal mooi en prachtig. 5-0. Maar voor de objectieve supporters is het al snel dodelijk saai om steeds weer van die wedstrijden te moeten aanschouwen tussen ongelijkwaardige elftallen. Op het gegeven moment zal zich dat gaan wreken in de aandacht voor het voetbal. Dat is een kwestie van tijd. Dan gaat het op de Formule 1 lijken van nog niet zo lang geleden - de winnaar die al voor aanvang van de wedstrijd vaststaat. De kampioen die al voor aanvang van het seizoen bekend is.

4 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
4
Meld

Het vraagstuk van de migratie zal de komende decennia wereldwijd alleen nog maar grotere problemen met zich meebrengen als door klimaatgevolgen en overbevolking op tal van plaatsen op de wereld nog meer mensen zullen gaan migreren. Wat we nu zien en meemaken is nog maar de voorhoede van wat komen gaat als de situatie niet drastisch gaat veranderen.

69 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Ik vind persoonlijk de nummer 1 van de lijst de slechtste film die ik in mijn leven heb gezien over de holocaust. Te ongeloofwaardig. Te ver bezijden de realiteit. Hetzelfde geldt voor de nummer 4 uit de lijst. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Wat mij persoonlijk het meeste heeft geraakt blijft Shoah van Claude Lanzmann direct gevolgd door Schindler's List.

1 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Links zal dan steeds meer handen kunnen gaan vasthouden. Want er komen in Europa en ook in Nederland steeds meer orthodoxe islamieten. En in de wereld gaat de islam de grootste religie worden rond het midden van deze eeuw.Nou links... succes ermee...

54 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@23Vervolg:En dat u hier zo veel bijval krijgt voor een reactie zoals van u. Ik verschiet nergens meer van op NK - dat heb ik al lang afgeleerd - maar het blijft steeds opnieuw schokkend om te zien.

60 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
8
Meld

@23Zeg dat maar tegen al die duizenden politieke gevangenen die dankzij Amnesty International nu nog leven doordat zij via internationale druk van Amnesty International vrij kwamen vanuit mensonterende omstandigheden in het verleden.Ik heb in het verleden jaren brieven geschreven voor Amnesty International en doe ook nu nog mee met internationale acties via internet.Ik snap een dergelijke reactie zoals die van u totaal niet. Dat u het op onderdelen mogelijk niet eens bent met Amnesty International kan ik nog begrijpen. Maar dat u een totale organisatie die zoveel goeds heeft gedaan voor de aandacht op mensenrechten wereldwijd en die zoveel mensen tijdens haar bestaan daadwerkelijk heeft geholpen wegzet als waardeloze gasten. Het gaat mijn verstand te boven.

59 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
9
Meld

Iedereen die de vrijheid van demonstratie een warm hart toedraagt zou ook deze demonstratie moeten accepteren. Het recht van demonstratie geldt niet enkel als er demonstraties gehouden worden waarbij jij je volledig kunt vinden in het onderwerp van de demonstratie. Want dan zou dat hele recht op demonstratie niets meer dan een wassen neus zijn en super hypocriet.Kom maar op met die demonstratie. En deel maar veel nikabs uit als je daar blij van wordt.

9 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@5Ik ken geen enkele van de velen kerkverlaters in Nederland die door het verlaten van de kerk vervolgd zijn geworden of buitengesloten zijn door hun omgeving.Maar er zullen bij Jehovahs een ook in de VS best wel mensen te vinden zijn waarbij dat wel gebeurd is. Jammer verder dat u spreekt van sprookjesboek. Laat de ander in zijn waarde zonder gebruik te maken van denigrerende zelfstandige naamwoorden. Ik zal nooit denigrerend zijn over de visie van de ander - ik zie daar het nut niet van is. Kritiek oké. Maar altijd dat denigrerende... waarom nu toch. Maar... we leven in een vrij land. Als u blij wordt van het gebruik van de term sprookjesboek moet u dat vooral doen. U zult er hier de duimpjes voor op elkaar krijgen. Maar bij mij niet. Dat zult u begrijpen.

7 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Het doet me deugd om te lezen dat er meer christenen zijn in China dan leden van de communistische partij. Ondanks alle onderdrukking en repressie.En voor de leden van de Chinese communistische partij. Het communisme zal verdwijnen, Christus niet. Die was, is en zal zijn. De communistische partij was niet, is, en zal niet zijn @1 Enkel met dwang. De communistische partij heeft dwang nodig om iedereen binnenboord te houden. Kiezen voor Christus kan enkel geschieden vanuit de vrije wil. Iedereen kan zo uitstappen zonder enige vorm van repressie of geweld.

4 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
4
Meld

@9Hier op NK wordt niet getolereerd dat er iets positiefs over Turkije gezegd wordt. Alleen al zeggen dat het een mooi land is om doorheen te reizen zorgt voor ontzettend veel duimen naar beneden.Het is maar goed dat ik niet meer duim. Ik blijf Turkije een prachtig mooi land vinden, ondanks Erdogan en ondanks de sentimenten hier. Het is simpelweg mijn mening waarmee niemand het eens hoeft te zijn.:)En ik heb bij mijn reizen in Turkije in het verleden nooit schurken ontmoet. Maar ik ben ook nog lang niet overal in Turkije geweest. Daarvoor is het land eenvoudigweg te groot.

14 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
30
Meld

Turkije - wat een prachtig land als je er doorheen reist.En wat veel ontzettend lieve mensen die er wonen. Daar verandert Erdogan met zijn vaak wanstaltige beleid niets aan. En Johan Derksen gelukkig ook niet.

7 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
45
Meld

@6De eenvoudigere oplossing is om je medemens niet meer zo te haten dat je bereid bent hem te vermoorden. Haat is het probleem. En misschien komt die haat wel door massa-immigratie of wat dan ook. Maar het blijft haat voor je medemens die aanzet tot al het leed dat steeds weer over deze wereld komt.In duizenden liedjes is de oplossing voor onze wereld al bezongen. Iedereen kent ze. Iedereen zingt met ze mee. Maar zo velen blijven haten en een afkeer van de ander hebben. Dus zal het steeds opnieuw overal fout blijven gaan en zullen de tranen nooit opdrogen en het leed altijd blijven bestaan. Het is de mens zelf die steeds blijft kiezen voor zichzelf boven de ander stellen en de ander afwijzen. Everybody knows the way....https://www.youtube.com/watch?v=nvvFNzfXLFE

17 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

Even opgezocht:Indonesië schijnt nog 100 miljoen hectare tropisch regenwoud over te hebben op dit moment:Bron:https://www.indonesie.nl/indonesie/reisgids/natuur-indonesie/regenwoud/De trend van ontbossing van de afgelopen 50 jaar (nu gaat overigens de ontbossingen nog sneller vaak) doorgerekend naar de toekomst zou dit betekenen dat rond 2086 het tropisch regenwoud in een land als Indonesië volledig is verdwenen.Dit zou betekenen dat zo ongeveer de laatste generatie mensen geboren gaat worden die nog zo ongeveer tropisch regenwoud kan zien in een land als Indonesië. En dan is het voorbij.

5 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@ 3Even in het juiste perspectief plaatsen hoeveel 74 miljoen hectare is:Volgens het CBS bedraagt de totale oppervlakte van Nederland 4.152.800 hectare. Het totaal oppervlakte van de Nationale parken in Nederland bedraagt ruim 130.000 hectare. (Ter vergelijking: de provincie Utrecht beslaat 143.290 ha.) Daarmee is meer dan 3% van het totale oppervlak van Nederland aangemerkt als Nationaal Park. (Bron: Wikipedia - lijst van Nationale Parken Nederland)

4 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Meer dan 74.000.000 hectare regenwoud verdwenen in Indonesië in 50 jaar tijd.Cijfers waar je toch elke keer weer stil van wordt als je ze leest. De vernietiging gaat echter gewoon door - niets lijkt de waanzin op deze wereld meer te kunnen stoppen. Is er al een jaar aan te geven wanneer een land als Indonesië geen tropisch regenwoud meer heeft ?

3 De Vliegende Brabander    
3 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@14Naar af en toe een stukje eerlijk vlees tegen een eerlijke prijs. Die veel hoger zal liggen dan nu.

17 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@8Als u tig keer zo veel voor een stukje varkensvlees gaat betalen en bereid bent veel minder varkensvlees te consumeren per jaar is dat heel goed mogelijk. Dan moet de mens zijn natuur ook gaan aanpassen. Van elke dag heel veel vlees willen eten tegen zo'n laag mogelijke kosten. Wat dat is wat er nu speelt.

14 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@6Ik begrijp dan dat u alle varkensboeren in Nederland persoonlijk kent ? Ik ken er slechts een paar. En die hebben echt binding met de dieren maar zijn financieel geketend aan het systeem. Niet meedoen is failliet gaan. Zo simpel is de keus. Met een paar varkens red je het niet. Investeringen zijn duur. Schaalvergroting is de enige manier om nog een boterham te kunnen verdienen.En iedereen wil dat stukje varkensvlees ook met deze dagen zo goedkoop mogelijk op de BBQ. Dat is de situatie.

10 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
3
Meld

@4Die boer is er kapot van. Reken maar. Gaat je echt niet in de koude kleren zitten zo'n dergelijke ramp.Maar het systeem met al die grote stallen met vele op elkaar gepropte dieren is gewoon compleet verrot. In woon in de gemeente waarvan Milheeze deel uitmaakt - de gemeente Gemert-Bakel. Als je alleen kijkt in deze gemeente hoeveel dieren daar gehouden worden. Gewoon absurd. En als je dan kijkt naar buurtgemeenten zoals Deurne. Het is ongelofelijk dat dit systeem in stand gehouden blijft worden.

5 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

En wat is er al veel dood en gesneuveld in de natuur.De forse regenbuien komen eigenlijk al veel te laat.

1 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Die mensen wonen toch samen. Waarom niet gewoon thuis ?Ik blijf dit zo ontzettend raar vinden. Mensen die bij elkaar wonen die elkaar via internet feliciteren, zeggen hoeveel ze van elkaar houden en andere dingen die privé zijn. Ik zie ze al tegenover elkaar zitten aan de keukentafel. De ene die het berichtje verstuurt via Instagram, de ander die het ontvangt.En dan samen kijken hoeveel likes ze ontvangen. Aan sommige dingen van deze tijd zal ik nooit wennen. Te vroeg geboren. Te nuchter.

1 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

@ 38Beste Bleke Betty,Dat stel ik zeer op prijs. Dank u wel. Ik ga de bronnen zeker bekijken en doornemen.Fijne dag met wat u gaat doen.

39 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
1
Meld

@81U gaf eerder aan dat wij met een verkeerde bril naar het islamitische begrip dood kijken.Ik heb u enkel gevraagd of u die verkeerde bril van ons hoofd wilt halen en de in uw ogen juiste bril op onze neus wilt zetten. Ik heb u niet gevraagd citaten te verdedigen. Die kunt u ook niet verdedigen. Die staan gewoon in de Koran. Voor iedereen die de moeite neemt na te lezen. Hetzelfde geldt voor mijn bewering over het lot van de Joden op het einde der tijden in de islamitische eschatologie. Gewoon te verifiëren voor iedereen die de moeite neemt.

82 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Soennieten die een Sjiitische moskee in brand steken in Australië.Welk een triestheid Down Under.

1 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld

Veel ongelukkiger kon ook niet meer.Hopelijk voor haar blijft ze zich beter voelen. Heeft een ontzettend zware periode in haar leven achter de rug. Ik denk dat ze op geestelijk gebied een enorme fout maakt door de islam te omarmen.Maar ieder mens heeft een vrije wil en een vrije keus. En zij kiest voor islam nu. En dat moeten we respecteren.

4 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
0
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig