Geert Wilders reageert woedend na protesten UvA - NieuwRechts.nl (nieuwrechts.nl)


Geert Wilders heeft op X woedend gereageerd op de protesten rondom de Palestina demonstraties rondom de Universiteit van Amsterdam en de vernielingen en het geweld in de stad. "Nederland is er klaar m ...

door smurf in Politiek  ·  71 Reacties

  • 15
  • 486x gelezen
Reageer met een Emoji
4
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47
Nederland en neutraliteit behalve als het om de handel gaat.
In de jaren 1920 werd door de Nederlandse firma NV Ingenieurskantoor voor Scheepsbouw (IvS) uit Den Haag, een aantal onderzeeboten ontwikkeld. Dit bedrijf was een schuilfirma voor de Duitse bedrijven AG Vulcan Stettin, Germaniawerft in Kiel en AG Weser in Bremen. Duitsland mocht in die tijd volgens Internationale verdragen geen onderzeeboten ontwikkelen en liet dit door de Nederlandse firma doen. Na de bouw van twee schepen voor de Turkse marine bij de scheepswerf Fijenoord in Rotterdam, werd eind jaren 1920 een onderzeeboot gebouwd bij de scheepswerf Echevarrieta y Larrinaga in Cádiz, Spanje. Deze E-1 werd in 1930 te water gelaten en getest door Duitse, Spaanse en Sovjet ingenieurs. De E-1 werd later aan Turkije verkocht als Gür (1935). Een verbeterde variant, de E-2-klasse resulteerde in drie voor de Sovjet-Unie gebouwde schepen in de Srednyaya-klasse (S-klasse). De technieken gebruikt bij de E-1 werden later door de Duitsers toegepast bij de bouw van de Type-I U-boot, waarmee de E-1 in feite het prototype voor de Type I werd.[1][2]
https://www.tracesofwar.nl/articles/list.asp?id=83

2
51 Defcte burger

In 2018 en 2019 , mijn eerste jaar op de universiteit, schreef ik er al over hoe een aantal hoogleraren en docenten (ruziezoekers die collega's probeerde te intimideren en zo macht binnen het bestuur te krijgen) hun vakgroepen doordrenkten van ideologie in plaats van wetenschap. Studenten spanden ze voor hun karretjes. Toen noemden ze zichzelf SJW's (Social Justice Warriors), nu 'woke'.
Nu is duidelijk wat je krijgt, als je vijanden van de vrije wetenschapsbeoefening laat infiltreren in het wetenschappelijk onderwijs. Media jubelen deze academische charlatans al jaren toe.

Er zaten de afgelopen dagen wel degelijk veel studenten tussen de demonstranten. Het waren niet hoofdzakelijk beroeps reltrappers van buiten.
We zien hier de coalitie van totalitair links en totalitaire islamisten in actie. Diezelfde coalitie probeert ook van het momentum gebruik te maken om de dubbelpartij GL - PvdA beter in zijn greep te krijgen. Frans Timmermans die hier machteloos tegenover staat, zal de vlucht naar voren wel kiezen en roepen dat hij klaar staat om de formatie over te nemen.

In dat geval zal , vanwege de verhoudingen in zijn partij , de eerste prioriteit van het kabinet Timmermans I zijn "bestaanszekerheid voor zelfmoordterroristen". (Sarcasme.)

DvD

4
52 duurendaal

@52 We zijn als Nederland dan toch wel ver afgegleden DvD.

2
53 smurf

@49 Ha, een moslim!

4
54 spookrijder

@49 Ook al zou dit zo zijn. . . . Alles beter dan politici die in de greep zitten van islam-aanhangers of erger nog zo'n blaaskaak van DENK.

3
55 LoydMorris

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaien

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

3
56 OudMaarNietDood

@52 m post
@53 smurf

Ik heb het de afgelopen jaren zien groeien. op Nederlandse uni's en ook wel indrukken gekregen van buiten Nederland. Al kan ik vanzelfsprekend niet zeggen hoe het vóór 2018 ging.

Maar vooral sommige vakgroepen 'sociale wetenschappen" komen meer in de buurt van "Totalitaire Ideologieën".
De ellende is dat er vele belangengroepen omheen zitten die de misstanden voeden en in stand houden. En de buitenwereld blijft liever onkundig.

DvD

4
57 duurendaal

@57 Nou ja... Waarop baseer je dat de buitenwereld liever onkundig blijft? Het gaat hier over belastinggeld dat uitgegeven wordt aan zaken waar waarschijnlijk maar weinig belastingbetalers achter staan. Het lijkt me een kwestie van tijd voordat iets of iemand daar echt op gaat duiken. Je zag wel wat er bij de NPO gebeurde. Ook voor de NPO worden inmiddels de messen klaar geslepen om het straks op het hakblok weer enigszins in orde te maken. Het kan lang duren, maar aan alles komt een eind DvD. Ook aan de woke gekte.

2
58 smurf

@57 m post
@58 smurf

Gaat 'woke' stoppen of komt hetzelfde extremisme terug onder een nieuwe, trendy naam ?


De vergelijking tussen de uni's en de NPO is wel een goede. Rond de NPO komen veel belangen samen van overheid, politiek en tal van organisaties die hun boodschap uitdragen via de NPO. Dat geeft de NPO omgekeerd invloed bij al die instellingen. Er zijn veel bestuurders bij de NPO die ook weer deels afkomstig zijn uit politiek, overheid en belangenclubs. Men is verweven met elkaar. Elders in de traditionele media zijn vergelijkbare patronen waarneembaar.

Aan de uni's klonteren dezelfde belangen samen. Politiek, NGO's, media, pressiegroepen, buitenlandse contacten (bijv. China). Met name bij de sociale wetenschappen wordt ideologie onderwezen, maar ook bij faculteiten talen, bijv. wanneer het niet-westerse talen en culturen betreft. Of sommige rechtenstudies. Die laatste vakgebieden hebben natuurlijk wel een hardere kern. Je moet een taal leren of een rechtsstelsel, maar de inkleding er omheen is wel ideologisch gericht.
Moet U er bij rekenen dat veel mensen graag prat gaan op hun academische contacten en dat de oud-studenten van hoogleraren/ideologen zelf weer op strategische posities terecht komen. Ik denk dat U er wel een voorstelling bij heeft, hoe onuitroeibaar sommige dingen zijn.

Mijn voorspelling is dat er nog meer vrije wetenschap gaat sneuvelen aan universiteiten en veel extremistische onzin van hoogleraren-fantasten gaat worden gedoceerd. Totdat mensen hun kinderen er niet meer naar toesturen, - maar ouders weten nu vaak van niets -, en bonafide wetenschappers peer reviews doen verschijnen over het werk van de charlatans.

DvD

2
59 duurendaal

@50


Ook Poetin wilde zich aansluiten bij de rest van Europa en Nato, het is destijds door de VS afgehouden en in plaats daarvan begon de VS met continu Russische belangen te vertrappelen.


https://www.theguardian.com/world/2021/nov/04/ex-nato-head-says-putin-wanted-to-join-alliance-early-on-in-his-rule

https://www.washingtonpost.com/archive/politics/2000/03/06/putin-says-why-not-to-russia-joining-nato/c1973032-c10f-4bff-9174-8cae673790cd/

1
60 Vageali6888

@60
Maakt niets uit wat poetin wilde.
Hij was en is niet te vertrouwen en daarom ging het niet door.

4
61 Snorrie

@61

'Wij' zijn tegen alle toezeggingen in met onze zwaarbewapende knokploeg1500 kilometer richting Rusland opgeschoven sinds 1991, niet Rusland richting ons..

0
62 Vageali6888

@60 Mja...

Is het overigens niet zo, dat Zelenski z'n hele leger top aan het schoonvegen is? Iedereen moet vertrekken.

Ik denk dat de huidige staf het niet ziet zitten. En Zelenski moet van het Westen door. Zoiets?

0
63 smurf

@59 Bij jouw Kafkaëske gevoelens kan ik me wel iets voorstellen. Een diep soort betonrot in de instituties, alleen de perceptie telt, etc... Mja... als we kijken naar het Vaticaan. Dat instituut heeft het ook lang volgehouden. En het is er nog steeds. Overal worden nieuwe vaticaansteden opgetuigd. Of ze nu Vaticaanstad heten of HeadQuaters van de VN. Dat is inderdaad een steeds verder doorrottend kwaad. Maar goed... men wil nu misschien van de verplichte Duitse kerkbijdrage af. Ik denk dat dat toch een zware klap gaat worden voor het Vaticaan.

Maar je hebt dus wel gelijk voor wat betreft dat die diepe rot bijna onuitroeibaar is. Of het nu bij een uni is of wat breder wat bij voor organisatie dan ook.

1
64 smurf

@62
Vorige week was het nog 1200 km. Zit je al aan het bier Vage?

3
65 Feldwebell

@62
En dat zonder ook maar 1 mm de russische grens overgestoken te hebben.
Dus die mongoloïde dwerg heeft geen poot om op te staan.

3
66 Snorrie

@66

Jij zou rustig slapen als er een enorme zwaarbewapende knokploeg van je aartsrivaal aan de voordeur staan? Slaap lekker kindertjes, niets aan de hand ?

0
67 Vageali6888

@67
Ik wel.
Maar ik ben dan ook geen paranoïde lamlul die graag tsaar over het groot russische rijk wil worden.

4
68 Snorrie

@65

De Russische grens in Oekraine is 1200 tot ruim 1800 kilometer van midden Berlijn verwijderd, die 1500 km is een mooi gemiddelde.

0
69 Vageali6888

@68

paranoïde?

Zijn dat niet types zoals jij die het de hele tijd over dat groot Russische rijk hebben terwijl hun eigen maatjes tegen afspraken in half Europa opnamen in hun rijk ?

0
70 Vageali6888

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaiend

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

2
71 Snorrie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Offtopic

@763 Ja, want die is tegen heel de trans-community en alles XD : https://www.youtube.com/watch?v=SJUhlRoBL8M...

16 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Nighthawk
Muziekdraadje

Sergio Mendes & Brasil '66 - Fool On The Hillhttps://www.youtube.com/watch?v=swvTnJRGT5k...

25 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Nighthawk
Muziekdraadje

Words of Wonder/Get Up Stand Up feat. Keith Richards | Playing For Change | Song Around The Worldhttps://www.youtube.com/watch?v=biGm7nUgisA...

28 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

eh
UAE main destination for smuggled African gold, report claims

Hij zei dat grote hoeveelheden gesmokkeld goud worden witgewassen via de VAE.vervolg#1:India en Zwitserland bleken de twee andere grote bu...

30 minuten geleden geplaatst door eh

eh
UAE main destination for smuggled African gold, report claims

uit artikel:Marc Ummel, hoofd grondstoffen bij Swissaid en een van de auteurs van het rapport, had echter kritiek op het regelgevingslandschap...

31 minuten geleden geplaatst door eh

Querido not
Offtopic

@762 Heeft het kindje Jezus je dat opgedragen?...

32 minuten geleden geplaatst door Querido not

Malinois
Feyenoord-aanwinst stelt zichzelf voor: 'Dat mogen mensen van mij verwachten'

Twente had dit slimmer moeten aanpakken.Nu vertrekt hij transfervrij terwijl hij wel iets gekost heeft....

36 minuten geleden geplaatst door Malinois

Rooibos
Nederlandse oorlogsvrijwilliger omgekomen in Oost-Oekraïne

Zag deze week, al een paar dode franse huurlingen en dode noorse huurlingen in de loopgraven liggen, op telegram. De navo heeft dus al boots...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

Rooibos
Muziekdraadje

Captain & Tennille - Do That To Me One More Time , 1979, HD remasteredhttps://www.youtube.com/watch?v=z_XfJyrNLRQ...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

Malinois
Nederlandse oorlogsvrijwilliger omgekomen in Oost-Oekraïne

@12Ik geloof daar maar weinig van.Stel dat de AIVD of MIVD zou weten dat hij daar heeft gediend en na een jaar weer terugkomt in Nederland...

1 uur geleden geplaatst door Malinois

NK. App
Indian Sex Vidoes ComBest Anime With NudeViejas FallandoHindi Aunty XvideoBoy Boy Sex VideoPor VidFree Pirn CideosNoodlemagezineSnxprnGay Porn VidsAjvr-196Fire Force TamakiGhost Xxx VideoMia Khalifa PornaSexual Black PornVermangapornoHd Sexual PornSt Peach NudeMausi XvideoSex With AnimalTeenage Les PornBrazzers.xomPeitos HentaiTry Not To Cum PornNsked TitsBengali Aunty Blue FilmCumshot In SleepPonstar XxxHot Massage Porn VideosHot Bhabhi Ji XxxSexy Nude BollywoodPunjabi Blue Film Punjabi Blue Film Punjabi Blue FilmTajeethot PornRevista SexyCestflixAmatrice Francaise SexeBig Titted Women NudeGay Porn CsrtoonRicheal CavaliAmazon Manhandle PositionFeet Licking PornMale Porn VideosGym Sex ComPornôs TubeHard Fuck Porn VideosSuperman Sex VideoBollywood Hot Xxx VideoBrazzer Sexy Porn VideoLesbian TribGloryhole Swallow 2023Cougars CummingFive Nights At Freddy's 3d PornCharlotte SinAplicación Para Ver PornografiaBhabhi BeegRacheal DarrianMegan Fox PornosFake Taxicab PornSambapofnoHuge CockSexx Video HotMature Lingerie PornReal NudesLiz Jordan DadcrushFemboy RedditShalu Menon SexBest Gay PornXvideos Of Indian GirlsStormy Daniels 2023Lenatheplug LeakedSex Com TeluguScx VideoDare Taylor NudesSleepy Sister PornNude Women SexyEscortindexFilme Pornor Com NovinhaXxx Party Sex VideoDesi XvedeoRunning Train On GirlfriendShameless Sex VideosDase SaxeMiyakalifa New VideosDarrell Jones PornHot StripteaseReal Porn TeensTürk OnlyfanslarıVideos Porno IncestoLick Feet GirlfriendXnxx HoneymoonHindi Saxe VideoCelebjaredHottest Movie PornHentai CafeXvideo Gay AmdorOrgy Dome Burning ManFamily SexyXxxesperanza GómezSexy Picture DpTs WscortTrannysurprisePics Of Big BoobiesAbha Paul WebseriesWww Sex Viedos ComAnal Dog KnotTranny Sucking DickSherlyn Chopra New PornVivastreet.comLela Star BrazzersSexy Video Sex Sex VideoBen 10 Cartoon SexFunniest RedditsGames SexIndian Latest PornLarkin Love FutaChatutbayeHot Aex VideoKylie Jenner FeetHnxxDeepthroat CompolationAngel Youngs TwitterTanssexual PornSdmua-062Ava ElfieBig Tit Lesbian StrapPornstar Kristal SummersAnimated Cartoons PornGonwildaudioBody Paint NudeEbony Porn BbcManipur Women NakedPornoswingersHd Bf Video SexyShemalebeautifulFutani PornAo Vivo NuaNude CampXxx Rated MoviesBig Boobs Porn ComBootyass PornLance Hart PornstarReddit JoiShemale.comLeaked Celeberty PornBondage SexualGuys Suckin CockHindi BalatkarGame Of ThronespornPornstarassAlison Tyler Videos