@51 "Dat er geen plek zou zijn is onzin. " Oh ja, omdat er zoveel plek is slapen mensen weer op de grond, stoelen etc. Al maande...
ON topic: "Russia display captured Western combat vehicles during the 9 May parade in Moscow" https://armyrecognition.com/ukraine_-_ru...
@47Dat is dus steeds het probleem met Van der Burg: jij beloofd veel maar het gebeurt niet of hij kan het niet waarmaken.Dat er geen plek zo...
Nee hoor, want dat staat gelijk aan werken....
@8 Ja, maar dat gaat stoppen als er op grote schaal CO2 wordt opgeslagen....
@5@6The Free Thought Project: thefreethoughtproject.comxThe Last Great Stand: thelastgreatstand.com (zie MBFC) De "I" zit tussen de...
ad 47 : dat werkt heeft heedt de praktijk uitgewezen. >> dat werkt NIET heeft de praktijk uitgewezen. ...
@3 Oh ja, er staan 'ons' vast situaties te wachten die ongekend zijn, en waar 'we' toch mee zullen moeten omgaan. En dat met aantal g...
@5Ach ja, " hetzelfde woord".Maar niet dezelfde krant....
@3 Je laat net duidelijk weten dat je bij https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssitesNiet verder gekomen bent dan de kop!...
Ik ook wel, eigenlijk.
Moet er wel satésaus bij.
Of, als ik eens in de tijd een beetje bescheiden wil zijn met de smaakmakers, op zijn minst wat sesamolie tegen de droogte.
Voorgerecht:
Kaviaar met blini's en zure room
Oesters geserveerd met champagne vinaigrette
Carpaccio van wagyu-rund met truffelolie en Parmezaanse kaas
Broccoli rijst en kip
Soep:
Kreeftenbisque met een vleugje cognac en room
Truffelsoep met verse kruiden en crostini
Broccoli rijst en kip
Hoofdgerecht:
Gegrilde kreeft met boter en knoflook, geserveerd met asperges en hollandaisesaus
Filet mignon met een rode wijn-portsaus, geserveerd met aardappelpuree en seizoensgroenten
Geroosterde eendenborst met een sinaasappel-gemberglazuur, geserveerd met wilde rijst en geroosterde wortelen
Broccoli rijst en kip
Dessert:
Crème brûlée met verse bessen en muntblaadjes
Chocoladetruffeltaart met een laagje gouden blad
Aardbeien Romanoff met vanille-ijs en slagroom
Broccoli rijst en kip
Wijnarrangement:
Champagne als aperitief
Chardonnay bij de voorgerechten
Pinot Noir bij het hoofdgerecht
Sauternes bij het dessert
Broccoli rijst en kip
@2 Dat lijkt me toch meer het menu wat Frans Timmermans naar binnen werkt, niet prinses Beatrix.
Ik heb ooit gelezen maar dat is al in de tijd dat ze nog koningin was dat ze vooral gek is op pasta gerechten.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.