Iraanse politie treedt nog harder op tegen vrouwen zonder hoofddoek (welingelichtekringen.nl)


De Iraanse politie heeft aangekondigd vanaf nu harder op te treden tegen vrouwen die in het openbaar geen hoofddoek dragen. De politie is een nieuwe campagne begonnen om strenger toe te zien op de str... ...

door Nieuwskoerier in Overig  ·  45 Reacties

  • 16
  • 342x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En hier zien we steeds jongere meisjes in zo’n afschuwelijk vrouwonvriendelijk gewaad over straat lopen. . .

5
1 LoydMorris

@1 Ah. . . Twee blinden of figuren die nooit buiten de deur komen, reageren ook. . .

4
2 LoydMorris

@1 Inmiddels al 3 engnekken die kleine meisjes in bizarre vroegmiddeleeuwse kledij willen frommelen omdat ze anders niet met hun klauwen van ze af kunnen blijven. . .

5
3 LoydMorris

@3 Drie keer een min van mij omdat je je medeforumgebruikers weer loopt af te zeiken.

17
4 Bop

Dan krijg jij van mij een min omdat jij het goedkeurt dat vrouwen geen rechten hebben binnen de islam. Waardoor zelfs hele kleine meisjes de dupe worden van sexueel gefrustreerde kereltjes die zelf niet na kunnen denken.

5
5 LoydMorris

@5 Weer vul je dingen voor mij in zonder dat je dat ergens mee staven kunt. Wat ben je toch ongelofelijk dom als je het alleen van je onderbuik hebben moet.

12
6 Bop

Terecht.................................................... 😱 😱 😱

3
7 Benzardi

@4
Dus je geeft indirect toe minimaal 3 accounts te hebben.

4
8 ongelovenloos

@8
Nu even tellen hoeveel reacties van dezelfde persoon boven @4 een min hebben gekregen.
Daarna nog even nadenken.

4
9 Snorrie

@8 Nee slimmerd. Zie reacties 1, 2 en 3.

7
10 Bop

En heeft Amnesty al van zich laten horen, acties van feministes, XR die hoofddoeken voor de ambassade in de fik gaan steken of zich aan het melkmeisje met hoofddoek vast gaan nieten of id? Sliske Halalsema die in de bres springt... of te water dat mag ook natuurlijk, zwem de wereld rond om vrouwen (rechten) te bevrijden...
Nah.... doodse stilte. Vrouwen zijn alleen maar een vleesproduct in die landen en dat vindt moslinks helemaal prima. Die denke: 'opkomen voor die vrouwen daar?' ben je gek, nog even wachten en we meppen die vrouwen hier ook in de verpakking, nog even volhouden.

3
11 Bleke Betty

@1
Welja., ik zag vanmiddag nog zo'n gezin een veel te jonge 'vrouw' met een sacherijnige onbeschofte kerel die haar de winkel door duwde, 2 kinderen een joch strontvervelend overal aan zitten en door de winkel rennen, en een meisje van hoogop 8 ook in de doeken. Want ja stel je voor dat mannen *kots* zich niet meer kunnen beheersen, rapalje. Optyphen met dit soort achterlijke religestoorde gekken. En vd week had ik ook een aanvaring van zo'n marokkaanse ettertje met zxijn vriendje van ? iets van 12 jaar oud. Zaten met hun vieze pisvingers aan de broodjes te klooien, in een zakje doen en weer terug en weer andere pakken... ik zei er wat van en op mijn Bleke Betty toon en vocabulaire, die etterbakken keken mij niet aan ik denk omdat ze mij zo haten, want het was zeker niet uit schaamte, alleen dat meelopertje, een autochtone koter die zat 'ja mevrouw u heeft gelijk bla bla bla' Afin ik koop die broodjes ed niet meer. Ze verdommen het om die tangen te gebruiken, net als met zelf snoep afwegen heb ik dit ook al een paar keer gezien. Nee, dank u wel. En ook dom zonder toezicht, want dat kan je zelf wel invullen.

4
12 Bleke Betty

Vreemd dat de Nieuwe Nederlanders nog steeds die knoopdoek omtrekken. Daar dan mee rondlopen zo trots als een pinguin op zijn nieuwe staartveren. Die mensen kijken vast naar Teheran II ... 😟

4
13 Slavink

* Steekt een pallivlag op

5
14 Schildpad

@1 vanmiddag was ik op de markt in Leiden, daar ben ik geboren en getogen (ik ben dus een Leidenaar ...) op de markt. Wordt ik aangestoten door iemand, ik draai me om, een mini-moslima. Hoofddoek strakker dan het elastiek van mijn boxer, een rood jasje van Brons, wel een mooi gezichtje en wat zag ik toen ik vol respect (!) naar de straatstenen keek, ze droeg een glanzend leren broek ..... Wat moet dat worden met die meiden ...?

4
15 Slavink

@15 En heb je nog een patatje bij "frietvoorjedeur" genomen toen je op de markt was? Die staat op zaterdag tegenover de oude V&D. Dat kan ik je echt aanbevelen want dat is net als bij Bram Ladage in Rotterdam van eigen verse aardappels gesneden en zelf vers voorgebakken. Dus niet zoals normaal in de frituur van die kant en klaar voorgebakken patat uit de vriezer.

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/sszinByYK5Q45-ciAZQooE56ezikgQBruL3ECaPZCuVJWun7EKJ7tSAS3SRNV3mzJsUym-K3dm6FLxYriT8Y4reMET_dg67aZk4ZJ2Ttk4_hXkmNrFc2VfeJQQi3gw

0
16 rebo

@6
Constant hoofddoeken hier blijven verdedigen, maar in het Westen wèl commentaar hebben op wat er in Iran gebeurd.
Hoe hypocriet ben je dan?

5
17 Strongoli

Hebben Yesilgöz en al die andere deugers, al weer een plukje van hun haar afgeknipt? 😡

4
18 Strongoli

@8
Dat was al min of meer bekend, maar evenwel goed opgemerkt 😉

4
19 Strongoli

@16 zeker, Rebo, volgende keer ga ik daar naar toe, patat halen bij de Hoogstraat. Zoals vandaag strand ik voor de nootjes op de Karnemelsbrug na koffie bij Anne en Max op het Gantetje maar ik koop liever niet bij Tetouan. Ik ga staan staren naar die jongens en moslima's. Doe ik liever niet dus koop ik cashew ongezouten bij Boer Bas, dat kijkt rustiger. Wel aardig, die jogens van Tetouan gaan na werktijd op de fiets naar huis. In de Tuinstadwijk waar ik ze later zag aankomen, sommigen op een omafiets ... Dat is vast handiger, die omafiets als je met een moskeejurk aan wilt opstappen ... 😎

4
20 Slavink

@17 Geldt ook voor jou. Jij moet het ook alleen maar van je onderbuik hebben. Daar ga je blijkbaar heel stom van lullen.

9
21 Bop

@20 ”😂😂😂 en dan fietsen ze ook nog eens wijdbeens in die jurken, echt geen gezicht 😂

1
22 Marrie1

Wat vreselijk voor al die vrouwen en meisjes. Je zal maar lekker je bos met haar in de wind willen laten wapperen. En omdat zo'n stuk komeinie heeft besloten dat er vanaf 1979 een grote lap op moet, ben je als vrouw nu nog steeds de klos als je zelf wil beslissen hoe je er bij wil lopen.
Ik hoop voor hen dat ze in verzet blijven komen. Eens zal het toch wel moeten lukken dat ze zelf kunnen beslissen wat ze op hun hoofd willen dragen. Hun eigen haar, of een verplichte grote lap.

2
23 VBOH

@19 Alleen bij hele domme wantrouwende mensen. Eén heeft dat bedacht en de rest van het domme volluk gelooft dat. Zoals jij. Naar opruiertje.

7
24 Bop

@20 Ja maar ik ben niet zo op noten. Het is trouwens al weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst op de Leidse markt was.

0
25 rebo

@22 jij ziet ook alles ... 😎

1
26 Slavink

@26
Ik kan er ook niks aan doen 😁 het valt me gewoon op als ik ze inhaal op het fietspad.
I

1
27 Marrie1

@25 ik ben op cashewnoten, advies van de dokter: "Slavink, moe in de lendenen? Cashewnoten maar wel zonder zout, uw hart heeft al zo geleden, dus, geen zout ..." en dan ga ik bij de jongens van Hartelvelt makreel kopen: "Hee, meneer (!) Slavink, makreelfilet? Haring in dillesaus? ..."
Wat me dan opvalt dat jongeren nog steeds Leids spreken. Niet zozeer de woorden maar dat Óhh, jaaH?" Als ik thuis zeggen ze het al: "Oh je bent weer in Leiden geweest, bij Bar Lokaal wijn zitten zuipen, man, man, dat leids ..."

2
28 Slavink

@4 als er iemand eng is, Bop dan ben jij het wel... 😎

4
29 Slavink

@27 inhaal op het fietspad, kijk je dan om ...?

2
30 Slavink

@23
Ik hoop gewoon dat Ali Khamenei en zijn handlanger nu een drone of raket op hun kop krijgen.

0
31 Marrie1

@30
Nee, natuurlijk niet, ik zie ze voor mij fietsen, en zet dan gewoon mijn accu in een hogere stand, en scheur ze dan voorbij.
😁

1
32 Marrie1

@31
Reken daar maar niet op. Dat figuur zal wel over een hele comfortabele schuilkelder kunnen beschikken.
En dan nog, gaat er één heen, komt de volgende op de been.
Zo gaat dat bij die ayatollah's.

1
33 VBOH

212 herkenbaar verhaal, je ziet het voor je. Wat ik raar vind, ze lopen hier de vrieskist met halal-eten voorbij maar gaan bij de snoepschappen staan smoezen, bril op, hoofddoek nog wat aangetrokken maar toch met winegums naar de kassa.

3
34 Slavink

@23 ik schreef het van de week al, ik parkeer en voor me stopt ook een auto en parkeert in, scheef maar ja, het was ook een vrouw die bestuurde. Goed, ze stappen uit, Midden-Oostentypes en echt, buiten trekken ze een lap hun hun tas en doen die over hun hoofd en bedekken hun haar. Ik schreeft toen al van in de auto niet maar buiten wel moslima ... 😎

2
35 Slavink

@32 oké maar wat zien die jurkfietsters als jij ze voorbij scheurt?
Van de week, na het einde van dat vasten zag ik hier kerels met een lap om, een soort van oud gordijn op een omafiets. Pas later vroeg ik me af of ze dan ook een dameszadel op die stang hebben geschroefd. Echt, kerels in een jurk, met zo'n adidasbroek er weer onder en dan van die blote sandalen. Nog even en ze eisen parkeerplekken op voor hun kameel, voor als ze gaan bidden ... 🐪 🐪 🐪

2
36 Slavink

@33
Ja, die ayatollah's hebben de wapens en de macht, zijn handlangers zullen er alles voor doen om dat zo te houden.

1
37 Marrie1

@35
Triest toch? Net alsof ze in de auto niet zichtbaar zijn voor de buitenwereld.
Nou zie ik er ook veel rijden die zelfs in de auto de hoofddoek ophouden.
Moeten ze natuurlijk zelf weten. Maar als ik die protesten uit Iran zo beschouw, vraag ik me af hoeveel vrouwen hier in Nederland vrijwillig, en omdat ze het zelf zo graag willen, hun haren bedekken.

2
38 VBOH

@28 Ja maar dat Leids praten dat is enorm verslavend. Ik weet het nog van mijn broer toen hij in Leiden op de MTS zat. Dat hij binnen de kortste keren ook Leids ging praten met die rollende R. En ik heb een collega gehad die al twintig jaar niet meer in Leiden woonde maar nog steeds heel erg Leids sprak.

1
39 rebo

@29 Oh echt? Ik probeer mij nu heel erg een slavink in een zwembroek voor te stellen. Een kleine roze. Brrr .... da's pas echt eng. 😱

7
40 Bop

@37
Ja helaas wel. 🤨

1
41 VBOH

@39 ja, herkenbaar. Mijn of liever onze tante Antonia (Tonny voor intimi) sprak keurig Nederlands. Werd ze boos dan pakte ze uit met leidsche scheldwoorden en die toon, echt, je herkende dan de 5 talen sprekend stenotypiste even niet meer.

Het is mooi, het Leidsch, dat zangerige en nogmaals zo opvallend, vind ik dat jongeren dat ook nog steeds doen.

Als ik in Leiden ben geweest dan komt het Leids gewoon weer terug en dat terwijl we thuis geen Leids spraken. Net op het toch heel diep van binnen is ingedaald en bewaard.

2
42 Slavink

Waarom vermoed ik nou dat dit een bericht is om Iran in diskrediet te brengen, zulke berichten komen altijd tevoorschijn in geval het goed uitkomt.
Dit, ondanks het feit dat ik de pest heb aan religieuze regimes.

2
43 Sarcoff

Het is wel een fijn land daar als je hoofddoek maar niet vergeet anders ben je de klos.

1
44 welofniet

@44
En ook lange mouwen en lange broekspijpen en je moet als vrouw ook geen felle kleuren dragen. Aparte zitplaatsen in metro en treinen voor alleenreizende vrouwen en in taxi's moeten ze achterin zitten. Vrouwen mogen ook bepaalde beroepen, sporten en politieke functies niet uitoefenen. Wel hebben ze officieel recht op onderwijs, werk en zelfs stemrecht maar in alles spreekt het dichtstbijzijnde mannelijke familielid (voogd) voor hen. Vrouwen krijgen ook alleen een paspoort met toestemming van de man etc. In het land waar je niet mag dansen en waar vrolijkheid is verboden is de vrouw echt een tweederangs mens.

1
45 Reconquista

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@28 "Ik ben nl. niet zo van mensen verraden"Wie zegt dat @27 een mens is? Wedergeboorte is volgens mij niet besteed aan mensen. 😉...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Ayaan Hirsi Ali en de Amerikaanse schrijver Robert Spencer stellen dat er wel gematigde moslims bestaan, maar geen gematigde islam en dat fundam...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Linkse Schotse regering valt uit elkaar: coalitieakkoord beëindigd - NieuwRechts.nl

Zo er sinds 1 april een nieuwe censuurwet van kracht in Schotland. Met deze wet kan de rechter zeven jaar gevangenisstraf opleggen aan al burger...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

aNTOON - oLIVIAhttps://www.youtube.com/watch?v=dditG7h5SnY&t=14s...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Olivia
Muziekdraadje

Blues Brothers: Soul Man https://www.youtube.com/watch?v=FTWH1Fdkjow...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Elvis Presley "Hound Dog https://www.youtube.com/watch?v=aNYWl13IWhY...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Mammas Don't Let Your Babies Grow Up to Be Cowboys https://www.youtube.com/watch?v=-hDoF2onYlw...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

(Ghost) Riders In the Skyhttps://www.youtube.com/watch?v=nOWjX4BpC24...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Randy Travis & Josh Turner Perform "Your Manhttps://www.youtube.com/watch?v=tfN7lZJhK8U...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Apache / 8 year old Olly busking guitar / Chesterhttps://www.youtube.com/watch?v=JRzi6VOUpzU...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Sıs PornFree Xxx ChatSaree Strip PornDani Daniels OutdoorXxx VideSkylar Vox VrJohnny Sins And Breckie HillDo My Wife PornPorn Video TernBj VideosHindi Bhasha SexAhsaas Channa BoobMom Night XnxxSubmissive Teen PovBimbo RedditRani Ka SexHelen Parr NudeWww Xxx Indian SexChinese Sex FamilyIndian Mature Aunty XxxSexwith MotherPorn Lesbian SeductionSkip The Games.comHqporner.coomRosszlanyokSite Film XInfluencersgowildLeitorizakayaRechelle MarieSis And Bro XxnxCute Babe SexVideo Call Sex ChatPornstarmodelAsian Porn CompilationBollywood Movie XxxHindi Sexsi VideoWoman With Octopus TattooWww PornovoX Hindi Sex VideoTransangelsKayla KadenSaree Girl SexBest Incest MoviesPorn Image HindiLesbianporn HotVideo DecpornoNaurto Gay PornFacesitting OrgasmAnh's KitchenMagic Movies XxxThenipslopLittle BuffbabeSunny Le XnxxEmma ButtpornJoi CaptionLightskin DoggystyleGirlfriendgalleriedNew Bhojpuri BfHello Google Sexy VideoAunty Affairs VideoManga PornographiePornhigh HeelsFingering TechniquesOdia Xvideo ComMuslim Xxx MovieLala Ivey PornHandjob In MassageJayythicknessNene02.comShakeela Sex Video HdStarfire PornBf Sexy VStreaming PornsVishnupuri ColonyHot Sex Sister And BrotherHd Mia KhalifaOld Lady Sexy Blue FilmStepmom FacesitGames.informares.comOnly Fans SexoInari VachsLeaked Celebrity PhotosMujeres De PornosKissing With SexyQorno VideosXhamster WebcamSarajay SexForcedsex AnalLanarohades PornSpit Roast PornhubElla Knox BbcAtk ModellsRoxysdreamHd BeastialitySnapchat Porn AccountNude SexualXev Bellringer NewestArabelle RalphelHot Mom Romantic Sex VideoSusu Jpg NudesJulia Burch NufeXxxtecherEve Sweet CreampieHollywood Actress Leaked MmsIndian Wedding Night PornShameless Porn VideosAll In The Family PornRekha Mona Sarkar HotAshemaletube.comkChat De SexoSakura NakedRedhead NakedBdsm Sex ToysCouple FuckingImhollydayXnxx With MaidRoyd 120 JavPamela Rios HdPorn Video UtubeFriends Wife BlowjobPorna TubeCurvagecaseyFantasy XxxHeroine Heroine SexHeidi Klum PornBbyboyblakePorndealsFetishislandAughty MachinimaShruti Hassan Hot BoobsPriyanka NudeFamily Stokes SexFull Porn VideisEscprtsAdult Work AppAnna MalleFemboy NakedPov BigboobsGlory Hole RanchKamasutra Movie Sex VideosForced EjaculationFree.pornDjatoya ComWhat Is A Rim JobTurkish SexDehati Sex Video Full HdStepmom Forced PornMy Family XxxBf Sex Movie HdNew Marriage Porn