Wilders hekelt stijgende asielinstroom, wil 'nul concessies' (msn.com)


DEN HAAG (ANP) - PVV-leider Geert Wilders heeft vrijdag ondanks de radiostilte die de formerende partijen hebben afgesproken fel gereageerd op de stijging van het aantal asielzoekers dat de komende twee jaar naar Nederland komt volgens nieuwe prognoses van het demissionaire kabinet. De ins ...

door wildersfan in Politiek  ·  75 Reacties

  • 18
  • 407x gelezen
Reageer met een Emoji
6
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@28 Geen last van enige realiteitszin, dat is wel zeker.

5
51 Hendrianus

@51 Dat alle media anti Wilders zijn, geeft aan hoe machtig de islam inmiddels is.

3
52 wildersfan

@52 Of hoe stompzinnig de plannen van Wilders zijn. Zo stompzinnig, sluiten moskeeen, verbieden Koran, Nexit, asiel stop, etc. dat er eerst gesprekken nodig waren over de grondwet met de PVV.

5
53 Hendrianus

@53 Dat geeft dus duidelijk aan dat het allemaal te ver is doorgeschoten met de islam.

2
54 wildersfan

@50
Het geeft alleen maar aan dat de PVV bereid is om water bij de wijn te doen en de PVV kiezers realistisch genoeg genoeg zijn om dat in te zien. En dat zullen de andere partijen ook moeten doen. Er is geen enkele coalitiepartij die zijn eigen verkiezingsprogramma in zijn geheel zal kunnen uitvoeren.

Het is de PVV kiezer vooral te doen om de koopkracht en de massa-immigratie en als we daar iets aan kunnen doen door wat minder belangrijke standpunten te laten vallen dan vind ik dat als PVV stemmer geen enkel probleem. Het is ook alleen maar links die daar over zeurt in een tamelijk wanhopig poging om een wig te drijven tussen de PVV en haar kiezers. Alsof die zich nog laten beïnvloeden door extreem links.

3
55 Reconquista

@55 In Wilders 1 zal in de eerste plaats alleen maar gaan over het vervangen van ambtenaren die anti PVV zijn door pro PVV ambtenaren. Dus daar kan men nooit hoge verwachtingen van hebben. Wilders 2 zal misschien gaan over minder asieleisers. En Wilders 3 zal de klap op de vuurpijl zijn. Effectief gaan we dus nog 10 jaar lang massale asielmigratie zijn. Zelfs als Wilders de premier mag zijn. Wilders 3 zal pas effectief zijn. Maar dan zijn we dus 10 jaar verder. Dan hebben we dus inmiddels 2 miljoen extra asieleisers in ons land.

2
56 wildersfan

@56
Ik hoop wel dat het iets sneller gaat dan 10 jaar maar ik maak me geen illusies. Het ontvlechten van de asielindustrie en asielwetgeving zal inderdaad jaren gaan duren. Maar het begin is in ieder geval gemaakt.

2
57 Reconquista

@57 "het begin is in ieder geval gemaakt"

Wat precies is dat dan?

5
58 Wedergeboren

@55 "Het is de PVV kiezer vooral te doen om de koopkracht en de massa-immigratie"

Als dat zo is dan kun je ongeveer bij elke politieke partij terecht want het baart vele partijen zorgen. De PVV laat niet wat minder belangrijke standpunten los maar standpunten die veel kiezers trokken waaronder de de-islamisering.
De PVV kent geen leden en dus ook geen congres dus een woord van zal Wilders niet bedreigen. De PVV onderafdelingen houden zich ook koest want teveel kritiek betekent ontslag. Dan zijn de centjes in gevaar.

4
59 Hendrianus

@55      "Het is de PVV kiezer vooral te doen om de koopkracht"

Ach zo ...
Daarom stemde zenatuurlijk tegen het bevriezen van de huurstijging.
Tegen het extra verhogen van het minimumloon
Tegen het afschaffen van het eigen risico
...

5
60 Wedergeboren

@57 " Het ontvlechten van de asielindustrie en asielwetgeving"

Luchtfietserij. Verdragen, grondwet, politiek niet reëel.

Het eniga wat binnenkort wellicht kan/mag (met dank aan het Eu-migratiepact) om de asieilinstroom eventueel te beperken, is het het afkopen daarvan, à 20k per asielaanvraag.
Wil je er 15.000 minder toelaten, dan gaat dat jaarlijks 300.000.000 miljoen EURO kosten.

3
61 Wedergeboren

@59 ,

"Als dat zo is dan kun je ongeveer bij elke politieke partij terecht want het baart vele partijen zorgen. "

Dat is overdreven (of bedoel je vooral de koopkracht?).

Partijen als D66 roepen zelfs dat we meer immigranten toe moeten laten, omdat ze nog steeds geloven dat je alles kunt oplossen met méér en fabeltjes van eeuwige groei. Bij GL-PvdA wordt het idee dat er te veel mensen hiernaartoe komen ook niet echt serieus genomen.
Veel andere partijen zeggen misschien wel dat de migratie omlaag moet, maar doen vervolgens ook wat anders, zoals de VVD.

Dus nee, je kunt niet bij zowat iedere partij terecht. En het handjevol kleine partijen waar je wel echt terecht kunt als je minder migratie wil (Ja21, FVD), die krijgen precies dezelfde kritiek als de PVV.

1
62 progressiefliberaal

@59
""Als dat zo is dan kun je ongeveer bij elke politieke partij terecht want het baart vele partijen zorgen.""

Welke partijen dan? BBB en JA 21 zitten wel aardig in die richting maar voor de rest is het niet veel. PVDA/GL en D66 willen alleen maar meer immigratie en klimaatarmoede. VVD en CDA hebben de afgelopen jaren laten zien daar geen enkel probleem mee te hebben. NSC vertrouw ik voor geen cent en Omtzigt blijft zo wazig dat je nooit precies weet wat hij nou echt wil.

2
63 Reconquista

@59
""De PVV laat niet wat minder belangrijke standpunten los maar standpunten die veel kiezers trokken waaronder de de-islamisering.""
'
En nogmaals, het is alleen links die daar over klaagt. De PVV kiezer heeft geen enkele moeite om minder belangrijke punten te laten vallen. Sterker nog het trekt alleen maar meer kiezers. De PVV groeit verder naar 49 zetels in de peiling.

2
64 Reconquista

   
"Wat betekent de triomf van de PVV voor je portemonnee?"
https://dit.eo.nl/artikel/pvv-geert-wilders-grootste-partij-wat-betekent-dit-voor-economie-nederland

5
65 Wedergeboren

   
"Wat kan de politiek doen om de migratie te beperken?"
https://nos.nl/artikel/2495473-wat-kan-de-politiek-doen-om-de-migratie-te-beperken

5
66 Wedergeboren

@57 Nou ja... als Geert al alleen maar een aantal ministers mag leveren, al is het er maar eentje. Dan hebben we al een voet tussen de deur. Daar gaat het om. Als er 1 pvv binnen is, dan trekt die ene pvv'er de volgende groep pvv'ers naar binnen. En die volgende groep, daarvan trekken de leden ook weer nieuwe pvv'ers naar binnen. Het is een waterval effect. 😉

0
67 wildersfan

@67 ,

Denk wel dat daar meer voor nodig is. De officiële staatsinstituties zitten vol met mensen met heel andere overtuigingen, voor wie feiten vaak ook nauwelijks terzake doen.
En ze maken deel uit van een veel breder, hecht netwerk aan door linkse ideologie gedreven instanties die elkaar allemaal adviseren, naar elkaar verwijzen en rustig frames verzinnen voor elkaar om de eigen 'waarheid' maar te blijven verkondigen.

Zo kan het gebeuren dat een welbekende linkse professor aan de UvA selectief shopt in data, daarbij aangehaald wordt door de NPO om zijn onzin te verkondigen en een VN-pipo en clubs als het Verwey-Jonker-instituut die op bestelling van een ministerie nog even een welgevallig rapportje over migratie afleveren.

De verkiezing winnen was een belangrijke stap, vooral ook om het taboe van op de PVV stemmen eraf te halen.

Maar het was pas de eerste stap in een lange reeks overwinningen die nodig is. Een minister mogen leveren, gaat daar nog weinig tegen helpen.
Er moet vooral flink gesnoeid worden in al die (gesubsidieerde) instanties - de NPO saneren, idioten zoals die VN-clown weren, de opdrachten aan dat VJ-instituut stopzetten - zodat wat overblijft ook weer neutraal hun werk kan doen.

1
68 progressiefliberaal

@68 Klopt, maar pvv ers zijn als de rijstkorrels op een schaakbord: 2^64 = 1.84467440737E19 rijstkorrels.

0
69 wildersfan

@63 Zoals ik het zie doet Omtzigt alles en dan doet Geert alleen migratie en islam. De ideale mix.

2
70 wildersfan

@62 Daar heb je wel gelijk in. Ik vergat het aandeel arbeidsmigranten, daar oordelen partijen inderdaad verschillend over.

0
71 Hendrianus

@71      "arbeidsmigranten, daar oordelen partijen inderdaad verschillend over"

Ongeacht hun oordeel: de EU kent o.a vrij verkeer van personen.

2
72 Wedergeboren

@72 Daar zitten wel voorwaarden aan vast,
"Het recht van Unieburgers om langer dan drie maanden in een andere lidstaat te verblijven, blijft gebonden aan bepaalde voorwaarden: EU-burgers die geen werknemer of zelfstandige zijn, hebben alleen recht op verblijf indien zij over voldoende bestaansmiddelen beschikken, om te voorkomen dat zij ten laste komen van de bijstandsregeling van het EU-gastland, en indien zij een ziektekostenverzekering hebben. Studenten en personen die een beroepsopleiding volgen, hebben ook recht op verblijf, evenals (onvrijwillig) werklozen die zich hebben ingeschreven als werkloze.

Na een ononderbroken legaal verblijf van vijf jaar verwerft elke EU-burger een duurzaam verblijfsrecht in de ontvangende lidstaat."
https://www.europarl.europa.eu/factsheets/nl/sheet/41/vrij-verkeer-van-werknemers

1
73 Hendrianus

@73 Dank je Hendrianus. Ja dat klopt en is mij bekend. Het punt dat ik slechtes trachtte te maken is dat je ze niet tegen kunt houden.

2
74 Wedergeboren

slechtes >>slechts

0
75 Wedergeboren

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Muziekdraadje

The Dramatics ME & MRS JONEShttps://www.youtube.com/watch?v=vO0fmjHhSVY...

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Let op: WhatsApp kan geen video’s versturen op Android-toestellen

Klopt. Werkt bij mij ook niet meer.Komt er een nieuwe update?...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Schildpad
Hof VS oordeelt dat staten transgenderoperaties moeten vergoeden

Gezondheidszorg of compleet doorgedraaid maakbaarheids syndroom?...

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Olivia
Muziekdraadje

Dramatics Whatcha See is Whatcha Gethttps://www.youtube.com/watch?v=bA_0R-nCc-I...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

LoydMorris
Activisten verstoren Europees verkiezingsfeest in Maastricht: ’Oorlogscrimineel’

Oppakken, dit zooitje en verplicht naar deze documentaire laten kijken. . . . https://www.youtube.com/watch?v=zAr9oGSXgak...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Olivia
Muziekdraadje

@3114 👍. Four Tops - Still Waterhttps://www.youtube.com/watch?v=TCVMTQcALpk...

5 minuten geleden geplaatst door Olivia

ongelovenloos
Rien vergat waar hij zijn auto parkeerde, zijn familie zoekt nu al 10 dagen

https://www.duic.nl/algemeen/gezochte-auto-teruggevonden-maar-op-hele-andere-plek-dan-waar-massaal-gezocht-werd/...

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

eh
Amin Maalouf: ‘Een nieuwe wereldorde ontstaat vaak pas na een grote ramp. Dat mag je de wereld niet toewensen’

Wikipedia .. Amin Maaloufhttps://nl.wikipedia.org/wiki/Amin_Maalouf...

7 minuten geleden geplaatst door eh

hytsonn
Hoe het kleine Bhutan een hoofdrol speelt in de strijd tussen India en China

Ik was op zoek naar de beste investering opties en heb gezocht naar de beste websites waaruit beleggers kunnen kiezen. Er zijn waarschijnlijk en...

11 minuten geleden geplaatst door hytsonn

NK. App
Desi Porn BfVintage ErotticaPaige Van Zant NudesXxxdindinGabbyloves333Jessica Bangkok PornBigboob AnimeMiss PrincesskayIndian Full Length Porn VideosHindixxxcomRae Lil Black BbcMum And Son Sexy Video ComCelebleaksJidi West PornBlackmail Free PornCelebrity Nip AlipBig Tited Porn StarsXnxx.com MomSexy Nude BlondiesLatest Xxx Porn VideosParis Hilton NudesKenzie Reeves DaddyCummed In PantiesCeleb JSexo Con Una TransexualXxx Com VedioMy Wife NudeBesch VoyeurXxx FrenchUk[unting.comAssistir HetaisLucie EildPregnant Teenager PornPorn Hub VrSierra Mccormick NudeIndian Aunty XxnxJapanese Full MovieCherry.tvGandi Baat XxxSunny LeOld Man Licking PussyPorn PlaboyXxxx FreeBest Hentai ManhwaEbony Porn BisexualLuscious LouisAssam Sex StoryAnime FutaFamilyincestJapanese CumswallowBig Onion BootyJuegos HentaiNewgrounds Porn GamesPov BjAllie Rae Onlyfans LeakedDesi Porn FilmYonitaleFree Maturw PornStep Mom Nuru MassageLitererotica SearchDanbooru PopularAisexyJanie Decarlo NudeXnnnxPainfulanal PornForced 3d PornMia Kalifa SuckingMia Malkova BangbrosMilf Sex PornDraft PornDeepthroat Porn GifBeat Only Fans LeaksChubby RedheadpornNaked SwmingBoruto HentaiiFree Full Brazzers VideosXxx Video MNsps JavSunny Leone Sex BoobsSex New TeluguTittie FlashersBusty Mom PornBlack Love Making PornPublicagent Big TitsMotherless WebsiteBob TvJapanese Yoga XxxHumiliating BondageTeens Love BlackcocksXnxx HairyHd Nude PicsDevar Ne Bhabhi Ko PelaFoot Licking PornDesi Porn Hidden CamV2phReddit TiktoknsfwGay Monster CockBendoverDesi Marwadi Sex VideoVhaturbayeWww Xxx Video Download HdWww Bazzers ComBigpussy MomIzzy Green VideoPakistan Viral PornOriya Sex Video ComJav EngsubHindi Full Hd SexBest Pornstar ComBeauty BlowjobBest Indian Sex Video ComSpy Cam NakedBoundhub.comLocanto MxFree Naked PicturesTwitter Aletta OceanShemale PorCherry Crush PhubSensual BlowjobsEvil Toon중국 야동Bus Sex Video DownloadAfrican PussyCrystal Rae PornBig Ass Girl SexDesi Indian Homemade PornSisscoring PornKeep Sucking After CumJav Porn MovieVideo Beurettes.comSex Video ShootingXxxvideodeshiJayn OsoSxcy VideoFree Porn XixxBhabi Hot RomanceLeabians SeducingJuicy ClitorCameltoe RearTik Tok 18 AppNegras XnxFamily Guy Lois NakedWww Fuq ComMia Khalifa Sexy HdSasha Paradise PornDanny D New PornInstagram PawgTwinks DpImage PornographicMia Khalifa Porn Movies