Agenten voorkomen blokkade Politie Den Haag zit Greta Thunberg dwars: klimaatactiviste opgepakt voor A12 (telegraaf.nl)


DEN HAAG - De beoogde blokkade van de A12 in Den Haag door klimaatactivisten van Extinction Rebellion is zaterdagmiddag vooralsnog geen succes. De demonstranten die de Utrechtsebaan, het laatste stuk van de A12 bij Den Haag willen blokkeren, worden tegengehouden door de politie. Meerdere a ...

door LoydMorris in Binnenland  ·  84 Reacties

  • 30
  • 542x gelezen
Reageer met een Emoji
9
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@41
Ook al heb je dit soort stoornissen of medische aandoeningen, dan kun je nog steeds mooi of lelijk zijn.
Dus wat wil je nu eigenlijk met dat gezeur over pesten? Dat is helemaal geen issue hier, dat naak jij er zoals altijd weer van.
Ik blijf erbij dat dat deze persoon, lelijk is. Zowel qua uiterlijk, als in haar gedrag, haar stoornissen buiten beschouwing gelaten.
En als jij haar zo leuk en knap vindt, jij je zin. Smaken verschillen.

3
51 Strongoli

@46 Ja joh, ze kan er prima tegen, denk jij, en daarom is het okay om haar zo op haar uiterlijk af te zeiken? Wat weet jij daar nou van, of het haar al dan niet zou boeien? Zoiets doe je gewoon niet.

11
52 Bop

@49 Vreemde houding, vind ik dat.

11
53 Bop

@52
Ik denk niet dat ze er tegen kan. Ik weet het zeker. Autisten, zoals Greta en ikzelf, die geven geen ene moer om hun uiterlijk. En het interesseert ons helemaal niet wat iemand daar van mag vinden.
En ik kan als vrouwelijke auti aan haar uiterlijk zien dat ook zij geen ene malle moer over wat voor opmerkingen dan ook om haar uiterlijk geeft.

3
54 VBOH

@50 Het gaat om de denigrerende manier waarop hier over Greta Thunberg wordt gesproken. Daar heeft een hevige liefdesrelatie geen zak mee re maken. Ik zou weleens een mooie roman over een heftige liefdesrelatie tussen een gepensioneerde vrouw en een jongen van 20 willen lezen trouwens. Een oudere man met een jonge meid is al zo geaccepteerd.

9
55 Bop

@51 Ik heb het je al vaker gezegd. Je bent te dom om het te begrijpen. Ik blijf er trouwens ook bij dat jij lelijk bent.

9
56 Bop

@54 Wat knap van je, dat jij dat kunt zien. En generaliseren is dan zeker ook een "auti" dingetje?

10
57 Bop

"Die dook, na te zijn weggevoerd in een stadsbus, vervolgens vrijwel direct opnieuw op bij het protest."

Zo snel weer terug? Dan zal ze waarschijnlijk met een auto teruggereden zijn. Maar dan toch zeker een elektrische auto en geen auto met fossiele brandstof?
Iemand die het weet? Die onzekerheid knaagt aan mij 😝

3
58 Graaier1000

@57
Mens hou toch eens op met dat hoog van de toren blazen. Je lijkt wel een gifkikker.
Ik generaliseer niet. Ik herken een mede auti aan haar uiterlijk in een filmpje van het journaal. Phoe phoe wat generaliserend zeg.

3
59 VBOH

@59 Jij denkt voor alle mensen met autisme te kunnen spreken. Dat slaat natuurlijk nergens op. Je kunt blijkbaar beter kritiek geven dan ontvangen.

11
60 Bop

@52
Je maakt er weer een heel drama van. Iets wederom om niets. Ik maak een opmerking en pief-paf-poef, daar reageer je dan weer als een dolle stier op.
Mag ik je er even op attenderen, dat hier door anderen, ergere opmerkingen zijn geplaatst over haar en dat je daar nauwelijks op reageert?
Ik zal maar even niet opmerken, hoe jij hier bij iedereen overkomt, met je getrol altijd. Je weet zeker, dat jijzelf geen evenbeeld bent van deze Gretha? Zou namelijk zomaar kunnen. Veel van diezelfde "overeenkomsten".
Adios maar weer met je getrol en oninteressante commentaren, waarbij het item (hoe verrassend), altijd maar weer naar de achtergrond moet verdwijnen.

5
61 Strongoli

@55 O maar die gevallen zijn er anders al Bennie. Zo las ik dat Madonna een vriend heeft die 35 jaar jonger is dan haar. Ten slotte lust ook een ouwe geit wel een sappig mals groen blaadje. question

3
62 rebo

@60
Ik denk niet voor alle mensen met autisme te kunnen spreken. Ik spreek over het uiterlijk van Greta. En dat het ook haar geen moer interesseert hoe er over haar uiterlijk wordt gesproken. Dat heb ik kunnen zien. Verder kan ik best wel kritiek incasseren. Mits de kritiek gerechtvaardigd is. Dat is het bij jou eigenlijk nooit. Jij bent nou eenmaal een slecht lezer. Kan ik ook niks aan doen dat goed begrijpend lezen aan jouw neus voorbij is gegaan. En ik verdom het om bij elke reactie aan jou, onderaan mijn reacties, speciale voetnoten te moeten gaan plaatsen. Zodat alleen jij kan lezen dat ik niet generaliseer.
Dag Bop, ik heb alweer veel teveel woorden vuil gemaakt aan jou.
Prettige voortzetting nog.

3
63 VBOH

@61
Onbegrijpelijk dat jij niet beseft dat jijzelf degene bent die dit draadje verpest door zo af te geven op het uiterlijk van een jonge vrouw.
Je mag het niet met haar eens zijn - maar over haar uiterlijk beginnen is beneden alle peil.
En dan andere verwijten maken. Weet jij wel waar je mee bezig bent?

10
64 Querido not

Greta terugsturen voor straf met het vliegtuig!

2
65 van Keulen

@61 Ik reageer helemaal niet als een dolle stier. Ik heb kritiek op de denigrerende manier waarop jij Greta Thunberg hier wegzet. En daar kun jij niet mee omgaan en dus ga je ook mij persoonlijk aanvallen, terwijl je geen idee hebt welk uiterlijk ik heb.
En je haalt er opnieuw andere forumdeelnemers bij om jezelf maar van je eigen gelijk te overtuigen: jij doet niets verkeerd en ik blijkbaar wel.
Wel vreemd dat je mijn commentaren zo oninteressant vindt maar er toch steeds op reageert. En soms zelfs begint mij aan te spreken.
Ik zat blijkbaar ook goed wat je leeftijd betreft. Je bent toch niet jaloers op de jeugdige leeftijd van Greta Thunberg, hè? 😌

10
66 Bop

@55 Het gaat om uw reactie op 6:” Zoiets wil je als man zijnde toch niet in je bed aantreffen…” en zo’n ‘ denkbeeld van een gepensioneerde ‘ noemt u dan misselijkmakend. Juist door een gepensioneerde te benoemen raakt u een andere laag. Bedoelde u slechts dat u het denigrerend vindt dan had u in dit verband beter de gepensioneerde thuis kunnen laten.
Daarnaast is het begrip ‘ lelijk ‘ tamelijk subjectief. Maar als je bij het uitdelen van de mooie gezichtjes net even weg was en het nu moet doen met een minder esthetisch gevormde bakkes dan moet je niet raar opkijken als dat wordt benoemd als je jezelf zo publiekelijk opdringt. Als je een hele grote broek aantrekt moet je ook kunnen incasseren…
En dan nog : waarom mag je niet zeggen wat je denkt ? Doet Greta ook.

2
67 Magister Nivardus

Als je iemand lelijk (qua uiterlijk) vind mag je dat toch gewoon zeggen?
Iets met VVM ?
Dat heeft helemaal niets te maken of iemand autisme heeft.

Je bent lelijk of niet .......................... ik ben een Adonis daar kan ik ook niets aan doen. 😁

2
68 Benzardi

@62 Oh echt? Ik volg Madonna niet. Maar ze heeft gelijk hoor, als mannen op leeftijd met een jonge vrouw worden geaccepteerd dan ook vrouwen op leeftijd met een jonge man. Zolang alles maar op vrijwillige basis gebeurt en iedereen meerderjarig is.

11
69 Bop

@63 Dank voor de bevestiging maar weer. Dag hoor.

11
70 Bop

@67 Jij staat klaarblijkelijk nu niet meer voor de klas. Daar ben ik eigenlijk best blij om.

13
71 Bop

@70 👋

2
72 VBOH

@71 . Nee, maar ze bellen nog wel iedere maand of ik alstublieft kan invallen , nu weer voor de eindexamenklassen, hoge nood , paniek. Helaas voor u ben ik er , alleen omdat het
deze klassen betreft, toch weer ingetrapt😀.

2
73 Magister Nivardus

@73 Fijn dat je ze uit de brand helpt.

7
74 Bop

@56 Grappig, hoe jij anderen altijd op hun gedrag meent te moeten aanspreken, om het vervolgens zelf wel menen te mogen doen, wat ben je toch ook een lelijk mens.

3
75 Biscanna

@75 Je vergeet de wijn te noemen.
Maar dat ligt waarschijnlijk aan je wietgebruik. Angst, verwardheid en paranoia, las ik. Het verklaart een hoop.

9
76 Bop

@76 Ooh sorry, ik wist niet dat je nog steeds aan de wijn zat, Wat vindt jij er trouwens van, dat dat Zweedse tuttebelletje al twee keer is opgepakt vandaag?

3
77 Biscanna

@64
Sorry, maar hier moet ik toch even OT op terugreageren, want daar hebben we weer de bekende beschermengel van onze Bennie/Bop.
(Ik ga verder op OT)

4
78 Strongoli

@64 Dat mens is niet alleen van buiten lelijk, ze heeft ook een zeer vervelend en drammerig karakter, daarbij is het een over het paard getild vervelende etter, kortom, inwendig nog lelijker dan uitwendig.

3
79 Sarcoff

De ouders hebben de baby weggegooid en de nageboorte opgevoed. 😀

3
80 icnivad

@79
Ik geloof niet dat het iemand interesseert waar jij allemaal klaar van komt.

6
81 Querido not

Kunnen we iets een stukje fake snelweg neerleggen waar deze misleidde mensen kunnen "protesteren". Een beetje fake belangstelling erbij en hun missie is volslagen.

2
82 soapbox

@82
Ja en dan zetten we er een paar opblaasbare ME busjes en waterkanon neer en plakken we wat posters van ME'ers op ware grootte op de muren en dan hebben ze toch het gevoel dat ze iets stoers doen.

2
83 Reconquista

@82
Dat lijkt me een uitstekend idee! Ze zitten al in een fake wereld, en dan komt dit stukje fake er bij.
Niet vergeten : de fake-politie, anders voelen ze zich niet serieus genomen.
Ik heb zomaar het idee dat voor die fake-politie zich genoeg vrijwilligers zullen melden 😁

3
84 Querido not

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

Speciaal voor de echte domme mensen die graag de russische staat TV willen geloven!Want de Russische STAATS TV verteld de waarheid!...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
De reguliere media beweren nu dat mensen die kinderen willen krijgen ‘extreem rechts’ zijn - Dissident.one

@5 Sinds 2 jaar ongeveer vedubbeld alleen je moet even zoeken naar wat je weten wilt!Maar voor de gewone wegkijker is er niets verandert!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

rebo
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

@11 Je hoort inderdaad weinig over aanslagen in Israël zelf als je het gaat vergelijken met een aantal jaren terug. ...

13 minuten geleden geplaatst door rebo

rebo
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@49 Ja wat ik hier al eerder schreef dat het een Nederlandse hobby zal zijn om voortdurend de taal te willen veranderen. Een klein maar fijn ver...

16 minuten geleden geplaatst door rebo

Weetal
Tot middernacht tijd voor belastingaangifte: hoe erg is uitstellen of te laat zijn?

Hoe snel is de belastingdienst zelfmet de uitslag of het PGB?...

16 minuten geleden geplaatst door Weetal

sockknitter
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

De Golanhoogte was min of meer neutraal gebied, totdat Israel het annexeerde en er nederzettingen gebouwd werden. Daarom heeft Trump ondertekend...

22 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Querido not
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@48 Ja, de klemtoon is vaak bepalend voor de betekenis van een woord. Gek word je soms van wat die taalpuristen allemaal bedenken. Die overg...

30 minuten geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

@10Toch zie je relatief weinig terreurdaden in Israël sinds ze in 2002 het hek bouwde. Ik denk dat als de Palestijnen weg zijn het een heel s...

30 minuten geleden geplaatst door Reconquista

rebo
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

@7 Je moet dat relatief zien denk ik. Individuele aanslagen op het publiek door terroristen met bomgordels en Kalashnikov-geweren zullen er toch...

38 minuten geleden geplaatst door rebo

Strongoli
Weinig doorstroom in overvolle Expo Hal in Assen: 'Afhankelijk van andere centra'

@3Tsja en ouderen worden zelfs anoniem verzocht, hun huizen beschikbaar te stellen voor woningzoekenden.Wat een land.Nergens zoveel idiote...

42 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Sexy Nude GifCelebrity Jerk Off ChallengeArchive Celebrity MoviePesquisa Filme PornôMen.comCharisma Carpenter NudeBus Mai Sex VideoBokep Jav Sub IndoKelsi Monroe RidingWww Fuqtube ComMangasexVenozolanas XxxNude Mata HariXnxx DawnlaodFree Hx PornAirtel Blue FilmPorn Bhai BahanPantihose BondageReddit UpskirtScuprnCelebs With Porn VideosSite XvideoAnnabelle PyncNxx BbwXnxx New VideoXvideo99Chanell Heart AnalPictures Nude FemalesYaslı PornaCojiendo Con Mi AbuelaCuckold Husband PornPorno DormidaHentai Uncensored VostfrSex Video Indian AuntySuhagrat VediosChloe Cherry NakedXxxx GandBritney Amber Full VideosدیلدوForeign Sexy BfDesi Sex SeriesAlison Tyler CreampiedHot Porn Stars In The WorldSsbw PussyAunt Cass VidXxxfreewatchMovies Old PornMoms Doing AnalEuro ThotBlondie FeeserSamanta RoneStep Mom Hd Porn VideosSex Hot MarathiPorn Video FreeDickmouthAsian Sex PornLesbian Ebony Free PornAtlantida XxxXxx Videos HindeXx Hot Sexy VideoBlackmail Mom PornCuckolding HypnoCuck Eating CreampieErosthotsTravesti Com Mulher PornoNice Tit NudesMuharrem Ince SeksEmily Elizabeth ToplessHollywood Hot Movies Watch OnlineVintage Porn HdHardcore Blow JobsEbony Big NippleMelieconickNurse Sex Video DownloadHyderabad Girls Sex VideosWww Sexe Video ComBest SuhagraatRaping Step MomNude Jamie PresslyKoreab Gay PornPascal PornNude Celebrities For FreeXharurbateBanjara SexBoafodaFreeone BoardSexy Hd XnxxFucking Video In HindiMiya Khalifa Full HdAssamese Mms PornMilf Porn ClipsMika Tan XxxX X X X X X X X MovieBottomless BabeSexe PorPorn IncesteBlack Teen PornStacey Dash NudeXxx MemToshi DontetsuSexy Blue Picture OpenWww Deshi PornXvideos Mia KhalifBi Black OrgyFish Hook PornBedtjavOnlyfans RankingsTikton PornVivastreet Com UkTs ParrisFunta PornXxx Bihari GirlMe Follo Mi MamaYoung PornstarsCharles Dera Sex VideosXxx Japanese Big BoobsTamil Sed VideosFem Dom MatureRolantic PornSavita Bhabhi Cartoon ComicsFake Hostile PornPornoen Español GratisMrdeepakesChristina Mack PornBangla Kotha BfMary Mouser NudeDoujinshi MilfHunter Schafer NakedInect PornSquirt UncontrollableMia MalkoviaMamy Xxx ComBangla Magir Chuda ChudiYoung Bhabhi XxxSex Pron Video HindiSexy Sex DollA I Nude PhotosSexfilmeXxx MassangAsian Candy NudeOdiyasexXxx Indian Sex VedioBangla Porn StarCharlize Theron NuseAnal CoedsIndian Porn TubeDominatrix PronBlackpussy PictureCourteney Cox SexyRadhika Apte Xxx Video