Baudet zegt dat FVD niet aanwezig is bij Kamerdebat over inmenging Rusland (nu.nl)


Forum voor Democratie is niet aanwezig bij het Kamerdebat over Russische invloeden. Dat meldt partijleider Thierry Baudet via X. In een verklaring noemt hij het debat geroddel. Hij ontkent opnieuw dat zijn partij (financiële) banden zou hebben met het Kremlin. ...

door Nieuwskoerier in Politiek  ·  134 Reacties

  • 27
  • 638x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@92
Zodat China los kan gaan en tevens mijn #88 gaat bevestigen. Veel dommer gaat het vandaag niet worden toch?

4
101 Feldwebell

@97 Mensen die alleen maar kunnen schelden zijn niet goed wijs, omdat ze niks inhoudelijks te melden hebben. Dus ik denk niet dat iedereen dom is, alleen jij als englinks persoon. 😘

4
102 Biscanna

@102

Ik scheld niet. Ik zeg dat je een rechtsextreem persoon bent, en daar is niets bij gelogen.

8
103 FrisseBries

@97
""Jouw posts zijn extreem, rechtsextreem."'

😅 Je denkt zeker dat hoe vaker je het woord extreem gebruikt des te eerder mensen je geloven. Het wordt alleen extreem moeilijk om woorden als extreem te gebruiken of mensen als extreem neer te zetten als je zelf een extreme religie aanhangt of extreme clubjes als antifa of hamas staat te verdedigen. Dat vind ik toch een behoorlijk extreme Bries.

4
104 Reconquista

@104

Ook jij bent een rechtsextremist, Reqonquista.

7
105 FrisseBries

@103 En zoals iedereen kan lezen, ben jij een extreem englinkse rakker, die nogal snel op haar teentjes is getrapt en wild om haar heen begint te slaan, en daar is niks aan gelogen.
Ik ben zelfs zo extreem realistisch dat ik juni weer op de heer Wilders ga stemmen. 😍

4
106 Biscanna

@105
Dat is mooi jochie. En nou?

4
107 Reconquista

@101

Je gelooft dat een VS vloot en militaire basis naast China zorgt voor minder spanningen ?? 😂😂

3
108 Vageali6888

@107

Ik ben een vrouw van 62, en geen jochie, persoon zonder mensenkennis.

En nu? Is dat ik jouw posts niet serieus neem. En dat deed ik toch al niet.

6
109 FrisseBries

@105

Als je dat soort termen te pas en te onpas rondstrooit verliest het iedere betekenis, en dat is best ernstig

3
110 Vageali6888

@109
Is goed jochie. Weten we dat ook weer. Doei!

3
111 Reconquista

@106

Wat jij doet of laat, kan me niets schelen oninteressant persoon.

7
112 FrisseBries

@111

Triest figuur. Ik wist het wel. Iemand die niemand respecteert. Ik heb medelijden met jou.

7
113 FrisseBries

Doei verschrikkelijke tokkies.

7
114 FrisseBries

Even voor de fun

.

1
115 Vageali6888

Binnenkort krijg je dit soort taferelen hier ook.

3
116 Mac Benac

@108
De Chinese agressie in de regio wordt door jou natuurlijk als volstrekt normaal gezien en met allerlei humbug goedgepraat. Dat mag Vage, maar met logica heeft het niets te doen.

3
117 Feldwebell

@112 Ik ben blijkbaar zo interessant, dat je maar al te graag op mij wil reageren, mag hoor, englinks kan je toch allang niet meer serieus nemen, en dat doen de meesten dan ook niet. 😊

4
118 Biscanna

@19 Zolang je niets weet kan je allerlei complotjes bedenken. En dat gebeurt als er schijn-, of fracties van informatie de wereld inslingert.

1
119 ThWil

Als een geheime dienst komt met een rapport, dat zelf niet openbaar wordt gemaakt, maar de uitkomsten wel; als er krachtige beschuldigingen worden geuit, maar geen namen genoemd : is het enige beoogde resultaat politiek modder gooien.
De openbaarmakingen door de Tsjechen zijn niet los te zien van de aftrap voor de verkiezingen Europees Parlement. Dit lijkt op een getimede actie op afspraak tussen meerdere partijen.
De achterliggende gedachte is dat het scheppen van een negatief beeld rond politieke tegenstanders een positief uitgangspunt schept voor de eigen verkiezingscampagnes.

Alles wat ik hierboven schreef, had Baudet gewoon kunnen antwoorden in de 2e Kamer.
En hij had eenvoudig kunnen overgaan tot de tegenaanval. GL-PvdA activisten verspreiden de propaganda van Hamas en Iran over de vernietiging van 9 miljoen joden. Ze maken een zangeres van boven de zeventig uit voor 'moordenares' en 'terroriste' en beëindigen haar voorstelling door iedereen bewust vrees in te boezemen.
Toe maar, culturele en fysieke eliminatie van een land. Iran is bondgenoot van Rusland en activisten van GL-PvdA protesteren juist niet tegen Moskou dat het fysieke en culturele bestaan van Oekraïne ontkent en wil beëindigen. De activisten protesteren zelfs niet tegen de massieve export van fossiele brandstoffen door Rusland ter bekostiging van de oorlog. Of het grootschalig affakkelen van aardgas en de lucht in jagen van CO2.

Dus misschien ontvangt links wel via Iran of rechtstreeks geld van Poetin. Net zoals in het verleden, toen 'de progressieven' betaalde hand- en spandiensten verrichten om de plaatsing van Amerikaanse kernwapens in West-Europa te voorkomen en zich inspanden om de NAVO te splijten. Het droomscenario voor de Sovjet Unie.
Had Baudet allemaal kunnen inbrengen in het debat. Als hij maar was verschenen. Zo vertegenwoordig je je kiezers niet.

DvD

3
120 duurendaal

@117

Is de VS met z'n vliegdekschepen aan de andere kant van de wereld vlakbij 'grootste vijand' China vanwege een VN mandaat of zo ?

2
121 Vageali6888

@121
Sinds wanneer is voor het varen in internationale wateren een VN mandaat nodig? Als je daar zoveel waarde aan hecht heeft Poetin ook een VN mandaat voor Oekraïne?

2
122 Feldwebell

@122

Je weet best wel dat een aantal Russische of Chinese oorlogsschepen dicht in de buurt van de VS tot grote hommeles zou zorgen, beetje meer inleven in de ander mag best wel question

Nee, Poetin had geen VN mandaat maar greep preventief in na provocaties aan eigen grens, en ook na een gewelddadige coup zonder VN mandaat gesteund door de aartsvijand.

De VS heeft er een handje van zich ver van huis te bemoeien, binnenkort grijpt China ook in na provocaties en zijn zij de boeman volgens de oorlogsfluisteraars.


Ik blijf herinneren aan de denkwijze van neo-cons:

"Stability is an unworthy American mission.
We do not want stability in Iran, Iraq, Syria, Lebanon, and even Saudi Arabia; we want things to change. The real issue is not whether, but how to destabilize"

"Creative destruction is our middle name, both within our society and abroad. We tear down the old order every day... We must destroy them to advance our historic mission"

Michael Ledeen

3
123 Vageali6888

@123
Je gebruikelijke wartaal die in de VN alleen ondersteund wordt door dictaturen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Wees er trots op.

0
124 Feldwebell

@124

De rest is jaknikker van de VS inderdaad, afhankelijke slaven.

We mogen niet eens zelf bepalen naar wie we onze producten exporteren, we werken ook al gedwongen mee met het isoleren van China met ASML.
Over dictaat gesproken question

De landen die je noemt zijn hebben niet moedwillig de afgelopen jaren 7 landen vernietigd en terroristen als ISIS bewapend, en je hebt geen kritiek op degene die dat wel deden gek genoeg.

3
125 Vageali6888

"The real issue is not whether, but how to destabilize"

Laat het tot je doordringen...

3
126 Vageali6888

@125
Je vliegt van ASML naar IS. Net een hysterisch keukenwijf.

1
127 Feldwebell

Baudet houdt zelf de verdachtmakingen in stand door geen inzage in jaarafschriften te geven en als een dreinende kleuter weg te blijven..

1
128 GreyB

@127

Heeft allemaal met elkaar te maken.

Was het maar zo simpel als pief-paf-poef

3
129 Vageali6888

@129
Ja ga dat vooral even aan de baas vertellen in zoverre hem dat zelf niet al duidelijk was.

1
130 Feldwebell

@130

Die is al vele decennia bekend met de sancties/boycots en andere middelen van de VS om Rusland te isoleren van Europa, evenals het destabiliseren van hun nabije regio door datzelfde land.

Het is allemaal geen toeval, neocons hebben altijd openlijk aangegeven geen EU-Rusland blok te dulden.

3
131 Vageali6888

@131
Slachtofferrol. Die sancties volgden op de annexatie van de Krim, waarbij het slechts ging om bepaalde componenten voor de wapenindustrie. Een slappere reactie was nauwelijks denkbaar, maw we keken de andere kant op. Het was voor de baas in ieder geval het moment dat hij besloot wat 'ruimer' te gaan denken.

0
132 Feldwebell

@132

En welke sancties kreeg de VS aan z'n broek tijdens de verschrikkelijke oorlogen in Irak / afghanistan / Syrië / Libië / Yemen etc etc. ??

Nul ...


En het veiligstellen van de Krim was om het overnemen door diezelfde types tegen te gaan.

1
133 Vageali6888

@133
Dan hadden de Russen maar op eigen initiatief sancties moeten opleggen, Ga bij hen maar klagen.

Ja de Krim is lekker veilig. De haven van Sebastopol staat leeg, terwijl de vloot op de vlucht of op de bodem ligt. Ook is de graanchantage geschiedenis en wordt in het Russische achterland de ene raffinaderij na de andere uitgeschakeld omdat bij Kertsj de luchtafweer massaal naar de maan moet staren.

Gerasimov ondertussen al gevonden of zijn ze daar nog altijd puin aan het ruimen ?

0
134 Feldwebell

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Video: Ophef over 'antisemitische' uitspraken tijdens congres van GroenLinks

Als je groenlinks activisten bezig ziet krijg je het idee dat de jaren 20-30 zich gaan herhalen!...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

duurendaal
GeenStijl: Bassiehof - Cohen stopte met klappen toen tot hem doordrong wat Timmermans over Wilders zei

@80 m post@82 BopWat bevalt U niet eraan: de kwink- of de -slag?DvD...

4 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Zie Hier
Italië: Na zeven jaar bepaalt de rechter dat NGO's het land mogen overspoelen met indringers - De invasie is legaal - Dissident.one

Tja een gewetens probleem. Ik ben het inhoudelijk met het artikel eens en volgens mij is in het algemeen de rechtspraak in verschillende lande...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Explainer | Kweekvlees smaakt naar meer, maar waarom duurt het nog zo lang?

@3 Daarom ga je ook beter naar de slager voor goed vlees.Maar als dit kweekvlees in massaproductie komt gaat dit ook vol met zooi zitten hoor....

5 minuten geleden geplaatst door soapbox

Biscanna
Nieuwe peiling! PVV 60 zetels? Wilders doet aangifte tegen Timmermans. Kiezers zijn het zat.

@73 klopt, net 3 jaar ouder dan jij. 😀...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
Nieuwe peiling! PVV 60 zetels? Wilders doet aangifte tegen Timmermans. Kiezers zijn het zat.

@69 Hoe oud ben jij?Jaar of 9?...

23 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Strongoli
Offtopic

@2641 Elsemiek @2648 Olivia Ter info zie 2653...

26 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Offtopic

@2637Je houdt een ander maar voor de gek, zoals je protegée die jou aanbidt.Ik heb geen fantasie, maar ik hoef alleen maar uitspraken van j...

31 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Woekerhuren aanpakken is nodig, maar heeft ook nadelige gevolgen

Ze willen weer regelgeving invoeren die gunstig is voor banken. De belangen van multinationals staan nog steeds voorop....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

RobP
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@60 "Rusland, Belarus zijn momenteel democratischer als wat wij hier hebben"Aha, daar zit het probleem. Je denkt dat autocratie de sublieme vo...

1 uur geleden geplaatst door RobP

NK. App
Jav CreampieChibby NakedCelebrity GhadAmouranth NakedWww.xnxx..comAsh Kash Onlyfansسکس زن دو جنسهAriel Piper FawnMrgusJames Deen Rough SexAnalbigCumshotmoviesWww Brazers Hd ComJessica BartonXxx BuluHot Scene FilmMature MasterbationSites De ProstituiçãoPakstine XxxVerinica Rodriguez PornXvideos TushyTamil Sex PositionSexo E PornoBangla XnxxDad Crush Full VideosHannah Palmer NudrSchool Teacher Xx VideoAbigale Mandler NakedBeta XxxMonsonsexKinky Porn LesbianHd Porn MassageOnlyfanss FreeMia Khalifa Ka VideoXxxgAbby Opel SexAelin BlueLisa_sparxxxMia OsabellaPorn Is BeautifulKorean Hot Full MoviePuretaboo DoctorVax On Blondes Facial AbuseLilwaifulaJillian Murray NudeAnimales Cojiendo Con MujeresPorn LadyMumaith Khan NudeSexy Move HdAmoranth Onlyfans VideosSiska.videoJennifer Aniston AssNanga Picture Nanga PictureDonejonesJapanese Gay Sexسكس شقراءSaudi Sex VideoNude Man SexyIndian Xxx FilmBbc MissionaryScooby Doo Cartoon SexKayla Jade PornPlayboy Videos For FreeSharon Sone NudeLauren Alexis LeaksAmouranths PussyStory Type Sex VideosVideo Sex BlueDesi Web Series Porn VideoXvideossiteMakenzie RaineKarishma Kapoor XnxxNushrat Bharucha BikiniP3liculas EroticasYorgelis Carrillo AnalGamecore.comRecherche Films PornographiquesAnnie Murphy NudeAlex Tanner PornSon With Mom XxxXxxx Video DownloadBlackbteen PornMia Kalifa NudeSamantha XvideoXhmastersAnkha ZoneVídeos Pornográficos De TravestisBigasssexvideosFapello VideoXvideos Porn BrasileiroShanna MccullochYurizan Beltran'sBimbolabAudrey BitooniFree Hd Pron VideoAndroid 18 HotIndian Sex Video PleaseMallu Bhabi SexHot Xx HindiJerk Off GameFemale Possession PornSex XhatTeens NudesFotos Para Bate PunhetaReddit NovinhasPeter Steele PlayboyXxx Big ChestSophia CosteloBollywood Movie Naked ScenePornografia Con ChicasThe Nude Beach VideosFelatioKorra Sel RioCarlita Ray BlackedKissasinMallu New Hot VideosGuy Fingering GirlEbony Bbw Lesbian PornLayla Jenner Loosen UpJapanese Porn ScoolSrike PatrolPornos PajasSkylar Snow PornGalina Dubenenko NudeDesi Hot XnxxBesthindisexMost Satisfying PornGiantdicksJules Ari XxxStella CozKemono.parttyXxx. PornogratisPaw Patrol PornXxx Video ViralSunny Leone Sex Bf VideoMallika Singh PornChristine Nguyen NudePorn FagTamil Girls Boobs VideosBeurette NueEvilangels PornGeorgia Harrison SextapeInstagram XxxGaram ChutJapanese SeduceBbw GilfPetitekenna PornXvideos Son And MomTelugu Romance BfBrazzers Mom Boobs