COA: 110 statushouders onder nieuw beleid naar hotels gebracht - Nieuws.nl (nieuws.nl)


DEN HAAG (ANP) - Onder het nieuwe beleid van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zijn inmiddels 110 statushouders in hotels geplaatst. Het gaat om hotels in de Noord-Hollandse gemeente Castricum en het Brabantse Veldhoven. ...

door ongelovenloos in Overig  ·  28 Reacties

  • 10
  • 271x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Daar is het COA meer geld aan kwijt dan aan die boete voor Ter Apel .
Het maakt ze niets uit want uiteindelijk komen die kosten op ons bord terecht.

2
1 ongelovenloos

Het wordt tijd voor een parlementaire enquête over vd Burg en het VVD asielbeleid.

3
2 Bob Sleebaan

Dit gaat natuurlijk als een lopend vuurtje, via de bekende tam-tam, naar de achterblijvers en nareizigers.
En maar vreemd vinden, dat de toestroom toeneemt.
Knettergek zijn ze in Nederland, wat het asielbeleid betreft. Je moet toch als (demissionair) kabinet wèl heel naïef zijn, om niet te begrijpen, dat deze "knuffel-aanpak", gigantisch fout gaat lopen.

3
3 Strongoli

nieuw beleid ?? dwangbeleid ja

2
4 ABRACADABRA

@2 Helemaal mee eens en niet alleen naar de eeuwige grijnzer vd Burg, ook naar zijn voorgangers + die dit beleid (geen beleid) uitvoering hebben gegeven en gepromoot.

Men vergeet ook dat zelfs buiten alle kosten die er gemaakt worden van circa 270 euro per nach per kamer en dan de rest nog, eten, drinken, zakgeld enz. Het ook onze toeristen sector en horeca enz. compleet door het putje duwt.

Ipv goed betalende toeristen die overal geld uitgeven, een zootje mn ontevreden, onaangepaste goudzoekers die geen geeld uitgeven maar waarvan we iig weten dat de meesten vet overlast geven, agressie, winkeldiefstal... afin, alles wat er ook bij bv een Ter Apel gebeurt, en erger want daar is nog enige mate van 'toezicht' En hierna kunnen we opdraaien voor de kosten van het restaureren vd hotels. Graag zie ik foto's van hoe het eruit ziet als ze vertrekken.

Ik ben bij het cruiseschip in Beverwijk/velsen geweest en daar liep men in witte pakken alles schoon te spuiten en dat terwijl ze daar nog aan boord zijn. En ja daar heb ik foto's van.

3
5 Bleke Betty
6 rebo

@6 Yep, dat is de realiteit. En hoewel die uitvreters geen ene moer te doen hebben, zeuren ze wel over de schoonmaak. Niet dat ze ook maar 1 seconde het idee krijgen om het zelf schoon te maken. Geen enkel norm of mentaliteit. Ach ja ze zijn het zo gewend in landen van herkomst zoals iedereen die daar ooit geweest is zelf heeft kunnen zien en ervaren.

3
7 Bleke Betty

@5 en @7
Hey, hallo, welcome back..😊

4
8 Strongoli

@7 Ja maar wie is er dan gek vraag ik me af? Dat zijn dan toch wij Nederlanders dat we het nog gaan schoonmaken ook voor ze.

0
9 rebo

@5
Klopt, er zijn mensen die bij een van die hotels Paasbrunches hadden besteld, maar die hebben die lunch met de familie afgezegd. Zo zullen er wel meer zijn, die nu ergens anders gaan eten. En terecht!.
Fletcher maakt constant reclames voor hun hotels met aanbiedingen, maar geen hond, die daar nu nog gaat logeren.

4
10 Strongoli

@9
Ik zou ze hun eigen "shit" laten opruimen.
Moet wel eens denken aan vroeger, hoe de Molukkers toendertijd overal in barakken werden geplaatst. Die zullen nu met verbazing, naar deze luxieuze ontvangsten van nieuwkomers, aankijken

4
11 Strongoli

@11Ja dat denk ik ook wel. Maar er zullen wel veel meer dingen zijn van toen die je in de verste verte niet meer kunt vergelijken met de huidige tijd. Neem enkel maar al dat woke gebeuren. En al dat gezeik van de nakomelingen van slaven die excuses (en daarna die grote zak met geld) willen. Zwarte Piet in de ban en Pasen heet nu Lentefeest. En een Paasstol dat is nu ook een Feeststol geworden. Ik zou nog wel een tijdje door kunnen gaan maar ik stop er nu maar mee. Want anders dan moet ik gaan wenen. 😢

2
12 rebo

@8 Dank je wel. Terug, nou ja... soms kan ik mij niet beheersen. question Ik wil niet meer 24/7 mijn tijd investeren in die smeerlappen die de vernietiging van ons land en van heel Europa, ah uitwerken zijn. Had het nu nog zin, dan zou ik er wel mee doorgaan, maar ik heb mij inmiddels decennia verzet tegen de import van Islam en migranten uit achterlijke criminele landen en het wordt alleen maar erger. Maar ja... soms hé dan word je er gewoon niet goed van, de schoften. Ik hoop lang genoeg te leven om het volkstribunaal mee te mogen maken en al die gasten die denken ermee weg te komen verantwoording af zullen moeten leggen.

3
13 Bleke Betty

@9 Geld en dwang. Ze betalen extra +een 'je bek houden' clausule' en doen ze het niet dan kunnen ze vertrekken wegens 'werkweigering'

Eigenlijk zou iedereen net werk niet meer uit moeten voeren mbt Coa, maar ja, dat is een utopie.
Die gehele industrie laat het geld in allerlei zakken storten. Ik zou er zelf geen stuiver van willen hebben. Het is besmet geld. Het zijn de 'zilverlingen' om volksverraad en culturele zelfmoord te plegen. Nog te zwijgen over het verdwijnen vd blanke en dat is geen utopie, maar een bittere waarheid. Nu al 1/3 van allochtone afkomst en stijgende, hard stijgende. Men vergeet dat de blanke al een ernstige minderheid is op aarde. men heeft het over het beschermen van minderheden, maar de blanke is een minderheid. Alleen worden we niet beschermd, maar andersom. We worden belaagd.

4
14 Bleke Betty

@14 Nu je het toch over 'zilverlingen' om volksverraad en culturele zelfmoord te plegen hebt. Zo zouden ook alle Nederlanders massaal alle hotels en restaurants zoals onder meer van van der Valk en ook vakantieparken die er aan mee doen moeten gaan boycotten.

2
15 rebo

@14
Ja dat zijn ook geen "hulpverleners" die daar bij het COA rondlopen, anders ga je wèl ander werk zoeken, èchte hulpverlening, zoals in de ouderenzorg bijvoorbeeld. Daar komen ze nog een veel extra handen tekort en daar worden die handen tenminste, dankbaar ontvangen.
Je spoort toch niet, als je voor ondankbare en profiterende figuren, nog gaat werken?

3
16 Strongoli

@15
Inderdaad boycotten die hotels. Geen brunches meer, geen overnachtingen, weekendjes weg, of bruiloften meer boeken daar. En uit eten al helemaal niet.

4
17 Strongoli

Zal de belastingbetaler het ooit eens spuugzat worden om voor dit te blijven betalen?
Er komt verdomme maar geen end aan.

3
18 DWZ

Hoe krijg je nòg meer tweedeling in de samenleving?
Nou, door dit gedoe dus allemaal.
En maar gek vinden, dat velen op Wilders blijven of gaan stemmen.

3
19 Strongoli

@19 Die Timmerfrans is volgens mij anders nog niet zo gek en dat hij het niet door zou hebben. En ook dat hij zo rancuneus als de pest is. Vandaar dat hij vindt dat er nu tribunalen moeten gaan komen om de PVV aan te pakken. Dus hij ziet de bui al hangen.

2
20 rebo

@20
Er is er niet één zo gek, en ook zijn ze niet zo dom. Het is bewust en dat maakt het zo intens slecht., En ja, ik hoop ook op tribunalen maar dan wel eentje waar Tmmerschwanz bij de top 10 ad beurt is.

2
21 Bleke Betty

@15 helemaal mee eens. Daarbij wil ik niet eens in een kamer verblijven waar wie weet wat voor gorigheid terecht is gekomen. Zoals gezegd het cruiseschip werd tijdens hun bewoning met hoge druk gereinigd met mannen in witte pakken. Nee, dank je wel. Maar los van ons de gewone mensen, is de horeca, de café eigenaar de middenstand hiervan het grootste slachtoffer. Als ik hen was zocht ik een goeie advocaat en zou ik inkomstenderving aan gaan kaarten, want dit gaat ze weer (corona+ crimigranten) heel veel geld kosten. Het MKB als motor van onze economie, wordt compleet kapot gemaakt, en de boeren en de vissers en het volk. Nee, zo zo dom zijn ze echt niet, intens slecht... dat wel.

2
22 Bleke Betty

@21 Ja dat hoop ik ook. Het is allemaal zo hypocriet als de pest. Toen de FvD er over begon was Holland in last en had je ze eens moeten horen. Maar blijkbaar is het omgekeerd van links naar recht geen enkel probleem.

2
23 rebo

Gelukkig zijn er veel gemeentebesturen boos. Ze zijn boos omdat ze zich overvallen voelen of zelfs niet betrokken. Let ook even op de foto. Ik lees over uitgehongerde asielzoekers, ik zie wat anders en ook vraag ik me af wat dat dikzakje hier komt doen ...

== Gemeenten op achterste benen over ontbreken overleg asielopvang in hotels ==

Citaat: Gemeenten en bewoners voelen zich door de opvang in hotels steeds vaker overvallen, zo blijkt. Het COA laat volgens verschillende gemeenten vaak kort van tevoren weten dat ze asielzoekers of statushouders in een hotel in de gemeente plaatsen. In de gemeente Castricum kreeg de burgemeester kort van tevoren te horen dat er tachtig statushouders zouden worden geplaatst in het Van der Valkhotel Akersloot naast de snelweg A9. Einde citaat.

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2514701-gemeenten-op-achterste-benen-over-ontbreken-overleg-asielopvang-in-hotels

1
24 Slavink

Kijk, de Nieuwe Nederlanders ...

https://nos.nl/artikel/2504964-spreidingswet-heeft-vooral-invloed-op-opvang-asielzoekers-in-utrecht-en-noord-holland

Nog meer Nieuwe Nederlanders. Door hun vertrek uit het eigen land zal dat land afglijden richting IS:

https://nos.nl/artikel/2504342-gemeente-en-coa-lijnrecht-tegenover-elkaar-bij-kort-geding-over-ter-apel

2
25 Slavink

Zo, voor allen nog een mooie Paasdag. Ik ga er even uit. Tot later, Slavink ,,, 😄

2
26 Slavink

@24
Deze drammer van het COA, denkt daar toch anders over. Al-in inclusief mèt 3 maaltijden per dag, mag dit grapje vele miljoenen extra per jaar kosten, voor de belastingbetaler. Hij vindt dat er maar meer huizen gebouwd moeten worden voor deze figuren.
Vraag mij verder af, of het dramkartel dit inderdaad mag doen, zolang de èchte dwangwet nog niet écht een voldongen feit is en al helemaal, nog niet in werking is.

3
27 Strongoli

@26
Ja, dankjewel. Ik ook. 😉

3
28 Strongoli

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@31 m post@33 Strongoli.Mee Eens. Ja, er hangt een meer uitgebreide economie mee samen dan allen de inkomsten van vastgoedbaronnen. En e...

1 minuut geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Ze hebben het al zo ver laten komen dat ze een wapen moeten dragen willen ze zich kunnen verdedigen....

27 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83 @89Aardige inside info over de reden en hoe het ging toen ;"they spat on us"Special Report: Why Ukraine spurned the EU and e...

28 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

Twee onfrisse figuren waarvan ik me wel eens afvraag of ze wel een douche hebben....

29 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

LoydMorris
Joost Klein vertrokken naar Eurovisie Songfestival: 'Mijn doel is twaalf punten'

Kan iemand hem vertellen dat hij het kleerhaakje nog even uit z'n jas moet halen. . . . ...

31 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ongelovenloos
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Het grootste probleem zijn die ouders die hun kind laten kiezen wat ze willen zijn , een jongetje of een meisje.Ere zijn er ook bij die een zo...

31 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83"Relevanter is de vraag: had het parlement de volmacht om 'm af te zetten?"Het deel van het parlement dat niet verjaagd was? Nee , ...

32 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Wedergeboren
Let op: WhatsApp kan geen video’s versturen op Android-toestellen

   Niets van gemerkt toen ik vandaag 2 filmpjes naar het buitenland stuurde. Dat ging perfect. ...

34 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@5Zo is het .Laat iedereen eens kijken waarvoor Amerika zich zo inzet voor een niets bedoelend landje.Als Amerika er geen voordeel uit k...

35 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Olivia
Muziekdraadje

Tres Natas - Spirit in the sky https://www.youtube.com/watch?v=fBUjdhlYSeo...

38 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Neughty America PornXnxx SexstoriesMilf SundressEmma Watson NakedGerman Mature PornHolly Day Porn StarPlayboy PlusJapanese Adault VideoShe MaleNudify PhotoJogo De PornografiaMarvadi Sex VidioNice PussyEdyn BlairKbj FreeBlack Gf NudeX ViddoTamilsxDeshi Indian SexMia Khalifa Hot Xx VideoJulia Ann Porn DownloadPornxxx.tubeFemdom CeiBody Possession PornDesi CreampiesNubilefilms.comXvideos PornhoXhameChatu BatePkayboy PlusLoba Rule 34Sommer Ray Sex TapePuffynipples PicsTeacher Bf VideoTamil Gay NudeDruuna PornAlgeria PornGirls Do PornMum And Daughter PornBrazzerspornCartoon XnxzChiara In All Her GloryNepali Sexy Video Full HdHindi X VedioesComixzillqOnlyfans LeakersPornocomlegendasLos Mejores PornosOctavia Red PornTotally NsfwGau XxxMuzan PornPorn Tinder3dmonster PornPanties ExposedPremium Porn SitesAsian Pornstar BestIndian Forest SexXxx.sexopornoShakira FeetErotica Mind ControlBrandi Love DaughterXhamsyetsJutta Leerdam NudeHottest Pron StarsHotmomivyWorld Best Sex VideoHd Nude PicsDiamond Jackson XxxSax Bf HdPron ShootingHd Gorgeous PornFreepornovideosAtk GallVideo PornhdTaboo Taboo Taboo PornBelles Et NuesKatheryn WinnicknudeXvideos.cxomHd Hindi Blue FilmIndian Girl Sex Hd VideoPorn With PlotMilf LingerieMegan Mccarthy PornNle Choppa PornChina Av PornCoñosLaney Grey PornJessica Biel SexiestBlack Women MasterbatingFree Pen Pals For InmatesXnxx Hd YogaTelugu Sax ComLez Orgy PornLexi Belle GifAsstr.ogrAsian Milf TittiesKinnar XvideoSex Xnxx AuntyTop Model Sex VideoLily Lou BlowjobAsia Porn RedditNaked FortniteLauren Cohan FeetCaroon XnxxDefloration Hd VideoMylf CreampieAdult Full MoviesHd HemsterTub8 SexIndian Porn SleepingScene Girl PornVirgine Porn.comCheating Wife Caught Hidden CameraSexo NuaLois Lane HentaiPorn-starHaryana Sex PhotoLena The Plug New SceneIndian Saree Porn VideosNuxxxGay Step Dad PornMessage Oil PornSexxyjaimie NudeSexfacetimeXxnx BfTheblackalleyFuckingand SuckingSuccubus Blow JobFree HentialPayal SharmaGerda FeyHbriwseTelugu Open Recording DanceStrapon Ebony LesbiansFamly SinnersCinema PornographyAnal Squirt PornLegends Of Zelda PornNude Porn ActressCloseup BlowjobPussy Close Up HdMomandsonsexMom Son IncestGoddess Foot DominationSkylar Vox FacialFilme Pornográfico De LésbicasCute Girl Porn VideoBeaitiful Porn StarsStraight Blowjob