Pieter Omtzigt blaast Wilders' kans op het premierschap op ~ Eerste vrouwelijke premier komt in beel (freeimage.host)


Image Pieter Omtzigt blaast Wilders' kans op het premierschap op ~ Eerste vrouwelijke premier komt in beel hosted in Freeimage.host ...

door Oeps112 in Politiek  ·  20 Reacties

  • 9
  • 200x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Oeps112

Dan maar Mona Keijzer en als Omtzigt het daar ook niet mee eens is dan maar gewoon nieuwe verkiezingen.

3
2 Reconquista

Wie er ook Premier gaat worden. . . Hij/Zij gaat het in het komende kabinet echt niet redden. . .
Het nieuwe Kabinet wordt opgezadeld met gigantische problemen, woningnood, asielcrisis, klimaat/milieu, vastlopende infrastructuur/spoor/wegen, Groningen, afwikkeling belastingdienst toeslag-affaire, overvolle gevangenissen, het sukkelende onderwijs, de zorg, (internationale) conflicten en veiligheid, uit de hand lopende kosten renovatie Binnenhof . . . en zo zijn er nog vast wel meer problemen waar het komende Kabinet mee aan de slag zal moeten waar voorgangers er een zooitje van gemaakt hebben.

M.a.w. Wilders mag zich gelukkig prijzen dat hij geen Premier wordt. Dan kan t.z.t. links in ieder geval nooit zeggen dat Wilders er een puinzooi van gemaakt heeft. . .

0
3 LoydMorris

Geweldig om te zien hoe Wilders zich door de, als labiele huilebalk geframede, Omtzigt laat ontmaskeren en te kijk gezet wordt;
Alle PVV (=Wilders) kroonjuwelen zijn ondertussen door het afvoerputje gespoeld, Wilders heeft moeten erkennen dat Islam gewoon een religie/godsdienst is, en als klap op de vuurpijl wordt Wilders door Omtzigt en zijn club uit "het torentje" (waar hij stiekum al de stoel van Rutte aan het uitproberen was) gemieterd 🤣 🤣
Omtzicht ontpopt zich als een politiek meestertacticus die knulletje Wilders alle hoeken van de formatie arena laat zien.
geblondeerde Greetje 🤪😵 tureluurs heeft alweer het nakijken 🤣

Maar ik moet wel toegeven dat Wilders een meester is in het brain(voor zover ze dat hebben)washen van stompzinnigzwatelendrechts.
Hoewel hij z'n kiezers aan alle kanten belazert en al z'n verkiezingsbeloften overboord gooit om toch eindelijk maar eens te kunnen roepen dat "hij Nederland re-Geert", blijft stompzinnigzwatelend rechts z'n shit vreten en z'n gezeik zuipen 🤪 😵

13
4 Immanuel

Er wordt in alle reacties slechts van een vrouw gewag gemaakt: Mona Keijzer. Er zijn er kennelijk niet meer die geschikt zijn. Caroline wordt niet genoemt en die zal ook niet willen, waarin ze gelijk heeft. Ik zie Edith Svhippers nog wel "ja" zeggen als die gevraagd zou worden, want die geilt op een beetje aanzien en macht. Maar ja, dat is te gering om mp te zijn. Wie nog meer dan? Iemand?

1
5 Nicks R. Van

Mona Keijzer is perfect is niet te oud, helder van geest, veel politieke ervaring, is geslepen in haar communicatie en recht door zee.
Ik zeg doen.

2
6 welofniet

@6
Ja vind ik ook maar de vraag is nu of ze wordt goedgekeurd door Omtzigt want blijkbaar bepaald die alles.

2
7 Reconquista

@2
Als Omtzigt het daar niet mee eens is, zou vreemd zij is tenslotte zijn ex CDA partij genote.

1
8 welofniet

@5
Léon de Jong (PVV). Goede debater en hij heeft een uitmuntende kennis, op moeilijke en ingewikkelde dossiers, zoals de nieuwe Pensioenwet. Heeft z'n politieke sporen zeker verdiend en een functie voor hem in een nieuw kabinet, valt zeker aan te bevelen.
Ter info:
https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/alle_kamerleden/jong-lwe-de-pvv/biografie

3
9 Strongoli

@5 ,

Ik denk dat, als het excuus is dat het iemand met meer afstand tot de politiek moet zijn, het raar zou zijn als alsnog iemand als Schippers of Remkes het zou worden. Dat zou ik echt belachelijk vinden.

Ook al heb ik best wel wat vertrouwen in Keijzer, ze is wel van de kleinste formerende partij en heeft ook geen afstand tot de politiek.

1
10 progressiefliberaal

@7
Ik ben inderdaad benieuwd hoe Omtzigt daar op zal reageren hij en zij hebben samen iets gemeen hij heeft ook het CDA verlaten en zij ook, dus dat kunnen zij elkaar in ieder geval niet verwijten.

2
11 welofniet

Als Wilders het niet wordt omdat men een niet-politicus wil, dan moeten ze ook een niet-politicus kiezen. Anders is het gewoon een slecht excuus.

Persoonlijk zou ik, gegeven bovenstaande, dan iemand kiezen als Louise Fresco. Is in staat de zaak van meerdere kanten te bekijken, kundig bestuurder bovendien (zij het op kleinere schaal). En ze is een vrouw, dat schijnt belangrijk te zijn of zo...

En kies anders maar een topbestuurder uit het bedrijfsleven. Als het kabinet toch vooral moet gaan uitvoeren en minder politiek betrokken moet zijn, dan kun je er gewoon een manager neerzetten. Hadden we de afgelopen 12 jaar immers ook, met die knakker van Unilever. 😉

0
12 progressiefliberaal

@6
Het lijkt wel, of tegenwoordig alles om de mening van Omtzigt draait. Dacht toch niet, dat hij de meeste zetels had gehaald bij de laatste verkiezingen.
De vorming van dit nieuws kabinet draait ook nog maar uitsluitend, hoe hij wil dat het gaat.
Ik ben er niet gerust op, dat dit goed blijft gaan tussen deze vier partijen, als er èèn iemand, constant de boventoon voert en veel schijnt te mogen bepalen.

3
13 Strongoli

@9
AUB geen Schippers of Remkes, dan inderdaad is die Léon de Jong ook zeer geschikt heeft een goede CV.
Schippers is te egocentrisch en Remkes te oud.

1
14 welofniet

@13 ,

Ja, dat vind ik ook raar. Wel continu dingen eisen van vooral de PVV (en BBB, die zij-aan-zij staan met Wilders), maar wat heeft Omtzigt nu eigenlijk zelf geleverd?

Hij ligt alleen maar dwars. Mag hopen dat de rest hem eraan gaat herinneren tijdens de echte onderhandelingen, dat hij wel genoeg zijn zin gehad heeft nu en het nu tijd is dat vooral de PVV haar zin krijgt op bepaalde onderwerpen.

En anders mag de stekker er meteen weer uit.

2
15 progressiefliberaal

@4
Daar heeft u schijnbaar lang over nagedacht om al deze onzin te spuien, het is wel duidelijk dat u niet goed weet waar de islam voor staat, vrouwenonderdrukking en ongelijke rechten.
Overal waar de islam de scepter zwaait is ellende ongelijkheid of zelfs oorlog.
De islam is toch echt een ideologie die niet strookt met de westerse wereld.
Pim Fortuyn heeft het allemaal al voorspeld en had het allemaal goed gezien, helaas is de beste man er niet meer, dankzij het demoniseren van met name Marcel van Dam, Melkert en GL Paul Rosenmöller.
Die allemaal indirect een aandeel hebben gehad in het gedrag van Volkert.

3
16 welofniet

@16 En jij hebt maar liefst 24 uur nodig gehad om er met een hoop onzin op te reageren.😂

9
17 Bop

@17
Nee hoor ik heb die reactie van meneer I 😁mmanuel net vandaag pas gelezen.
Of bent u mischien dezelfde persoon met een dubbele account.

3
18 welofniet

@18 Nee hoor. Komt altijd uit dezelfde hoek, dat wantrouwen. 😌

7
19 Bop

@16
In tegenstelling tot jou, KAN ik nadenken zodat ik niet constant de een of andere extremist stompzinnigrechts na moet zwatelen 😋
Eveneens in tegenstelling tot jou, heb ik een rijk leven in de echte wereld. Ik heb derhalve noch de tijd noch de behoefte om 7/7 de godganse dag op dit forum rond te hangen.


"het is wel duidelijk dat u niet goed weet waar de islam voor staat"

Wat jij DENKT te weten over Islam, is wat stompzin nigzwatelendeextremisten je voorzwatelen en wat jij stompzinnig loopt na te zwatelen. Soort zoek soort, zullen we maar zeggen.


"dankzij het demoniseren van...Die allemaal indirect een aandeel hebben gehad in het gedrag van Volkert."

Jouw redenatie volgend, hebben Geert Wilders, Pim Fortuin, Boudet, en al die andere stompzinnigrechtszwatelendehaatprofeten van jou (en jijzelf trouwens ook) allemaal indirect een aandeel (gehad) in het gedrag van o.a. Breivik, Brenton Tarrant en nog een aantal andere stompzinnigrechtszwatelendeislam/moslim(a) en "stompzinnigrechtszwatelendelinksen" massa moordenaars.

9
20 Immanuel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

36 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

40 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

1 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

1 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

1 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

1 uur geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Morning Romantic SexMan Sucking PussyMexicana CogiendoPornos GonzoJenna Jameson BlowjobChineese Big TitsPorn Anna MalleQimmah Russo Onlyfans LeaksBest Taboo Porn SitesDiaoer PornFnaf Gacha PornKatsokinkyFamily Stocks Porn VideoSpacy J PornSucubas PornGangbanged BrideAriel Winters SexyMariah ProutShoplyfter RedditSexuall FilmsXvideos.com]Nitz Kakkar Kavita BhabhiNude Couple PhotosHindi Desi Xxx VideosIndian Married Couple SexCzechwifeswap ComFamilynuru ComBbwsexDanny D Pornhubㅇㄷ 사이트سكساوي خليجيKorra Sel RioManyvids.ocmGroup Sex VideoEmber Snow NudeIndensexSex BrestVampire HentaiSex Video PleaseAva Addams Latest PornDanny D DickPron VidewChanel Preston Real EstateRin Daughters Of MnemosyneGanny Lesbian PornWomenfucking HorsesGay PornovideoFaye Reagan GangbangBlowjob ShotAnimated Hindi PornBest Vpn RedditBigass Free PornWife Blowjob'sXmalayalamvideosWatch Xxx FreeIndia Real Sex VideoWowmatureNude In BedPorn 25Naked CompetitionTaboo BlowjobsNudeselfiesReddit Gone Wold StoriesRevistas PornorSexintercourse VideoIndian Sexy XxxNaked Women BathingTs Wscorts21 PornPetite Blonde AnalBlack Male XxxPlayboy PornográficoMom Seducing Daughter PornMrdeepfkePorn Free IxxxPornstar StarBlacked C9mBen 10 Sexing GwenYoujizz.ocmLuckycrush LiveXhamsters.Xxx 40Sharing Room PornFat Mom SexVr Sex CamInteria CzateriaItalian Porn GayTara SexTamil Hot KissHaley Lu Richardson SexyGender Change Hentaiسکس هنديPawg RidingTeenassNnnnekochan LeakedA.i Deepfake PornXvideo Novinhas Do TiktokHairy CreampieDoja Cat TwerkingBlack Instagram ModelsIndian Wife Xxx VideosG G G G G G G GCartoonponCuckold XxxVideos Pornos GratVivastreet.co.ujXvideo Amador BrasileiroRegina King NudeLez Porn HotBdsm Porn AsiaFamous Females NakedPorn ScatingSloan HarperHatler GuriusNaked BreastCoco BunnieGayrape VideosTamilxxHorny Couple SexAunty Nude DanceWww 3rat ComIndian Tution SexBiggest Penis NudeBeach Porn HdNina ElleBokep Indon LiveLesbian Strapon DoggystyleTrans Porn GamesRule34 IdeoCahturbaetStripchat UkJapas NuasCoreanos NudesGay Porn HdPrivate Achool JewelBlonde Hair Porn StarsRilee Marks NudePornkeenBest Porn XnxxEoropean PornIndian English BfDani DianelsEjaculation VideoTears Of The Kingdom PornStocking TeaeSkylar Vox StepsisterW.w.w Fatal ModelGolden AlexisFreefucksSex Video Com In