Britse antiterreurbaas: 'Londen niet meer veilig voor Joden' - NIW (niw.nl)


Wie er nog aan twijfelde dat we een herhaling van de jaren dertig in Europa beleven, wordt uit de droom geholpen door de Counterterrorism Commissioner van de Britse regering, Robin Simcox. “De straten van het centrum van Londen zijn een no-go area,” schrijft Simcox in de krant The Dail ...

door JackKropotkin in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 19
  • 486x gelezen
Reageer met een Emoji
4
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nou,
Amsterdam, Rotterdam, Den haag en
Utrecht ook allang niet meer.

4
1 Weetal

Dit is absurd aan het worden. Tijd dat we de antisemieten gaan uitzetten en Europa weer veilig maken.

3
2 Reconquista

Echt te gek voor woorden, Israelische burgers wordt lafhartig overvallen en vermoord, en ze moeten dat maar accepteren?
En de laffe leiders in het westen maar moslims pamperen, want zielig. 🤮

4
3 skapoe

Er komt vanzelf een oplossing. De boel moet daarvoor alleen verder escaleren.

4
4 smurf

Die miljoenen moslims daar vervangen door atheïsten, christenen,hindoes, boeddhisten en Joden kunnen weer over straat zonder problemen ook mannen met keppels en hoge hoeden en vrouwen met hoofddoekjes.

5
5 21st Century Guy

Je kunt niet tientallen jaren een volk achter hekken zetten en denken dat het goed komt.
Dat komt niet goed.

Zo kun je ook niet een heel volk kapot bombarderen en denken dat dat wel mag.
Dat mag niet.

En dan nu miepen dat ze zich overal niet meer veilig voelen.
Hoe zou dat komen?

13
6 Querido not

@6 Zit je wel op het goede draadje ? Dit gaat over het importeren van een conflict van elders in het Verenigd Koninkrijk en ook in andere Europese landen gebeurt het.

1
7 21st Century Guy

@7
Dat klopt. Dus we zouden tegen de Joodse gemeenschappen moeten zeggen : "Exporteer jullie conflict niet naar Europa".
Dan hebben ze alleen in het Midden Oosten er last van.

11
8 Querido not

Al die diep geschokten zouden het toch nog eens over de islam moeten hebben. Gewoon alles eens op een rijtje zetten, conclusies trekken en maatregelen nemen.

2
9 spookrijder

@6
Ik mis in jouw verhaal de gruwelijke moord op onschuldige burgers door Hamas, d.d. 7 oktober 2023.
De (terechte) aanleiding voor de vergeldingsactie in de Gazastrook waar jij het over hebt.

Of heb je daar wat minder problemen mee?

3
10 Ronin

@6 Lol, naast je viezige glibbergedrag hier op NK, blijk je ook nog eens gebruik te maken van typisch antisemitische redeneringen. Ik wist bijvoorbeeld niet dat Joodse Londenaren Gaza bombarderen, verder kan je niet verwachten dat Israël de Palestijnen steeds weer aanslagen laat plegen in Israel. Daarom plaatsen ze hekken om in ieder geval te zorgen dat het minder wordt. Daarnaast is juridisch nog helemaal niet beslist of het niet/wel mag wat Israel doet, alleen de antisemitische pro-Hamas propagandisten weten het al zeker en roepen ‘genocide’.

3
11 JackKropotkin

@10
Daar heb je helemaal gelijk in - de verschrikkelijke terreurdaden van Hamas op 7 oktober zijn uiteraard de aanleiding voor Israël om dat te vergelden - om wraak te nemen - en Hamas uit te roeien. Daar geef ik ze groot gelijk in.

2
12 Querido not

@8
Het IDF voert naar mijn weten nog geen vergeldingsacties in Europa uit. maar mijn zegen hebben ze als hier weer moslims met Hamas-vlaggen de straat opgaan om aanslagen zoals 7 oktober te vieren.

2
13 Ronin

Ik denk dat Hamas de grootse genocide pleger is op de eigen bevolking. De gewone bevolking heeft geen toegang tot de schuilkelders en dat ofschoon bij heel Gaza ondertunneld is.

2
14 sockknitter

@13
Nou die Mossad van jou wordt hier 1-2-3 weer uit geknikkerd. Wat een flauwekul.

7
15 Querido not

@11
Kun jij in het vervolg een dweiltje meenemen om je slijmspoor op te ruimen?
Is toch niet teveel gevraagd? Of heb je smetvrees van je eigen uitscheidingen?

12
16 Querido not

@15
Wat een flauwekul, die Mossad van mij komt en gaat waar en wanneer het zelf wil.

2
17 Ronin

@16 Tsja, het is toch echt zo dat jij op fora als dit o.a. met vrouwen loopt te slijmen met zulke hoeveelheden dril en gelatine dat een slijmspoor daar niets bij vergeleken is. Daarnaast ben je nog een ouwe vieze antisemiet ook. Het kan allemaal niet op.

4
18 JackKropotkin

@18
Nou, die seksuele frustraties laat ik maar bij jou. Daar zul je zelf mee klaar moeten zien te komen 😁
Wat betreft antisemitisme sla je de plank mis. Ik heb grote bewondering voor dat landje dat te midden van zoveel vijanden zo dapper stand weet te houden. Diep respect - altijd al gehad.
Dit doen ze echter niet goed - en dan zul je mij ook horen.

11
19 Querido not

Vier jaar terug over duitsland.
En die grappenmaker aan het eind geeft joden haat de schuld door extreemrechts , voor 90%.

Drie jaar terug .

En anno nu is er nog niets veranderd puur en alleen om dat het beestje niet bij de naam genoemd word.

3
20 ongelovenloos

Joden, dat zijn toch gewoon nette mensen? Of mis ik iets?

3
21 Mac Benac

@21
Uitzonderingen daar gelaten.
Maar het klopt. Ze zijn net als wij gewoon mensen.
Zij zijn ook niet het probleem.
Het is de verderfelijke islamitische indoctrinatie vanuit de islam wat de Jodenhaat aanstuurt.
Dat zouden we aan moeten pakken i.p.v. Joodse instellingen te moeten beveiligen voor krapuul uit de islamitische wereld.
Zaken worden hier omgedraaid en met de jaarlijkse instroom van mensen die ook zo denken, zal het er niet beter van worden.
Als je dit probleem wilt aanpakken, ontkom je er niet aan om de ideologie die hier achter zit ook aan te pakken.

Hoe erg het ook voor sommigen zal zijn, de islam moet op de plek gebracht worden waar het hoort. Naast alle andere religies. Achter de voordeur.
Eisen en drammen doen ze maar in Afghanistan of Iran. Niet hier.

3
22 Malinois

Ook in Amsterdam 2024: De Mobiele Eenheid moet anti Joodse demonstranten tegenhouden bij de opening van het holocaust museum. Hoe diep zijn wij gezonken?

2
23 LoydMorris

@23 tegenhouden?
Naar huis slaan dat k.tvolk.

2
24 Bram brabant

@23 @24 Ook de Joodse organisatie Erev Rav is vertegenwoordigd. Er wordt dus niet gedemonstreerd tegen Joden of het museum. Er wordt gedemonstreerd tegen de aanwezigheid van Herzog.

9
25 Bop

@25
Antisemieten hebben altijd dezelfde smoesjes. En wat Erev Rav betreft, ook die had je in WWII. Bijvoorbeeld in de concentratiekampen waar je Joodse verraders had (Kapo's) die met de SS samenwerkte.

3
26 Reconquista

@26 Ik had jou gisteren al gezegd, toen jij zei dat er slechts goed en kwaad bestaat, waar ik jou onder schaar. Daar sta ik nog steeds achter.

10
27 Bop

@27
Jouw reactie geeft goed het probleem aan jullie kant weer. Denken dat je een soort almachtige bent en vanuit je hoge troon kan bepalen wie goed is en wie kwaadaardig is. En uiteraard is iedereen die het niet met extreem links eens is kwaadaardig. Kijk eens in de spiegel joh. Je bent niets meer dan een zweetsok van Hamas.

3
28 Reconquista

@28 Ik heb je meermaals duidelijk geprobeerd te maken dat ik geen enkel volk haat. Jij haat moslims, dat mogen we best stellen, gezien jouw posts. Door die haat verblind sla je wild om je heen en noemt mensen die niet in jouw moslimhaat meegaan antisemiet. Geen enkel argument verder, alleen "jij bent geen moslimhater dús ben jij een jodenhater". Echt, je bent zó ver heen dat je niet eens meer ziet dat moslims haten precies even verderfelijk is als het haten van joden.
Ik zal je voor alle duidelijkheid nog eens zeggen dat ik walg van alle (oorlogs-)geweld, maakt niet uit wie het begaat. Ik walg dus óók van de misdaden, begaan door Hamas. Maar ook door Israël. En wat jij daar dan precies van vindt zal me nou werkelijk aan mijn reet roesten.

9
29 Bop

"Dat klopt. Dus we zouden tegen de Joodse gemeenschappen moeten zeggen : "Exporteer jullie conflict niet naar Europa".
Dan hebben ze alleen in het Midden Oosten er last van."

@8 Querido not,

M.i. zijn het niet DE Joodse gemeenschappen die het conflict naar Europa exporteren.
Biet fde Joden maar alleen Palestijnen/moslims maken in Europa verder ruzie of drijven de spanningen op.
Joden zijn in Europa niet actief bezig met het conflict, ze zijn juist slachtoffer.

2
30 Graaier1000

@22 Jodenhaat of Moslimhaat. Beide zijn even verderfelijk.

4
31 Mac Benac

@30 Dat is onjuist. Ook in Nederland zijn er zionistische organisaties die ondanks dat zij aanmoedigen tot een voortzetting van de illegale kolonisatie van door Israël bezet gebied, een oorlogsmisdaad, niet verboden zijn.

7
32 Hendrianus

@22 Toch opmerkelijk dat Joden en moslims eeuwen naast elkaar hebben gewoond. Vanuit Joodse hoek hoor ik vaak, "God heeft het land aan ons gegeven, dus ìs het van ons". Dat is gebaseerd op de Thora en dat gedachtengoed is allesbehalve achter de voordeur gebleven.

5
33 Hendrianus

@26 Voordat je wat over de kapo's in de concentratiekampen schrijft kun je er beter eens wat over lezen. Je zwart/wit denken komt tenenkrommend naar voren.

5
34 Hendrianus

@31
Joden plegen geen terroristische aanslagen, gooien geen homo's van gebouwen, zijn niet oververtegenwoordigd in de misdaad, onderdrukken of besnijden geen vrouwen, vervolgen geen christenen, creëren geen dictaturen etc. Als jij het verschil niet ziet tussen het democratische jodendom en de totalitaire islam die niets met vrijheid op heeft dan wil je het gewoon niet zien. Wel lekker hier zelf in vrijheid leven en ondertussen een totalitaire religie propageren. Dan ben je echt een hypocriet.

3
35 Reconquista

@35 Kalm maar. Ik begrijp dat het gevoelig ligt, maar we moeten wel zuiver blijven. Alle vormen van haat zijn verderfelijk.

4
36 Mac Benac

@29 Hij of zij is wellicht beschadigd. En dat werpt een ander licht op haar reactie.

5
37 Mac Benac

@37 Dat heb ik bij een eerdere gelegenheid ook al eens gedacht. Heb toen ook milder naar haar gereageerd. Maar als je keer op keer voor antisemiet wordt uitgemaakt of, zoals nu, als zweetsok van Hamas, zonder dat daar gegronde argumenten voor zijn, dan is het wel een keer klaar wat mij betreft. Dan word ik wat duidelijker in mijn manier van reageren. Ik heb mijn grenzen.

4
38 Bop

@38 Gelijk heb je.

Zweetsok van Hamas. Ik moest wel lachen. Als je lacht om een boze reactie.... vinden ze niet leuk!

4
39 Mac Benac

@39 Nee, dat vinden ze zeker niet leuk. Daarom is het ook het beste dat je kunt doen. 😄

3
40 Bop

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@131* Verwijderd door de Olivia *...

3 minuten geleden geplaatst door Olivia

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@71 Oekraïne krijgt dezelfde behandeling als elk ander NAVO lid. Formeel geen lid, maar informeel wel lid. Er is door de VS beloofd dat Oekraï...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@127 OliviaAls een reactie verwijderd wordt dan is de tekst schuin en lichtgrijs.Bovendien verdwijnen dan de duimpjes. Jij hebt dus zelf d...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@70 "Verstop je niet achter leugens " Oh, die is leuk nog. "Verstop je niet achter leugens " En dat zeg jij? Jij?!? Whaha...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@70 "Klein kind, ik heb het met jouw te doen." Ach ja, en daar is et bekende op de persoon spelen, beledigen enz. #zwaktebod ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@127Ja uitvluchten en excuses weet hij altijd weer te verzinnen, maar de èchte waarheid wordt continue omzeild.Je bent niet de enige, die d...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

* Verwijderd door Olivia 😀 *...

12 minuten geleden geplaatst door Olivia

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@70En waar is dat vermeende bewijs dan ? Ergens in een geheim, niet bestaand, kremlin document waar de gehele GRU weken mee bezig is geweest....

13 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@113 Dus jij vindt dat ik de plaatser van een onwelgevallige reactie die de huisregels overtreedt moet aanspreken?Waarom? Kun jij aangeven w...

13 minuten geleden geplaatst door Querido not

Olivia
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@122Duidelijk is vooral dat er moderatie is . Maar dan zal hij wel weer met een uitvlucht komen ,zoals bijvoorbeeld " Het staat automatisch...

14 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Alura Jenson SexNatalie Mars PornAtk ExcoticsCameltoe BabesLesbo Massage PornXvídeos SiteXnx Hindi ComAlinity ForumBrrazers ComAdult Video CatalogBoobs Sucking PornhubXxlayna Marie AgeTastypornAneorexic PornXxx Porn MomIndian Hot Aunty SexSexy Boudi Porn VideosDad Cums In DaighterPornhfldR/cuckoldAj Lee Nudeلیسیدن پاLiv Wild PornFull Hard Sex VideoJapnese XvideoEbony GaggersRule 34 X X XBi OrgyLuna Love TsAunty Xxx TamilAmibuexoxMami Porn VideoHetani SexTeenagers HumpingAnna Katz BbwParadishill.comXnxx ComcomBronwinFit BabeWww Old SexVeronicaperasso LeakPorn Hindi Hd VideoBoobs Press NewSunnysunrayssPorn Camel ToeAlexandra Daddario Xxx VideosAkame Ga Kill HentaiLisa Ann TittyPorn Free FamilyFatal MkdelNaked Phoebe CatesFiestas PornosBrazzers Xnxx VideosKompoz Me PornSensual Sex Video HdHa Na KyungHorse Cock DildoPornaq ComPornocagandoJordanxoSunny Leone Sex Video XnxxNew Lesbian Porn VideosAndi James-Kinap PornFutanaria MasturbatingKing Size JuggsAmouranth NudsBillie Rae Brandt젊은년 따먹기Punjabi Ladki Ki ChudaiXx AntyJesseswitch VideoSexy Naked Hot MenReddit FutanariTop 10 Site PornoIndian Bhabhi XhamsterCandid NipplesLesbian BomdageTubegalesRasyan XnxxPornos MandingosRyan Potter NudeShang MianSex Porn SiteM RsexeTs ListcrawlerAmber Stark PornhubSamatha 38gHindi Movie Sex ComFre PornvideosGxvideoIndian Teen Age Pornالسكس اليابانىPhotos Erotique GratuitSexing XxChuukese KonakNikki Bella NakedCojiendo Con ViejasXnxvideoThe Blue Lagoon NudeTelugu Bf Sex VideoSex Film Sex VideoMelissa P 2005 Full MovieSouthekayi In EnglishIndian Hot Aunty Xxx VideoYannidagoatChrisdy MoranSexy CumX X X Photo X X XIndian SexcFuked Hard 18Riley ReyDelhi Sex KandBest Sex StoriesContoseroticasSexfullmovieHentai LireAlex Grant PornTwerking In ThongTyker NixonMarathi Lady SexHindi Porn Audio StoryNude Beauty ContestLesbo Sunny LeonePrimal Fetish HypnotizedFims Erotiques GratuitsPornor QuadrinhoFamosas Com.only FansJuliewiththecake NudeShopliftingxxxMia Khalifa AdultHindi Erotic VideosKpopdeepfakrAlexis Texas SoloGirl Licks Her Own PussyPornk VideosKidnap And SexJapan Ka Sex VideoRimi Sen NudeYourporn.s.exyNifty StoriesPorn MagzenAllison Hannigan NudeWww Sex Hd ComAmateur StripEnglish Adult ChobiEllie MooreTorrent For PornSex Video In SisterSex Full Video Hindi