Wij verliezen onze vrijheid en veiligheid door de islam - NieuwRechts.nl (nieuwrechts.nl)


Medelijden met daders: ik heb het niet. Omgekeerde psychologie, dat ook daders slachtoffers zijn: ik begin er niet aan. Maar in onze woke samenleving hoort dat nou eenmaal, daders knuffelen. Of het e ...

door Moskowfiets in Overig  ·  115 Reacties

  • 26
  • 765x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100
"het socialisme zelfst.naamw.
Uitspraak: [soʃaˈlɪsmə]
Afbreekpatroon: so·ci·a·lis·me

maatschappelijk systeem dat gebaseerd is op gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en solidariteit, met een eerlijke verdeling van macht en goederen en een sterke rol van de staat politiek
Antoniemen: kapitalisme, liberalisme"
https://www.woorden.org/woord/socialisme


"Dutch socialisme English socialism


staatsrecht (politiek) - politieke stroming die zich vanaf het einde van de 19de eeuw heeft ontwikkeld en zich (nog steeds) richt tegen sociale, maatschappelijke misstanden, zoals de beknibbeling van bijstandsgerechtigden en AOW-ers, het lerarentekort en tekorten in de zorgsector. Destijds vormden verenigde arbeiders de kracht achter het ~, tegenwoordig appelleert het ~ aan meer maatschappelijke segmenten. De PVDA is op het ~ gebaseerd."
https://www.juridischwoordenboek.nl/?zoek=socialisme


Ja... zeer extreem om "gelijkheid, vrijheid, broederschap na te streven, hoor... zeeer extreem.
Of zou het toch meer over jou eggen, dat je dat extreem vindt 🙈 🙉 🙊

2
101 Immanuel

@97
"Klopt."

Gelukkig zie je het zelf ook.

"In de jaren 70 80 had je geen bankrekeningen en geen verzekeringen. "

Je ziet het toch niet, jammer.
Zal je nog een voorbeeld geven over anonimiteit.

In de jaren 70 80 kon je naar Limburg rijden zonder camera's die BV Nederland heeft geplaatst.
In de jaren 70 80 kom je zonder ID naar buiten
Enz.

Ook dit zijn vrijheden.

4
102 Benzardi

* Verwijderd door de redactie *

103 Prikkebeen

@103
thnks

2
104 Immanuel

* Verwijderd door de redactie *

105 Prikkebeen

@101 , @105 ,

Tja, dat jullie alleen maar extremisme aan het andere uiteinde van het spectrum zien, ligt dan misschien weer aan jullie.

Het is niet voor niks een spectrum. De extremen zitten dan logischerwijs aan twee uiteinden.

Socialisme is misschien gematigd voor mensen die toch al ver aan de linkerkant zitten, vanuit het midden gezien kun je dat niet gematigd noemen.

Geloof verder wat je wil hoor.

2
106 progressiefliberaal

@101 ,

"Ja... zeer extreem om "gelijkheid, vrijheid, broederschap na te streven, hoor... zeeer extreem.
Of zou het toch meer over jou eggen, dat je dat extreem vindt"

Nee, het verhaal van je bron slaat gewoon nergens op. Het vertelt namelijk niks over de oorspronkelijke bedoelingen van de socialisten.

Een gelijkere inkomensverdeling etc. en al die andere zaken die je noemt, zijn net zo goed wat sociaaldemocraten nastreven, maar die zijn er veel minder radicaal in. Díé kun je gematigd noemen, socialisten niet. Nogmaals: je maakt wel een onderscheid, maar je legt de scheidslijn op de totaal verkeerde plek.

Dacht dat dit trouwens vrij algemeen bekend was voor mensen die op school gezeten hebben en een lesje of twee geschiedenis meepakten.

2
107 progressiefliberaal

Ik vind het wel schattig en aandoenlijk. De luitjes die heel de dag alles en iedereen voor extreem uitmaken, blijken zelf zo ver aan de linkerkant van het spectrum te zitten dat ze denken dat socialisten, types die Mao o.a. vereerden, gematigd zijn.

🤣

Dat laat meteen wel zien hoe serieus ze te nemen zijn, de eerst volgende keer dat ze weer wat over extreemrechts bazelen. Als je zelf nog net geen beeld van Mao in je woonkamer hebt staan, ja, dan snap ik dat alles rechts van de PvdA extreemrechts lijkt.

Proest.

2
108 progressiefliberaal

@83 Waar het in de islamitische geschriften staat zal me een zorg zijn dat is iets voor moslims en geïslamiseerden , maar dit toont wel weer aan dat ook de mannelijke moslim te herkennen is aan het uiterlijk.

3
109 21st Century Guy

@109 Fout , t is geen verplichting of zo , er mag geen haarverf worden gebruikt dat is alles.

3
110 elsemiek

@110 Maar het zijn dus wel mannelijke moslims die henna in hun haar en\of baard douwen , niet iets van andere religies.

0
111 21st Century Guy

@107 @108
Je reactie is exemplarisch voor stompzinnigzwatelendrechts; alles wat niet in je straatje past afdoen in termen als "je bron slaat gewoon nergens op".
Maar goed... het zegt inderdaad genoeg over jouw wereldbeeld dat je sociaaldemocratie(=centrumlinks) als links beschouwd en socialisme als extreemlinks.
Als jij zelf een "ikke, ikke, ikke en de rest ken stikke" mentaliteit hebt, lijkt het natuurlijk in jouw ogen al snel extreem als men opkomt voor de zwakkeren in de maatschappij, zoveel maak je in ieder geval wel duidelijk.

4
112 Immanuel

@112 ,

Maar je bron slaat in dit geval ook gewoon nergens op. Een juridisch woordenboek? Volgens mij bespreken we hier politieke ideologieën.

De rest van je woordenbrij (stompzinnigblablabla) slaat overigens evenmin ergens op.

"Als jij zelf een "ikke, ikke, ikke en de rest ken stikke" mentaliteit hebt, lijkt het natuurlijk in jouw ogen al snel extreem als men opkomt voor de zwakkeren in de maatschappij"

Typisch iets voor iemand die alleen maar stempeltjes kan drukken op anderen. Waar heb ik het over een ikke-etc.-mentaliteit? Helemaal nergens, daar begin jij nu alleen maar over. Net alsof iedereen die niet op socialisten stemt, een ikke-mentaliteit heeft. Hier bevestig je in feite gewoon wat ik al eerder schreef: jullie zitten zo ver aan de linkerkant, dat alles rechts van jullie egoïsten en extreemrechtsen zijn.

Leg jouw en mijn teksten maar voor aan een willekeurig uit de samenleving getrokken groep, dan zul je al snel zien dat de meeste mensen socialisme extreemlinks vinden. En ongetwijfeld zullen ze wat dit betreft jou radicaler vinden dan mij. Dat blijkt ook gewoon uit de zetelverdelingen in Nederland, al lange tijd.

Het is misschien even wennen, maar buiten de linkse bubbel vindt echt niemand socialisten gematigd. Dan moet je, zoals gezegd, al zelf ver aan de linkerkant zitten, om dat te vinden.

Het is, kortom, algemeen aanvaard dat sociaaldemocratie (en linksliberalisme) loopt van midden tot links, en dat socialisme echt een tandje extremer is dan dat. Als jij dat niet wil aanvaarden, prima.
Maar kijk anders gewoon eens naar de politieke partijen: een partij als de SP kan, een uitzonderlijk goed verkiezingsjaar daargelaten, rekenen op steun van een paar procent van de bevolking. Een partij als de PvdA heeft van oudsher veel bredere steun en het was lange tijd een brede volkspartij, omdat gematigde partijen nu eenmaal meer mensen aanspreken. Mensen neigen namelijk naar het midden, naar gematigd links en gematigd rechts, en niet naar extremen. Iets wat nog weleens vergeten wordt in alle hysterie vandaag de dag, maar daarom is het nog niet minder waar.

2
113 progressiefliberaal

Maar goed, daar ging het oorspronkelijk trouwens helemaal niet over.

Waar het over ging is dat dit:

""Dat gezegd zijnde;
Nationaalsocialisme (1 woord, zonder koppelteken) heeft niets maar dan ook niets mat socialisme (politiek links) te maken.
Het zelfde geldt voor communisme (politiek extreem-links) dat dichter tegen extreemrechts aan schuurt dan tegen socialistisch links.""

en dan specifiek het laatste gedeelte nergens op slaat.

Ik heb nog nooit iemand horen beweren of degelijk zien onderbouwen dat communisme dichter tegen extreemrechts aanzit, dan dat het tegen socialisme aanzit. Dat slaat echt nergens op.

0
114 progressiefliberaal

@113
"Een juridisch woordenboek? Volgens mij bespreken we hier politieke ideologieën."

Als er nou toch 1 sector is waar correct en exact gebruik van begrippen een absolute noodzaak is, dan is het wel de juridische sector;
derhalve is het juridisch woordenboek bij uitstek het medium om correcte definities te vinden.


"dan zul je al snel zien dat de meeste mensen socialisme extreemlinks vinden."

De enige mensen van wie ik dergelijke onzin steeds weer hoor, zijn personen die ook de stelling bezigen dat Hitler links was en dat nazisme een socialistische stroming is; type Bosma en co.


"omdat gematigde partijen nu eenmaal meer mensen aanspreken. Mensen neigen namelijk naar het midden"

De uitslagen van de laatste verkiezingen bewijzen je ongelijk; PVV grootste TK fractie, BBB grootste EK fractie... o, o, o wat zijn we gematigd, met z'n allen 🤪


"Ik heb nog nooit iemand horen beweren of degelijk zien onderbouwen dat communisme dichter tegen extreemrechts aanzit, dan dat het tegen socialisme aanzit."

Dat zegt meer over de kringen waarin jij verkeert dan over de stelling, ben ik bang.

1
115 Immanuel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Offtopic

   Ach, laat ik het wat vriendelijker zeggen:Op artikelen stemmen, dus zonder dat 'naaar beneden'.    ...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

   Nou nou, beste spookaccount benniegek. Je hebt 't er maar druk mee niet waar. In één keer achterelkaar zo rond de 70 artikelen n...

27 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
Zou ik militair kunnen zijn, nu de oorlog overal oprukt? - Joop - BNNVARA

Er bestaan geen slechte soldaten. Er bestaan wél slechte officieren....

43 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
101-jarige Amerikaanse wordt steeds aangezien voor baby

Verschrikkelijk!!!! Dit zal je als 101-jarige maar overkomen. . . (S.O.)...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@24 Ik heb niks verkeerd opgeschreven. Jij snapt gewoon weinig....

1 uur geleden geplaatst door Bop

Bop
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@23 Volgende maar leuke grapjes over jezelf maken dan....

1 uur geleden geplaatst door Bop

Bop
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@33 Geeft niet. Ik denk dat Strongoli @4 nog wel even zal reageren. 😉...

1 uur geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
'Ik ging op date met koning Willem-Alexander'

Ze heeft zeker wat aandacht nodig. Het is allemaal niets geworden dus wat moeten we er mee?...

1 uur geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
ThroatbuldgeFansly LeakedSex Video Mami中文a VLaila.gomezTom And Jerry PornTop Less SelfieXxxvidieSalwar SexWww Sex Pic ComTiny Petite PornCartoonrape PornNaughtyamerician ComFreeporn StepsisterRomi Rain New PornElisa DreamsFree Porn$SladislivskiPorn QuotesRia YamateMen Cuming HardFishnet PornWake Up FuckMaturr Tube PornRed Head TittiesErin Kellyman NudeLego PronMulai SexPlagalurksKeira Knightley NudeDaddy 4k VideosHelluva PornAvika Gor NudeTamil Sex Padam Tamil Sex Padam Tamil Sex PadamXnxx Mai KalifaIndian Live Sex ComLesbian Porn MasturbateShemales Fucking GuysSpa Nk BangTraler PornTeenslutJulia_stits'sSexy Stepmom XxxWoffee NudeJapanees Sex VediosSex Muslim SexSex Massage In KolkataForeplay IndianCattoon Porn VideosVoyeur WebsitesHenti WatchWe Are HairySai Tamhankar Sex VideoPunannie_annieAriella Ferrera StepmomHindi Gandi GaliyaCocks TouchingXxx ArtiJamaocan PornGrandma Grandson PornFreeporn EroticaRated Xxx VideosTegantrex PornBachelorette Party Dancing BearsFull Length Adult MoviesMama Big TitsRate My TitiesLesbianas CachondasAll Sex VideoBrazzers PakistanVilagesexSexe SexBoy Boy Ka SexBlack Ebony XxxMom Porn JapanesBig Booty White GirlspornWeb PornográficaCurbate PornRapelust.comPenny BarberYasmine Lopez OnlyfansAdult Movies AnimeHottest Tits NudeChristiebrimberry NudeXxxvido IndiaKerala Sex ComeBrazzers Huge BoobsN I X L Y N K AMrspoindexter Onlyfans LeaksSex Movie KannadaSex Vedeo MalayalamSex Video Sunny Leone KaHindi Sex FlimDickdrainers RaceplayStep Sister Lesbian PornBbw Face Farting PornNsfw PornGpguiaFootjob MommyRajasthani Xxx VideoCabaret DesireSexy Open SexCreamy RideFreeporn SiteCouples OrgyPorntube AbusedFsiblog.Bdsm KinktestNina RottiTegan JamesCharmi Kaur SexTamil Full Hd Sex VideosSex Bhabi InIndian Sex SitesTeen Tranny PornWett Melons PornMolly Ringwald NudeCollege Girl SexReal Hindi Sex StoriesMadhuri Dixit X Video本庄鈴Sexy Belle DelphineBig Tits In PublicReddit Vr PornBithesgirlsPornos MasturbaciónAustin Theory NudesJennifer White VideosLesbian Threesome's PornNude PhotoBig Titted DeepthroatPov MilfOdia Sex XnxxMoti Ka SexDoctor With Patient SexLesbian NudesانميهنتايJoanna Vanderham NudeکاکولدBangla Choti ComOld Man BlowjobSexxx ConDanifaeForce Blow Job PornIndian Porn OrgKendra Sunderland AnalKennedy Taylor PornSan Antonio MilfPorn Yube HdFab Swongers