Duitsland trekt streep: ‘Erdogan niet langer welkom in Duitsland’ (elsevier.nl)


Elsevier is a global information analytics company that helps institutions and professionals progress science, advance healthcare and improve performance ...

door Inter in Buitenland  ·  100 Reacties

  • 39
  • 2145x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@38 Ze leefden niet zo gebroederlijk naast elkaar, Tito hield de wind eronder.
De vlam in de pan is waarschijnlijk ook wel weer aangewakkerd door allerlei imperialistische naties. Dat is nu ook weer het geval. Er wordt goed gebruik gemaakt van de agressie van de islamitische godsdienst, en het oosteuropese orthodoxe christendom levert ook wel kandidaten voor allerlei paramilitaire groepen. Omdat je met religies de gelovigen zo goed kan manipuleren zijn het van oudsher instrumenten van de heersende macht. Ik denk soms ook dat precies die heersende machten achter de schermen (het kapitaal) al deze religieuzen deze kant uitsturen omdat wij in Europa dankzij de emancipatiestrijd en scholing niet meer zo makkelijk te manipuleren zijn.

2
51 zewa

@45 Die pressiemiddelen zijn zo ver ik weet gelukkig geen kwestie van leven en dood. Nu durven Turken die tegen Erdogan zijn hier niet open over te spreken om de redenen die @44 noemt. Dit betreft voornamelijk rechten in Turkije, die voor veel Europese Turken nog het ongemak waard zijn om te proberen te behouden. Stel je bijvoorbeeld voor dat je nog familie in Turkije hebt die je anders misschien nooit meer zal kunnen zien. Ik geloof echter nooit dat ze met geweld die rechten tegenover 'ons' zullen beschermen ten faveure van zij die juist dreigen die rechten te ontnemen (Erdogan en de AKP). Dat zou niet bepaald logisch zijn toch? Ik verwoord het misschien een beetje cryptisch op deze manier, maar ik denk dat u er wel uitkomt.

2
52 Gewoon een student

@49
Je weet best dat men in Turkije mensen massaal arresteert zonder goede reden.
Dreigen je familie in de bak te laten verdwijnen ligt heel dichtbij.

Anyway: persoonlijk vertrouw ik geen Turk meer die zich niet tegen Erdogan uitspreekt.
De rest is het met hem eens, of staat onder zijn invloed. Beide vind ik niet OK.

0
53 HenkG

Erdogan is bezig met het chantagespel tot een hoger niveau te tillen. Dit op elk gebied om maar de macht te krijgen. Hij zet zijn eigen bevolking onder druk (lees chanteren) door iedereen die hem onwelvallig is vast te zetten of te ontslaan. Hij zet zijn "burgers" onder druk door in het buitenland duidelijk te maken dat als je kritisch over hem bent dat gevolgen kan hebben (zie bv Ebri Umar). Hij zet mensen onder druk die satirische programma's over hem maken. Hij zet politici onder druk die zich negatief over hem uit laten. Hij speelt het spel verdomde slim als je naar Rotterdam kijkt waar hij een dubbele val heeft gezet welke hij alleen kon winnen. Of zijn minister kon vrijuit spreken in Rotterdam wat hem sterkte in zijn plannen. Of hij zou geweigerd worden met als gevolg dat hij de slachtofferrol in kon kruipen.

Etc.....

0
54 Gezond boerenverstand

@42

Me broekt zakt tot de enkels.
https://www.longroom.com/discussion/372895/angry-muslims-chant-allahu-akbar-during-march-in-the-netherlands-video

Deze???
Mensen, Zet het beeld stop na 1 minuut 53, en kijk links naar de politie auto.
Precies wat ik al jaren zeg... Het nieuws liegt en bedriegt u waar u bijstaat.

7
55 AapNootMies

** gebruiker verwijderd **

@24 Ben jij een van die aanhangers? voel je je aangesproken?
Dan zou ik me maar goed focussen op de staatsomroep, wie weet mis je anders de volgende oproep van je heer en meester!

56 verwijderd110

@56
Ik denk dat u een verkeerde persoon quote

2
57 AapNootMies

@55
De betreffende site schrijft andere dingen dan het filmpje laat zien. Want het filmpje is niet in Nederland gemaakt. Dat kon je gelijk al zien zonder politieauto.
Maar ik denk dus meteen dat dit turkse propaganda is. De waarheid ontkrachten door een overduidelijk vals filmpje te posten.
Want een vals filmpje sluit natuurlijk niet uit dat het wel degelijk is gebeurd in Rotterdam.

En precies dat is aan de hand:



hier zie je dat dat wel degelijk gebeurd is
Want dit zijn 2 echte filmpjes uit rotterdam.

0
58 HenkG

** gebruiker verwijderd **

@57 Nee hoor! Zijn/haar reactie was voor mij!
En ik geef hem/haar antwoord.

59 verwijderd110

@58
Bedankt voor deze 2 filmpjes.

2
60 AapNootMies

@55 Dat zijn beelden van de protesten bij het Nederlandse consulaat in Istanbul. In Rotterdam ging het waarschijnlijk om enkele honderden mensen, wel met de karakteristieke spreekkoren:

0
61 Civilis

Oeps, dat is mosterd na de maaltijd.

0
62 Civilis

@62
Beter een keer teveel mosterd

Dan braadworst zonder mosterd (c) Loesje question

1
63 HenkG

@8 We hebben voorgedaan hoe we een minister van Erdogan per omgaande terug hebben laten keren. (Idd prima leermomentje voor Duitsland) Maar Erdogan buitenhouden is een nieuwe en volgende stap en dat kunnen we weer van Duitsland leren.

0
64 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@55 Geen NL politie bedoel je zeker, gewoon Turkse propaganda dus.

0
65 corretje

@62
Je voegt trouwens nog wel informatie toe, namelijk dat het om het Nederlands consulaat in Istanbul gaat. Ik had wel de Nederlandse leeuwen gezien boven het hek, maar me niet gerealiseerd waar het was.

Ik ging er vanuit dat er bewust valse informatie was neergezet zodat het Turkse cyberleger kon roepen "kijk zo gaat het nu altijd". Ik heb al zoveel list en bedrog uit die hoek gezien.
Maar op zijn minst had het een stevige relatie met de rellen in Nederland. Dus voor de getoonde site heb ik mijn beoordeling maar wat bijgesteld. Ik hou soms ook wel van een lekker complot, maar je moet altijd zelfkritisch blijven question

0
66 HenkG

@55 Leuk filmpje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zo komt het fake nieuws over Rotterdam in de wereld.

1
67 sockknitter

@46
Ja ik snap de ? , dan gaat hij waarschijnlijk opruiming houden .
Het is niet voor niks dat hij de doodstraf wilt herinvoeren .

0
68 Olivia

Laat om te beginnen alle Europese landen daar een voorbeeld aan nemen. Vertegenwoordigers van landen die zich beledigend en dreigend opstellen niet meer toelaten.

0
69 vandaagffniet

@50
Ja ik weet de zogenoemde klikturken maken dat Turken onvrij leven in een vrij land als Nederland .
Wat gaat de regering hieraan doen ? zou toch verboden moeten zijn dat Turkse staatinstanties ( zoals Dyanet het Nederlandse Turkse volk in de greep houdt ten baten van dictatuur onder Erdogan .
Het zijn onze wetten die dit mogelijk maken , en van onze democratische wetten maakt Erdogan graag gebruik om zijn doel te bereiken .

0
70 Olivia

** gebruiker verwijderd **

Het is een zegen dat deze dictator in de dop een tik op zijn neus krijgt , hij zal natuurlijk wel weer krijsen als een speenvarken dat Hij degene is die gediscrimineerd wordt door het westen .
Gelukkig weten de slimme Turken beter en hopen dat hij snel verwijderd wordt van het politieke theater.

71 verwijderd682241

@8 ik heb de Nederlandse regering niet horen zeggen dat Erdogan niet welkom is.

1
72 Niet wit niet zwart

Nee voor Erdoğan gaat Duitsland geen politiemacht op de been brengen om hem en de openbare orde te beschetmen c.q. te handhaven. Kan mij dat na alle grove Turkse beledigingen wel voorstellen. Dat Turkije niet bij de EU hoort bewijst Erdoğan elke dag. Sowieso is Turkije met zijn oostgrens geen geschikte EU kandidaat.

Nu maar hopen dat ook Israelische politici tot ongewenst worden verklaard. Als je leest wat dat land allemaal aan verdragen en VN Veiligheidsraadresoluties aan de laars lapt is het verbazingwekkend dat Israel hanselsvoorrechten in de EU geniet.

2
73 Hendrianus

@70
Wat de regering hieraan gaat doen weet ik niet. Ik kan wel bedenken dat hoe langer je wacht hoe lastiger het zal zijn.
Ik denk persoonlijk dat men alle lange armen van Ankara moet amputeren, zowel organisatorisch als financieel.
Ook als dat de ontmanteling van de dinayet-moskeeën betekent. Godsdienstvrijheid mag niet betekenen dat de Turkse overheid hier rechten krijgt. En alle door hun opgeleide Imams zijn Turkse overheidsdienaren. Godsdienstvrijheid hoort niet te betekenen dat wij verplicht zijn buitenlandse overheidsdienaren toe te staan, anders dan ambassadepersoneel.
Na het dreigement van Erdogan dat hij een opstand kan ontketenen moet dat afgelopen zijn wat mij betreft, er is geen enkele reden meer om het hem makkelijk te maken..
Dit zal niet zonder slag of stoot gaan maar hoe eerder hoe beter.

Ik denk ook dat er streng beleid moet zijn voor Turkse ambassade en consulaten.
Elke activiteit die niet hoort, moet je beantwoorden met het wegsturen van verantwoordelijk personeel. Als dat 5 maal nodig is, sluit dan de betreffende vestiging en sta geen nieuwe toe.

Maak het verklikken van Nederlanders aan een ander land strafbaar.De tijd van de NSB is voorbij. Ik vind dat je die vergelijking niet snel moet maken maar hier is het op zijn plaats.

Enne, ik heb geen bezwaar tegen stemmen in kerken of moskeeën, maar de enige vlag in een stemlokaal hoort de Nederlandse te zijn. ELKE verwijzing naar andere landen hoort daar verboden te zijn.

Helaas is de lange arm van Ankara ook in onze 2e kamer doorgedrongen. Kuzu koos niet ondubbelzinnig voor onze grondwet tijdens het debat over de nasleep van de Turkse coupe.
"Maar, mevrouw de voorzitter, ontslagen kunnen worden teruggedraaid". Het is nu het moment om te beoordelen hoe realistisch die uitspraak was.
Kuzu zwoor op onze grondwet. Ik vind dat hij zich niet aan die eed houdt, die moet de kamer uit.

Maar dit is wat ik zou willen, helaas ga ik niet over wat de regering wil.....

Ik zou er nog iets aan willen toevoegen: de 2e kamer moet in uitzonderlijke gevallen de bevoegdheid krijgen om kamerleden met dubbel paspoort uit de kamer te zetten.

Daarmee doe je recht aan iedereen die zich inzet voor Nederland, maar kun je mensen met een foute agenda aanpakken.

0
74 HenkG

@72
"k heb de Nederlandse regering niet horen zeggen dat Erdogan niet welkom is."

Volgens mij is de houding van Nederland duidelijk genoeg geweest: geen Turkse "verkiezingscampagne" ( propaganda, zolang het maar 1 partije is) toegestaan op Nederlandse bodem. Als Erdogan persoonlijk wil komen, is er opnieuw een rel.

1
75 HenkG

dat dit kan... dit is toch niet politiek correct?

3
76 maarten1234

@14 : de spijker op zn kop... maand na de verkiezingen worden de maanden weer aangehaald question

0
77 maarten1234

Erdo is ook niet meer welkom in Nederland.... Overigens, in welk beschaafd land nog wel?

0
78 LoydMorris

78
Dan moet je ook wel echt consequent zijn, en ook mensen als poetin en de chinese president e.d. ook niet ontvangen?

Of ben je dan ineens tegen en geld dat alleen voor erdogan?

5
79 maxentius

@79 Poetin en Xi Jinping dreigen niet met een opstand van hun onderdanen in Europa en staan ook niet dagelijks te tieren over ons oorlogsverleden. En zo zijn er nog een paar verschilletjes.

0
80 Dune

@36
"Er is niks mis met Turken"
maar wel met de Erdogan adepten (grijze wolven/moslimbroedersschap aanhangers )

@38
" Mensen, blijf de Nederturk alsjeblieft omarmen en welkom heten"
Wederom niet de Erdogan adepten.

0
81 Lias

Mooi en nu alle vliegverkeer tussen Turkije en Europa stilleggen en een handelsboycot onstellen. Economische sancties

0
82 keestramper

@17 hangen de vlaggen al uit ?

1
83 leefvandaag

Dé gelegenheid voor Europa om als één Europa naar buiten te treden, dit door Erdogan mede te delen dat hij nergens in Europa welkom is.

0
84 Sneeuwbal

DAT IS DISCRIMINATIE !

3
85 iedereen heeft recht op mijn mening

@5 angeloe MOET wel question

0
86 Eastwood

Eerste streep is gezet.
Nu per direct alles met Turkije blokkeren, handel, toerisme enzovoort, net zoveel dingen als Ergerdan weet te bedenken.
Dan komen er wel meer Turken op 16 april echt wel op het lumineuze idee dat het echt niet goed gaat met Turkije.

0
87 Wil je niet weten

@87 De meeste Europese merken laten hun kleding maken in Turkije,..

Daarom is die kleding nog betaalbaar,. Daar kunnen ze het in bijvoorbeeld Italie niet voor laten maken.. Dan kost diezelfde broek 3x zo duur.

4
88 iedereen heeft recht op mijn mening

@88 en zit veel beter question

3
89 Eastwood

Laten komen en hem arresteren en berechten op grond van het artikel beledigen van een bevriend staatshoofd. Hetzelfde artikel waarvan hij vond dat Duitsland de komiek moest berechten die Erdogan beledigde.

0
90 Grover

Dictators hebben altijd een sterke tegenstander van buitenaf nodig om de bevolking als één blok achter de leider te krijgen. Kijk maar, het staat in het handboek "hoe wordt ik een dictator".

- les 1: pers censuur.
- les 2: schakel de rechterlijke macht uit.
- les 3: creëer een gezamenlijke vijand.

0
91 RazorBlade

@88
"Daarom is die kleding nog betaalbaar,. Daar kunnen ze het in bijvoorbeeld Italie niet voor laten maken.."

Ja dat is het verschil tussen een economisch ontwikkelingsland en een beter ontwikkeld land. Hoe armer het land, hoe makkelijker men voor woekerloontjes werkt.

De arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in turkije zijn niet zo prettig. Loon is zo laag dat men enorm veel uren moet overwerken en vakbonden worden tegengewerkt.
http://schonekleren.nl/informatie/de-kledingindustrie/productielanden/Made-in-Turkije

Het lijkt me niet iets waar Turkije trots op moet zijn.

0
92 HenkG

"Erdogan mag niet meer komen!"
Hahaha, wat de politiek correcte kliek hier niet snapt is dat Erdogan helemaal niet meer hoeft te komen want hij heeft de geleidelijke annexatie van West-Europa al lang goed voorbereid middels de 'Paard van Troje' truc.....

1
93 CoolMemories

@55
De tekst bij dit filmpje klopt niet. Deze demonstratie is niet in de "Nederlandse straten", maar voor de Nederlandse ambassade in Istanboel.
Ik ben van mening dat Europa nu een echte coup in Turkije moet gaan voorbereiden i.p.v. de door Erdogan in scene gezette coup. Dan zullen we eens laten zien hoe je een echte coup moet uitvoeren.

1
94 wiseguy

@94 uiteraard daar hebben we specialisten genoeg voor.

*hoofdtegendemuur*

0
95 Eastwood

Beetje laat, maar dat is beter dan nooit.

0
96 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

97 Dewereldrond

Erdo houd van chantage,maakt niet uit wie of wat

0
98 1---liner

Nu kan Brussel dus in de hele EU Turkse politici de toegang tot EU grondgebied ontzeggen.

0
99 Ziggofan

Moeten ze hier ook doen !

0
100 FonTok

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Parlar SexForced Fem PornFilms Gratuits De SexeDaniel XnxxPorn Men BlackAloha SpankingPorn Tubemilf24 Sex VideoB Grade Hot SexNaked LessbianTs Top PornCowgirl Up Cloise 4kDldss-216Xxx BrasileiroPorhub DownloaderMallu Aunty Hot Masala VideosBengali Xx Blue FilmPornwissMelhores Site PornográficoAmerica X XxDanielley Ayala NudesOriginal Aunty SexGeorgina Rodriguez PornhubTamanna Sexy PhotosSex BokepCherokee D AzzCuming Inside PornCasting Call PornNew Xxx Full MovieSweetanaastasiaRedgif ComManyviodsBarely Legal NudesJavengsubBbc Cheating WifeFree PornopicsAubrey Plaza NakedKaya Scodelario NudeXxx PasswordsIsekaihentaiBengali Actress Porn VideoJapanese StepmomxxxSiri PornhubBigtits 3dHot Women Sex VideoShakeela Malayalam Blue FilmAngel Wicky GangbangHd Sex Download VideoThe Sensuous NurseDubai PoronoAva AfdamsAriel Rebel SexJasmine Jae PornBf Movie Blue PictureAsian Bcc PornIn Public Porn VideosBig Tits OnlyfabsPornolandia BrasilRen AzumiNude GirlfriendsXxx NsPornstar DressPoonam Pandey NakedBlackedpornDevar Seducing BhabhiBts SexingFree PornerKaty Mixon NakedXxx BogSxx XxxThunderxthighzXxx55Teacher Forced PornHorny Step SisterChristy White BlackedViva Local AcompanhatesPrincess Peach HentaiMommy DomAuntcass Rule 34Sri Lanka XvideoRep Sex HdYoung Indian CouplePo XxxX Video Tamil MoviePon MovisBatuhan Boz Porno Ifşaافلام اباحية جديد مترجمةNubilefilmscomMalik Delgaty BottomingDeep Throat HentiTwitch AsmrRayne Woods PornBelas61Lacy LennonanalMollyflwers SquirtAmber HallibellMia MaklovaAnimes Online .orgPeite PornAnasuya Sex PhotosHeroenXxx VadaChinese Desi Sex3dmonster PornHot Nude LezVintage Erotia ForumMassage Lezbian PornXxx Swathi NaiduAunty Hindi XxxAsian Massage Hidden Cameraافلام سكسي اجنبيAi EuheraDaliesha KeyVidéos Pornos AfricainsPorn Toon PornPornos VenezuelaBi SexpornNaked FamiSpankers PartyIndian Couple SecIndonesia BokepHareem Shah Leak VideoPunjabi Sex PhotoFutamangaOoffice PornSexy Blue Picture VideoPornhub CheatingHollywood Sexy Porn MovieActrizes PornYou Porm ComReal Homemade PronFemdomme ArtChasity Belt ManSierraxrain LeakBellaboo's篠田麻里子Story Type Porn VideosGay BbpornAdultsearch.comHomemade Bbw PornBig Boob SuckingBellahasmorefunNebraskawut Of LeaksIsland Fever 4Naked Hairy PussyChatuebateRarbg Replacement RedditVazadas OnlyfansAlexis Texas XnxxKitty Cashew