Biden weigert de grens te sluiten tot het congres geld goedkeurt voor Oekraïne en Israël - Medvedev waarschuwt voor burgeroorlog in de VS - Dissident.one (dissident.one)


Terwijl de Republikeinse gouverneurs Texas steunen, herhaalde president Biden zaterdag een onwillige overeenkomst om de zuidelijke grens van de VS te ...

door Oeps112 in Buitenland  ·  83 Reacties

  • 19
  • 589x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 En onze Bidenpijpers willen het maar niet doorkrijgen.
Ik heb ooit eens gevraagd toen trump er nog zat of zij ook zo zouden reageren op Biden als hij dezelfde of erger fouten zou maken als trump waar zij al 4 jaar over liepen te janken.
Jaa tuurlijk was het antwoord...........
Niet dus ze zitten al 4 jaar achter hun geraniums te wachten tot de nieuwe verkiezingen om te janken over trump.
Zal wel aan de eigenwijsheid die bij hun leeftijd hoort lichen.

3
51 baba jaga

* Verwijderd door de redactie *

52 Prikkebeen

En dan ga je @31 minnen? Tjongejonge wat sneu ben je dan.

4
53 Bop

@46
Trump heeft 8 triljoen aan de staatsschuld toegevoegd. Koploper van alle coirgaande presidenten. 1 miljoen coronadoden..

Inflatie was wereldwijd en schuldige is Poetin..
In de VS is die lager dan in de EU.

Biden heeft eindelijk de infrastructuur aangepakt. Miljarden geïnvesteerd in nieuwe bruggen, wegen en breedband internet. Trump heeft daar alleen met zijn grote waffel iets aan gedaan..

Die verkrachter heeft een puinhoop achtergelaten.

3
54 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

55 Prikkebeen

@39 Weten we meteen wat er met de PVV gaat gebeuren. Slappe smoesjes, Biden vraagt al jaren om geld voor de grens, het enige wat de Republikeinen echt willen is mensen arm en dom (christelijk) houden en ten gunste van de multinationals en de super rijken.

3
56 Moien

@47 zwarte amerikanen, schrijf jij in @24 en daar reageer ik op.

Gemiddelde ligt op 83% de afgelopen decennia.

3
57 Moien

@54 Ja en daar heeft hij stemrechten en zijn economische agende gepauzeerd.

1
58 baba jaga

@54
Yep, Trump ja..

3
59 GreyB

@57 Hij zit er pas 4 jaar.
n increasing number of polls are showing growing dissatisfaction with the prospect of Joe Biden running for a second term among Black voters, as his administration looks to court the vital voting bloc ahead of the 2024 election.

A new NBC poll, released on Saturday and conducted between September 15-19, found that the president's job approval rating had slipped from 80 percent in 2021 to 63 percent among Black voters. The same survey, of 1,000 registered voters, found Biden still holds 76 percent of the Black vote to 14 percent in favor of former President Donald Trump in a likely match-up.

A Democratic candidate for president has traditionally needed the Black vote to win, and the signs of discontentment among the caucus come as national polls portray a widening gap in voter sentiments between Biden and Trump, the Republican frontrunner. A recent ABC/Washington Post poll put the incumbent 10 points behind his predecessor.

3
60 baba jaga

@46 had jij hier niet een ban, je schrijfstijl en het continue aanhalen van CNN en dat onterecht koppelen doen mij herinneren aan een vol idioot, die hier ook wel eens kwam.

Maar goed nu eerst tijd voor thee, Douwe Egberts……

5
61 Moien

@59 is voor @58

4
62 GreyB

A Democratic candidate for president has traditionally needed the Black vote to win, and the signs of discontentment among the caucus come as national polls portray a widening gap in voter sentiments between Biden and Trump, the Republican frontrunner. A recent ABC/Washington Post poll put the incumbent 10 points behind his predecessor.

https://www.newsweek.com/fact-check-did-joe-biden-bring-down-national-debt-trillion-1799499
Een leugen dus.
Maar he blijf lekker Cnn geloven of wat jullie dan ook willen geloven.
doe ik heb bezoek.

4
63 baba jaga

@60
Ja, en?
Peilingen zitten er daar altijd naast..

4
64 GreyB

@61
Hij houd bij hoog en bij laag vol dat hij niet het theebuiltje is 😅

4
65 Immanuel

@56 ,

Nee, geen smoesjes. Politiek.

Als de Dems dit hadden willen aanpakken, dan hadden ze dat eerder moeten doen. En niet jarenlang dwarsliggen en oppositie voeren tegen elke vorm van grensbewaking, om vlak voor de verkiezingen ineens welwillend te zijn.

Je kunt het de Republikeinen moeilijk verwijten dat zij nu weigeren mee te werken, zo vlak voor de verkiezingen.

2
66 progressiefliberaal

@66
Hoe moeten Democraten dat doen als Republikeinen het steeds wegstemmen?

Het is al even geleden dat Democraten in allebei de Huizen de meerderheid hadden..

Republikeinen geven het gewoon toe hoor, dat ze Biden dit niet gunnen.
Terwijl ze voor zichzelf nu een graf graven..

3
67 GreyB

@61 Nee ik ben die persoon niet ik heb nog nooit een ban gehad en ik speel ook geen voetbal mijn neven zijn allemaal nog in leven tenminste daar ga ik vanuit.
Immanuel heeft denk ik een hersen spinsel.

4
68 baba jaga

@60 hoop gebeurt sinds September, daarbij is Korniacki wel vaker negatief over Democraten. Het is allemaal rinse and repeat van 4 jaar geleden, de media in Amerika is nl in het bezit van Rechts, zelfs CNN. Verdienen geld aan spannende verkiezingen. Als Trump economisch had bereikt , wat Biden heeft bereikt hadden we die diarree bruin geschminkte ( gebruikt meer troep op zijn gezicht, als aanwezig is op een 14 daags van dragqueens) smoel elke dag mogen horen hoe geweldig hij is.
Tor nu toe zijn de verkiezingen beter afgelopen voor de Democraten als voorspeld (Red wave rings a bell, moet wel want net als CNN een stop woordje van je) en zeker de tussentijdse zijn gewonnen door Democraten, zelfs in staten/districten/counties die puur Republikeins zijn en tel daarbij op de referenda over vrouwenrechten, legalisering marihuana en het Republikeinse gerrymandering, allemaal verloren door de Republikeinen.
Republikeinen kunnen alleen winnen door vals spelen (vb.No Labels)
Het huis gaat weer naar de democraten, de Senaat blijft verdeeld (Mancini) en zonder No Labels wint Biden met een grotere voorsprong (percentueel) dan 4 jaar geleden

1
69 Moien

@68
😅 💀

2
70 Immanuel

Oja dat was ik nog vergeten ik gebruikCNN war vaker nu omdat GreyB vaak links plaatst van CNN.
En ook CNN heeft al vaker een leugentje voor bestwil vermeld.

3
71 baba jaga

@64 Tijdens de Trump periode vond je al die polls wel goed als het maar slecht stond voor Trump.
Peace.

2
72 baba jaga

Dit zijn dus de Republikeinen

1
73 GreyB

@72
Niet zoveel op je duim zuigen..
Heb niks met peilingen, nooit gehad.

3
74 GreyB

@73 Dit is een sloth. 😂

2
75 baba jaga

@73 dit dus

3
76 baba jaga

@74 Niet erg hoor dat je wat vergeetachtig wordt.

3
77 baba jaga

@71
Klets toch niet zo. Ik kijk al lag geen CNN meer. Die zijn ook al verbruind sinds de nieuwe baas er is..
Ik kijk vanalles, behalve nazi sites niet.

2
78 GreyB

@78 je zet inks neer naar CNN pas nog wie kletst ier nou

2
79 baba jaga

@67 ,

Kom zeg, de Democraten zijn nooit voorstander geweest van het stevig aanpakken van de illegale migratie. Of ben je bijvoorbeeld alle berichten vergeten over hoe Trump en zijn muur belachelijk werden gemaakt, hoe daar schande van werd gesproken etc.?

En het is trouwens nog niet eens zo lang geleden dat ze een meerderheid hadden in het Huis en slechts één of twee Republikeinse Senatoren hoefden te overtuigen. Als ze echt strenge wetgeving hadden voorgelegd, dan was dat er echt wel doorheen gekomen. Maar dat vereist wel serieuze commitment en daar ontbreekt het aan. Het is, m.a.w., onwil, geen onkunde.

En dat de Republikeinen nú niet meewerken, is vanuit politiek oogpunt heel begrijpelijk, dat heb ik hierboven al uitgelegd. Dat heeft niks te maken met de wens er niks tegen te willen doen, maar alles met niet willen dat de Democraten nu even goedkoop scoren met leuke plannen, die ze daarna weer terug kunnen draaien als de Republikeinen daardoor geen meerderheid halen in november. Juist omdat ze wel wat willen veranderen, moeten ze ook voorkomen dat de Dems een meerderheid halen.

Dat lijkt misschien politiek opportunisme, maar je kunt hier de politieke zaak niet loszien van het beleid maken. De wens de meerderheid te behouden, dient wel een doel.

1
80 progressiefliberaal

Wat kan mij het schelen wat ze in Amerika doen? Hun zaak. Bemoei ik me niet mee, zij kijken ook niet naar hoe ons land inmiddels is overspoeld en bijna verdronken in de zee van Midden-Oosten gedram.

1
81 Slavink
82 Moien

@54 Ik was ff weg want moest ff uitzoeken moet je ook eens proberen.
Komt tie.
Fact Check: Have More Americans Died From COVID Under Joe Biden Than Donald Trump?

"Joe Biden based his entire 2020 presidential campaign on the promise he would solve covid by trusting "the science." It was all bullshit. He's presided over more deaths, hospitalizations & cases than Trump. Yet media crushed Trump for covid, gives Biden a pass," political commentator Clay Travis tweeted.
https://www.newsweek.com/fact-check-have-more-americans-died-covid-under-joe-biden-donald-trump-1661528 Die persoonlijke haat naar Trump vertroebeld je blik

1
83 baba jaga

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
-Michael van der Galien- Erdogan krijgt van Rutte wat hij wil en steunt hem nu voor NAVO-topman

Ik snap dat domme gelul niet grond is niet van een staat maar van de bevolking die er op woont!En die bevolking bepaald gezamelijk de naam v...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Inflatie daalt licht tot 2,7 procent

@2 Inderdaad. Die 2 procent inflatie die ze nastreven is uit duim gezogen....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

Oude oorlogstactiek, treinen/ vliegtuigen/troepen met oorlogsmaterieel rondjes laten rijden/vliegen/ marcheren...

15 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Rooibos
Inflatie daalt licht tot 2,7 procent

nog steeds 2,7 % !Waarom niet eens keer -2,7 % ?? En dat alles goedkoper word en de welvaart voor mensen echt toeneemt ?Oohh nee die Haa...

20 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Sarcoff
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Ik zie het er van komen dat men ze met de belofte van een kalifaat in de EU naar de frontlinie in Rusland gaat trachten te sturen, zowel moslimm...

20 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
Ook supermarkten verkopen steeds meer shakes en eiwitrepen

Het nieuwe verdien model belazeren met een gezond etiket voor luie domme mensen!...

24 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Laurens Dassen én Volt-pimpende media AFGEMAAKT: 'Waarom geven ze dit irrelevante mannetje zoveel aandacht?'

Het is niet alleen dat kwalletje maar ook kneus Paternotte zijn niet van het beeld af te slaan WNL en OP1 krijg je voortdurend die braakballen v...

34 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Inflatie daalt licht tot 2,7 procent

Niemand kan beargumenteren waarom er inflatie moet zijn. Dat is vreemd....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

https://rumble.com/v455x4k-pfizer-insider-admits-mrna-set-to-kill-billions-within-months.html...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Class Teacher XxxHollywood Xnxx VideosVideos PlaboyIndian SuhagratPron Story In HindiCrack WhorKayla Jade PornMovie Make A PornLesbian Squirt CompOlder Women Fun.comPorn DirectoryBoob Flash GifTristin Mays Movies And Tv ShowsAnalsex Momسارا جیHot Girl XnxxMelissa Debling NakedSannilion Sex VideoDirty ChatHow To Suck Ur Own DickFree Web Cam PornSexy Women With Big BoobiesXxxcoBf Bengali BfMallu Sec3 Girl 1 Boy XxxSunny Leones Hot SexTop Porn DownloadSexy Chubby PornStrip Tease NudeTeiple AnalBangbrose ComSsscomSex143Fubuki NakedWomanxxxKira Noir DpCuckhold Eats CreampieCumahot PornSexe ScatoFabdwingersHistórias Em Quadrinhos EróticasFreeporn MomBlojob SwallowPorn HondurasPrincess Leia CreampieXxxlkOyasumi HentaiNaked Indian BabesVillage Home Sex Video2 Guys 1 HorseFree Porn Hardcore LesbiansAngel Youngs PornTeboo PornBf New SexErections In WrestlingPriyanka Copra NudeHentail ParadiseBritish Porn AmatuerIndoneisan PornKeerthy Suresh Sex VideoSexy Anty SexGabi PornTranytubeNudes FemininaX_mariana_sFull Adult VideoHindi Randi Sexy VideoSexy ToplesswomenCartoon Mom Son PornHdsex BbwSchool Days HentaiSexy Sexy Sexy Sexy Sexy Sexy SexKulhad Pizza Viral Video RealNaked Military MenKamasutra Sexy FilmMandy Rose PornBest Nsfw SubredditsAdlut Dvd EmpireTush PornTelegrame PornTransexual PornografiaBrazzeresfreeNude Ladies VideosYou_are_my_sunshineDeshi Pron VideoPervsibsEva Green In BikiniTori Black SoloCougar JoiPornbig HdPornkaiAvenue ChatTeacher And Student Sex VideoDesi Police PornFilmyhot ComBrother And Sister Xxx IndianBest Cowgirl PornMost Painful Sex VideosMom Force PornPleasure TubeMia Khalifa Sex Video XnxxBig Cock HentiaXxxarabMallu Nude DanceNewly Married Indian PornBdsm SexualOrgasmatri XCeleberty Male NudesSandy Cheecks PornXxx HutBangla Mithun A BoyTubesafari.fomGrandpa BigcockLana Rhoades PronSex Adult ComAmetuer Asian PornTianmeimediaKindgirlspPuerto Rica. PornPornoenfermerasXxx Videos CarPenepole Cruz NudeVídeos EróticoSpreading LegsGordas FallandoTeen MmfHot Breast PressingIrane XnxxXxx SitHuge Boobed LesbiansYellzAnime Sister PornActor SexIndian Mom Teach SexHot PusiSex Is Zero Korean MoviePuffy NipsMysweetapple PornRule 34 Link18+ ManwaPornografia Gratis XnxxPorn Videos DailyTgp1 Brazzersnetwork ComSex With Old AuntyBeverlyvegaThick Mom NudePorn VazadoMature HandjobsMegami-ryou No Ryoubo-kun