VIDEO: Hans Janmaat 30 jaar geleden (rb.gy)


Deze man had ontzettend gelijk en werd daarom door de linkse kerk verketterd. Bekijk HIER de video! Geplaatst door:E.J. Bron (via X/Twitter; Mark de Hollander)(www.ejbron.wordpress.com) ...

door Oeps112 in Politiek  ·  33 Reacties

  • 26
  • 356x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Werd toen gezien als een komiek en was inderdaad niet subtiel met zijn uitspraken maar had in veel dingen gelijk.

4
1 van Keulen

Nee, hij had geen gelijk. Dat is juist het probleem.

8
2 Mac Benac

Nog ff en Joop Glimmerveen wordt op een voetstuk gehesen door radicaal rechts.

18
3 Defcte burger

Was het niet Janmaat zijn vrouw die bij een aanslag beide benen moets laten afzetten?

2
4 Slavink

@4

Ja klopt, weer door linkse terroristen

4
5 Vageali6888

De vluchtelingen van de jaren 90 kwamen uit de regio. Vooral uit het voormalig Joegoslavie.

13
6 sockknitter

@6 wat heeft dat er mee te maken?

4
7 Slavink

100% gelijk en actueel

.

5
8 Vageali6888

@7
Janmaat had het 30 jaar geleden over de vluchtelingen. En dat waren vooral de vluchtelingen uit voormalig Joegoslavie. Daar had hij het over.

12
9 sockknitter

@6 Joegoslavië is dichterbij dan Irak of Afghanistan maar het is niet de regio want het betreft een andere VN regio.

2
10 21st Century Guy

@9
Kwamen er in de jaren 90 dan al vluchtelingen uit Afghanistan en Irak?

14
11 sockknitter

#11 is voor @10

8
12 sockknitter

@11 Tussen 1995 en 1999 kwamen zo'n 96.000 vluchtelingen naar Nederland, vooral mensen uit Joegoslavië, Irak en Afghanistan. bron : nos.nl

0
13 21st Century Guy

Janmaat was een man met visie, hij had helemaal gelijk.

4
14 spookrijder

@11 echt alles om dit onderwerp onklaar te maken, je kunt het gewoon niet hebben dat er aandacht is voor Janmaat. Jij moet directeur worden van een villa met Gespreide Moslims, dan zijn we heer van je gezeur af.

5
15 Slavink

Stukje tekst over Hans Janmaat:

== Cordon sanitaire
Vanaf deze periode stellen de Tweede Kamer en de regering een zogenaamd cordon sanitaire in waardoor de Centrum Democraten geïsoleerd komen te staan. Janmaat verdedigt zich door zo vaak hij kan te benadrukken dat de CD wordt buitengesloten. In 1994 behaalt de CD nog een groot succes. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van dat jaar haalt de partij in totaal 77 zetels binnen. De verwachting is dat de CD tijdens de Kamerverkiezingen van dat jaar tussen de 8 en 6 zetels zal binnenhalen. Dit komt echter niet uit. De CD weet ‘slechts’ drie binnen te halen. Behalve Hans Janmaat vertegenwoordigen tot 1998 hierdoor ook Wil Schuurman en Cor Zonneveld de CD in de Tweede Kamer. ==

4
16 Slavink

We hebben na hem nog enkele voorbeelden gezien met als diepte punt de moord op Fortuyn.
De aanslag op Janmaat mislukte maar links slaagde jammer genoeg wel bij de aanslag op Fortuyn.
Kijk hoe we er nu voor staan dat had nooit gebeurt als Fortuyn nog had geleefd .
Dat wist links dus moest hij het veld ruimen.
Links is vandaag de dag nog veel erger geworden.

4
17 ongelovenloos

@9 dus het probleem van de Tsunami van Vreemdelingen is al veel ouder en dateert al van 30 jaar geleden? Van de 90-er jaren van de vorige eeuw? En dat het probleem niet verdwijnt maar opnieuw aandacht krijgt van Pim Fortuyn?

== In de vier jaar dat de CD met drie personen in de Kamer zit, weet de partij geen echte veranderingen door te voeren. De CD-leden mogen zo vaak ze willen het woord voeren in de Kamer, maar worden door niemand gesteund. Tijdens de verkiezingen in 1998 haalt de CD geen zetel meer en verdwijnen Janmaat en zijn partijgenoten uit de Kamer.

De partij is officieel nooit opgeheven maar het lijkt vrij onwaarschijnlijk dat de CD ooit nog mee gaat doen aan de verkiezingen, zeker na het overlijden van Janmaat in 2002.

Hans Janmaat overlijdt in 2002 op 67-jarige leeftijd. In de periode hiervoor vecht hij tevergeefs zijn veroordelingen wegens discriminatie aan bij het Europese Hof van Justitie. Op dat moment is Pim Fortuyn veel in het nieuws. Deze politicus doet geregeld uitspraken die sterk lijken op de uitspraken die Janmaat ooit deed. De tijden blijken echter te zijn veranderd. Sinds de opkomst van Fortuyn zijn veel Nederlanders het erover eens dat je openlijk mag zeggen dat Nederland vol is of dat de islam een ‘achterlijke cultuur’ is. Dat ligt in Janmaat’s tijd anders.

In de Tweede Kamer wordt het overlijden van Hans Janmaat kort herdacht. Enkele jaren voor zijn dood droeg Janmaat zijn archief over aan het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis ==

4
18 Slavink

@4
Niet minder schandalig natuurlijk maar het was één been. Ze moesten uit het raam op de eerste verdieping klimmen nadat links het hotel in brand had gestoken en de aanwezigen aanviel zodat ze hotel niet uit konden. Toen ze aan de achterkant uit het raam klommen viel ze en kwam met haar been terecht in een kapotgeslagen raam op de begane grond.

Eén dader, de linksextremist Willem Wagenaar die voor de Anne Frank stichting werkt, kreeg 6 maanden wat belachelijk laag is. En de PPR en PSP stelde als enige Kamervragen maar die gingen over de behandeling van de arrestanten. Met geen woord werd er gerept over de aanslag en de slachtoffers.

4
19 Reconquista

@19 dank voor je aanvulling, spijt me van mijn vergissing. Hier over de aanslag:

== Antifascisten verstoorden op 29 maart 1986 met veel geweld een CP-vergadering in Kedichem. Het resultaat: één zwaargewonde, het hotel waar de vergadering plaatsvond totaal uitgebrand, 75 aanhoudingen. In zijn boek De aanslag van Kedichem, 29 maart 1986 reconstrueert historicus Jan de Vetten de gebeurtenissen in Kedichem. Was het een aanslag of was het toch een ongeluk? Hebben de autoriteiten adequaat gehandeld, of zijn er fouten gemaakt en zijn ze nalatig geweest? Op Historiek een fragment, gebaseerd op de inleiding van het boek. ==

https://historiek.net/de-aanslag-van-kedichem-29-maart-1986/131684/

3
20 Slavink

@19 Die Willem Wagenaar heeft nog altijd veel aanzien en geniet veel respect bij deuglinks:

https://www.reddit.com/r/Forum_Democratie/comments/a3nkvi/terrorist_die_aanslag_pleegde_op_janmaat_in_1986/?rdt=56339

4
21 spookrijder

Hans Janmaat had weinig charisma en had vooral veel twijfelachtige personen om zich heen (verzameld). Ook te emotioneel en te weinig politicus. Daarnaast, en dat geeft Paul Witteman ook toe in een uitzending van het Zwarte Schaap, probeerden journalisten Hans Janmaat in feite het zwijgen op te leggen dan wel hem te negeren. Er was veel kritiek op hem maar aan de andere kant werden de immigranten ook veel aan hun lot overgelaten. Men bekommerde zich er niet echt om of het wel goed ging met de integratie of inburgering van immigranten. Niet discrimineren van migranten was het devies, als dat maar goed ging zou de integratie wel vanzelf gaan was zo'n beetje de (stilzwijgende) gedachte. Er zou vanzelf een multiculturele samenleving, ja zelfs volgens sommigen een soort multicultureel paradijs ontstaan. Dat is m.i. niet gebeurd en het ziet er ook niet naar uit dat het (ooit) zal gebeuren.

4
22 Graaier1000

Nogal wat mensen vinden politiek geweld ook wel prima - zolang het maar tegen politici gebruikt wordt waarmee ze het niet eens zijn.

Genoeg extreemlinksen die geweld tegen Baudet en Wilders goedpraten. Andersom was er een aantal jaar geleden iemand die op een grote radiozender vond dat Roemer een kogel moest krijgen omdat 'ze dat ook bij Fortuyn hadden gedaan'.

De beschaving heeft nog niet iedereen bereikt, zelfs niet in Nederland.

1
23 progressiefliberaal

@22 jij vergeet iets, de gastarbeiders waren gasten, die zouden weer teruggaan, integratie was helemaal niet aan de orde.

4
24 Slavink

@3 LOL

Of zeggen gewoon dat die links was.

2
25 Ron MVV Maastricht .

De neergang van Nederland is toen ingezet, en de daders waren de zogenaamde kwaliteitsmedia.

6
26 Sarcoff

@1 Fortuyn heeft ook veel maatschappelijke problemen beschreven die nu actueel zijn.

@6 ja ik ken een aantal dat voorbeeldig geïntegreerd is, maar die voorouders hebben de Verlichting ook meegemaakt. De velen die nu binnenkomen die leven soms nog in de middeleeuwen, en bij sommigen is de vraag met welke intentie zij hier komen... NL blijft wel een soort luilekkerland

3
27 maarten1234

Misschien moet ik zeggen geassimileerd..

Menig van de huidigen lijkt wel voor segregatie te kiezen

3
28 maarten1234

JanMaat van de Centrumpartij. Ik weet nog goed wat een hekel iedereen aan die man en die partij had. Behalve de toenmalige extremisten natuurlijk. Helaas zijn er tegenwoordig nog steeds extremisten, op het moment steeds meer lijkt het wel. Hopelijk wordt hiertoe een stop gezet.

7
29 FrisseBries

@29 ja, toen leefden we nog in een wittere bubbel en zag men de medemens vooral iemand die op zichzelf leek... tegenwoordig lijkt men het iets drukker te ervaren, en wordt men bewuster van de medemens die toch aanzienlijk verschilt in normen, waarden en cultuur.

2
30 maarten1234

@29 Jah, ik schold die man destijds ook verrot. Ik maakte hem uit voor fascist, racist en nazi. Dat was nog in mijn linkse periode. Gelukkig ben ik later bij zinnen gekomen.

4
31 spookrijder

@31 Ik kijk er nu ook heel anders tegenaan dan 30 jaar geleden Gras. Maar dat zal voor veel Nederlanders inmiddels wel gelden. Inmiddels door schade en schande wijs geworden. En wat ook wel zal hebben meegespeeld is dat Janmaat nu niet bepaald zijn uiterlijk en zijn stem mee had. Wat dat betreft heeft Wilders natuurlijk meer charisma.

1
32 rebo

@32 Door schade en schande wordt men wijs, Rebo. Tenminste, veel mensen wel...

2
33 spookrijder

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Hier ben ik het wel mee eens. Een gekozen monarch is een stap in de goede richting. Waarom moeten altijd dezelfden profiteren. Een republiek met...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@22 Ik kan me voorstellen dat die veiligheidsgaranties niet meer telden vanaf het moment dat de NAVO Oekraïne ging bewapenen....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@45 Jeffrey Sachs heeft het over 500.000 troepen die gesneuveld zijn aan Oekraïense zijde. Ollongren heeft het over 20.000 troepen die gesneuve...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Orban says the EU needs new leadership

Ik vind dus dat zaken bilateraal geregeld moeten worden. Nu willen ze alles centraal doen. De euro moet eigenlijk weg. De interne markt moet eig...

28 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@47 Roest, wodka, medailles, begrafenissen, kuiltje graven om te poepen, weeshuizen, corruptie, folklore, horigen, deportaties, massamoorden, ...

31 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@46 vos-haren-streken. ...

44 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@41 Ook Parry levert geen bewijs. Het oosten van Oekraïne nu nog als onafhankelijk bestempelen is dan ook alleen maar iets voor totale le...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@43Dat waren de Sovjets, niet te vergelijken met het Rusland van nu.Al willen velen graag in die nostalgie blijven hangen omdat het lekke...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

Antoon - Oliviahttps://www.youtube.com/watch?v=dditG7h5SnY&t=14s...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Jeffrey Sachs die oost europese landen hielp met hun economie na de koude oorlog is redelijk duidelijk Jeffrey Sachs: Biden Has DESTROYE...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Mom And Daughter SexCamrella BingTaking Her VirginityDr Doe PornViral Pron VideoAyana StarrBokep Live IndoBrother Cumming Inside SisterMère Et Fils PornographieIndian Aunty Boobs VideosXfuckHd Porn Video JapaneseхентаюFree Blacked PornAmber Heard Leaked NudesEscort Porn VideosAnal EboniesTop Atrizes PornSkokka BrBe Naughty.comHistoria Em Quadrinho EroticaCutest FemboysThe Kardashians NakedTs StrokaPornkhubMallu Wife NudeXvid LesbAmateurcouplePorn.dEmily Edison PornNaruto Porn GamedAmbermooodyPorn Big Booty LatinaJaponés PornJapanese Tits BigHd Sexporn VideosEbony Teens CreampiesPorn Stars DataMarleny XxxHamster SexTeenfilipinaAriana ReychersPawg GirlsWeb Sex ComTr AltyazilipornoBruluccas NudeD.va R34DesisexvidioXxx Vidio XnxxAltayzılı PornFullxmoviesCock. InjaMms Leaked IndianAsian Ladyboy PornEva Angelina AnalNightmare X DeathscytheBrittany SimonNude Sex SceneJavhot ComJoshbigosh PornXxx FockingAmy Anderssen FuckкинокрадThegorillagripChina Teen XxxXxx Free DownloadActress Kim ParkerWifes TitPornclitAhola PornSaba PonoGloryhole Swallow Full VideosDoggy Style PoseSaree Models PhotosHot CurvyKatie Cummings PornhubIndia Sex Videos DownloadBrizzer ComHot Guys FkMilf Video AmateurQueenliva00MouthcumshotAnal CompalationMilla Jovich NudeTamikaxxxMexican NudeJapanese Wife Cheating Her HusbandPunjabi Audio Porn VideosMom Teach PornAsa Akira BbcBlack Tgirls HardcoreCreamy Exotica PornWife Naked In PublicWeirdest Sex PositionsGabriella RigoPersian PornographySex Videos Of Indian GirlsPorn Broken CondomXbunker.suR JavdreamsSexe Amateur BeurettesChristmas SexOld Sexy Women NudeM Youjizz ComHot Indian Sex Video HdKink ComStrawbeariemilk LeakedNaya Hindi Blue FilmLady Dimitrescu HentaiPlay Plus Free PornFree Teens PornsE Va LoviaBryci PornLocal Girl Sex VideoPord HdSanya Malhotra SexLuxury Tv ComEntrancement UkJerkoff InstructionsVergin NudeBlack Porn CompXxx Video OilPron XxnxCali Karter3gpking Sex ComIndian Pussy ShowPorndeep FakeBrokenlatinawhores Mia 5Bhoot Ka Sex VideoMature Milfs TitsJapan Porn MovieBlack Porn LesbAlison Doody NudeHijap ColmekHindixxxvedioJapansexmoviesX Vide OsDoctor And Nurse XxxKeilah Kang NudeBrandy Love Blow JobCamilla ExcogiLumi Ray PornEbony ClitXxxxxxxxxxxxxGonzomoviesAndhra Telugu Aunty Sex VideosSunny Lione VideoMiget Black PornBeautiful Women's PornRocky Rococo