Israël staat stil bij verjaardag jongste gijzelaar • 'Aanvallen Houthi's blijven doorgaan' (nos.nl)


In dit blog houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de situatie in het Midden-Oosten. ...

door elsemiek in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 11
  • 329x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik houd mijn hart vast voor het lot van de gijzelaars Elsemiek.

1
1 Ronin

@1 helaas, ik doe dat ook want een kat in het nauw, de laatste Hamasterrorist, een kat in het nauw dus doet rare sprongen.

1
2 Slavink

@1 Ik ook Ronin , maar zelfs dan zal Israel er alles aan doen om de lichamen terug te krijgen in Israel
Hamas is zowieso al door en door verrot , je bent toch wel compleet van God los om een baby te gijzelen , wmb gaat er geen cent naar Gaza tot Hamas alle gegijzelden vrijlaat ,hopelijk levend ws tegen beter in en de volledige overgave van Hamas , Islamitische Jihad en de rest van die terreur zooi

2
3 elsemiek

"Die (Netanyahu) maakte bezwaar tegen een Palestijnse staat die de veiligheid van Israël niet kan garanderen. Daarom wil Netanyahu dat Israël veiligheidscontroles kan uitvoeren in het hele gebied ten westen van de rivier de Jordaan; wat hem betreft een noodzakelijke voorwaarde." Hé, 'from the river to the sea', waar heb ik dat vaker gehoord?

6
4 Hendrianus

Kinderen die slachtoffer worden van een conflict dat volwassenen dienen op te lossen is uitermate triest. Gegijzeld, invalide, getraumatiseerd of bedolven onder puin. Het is een grote schande!

4
5 Hendrianus

@4 Je klets uit je nek , wat een stupide vergelijking
Nog wat te melden over de gegijzelden of boeit dat niet ?

3
6 elsemiek

@5weet je wat ook een schande is ? als ouders hun kinderen de straat opsturen om op het dode lichaam van dat meisje achter in de kofferbak, te spugen.
Weet je wat ook een schande is ? als ouders hun kinderen de straat opsturen om Joodse kleine kinderen te slaan en uit te schelden.
De haat en wreedheid worden er door die ouders met de paplepel ingegoten bij die kinderen door hun ouders.

2
7 Marrie1

@5 Meldt je bij Hamas , die hebben dit veroorzaakt niet Israel

3
8 elsemiek

@5 het is oorlog, dan krijg je dat soort dingen, dat zal in Oekraïne niet anders zijn.

0
9 Slavink

@8 Over 'stupide' gesproken. Er vallen ook aan Palestijnse zijde slachtoffers of is dat nog steeds niet tot je doorgedrongen.

1
10 Hendrianus

@9 Oorlog is inderdaad vreselijk Slavink.

1
11 Hendrianus

@7 Dacht je dat na de Nakba en de verdere oorlogen en vernederingen er geen haat zou zijn. Weleens wat vernomen over de wraakacties van Nederlanders op Nederlanders die heulden met de vijand na WOII. Dat was na vijf jaar bezetting.

Niet dat dergelijke smerigheid goed te praten is maar ik zou niet zo snel oordelen vanuit een veilige situatie in een vrij en democratisch land. En al helemaal niet met een ondertoon van generalisatie.

Hamas heeft een walgelijke actie uitgevoerd en nu is 70 procent van Gaza aan puin, er zijn nog tientallen gegijzelden niet vrij en Hamas is niet (kan ook niet) vernietigd. En een werkelijke oplossing van het conflict is verder weg dan ooit en de huidige Israëlische regering gaat die niet brengen. Tijd dat de Israëli eens inzien dat ze de verkeerde weg zijn ingeslagen. De weg van eeuwige kolonisatie, geweld, bezetting en vernedering. De weg die haat kweekt als vliegen op stront.

4
12 Hendrianus

@11 Na die aanlag op 7 oktober vierden overal in Europa moslims feest omdat Hamas honderden Israëlische burgers had gedood. Dat kan ik me dan nog wel voorstellen als het een veilige ver van je bed show is. Maar ook in de Palestijnse gebieden zelf werd er volop feest gevierd omdat Hamas honderden Israëlische burgers had gedood. Die Palestijnen hebben kennelijk dus een IQ dat nauwelijks het IQ van dat van de dieren overstijgt. Want zelf zou ik namelijk gelijk de pleiterik zijn gegaan in plaats van om feest te vieren over die afslachting. Want Israël kennende hadden die Palestijnse sukkels toch wel kunnen begrijpen dat het antwoord hierop niet mals zou gaan worden. ik heb dan ook totaal geen medelijden met die gasten.

1
13 rebo

@13 Ik heb weinig van die door je genoemde festiviteiten in Europa gezien. Natuurlijk is het na de eerste berichten over de 7 oktober, toen de gruwlijkheden nog niet bekend waren, aanslag 'feest' in de bezette gebieden, de Palestijnen slagen er eindelijk in om diep in Israël door te dringen en de vijand hard te raken. Let wel, feest voor de Hamas en/of terreur aanhangers. De Palesrijn die gewoon zijn brood wil verdienen en rust en vrede wenst zal daar niet aan hebben deelgenomen en dat is toch echt de meerderheid.

De pleiterik maken uit Gaza? Dat moet een grap zijn.

3
14 Hendrianus

@12
Ik beschreef wat ik heb gezien in filmpjes die door de onmensen van Hamas zijn gemaakt en verspreid.

0
15 Marrie1

@14 Lees vooral ook de reacties eens van mensen en die onder het filmpje staan.Daar zit reacties bij waaruit je kunt opmaken dat die vlak na die aanslag hier zijn neergezet. Dus nog voordat Israël al had terug gelagen. En die schreven onder meer het volgende:

"Ik ben bang dat deze feest niet lang zal duren aangezien dat Israël zal zeker aantworden einde feest is in zicht sterkte iedereen"
of
"Niet te vroeg feest vieren. Want voor je het weet heb je geen huis meer"

Dus dat hadden die Palestijnen zelf ook nog wel kunnen bedenken dat Israël dit er niet bij zou laten zitten.

1
16 rebo

@16 Iran dat Hamas aanstuurt interesseert het geen reet wat een Palestijnse burger, zolang ze hen niet voor de voeten lopen, in Gaza denkt of voelt. Er zijn zat Gazanen die Hamas spuugzat zijn. Jongeren proberen Gaza te verlaten, https://nos.nl/artikel/2308863-palestijnse-jongeren-verlaten-de-uitzichtloosheid-van-gaza

Dat homogene beeld dat alle Gazanen Hamas steunen en juichen bij het mishandelen van een vrouw of een kind klopt gewoon niet.

4
17 Hendrianus

@17 (( Er zijn zat Gazanen die Hamas spuugzat zijn. ))


Ik heb geen Palestijnse burger kunnen ontdekken in de media die afstand neemt van hamas NIET een!
Wel wereldwijd pro hamas demonstraties van de islam aanhang !

Massademonstraties voor de slachtingen in Oekraïne heb ik van deze mensen tot vandaag niet kunnen ontdekken ?

En wederom uw schrijfsel hieronder klopt niet !!!!

( Dat homogene beeld dat alle Gazanen Hamas steunen en juichen bij het mishandelen van een vrouw of een kind klopt gewoon niet.)

Kijk maar eens goed ! https://www.thisishamas.com/

1
18 Moskowfiets

@10 Oorlog uitgelokt door Hamas , die was er niet geweest als er niet zo'n waanzin terreuraanval was geweest , Hamas kon deze oorlog ook stoppem door gegijzelden vrij te latej en zich over te geven , ieder land zou terugslaan dus ook Israel

2
19 elsemiek

@14 De pleiterik maken uit Gaza? Dat moet een grap zijn." Dat moet een grap zijn zegt degee die alle Joden naar Amerika wil

3
20 elsemiek

@20 Om diegene die alle Gazanen uit Gaza wil deporteren in te laten zien hoe verschrikkelijk die opmerking was. Dat soort diepgang ontgaat je kennelijk.

2
21 Hendrianus

@21 Niet steeds de zaken omdraaien Hendrianus , jij bent al weken bezig met Joden naar Amerika , maar dat is normaal natuurlijk

3
22 elsemiek

@22 Laat maar en ageer dan ook tegen reageerders die alle Palestijnen uit Gaza willen hebben.

1
23 Hendrianus

@23 Ik laat niks je zit hier niet op `NJN hier krijg je tegengas

En wat betreft een Gaza zonder Palestijnen moet je me toch eens beter lezen daar heb ik vaker tegen geageerd zelf als t over tijdelijke opvang zou gaan , je moet t wel willen lezen natuurlijk
Hamas moet daar weg niet de Palestijnen

3
24 elsemiek

@24 Ik weet heel goed op welk platform ik zit, dank je.

1
25 Hendrianus

@25 Fijn dat je dat weet , nu ook nog wat beter lezen waar ik tegen ageer

3
26 elsemiek

@21 "Om diegene die alle Gazanen uit Gaza wil deporteren in te laten zien hoe verschrikkelijk die opmerking was. Dat soort diepgang ontgaat je kennelijk."

Jij staat wat ik bij @16 schreef nu volledig uit zijn context te halen. Want wat ik schreef dat had geen ene sodemieter met het deporteren van Palestijnen te door derde maken. Ik schreef namelijk dat ik dan zelf wel de pleiterik was gegaan. Daarmee bedoelde ik natuurlijk dat ik zelf als Palestijn dan was weg gegaan. En zeker niet was gaan feestvieren zoals nu gebeurde. En dan het moment afwachten dat Israël keihard terug zou slaan.

2
27 rebo

@21 En ook wat ik bij @13 schreef.

0
28 rebo

@27 Ik snap dar je de link naar jezelf legt maar het gaat over een ande die in een ander draadje de Gazanen uit Gaza wenst te deporteren. En in een ander draadje ging het om oplossingen van het conflict en daar bracht ik de hypothetische stelling om de Joodse Israëli naar de VS te deporteren.

0
29 Hendrianus

@29 Oké begrepen. Zand erover. 😀 👍

0
30 rebo

@30 👍

0
31 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

1 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

1 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

1 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

1 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

2 uur geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Real Daddy And Daughter PornIndo Viral BokepBrigitte Lahaie PornMother Daughter ThreesumAva AddamsnSexy Porn ActressHindi Sexy Adult FilmBig Tits LesbianpornSite Para Ler MangáWhatsapp Video Call SexHindi LesbianMomosxxxPornografia LiveAdam&eve.comAloho PornGranny BootsGacha PirnLana Rhoades DoggystyleSexvideeJackerman R34Papas Cojiendo HijasItalia PornosJenny Blighe BlowjobNaked Workout VideosSvccomicsAmish Oil ChangePorn Video FingeringAmrica Xxx Video200gana-2860Stori Sex VideoGuder ChobiMarlena Sex VideosWebcam AdultMother SexstoriesMagic Mia PornBollywood Actress Naked PicsXxx Movie ClipsBangla Chuda Chudi Bangla Chuda ChudiPerfect PornStepmommyDesi Aunty SaxMalaysia Aunty Sex VideoDesi Snapchat LeaksManka Mahesh HotNaked TickleOcerwatch PornPetitepornPics Family NudistTriple Sex OpenLena The Plug Porn VideosAnime Xxx NarutoDubai Nude GirlsPorn InteractiveRashmika Mandanna PornAbella Danger RoughBeach Tits NudeSleeping BlowjibTina_042 Onlyfans LeakSexyhubErika BellaVanessa Veracruz LesbianValerica Steele BlowbangFrineds Mom PornOmorashi.orgAdultfriend Finder.comPorn Websites FreeFree Porm XvideoBig AsspornstarsFuta CummingBigboobs Asian PornPinflix ComTelugusex VidosPolish Xxx VideoFree Porn XixxSexo Pornô Ao VivoNude Beach HentaiKsjk-016Free Porn HampstersCarmen Electra SexyBbc Rough PornR.pe PornNatashacrownSucking TityHot SexyvedioMilf ThresomParia Hilton NudeJoyspotnNo Bra PornhubAsexstory日韩 AvChaturbate.com]P O R N Reverse CowgirlXxnxx IraniVidxxPornografia De LesvianasShoplyfter CreampieSlappornBest Tiktok PornXnx Video ComMom Mother PornExploited Teens VidsVideos De Pornografia EspañolPorno Amador BrasilJodi Lyn OkeefeGay Erotica StoriesPee FetishBlack Cock PicsSexxx DownloadLana Rhoades Blow JobTa Meuf.comFilm PornographCharlize Theron SexyMary Stuart Masterson NudeGay XxxpornoLiliana Hearts PornOffice Boy Sex VideoDesi Webseries PornBella Blu PornEnglish Bf DikhayenXx Bengali New VideoAdult Porn VideoPrego PornMexican Fat PornJenny HendrexBeurettes .comChanged PornSpanking StorirsPorn BjgGal Gadot NipplesFemboy Ass PornIndin SxeXxx Sexy MuslimWeb Series B GradeSexylexxxyp OnlyfansCuleoneros ComReddit BreedersFree Porn XnnxGif MasturbationBangla Xx VdeoBrazzers Big Boobs XxxCorrina Kopf Onlyfans LeakedIndian Jija Sali PornWww.youpornMom PornpornLovenexy NudesTrish Stratus In PornBesthdMisslexa OnlyfansXxxboobSwathi Nayudu Xnxx