NPO biedt podium aan veroordeelde klimaatactivisten: 'Wij willen geen kinderen' - NieuwRechts.nl (nieuwrechts.nl)


Sandra en Merijn (33) willen geen kinderen vanwege het klimaat. Ze vinden het moreel onverantwoordelijk om nieuw leven op de wereld te brengen vanwege de klimaatcrisis, vertellen ze bij de NPO. Maar Sandra en Merijn blijken niet helemaal onschuldig. Twee jaar geleden werden ze veroordeeld ...

door Inter in Media  ·  40 Reacties

  • 16
  • 533x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Beter geen kinderen dan maar.
Stel je voor dat die kinderen zouden\opgroeien
bij hersens gespoelde ouders.

5
1 Weetal

""Nog meer kinderen krijgen zorgt voor nog meer uitstoot, nog meer natuurproblemen, waardoor de leefbaarheid van de aarde in gevaar komt.""

Dat is een boodschap die ze beter kunnen verkondigen in Afrika en Azië want daar vinden de bevolkingsexplosies plaats. En wat heeft het voor een zin om in Nederland geen kinderen te nemen maar wel 400.000 asielzoekers binnen te laten?

4
2 Reconquista

@2 Daarom juist. We maken gewoon plaats. 😌

11
3 Bop

Misschien moeten we gratis euthanasie aanbieden aan de klimaatactivisten. Het kost wel wat , maar zal op de lange termijn goedkoper zijn en rustiger.

5
4 soapbox

@3 Hoeveel plaats heb je in je woning gemaakt hiervoor dan?

4
5 soapbox

@4
😁 En weet je wat nou zo bizar is? Ik weet zeker dat je in ieder geval een deel van die klimaatactivisten ook nog zo ver zou kunnen krijgen. Het is bijna een soort sekte.

5
6 Reconquista

@4 Het feit dat jij op dit idee komt is tekenend voor jou. Is echt heel griezelig hoor. Rechts zeker?

@5 Waarom wil jij dat weten? Moet ik, als links stemmer, aan meer eisen voldoen dan jij of zo?

13
7 Bop

@7 Dat je dit griezelig vind en de humor er niet van inzien maakt je er links, niet?
Ik hoef het niet te weten , was gewoon benieuwd. Want heb genoeg mensen gezien die zo pro immigratie zijn totdat iemand hun vraagt een immigrant in huis te nemen, dan moeten ineens anderen het doen .

4
8 soapbox

@3 Plaats maken? Voor wie?

5
9 RobP

@8 Ach ja, onder "humor" kun je veel zeggen hè? Maar als je vindt dat je mensen naar behoren op zou moeten vangen dan moet je die dus in je eigen huis opnemen, begrijp ik. Dat is maar makkelijk. Omdat je het ergens niet mee eens bent hoef je ook nergens voor op te draaien. Ik ben het er niet mee eens dat ik zoveel blauwe enveloppen op de deurmat vind. Betaal ik maar geen belasting meer ook. Hoef ik ook niet meer bij te dragen aan de beveiliging van opruiers.

10
10 Bop

@10 "Ach ja, onder "humor" kun je veel zeggen hè? "
Hoe bedoel je?
Vind wel dat wanneer je voorstander bent van een bepaald beleid/gedrag , dat je het dan niet moet afschuiven naar anderen en er zelf niets te maken willen mee hebben. Dan mag je als voorstander best meedoen met hetgene waar je zo'n voorstander van bent.

3
11 soapbox

Domme mensen moeten ze geen podium geven.
Klimaatdapen willen toch niet zien dat het 1 groot circus is die klimaathandel.

4
12 ongelovenloos

@2 juist en die gaan dus 7 kinderen per gezin maken. En dan mag ik niet zeggen dat wij langzaam verdwijnen?

4
13 Slavink

@10 De meeste belastingen gaan tegenwoordig naar de immigranten en klimaat

4
14 Inter

@11 Dat doe ik ook, naar vermogen. Ik ben niet zo zeer ergens een voorstander van maar meer een realist.

9
15 Bop

@14 Het meeste belastinggeld gaat naar zorg, onderwijs en sociale zekerheid, kletsmajoor.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/prinsjesdag/inkomsten-en-uitgaven-van-het-rijk

8
16 Bop

"In Nederland worden er steeds minder kinderen geboren. Naar verluidt zou 'baarschaamte' hierin deels een rol spelen."

Die baarschaamte is eigenlijk helemaal niet nodig, want dit land wordt evengoed volgeplemt met mensen...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/951478-jan-latten-janlatten-on-x?bekijk=c6420276&cid=6420276&page=1&orderBy=newest

4
17 DWZ

Nou ja men moet maar zo denken, als ze geen kinderen willen, dan sterft dat klimaat activisme ook langzaam uit hahaha 😉 win win situatie.

3
18 Strongoli

Ze zijn te druk met hun eigen problemen bezig , is dan ook beter geen kinderen te nemen .

1
19 Olivia

Nou wilde ik ook geen kinderen, tenminste niet in Nederland, maar dat was meer omdat ze dat niet wilde aandoen, nieuwe slaven of soldaatjes voor de elite opvoeden was niet zo mijn streven, Nederland is tevens gewoon te vol en onvrij, een leven lang werken en dan heb je misschien een hoop stenen, wat je je eigen huis mag noemen en er dan jaarlijks nog een keer allerlei heffingen over betaald, dat kan beter en leuker.

4
20 Sarcoff

@11 Bop is typisch links, hij heeft een heleboel pilaren, als hij ongelijk heeft heeft hij altijd een andere pilaar om zich achter te verschuilen, en heeft hij geen pilaren meer heeft, komt hij met een ander probleem, hij komt echter nooit met oplossingen, anderen moeten de problemen oplossen, maar met de geboden oplossing is hij het nooit eens, daar maakt hij dan weer een probleem van.
Met woke linkse mensen kun je alleen een gebed zonder einde voeren, eindeloos jeremiëren en gepresteerd word er niets.

4
21 Sarcoff

@21
Bop/Bennie is een vrouw.. 😀

3
22 Strongoli

@22 Ja, dat moet wel, een ietwat wereldvreemde, non binair of zoiets geks.

4
23 Sarcoff

@2

In Afrika is de CO2 footprint een stuk lager... die bijten zogezegd op een houtje, terwijl jij als westerse consument op een biefstuk bijt en veel meer CO2 de lucht inpompt... enfin, gemakkelijk afschuiven natuurlijk... laat Afrika het maar oplossen, zodat wij met onze vette pens kunnen doorvreten en online nog meer troep kunnen bestellen uit China.

In Azië? Waar exploderen ze dan in Azië? China worstelt met een te laag geboortecijfer, Japan staat op uitsterven, Zuid-Korea idem? Zelfs India zit bescheiden met een geboortecijfer van 2.05, dat daar ook al jaren omlaag gaat. Dan heb je de bulk wel gehad.

9
24 zeikenderechter

@24
Biefstuk? Ik weet niet in welke villawijk jij woont maar ik hoor bij het groeiende gedeelte van Nederland dat amper de verwarming nog durft aan te zetten. En opnieuw een grove onderschatting en bagatellisering van de armoede in Nederland door links.

""In Azië?""

Ja in Azië. En de bevolking aldaar blijft voorlopig nog wel doorgroeien.
https://www.populationpyramid.net/nl/azi%C3%AB/2020/

""China worstelt met een te laag geboortecijfer""

Te laag voor wat? Ze hebben op dit moment even een dipje maar je kan met 1,4 miljard mensen toch niet beweren dat ze een te laag geboortecijfer hebben? Dat gaat puur over economie en meer niet. Sinds China, wat betreft economie, een kapitalistische systeem heeft geïntroduceerd hebben ze hetzelfde probleem als ons. Ze moeten alsmaar meer mensen creëren om het economische piramidesysteem draaiende te houden (en de bovenlaag stinkend rijk te maken) Dat was ook de reden dat men in China de eenkindpolitiek heeft afgeschaft. Men moet al steeds meer mensen tevoorschijn toveren om de economie te laten groeien. Waarom denk je dat de elite Europa vol laat stromen? Dat is echt niet omdat ze de Afrikanen en Arabieren nou zo leuk vinden.

5
25 Reconquista

@25

Er is geen bevolkingsexplosie in Azië. En ja, ze worstelen met hetzelfde probleem als wij: te weinig jongeren om een alsmaar oudere populatie te voorzien, met een demografisch uitzicht op 'krimp'. Je klept dus zogezegd als je het het over 'explosie' hebt en dan de geboortecijfers erbij pakt. Het is daar eerder een bevolkings-implosie.

Ja hoor, je bent armer dan de gemiddelde Afrikaan. Eeuwig verongelijkte. Maar Afrika gaat onze problemen met het klimaat niet oplossen, want ze veroorzaken de ellende niet en waren er niet voor verantwoordelijk, dus stop met afschuiven.

10
26 zeikenderechter

@26
Je ontkende eerder ook al het asielprobleem in Nederland en hetzelfde zie je nu ook weer. Gewoon de bevolkingsgroei in Azië ontkennen. Ik heb je een link gegeven en ik kan je er nog tientallen geven dat de bevolking in Azië flink groeit maar de discussie houd op als je alles maar blindelings blijft ontkennen. We kunnen een discussie houden over de Zon maar als jij stoïcijns blijft ontkennen dat de Zon bestaat wat moet ik daar dan mee?

""Ja hoor, je bent armer dan de gemiddelde Afrikaan. Eeuwig verongelijkte.""

Niemand op de wereld is armer dan een Afrikaan. Maar dat is niet de schuld van de wereld maar van de Afrikanen zelf. Dat ligt aan hun eigen mentaliteit, cultuur en levenswijze. Probeer ze daar maar eens 8 uur per dag te laten werken. Heel knap als jouw dat lukt. Maar dat is niet ons probleem en doet niet af aan het feit dat wij het 16de rijkste land op aarde zijn, Nederlanders zich kapot werken (ook om Afrika te voeden) en we toch steeds armer worden.

Het feit dat jij denkt dat we ons in Nederland massaal rondeten aan de biefstuk geeft opnieuw aan hoe ver links van de realiteit afstaat en waar hun prioriteiten liggen (niet bij de eigen mensen dus) Maar ga zo door zou ik zeggen want het legt ons geen windeieren. Zolang jullie blind blijven voor de realiteit zullen wij in Europa verkiezingsoverwinning na verkiezingsoverwinning blijven binnen slepen.

5
27 Reconquista

@27

Ah, dus je 'explosie' is nu 'bevolkingsgroei' geworden... da's al ietsje beter. En bevolkingsgroei kun je afmeten aan geboortecijfers. Die zijn voor China, Japan en Zuid-Korea momenteel te laag om krimp te voorkomen. Japan gaat helemaal uitsterven vóór 2100 als ze daar niet heel snel iets aan gaan doen.

India doet het nog redelijk, maar ook daar gaat het geboortecijfer alleen maar omlaag.

Dus waar zit die explosie nou precies? Juist... niet in Azië...

Jij bent het die 'de zon' ontkent.

Enfin, de rest is je gebruikelijke vreemdelingenhaat. Maar mooi dat je toegeeft dat je niet zo arm bent als een Afrikaan en dat je die biefstuk een beetje zit te misbruiken voor je extreemrechtse propaganda.

8
28 zeikenderechter

@28
Je moet je nu wel in hele vreemde bochten wringen maar ik heb je een link gegeven en je kan er nog meer krijgen als je wil maar toon nu eerst maar eens aan dat de bevolking in Azië niet groeit. En hoe zit het met Afrika? Ook geen groei volgens jouw en dus ook geen probleem?

""Maar mooi dat je toegeeft dat je niet zo arm bent als een Afrikaan en dat je die biefstuk een beetje zit te misbruiken voor je extreemrechtse propaganda.""

Toegeeft? 😁 Alsof ik dat ooit heb ontkent. Dat 'ontkennen' speelt zich allemaal in je hoofd af. En hoezo 'misbruik ik biefstuk'?? Jij bent toch degene die over biefstuk begon om Nederlanders te bashen? Alweer vergeten? Wij Nederlanders zijn toch stinkend rijk, bestellen allemaal spullen in China en hebben een 'vette pens van het vreten van biefstuk'. Dat zijn je eigen woorden die trouwens meteen duidelijk maken hoe jij op Nederlanders neerkijkt en dat je echt niet weet wat er in NL speelt. Maar goed de bevolking van Azië, Afrika of de wereld groeien dus niet en er is volgens Ziekenderechter wederom geen enkel probleem anders dan de volgevreten, biefstuk etende blanke duivels.

Ik weet ook wel dat je een of ander buitenlands postorderbruidje naar Nederland hebt gehaald en daarom nu meent om voor elk derde wereldvolkje in de bres te moeten springen maar het begint nu wel door te slaan en naar anti/Nederlandse sentimenten te ruiken.

4
29 Reconquista

@29

Een link naar een afvlakkende groei... jouw 'explosie' is nergens te zien... dan zou die lijn omhoog buigen en van de pagina aflopen naar boven. Je noemt het denk ik niet voor niks nu opeens 'groei' en probeert dan met een hoop poeha dat een beetje weg te moffelen. Er is geen bevolkingsexplosie in Azië.

Over bevolkingsgroei in Afrika heb ik niks geschreven. Kan iedereen teruglezen - al zou ik het afraden, want dan moeten ze ook door jouw gekrakeel. Maar ja, jij verzint wel meer. Bijvoorbeeld dat geheel Nederland in de kou zit - er zijn weer best betaalbare vaste contracten hoor, wel een beetje bij blijven met de propaganda - en nooit een biefstukje eet - kunnen die boeren ook wel sluiten hè - en dat we een land zijn van armoedzaaiers - met 100 miljoen aan vuurwerk de lucht in... wat een drama.

6
30 zeikenderechter

@30
"'Maar ja, jij verzint wel meer. Bijvoorbeeld dat geheel Nederland in de kou zit"'

Waar heb ik "geheel Nederland" gezegd? Je verdraait mijn woorden. Ik zei "een groeiende gedeelte van Nederland durft amper nog de verwarming aan te zetten". En daar is geen woord van gelogen. Jij, Jetten en Timmemans hadden dat kunnen weten als links wat meer aandacht voor de Nederlanders had gehad ipv de wereld te willen regeren.

Maar geloof het of niet Zeikie, er zijn veel mensen die amper durven te stoken, knakworsten met kerst aten en tweedehands kleren voor hun kinderen moeten kopen. We hebben groeiende rijen bij de voedselbanken en we moeten zelfs kinderen bijvoeren op scholen. We verarmen zienderogen in het 16de rijkste land op aarde. Maar goed als links zichzelf electoraal in de voet wil blijven schieten dan moeten jullie inderdaad maar vooral blijven wegkijken en net doen alsof het wel meevalt.

4
31 Reconquista

@30
""Een link naar een afvlakkende groei."'

Dat de groei een klein beetje minder hard gaat dan voorheen wil niet zeggen dat daarmee de forse groei in Azië ook van de baan is. Kijk naar dat grafiekje en je ziet een grote bevolkingsexplosie vanaf 1950 tot nu. Dit soort truckjes haalt links continu uit ook met bv asielzoekers. Eerst 10 jaar lang de aantallen laten stijgen en als er dan één jaartje tussen zit waar het wat minder stijgt meteen met veel (media) bombarie roepen dat er minder asielzoekers komen wat natuurlijk een compleet vertekend beeld is.

In 1950 had Azië 1,3 miljard inwoners
In 2024 heeft Azië 4,6 miljard inwoners
En in 2050 zullen dat er 5,3 miljard zijn

4 miljard mensen erbij in honderd jaar tijd. En dat noem jij geen bevolkingsexplosie?

In 1950 had Afrika een dikke 200 miljoen inwoners
In 2024 heeft Afrika 1,3 miljard inwoners
in 2100 zal Afrika 4 miljard inwoners tellen

Ook geen bevolkingsexplosie?

4
32 Reconquista

@32

Ah, je hebt een tijdmachine en je wilt ze 75 jaar geleden gaan vertellen dat ze niet moeten exploderen? Had dat dan meteen gezegd...

Je hebt het over nu. Er is geen bevolkingsexplosie in Azië nu. Je eigen grafiekje toont dat aan. Geboortecijfers tonen het aan.

Dat je doelpalen moet verzetten om maar je gelijk te willen halen lijkt me een mooi moment om te constateren dat er geen bevolkingsexplosie is in Azië.

6
33 zeikenderechter

Blijft hilarisch dat je denkt dat je met extreemrechts + VVD + een lobby voor rijke boeren, armoede gaat bestrijden. Enfin... misschien kan Omtzigt vechten voor een extra blikje knakworsten (per maand hè).

6
34 zeikenderechter

@33 Nee dat heeft Afrika van ze overgenomen. Neuken kunnen ze daar als de beste. Maar zichzelf daarna bedruipen zodat er dan ook genoeg te eten is voor die aanwas zit er niet in. Daarom komen ze dan ook allemaal massaal in rubberbootjes deze kant op. Het is natuurlijk ook niet normaal dat daar een ruime vervijfvoudiging van de bevolking is vanaf 1960.

4
35 rebo

@23 Wel grappig om dat van een wappie te horen. Dat stelt me weer gerust.
Ik kan je, voor jouw geruststelling, melden dat ik als meisje ben geboren. Want ik begrijp dat jij een beetje bang bent voor mensen die afwijken van wat in jouw straatje past, zoals mensen die non binair zijn of "zoiets geks".

3
36 Bop

@36 Is niet iets geks maar is gewoon verzonnen, fantasie en niet meer dan dat.
Iedereen mag er in geloven en er zo naar handelen maar ga van anderen niet vragen er in mee te gaan.

3
37 soapbox

@24 Daarom moet je ze ook in Afrika laten, daar is hun ecologische footprint veel minder.
Dus uit die contreien geen immigranten meer.

3
38 Sarcoff

@23 Ja, gezien je reacties ben je een meisje, eentje die een pretstudie volgt, je weet namelijk altijd problemen die er niet zijn te creëren en waarvoor je mannen probeert op te laten draaien om ze op te lossen, dom van mij dat ik het niet doorhad

3
39 Sarcoff

"De meeste belastingen gaan tegenwoordig naar de immigranten en klimaat"

@10 Inter,

De kosten van immigranten en klimaat zitten verstopt in verschillende sectoren.
Zoals zorg, onderwijs, sociale zekerheid, gemeenten, enzovoort. Wat betreft immigranten is er een rapport van Jan van de Beek en enkele andere wetenschappers. Daar is sprake van 400 miljard Euro over de periode 1995-2020.

1
40 Graaier1000

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
Bernie Sanders: Niets antisemitisch aan protest tegen racistische, extremistische regering Israël - Joop - BNNVARA

@2Oproepen Joden te vermoorden en Joden aanvallen ook. Het gaat allemaal veel verder dan alleen mar met vlaggetjes waaien tegen het Israelisch...

7 minuten geleden geplaatst door Schildpad

JackKropotkin
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Je bent een krokodil of een kanariepiet, je lust bananen of spaghetti, je leest Suske en Wiske of Tolstoi, je voetbalt of je watertrapt, je houd...

7 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@143 " ik het op vind" Je weet toch wel dat wat jij vindt mij (om met Geert te spreken) worst zal zijn. En alweer geefj je er blij...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Gelukkig zeggen mensen met fatsoen nooit dat iemand moet doodvallen en K- lul....

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Ronin
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@32Bij mijn weten is Lenny Kuhr joods en haar huidige man Joods....

12 minuten geleden geplaatst door Ronin

JackKropotkin
Bernie Sanders: Niets antisemitisch aan protest tegen racistische, extremistische regering Israël - Joop - BNNVARA

Sanders is net als Trump en Biden ook dement (aan het worden) en heeft een flink sterkere bril nodig want die protesten op universiteiten zijn ...

13 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@144 Je het dus niets. Ik zal dat nog even langzaam en duidelijk spellen, speciaal voor jou: N I E T S. "Dat heb ik in 139 al...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Golf van campusprotesten overspoelt VS: 700 arrestaties en roep om staakt-het-vuren

Wel grappig dat al een aantal bestuursleden van de universiteiten hebben moeten opstappen vanwege deze situatie. Ze hebben hun eigen studenten z...

18 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Ronin
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

@2In Veenhuizen is eerder ook zo'n locatie geweest voor kortgestraften, dat werkte in mijn ogen ook goed. Veelal mannen die bijvoorbeeld waren...

21 minuten geleden geplaatst door Ronin

NK. App
Indian Fuc VideoWca Productio.sFisting EbonyPorn Hd8k.netXnxx BraslMegyn Kelly NudeResmi Nair VideosSudipa VideoTeddy Bear XxxLesbian Collage PornMature Japanesse PornBedoage.New Mms KandCharli RedSuck Clit PornIndian Village Girl XvideoClit TortureLxhamsterRedwap Sex Video DownloadGay Cumming GifsJulia Rose HotDaisybloomssSrabonti NakedPornwoodSexo Filme PornorXxx Sister RepNikki FritzCara Delevingne HotCalebjihadDirtysnowqueen NudeXxx All HeroineIndian Blowjob PicsSexkittehNeiva Mara Only.fansAmetuer DeepthroatWww.onlyfansFotos De Sexo GeyIndian Crossdresser Sex VideoLauraluxNaughty NudesKaisa NordMan To Man XnxxBryce Dallas Howard ThickTamil Actress BfSexmenSucking BooobsHot Bgrade VideosCartoonporn Videos.Sabrina SuzukiPornhub In PublicGay Anal CreampieGayjapanese PornBbw BrazzersBhojpuri Bf OpenGrup PornolarıRioencontrosTamil Sex XxxTheofficialegypt PornBig Tits TabooGianna Michaels Pronس ح ا قJaponise PornPorn Latina BbwXxxdollRobot Chicken PornNaked YoutubersCumming In Mouth CompPornpinkySister In Law Xxx VideoShilpa Shetti Ki Sexy BfManon PornKorean Sx SceneBrother CrushJerkkayGigi Hadid XxxManuel Ferrera HdSani LoneRicky Murda TwitterKaylee X ArtSelf BondageChek Glory HoleStrippergram GifHande Erçel SexXxx StRomance HentaiRed Hesd WinterParodies Of PornCumgamesPorn MomandsonNaked TsunadeNew Wife XxxBrazers VodeoHentaiteca.netXxx Video Hot GirlsTeacher And Student XxxxJapanese Rape XnxxFull Naked SexFull Hd Porn DownloadXxx DostDancingbear PornKarla James PornYou Tube FreepornBoundgangbangdIcedmochaasmr OnlyfansBrea BennetRoxy Reynolds AnalVintage XvideosMandingo Porn VideosHeroine Priyamani Sex VideosPorn Video Sleeping GirlNaked Sarah ShahiBig Tits SistersViolet Myers On TwitterXhamster Video DownloadAlexas Texas PornVideos PornosIndian Bus GropingTelugu Hd Porn VideosDesi Sister NudeCuckold PovHells Paradise PornTemmie PornNew Xxx VidwoPhoneroticasPorm ChatMasterbatingincarAligator ListcrawlerFree Porn MagazineThe Fappening NudeResident Evil XxxAndriena DeluxeFamily Strokes Xxx VideosYourssakshiFollo A MamaHd Sex BangaloreBlac China Onlyfans LeakBiva StreetLink Porn TelegramAshley BarbiePublic Agent New VideosXxxx Desi HdEmilia Clarke Sex SceneNaughty America Latest VideosJapan Saxy VideoEbony Lesbian XxxReddit TwerkStefanie GurzanskiClairesecrete.Sanny Leone X VideoFree Brazzers Movies