Asielzoeker net zes dagen in Nederland als hij spullen weghaalt uit huis (gelderlander.nl)


Een laptop, een telefoon, een tablet, multitools, een asielzoeker uit Marokko die net zes dagen in Nederland was, haalde het weg uit een huis in Reusel. De politierechter in Den Bosch geeft hem twee maanden cel. ...

door JackKropotkin in Binnenland  ·  44 Reacties

  • 18
  • 462x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Alleen vanwege de titel question.

3
1 JackKropotkin

Want een criminaliteit en dan maar 2 maanden cel. 😥 Foei ze hadden hem gelijk moeten onthoofden en daarna op een staak gestoken tentoongesteld. Net als indertijd met Egmont en Horne op de Grote Markt van Brussel.

1
2 rebo

Want = Wat Sorry 😱

1
3 rebo

@2
Valt mee dat hij nog een strafje krijgt... Meestal komen deze figuren overal mee weg.

2
4 Strongoli

@4Ja Dieke maar wat gaat er dan na die 2 maanden gebeuren vraag ik me vooral af. Want er staat dan wel asielzoeker in het artikel maar het is een Mocrokaan. Dus ik neem aan dat het dan een veilige lander is.

0
5 rebo

@5 voor @4

0
6 rebo

Hij kan daarna kennelijk gewoon blijven.
Twee maanden zijn hooguit vier weken effectief.

1
7 MARCUSAURELIUS

@7 Dat denk ik zelf ook wel. Waarschijnlijk verdwijnt hij in de illegaliteit nadat hij is losgelaten.

1
8 rebo

TERUG STUREN !!!!! is dat nou zo moeilijk of mag dit soort gespuis niet uitgezet worden door die linkse politici

1
9 ABRACADABRA

@5
Tsja het blijft steeds pappen en nathouden. Zoals @9 ook al zegt is terugsturen de enige optie.
Als Yesilgoz afspraken met Marokko kan maken over andere criminelen om ze terug te sturen, dan moet dat ook hier toch kunnen?
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2023/12/18/minister-yesilgoz-tekent-uitleveringsverdrag-met-marokko
Maar mevrouw deelde desgevraagd mede, dat dat niet onder haar bevoegdheden viel, maar onder die van de Staatssecretaris op Asiel Van der Burg.
Nou ja, je zou toch denken als VVD zijnde,bij zit hier nu toch als minister van justitie: laat ik dit probleem ook gelijk maar even op tafel gooien bij het theedrinken...
Maar nee hoor. Was niet haar 'pakkie aan'.
Toch niet te geloven? En daarom duurt het dus eindeloos, voordat er daadwerkelijk iets gaat veranderen.

2
10 Strongoli

Hoe komt dit Marokkaans tuig binnnen, en hoe weet hij na 6 weken al dat er in dat huis iets te halen valt ?
Moeten wij dan straks allemaal onze huizen voorzien van stalen rolluiken en afweer geschut, om ulk tuig buiten de deur te kunnen houden ?

2
11 Marrie1

@11 Ieder weldenkend persoon vraagt zich dit af. . . Marokko is geen onveilig land. Marokkanen hoeven niet te vluchten vanwege oorlog of geweld. . . .
Misschien dat de frisse bries, Bop, of die mevrouw met haar stompzinnigextreemrechtszwatelaargezeverwoordjes hier een antwoord op hebben.

3
12 LoydMorris

@12
En hij hoeft niet eens voor een echte rechter te verschijnen maar voor een politierechter. Net als of het niet zo erg is wat hij heeft gedaan.
Lijkt wel of het kabinet met opzet tuig binnen haalt en vrij baan geeft.

1
13 Marrie1

Al na zes dagen?
Waarschijnlijk getipt door 1 van zijn vriendjes.

0
14 greenpollo

@12
😊 We kunnen het ze vragen maar ze zijn ontzettend goed in het geven van ontwijkende antwoorden.

2
15 Reconquista

Hij komt natuurlijk in aanmerking om in het hulpcircuit te komen om niet meer te stelen en hem een eigen plek geeft plus uitkering.
Zo gaat dat hier.

0
16 ongelovenloos

@12 Je bent een naar klootzakje LoydM. Dat had ik je al eens gezegd hè? Als je had opgelet had je kunnen weten dat ik het nog nooit opgenomen heb voor criminelen. Maar je laat je opruien door mensen als Wilders, net als die domme doos op @15 , die ook niet verder kan kijken dan haar lelijke haatneus lang is.
Het zou jullie sieren om niet steeds de namen van andere forumdeelnemers te noemen als je je eigen stupiditeit wilt verbergen want die blijft echt overal bovenuit steken.

15
17 Bop

@17 Echter een antwoord op de vraag zal er van jullie niet komen. . . . altijd maar zeiken over Wilders, rechts-extreem, vreemdelingenhaters en racisme. Over stupiditeit gesproken. . . 🫣

2
18 LoydMorris

@18 Jij beschuldigt mij ervan dat ik criminelen in bescherming neem, toch? Dat is toch wat jij doet? Heb jij daar linkjes van dan of roeptoeter je gewoon maar weer wat?
Ik zou zeggen, ga er eens naar op zoek, die uitspraken van mij, waaruit blijkt dat ik criminelen in bescherming neem. En als je die niet vindt mag je je excuses aanbieden voor het feit dat jij forumdeelnemers ten onrechte beschuldigt.
Verder doe jij niks anders dan zeiken over links, over moslims en over asielzoekers. Waarom jij dan wél mag zeiken en ik niet mag je me dan nog eventjes uitleggen.
Maar een antwoord op die vraag zal er van jou niet komen. Hé hm .... 🤔, dat klinkt bekend zeg.

6
19 Bop

@19 Ik beschuldig jou niet dat jij criminelen in bescherming neemt!!! Goed lezen!!

Ik vraag enkel aan jou en aan frisse bries en mw. zwatelaar waarom Nederland Marokkanen opvangt en binnenlaat. . terwijl Marokko geen onveilig- of een land in oorlog is.

Ik leg het je nogmaals uit (voor de zoveelste keer!!!) Ik ben géén racist, géén vreemdelingenhater, géén fascist, géén extremist. . Ik ben een realist. Ik wil enkel dat Nederland de vele huidige problemen, die hier spelen op gaat lossen. De woningnood, Groningen, uitkeringsfraude, fileprobleem, wachtlijsten in de zorg, het OV, het onderwijs, de bejaarden, water-huishouding etc. etc.
Maar deze problemen boeit jullie blijkbaar niet. . . sterker nog, jullie zorgen voor dat de huidige problemen nog groter worden.
Daarbij vind ik dat men asiel/gelukszoekers in eigen omgeving op moet vangen. De vele miljarden die Nederland momenteel uitgeeft aan het COA en de hele asiel-industrie zouden we beter kunnen benutten in de landen van herkomst en naaste omgeving.
Zo het nu gaat loopt echt gierend uit de hand. Daarnaast is het oneerlijk t.a.v. de mensen die niet de mogelijkheid hebben om hun land te verlaten. De echte tobbers, armoedzaaiers worden door de jonge, gezonde kerels achtergelaten. Deze jonge kerels zijn het die hun landen, hun (groot)ouders, vrouwen, kinderen, familie in de shit achterlaten. . . Terwijl zij juist keihard nodig zijn om hun land veilig, bewoonbaar en leefbaar te maken. . . en wat doen wij?
Wij laten ze hier binnenkomen. Is dit eerlijk? Zo zijn wij indirect medeplichtig aan de verwaarlozing van vele landen.
Velen hebben de mond vol over het slavernijverleden van enkele honderden jaren geleden, we moeten ons daar voor schamen, excuses aanbieden en vooral financieel over de brug komen. En ondertussen creëren we bewust een enorme ramp en verdienen vele criminelen, ambetnaartjes, COA-medewerkers, advocaten, hotel-houders, winkelbedrijven, aannemers bakken met geld aan deze asielstroom. . .

Antwoord goed genoeg?

2
20 LoydMorris

@20 Nee het is een schijnheilig antwoord, as usual. En nu beschuldig jij mij er zelfs van dat ik problemen groter maak, alleen omdat ik weiger om met jou en je racistische vrinden mee te lullen. Je suggereert dat problemen mij niet boeien. Slaat ook nergens op. Je kletst maar wat als je zegt dat mensen hun familie in de ellende achterlaten en er zelf beter van worden. Daar weet jij geen zak van. En zometeen ga je weer klagen dat mensen hun familie over willen laten komen. Je laat je bullshit op de mouw spelden door opruiers als Wilders. Mag hoor, je hoeft niet zelf na te denken, maar ga mij er nou niet van beschuldigen dat ik problemen erger maak. Ik begrijp dat je zelf geen antwoord hebt op problemen maar een beschuldigende vinger naar andere burgers uitsteken slaat als kut op dirk. Net zoals andere burgers op beschuldigende toon vragen waarom een land mensen uit veilige landen opvangt.
Ga naar Den Haag met je frustraties in plaats dat je die hier op mensen die niet met de wolven het bos meehuilen botviert.

7
21 Bop

@21
Je bent blijkbaar nog steeds niet goed op de hoogte, of je volgt het nieuws hierover niet: 85 procent van de aanmeldingen in TerApel zijn veilige landers, die door jou verdedigt worden, als zijnde "zielige vluchtelingen".. terwijl het voor het overgrote deel criminelen zijn, die hier de boel komen verzieken.
Nou jij weer, dat je géén criminelen verdedigt.

3
22 Strongoli

@22 Hahaha 85% maar liefst. Heb je een linkje of komt dat weer uit je onderbuik?Blijkbaar ben JIJ niet goed op de hoogte want het is maar 3% (!!!). Maar van een beetje opruiing ben jij niet vies, zo is al een tijdje te zien hier. Je stemt ook op een opruier.
Te dom om te poepen, net zoals het volk dat jouw bullshit plust.
https://www.coa.nl/nl/lijst/het-waar-dat-migranten-vooral-asielzoekers-zijn

4
23 Bop

@23
Neem even contact op met de staatsomroep die kwam met de cijfers dat het om 85 procent overlastgevers gaat, die uit veilige landen komen.
Nou elk procent is er dus één te veel. Ga maar eens met de bewoners rond die centra praten, misschien word je dan wakker.
Tsja en de positieve propaganda van het COA, over "vluchtelingen" en "asielzoekers", daar trapt bijna geen mens meer in.
Overigens zitten we nu in 2024 (jouw cijfers zijn van 2022) en is de situatie in TerApel al zo ontspoord, vanwege de hoge aantallen die binnenkomen, dat de rechter deze week een uitspraak gaat doen, over de situatie daar en de continue belasting door het COA, voor het aanmeldcentrum en de bewoners in TerApel.

2
24 Strongoli

@24 Ik zou niet weten waarom ik contact met wie dan ook zou moeten opnemen. Het COA zal het wel weten, denk je niet?
In 2022 was het overigens 5% en in 2023 3%. Give or take een procentje maar dan komen we niet op 85%.
Staatsomroep ... propaganda COA ... wat een wappie ben jij zeg. Ik denk eerder dat jij eens wakker moet worden.

4
25 Bop

Als scheidsrechter van het gekibbel ts @24 en @25 question

85 % van de diefstallen (in winkels vooral) door de ‘asielzoekersgroep’ in Ter Apel wordt gedaan door zgn veiligelanders meestal uit Noord-Afrika.

Wat @22 beweert (“ 85 procent van de aanmeldingen in TerApel zijn veilige landers”) klopt dus iig niet.

https://nos.nl/artikel/2474452-winkeldiefstal-door-asielzoekers-in-ter-apel-neemt-toe-ondanks-maatregelen

0
26 JackKropotkin

@26
Dank voor de correctie. Ik heb twee dingen helaas, door elkaar gehaald. Sorry.

2
27 Strongoli

@27 Je kunt beter sorry zeggen tegen de groep mensen die jij altijd zo schaamteloos fanatiek en leugenachtig de grond in boort. Maar dat zit er natuurlijk al helemáál niet in.

5
28 Bop

@28

Zo is dat.

4
29 FrisseBries

@29 En zie het "gemin"! Er zitten hier nu eenmaal een hoop haattokkies.

4
30 Bop

@30

95 procent. HELAAS.

4
31 FrisseBries

@31 Minimaal.

4
32 Bop

@32

Weet je Bop. Er bestaat ook nog zoiets als karma. Laten we daarop wachten.

4
33 FrisseBries

@33

Ik verheug me nu al 😁

4
34 FrisseBries

@28 “ Je kunt beter sorry zeggen tegen … ”

Hoeveel veiligelanders en andere asielzoekers zouden Nieuwskoerier lezen?

2
35 JackKropotkin

@35 Laat hem in de waan dat hij heel Nederland redt van whatever hem is ingefluisterd door zijn troll-coach.

2
36 Frans Dictatormans

Lol verder dat tweegesprek tussen de nurkse dames

3
37 JackKropotkin

@31 Hou je nog een klein groepje nsb-tokkies over die er anders over denken. En die schuiven we gewoon aan de kant. 😀

2
38 Biscanna

Gaap.

4
39 FrisseBries

@37
Bijvoeglijk naamwoord. nurks. van een mens en dan vooral van een man: hautain, hatelijk, beledigend en dus onaangenaam. Nurks, opstandig en onbegrepen. 😁

0
40 Defcte burger

@40 Is dat de definitie in Emmer-Compascuum?
Ik bedoelde het meer als “knorrig” question.

3
41 JackKropotkin

@41

Je schrijft maar wat je wil, Jack K. Als het op Israël aankomt, ben jij weer super knorrig. En zo hebben we allemaal wat.

4
42 FrisseBries

@35 Zelfs jij zult begrijpen wat ik bedoel Jack. Fijn dat jij in ieder geval verder keek dan je neus lang is.

5
43 Bop

@36 Ah, daar hebben er Dictatormans weer. En alweer zo'n goeie opmerking van je. Boeiend! 🥱

3
44 Bop

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Geen reactie op @79?Is ook schier onmogelijk.Mensen willen zich laten misleiden.Daarom accepteren zij de censuur ook die op hun toegepast ...

3 minuten geleden geplaatst door Malinois

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@94 De NAVO tanks worden, as we speak, terug getrokken. Het ultra moderne NAVO materieel heeft gefaald.Ik ga niet beweren dat De Wijk de waa...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@93 Klopt. Dat geldt zowel voor de elites aan Russische zijde als aan de zijde van het Westen. Hier proberen ze een bla bla bla verhaal over ged...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Immanuel
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@22 Als dat waar zou zijn, smurfje, dan zouden er allang meerdere tankdivisies actief zijn in Oekraïne, en zouden de F16's daar al volop inge...

8 minuten geleden geplaatst door Immanuel

wildersfan
Oekraïne kan deze oorlog niet winnen, maar winnen was niet de bedoeling van Biden

In feite een korte samenvatting van de podcast....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4Weet het bijna wel zeker.Hij is de enige die Poetin nog op een normale manier weet te benaderen. Tijdens zijn vorige periode heeft hij o...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

RobP
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@90 Dat klopt. Poetin geeft geen reet om de eenvoudige mensen in de Oekraïne. Dat kan vereenvoudigd worden:Poetin geeft geen reet om mensen....

11 minuten geleden geplaatst door RobP

Botlleneck
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@14 een is geentijd voor een nieuwe laptop....

12 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Botlleneck
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

Ik snap ook niet dat die letterbak mensen zo solidair zijn met de islam?...

14 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

LoydMorris
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

Halverwege de jaren '70 was er ook een enorme achterstand met veroordeelden, die hun straf nog moesten uitzitten. Daar is toen, in Grave, een...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Xxx Indian Sex XxxMia Kalifa Sexy VideoCollider Porn VideosSexy Horny VideosBig Milky TitsSwinger Lifestyle SiteNathsa NiceAubrey Black PornPorn Naked StarsNrkopoiTeresa Ann SavoySexy Body VideoForced ImpregReshma Sexy MovieTrystophRound&brownFreeporn Hd MoviesPornoxosScan SexBelle Delphine Leaked VideosIndian Adult Web Series VideosAmy Jackson FuckBeautiful Bhabhi Porn VideoSax FlimVideo Porn CulonasSneakers Cock TrampleXñxx VideoGrupo Whatsapp PornografiaDelivery Bf VideoIndian MaidpornHot Indian Sex Videos FreeGirlfriendsfipmsGay Black Porn TeensFat PussyPorn Sexy BhabhiLivecam NudesBabo PornXxnx In Video야한동영상XhmastersIndian Wife SexMormongilrzPorn CateogriesTamil KamapisasuXxx Sex Video PlayXxx Tamil Sex StoriesMalayalam Teacher Sex VideoSoftcore Porn WomenPorn OaxacaOnlyfansforumBlack PronoAsian RoughsexPornos En DirectLauren Drain NudeRiding FaceBlack BbcXxx Bunker ComXxxxporn NetStephanie NudeIndian Saxy Video ComMy Perv Family ComVideos Of John HolmesXnxx MuvisLand Sex PhotoGwen HentaiBeautiful Teenagers NudeSpider Gwen PirnDirty Talking DaughterCartoon Porn'sMan Fucks HorsePornography IcelandXvidio IndianSexy Passionate SexElitejavBlack PornhNatalie.reynolds NudesSagar Sex VideoVideos PornografiicosDixie Trailer Park PornStrip TwerkingExtreme Pain PornTop Porn AtarsPprmhubPolish Xxx VideoTeempornObolozuBeat Asian PornstarsStoner PornShows Off PussyElle Brook PornNaked BlackLauren Alexis HottestSouth Indian Actress SexJordi X VideoPorn With AuntJapanese Vomit PornCrying AnalsexXxxx.clmMture TubeVideoamateur PornOnlyfans.xvideosKatti MorganKatrina Kaif Nude FakeXnxx111Bangladeshi Bathroom SexBebysister PornFallout NudeExploitedcolleggirlsSagetheflameAnna Paquin NudesXnxx Hot Garls259luxu-1699Adult Sexy Blue FilmHindi Saxy XxxXvideo PornografiaPorn Brasil HdMature Xxx PicsBf Video Sexy Bf VideoNikki DelanoRap PronKolkata Sex SexJapanis Porn MomLizbeth Rodriguez VideoFfakehubWebtoon.xuzAsia Video PornPornocom CoroasPorn Hd Teacher3x Bf FilmMallu Bhabhi Porn VideoOverflow UncensoreeDlsiteSocialmzdiagirlsTaylor WhyteDesi Beauty XxxDetroit ListcrawlersPhoto PornsBig Tittygoth Egg PornGia Oh My PornMachine Gunner - Episode 2 Kira NoirNaked Girls With BoysPaen PornHard Rough AnalXnxx Big BoomsTamil College Girls NudeRomance Wala SexSunny Leone Brazzer VideoKyler Quinn IafdSkye OnlyfansKazumi.squirts Porn