Asielzoekers, Ed Nijpels en Eric van der Burg slopen de VVD. Op naar de 0 zetels! - HP/De Tijd (hpdetijd.nl)


Kabinet-Rutte IV is ontploft door het asieldrama, maar Eric van der Burg, Ed Nijpels en de JOVD blijven hameren op de noodzaak van een jaarlijkse verrijking (een stad ter grootte van Schiedam) van de samenleving door asielzoekers, schrijft Don Arturo. ...

door ongelovenloos in Politiek  ·  40 Reacties

  • 17
  • 336x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Sorry betaalmuur.

1
1 ongelovenloos

Ik vind het wel grappig dat er uit eng-linkse hoek oproepen kwamen om Plasterk te royeren vanwege zijn rol als verkenner voor een PVV-coalitie...

Maar dat er intussen GroenLinksers de VVD geïnfiltreerd hebben, vinden diezelfde mensen dan weer niet gek. 🤣

4
2 progressiefliberaal

Enge man die van der Burg. In 2017 als wethouder in Amsterdam zei hij nog: "Hoe meer asielzoekers, hoe beter"

Nu brengt hij zijn woorden tot daden voor heel Nederland.

3
3 Bob Sleebaan

@3 Hopelijk kunnen die 4 partijen snel een coalitie vormen. Dan is v d burg eindelijk opgerot.

2
4 benbenieuwd

Drammer Van der Burg z'n dagen zijn geteld. Het land nóg meer in de ellende achterlatend, dan dat zijn voorgangers al hadden gedaan.
Iedereen op die post, heeft de ellende met elke ambtstermijn verergerd ipv teruggedrongen. Vandaar dat deze puinhopen, alleen nog maar door een rechtse regering, te herstellen zijn.

3
5 Strongoli

@5 Dat zullen we moeten afwachten , dit los je niet zomaar even op, we zullen zien wat het gaat worden.

2
6 21st Century Guy

Tja Nijpels de omhoog gevallen miskleun is het bekenste van blunders en vergissingen maar gaat nogsteeds gestaagd door!
Is het model van de studiebal!
Veel lawaai en weinig inhoud!

2
7 Zie Hier

@7 Die hele VVD is een grote miskleun geworden hoe ik het bekijk. En die hele VVD heeft in mijn ogen dan ook geen ene flikker meer te maken met de VVD in de tijd dat een Hans Wiegel daar nog de scepter zwaaide.

2
8 rebo

@8 Klopt net als de Pvda niet meer de club is van Den uyl en Drees!

Er bij zowel de VVD als de Pvda alleen sprookjes vertellers overgebleven met een lading idiote adviseurs!

2
9 Zie Hier

@8 Dat is inderdaad niet de VVD van zo'n hufter met een rokende sigaar in de mond, fles Sherry in de middenconsole en een grote ster op de motorkap. Helaas stemt die hufter vaak nog wel op de VVD in de veronderstelling dat het zijn VVD is. Maar dat is niet zo.

2
10 smurf

@9 "Er bij zowel de VVD als de Pvda alleen sprookjes vertellers overgebleven met een lading idiote adviseurs!"

Ja en je kunt D66 ook wel in dat rijtje plaatsen. Van de Groene Khmer daarvan wist je altijd al waar je aan toe was. Dat is een partij voor de elite. Maar dan de elite die dermate veel poen hebben dat ze er een linkse hobby zoals het milieu op na kunnen houden.

2
11 rebo

@10 Dat heeft me in het verleden wel verbaasd Smurf. Dan vroeg ik me af "wie stemmen in godsnaam dan allemaal op die VVD?" Zijn er dan zoveel Nederlanders die barsten van de poen. En dan daardoor denken dat ze ook bij de VVD horen? Gewoon om er ook bij te willen horen zo van "kijkeens, ik stem ook op de VVD, lekker chic." 😀

2
12 rebo

@12 Boeren en leraren zijn volgens mij ook VVD stemmers. Volgens mij kan / kon je met 100 koeien een mercedes rijden. Misschien dat je nu 200 koeien moet hebben. Geen idee... Leraren zijn nogal altijd boos op Ritsen.

2
13 smurf

@13 Op mijn werk heeft bijna iedereen wel zo een beetje op de PVV gestemd. Maar er is er eentje wat nog altijd een vaste VVD stemmer was. Maar dat is iemand met een eigen bedrijf en die mijn baas dan inhuurt. Die heeft nu spijt als haren op zijn hoofd en zegt dat hij de volgende keer toch ook op de PVV gaat stemmen. En ik heb hem nog zo gewaarschuwd met de vorige verkiezingen. Ik zei toen "geloof al die stoere VVD praatjes toch eens een keer niet, want als de buit na de verkiezingen eenmaal binnen is dan draait de VVD als een blad aan de boom om." En het is precies zo uitgekomen. Dat was voorheen al met Rutte het geval, en nu dus ook met die Dilan Yeşilgöz-Zegerius.

0
14 rebo

@14 Ja klopt. De VVD is zo'n club waarbij de voorman tijdens de verkiezingen een vriendin heeft en ernstig verloofd is en na de verkiezingen is de vriendin hocus pocus verdwenen. Ik vraag me af of de aanstaande NAVO topman inmiddels al getrouwd is? 😅

Maar klopt Rebo... Veel mensen kijken ff voor de verkiezingen op wie ze moeten stemmen. Ooh... VVD, minder overheid en lagere belastingen... Okay, dan stem ik daarop. 😉 Vroeger keek ik dus ook vlak voor de verkiezingen waar ik op moest stemmen. En dat klopte dus nooit. 😅 Maar nu... mede dankzij de rakkers van een berucht blog, zijn mijn slaperige oogjes inmiddels wat verder open gegaan en ben ene fervente fan van Geert geworden. 😁

1
15 smurf

@15 Smurf ik wil je wel iets verklappen maar alleen als je zweert dat je het hier op NK niet gaat doorbrieven aan de andere deelnemers. Dus ik zou zeggen "spuug effe tussen je middel- en je wijsvinger door en zeg. ik zweer dat ik het niet zal doorvertellen. " 😂

Goed hier komt die dan. Eigenlijk heb ik in Wilders ook helemaal niet zo veel fiducie maar de reden dat ik vooral op hem stem is dat iedere zetel voor hem er weer eentje minder is voor dat vieze corrupte gevestigde kartel."

1
16 rebo

@16 Dat heb je mooi gezegd Rebo. 👍

Waarschijnlijk corrumpeert macht (bijna) altijd. Het zit diep in de mens. Mja... de kartellisten hebben geen gouden kont... Dat denken ze misschien wel...

1
17 smurf

@16 Oooh... en ik grill ook graag bontkraagjes op mijn barbecue.

1
18 smurf

@17 Nou ja Smurf, het gaat me niet enkel om het feit dat macht (bijna) altijd corrumpeert. Maar ook al zou Wilders van goede wil zijn dan nog. Dan is het natuurlijk allemaal technisch niet haalbaar.

0
19 rebo

@18 Hé dat klinkt interessant. En dat grillen van die bontkraagjes is dat dan met of zonder met peper en zout? 😂

1
20 rebo

@19 Bij Wynia was iemand iemand die een regeerakkoord aan het schrijven was. Ik kan dat allemaal niet zo goed volgen in de auto. Maar... het kwam erop neer dat diegene naar de omliggende landen kijkt. Wat zij doen aan migratie. En dan blijkt dat we binnen alle regels, zonder verdragen aan te passen, heel veel aan migratie kunnen doen. Ik had het idee dat dat het uitgangspunt is. Dan stoten we niet direct iemand voor het hoofd en krijgen we toch deels onze zin. Nederland schijnt een erg ruimhartige migratie beleid te hebben, wat echt niet noodzakelijk is.

2
21 smurf

@20 Het is een speciale bontkraagjes barbecue Rebo. Met speciale bontkraagjes prikvork en speciale bontkraagjes tang. Zodat ik ze op tijd kan omdraaien, en ze net niet aanbranden, maar toch heerlijk knapperig zijn. 😎

1
22 smurf

@21 Kijk alle moslim eruit gaat het hem niet worden. Maar ze zouden natuurlijk best die instroom kunnen beperken door het minder aantrekkelijk te maken. Maar er zal ongetwijfeld een verdienmodel achter zitten voor sommige. Want anders dan zou het niet gebeuren lijkt mij. En kennelijk speelt het geld voor dat COA geen ene (d)rol. Want het is maar "huur maar luxe cruiseschepen en hotels af, en koop maar panden en terreinen voor een AZZ aan de lopende band alsof het allemaal niks kost."

2
23 rebo

@22 Ja Smurf, maar ik zou toch maar een klein beetje voorzichtig zijn met dat risico op aanbranden als ik jou was. Want met die bontkraagjes weet je het anders toch maar nooit. Ik zou als ik jou was toch maar een sprinkler installatie boven die barbecue bevestigen. Veiligheid voor alles bij mij. 😂

1
24 rebo

@23 Dat is ook wat ze van plan zijn.

1
25 smurf

@24 Hahaha.... inderdaad. Dat moet ik ff uitzoeken. Een schuim of co2 blusser. 😁

1
26 smurf

@26 😂 👍 👌

1
27 rebo

Niet te lezen. . . . Echter, de kop van dit artikel zegt al meer dan genoeg! 👍

3
28 LoydMorris

In wat voor wereld leven Nijpels en van den Burg? Denken zij de problematiek rondom asielzoekers op te kunnen lossen door nog meer asielzoekers naar Nederland te halen of de massale komst daarvan toe te juichen?!

3
29 Graaier1000

@29
Probeer de gedachtegang van immigratievoorstanders maar niet te begrijpen. Dat lukt toch niet. Er zit totaal geen logica in. Ik probeer er al jaren achter te komen wat dit soort mensen nou echt bezielt om Nederland zo te beschadigen maar er komt nooit een duidelijk antwoord.

3
30 Reconquista

@30
"Dat soort mensen" zien alleen maar overal "vluchtelingen" binnenstromen. Dan kun je je beter afvragen, of er wat aan hun hersenpan mankeert..

1
31 Strongoli

@21
Smurf, Juist omdat wij hier zo'n ruimhartig beleid hebben en goede financiële sociale voorzieningen, komen ze deze kant op.
Men zit altijd wel te schelden op Italië en Griekenland, dat deze landen ze doorsturen, maar dat is maar ten dele waar. In die landen wordt namelijk een strenger en veel sobere migratie/asiel-beleid gehanteerd, met weinig positieve, financiële vooruitzichten voor nieuwe asielzoekers.
De sociale voorzieningen zijn natuurlijk ook in elk land anders, dat wordt wel eens vergeten. Uitkeringen zijn er alleen maar in speciale gevallen en toeslagen zoals bij ons voor elk wissewasje, kennen die landen niet.
Dus de meesten vertrekken, zodra ze kunnen, naar het Noorden, al dan niet via smokkelaars. Daar wachten de strooppotten, niet in het Zuiden.
En ja, al dat gepamper in Nederland, kan zeker wel een tandje minder. Gisteren was er een mooi briefje van Jan, over de kosten die Van der Valk rekent, voor de opvang van één asielzoeker per dag schrik niet zo'n 240,00 euro. Nou als er twee honderd of meer komen, dan ben je binnen, want dat betaal je, als gewone gast, bij Booking.com nog niet voor een kamer daar.
Het is niet te bevatten, hoe crazy ze hier bezig zijn. Daarom heeft de PVV deze keer ook mijn stem gehad. En weet je? Ik ben er nog trots op ook, dat ik dat, in elk geval voor mijn gevoel, gedaan heb.
😊

1
32 Strongoli

@32 Ja, voor 240 euro per dag. Daar wil ik ook wel een kamertje voor verhuren. 😃

0
33 smurf

@33
Maar begrijp je dat Nederland zelf al veel aan dit probleem kan doen, zonder allerlei verdragen van stal te halen, dat iets niet zou mogen?

2
34 Strongoli

@34 Ja, klopt. Dan zal er toch eerst een andere regering moeten komen. En er is een permanente dreiging van allerlei figuren die hier dus geld aan verdienen. En die dreiging blijft gewoon.

1
35 smurf

Die van der burg is een typische vvd-er als er wat wordt gevraagd dan begint ie bijna altijd eerst te lachen. Net zoals die rutte.

1
36 ThWil

@32
één asielzoeker voor zo'n 240,00 euro per dag, wordt mede mogelijk gemaakt door de 'welwillende' belasting betaler.

Ik ben benieuwd wat de einde jaarrekening is van al die ongein.

0
37 DWZ
38 DWZ

"Ja, voor 240 euro per dag. Daar wil ik ook wel een kamertje voor verhuren. 😃"

@33 Smurf,

Kun je niet jouw zolderkamertje verhuren voor dat bedrag? Van de opbrengst kun je dan zelf in een riante villa wonen en hoeft zelfs ook niet meer te gaan werken om in jouw levensonderhoud te voorzien... 🤗

0
39 Graaier1000

@39 Dat is waar Graai. Helaas heeft geld me nooit echt geinteresseerd. Financieel nieuws wel overigens.

0
40 smurf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Orban says the EU needs new leadership

Ik vind dus dat zaken bilateraal geregeld moeten worden. Nu willen ze alles centraal doen. De euro moet eigenlijk weg. De interne markt moet eig...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@47 Roest, wodka, medailles, begrafenissen, kuiltje graven om te poepen, weeshuizen, corruptie, folklore, horigen, deportaties, massamoorden, ...

11 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@46 vos-haren-streken. ...

23 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@41 Ook Parry levert geen bewijs. Het oosten van Oekraïne nu nog als onafhankelijk bestempelen is dan ook alleen maar iets voor totale le...

29 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@43Dat waren de Sovjets, niet te vergelijken met het Rusland van nu.Al willen velen graag in die nostalgie blijven hangen omdat het lekke...

30 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

Antoon - Oliviahttps://www.youtube.com/watch?v=dditG7h5SnY&t=14s...

32 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Jeffrey Sachs die oost europese landen hielp met hun economie na de koude oorlog is redelijk duidelijk Jeffrey Sachs: Biden Has DESTROYE...

33 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

Cremeren is een beter alternatief.Het wordt tijd voor grafbelasting.Tientje per maand lijkt me redelijk....

35 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Bandera moet dat zijn, niet Banderas natuurlijk....

36 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Muziekdraadje

Willy deVille Heaven Stood Still-https://www.youtube.com/watch?v=cSrKUVcqT80...

36 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Hornysimp.Milf Sucking DickSexal AnimeCojiendo A EscondidasBorracha PornXxnx HbAsian American PornstarsBrothersistersexAmericqn Dad PornCumshot In Mouth CompilationAlice Marie PornMy Free CansHentai RoxSxc BfNozomi SasakiHonkai Impact PornJapan Ka Sex VideoTight Boobs SuckingWwf Nipple SlipsPornoqrafik VideoBobdage PornBlack Girl NudeGay Porn MadsageAvluvEboney Anal PornHottest Porn SceneAbella Danger New VideosJoshi LuckMature Aunty XxxRed Saree XxxMarathi Hd XxxTamilboyssexX Seksi VideoLesbiananime PornWeight Gain Comic PornTitanic Nude ScenceFilmes Porn BrasilDani DanualsRobinxxxAsian Pov BjNaruto Hent ComicsCuckold DtoryVillage Hd Sex VideoRule34 WebsiteGwnshin Impact Rule 34Japan Yung PornNude Celebs FreeSupjavcomHarley West LeakedRani Mukherjee Sex VideoGracie SquirtsBlackmail SexpornAll PornographyJoi BooruBondagecomicsCoroas Maduras NuasAshley Carolina NudeLesbians In Lingerie PornListcrawler Raleigh NcJapanese Xxx Videos DownloadNude MuseMating Press PornTerri Garr NudeFirst Time HotwifeBokep Kakak AdikTubegalorsDuropornoMumbai Xxx VideoXxx Pron Movie ComAunty Blue FilmIndian Telugu Porn VideosLesbian Step Mom PornTruth Or Dare.picsChunky Sister PornGay Oorn HubPorn PoicsViolent MyersJennifer AnistonnudeJodi Lyn O'keefe NudeSsbbw Gaining WeightFc2-ppv-3632230Tommy Gun PornWeb Cam Naked.menLorena SanchezBbc Jerk OffFirst XxxHoby BuchaonPublic Fuck PornChanel Uzi LeakedTelegu Sex ComFotos De Anime PeladaModifuckersAmie Garcia NudeFilm NudNuds SelfieKatee Owens GifsTeens FingeringHigh Heel HomicideBigass Mature PornChzturbzteAmanda Riley TsPakistani Sex StoriesOdia Sex Xxx VideoMaya BijouGenshin Impact Hen TaiChoking Deep ThroatPornhub GolfBackroomcastingcouch MelVideo Sex ChatPornos En TangasAnime MoansMircea MonroeFc2 Ppv 3116607Dez MallDesi Hd Porn Video DownloadAsia Femboy PornLeaked Nudes ForumClube AduktoAnal Ten PornChubbyslutFilmes Pornos Gay BrasileirosBf Full Hd MayRaj And Khushi SexNaked And Afraid Uncensored NudeOnlyfans.ckmWww.youporngay.cimMalayali MaidGf NudsPornografia De EcuadorWonder Woman Porn VideosMegan Rain BbcLila Love PornSerena XxxTaylor Blake - Jean Fucking 5My Hero Acdemia PornCant Download Onlyfans VideoFucking With TeacherDefloration Full PornSuper Desi PornCzwch PornMelhores Do Tik TokCyberpunk NudeLesbian Porn VudeosSex Xxx Sex VideoAishwarya Sex VideoBlack CookHindi Sex Video Hd ComAnanya Pandey XxSexy Bp LiveRae Black