Asielopvang Uden kan snel doorgaan na nieuw besluit rechter (rtlnieuws.nl)


De opvang van 300 asielzoekers in een Van der Valk-hotel in Uden kan toch snel doorgaan. Dat is het gevolg van een nieuw vonnis van het hof in Den Bosch, dat vanmiddag een eerder besluit van de rechtbank Oost-Brabant gedeeltelijk heeft geschorst. ...

door ongelovenloos in Overig  ·  45 Reacties

  • 10
  • 521x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"In het vorige vonnis stond juist dat bewoners ná het afgeven van die vergunning nog tijd moesten krijgen om bezwaar te maken tegen de vergunning, maar die voorwaarde is nu dus geschorst door het hof. "

3
1 ongelovenloos

Schandalig weer hoe deze bewoners weer buitenspel worden gezet. Het gedram blijft elke keer een hoofdrol spelen in deze problematiek en dat is zeker niet bevorderlijk voor het draagvlak onder bewoners en de middenstand.
300 personen weer, waarvan het grootste deel alleenstaande mannen, alsof het niets is.
En elke keer kijken met de smoes om Ter Apel te ontlasten. Je kunt je inmiddels afvragen, of en wanneer, die "ontlasting" ooit wordt bereikt.. 😠

5
2 Strongoli

kijken = komen ze

4
3 Strongoli

@2 Het zou pas schandalig zijn als de bewoners van Ter Apel met de problemen bleven zitten. Daar ben jij toch zo mee begaan?

12
4 Bop

@4
Nog iets inhoudelijke te melden, dan te trollen???

5
5 Strongoli

@4 Weet je wat schandalig is. . . . Het laten verrekken van de mensen, de ouderen, de hulpbehoevenden, de kwetsbaren, die achter blijven in de landen waar deze, overwegend jonge gezonde kerels, vandaan komen. . .

5
6 LoydMorris

@5 Jezus mens, is mijn reactie weer niet naar je zin? Wen er maar aan dan. Jij hebt volkomen schijt aan de inwoners van Ter Apel. Dat laat je hier maar weer eens heel duidelijk zien.

13
7 Bop

@6 Wat weet jij daar nou van? Niets. Behalve je onderbuik dan, die weet een hele (bruine) hoop.

13
8 Bop

@8 Nogmaals. . . . . Ik heb niets tegen asielzoekers!!! Wel tegen gelukszoekers, lieden die niets van hun eigen land willen maken en voor hun eigen gemak naar hier toe komen. . . .
Daarbij, is Nederland vol!! Zelfs jij neemt niet meer mensen in je huis op, als je daar geen ruimte voor hebt.

7
9 LoydMorris

@7
Dit gaat over de problemen in Uden en niet over de inwoners in TerApel.
Er is een overcapaciteit in Ter Apel, dáár wordt met gedram wat aan gedaan, omdat die poort daar altijd wagenwijd openstaat.
In elke gemeente zijn er problemen voor bewoners en middenstand, met asielzoekers.
Men verplaatst dus het probleem van TerApel naar Uden.

7
10 Strongoli

@9 Kijk, daar ga je weer. "Zelfs jij" ....
Jij kunt je punt niet maken zonder dit soort persoonlijke aanvallen. Lees je eigen schrijfsels er eens op na. Je kunt wel blijven schreeuwen dat je niets tegen asielzoekers hebt maar je stemt wél op de PVV. "Neeeee hoor, ik ben helemaal niet racistisch. Ik heb er alleen geen moeite mee als het land door racisten wordt bestuurd". Oei, wat zeg ik nou? 😳

14
11 Bop

@11 Je wilt toch niet zeggen, als jij in een huis woont met 5 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, 1 grote keuken, 1 woonkamer en 1 zitkamer. . . dat je daar 20 mensen gaat opnemen en morgen weer 5 mensen erbij, overmorgen wéér 5 enz. . . Op een gegeven moment is het ook in jouw huis onleefbaar. Alle bezoek ongelukkig en jij overspannen en dood ongelukkig.

Dit wil ik er mee zeggen!!! Maar het dringt gewoon niet tot jou door! Eigenlijk is het onbegonnen werk om met jou (en een paar anderen) te discussiëren. . .

En ik blijf het toch zeggen. . . IK BEN GÉÉN RACIST!! (effe schreeuwen!!)

6
12 LoydMorris

@10 Als er overcapaciteit was had er niemand buiten hoeven slapen.
Jij denkt dat ze in Ter Apel de problemen zelf gecreëerd hebben of zo?
Er zijn niet in alle gemeenten problemen met asielzoekers. In de mijne alvast niet. Daar wordt nu plaats gezocht voor opvang van meer asielzoekers. Dat kun jij je niet voorstellen natuurlijk want dat klopt niet met wat je onderbuik je altijd ingeeft maar het is toch heus zo.

10
13 Bop

Hiet Bennie. . . Dit vind ik triest!!! Mede door het softe wegkijkgedrag van figuren zoals jij, komen er mensen om het leven. Zolang wij hier iedereen opvangen en binnen laten zullen er criminelen grof geld verdienen aan deze asielstroom. Met als gevolg dat velen het slachtoffer worden. . . Ben daar maar trots op!!!! Ik in ieder geval niet. . . Ik wil deze mensen helpen in de omgeving waar zij vandaan komen. . . Maar da's in jouw ogen racisme en discriminatie. . .

https://www.ed.nl/buitenland/61-migranten-onder-wie-vrouwen-en-kinderen-verdronken-na-schipbreuk-bij-kust-libie~a3478dae/

5
14 LoydMorris

@13 Daar zeg je het zelf al. . . . Er zijn niet in alle gemeenten problemen met asielzoekers. In de mijne alvast niet. Daar wordt nu plaats gezocht voor opvang van meer asielzoekers.

In jouw gemeente wordt gezocht naar ruimte voor asielzoekers. . . Hebben ze in jouw gemeente geen woningnood? Geen daklozen? Geen jongeren die woonruimte zoeken?

5
15 LoydMorris

@12 Tuurlijk, het ligt nooit aan jou. Het is altijd de ander die jou niet begrijpt, hoe hard je ook schreeuwt. En natuurlijk ben jij geen racist. Je stémt er alleen op. Snap ik toch.

9
16 Bop

@13
Overcapaciteit met de instroom natuurlijk.
En fijn dat er bij jouw genoeg plaats is en dat ze welkom zijn. Niet janken dus, als het fout gaat daar. Teveel vertrouwen, is ook weer niet goed bij die figuren. Daar maken de meesten namelijk misbruik van.. daar kunnen andere bewoners in diverse andere gemeenten over meepraten.
Maar als het zo uitstekend is geregeld in jouw gemeente, dan ontlasten jullie toch TerApel en nemen jullie al die hitsige mannen uit Uden op??? Probleem voor iedereen opgelost! 😄

5
17 Strongoli

@15 In onze gemeente wordt naar noodoplossingen gezocht. Ik woon in een heel fijne gemeente.

9
18 Bop

@17 Zie @18 .
En je laat je weer goed van je racistische kant zien. Maar extreemrechts, zó wil jij niet genoemd worden. Terwijl je het toch echt bent.

12
19 Bop

@16 Yep. . . . Ik heb inderdaad op de PVV gestemd. Waar had ik anders op moeten stemmen om ons land leefbaar en veilig te houden? En inderdaad. . . Ik ben het absoluut niet met al hun ideeën eens. Maar komaan. . . Wat GL/PVDA, DENK, PVDD, SP, D66, VOLT, CDA, FVD, BBB etc. in hun programma hebben staan, is ook niet allemaal geweldig.

5
20 LoydMorris

@18 Ik hoop voor je, dat jij dit over een paar jaartjes ook nog kunt zeggen. . . .
In menig gemeente, waar men ook zo ruimhartig was, denkt menig inwoner daar inmiddels iets anders over. . .

5
21 LoydMorris

@14 Deze reactie had je gewoon in mijn notificaties kunnen zetten hoor. Maar misschien durfde je dat niet omdat jij het toch ook wel veel te ver vindt gaan om mij de dood van migranten in de schoenen te schuiven. Je bent, behalve een racist, ook een enorme grote klootzak.

11
22 Bop

@22 Wow, misschien vergeet hij gewoon het nummertje.

3
23 Artikel39

@23 Wow, misschien wel. Blijft het nog steeds een klootzak.

11
24 Bop

@24 Oke. Gewoon blijven ventileren.

4
25 Artikel39

"Kijk, daar ga je weer. "Zelfs jij" ....
Jij kunt je punt niet maken zonder dit soort persoonlijke aanvallen."

@11 Bop,

Al uw eigen eerste 3 reacties in dit topic, #4, #7 en #8, bevatten persoonlijke aanvallen.

5
26 Graaier1000

@26 Ik behandel iedereen zoals zij mij behandelen. Dus je kunt je belerende vingertje daar steken waar de zon niet schijnt. Ga je nu LoydM. ook de les lezen of is dat alleen voorbehouden aan de mensen die jouw mening niet delen?

10
27 Bop

@7 Jezus mens,Jezus mens,.
Wat is dat nou Bop? het woord Jezus alleen al was toch volgens jou al schelden?
En nu zeg je zelf Jezus mens. tttt
Weer niet zo netjes van je Bop je moet natuurlijk dan ook niet zulke woorden gevruiken he?
Want dat is schelden.
Maar jij als linkse mag dat natuurlijk wel.
Hypocriet much?

5
28 baba jaga

@27 Zet hem op Bop. Helemaal eens. Ook gewoon het strijdtoneel betreden met de intentie om dat onrecht recht te zetten, of het er nu is of niet, maakt niks uit. Je moet toch ergens voor leven.

4
29 Artikel39

@28 Lees @27 . Je bent gewaarschuwd.
En ga nou maar een ander vervelen met je vervelende drang om je overal tegenaan te bemoeien, oud wijf.

10
30 Bop

@30 Oh word je nnu boos omdat je op je eigen woorden word terug gepakt??
Zoals jij anderen behandeld zoals jij zelf behandeld wordt beehandel ik jouw hypocrisie.
deal with it.
Kun je er niet tegen dan zou je niet hetzelfe moeten doen waar je anderen van besculdig want dan kan het zomaar zijn dat je met mij te maken krijgt.
Je bent gewaarschuwd.

5
31 baba jaga

@31 Ik meen begrepen te hebben dat je al een tijdje geen leven hebt. Dus als het je helpt moet je het zéker doen. Ga ik je nu weer gewoon het heen en weer laten krijgen, goed? Dag hoor.

10
32 Bop

"Ik behandel iedereen zoals zij mij behandelen. Dus je kunt je belerende vingertje daar steken waar de zon niet schijnt. Ga je nu LoydM. ook de les lezen of is dat alleen voorbehouden aan de mensen die jouw mening niet delen?"

@27 Bop,

Reageren die ik niet op iedereen die mijn mening niet deelt. Wel reageer ik als naar mijn mening de overtreffende trap in schelden, smaad/laster en persoonlijke aanvallen wordt bereikt. LoydMorris en u zijn het oneens en waar LoydMorris het tot onvriendelijkheden beperkt gaat u helemaal los. U kent elkaar niet. En toch noemt u hem vanwege zijn mening een rechtsextremist, een racist en een gore klootzak. Dit werpt naar mijn stellige mening een smet op de goede normen en waarden die u op dit forum placht uit te dragen. Stop daar a.u.b. mee.

5
33 Graaier1000

@32 HAHAHAH leuk man door is ze weer hoor met wartaal omdat Mvr niets beter te zeggen heeft dan dat.
Goed geprobeerd geef je eigen hypocriete gedrad aar eens toe.
Of he of gewoon anderen niet aanspreken voor dingen die zelf altijd doet.
Is best makkelijk.

4
34 baba jaga

Correctie bij @33 .
die = doe.
Mijn excuses

4
35 Graaier1000

@33 Ik noemde hem geen rechtsextremist. Wel blijven opletten hè. Verder gaat het precies zoals ik al voorspelde. Iemand op zijn racistische denkbeelden wijzen mag niet maar iemand de dood van mensen in de schoenen schuiven mag van jou wel. En dan durf je mij nog "stop daarmee" te zeggen. Flikker toch op man.

8
36 Bop

@36
Kijk maar weer eens in die bekende spiegel.
De woorden "rechts extreem" l,vierden door jou te pas en te onpas gebruikt. Volgens mij weet je niet eens wat het woord "extreem" betekent.
En leer verder eens een keer om je mond te spoelen, als iemand op een normale, beschaafde manier, met jou in discussie is.
Het is helemaal niet nodig,om constant iemand uit te schelden, om je punt te maken. Je haalt jezelf (als vrouw), daarmee erg naar beneden. Nergens voor nodig.

3
37 Strongoli

@37 Ik noemde jou extreemrechts, bemoeial. Lees je posts er eens op na. Vol vreemdelingenhaat. Daarin voldoe je er precies aan. Gewoon voor iedereen te lezen hoor.

10
38 Bop

@38
En wéér doe je het.
Hieraan kun je al zien, dat je niet weet waar je het over hebt. Je aannames zijn altijd gebaseerd op jouw denkbeelden, over wat "haat" en "extreem" zou moeten betekenen.
Op een realistische manier naar dingen kijken en oplossingen voor problemen aandragen, heeft niets met extremisme of haat te maken.
Ik heb nooit ergens gezegd dat ik tegen vreemdelingen ben, ook niet tegen èchte vluchtelingen, maar wèl tegen al dat gespuis, wat hier komt en ons land onveilig maakt. Tsja en het is nu eenmaal zo, dat zijn nu eenmaal de feiten, dat de meeste (nep)-asielzoekers daar toe behoren, omdat ze hier voor andere dingen zijn gekomen. En dat het bij jullie in de gemeente allemaal lieverdjes zijn, dan moet je daar blij mee zijn. In veel andere gemeenten, zien ze ze liever gaan dan komen, vanwege alle overlast die ze veroorzaken.
Iets wat erover zeggen en een mening hebben, daar is niets extreems aan, maar nogmaals, dat is realistisch kijken naar dingen, die dagelijkse fout gaan en ook bijna dagelijks gebeuren.
En daar mag je op een forum of ergens anders best je mening over ventileren.
Als jij dat laatste maar niet wilt begrijpen, zegt dat iets over jou en niet over mij.

2
39 Strongoli

@39 En wéér doe je het. Hieraan kun je zien dat je niet weet waar je het over hebt. Je aannames zijn altijd gebaseerd op jouw denkbeelden. Daarom hier een linkje van de AIVD. Hoor je het ook eens van een ander.
https://www.aivd.nl/onderwerpen/extremisme/rechts-extremisme

7
40 Bop

Blijf maar in die bubbel zitten. Met jou valt gewoon niet op een normale manier te praten.
Kijk maar uit, dat de AIVD jou niet in het vizier krijgt. Je bent namelijk behoorlijk radiaal aanwezig op deze site.
Fijne dag maar weer..

3
41 Strongoli

@41 Kwam jij maar eens uit je haatbubbel. Door je vreemdelingenhaat is er juist met jou niet te praten.
Je opmerking over de AIVD en mijn aanwezigheid op dit forum toont weer feilloos aan dat je niet bijster slim bent.

8
42 Bop

@40 Bop,

Strongoli wijst met name op de terreur die wordt uitgeoefend door een disproportioneel deel van de asielzoekers, zoals blijkt inTer Apel en Budel. Daarmee is men allerminst een rechtsextremist of hangt rechtsextremistische denkbeelden aan. Zelfs niet volgens de door de AIVD gehanteerde definitie.

4
43 Graaier1000

@43 Goedprater.

7
44 Bop

Als die haters die hun huizen niet willen opgeven aan nieuwe slagers XD

1
45 DikkeTor

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Eerdmans (JA21) en oud-SP-Kamerlid clashen over asielaanpak: ‘Links heeft nooit een oplossing’

Tja Joost Eerdmans; een ijdel leeghoofdje....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Gabbie Carter TitsThiccwithaq R34Tamil Aunty BlowjobGranny Sex MoviesAudio Sex SexChinese PornCheerleader Deep ThroatP411HentaihaveElastigirl AssIndian New Girl Sex VideoAlaina Dawson AnalPeniis PicsUppornSunny Porn HdAngelina Jolie Nude VideosMom Cums For SonPornos BonitasPron ComePornô HermafroditaKenzie Anne AnalTamilauntysexvideoBouncing Boobs CompilationXhamater LicePorn HudDaisy Ridley SexyTouhou PornIndian Gay Sex Stories In HindiPiper Perri Full VideosMassarati PornVideo Del ZarcoGorditassexisHorny NeighborhoodXstory-frVidéos Pornographique GratuitesMolly WskamEva Lovia Onlyfans LeakRoxystylezXvideo Hindi LanguageMary Jane AurynMasc Lesbian PornBest Celeb Sex TapesLight PornographyHistória Em Quadrinhos PornográficosNude Laura LinneySex Video PriyankaNaked TeenagersVince May PornPornographique GratuitPorn LindaTiana Blow PornShyla JenningNiykeecruzFat Naked GrannyThreesome BigtitsSexy Porn Fucking VideosBbc CumpilationPicpornAll PorncomicsPorn Hd BlacksAriea AlexanderDehati Mms VideoIndia Boy SexSexy Seduction PornPassionate SexingHomemadeorgasmAmateur BigcockPorn Emily WillisDesi Lady ComCelebritysex MoviesMywaoeOnlyfans GifsNatalie Zea NudeJoesephine JacksonXnx Hollywood MovieLesbian Porn SitesBengaluru Aunty Sex VideoMaking Out SexHot Saxi MoviX Sex VedeoLesbian HitchhikerPhilly Tranny EscortsBestporncomixsVirtual Reality Free PornChichi Iro ToikiYoga PornaWww Nuru Massage ComBus MesexSecy GirlsXxxappsNaked Small TitsToni Camille LeaksPorn Masaj VideoBabes UpskirtsBridgette B SquirtLesvianas PornosPosition 69sexKyle DeanXxx Hot XxxArkesta SexHard Romantic Sex VideosLeah Gotti New VideoBig Cock VideoNatashacrown PornAlohatjbePlaying With Moms PussyBaixar Videos PornografiaShamandalilieSexxxxxxxxxxxxxxxxxxHot Bengali XxxCelebrityhandjobsIncextHflashPornomangaMale Celebraties NakedVideo Sexe TravWww.x Video.comPornhud XnxxAlexandra SilkStep Sistersex VideoNaked Russian WomenTamil Real Sex StoriesPorntrex DownAfrican Porn TubeCalifornia.tvAlexandria Ocasio-cortez PornSonakshi Sinha Sexy PhotoXnx Saxy VideoSofia Hayat XxxVrkm-1101EimikoXxx Hindi Sex Video ComQueenieandliamsTotanic Nude SceneCummable FacesSisterly LustGirlfriend FuckFirst Night Sex Videos In TamilDr XnxKajal Nude BoobsDani Daniels PhotosSavita Bhabhi Xxx VideosNew Malayali Sex VideosSunny Leone PorbSexys PornosAnime HrntaiBrightemily NudeSeks FilmpjesSukarisweetsLatinosex