Amerikaans jongetje (10) veroordeeld voor wildplassen: 'Niet gebeurd met andere huidskleur' (rtlnieuws.nl)


De nood was hoog en een openbare wc kon de 10-jarige Quantavious Eason zo snel niet vinden. Dus plaste het Amerikaanse jongetje op een parkeerplaats, achter de auto van zijn moeder. Hij werd opgepakt en de rechter gaf hem drie maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Zijn advocaat is verbijsterd en is ervan overtuigd dat Quantavious' huidskleur heeft meegespeeld. ...

door Nieuwskoerier in Binnenland  ·  28 Reacties

  • 12
  • 461x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Grappig.
Een hond mag overal plassen,
maar een klein jongetje niet.

1
1 Weetal

Hoe vreemd ook dit is wel de praktijk en de wetgeving in de VS. Maar links staat meteen weer klaar met haar rassen en huidskleur theorieën om mensen tegen elkaar op te hitsen. Zwart Amerika en hun linkse knielslaven grijpen echt alles aan om blanke mensen te discrimineren. Dat ook blanke minderjarigen hiermee te maken krijgen hebben ze blijkbaar geen levendige herinnering aan.

Piedmont woman ticketed after toddler tries to urinate in yard
https://eu.oklahoman.com/story/news/crime/2012/11/06/piedmont-woman-ticketed-after-toddler-tries-to-urinate-in-yard/61030627007/

Toddler Pees in Yard; Mom Gets $2,500 Ticket
https://www.findlaw.com/legalblogs/legally-weird/toddler-slapped-with-2500-ticket-for-peeing-in-yard/

Mom Ticketed After 2-Year-Old Son Pees on Street
https://www.nbcphiladelphia.com/news/local/mom-ticketed-after-2-year-old-son-pees-on-street/1941327/

Officer Tickets Mom For Her Son's Potty Training
https://www.scarymommy.com/mom-ticketed-son-pee-accident

8
2 Reconquista

@2 Hoe weet jij of de advocaat van het jongetje links is???

11
3 Bop

@3
Ik heb het niet specifiek over de advocaat gehad maar als je voor zoiets kleins, en voor iets wat blanken mensen ook gewoon overkomt, meteen weer met die domme rassen en huidskleur theorieën aankomt dan weet je wel genoeg. Maar verklaar maar eens wat er dan racistisch zou moeten zijn aan dit incident.

6
4 Reconquista

@4 Je zou je kunnen beperken tot hetgeen in het artikel wordt geschreven. Daar staat namelijk in dat de advocaat denkt dat de huidskleur van de jongen bepalend is geweest.
Maar blijkbaar zit de haat jegens links zo diep dat je dat er maar weer eens bij haalt.

10
5 Bop

@5
"" Je zou je kunnen beperken tot hetgeen in het artikel wordt geschreven. Daar staat namelijk in dat de advocaat denkt dat de huidskleur van de jongen bepalend is geweest.""

Ja dat zou je inderdaad ook kunnen denken als je je alleen tot dit artikel beperkt. Pak je andere artikelen erbij dan had geweten dat iedereen, ook blanken en Aziaten, dit overkomt en daarmee is het argument van die schedelmeter in toga meteen onderuit gehaald.

""Maar blijkbaar zit de haat jegens links zo diep dat je dat er maar weer eens bij haalt.""

Die rassen theorieën die ze overal op los willen laten, zelfs op een verkregen boete, komen nou eenmaal van links en niet van rechts.

5
6 Reconquista

@6 Kom maar met dat linkje dan.

9
7 Bop

"ervan overtuigd dat Quantavious' huidskleur heeft meegespeeld. " is een mening. kan ook iemand met het verkeerde been uit bed gestapt zijn

2
8 maarten1234

@7
Zie @2

3
9 Reconquista

@9 Ik zou graag een linkje zien waaruit blijkt dat jouw laatste zin van @6 klopt.

6
10 Bop

@10
Dat is gewoon een kwestie van waarnemen. Alles wordt aangegrepen door links om rassenonrust te veroorzaken met hun huidskleur theorieën. Ook in Nederland. Daar danken clubjes als Antifa, KOZP, BLM etc. hun bestaansrecht aan. Als je pietluttigheden als kroepoekverpakking, melk, straatnamen, carnaval, chocolade eendjes, kinderfeestjes of Haribo dropjes moet aangrijpen om met het vingertje naar blanke mensen en hun huidskleur te wijzen dan ben je gewoon wanhopig aan het zoeken naar iets wat er niet is.

5
11 Reconquista

@11 Geen linkje. Het is dus een aanname van je.

4
12 Bop

Gebeurd hier bij ons ook dat je beboet wordt , maar een rechtszaak voor wildplassen te belachelijk voor woorden .
https://www.bndestem.nl/brabant/kind-van-twee-bekeurd-voor-wildplassen-140-euro~ad39c426/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F#:~:text=Mattias%20moest%20plots%20nodig%20plassen,140%20euro%20uitschreef%20voor%20wildplassen.
Wildpassen is niet bij wet verboden bij ons maar als er een gemeentelijke verordening voor wildplassen is dan is het op bepaalde plekken verboden .
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/in-de-natuur-plotseling-een-volle-blaas-wildplassen-mag-daar-maar-doe-het-wel-ongezien/

1
13 Olivia

@12
Meer een constatering en die linkjes kan je zelf ook zoeken. Doe maar eens googelen. Moet je voor de grap eens beginnen met racistische melk. Hoe belachelijk is dat wel niet?!

4
14 Reconquista

@14 Nou, vooruit. Ik heb op "racistische melk" gezocht.
Inderdaad, beláchelijk ..... van extreemRECHTS!! Zo komen de complotverhaaltjes in de wereld. En het simplistische volk alles maar geloven. Zo wordt de haat jegens links gevoed.
https://npo.nl/npo3/brandpuntplus/extreem-rechtse-melk

6
15 Bop

@11
"Dat is gewoon een kwestie van waarnemen."
Waarnemen door nazi-creeps zoals jij, is als het ware een gekleurde blik.
Al dat gedoe van "getinte" en nog wat komt toch echt niet van links.
En nu maar wachten op de minnetjes van de andere bruinhemden.
Na de verkiezingsoverwinning van W. , komen er steeds meer ratten uit hun holen lijkt het wel en deze site wordt steeds duidelijker een fascistisch krantje.

7
16 eh

Ik heb inderdaad weleens gezien dat Twitteraars van bedenkelijk allooi het hadden over de superioriteit van Europeanen omdat een bepaald gen ze toestaat koemelk beter te verwerken.

Werd vervolgens op gewezen in de media, dat die racistische theorie de ronde deed. De reactie vanuit diezelfde bedenkelijke hoek? 'Kijk, zelfs melk is nu al een probleem omdat het wit is.'

Terwijl ze natuurlijk best wisten dat het daar niet om ging. In die hoek kan men (ook) behoorlijk schijnheilig doen.

2
17 progressiefliberaal

@15
Over complotverhalen gesproken heb je je eigen artikel eigenlijk al gelezen 😂 Links begint zich nu wel een hele vreemde bochten te wringen. Ik zal het even voor je uitleggen Sheldon Cooper. Wat Eva en anderen deden is sarcastisch reageren en een persiflage maken van de linkse figuren die roepen dat melk vreselijk racistisch zou zijn omdat rechts mensen melk stiekem als symbool zouden gebruiken. Een belachelijk complotverhaal dat trouwens door de extreem linkse dierenorganisatie PETA de wereld in is geholpen.

PETA: ‘Melk drinken is racisme’
https://www.melkvee.nl/artikel/143161-peta-melk-drinken-is-racisme/

3
18 Reconquista

Natuurlijk blijft rascisme niet één kant uitgaan en triggert dat ook een reactie van de andere kant.
Weten we nog dat de Beatles (1964 !) niet wilden optreden in dat stadion in Florida vanwege de segregatie/apartheid daar. Zij kregen het voor dat elkaar dat dat werd opgeheven.
Amerikaanse soldaten op weg naar Viet-Nam hadden het over spleetogen aanpakken.
Eerder mochten Chinezen wel de spoorwegen aanleggen maar burgerrechten kregen ze niet, pas in 1965 werd dat rechtgetrokken.
Racisme is normaal in de VS, Aziaten, kleurlingen, joden, beurtelings allemaal krijgen ze allemaal ervan langs, nog steeds. Dat is daar veel veel erger dan hier, doch hier is het ook niet totaal afwezig, zelfs de meest aangepasten, Indische mensen, komen er af en toe mee in aanraking.

2
19 eh

@16
"nazi-creeps"
"bruinhemden"
"fascistisch"

Kijk daar zijn de bekende slogans weer als links de inhoudelijke discussie niet kan winnen. Hou maar op met die stempeltjes van je. De jaren '90 zijn voorbij en niemand trapt daar nog in. Je zet alleen jezelf te kijk.

4
20 Reconquista

@20
Nee hoor, ik onderbouw het ook. "Getinten" komt echt niet uit de linkse hoek.
Inderdaad er bestaat zoiets als de tijdgeest, en er zijn ook mensen die onafhankelijk daarvan proberen te denken.

4
21 eh

Kan even duren, maar uiteindelijk komt het wel goed.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Mussolini_e_Petacci_a_Piazzale_Loreto,_1945.jpg

3
22 eh

""Racisme is normaal in de VS, Aziaten, kleurlingen, joden, beurtelings allemaal krijgen ze allemaal ervan langs, nog steeds.""

Lekker overdreven maar Je vergeet 'per ongeluk' de blanke mensen die slachtoffer worden van racisme te noemen. Of tellen die niet mee bij links? En je vergeet ook dat Aziaten voornamelijk slachtoffer worden van racisme door zwarte daders. En misschien is het ook wel zo eerlijk om te melden dat zwarten elkaar onderling ook flink discrimineren (light skin vs dark skin)

Maar nu we het toch over racisme in de VS hebben. Wist je dat zwarten gemiddeld veel meer haatmisdrijven plegen dan blanken? Nee? Nou dan zal ik je even bijpraten over de cijfers:

- 61.5% van de haatmisdrijven worden gepleegd door blanken/hispanics daders die 77% van de bevolking uitmaken.
- 28% van de haatmisdrijven werden gepleegd door zwarte daders terwijl die bevolkingsgroep 12.1% van de bevolking uitmaken.

https://en.wikipedia.org/wiki/Race_and_crime_in_the_United_States

Zwarten zijn gemiddeld dus veel racistischer dan blanken maar waarom wordt dit nooit benoemd door links? Past dit niet in het beeld dat links probeert te creëren? Dit is een serieuze vraag want ik probeer echt te begrijpen waar dit gedrag en die tunnelvisie van links vandaan komen.

4
23 Reconquista

@23 was voor @19

2
24 Reconquista

@18 Jazeker. Jij ook? Of houd je liever de oogkleppen op?

3
25 Bop


0
26 DikkeTor

Was het dezelfde man die allebei die jongetjes had betrapt?
De 1 is soms milder dan de ander.

0
27 ongelovenloos

Tijdje geleden werd een 13 jarig jongetje gearresteerd voor het laten van een scheet in de klas....
De jongen was blank.

0
28 baba jaga

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

14 minuten geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

16 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

18 minuten geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

33 minuten geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

39 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Sarcoff
unser-mitteleuropa.com

@18 Natuurlijk niet, ze drukken er wat dollars bij en de sukkel die het overleeft kan daarna een vinex woninkje kopen, oke, hij rijd wel zonder ...

39 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
HindhipornPete Jensen PornMilf30Virginie Efira NudeMissmichelleyg PornNudes On BoatsBrunette BlowjobsSsbbw OrgyTranny Sex TubesHomeade FleshlightLocal Mms Sex VideoPorn Videos Gf BfDani Dani Xx VideoMia Khalifa CondomGand KaiseNude Boobs ShakingGood Lesbian PornMuslim XxxxWww.naughty America.comStory FacesittingXxx Hindi KissMonkey MasturbatingSweetsinnrClassic BlowjobBangbus IsabelleDownload Porn Hd VediosSumoserchShimoneta HentXxx PiccharHindi Sex Story LatestKangna Ranaut KissLady Sonıa PornAsian Ig ModelsXxx Sexy VideoLive Sex Video ChatShes FreackyOopswrongholeKiri OnlyfansIndian Mom Pron VideoPorngoodRobit PornTelegram Group 18Futa PornBbc Anal PornFamily Strokes StepmomTeen Japan SexXxx Bangla Desi VideoPornhub IndainDrank Mom PornThe Walking Dead SexsCuckhold CompHentai CodesMia Khalifa PornosuPorn Behind The ScenesXxxmissionaryBokep ChindoBrandi Love HusbandJesse St JamesXxx DeviAnal Video For FreeAri Electra RedditNew Indian Hd PornHamen SexDana Vespoli CreampieLewd.ninjqFree Porn Site SafeNue AmateurPorn Close Up AnalMilf TattoosTamil Heroin Sex VideoKorean Hot Full MovieCelebleaksFather Daughter IncestSara Blonde PornD4 DwingCartoon BhejiyeVelma Nude SceneStep Mom XxxxSex Video Video Sexy VideoWw Sex HindiLacey Starr-blonde British Lacey Enjoying Time With GuyAne To BoinDominatrix Near MeJennifer Anniston SexyStepdaughter SeductionExxx TrasmallChaturbate FrancaiseMooreerinxxxAzzyland PornCandauliste ForumVirtamateTamil Aunty Porn VideosPakistani PornstarsOs Melhores Site PornAustralia XnxxIndian Rough PornOrissa Village Sex VideoViolet Myers SwallowGangbang Creampie VideosLila Love PornEnglish Adult CinemaRachel RoxxPutas Cd JuarezXnxn HotCartoon Porn XnxxBhojpuri Bhabhi Xxx VideoWhere Can I Watch Porn VideosCuck WeddingMon Sex VideoAmerican Open Sex VideoAltbalaji PornLatge PorntubeNipslip CelebLena Paul PornvideoTiffany Watson AnalFoursome PornosJostasy OnlyfansHental HevanPapa Ne ChodaDog Fucks TeenCarne Del MercadoxxxOld Man Young Woman PornMachine Ka Sex VideoMalayalam Adults Only MoviesRaquell Welch NudeJenflixx01Leana Lovings XxxSaxy PornXxx Sleeping Sex VideoHot Romantic Bed SceneTenn Latina PornNovinha Amadora SexoMorning XxxSexy Xnxx ComOnly Indian Porn TvMother Porn SonChibolita Porn TubesShemalevideosListcrawler KcmoEmflix.comX Vid RedEbony PornhubHeary Gay PornBustu PornNatasha Malkova XvideoGay Sex Live ChatXxxl HdBruzzers Free Pornسكس قصصBrazzers Xx