door Prikkebeen in Politiek  ·  42 Reacties

  • 19
  • 476x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zure bommen daar bij JOOP. . . . 😁

7
1 LoydMorris

@1 Extreem linkse bommen bij Joop , ze glijden zeuknat van hun stoel als ze t
over Wilders hebben 😃

7
2 elsemiek

De zure linkse kliek wordt steeds hysterischer. 😂

6
3 spookrijder

@1
Het is de mening van Han van der Horst.
@2
Er zijn hier toch meer extreem-rechtse draadjes. Dan hoor ik je niet.
Timmermans wordt constant gebashd hier.

10
4 sockknitter

Maar joop en bnn/drama zijn lijstaanvoerder.

6
5 ongelovenloos

Dom rechts komt niet verder dan links zuur te noemen.

Over het algemeen zijn de PVV'ers niet echt hoog opgeleid maar zijn toch voor een kleine overheid. Dat is bijzonder omdat juist armere mensen meer afhankelijk zijn van die overheid.

Ik zie het als een soort zelfhaat. Het is niet anders.

13
6 Mac Benac

@4 Timmermans wordt constant gebashd hier. Ach en Wilders niet ? Of Kaag ? de Jonge ?
Hou m even vast , heeft ie vast nodig

6
7 elsemiek

Ik heb Han van der Horst volgens mij nog nooit de plank zien misslaan.

14
8 Bop

@6 ,

Ik vind verklaringen als 'het zullen allemaal wel racisten of domme mensen zijn' anders ook vrij dom als een partij in één klap 20 zetels erbij krijgt.

Zijn al die mensen van de ene op de andere dag dom of laagopgeleid geworden? Da's knap.

5
9 progressiefliberaal

D66, PvdA (in voorgaande jaren), CDA en VVD storten compleet in.

NSC, BBB en PVV komen op of winnen enorm, nadat FVD en nog eerder de LPF en SP dat deden.

De verklaring van trots met hun hoge opleiding pronkend links: al die mensen zijn ineens racisten of dom geworden. Tja, erg intelligente take, maar niet heus.

4
10 progressiefliberaal

@9 Ik begrijp dat je dat vindt. En toch kan ik het niet anders zien. Maar ik geef toe, mensen dom noemen getuigt niet van respect. Maar ik voel dat respect ook niet. Het spijt me oprecht.

6
11 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

12 Prikkebeen

@11 ,

Er zijn anders andere verklaringen genoeg die ook niet vereisen dat mensen als dom worden weggezet.

Duurder worden van het leven, enorme problemen t.a.v. de volkshuisvesting, het naar links draaien van andere rechtse partijen als de VVD, de druk van globalisering en het verlies van het eigene etc. etc.

3
13 progressiefliberaal

Getatoeëerd rechts komt nooit verder dan links zuur te noemen. Vermakelijk 😂

10
14 Mac Benac

@13 Ben ik met je eens. Maar die andere verklaringen zie ik niet als een steun in hun rug. Mensen stemmen op rechtse partijen terwijl zij bijvoorbeeld afhankelijk zijn van toeslagen. Dan vraag ik me af of mensen begrijpen waar hun belangen liggen. En begrijp me niet verkeerd hè? Ik vind het verschrikkelijk als mensen ontevreden zijn of in geldproblemen zitten of geen huis kunnen vinden. Maar ik vraag me dus af of zijn hun boosheid juist kanaliseren. Ik hoop zo dat ik ongelijk heb.

8
15 Mac Benac

De stemmers dachten, 'ga dan ook je eigen shit maar voorzitten'.

7
16 Hendrianus

Het einde van de emocratie is in zicht?

2
17 Schildpad

Uit het artikel:
"Het ligt voor de hand dat behalve de fracties van PVV en BBB een groot deel van de NSC-ers en VVD-ers hem liever in de voorzittersstoel zagen dan Tom van der Lee ondanks zijn loepzuiver democratische getuigschriften. "

https://nl.wikipedia.org/wiki/Tom_van_der_Lee:
"Van der Lee studeerde tot 1989 politicologie, waarbinnen hij zich specialiseerde in de leer van de internationale betrekkingen. Hij was studentenleider, (geweldloos) kraker en dienstweigeraar. Daarna werkte hij bij de GroenLinks-fractie, eerst als fractiemedewerker en vanaf 1993 als politiek coördinator en hoofd Voorlichting. Hij coachte en adviseerde de partijleiders Paul Rosenmöller en Femke Halsema en bereidde hen voor op mediaoptredens.[1][2] Ook schreef hij mee aan een aantal publicaties.[3][4] Van der Lee voerde het woord over personele aangelegenheden. Daarnaast zat hij de wekelijkse fractievergaderingen voor, trad hij op als 'spindoctor' en leidde hij de verkiezingscampagne bij de Tweede-Kamerverkiezingen van 2003.[5] "

Van der Lee was een belangrijke spindoctor van de GL-leider Rosenmöller in de verkiezingscampagne van 2002, toen de lijsttrekker van een andersdenkende partij door GL stelselmatig werd gedemoniseerd en vermoord door een activist. Van der Lee was hier dus rechtstreek bij betrokken en verantwoordelijk voor.
De mede-activisten van de moordenaar werden vlak nadat hij was opgepakt, gewaarschuwd door een lid van het Partijbestuur van GL, en loco-burgemeester van Wageningen, genaamd Jack Bogers, om onder te duiken en hun computers te wissen = bewijs te vernietigen. Het GL-Partijbestuur was ten minste verwikkeld in obstructie aan de waarheidsvinding na een aanslag op de democratie. GL zat er, alleen al om deze redenen, tot de nek in.

Van der Lee heeft beslist geen loepzuivere democratische getuigschriften. Bovenstaande passage werpt een duistere schaduw over hem. Niemand overigens die hem bevraagd heeft over deze periode. Of die van hem gevraagd heeft of hij achteraf afstand nam of spijt wilde betuigen voor een strategie van demoniseren die uitmondde in moord.

Zo iemand kan geen Voorzitter worden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

DvD

4
18 duurendaal

"Ik heb Han van der Horst volgens mij nog nooit de plank zien misslaan."

@8 Bop,

Han van der Horst zegt dat Zwarte Piet niets met racisme en Blackface te maken heeft en is voorstander van Zwarte Piet. Dat bent u met Han van der Horst eens?

3
19 Graaier1000

@6 Vage hersenspinselen die je tentoonspreidt. Verder niks.

5
20 spookrijder

Als je altijd wegkijkt zie je dat inderdaad niet.

4
21 spookrijder
22 progressiefliberaal

@19 Nee.

7
23 Bop

@22 Ja dat klopt dat Eerdmans daarnaar heeft gevraagd , ook van der Lee hoorde t via de media , en dat kwam oprecht over , geen reden om aan te twijfelen

0
24 elsemiek

@24 Bij dat soort extremisten twijfel ik altijd aan hun verklaringen.

3
25 spookrijder

And so it begins...

7
26 zeikenderechter

De jankclub

6
27 Zie Hier

Als Trump doei tegen de navo zegt en nederland doei tegen de EU, dan is oorlog in Oekraine voorbij.

4
28 smurf

@26 Zeg dat wel, de roep om een nieuwe Volkert klinkt - meestal een beetje onderhuids verborgen - weer vanuit de extreemlinkse hoek.

4
29 JackKropotkin

@18
Dit briefje maakte daar al
uitgebreid melding van..
https://www.nieuwskoerier.nl/news/948833-briefje-van-jan-aan-tom-van-der-lee

4
30 Strongoli

@18 m post
@22 progressief liberaal
@24 elsemiek
@30 Strongoli

Dank U wel voor de aanvulling en voor de links. Had ik even niet gevolgd of onder ogen gehad.
Maar gelukkig dat het toch al was opgemerkt en een rol gespeeld heeft in het debat.

Vind ik wel dat er een maar is. Bosma heeft bij mijn weten nooit in zijn leven iemand kwaad gedaan. Toch doen politieke tegenstanders en de mainstream media het voorkomen alsof hij en de PVV een groot gevaar zijn voor de rechtspositie en het bestaan van mensen in dit land. Alsof er vervolgingen gaan plaatsvinden.
Van der Lee blijkt directe deelnemer aan de vervolging van politieke tegenstanders. In het geval van hemzelf en GL met de dood tot gevolg. In 1672 werd raadspensionaris De Witt samen met zijn broer vermoord. Zijn functie was vergelijkbaar met minister-president. Pas 330 jaar later vond weer zo'n prominente moord plaats, nu op een kandidaat-premier. Het weglaten door de media van de feiten toont weer eens een duidelijke partijdigheid en gebrek aan objectiviteit. Als je de media volgt, ben je verkeerd ingelicht. (Mark Twain.)
Ik hoefde alleen maar op Wikipedia te kijken en nog een controlecheck te doen. Had iedere journalist kunnen doen en moeten doen, als hij/zij het niet wist. Ontluisterend.

DvD

4
31 duurendaal

@29

Is de oude Volkert kapot?

4
32 zeikenderechter

Dan stem ik de volgende keer op Bosma.

3
33 smurf

@32 Die doet t nog maar die vindt marathons lopen tegenwoordig leuker geloof ik.

0
34 JackKropotkin

"Is de oude Volkert kapot?"

@32 ,

Dat niet maar ik neem aan dat die door de AIVD of een andere instantie goed in de gaten zal worden gehouden.

1
35 Graaier1000

De gezichten van die linkse losers waren nog enger om te aan te zien. Wist niet dat je je gezicht zo kon vervormen als je een loser bent.

3
36 ThWil

Wat goed zeg. Hij gaat D66-taalgebruik aan banden leggen. Ik zou bijna zeggen: De vlag kan uit.

2
37 smurf

@37 Is dat taalgebruik iets te moeilijk voor je?

5
38 Mac Benac

@38 D66 taalgebruik is schadelijk en werkt polariserend. Het zou in feite bij wet verboden moeten. Mja... dan wordt het moeilijker om het D66 gedachtegoed te bekritiseren. En daar is nou juist heel veel behoefte aan. Hopelijk gaat de overheid de media opdrachten ter waarde van honderden miljoenen geven, om D66 ideeën en gedachtegoed te bestrijden. Ik denk dat door campagnes voor nodig zijn die 24 uur per dag en 7 dagen per week in alle media aan bod moeten komen. Alle talk shows moeten gaan over hoe schadelijk D66 is voor Nederland.

2
39 smurf

Ik ben wel blij dat Bosma die hamer mag hanteren.
Van der Lee kun je beter iets anders in de hand drukken.
https://tse2.mm.bing.net/th?id=OIP.nNhFTyrNzUKkQSv30Ir93QHaHa&pid=Api&P=0&h=180
Daar houden die BDSM seksslaven op Haïti wel van.

0
40 Malinois

@15
""Dan vraag ik me af of mensen begrijpen waar hun belangen liggen.""

Dat begrijpen ze meer dan ooit tevoren. Links wil niet meer luisteren naar de burgers en zijn alleen nog maar met hun hobby's bezig die wij mogen betalen. Er gaan astronomische bedragen naar klimaat, stikstof en azieligzoekers terwijl de Nederlandse burgers zienderogen verarmen. Links heeft geen oplossingen en wil op oude destructieve voet doorgaan en dan kan je gewoon niet maken. Er moet iets veranderen en snel ook want het water staat de burgers tot aan hun lippen. Zolang links ons zuur verdiende geld aan de klimaatlobby wil schenken, massa's uit derde wereldlanden wil importeren en andersdenkenden als kwaadaardig blijft neerzetten zullen ze zichzelf marginaliseren.

0
41 Reconquista

@41 Tja, eens houdt het op.

0
42 Mac Benac

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

De meest waarschijnlijke hypothese is dat de mensensmokkelmaffia en gevestigde politieke partijen (die vaak vastgoedbaronnen met huurpanden als ...

zojuist geplaatst door duurendaal

Strongoli
Muziekdraadje

Terry Stafford - Suspicion https://music.youtube.com/watch?v=f8l0oYJFT6I&si=SdtL6LiCkl4HX8Al...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

Ik ben benieuwd wanneer eenieder die "oh zo begaan is met de halve wereld binnenhalen" het ook genoeg gaan vinden. . . Voor hen moet het to...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Muziekdraadje

Outsiders - Lying all the time https://music.youtube.com/watch?v=VjBf-Go5Q48&si=g-7R7JPkhNPraCZ1...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ThWil
Thierry raakte 40 jaar geleden besmet met hiv: “Elke maand stierf wel een vriend”

Weet hij ook wat de oorzaak was?...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Muziekdraadje

Rubettes - Sugar baby love https://music.youtube.com/watch?v=ErLvWNZm9vc&si=dyKENdDG8cEqhYyr...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

baba jaga
Muziekdraadje

@3118 Heee Nighthawk.Welkom terug, ik dacht net nog aan je....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@10 Dus jij houdt rekening met de familie van kinderen die dood gaan.Netjes doe ik ook maar ik houdt logisch.Maar ik houdt ook rekening met ...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Nighthawk
Muziekdraadje

Stylie - Island Homehttps://www.youtube.com/watch?v=36lt1yn1oFw...

6 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Strongoli
Muziekdraadje

Them - Baby please don't go https://music.youtube.com/watch?v=8Wah7MqEHFg&si=2ttIcn1Jw7-pgnog...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Sex With Sister XvideoToroporn.Pron HdvideoGigi SkyeErotic SitesNetvideoStudent With Teacher PornBoudi Xxx VideosIndian Porn Videos ComHot Sexy Japanese PornNaked Biker BabesReddit SexA V片Anime PorneBailey Spinn NakedPeter Pan Xxx: An Axel Braun ParodyMadem OhlalaRed TibeBriannaamorCeleb Leaked PhotosInfluencersgonewiksJapanse OrgyBig Porn TubePornhatsNudevideocelebForced CreampiedDesi Gold XvideosSinger Sex VideoPornos En Las EscuelasSexy Hindi Bf VideoIndian Office SexCandy Alexa PornMature Fuck BoyMaturecamsPregant CreampiesSlankbangWebchoc PornographieBig Boobes FilmAmadorasquentrsAnalvids.xomVideos Pono MadurasNip NakedFake Taxe PornWww Xvidioes ComSex Video Malayalam Sex VideoTeen Old XxxLucymochiHypnotized PornhubReal Daddy Daughter.pornCzech PornostarsPoonam Pandey PicsFacial TwinksBlow Job SmokingNifty.orhX X X DasiDoctor Sex Videos HdVercomicspornocomThrobbing CreampiesXnxx NaturalVictoryaxo LeakMarathi Wife XxxAj Applegate LesbianThe Worlds Biggest CumshotNina North NudeSexo Caballo MujerIndian Blue Film Sexy VideoXnxx Step Mom And SonKayla Green XxxHenrai FrSelena Gomez BreastsVideo Sexy Blue PictureMonkey PornMegen Fox PornD4 AwingMandymajesticMatire NakedRes Head PornFirst Anal MomActor Meena Sex VideoVideos Pornograficos En MexicoMetart HuntetPorn Star Serchหนังโป๊ะJogo XxxX Video MarathiXnxx Indian BoyHentai Heaven ComFc2-ppv-3116607Ts KimberleeHindi Bp VideoWwxvPorn Jenna JamesonXxx Video Desi ComCarmen Electra ToplessToonhodGyni PornForced Porn AnimeXxx EstudiantesWww Dise Xxx Video ComIndian Xv VideoEroticpornoXxx Catoon PornLalitha SexKayla KoXvideo HentaiPhatest BootyBrazzers VidsosXnx VibeoHindi Adult Web Series Watch OnlineKannada Romantic Sex VideoLupe FuentesTia Ling PornNhentai StoryOld Men Cock SuckersMaa Ne Chodna SikhayaHandjob Cabin Full MovieIts To Big PornSexies VideoMynakedselfieMommys FirlCheating Wife Hot XxxVer Comis PornosXxx NalgonasXxx 1985Www Mom Teach ComBrother Sister AnalNurse Joy Rule 34Xxx Sex DocterIndian Vintage PornCheating Sex Video DownloadOldman PornAsian Porn MassagesPor No Ver4k SexxxPururimAvsee.tvSamantona NudesDevadarshini SexHot Sex Video EnglishStudent FuckBeautiful Sex MovieHentaistube.Cynthia HentaiLicked My ClitWetnipplesRealistic PornosPorn With Mom FriendGay Gloryhole PornDirty ChatHemtai Comic