Waarom Trump gewoon niet kan (en waarschijnlijk niet zal) stoppen met het afluister-verhaal.. (edition.cnn.com)


For nearly two weeks now, President Donald Trump and his aides have floated a conspiracy theory involving President Barack Obama wiretapping then-candidate Trump’s phone lines in his Manhattan office building. ...

door GreyB in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 4
  • 386x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gezichtsverlies............... De fout die heel veel mensen maken als ze bakzeil moeten halen. De hakken in het zand en nooooit toegeven dat je ongelijk hebt. Je komt het hier dagelijks tegen.

6
1 manpower

Hij wil het toegeven van zijn 'fout' zo lang mogelijk uitstellen. Zijn achterban moet eerst goed ingeprent worden dat niemand te vertrouwen is behalve de Scrotus zelf.
Pas als de indoctrinatie gelukt is, zal hij het een 'fout' noemen, maar dan is het kwaad al geschied.

Zoals ook in het artikel staat, het heeft 5 jaar geduurd voor Trump toegaf dat Obama wel in de VS is geboren. Maar nog steeds zie je de complotters en Trumpfies er nog mee komen...

6
2 GreyB

En jullie denken dat men wel Merkel afluisterde en Trump niet?
Wat naïef.

16
3 Positivo

Ach, dat zie je vaker met patienten met paranoia... die blijven maar ronddraaien in hun wanen. Trump is hierin geen uitzondering.

5
4 TedjeR

@3
Dat zegt niemand, maar Trumpf roept veel maar kan geen greintje bewijs aanleveren.

3
5 GreyB

Opperbevelhebber van het leger? Kras kras kras... Ongeschikt.

6
6 Conclusius

Wat een grap natuurlijk is hij wel afgeluisterd. Je ontkomt er gewoon niet aan. De NYT en WP hebben hier in Jan nog over geschreven dat ze info over de Trump campagne hadden via - wiretapping - maar nu ontkennen ze het bla bla.

16
7 malo morgen

@5 Maar Drumpf hoopt wel dat mensen het bij voldoende herhaling gaan geloven..

4
8 TedjeR

Trump maakt geen onderscheid of iets waar of niet waar is. Leugens hebben hem altijd geholpen, nu dus ook aan het presidentschap. Hij is er nooit voor afgestraft alleen beloond.

6
9 Denisova

CNN: Counterfeit News Network. De definitie van fake nieuws

16
10 mastermind

@7
Wellicht kun jij daar bewijs voor opsturen naar de VS?

Een president kan en mag niet eigenhandig (zonder tussenkomst van de rechter) burgers laten afluisteren. Er is geen bewijs gevonden..

4
11 GreyB

@10
O, dus Trumpf heeft Obama helemaal niet beschuldigd? Het was een fake Twitter account en een stand-in Scrotus...aha...

4
12 GreyB

@5 Dat komt nog wel.
Maar inderdaad hij had eerst bewijs moeten verzamelen, maar als hij dat geprobeerd had was het gelijk uitgelekt omdat hij afgeluisterd werd.

14
13 Positivo

@13
En wanneer gaat Trumpf dat bewijs leveren dan?

4
14 GreyB

@14 geen lastige vragen stellen, he....

4
15 TedjeR

@13
Hij is afgeluisterd toen hij kandidaat was en niet toen hij president was. Hij hoefde in het WH niet bang te zijn om afgeluisterd te worden.

3
16 GreyB

Eigenlijk kan ik me nauwelijks nog druk om maken over Trump -- de man is overduidelijk geestesziek en daarom ontoerekeningsvatbaar. Veel storender vind ik de figuren die hersenloos achter de man blijven aanwaggelen en zijn brainfarts blijven rondkakelen en verdedigen.

5
17 RichardR

Tja, Trump heeft toch nog geen 'allervuilste' religieuze oorlog ontketend als Obama toen in Syrië, 'geesteziek' is ook relatief blijkbaar.

10
18 wy71

@18
Kijk een vliegtuig...

3
19 GreyB

@7
Wat hebben die twee kranten met Obama van doen?

In geen van beide kranten heeft iets gestaan over "wiretapping" bij Trump door de regering Obama. Wél over het feit dat Trump beweerde dat hij afgeluisterd werd. Klein verschil.

1
20 Tismewat

Zou Trump zijn magnetron al de deur uit gedaan hebben?
Je weet nooit wie er mee luistert.

2
21 Ingegroeide Teennagel

@18
Nooit een krant gelezen? Die burger(!)oorlog kwam van binnenuit. En, ja, het Westen heeft de opstandelingen gesteund. Dat is echter een wezenlijk verschil. Het was misschien dom, maar feit is dat de regeringen Assad op grote schaal de mensenrechten overtraden, en een loopje namen met het internationaal recht. Ook nu nog is er aan de lopende band van grove mensenrechtenschendingen in de vorm van opsluiting zonder proces, martelingen en moorden. En de verkiezingen daar zijn keer op keer gemanipuleerd. Je kan als "vrije" wereld je ogen dicht doen, en het allemaal laten gebeuren, maar dat kun je gewoon niet maken. Dat maakt je medeschuldig aan alles wat er plaatsvindt.

4
22 Tismewat

iig wordt ie nu waarschijnlijk niet meer afgeluisterd en kan ie lekker doen wat ie wil, zoals die muur afbouwen en een zooitje van dat criminele tuig de grens overzetten, en banen creëren voor Amerikanen van de rustbelt

11
23 Limburg

@23
En oorlogje voeren met China en Noord Korea.
Maar daar gaat het hier niet om.
trump zal met bewijs moeten komen en anders voor altijd zijn mond houden over dit onderwerp.

1
24 GreyB

@23 Voorlopig gebeurt er niks met die muur waar de mensen overigens met gemak overheen klimmen. Dat banen creëren vindt ook niet plaats, want er gaan alleen maar banen verloren. Voor zover er banen zijn bijgekomen zijn dat contracten die vóór 20 jan. 2017 zijn afgesloten.

1
25 kritischelezer

@18
Obama heeft een religieuze oorlog ontketend in Syrië? Pffff.... ben jij even compleet van het padje af... Maar ja, dit bedoel ik dus met dombo's die de bullshit van Trump en zijn clubje blind geloven en verdedigen.

Even voor de goede orde: de Syrische oorlog begon in 2011 als uitvloeisel van de Arabische lente en de onwil van Assad om op te stappen toen een aanzienlijk deel van het Syrische volk zich tegen hem keerde.
Amerika begon zich pas in de loop van 2014 in het conflict te mengen, onder meer naar aanleiding van de moord op James Foley door de IS en de onmacht van zowel Assad als de Syrische rebellen om een beslissende overwinning te boeken. Niet dat deze inmenging nou zo geweldig succesvol is geweest (integendeel, het heeft in wezen niets uitgehaald), maar je moet toch wel een complete randdebiel zijn om te beweren dat Obama verantwoordelijk is voor het uitbreken van deze oorlog.

2
26 RichardR

Zo die man nou nooit moe worden van zichzelf die Trump ...

0
27 MarcusCole

@22 Weet er wel een en ander over hoor. Het zou allemaal begonnen zijn met die wel heel verdoemde pijplijn vanuit Qatar. Assad was het wettig staatshoofd, zeggen ze toch, hoe zou dat kunnen in het Midden-Oosten nog, democratisch verkozen? En toen kwam er plots een 'war by proxy' of met en via derden (huurlingen en tuig allerhande). Syrië was lange tijd een Frans protectoraat overigens. Probeer maar eens een land besturen, waar religieuze fanatici de macht en niets anders willen, succes. En zo komt men dan 'van de regen in de drop' waarschijnlijk he.

6
28 wy71

@28
Dat in allemaal complotshit..

1
29 GreyB

@28 Add.: En over de propaganda oorlog via de media alhier zullen we maar zwijgen zeker?

7
30 wy71

@28 , @30
Weet er wel een en ander over hoor.
Mnou, gezien de nogal warrige reactie vraag ik het me af. Maar wat ik wel weet, is dat de VS geen rol speelden in het begin van de Syrische burgeroorlog. En wat bedoel je eigenlijk met 'propaganda-oorlog via de media'? De meeste westerse landen en ook de media in die landen zijn het er redelijk over eens dat alle partijen in Syrië zich regelmatig schuldig maken aan foute dingen.

1
31 RichardR

@29 als je je nergens in verdiept wel.

3
32 Eastwood

@31 hoe kan het dan dat de samenleving voorheen functioneerde en het nu met bemoeienis van buitenaf een groot slagveld geworden is?

Misschien moeten we eens stoppen met democratie proberen te brengen naar onze maatstaven, en daarmee de grootste mafkezen wapens in handen te geven, dat schijnt niet altijd te werken.

2
33 Eastwood

@31 Initieel waren GB en Frankrijk betrokken, dacht ik en later kwam de VS erbij om vooral die zogeheten 'Gematigde rebellen' van dat FSA, een van de voornaamste splintergroepen te steunen en toen werd het de-facto pure geopolitiek gezien Rusland er al lang voordien aanwezig was (zie havenstad Tarsus) en de Amerikanen hen daar om diverse andere redenen weg wilden, dat werd toch gezegd en zo zat het spel op de wagen...In grote trekken. Het echte Syrische volk werd 'zoals gewoonlijk' slachtoffer van de ''warmachine' en er was ook enorm veel influx van buitenlandse krachten en nu is het een kluwen of lappendeken van warlords en machtsgroepen. Rusland lijkt of tracht wel meer orde te willen scheppen, gemakkelijk is het natuurlijk niet om zoiets beetje te normaliseren, noch vreedzaam noch militair. Syrië lijkt nu pure geopolitiek geworden.

1
34 wy71

@31 Meer over 'Propaganda oorlog'
Heb je ooit die foto's gezien van de scharen knielende moslims op het grasplein voor Capitol Hill toen Obama verkozen werd (2009)? Dat was 'hun' dag, maar voor ons toen wel even schrikken...
Obama mocht dan wel een zogeheten christen zijn, om tactische redenen misschien, heel zijn beleid was toch een voor de islamisering van Amerika en van Europa incluis.
Ook die 'vervolg' oorlog in M.O. (Syrië) en al die waanzinnige 'people displacements' van zeg maar vooral 'crimigranten' en klein % echte vluchtelingen naar Europa is er toch maar onder zijn bewind gekomen (+ 'mitlaufer' Merkel) en uitgekiend door zijn (s)Thinktanks à la Soros waarschijnlijk...zie ook het Oekraïne debacle, ook nog 'zoiets'.
In Syrië gaat het 'natuurlijk' ook over olie en gas, of wat dacht je, en Israël, Aipac etc. dat nu ±altijd en overal 'meespeelt' in M.O....
Nu is er bovendien zelfs toenadering tussen Rusland en Turkije door beetje 'idiote' EU politiek o.a.
•Ooit 'zou' alhier zelfs eens nogal belachelijke richtlijn uitgevaardigd dat artikelen zonder datum moesten verschijnen, was dat soms bedoeld of kwestie van de burgers dom te houden?
Hier nog wat links over een en ander:
http://www.franklinterhorst.nl/Is%20Barack%20Hussein%20Obama%20een%20stiekeme%20moslim.htm (okt 200question
(Celebrating Ramadan at the White House)‬‪ 13 aug 2010)
https://www.startpagina.nl/v/maatschappij/politiek-overheid/vraag/224029/obama-moslim (2012)
http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=17260&start=150 (11 sep 2013)
http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/09/Gigantisch-anti-Obama-protest-in-VS-genegeerd-door-media (12 sep 2013)
Exposed: The REAL Reason MH17 Was Shot Down (23 jul 2014)
http://forum.politics.be/showthread.php?p=7939419 (31 aug 2014)
http://www.volkskrant.nl/buitenland/bijna-een-op-drie-amerikanen-denkt-nog-steeds-dat-obama-moslim-is~a4142186/ (14 sep 2015)
Erdogan heeft Europa klem - VAN LIEMPT LIVE (1 april 2016)
http://opleid.info/inhoudsopgave-nieuwsbrief-184--15-2013.html?page=2 Syrische ‘rebellen’ in Ghouta, de voorstad van Damascus, hebben AP-reporter Dale Gavlak meegedeeld dat zij het waren, die verantwoordelijk zijn voor de aanval met chemische wapens vorige week. (24 juli 2016)
http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/01/Obamas-laatste-prestatie-VS-voor-het-eerst-in-lijst-landen-met-christenvervolgingen (5 jan 2017)
https://nl.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama (22 feb 2017)

2
35 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Misschien wordt Akwasi wel Anouks's volgende neuk neger? Ik zie het nog wel gebeuren eigenlijk ......

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Strongoli
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@49Niemand die weet wat daar precies gebeurd en door wie.Zoals ik al eerder opmerkte: propaganda van beide kanten wat de cijfers betreft, wa...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@30 Nee. De vier oblasten horen volgens de Russische Federatie officieel bij de Russische Federatie. Kijk uit bij het raam Vage....

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Is "Boze Akwasi" trouwens geen pleonasme, nu we het toch over woorden hebben?...

8 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Hendrianus
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@45 En helaas zijn er velen die zich geen seconde afvragen of de oprichting van de staat Israël wel zo rechtvaardig was. Sterker velen veroorde...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rooibos
Opnieuw probleem met Boeing-vliegtuig: noodglijbaan komt los vlak na vertrek uit New York

Echt kwaliteitsspul uit Amerika....

12 minuten geleden geplaatst door Rooibos

RobP
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@30 Het oosten verdedigen???Jij bent echt van het padje af....

16 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@23 Ook de schuld van het westen?https://twitter.com/visegrad24/status/1784625521436889217...

18 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@25En zelf zitten ze lekker op veilige afstand in hun commandocentrum, de lafbekken...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Istaeli PornCelebrityleakednudesPornon LesbianBlack Ten PornVishnu Priya Hot PicMeet And Fuck KingdomNude Beaches In EuropeBlack PornographyKemonolartyRealifecam ToChasingainsleeChota Bacha XxxHdporn92.comSexolog ComPaksitani XxxNika NoireHot And Nude BoobsBengali Bf HdParody Porn Star WarsDalechatHprror PornSybel AAnnaclairecloudsCeleb SexstoriesXvixxKim Kardashian Sec TaoeMz Dani PornRikka Takarada HentaiBoobs SackingXxx.pornBest CumfacialsWhipassCece Capella CreampiePeacock CouplePkrn HubJulie Chrisley NudeSpeedo BulgesKyra HottMuscle Boy SexXvideo.gay AmadorPorn PantyesFisting LesbiansSex On ForestSubmissive KneelingRead HentBrazilianhotwifeXvideos Female MasturbationAfterdarkwillow NudeHard Core Blow JobsEporn DownloaderDesi Wife XnxxPunjabi GandSpicybigbutt.ckmSophee Dee PornExgirlfriend PornSguid Game PornJeu De SexeVideos Pornos CaseiroXxx HotMarley Shelton Nudeسكس عنيفBegee PornSlippery DickIndian Web XnxxShemalles HdPornmustacheChubby Bhabhi PornTtube BdsmDitto PornKanada Xxx VideoHer First Big CoHuge Hangers TitsSónovinhabrPaw Shop PornNude LesbinsJosylen JamesTamanna PornMuslim Teen SexAmateurs Porn FrançaisXxx HidMalayalam Porn TubeCamara PriveSuhagrat Ki Sex VideoPrettiest Asian PornstarsDare Taylor NakedHayley Summers NudeFull Length SexSexy LickingIndian Beautiful Porn StarCfnm FemdomArabi Porn VideoTushy Double PenetrationTeen Girls Porn MoviesDevika With Lorry DriverIndian Desi Hot MovieB Grade Hot ClipsGiant Boobs EbonyLesbian First TimeBrazzers Hd Sex VideosPorn With MandingoPorn SparEroticsex ScenesJapani Sexy Video Film無料a VFilmes Er0ticosGrupo Pornor TelegramPorn ParodtAlexisfoxBig Black Booty PormIndian Celebrities Leaked MmsFifty Shades Of Grey Porn ScenesOne Piece Hentai ComicXvideosmulatasXxx Videos Big BobsClitrosSex Xxx Hd Video Download石川澪Sexo Con ViejasDesi Blue Film VideoMallu Aunty Nude VideosFancy Sex VideoPure Sex XxxWet NudesXviodeosJogo SexoNaked With SisHomemade Porn In UkXxx On TubeBlack Boy SexZoe KushSpankvangPussy NudesCamerom Diaz PornIndian Girls Hd Sex VideosPetitetitsVivastreet .co.ukMizz TwerksumKristen Stewart NakedGeetha HotAsain BjSexy CamConnie Carter HdJmaican PornMom Seduce PornIndian Romantic Sex VideosPuss In Boots The Last Wish PornPorna DeFull Desi XxxSunny Leone ProneAmature Casting Couch