Verovering van Israël door de islam zou de weg vrijmaken naar de Middellandse Zee - De Vrijdagavond (devrijdagavond.com)


De oorlog tussen Gaza en Israël maakt ook in de westerse wereld veel emoties los. Waar kortdurend de afschuw overheerste toen de gruweldaden van Hamas aan het licht kwamen, maakte dat vooral in linkse kringen snel plaats voor ongeloof dat dit werkelijk had plaatsgevonden. Bagatellisering, ...

door Slavink in Buitenland  ·  28 Reacties

  • 15
  • 286x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Boeiend artikel met een onrustbarende conclusie; Israël is allang ingesloten:

== Hamas behoort tot de missionaire ideologie van de Islam

Oppervlakkig gaat het tussen Israël en Hamas het onder Islamitische heerschappij brengen van Palestine, from the river to the sea.
Iets onder de oppervlakte ligt de realiteit dat Hamas behoort tot de missionaire ideologieën waarvan de Islam er vele kent. Samen met Hezbollah, Hizb Ut Tahrir, de Moslimbroederschap, de Iraanse ayatollah dictatuur, Al Qaida, ISIS, Palestinian Islamic Jihad en andere bewegingen. ==

3
1 Slavink

De aanval op Israel is ook een aanval op ons, het Westen. Ik ben voor het sturen van Nederlandse troepen. Zoveel als maar kan.

2
2 smurf

@2 ja, dat staat ook een beetje in het artikel; eenmaal Israël uitgeroeid en geislamiseerd ligt de weg naar Europa open. Er staan dan nog genoeg moskeetempels om de Jihadisten enthousiast hun wapen te laten grijpen.
== Hun uiteindelijke doel is het onderwerpen van de gehele wereld aan hun specifieke uitleg van Islam. Als het niet goedschiks gaat dan kwaadschiks: te vuur en te zwaard zal de wereld gedwongen worden om Allah te aanbidden, op de wijze van de Islam. ==

2
3 Slavink

Wat we nu in Israël zien staat Europa straks binnen een paar generaties ook te wachten.

2
4 Ronin

@3
Israël voert nu een strijd voor hun eigen voortbestaan, maar op termijn ook voor onze vrijheid en democratie.

2
5 Ronin

Even snel bedenken, hoeveel agressievelingen hebben wij hier in Nederland? XD hmmmm?

1
6 DikkeTor

Niet alle moslims maar velen wel, de Wereld een grote Oemmaa met een chalief aan het hoofd, een soort Iran maar dan op wereldniveau.

== Duizenden vrijdagpreken van imams over de gehele wereld gaan hier elke week over, de Jihad wordt verheerlijkt en de gelovigen verkneukelen zich nu al op de hardhandige onderwerping van Joden, christenen en andersgelovigen. Let wel, niet alle moslims geloven hierin maar een belangrijk deel wel. ==

1
7 Slavink

@7 Doad aan de Joden XD Staat dacht ik ook geschreven in de Qoran.

Landen overnemen : zo veel mogelijk Moslims neerzetten tot ze de meerderheid zijn, en dan verdwijnen mensenrechten.

Maar gelukkig staan de zogenaamde onderdrukte zwakkelingen zoals LHBTQ achter een Dictatuur question

0
8 DikkeTor

@8 het is niet voor niks dat er in veel voormalige Oostbloklanden moskeeën staan. Zelfs in Boedapest, Hongarije staan er een paar. Persoonlijk denk ik dat die gebouwen gesloopt hadden moeten worden, hoe mooi ze soms ook zijn.

1
9 Slavink

@9 Zijn heiligplaatsen. En je weet wat er gaat gebeuren met de burgers in dat land die een Heiligplaats weghalen...

0
10 DikkeTor

@8 Je hebt altijd mensen die de boel verraden voor geld. Maar door dat soort figuren moeten we ons niet laten leiden. Jan D had nog wel iets zinnigs te zeggen over Greta. Greta heeft iedere psycholoog in Zweden gezien, om maar niet naar school te hoeven gaan. En haar moeder is mislukt in alles en die faciliteert dat gedrag.

0
11 smurf

De weg naar de Middellandse Zee is al vrij , maar ik gun Israël bestaansrecht van de rivier tot de zee.

0
12 21st Century Guy

@11 Geld is altijd de motivatie voor de westerse wereld. Voor nu is het zo, meer huizen nodig voor geld en migranten, meer faciliteiten voor geld en migranten, meer meer meer question. Tot op het keerpunt : wij zijn nu in de meerderheid. Leuk filmpje erbij in versnelde situatie maar dan in Amerika question :

0
13 DikkeTor

@11 Hmm ja... de VS is niet meer de VS van 50 jaar terug. Vroeger was het een blanke en christelijke gemeenschap. Ze hadden veel dezelfde trekken die wij hier vroeger ook hadden. Met woke, drugs epidemieën, explosies van criminaliteit, etc... is een groot deel van het electoraat hard afgegleden richting extreem links. De christelijke Biden heeft nu wel de leiding, maar er kan goed straks 1 of andere extreem linkse knakker daar de baas worden. Of een extreem rechtse Trump die de NAVO afschaft. Welke richting de VS op gaat is niet duidelijk. Misschien wel de kant van Hamas? 😂

0
14 smurf

@14 Voor @13 .

0
15 smurf

@14 Gaat helemaal goed komen XD. Er zijn verschillende minderheden die zich kunnen indenken/voelen dat ze zo erg als de Palestijnen mensen XD. Omdat ja, men is eenmaal een minderheid onderdrukt door de riedel. En daarom hebben we die 2 deling.
Als er dan een tegenreactie komt, is allemaal fout. All Your Base Are Belong To Us XD

0
16 DikkeTor

Zie de geschiedenis.
Wenen en Spanje

0
17 Benzardi

@16 Dat klopt wat je daar zegt. Kijk maar eens naar het electoraat van GroenLinks. Dat zijn vooral academici die het niet gemaakt hebben. Hebben ze een dikke baan, dan zitten ze bij de VVD. Maar zitten ze in het verdom hoekje, dan zitten ze ineens in de GL hoek. Idealisten zijn meestal verongelijkte mensen. Ze gaan in de overdrive op de moral high ground. Als iemand GL stemt, dan zouden alle alarmbellen moeten afgaan. Mijn conclusie is dat schoppen tegen GL niet zoveel helpt. Maar dat we ze moeten betrekken bij de samenleving. Mja... Niet iedereen kan een dikke baan hebben. En mensen aan de linkerkant van het spectrum accepteren dat vaak niet. Geen idee hoe we dat als samenleving moeten oplossen?

0
18 smurf

@17 Ottomanen en Moren?

0
19 smurf

@18 Dit kunnen we niet oplossen, alleen schreeuwen van de rechterkant "respecteer ons ook eens als werkers". Van daaruit gaan we een beetje offtopic.

Maar beroepsdemonstranten zullen wel eens moeten kijken wat ze precies steunen.

0
20 DikkeTor

@20 Inderdaad. Mja... volgens JanD is Greta knettergek. Ik geloof dat ie een boek van / over haar had gelezen.

0
21 smurf

Zelfs een blinde ziet de bui al hangen .
Vraag je eens af waarom 90% van de asielvluchtelingen moslim zijn .
Waarom Moslims zich aan het infiltreren zijn in de politiek en politie en justitie .
En niet te vergeten op functies waar er bestuurt kan worden zoals burgemeester .
Vraag je dan ook gelijk eens af waarom alleen Nederland al meer dan 600 moskeeën kent , en er worden er nog bij gebouwd.
Tot aan islamitische begraafplaatsen aan toe zijn ze aan het afdwingen.
Ze zitten over de hele EU verdeeld en er hoeft maar een seintje gegeven te worden of ze komen allemaal tegelijk in actie .
Degene die denken dat het niet zo'n vaart zal lopen moet zich er maar eens in verdiepen wat het doel is van de islam en wat de jihad inhoud en waar het voor staat .
Er word niemand gespaard die geen moslim is .
Dat is niet te ontkennen want het staat letterlijk in de koran.
Het is dus voor de moslim bittere ernst en mag niet onderschat worden.

1
22 ongelovenloos

@22 Misschien moet de inquisitie terugkomen?

0
23 smurf

@22 helder en ik voeg de laatste alinea, de uiteindelijk zin hier toe. Wat Poetin doet met Oekraïne doen strijdbare Jihadisten met Israël en kom dan hier voor de grenzen staan.

== Verovering van Israël

Dat is waar ook deze oorlog in feite over gaat. Verovering van Israël door de islam maakt de weg naar de Middellandse Zee vrij en daarmee de weg naar Zuid-Europa. En van daaruit de rest van de wereld.

De Iraanse strategen hebben Israël al omsingeld: Hamas in het westen, Hezbollah in het noorden, de Houthi’s van Jemen in het zuidoosten, Syrië in het noordoosten en tenslotte Irak en Iran zelf in het oosten.

Morele steun vanuit het Westen zou geen kwaad kunnen.

Dát is de oorlog die Israël bezig is uit te vechten, voor het eigen voortbestaan maar ook voor dat van de westerse wereld. Enige morele steun zou geen kwaad kunnen. ==

1
24 Slavink

0
25 Moien

@25 Zou zomaar waar kunnen zijn. Ik ga in ieder geval niet beweren dat Israël lief is. Maar ik sta toch aan de kant van Israël.

0
26 smurf

219
Jij kent je klassiekers.

0
27 Benzardi

@13 op naar totale anarchie waar elk individu niet zal weten of hij/zij morgen nog zal leven o.l.v. immigranten die islam aanhangen?

0
28 maarten1234

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@4 Moet zijn: Valt op dat links altijd naar RECHTS wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Over rascisten en terroristen gesproken!!De beroeps raddraaiers laten weer van zich horen!Alleen laten ze duidelijk zien dat de toespraa...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@3 Ik betwijfel of dat helemaal klopt. Ik zie eigenlijk steeds meer dat ‘islamitische’ mannen van een jaar of 25-30 de organisatie leiden, v...

17 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Nederland heeft een open grenzen beleid voor alle soorten criminelen!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Lachen een netwerk van Hilversumse -inwoners!!Moet de kop niet gewoon zijn een steld extremistische rascisten wil bepalen wat er moet gebeur...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Ach Timmermans is het grote voorbeeld van de club waarbij links lullen en rechts de zakken vullen helemaal tot topsport is verheven!En dat a...

21 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@2 Valt op dat links altijd naar links wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban is die bij de...

24 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

De antisemitische Hamasfans worden steeds gekker en extremer. Opletten. ...

25 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Dan is e vast de waarheid gezegd!...

27 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@13 Als Rafah maar wordt geschoond van terroristisch Hamastuig vind ik dat prima. ...

32 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Pornhub HardVdoxxPorn BengaluruBraless PornHardcore GirlPriyanka Web SeriesXxx Sex TubePornography InterracialPia Zadora NudeAsian CummingFuck PicsPublicbuttplugSashagrey AnalVideos Calientes PornBigtits 3dJanwar Ka Sex VideoBollywood Leaked MmsVidya Balan Hot BoobsAlly Hardesty LeakedJoymiiCbt PornhubIndian Bathroom Sex VideoAlex Grey PaintingsMallu Aunty Sex Videos DownloadLana Rhoades First Porn VideoSelly MadellineXnxxmom SonDawnsplace PornJapanese Army PornSinning PornBlu MereAnal Screaming PainAsian Massage CumshotsTina_042 OnlyfansCassidey BanksScooby-doo PornBrszil PornShowntellxxxNud SexAunty SxeAsianleaksPorn OnCuck BbwXxx Com IndiyaFur Gay PornPornos MadresBlow Job FilipinaBf Sex FilmSex Videos 18 YearsMia Khlifa XxxxSwimming XnxxHot Bhabi Romance With DevarMillie Morgan PornGroping In The CinemaMorbo CornudoXxx Of MovieHaneame NudeVideo ColmekSunny Leonexxx ComUpskirt SexIndian CuckholdPainal BbcSunnleon XxxXvidrosWifes Double PenetrationStepmom SeducesMollymoon OnlyfansGirl Removing All ClothesKatr Winslet Nude2d Animation PornIndian Sexy Movie ComBbw Mom XxxJohnny Dark PornEeomeNoodlemagazine.comNaked IndiansMelissa Fumero NudesKeerthi Suresh Hot VideosDevarbhabhisexIndian Bbw Aunty Sex VideosXxx Video SanilionHandjob MomPorn On SnapchatGoth Girl FuckedClover Baltimore AnalAnna L And Danny BlowjobChanel Preston Wonder WomanBhojpuri Sex MovieMarathi Webseries PornLuci Santana PornWife's First BbcHomegrownvideos ComWeb Cam SitesBeurettes PornosBoobs Big MovieSon PronShraddha Kapoor SexCheating Housewife PornMia Khalifa Brazzers ComBig Juicy TittyBlog CuckoldPornoem Desenho AnimadoUnderwater HentaiFamosas En PornosFreeporn Gay VideosTamron Hall NudeEvita LimaJav Csct-013Weightgain PornTessa Fowler HardcoreAnushka Sen XxnxSexyfullNaked YoutubersTeenage SuckingBindastimeFtalmodelFolla A Su MujerManisha Koirala Sexy VideoFull Hd Sexy Bf VideoPorn PassionPorn GalaryCutegirlfriendSalma HayekpornoSexy 3d8 PornSister Impregnated By BrotherRunning Train PornMp4pornVictoria June FacialTubegalore. ComSex Bf VidosNude Amateur SelfiesSmallpussy PicsLola Bunny Comic PornXxxboyboyBurkha Sex VideoDespedidas De Soltero PornHunt4k PornGina Gershon NudeXxx Video Hindi 2019Sunny Leone BrazzersHot Desi PornXxx Sex Video HindiVillage Girl FuckNxgx VideoVideo De Sexo Caseiro BrasileirosFull Hd 1080p Porn VideosPorn Thick AsianStripchat LatinaSoftcorexxx