Verovering van Israël door de islam zou de weg vrijmaken naar de Middellandse Zee - De Vrijdagavond (devrijdagavond.com)


De oorlog tussen Gaza en Israël maakt ook in de westerse wereld veel emoties los. Waar kortdurend de afschuw overheerste toen de gruweldaden van Hamas aan het licht kwamen, maakte dat vooral in linkse kringen snel plaats voor ongeloof dat dit werkel ...
Lees verder op devrijdagavond.com

9 dagen geleden door Slavink in Buitenland | 28 Reacties | 261


Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Boeiend artikel met een onrustbarende conclusie; Israël is allang ingesloten:

== Hamas behoort tot de missionaire ideologie van de Islam

Oppervlakkig gaat het tussen Israël en Hamas het onder Islamitische heerschappij brengen van Palestine, from the river to the sea.
Iets onder de oppervlakte ligt de realiteit dat Hamas behoort tot de missionaire ideologieën waarvan de Islam er vele kent. Samen met Hezbollah, Hizb Ut Tahrir, de Moslimbroederschap, de Iraanse ayatollah dictatuur, Al Qaida, ISIS, Palestinian Islamic Jihad en andere bewegingen. ==

3
1 Slavink    
9 dagen geleden door Slavink

De aanval op Israel is ook een aanval op ons, het Westen. Ik ben voor het sturen van Nederlandse troepen. Zoveel als maar kan.

2
2 smurf    
9 dagen geleden door smurf

@2 ja, dat staat ook een beetje in het artikel; eenmaal Israël uitgeroeid en geislamiseerd ligt de weg naar Europa open. Er staan dan nog genoeg moskeetempels om de Jihadisten enthousiast hun wapen te laten grijpen.
== Hun uiteindelijke doel is het onderwerpen van de gehele wereld aan hun specifieke uitleg van Islam. Als het niet goedschiks gaat dan kwaadschiks: te vuur en te zwaard zal de wereld gedwongen worden om Allah te aanbidden, op de wijze van de Islam. ==

2
3 Slavink    
9 dagen geleden door Slavink

Wat we nu in Israël zien staat Europa straks binnen een paar generaties ook te wachten.

2
4 Ronin    
9 dagen geleden door Ronin

@3
Israël voert nu een strijd voor hun eigen voortbestaan, maar op termijn ook voor onze vrijheid en democratie.

2
5 Ronin    
9 dagen geleden door Ronin

Even snel bedenken, hoeveel agressievelingen hebben wij hier in Nederland? XD hmmmm?

1
6 DikkeTor    
9 dagen geleden door DikkeTor

Niet alle moslims maar velen wel, de Wereld een grote Oemmaa met een chalief aan het hoofd, een soort Iran maar dan op wereldniveau.

== Duizenden vrijdagpreken van imams over de gehele wereld gaan hier elke week over, de Jihad wordt verheerlijkt en de gelovigen verkneukelen zich nu al op de hardhandige onderwerping van Joden, christenen en andersgelovigen. Let wel, niet alle moslims geloven hierin maar een belangrijk deel wel. ==

1
7 Slavink    
9 dagen geleden door Slavink

@7 Doad aan de Joden XD Staat dacht ik ook geschreven in de Qoran.

Landen overnemen : zo veel mogelijk Moslims neerzetten tot ze de meerderheid zijn, en dan verdwijnen mensenrechten.

Maar gelukkig staan de zogenaamde onderdrukte zwakkelingen zoals LHBTQ achter een Dictatuur question

0
8 DikkeTor    
9 dagen geleden door DikkeTor

@8 het is niet voor niks dat er in veel voormalige Oostbloklanden moskeeën staan. Zelfs in Boedapest, Hongarije staan er een paar. Persoonlijk denk ik dat die gebouwen gesloopt hadden moeten worden, hoe mooi ze soms ook zijn.

1
9 Slavink    
9 dagen geleden door Slavink

@9 Zijn heiligplaatsen. En je weet wat er gaat gebeuren met de burgers in dat land die een Heiligplaats weghalen...

0
10 DikkeTor    
9 dagen geleden door DikkeTor

@8 Je hebt altijd mensen die de boel verraden voor geld. Maar door dat soort figuren moeten we ons niet laten leiden. Jan D had nog wel iets zinnigs te zeggen over Greta. Greta heeft iedere psycholoog in Zweden gezien, om maar niet naar school te hoeven gaan. En haar moeder is mislukt in alles en die faciliteert dat gedrag.

0
11 smurf    
9 dagen geleden door smurf

De weg naar de Middellandse Zee is al vrij , maar ik gun Israël bestaansrecht van de rivier tot de zee.

0
12 21st Century Guy    
9 dagen geleden door 21st Century Guy

@11 Geld is altijd de motivatie voor de westerse wereld. Voor nu is het zo, meer huizen nodig voor geld en migranten, meer faciliteiten voor geld en migranten, meer meer meer question. Tot op het keerpunt : wij zijn nu in de meerderheid. Leuk filmpje erbij in versnelde situatie maar dan in Amerika question :

0
13 DikkeTor    
9 dagen geleden door DikkeTor

@11 Hmm ja... de VS is niet meer de VS van 50 jaar terug. Vroeger was het een blanke en christelijke gemeenschap. Ze hadden veel dezelfde trekken die wij hier vroeger ook hadden. Met woke, drugs epidemieën, explosies van criminaliteit, etc... is een groot deel van het electoraat hard afgegleden richting extreem links. De christelijke Biden heeft nu wel de leiding, maar er kan goed straks 1 of andere extreem linkse knakker daar de baas worden. Of een extreem rechtse Trump die de NAVO afschaft. Welke richting de VS op gaat is niet duidelijk. Misschien wel de kant van Hamas? 😂

0
14 smurf    
9 dagen geleden door smurf

@14 Voor @13 .

0
15 smurf    
9 dagen geleden door smurf

@14 Gaat helemaal goed komen XD. Er zijn verschillende minderheden die zich kunnen indenken/voelen dat ze zo erg als de Palestijnen mensen XD. Omdat ja, men is eenmaal een minderheid onderdrukt door de riedel. En daarom hebben we die 2 deling.
Als er dan een tegenreactie komt, is allemaal fout. All Your Base Are Belong To Us XD

0
16 DikkeTor    
9 dagen geleden door DikkeTor

Zie de geschiedenis.
Wenen en Spanje

0
17 Benzardi    
9 dagen geleden door Benzardi

@16 Dat klopt wat je daar zegt. Kijk maar eens naar het electoraat van GroenLinks. Dat zijn vooral academici die het niet gemaakt hebben. Hebben ze een dikke baan, dan zitten ze bij de VVD. Maar zitten ze in het verdom hoekje, dan zitten ze ineens in de GL hoek. Idealisten zijn meestal verongelijkte mensen. Ze gaan in de overdrive op de moral high ground. Als iemand GL stemt, dan zouden alle alarmbellen moeten afgaan. Mijn conclusie is dat schoppen tegen GL niet zoveel helpt. Maar dat we ze moeten betrekken bij de samenleving. Mja... Niet iedereen kan een dikke baan hebben. En mensen aan de linkerkant van het spectrum accepteren dat vaak niet. Geen idee hoe we dat als samenleving moeten oplossen?

0
18 smurf    
9 dagen geleden door smurf

@17 Ottomanen en Moren?

0
19 smurf    
9 dagen geleden door smurf

@18 Dit kunnen we niet oplossen, alleen schreeuwen van de rechterkant "respecteer ons ook eens als werkers". Van daaruit gaan we een beetje offtopic.

Maar beroepsdemonstranten zullen wel eens moeten kijken wat ze precies steunen.

0
20 DikkeTor    
9 dagen geleden door DikkeTor

@20 Inderdaad. Mja... volgens JanD is Greta knettergek. Ik geloof dat ie een boek van / over haar had gelezen.

0
21 smurf    
9 dagen geleden door smurf

Zelfs een blinde ziet de bui al hangen .
Vraag je eens af waarom 90% van de asielvluchtelingen moslim zijn .
Waarom Moslims zich aan het infiltreren zijn in de politiek en politie en justitie .
En niet te vergeten op functies waar er bestuurt kan worden zoals burgemeester .
Vraag je dan ook gelijk eens af waarom alleen Nederland al meer dan 600 moskeeën kent , en er worden er nog bij gebouwd.
Tot aan islamitische begraafplaatsen aan toe zijn ze aan het afdwingen.
Ze zitten over de hele EU verdeeld en er hoeft maar een seintje gegeven te worden of ze komen allemaal tegelijk in actie .
Degene die denken dat het niet zo'n vaart zal lopen moet zich er maar eens in verdiepen wat het doel is van de islam en wat de jihad inhoud en waar het voor staat .
Er word niemand gespaard die geen moslim is .
Dat is niet te ontkennen want het staat letterlijk in de koran.
Het is dus voor de moslim bittere ernst en mag niet onderschat worden.

1
22 ongelovenloos    
9 dagen geleden door ongelovenloos

@22 Misschien moet de inquisitie terugkomen?

0
23 smurf    
9 dagen geleden door smurf

@22 helder en ik voeg de laatste alinea, de uiteindelijk zin hier toe. Wat Poetin doet met Oekraïne doen strijdbare Jihadisten met Israël en kom dan hier voor de grenzen staan.

== Verovering van Israël

Dat is waar ook deze oorlog in feite over gaat. Verovering van Israël door de islam maakt de weg naar de Middellandse Zee vrij en daarmee de weg naar Zuid-Europa. En van daaruit de rest van de wereld.

De Iraanse strategen hebben Israël al omsingeld: Hamas in het westen, Hezbollah in het noorden, de Houthi’s van Jemen in het zuidoosten, Syrië in het noordoosten en tenslotte Irak en Iran zelf in het oosten.

Morele steun vanuit het Westen zou geen kwaad kunnen.

Dát is de oorlog die Israël bezig is uit te vechten, voor het eigen voortbestaan maar ook voor dat van de westerse wereld. Enige morele steun zou geen kwaad kunnen. ==

1
24 Slavink    
9 dagen geleden door Slavink

0
25 Moien    
8 dagen geleden door Moien

@25 Zou zomaar waar kunnen zijn. Ik ga in ieder geval niet beweren dat Israël lief is. Maar ik sta toch aan de kant van Israël.

0
26 smurf    
8 dagen geleden door smurf

219
Jij kent je klassiekers.

0
27 Benzardi    
8 dagen geleden door Benzardi

@13 op naar totale anarchie waar elk individu niet zal weten of hij/zij morgen nog zal leven o.l.v. immigranten die islam aanhangen?

0
28 maarten1234    
7 dagen geleden door maarten1234

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Zoeken
Laatste reacties
DWZ
Bever knaagt en graaft voor miljoenen euro's schade, er iets aan doen is lastig

@22Teveel mensen ook niet, haha.Meer mensen zorgt trouwens ook voor meer vervuiling en lijkt mij persoonlijk slecht voor het milieu en het k...

zojuist geplaatst door DWZ

Bop
Bever knaagt en graaft voor miljoenen euro's schade, er iets aan doen is lastig

@23 Ik schrijf "werkbare oplossingen".Als je echt serieuze oplossingen zou hebben kun je die beter melden aan de regering in plaats van ze op...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Slavink
Gebutst links moet op zoek naar een nieuw verhaal

Ja, toch maar even verder gaan met de vraag: Heeft Links een Toekomst met het dalend aanta leden en steeds minder zetels?== Wat is de toek...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Hij zou een “bloedig kerstfeest” veroorzaken: man opgepakt in Marokko na bommeldingen in Brusselse scholen

@3 Sorry? Dat jij een racistische inborst hebt kun je mij toch moeilijk verwijten. Maar fijn dat je met je idiote geneuzel laat weten dat je ni...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

zeikenderechter
Wilders steekt bezorgde burgers hart onder riem: gaat op bezoek bij bewoners Kijkduin die azc krijgen - NieuwRechts.nl

"Maar hij is wel heel lief voor échte oorlogsvluchtelingen" kwezelen de Geert-fluisteraars dan...Sure... alsof ie achtergrondchecks heeft u...

5 minuten geleden geplaatst door zeikenderechter

Prikkebeen
45 'weigergemeenten' krijgen verzoek om per direct statushouders te huisvesten

@71 Hèhè ... je begint een deel te snappen....

5 minuten geleden geplaatst door Prikkebeen

ThWil
Spanningen in en rond opvangcentrum Ter Apel door te grote drukte

@17 Die palestijnen kunnen naar omliggende islamitische landen. Zodra ze hier aankomen gelijk naar die landen sturen. Opvang in de regio en cult...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

Slavink
45 'weigergemeenten' krijgen verzoek om per direct statushouders te huisvesten

@67 nou, dan moet de Grondwet aangepast worden, uiteindelijk moet die wet ons land dienen, niet andersom....

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

zeikenderechter
Wilders steekt bezorgde burgers hart onder riem: gaat op bezoek bij bewoners Kijkduin die azc krijgen - NieuwRechts.nl

Nou geweldig hoor Geert... 120 asielzoekers afzeiken...Maar ja, haat rendeert....

7 minuten geleden geplaatst door zeikenderechter

spookrijder
GeenStijl: Live. Met ome Roon op weg naar Wilders I

Timmermans moeten we niet hebben. Tenslotte is Hitler ook democratisch aan de macht gekomen....

12 minuten geleden geplaatst door spookrijder

pornhubfapmeister