Pijnlijk moment voor Yesilgoz (VVD) tijdens SBS-verkiezingsdebat: "De integriteit van mijn partij wordt in twijfel getrokken!" (is.gd)


Het verkiezingsdebat bij SBS6 gisteravond leverde enkele opmerkelijke momenten op, vooral toen een opvallende VVD-donateur het woord nam. ...

door Inter in Politiek  ·  33 Reacties

  • 7
  • 303x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom niet gewoon afschaffen die donaties ? De lijsttrekkers komen meerdere malen op tv in de diverse debatten, ze worden geinterviewd in diverse media, ze kunnen zelf video's plaatsen op youtube of podcast maken, je hebt de sociale media. Er zijn dus kortom vele mogelijkheden om je zelf voor het voetlicht te plaatsen.

0
1 21st Century Guy

'"De integriteit van mijn partij wordt in twijfel getrokken'

En terecht. 12 jaar lang heeft de VVD strengere immigratie beloofd maar deed telkens het tegenovergestelde. Als dan blijkt dat er VVD'ers en VVD donateurs zijn die grof geld verdienen aan de asielindustrie dan zal menigeen zich achter de oren krabben.

2
2 Rio Grande

Ik heb genoten van het gesprek met Yesilgoz vanavond op tv. Heerlijk, smultevee.

2
3 Slavink

@2 In Nederland coalitieland kan je heel veel niet waarmaken , je hebt het gezien met de PVV ( Rutte 1 ) , er kwamen nog steeds islamitische migranten naar Nederland.

1
4 21st Century Guy

@4
In het gedoog akkoord stond niets over islamitische migranten. Wat er wel instond was 40 tot 50% minder asielzoekers. Maar VVD en CDA hielden zich er niet aan en lieten een record aantal asielzoekers binnen ten opzichte van het jaar ervoor. De PVV werd voor de gek gehouden en trok terecht de stekker eruit

2
5 Rio Grande

@5 Ze hebben het dus niet kunnen waarmaken, Wilders zou ook regelen dat er minder Marokkanen zouden zijn in Nederland en het zijn er alleen maar meer geworden.

2
6 21st Century Guy

@6
Dat was meer een grap en ging over als hij in de regering zou komen. Maar ik neem aan dat je weet dat de PVV nog heeft mogen regeren dus hoe kan je dan zeggen dat de PVV niets waar kan maken als ze de kans niet eens gekregen hebben?

3
7 Rio Grande

@7
Moest zijn: nog NOOIT heeft mogen regeren

3
8 Rio Grande

@7 Ik begin te denken dat alles wat Wilders zegt een grap is, wil nu ook punten laten vallen die in zijn "anti islam DNA "zitten en zo. Lijkt me dat als je als politicus een dergelijke uitspraak doet je serieus bent anders moet je standup comedian of met zijn gekweekte zitvlees sitting comedian worden. Hij heeft dat zo'n 10 jaar geleden met overtuiging uitgesproken dat hij dat zou realiseren , heeft er niet bij gezegd of dat vanuit de regering of de oppositie zou gebeuren.

6
9 21st Century Guy

@9
Dan heb je het filmpje waarschijnlijk nog nooit gezien. Zelfs Wilders moest er zelf om lachen. Ik denk dat je een beetje humorloos links bent en moeite hebt om een grap te begrijpen.

3
10 Rio Grande

@9 Ja maar geldt dat niet voor alle politici dat wat ze zeggen een grote grap is? neem nu zo een Timmerfrans van de PvdA. Hij vond tot dusver dat de neutraliteit bij de politie gewaarborgd moest blijven. Maar nu, nu de PvdA gaat samenheulen met de Groene Khmer, nu vindt diezelfde Timmerfrans in ene dat moslima's met een kopvod bij de politie ook gewoon moet kunnen.

1
11 rebo

@10 Politici zijn er om serieuze voorstellen te doen, niet om de mislukte komiek uit te hangen , dat mogen ze in hun eigen tijd doen.

3
12 21st Century Guy

@11 Ze willen nog wel eens zwabberen dus ook Wilders al zijn er fanboys en girls die beweren dat Wilders nooit van punten afwijkt dat vind ik dan weer grappig. Overweeg hem nog steeds als proteststem.

3
13 21st Century Guy

@10 Wat de een grappig vindt hoeft de ander nog niet grappig te vinden , de een ligt in een deuk om iemand die uitglijdt over een bananenschil de ander niet, ik vind het humorloos om te bepalen wat iemand grappig moet vinden , een beetje Noord Koreaans zeg maar.....

3
14 21st Century Guy

@9 Wilders wil regeren en laat wat veren vallen, dat toont de politicus: macht!

2
15 Slavink

@13 Dat is voor mij de belangrijkste redenen om op Wilders te stemmen. Gewoon als protest, en zodat mijn stem dan in ieder geval niet naar het corrupte gevestigde zooitje gaat.

2
16 rebo

@15 Dat toont een kale kip.....

3
17 21st Century Guy

Ach, Wilders is net een moslim, eerst in het systeem komen en vandaar uit de boel veranderen. Net de Baas van Denk, politieke macht en dan aan de slag, homoos dood, vrouwen allemaal een hoofddoek en naar Egypte om onder het mes te gaan enz. Ik weet het nog niet maar het zou kunnen dat ik PVV doe. Ben zo beniewd naar de verwarring die dan ontstaat. Heerlijk, Wilder voor MP en het bleef nog onrustig in menige straat ... (zing nu het Wihlemus ...) 😄

1
18 Slavink

@12
Ik denk niet dat politici jouw toestemming nodig hebben om een grap te maken. En hoezo in hun eigen tijd? Het was in zijn eigen tijd. Dit vond plaats in een Haags cafe waar Wilders een feestje vierde met zijn aanhang.

3
19 Rio Grande

@11 Rutte : Zwarte Piet is nou eenmaal zwart.

Rutte : ik ben er anders over gaan denken na gesprekken met betrokkenen en geloof dat mensen oprecht gekwetst kunnen zijn door de Zwarte Piet figuur.

2
20 21st Century Guy

@6 Dat komt omdat die families veel kinderen maken. Daarom komen ze af op alle advertenties op Marktplaats: "Stapelbedden aangeboden, zo goed als nieuw, kleine gebruikssporen, piepen niet, spiralen pas opnieuw gespannen, tegen elk aannemelijk bod. Alleen afhalen".

1
21 Slavink

@17 ik had het in @15 over veren, niet over zijn pruik ... 😎

1
22 Slavink

@20 Ja dat hebben we ook nog gehad. Net alsof die Rutte nu heel anders over Zwarte Piet is gaan denken. Volgens mij is die Rutte de nuchterheid zelf en ik geloof er dan ook geen ene hol van dat hij er nu anders over denkt. Hij was natuurlijk gewoon het hele geouwehoer daarover zat

1
23 rebo

@11 Het is allemaal één grote poppenkast.

Wilders belandt na wat zogenaamde serieuze gesprekken weer in de oppositiebankjes, die mag natuurlijk niet meeregeren van de grote bazen. Daarna gaan Yesillus en Omzig alsnog "serieus kijken" naar een coalitie "over rechts". Dat wordt 'm ook niet en dan gaan ze om de tafel met Timmerfrans. Die wil natuurlijk niet, maar stemt toe "in het landsbelang". Natuurlijk sleept hij alle linkse belangen weer binnen, net zoals Kaag deed. Want Timmerfrans die zich opoffert mag tenslotte wat eisen...

Het wordt gewoon VVD-NSC-GL-PvdA, eventueel aangevuld met een of meer "nuttige idioten-partijen" .

2
24 spookrijder

@23 We zouden het hem moeten vragen , niet nu natuurlijk, die man verdient ook een vrij weekend....

3
25 21st Century Guy

@19 Hij was dus in functie als politicus, en het blijft w.m.b. een uitlating van bedenkelijk allooi.

2
26 21st Century Guy

@23
Rutte waaide met alle D66 winden mee.

3
27 Rio Grande

@24 Ik vrees zelf ook het ergste net al met de vorige verkiezingen.

1
28 rebo

Goed, nog even kijken naar Vienna Blood, BBC I en dan slapen. Allen nog een goed voortzetting. Slavink.

1
29 Slavink

@27 In feite is het hele beleid wat we nu hebben gehad inderdaad gewoon D66 beleid geweest. Zodat in ruil daarvoor Rutte de langst zittende premier ooit kon worden.

1
30 rebo

@30 Dat D66-beleid gaat gewoon door, daarvoor hoeft D66 niet eens in de regering te zitten. 😂

2
31 spookrijder

@24
' Het wordt gewoon VVD-NSC-GL-PvdA, eventueel aangevuld met een of meer "nuttige idioten-partijen'

Dat zou wel een enorme schoffering zijn van de kiezers. Her is duidelijk dat de VVD en NSC kiezers op een rechts kabinet rekenen. Ik denk dat het meteen de laatste verkiezingwinst zal zijn voor Omtzigt als hij over links gaat. Maar ik geloof dat niet zo hard. En ik denk ook niet dat de BBB dat zou accepteren. En ze hebben BBB hard nodig vanwege de zetels in de Eerste Kamer.

1
32 Rio Grande

@32 Daarbij ga je er vanuit dat de mening/wil van de kiezer er toe doet. Volgens mij ga je daar al het schip in.

3
33 spookrijder

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
NSC haalt uit naar Orbán: 'Land voldoet niet meer aan toelatingseisen EU' - NieuwRechts.nl

@29 Maar voor veel mensen is het al een reuzenstap om niet op het CDA te stemmen. Maar we hebben nog een lange weg te gaan....

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

welofniet
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

Youp is het typische product van links lullen en rechts vullen meneer koopt weer een nieuw huis van meer dan 1 miljoen in het centum van Amsterd...

3 minuten geleden geplaatst door welofniet

Wedergeboren
NSC haalt uit naar Orbán: 'Land voldoet niet meer aan toelatingseisen EU' - NieuwRechts.nl

@32 "En weer een draadje naar de klote. . . . 👍" Zegt hypocriet degene die het prima vindt om zelf met schelden te beginnen, en zo ee...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@73 Uiteindelijk wel. Wat denk jij Rebo? Ik denk eigenlijk dat we eerder een soort Libie worden....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

rebo
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

Het ligt dus niet enkel aan mij. Dat YouTube steeds vervelender en opdringeriger gaat worden met reclames. Ik zou trouwens wel eens willen w...

8 minuten geleden geplaatst door rebo

Sarcoff
Russische Forbes-journalist onder huisarrest geplaatst

Julian Assange zit al jaren vast voor het verspreiden van de waarheid....

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

LoydMorris
NSC haalt uit naar Orbán: 'Land voldoet niet meer aan toelatingseisen EU' - NieuwRechts.nl

@6 En weer een draadje naar de klote. . . . 👍(S.O.)...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
NSC haalt uit naar Orbán: 'Land voldoet niet meer aan toelatingseisen EU' - NieuwRechts.nl

"Yes!! Eindelijk iemand die inhoudelijk te keer gaat.....Volgens mij, en de peilingen, stelt NSC niet zoveel meer voor." Mispoes. ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

Als dit zo doorgaat manoeuvreert YouTube zichzelf uit de markt. Het wordt hoogst irritant ...

21 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Xnxx DowlaodXxxzzKannada New Sex FilmHomemade HotwifingMen Dry HumpingVr Porn Full VideoHumsterxNatty AmericaEmma StarlletoBella Thonre NakedDoddy Style PositionRaveena Tandon Hot PhotoUrbabydollxo OnlyfansStripper PicsAmong Us PornKannada Full Sexy VideoHotmilfsfuck AllieBelly Dancing PornCamwhores BypassXvideos.copmXxxoeNew Trans PornH D Ebony PornSara Jean Underwood OnlyfansFetlif.ecomPinkyxxWww Hot Milf ComAnna Faris NusePornvidoXxxx Video Sex ComPuke BlowjobUndertale Temmie PornSexce Video XxxBalls In AssBooty GirlsSelvi SexBp Porn VideoXnxx Bangrosسکس انال ایرانیKeijo AnimeLyna Perez NudaSuhagrat RoomBangalachotiPorno-islandBlack Teen PornMallu Devika Sex VideosPorn Video NepaliArab NudesCam Whores TvPornô Com JaponesaGwnshin Impact PornGranny Panties PornBlack Ts TubeMinx OnlyfansUberhorneyErzabelxSangheili PornBlu Film VideoTamil Movie Sex SongRthisavCogiendo A Mi MamáChamulitasBig Titte ComOdisasexX Videos Telugu VillageHannah HiltonThrobbing CreampieKajal Nude PicsGujarati Sxe VideoHq Xxx ComBigboob ShowPorn AmwfDillion Harper BlowjobHaruka OhshimaEnglish Girl FuckShopliftingsexKate UptonxxxPor N GifsPorn RusoBen Ten PornTamil Aunty Boy Sex VideoTinnaangelTyler Wisby PornGnd BondageDickforlily'sStepmom BrazerPronhub GayTelugu Bf Videos DownloadStephmurves OnlyfansAssistir PornorBlack Com Sexy Video HdFree SexchatSexo Con GordasJhoana OrozcoRashmika Hot SexyGujarati Porn FilmLilleth LustCartoonsporn.comFree Lesbian Black PronPorn Bathing SuitPublic MaturationMissjoyyMelanie Hicks PornUglymilfNude BollowoodAmateur PublicsexXxx.sexopornoMandy Rose AssMatty PornKalina Ryu Anal PornVideos Pornos OnlyfansAsian Porn VideoBraless RedditNhentai Comic.comxxxMommy's GirlpornMallu Masala XvideosWebcam Hot VideosRealistic Step Mom PornSeujecaBangla Audio SexLesbian Old Young SeduceNikita KnightBewafa SexAngel Youngs PissNiftyarchiveFree Hard Core PronGay Porn TresomePorn Hard VidoesSexblondeAshton BlakeVicky StarknudePorn Hd VioName ThatpornWhimper PornVideo Cul GratuitMoms TeachsexNhentai ElfJennifer Lawerence NudesPainful AnalVery Hot Fucking VideosCumming In Mommys MouthMomsex XxxNhentai.nerAmateur Photos NudeWww.coco.ggOnlyfans SexoXxx Of CartoonsNateli MarsHarlee Mcbride Imdb