Duitse burgemeester mishandeld om asielplannen (trouw.nl)


De burgemeester van het Duitse dorp Oersdorf (Sleeswijk-Holstein) is donderdagavond van achteren neergeslagen. Hij raakte daarbij bewusteloos en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden. ...

door Carol Fenijn in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 0
  • 549x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Caliber

@1 stuitend dat jij geweld goedpraat. Ga je schamen! Geweld is de ultieme ontkenning van vrijheid van meningsuiting en een gebrek aan argumenten. IS gebruikt geweld om haar mening op te dringen. Sta je daar ook achter?

6
2 Hoofd bijzaken

@1 Verhuis lekker naar een land waar het gebruik van geweld een geaccepteerd onderdeel is van het maatschappelijk leven, zou ik zeggen. Nederland heeft mensen met zulke opvattingen niets te bieden, Duitsland evenmin.

4
3 Balling

@2

Ga jezelf schamen om mij te vergelijken met een IS voorstander. Ik vermoed dat je er zelf een bent.

De persoon die heeft geslagen heeft dat uit volkomen machteloosheid gedaan, juist om die potentiële IS liefhebbers en verkrachters buiten de deur te houden. Ze willen daar geen toestanden zoals in Zweden en Keulen. Maar net zoals hier wordt er totaal niet geluisterd naar de eigen bevolking maar wordt klakkeloos de regels uit Brussel doorgevoerd.

"Geweld is de ultieme ontkenning van vrijheid van meningsuiting en een gebrek aan argumenten"
Er moet wel worden geluisterd anders kun je nog zoveel argumenten aandragen als je wilt. Het stelselmatig negeren van de eigen bevolking kan dan geweld uitroepen.

Ik ben zeer verbaasd dat dit niet veel vaker gebeurd.

16
4 Caliber

@1
Ik sluit mij geheel aan bij #2 & #3

5
5 Defcte burger

@4 De dader is er na zijn walgelijke daad als een haas vandoor gegaan en houdt zich schuil. Iemand die gehoord wil worden en daarom een wanhoopsdaad verricht, doet dat niet. Dit was niets minder dan een laffe aanslag op het leven van een politicus. Daar valt helemaal niets aan goed te praten.

3
6 Balling

@1 @2 @3 @4 Voor beide kampen is iets te zeggen. Geweld kan en mag niet goedgepraat worden. Politici moeten zich natuurlijk wel realiseren dat door het maatschappelijke debat en de negatieve ontwikkelingen de standpunten verharden en dat zij uiterst zorgvuldig zullen moeten handelen. Ik zeg niet dat deze burgervader niet zorgvuldig gehandeld heeft, deze info heb ik niet. Mensen worden het langzaam zat dat er vaak over hun hoofden geregeerd wordt. Ik denk dat ik niets nieuws vertel als ik zeg dat de algemene tendens is dat men in het Westen moet stoppen om meer vreemdelingen onder de huidige voorwaarden op te nemen. Als je daar als politicus alleen maar je eigen partijpolitiek voert en niet naar het volk luistert dan mag je verwachten dat de bom eens zal barsten. ik begrijp @1 ook als er wordt gezegd verbaasd te zijn dat dit niet vaker gebeurd. Als de politiek niet snel de kant kiest van de autochtone bevolking en er ook naar handelt dan zal het ongetwijfeld vaker tot geweldadige uitbarstingen komen. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben om dit te voorspellen, lijkt mij. Behandel de nieuwkomers als gasten, deze komen op uitnodiging en vertrekken weer naar huis als de tijd verstreken is.

6
7 Leonidas

Dat ga je krijgen als de politieke elite weigert te luisteren naar de eigen bevolking.

De politieke elite (met hulp van hun vriendjes in de media) pleegt demografische en culturele zelfmoord door het toelaten van deze massale illegale immigratie van moslims.

De bevolking ziet dit steeds meer (vooral in de wijken waarvan velen worden overgenomen door moslms) en word ook steeds meer ongerust en komt in verzet.

Michel Houellebecq: oprukkende islamisering zorgt voor onvermijdelijke Europese zelfmoord
http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/profeet-michel-houellebecq-de-islamisering-van-europa-is-pas-net-begonnen/

De voortgaande immigratie van laaggeschoolden en ongeschoolden zal de verzorgingsstaat in veel Noord/West Europese landen op den duur onontkoombaar vernietigen.

Men kan simpelweg niet jaar in jaar uit tienduizenden migranten in de sociale zekerheid laten instromen en dat is precies wat we nu wel doen.

Feitelijk komt het neer op het importeren van armoede en het creëren van een etnische (vooral islamitische) onderklasse die zich steeds meer zal gaan roeren.

Aantal immigranten Duitsland met bijstand in jaar tijd 169 procent gestegen
http://nieuws.tpo.nl/2016/09/05/aantal-immigranten-uitkering-duitsland-jaar-tijd-165-procent-gestegen/

Asschers apothekers allemaal in de bijstand
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/05/hoeveel_is_459000_keer_gemiddeld_ongeveer_900_euro.html

Daarbij moeten we niet vergeten dat het geweld door de immigranten ( terreur aanslagen, massale aanrandingen, criminaliteit, islamitische jeugd in de wijken die rellen in de wijken en de bewoners terroiseren, enzovoorts) vele malen meer voorkomt en ook steeds meer voorkomt.

11
8 Agio

slaan en geweld is een teken van onmacht en wanhoop.
dat mensen zich in deze kwestie "gedwongen" voelen tot geweld omdat deze zich totaal ongehoord voelen.
spreekt wel over hoeveel geen vertrouwen er meer is in de democratie en in de bestuurders.

Deze tekenen van geweld en uitingen kunnen we enkel veroordelen zodat het verder escaleert en zoals hier te zien verdeeld.
of we gaan eens werkelijk met elkaar praten en elkaar weer serieus nemen en niet elkaar stempelen en in een hoekje duwen.

beide kampen hebben gelijk en ongelijk....

1
9 Gratiebarmhart

Zo zie je maar weer dat niet iedereen braaf blijft zitten als er zaken door de strot geduwd worden.
Een symptoom van toenemend barbarisme door onmacht.
Uiteindelijk is dit meer gebruikelijk in de islam landen, daar heb je ook van die openlijke lynchpartijen als iemand een scheet laat over de profeet.
Geweld wordt blijkbaar virtueel geimporteerd

7
10 Voxpopuli

@4 Ik maak de vergelijking met IS omdat ook zij geweld toepassen om hun doelen te bereiken. Je hebt begrip voor het toepassen van geweld, zelfs verbaasd dat niet meer mensen geweld toepassen, en bent dus geen haar beter dan IS.

2
11 Hoofd bijzaken

@7 , @8 , @9 en @10 Goedkeuring van geweld heeft (ook) voor jullie kennelijk een relatie met het doel waarmee het wordt gepleegd. Dat is beangstigend.

1
12 Hoofd bijzaken

@11 In islamlanden is het heel gebruikelijk om geweld te gebruiken om je zin te krijgen.
Kijk maar naar wat er gebeurt in turkije , marokko etc , bij het minste of geringste slaat daar de boel op tilt en vallen er doden of gewonden.
Nu gebeurt er iets dergelijks hier, en alleen maar omdat zo'n burgemeester in duitsland gekozen is uit het midden, dus geen elitair figuur wat zich onaantastbaar waant is deze man bereikbaarder voor een gek.
Maar eigenlijk doet de aanvaller hetzelfde als wat de gemiddelde immigrant thuis zou doen

6
13 Voxpopuli

Geweld is het ultieme zwaktebod. Dan gaat het recht van de sterkste gelden. Laten we dat vooral niet toelaten in onze samenleving.

1
14 Yesterday

@13 Wij leven hier in het beschaafde Westen, toch? jij hebt begrip voor geweld dat blijkbaar in andere landen wordt gepleegd en vindt het volstrekt normaal dat dat hier ook gebeurd. Ik stel hierbij vast dat jouw beschavingsniveau hetzelfde is als dat in de door jou aangehaalde landen.

1
15 Hoofd bijzaken

Nee, het is niet goed te praten, maar wel begrijpelijk.
Mensen raken gewoon in paniek door die toestanden die steeds erger worden.
Want niemand stopt het of wel soms.
Wat moet je dan nog doen om serieus genomen te worden.

3
16 Liz

@13 Als een 'gemiddelde immigrant' met geweld zijn/haar zin door zou willen drijven zou u daar terecht bezwaar tegen maken. Nu een autochtoon het doet is het minder problematisch?

1
17 Smiling

@15 Maar wat moeten die mensen dan doen als er niet geluisterd wordt?
Beetje protesteren en als dat niet helpt?
Wat moeten ze doen om serieus genomen te worden.

3
18 Liz

@18 Er wordt aan alle kanten geluisterd. Er wordt alleen niet per definitie gedaan wat iemand zegt. Begin dat onderscheid eens te maken, dat helpt vast een stuk.

4
19 Smiling

@18

Wie zegt dat er niet geluisterd is .
Luisteren is niet gelijk aan je zin krijgen.
Dat schijnt een gedachte te zijn bij ultra rechts .
En krijg je gern gelijk , heb je het recht iemand neer te meppen ?

Wel eens gehoord dat anderen ook wel eens gelijk kunnen hebben en krijgen ?
Dit is pure straatterreur.
Hetzelfdecwat men Marokkaanse jongeren verwijt.
En jij praat het nog goed ook?
Schaam je!

2
20 No newstoday

Gewoon een ongeruste wutburger ..

1
21 Voxpopuli

@13

Dus jij vindt dat wat in jouw ogen toch achterlijken onbescaafd gedrag is , een referentie kader voor jou ?
En keurt dat gedrag goed als het door westerlingen in het westen gebeurt omdat het elders gebeurt.
Alleen omdat je je met het gedachtengoed van deze dader(s) identificeert?
Ik heb het idee dat een democratisch en niet- achterlijk land niet zo jou ding is.
Laat staan vrijheid van mening en denken als het niet de jouwe is?

Heb jij echt het idee dat migranten in hun land de burgemeester of andere overheidsmensen neerslaan als het hen niet past wat die doen ?
Zou ik toch eens wat meer gaan reizen .

0
22 No newstoday

@21

Dat wordt gezellig als iedere boze burger dat gaat doen .
Allemasl verplicht een helm op?

0
23 No newstoday

Wie niet horen wil moet maar voelen! Het wordt zo langzamerhand echt tijd dat ze gaan luisteren. Dit gaat anders alleen maar van kwaad tot erger worden... Trekt uw conclusie...

4
24 Anonymousje

@24

Er zijn wel meer groepen die denken 'wie niet horen wil, moet maar voelen' dan die groep waar je zelf toe behoort. Mogen die anderen dan ook geweld inzetten naar eigen goeddunken? Vast niet. En uiteraard niet. Want als de samenleving daar begrip voor opbrengt en toestaat dat mensen hun gelijk halen met geweld, heb je anarchie. Dat wil niemand.

1
25 Balling

@24 Zie @20 .

1
26 Hoofd bijzaken

@19 "Er wordt aan alle kanten geluisterd. Er wordt alleen niet per definitie gedaan wat iemand zegt. Begin dat onderscheid eens te maken, dat helpt vast een stuk."

Je gaat me nu zeker vertellen dat je een geintje maakt??
Dus de Duitsers zijn het volledig met Merkel eens dat de deuren daar wagenwijd openstaan.
"Kom maar binnen"! Roepen de Duitse burgers. Ik dacht het toch ff niet.
Dus wat dat betreft kun je in de toekomst nog wel het e.e.a. verwachten van de Duitsers.
Daar zal de sfeer steeds explosiever worden.

3
27 Liz

@20 Die Merkel en co, plus de EU halen het bloed onder de nagels vandaan bij de burgers.

Dus nee, ik vind die reactie niet vreemd.
Je moet jezelf schamen dat je geen begrip voor die situatie hebt. Doe je deur wagenwijd open en roep "Welkom" en neem vervolgens zoveel mogelijk asielzoekers op, in je eigen huis.
Ik vraag me af hoe jij zou reageren als het je verplicht wordt.
Wat zeg je dan. "Graag" ?

3
28 Liz

@25 En daar maakt onze regering dankbaar gebruik van. De Duitse dus ook.
Ze weten gewoon dat de westerlingen niet zo in elkaar zitten.
Maar er is een grens..

3
29 Liz

@29 de grens is: geen geweld, ook niet als je je zin niet krijgt.

0
30 Hoofd bijzaken

@30 Waar ligt bij jou de grens?

0
31 Liz

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

37 minuten geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

4 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Brazzers Hard SexBeautiful Anal PornUkpintingA Z NudesPussyprettyAnafoxxxOman SexCloseup MasturbatingDesi Hot XSpit On TitsSexs XxxxCutedeadgirlsRape Fantisy PornSexy Princess PeachPerfect Asian Doggy Pornصور سکسیهStreaming PornmovieCowgirl NudMysti MayPorn De EspanaSexs StudentsAnthia Mo NudeMum And Son Sleeping Sex VideoFuta 3d PornKamadevasfmUpper Floor PornYurian BeltranNicola Mclean NudeSexy Girl Sexy GirlJenna Scordamaglia NudeFollando Una MadreBarravopsPorn Pi ComViking Barbie XxxSexy Bikini VideoFight XvideoKittenymphPornography Xxxx VideosCroptop Porn365 порноXxx Bp IndianBal Sex VideoHomade NudesReal PornJulia Ann Hot SexPriyanka Chopra Nude SceneSasu DamadFuckmuslimSaxophone PornXxxpornzone.comBlack Porn Love MakingEnema HentaiImagefap BbwWall Of PornAdult FrienfinderX X X StoriesDesrae SpencerErocosplayTamil Mulai SexPizza Wala Viral VideoFree Hd X VideosActuallyangelJaponesa Novinha NuaHuge CleavageWeejulietots PornSixey Video HdPorn Movie Hindi AudioRough CreampiesOld Porn VidzTaboo Pron MovieHentai CafeAnimações PornKirar NoirCrystle LightningJerking Off In OublicHot Pornstar PicsPor El CulitoCoital AlignmentGay SexmoviePelicula PornVoyeur BeacEmbarrassed Nude FemaleYoungperpsBusty Asian NudeXxx Porn GangMom.sleeping XxxJohnny Singh Xx VideoSex FilesStrap On PornstarsPorno Gay HdDesi Erotic VideosOffice Boss XxxNude Step DaughterBrazillian Fart Porn3d DickgirlGirl NudesTwerk SitesFree Hd Porn.Hq PornkLexi2legit NudeAmerican Pie Sex SceneSexy Sex XxSwami PornRough Sex TwitterPixhentai/Aliza PornJob Sex VideoAngela White NurseHot Aunty Sex HdXconfessions PornTable HumpingSon Mom Porn MoviesXvideos RedXxx Video Hot HindiSexy Xxx GifCarne Del MercadoXxx Muslim HdErotic SoftcoreBlood PronFotos De VagianasFuta Cock VoreOldwomansaxUsa Xnxx ComGay Black Fat PornShoplyftersM PornXvideos Sexo ViolentoFamoso PeladasFemboy Fucked HardQ PatronaIndian Sexy Full Hd VideoTriple Penetration PornCute Gf PornXxx Aunty Ki ChudaiCherrie Deville YogaMilf Butt PlugSexlivestreamFc2.ppvWww FatalmodelTru Kait FacialOnly Fans Leaks VideosHentaigasmCartoon EroticoBangbrosblackpornKush AlleyArina HashimoroAnime VrpornSurprise CumshotAnnsummers.comXvideos25