"NATO is sending us here to DIE" Ukrainian commanders admit they are cannon fodder for NATO (youtu.be)


Captured Ukrainian commanders are admitting that NATO is sending inexperienced soldiers to the front lines, essentially turning them into cannon fodder. West... ...

door Vageali6888 in Overig  ·  75 Reacties

  • 13
  • 431x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Yanokofiets, legde de vrije pers aan banden en verbood demonstraties, daarom ging het mis.

0
51 Moien

Ach, en de Russen doen waarschijnlijk precies hetzelfde. En dan?
Fijn he? Om de andere te beschuldigen van zaken die jezelf ook op grote schaal doet. Ondertussen zijn hele families en gezinnen kapot gemaakt. En waarom? Niemand schijnt zich dat nog af te vragen.
Met een pennenstreek was dit conflict opgelost maar de beesten van de wereld wilden weer eens bloed zien. Lekker wapens verkopen en uitproberen op volkeren. Laat de wapeneconomie maar weer eens lekker draaien.

Echt misselijk makkend hoe onze kinderloze president heeft staan brullen dat dit onze oorlog is. Wie neemt die flikker (gewoon als scheldwoord gebruikt) mee aan het handje richting het slachtveld, excuus, frontlijn?

5
52 Malinois

@51

"..en verbood demonstraties"

Ze protesteerde daar al maanden, zonder dat er ingegrepen werd

5
53 Vageali6888

@47
Je had het altijd over een bevolking die in opstand kwam en niet over Rusland die daar de oorlog startte 9 jaar geleden. Nu is je verhaal helemaal scheef wat betreft oorzaak en gevolg. Geeft niet, gaan we een andere keer wel mee verder.

Maar wat vind je nou van die uitspraken op 23 juni van Prigozhin en van anderen sindsdien? Hoeveel Generaals, officieren en andere ‘hoogwaardigheidsbekleders’moeten nog uitpakken? Vragen Ali, vragen..

0
54 Feldwebell

@54

De bevolking kwam ook in opstand, daarna greep Oekraïne in en kwam steun voor de opstand op gang.
Het is niet zo dat de opstand pas begon toen Girkin in Donbas arriveerde.

Dat is ook goed gedocumenteerd in de Vice vlog serie van @34

4
55 Vageali6888

@54

Feb.19 2022:
"The OSCE reported more violations around Luhansk than Donetsk during the past two days, longtime observers say the shelling in and around Donetsk is the most intense they have seen in years."

Vandaar het schriftelijke verzoek aan Moskou om in te grijpen.

Naast de rode lijn van Nato expansie tot in Oekraine / VS raketinstallaties in Europa / Nato oefeningen aan de Russische grens etc. was dat de druppel-trigger voor de inval.

4
56 Vageali6888

Robothyne is eindelijk heroverd. De UAF verplaatst zich ten oosten en westen van het dorp nu richting Prokoropivka. Duitse Marder BMP's en Amerikaanse Stryker APC's rukken voor het eerst mee op hetgeen wijst op deelname van de nieuw gevormde 82e Separate Airborne Assault brigade uit de pantserreserve.

1
57 Feldwebell

@55
Je weet de nieuwe actualiteit die is ontstaan door uitspraken van Prigozhin en anderen niet te plaatsen en te verantwoorden. Ik zie weer genoeg. Die muffe spruitjes en leugens kunnen we nu wel.

1
58 Feldwebell

@58

Prigozhin riep dat er geen oplopende raketbeschietingen waren in Donbas vlak voor de inval, en dat dat dus geen reden kon zijn.

Zie @56

3
59 Vageali6888

@59
Ik kan het zo snel niet helemaal vinden maar dat komt nog wel. Hier alvast wat fragmenten.

0
60 Feldwebell

@60

Dat lijkt me vooral een poging om Shoigu te ondermijnen, zoals hij vaker deed ook met anderen.
OSCE rapporteerde een escalatie in raketbeschietingen vlak voor de inval.

1
61 Vageali6888

@61
Je bagatelliseert het zoals verwacht. Ik kijk dat ik het hele interview kan vinden, want het gaat even wat verder dan alleen Shoigu. Dat zou je willen. Ik kom er later op de dag wel op terug, moet er onverwacht even tussenuit.

0
62 Feldwebell

"Het Oekraïense leger heeft bij zware gevechten aan het zuidelijk front een klein succes geboekt. Tanks wisten door te stoten naar Oerozjajne, een dorp op de route naar Marioepol. Kiev wil met het offensief het Russische invasieleger in tweeën splitsen.
.......
Het duurde enkele dagen vooraleer het leger het nieuws over de herovering bevestigde. Onderminister van Defensie Hanna Maliar wilde maandag alleen maar kwijt dat er ‘enig succes’ is geboekt bij de zware strijd. Op een video van gevechten op vrijdag was te zien hoe Oekraïense tanks zich op volle snelheid en schietend richting het centrum van het dorp in de regio Donetsk vochten.

Volgens de Amerikaanse denktank Institute for the Study of War, die de oorlog nauwkeurig in kaart brengt, nam het Oekraïense leger in het weekend het noordelijke deel van Oerozjajne in. De Russen zouden nog geprobeerd hebben stand te houden in het zuidelijke deel. Het instituut wijst erop dat de Oekraïners ook de rand van het plaatsje Robotyne hebben bereikt, in de naburige bezette regio Zaporizja, en spreekt van een ‘tactisch belangrijke vooruitgang’ in deze regio.

“De vijand is erin geslaagd het noordelijke deel van Oerozjajne binnen te dringen en voet aan de grond te krijgen, na twee weken van de zwaarste en bloedigste gevechten om dit dorp”, bevestigde Vladimir Rogov, een functionaris van het bestuur dat de Russen hebben aangesteld in Zaporizja."
https://www.demorgen.be/nieuws/oekraine-boekt-een-tactisch-belangrijke-vooruitgang-met-klein-succes-bij-gehucht-oerozjajne~bf05364c/

0
63 Immanuel

@61
Ik kan de originele en langere versie niet meer vinden maar ik schijn niet de enige te zijn. Zoektermen werken niet in de Russische media. Je houdt hem tegoed. In het fragment hierboven beweert Prigozhin Dat: “ de invasie gebaseerd is op leugens want er zou agressie van Oekrainse kant komen gesteund door de NAVO, maar er was een andere reden’: ‘De bastaarden wilden de kracht van ons leger demonstreren’.

Prigozhin schiet overigens in dit fragment al een behoorlijk gat in je verhaaltje.

0
64 Feldwebell

@55
‘Het is niet zo dat de opstand pas begon toen Girkin in Donbas arriveerde.’

Hij was er allang. De ongeregeldheden in Donbas begonnen op 7 april toen een groep pro-Russische activisten de SBU- kantoren in Donetsk en Luhansk bezetten. De gebouwen werden vervolgens ondermijnd en volgestopt met gegijzelden. In Luhansk riepen separatisten die het SBU-gebouw bezetten zichzelf uit tot de ‘ Luhansk Parlementaire Republiek ‘ of zoiets. Op 12 april vallen dan groene –Wagner- mannetjes onder leiding van Girkin het gebouw van het uitvoerend comité, de politie en de kantoren van de veiligheidsdienst van Oekraïne in Sloviansk aan.

Dat is kort gezegd het begin. Enkel en alleen al voor bovenstaande is een behoorlijk organisatievermogen maar ook tijd nodig. De juiste poppetjes met de juiste spulletjes zullen op het juiste moment op de juiste plek de juiste dingen moeten doen. We zien hier duidelijk de profesie van Girkin en tevens bewijs van inmenging en het opstarten van een gewapend conflict door de Russische Federatie. Niet meer, niet minder. Al het andere, zogenaamd anekdotisch ‘bewijs’op filmpjes, snippers, uitspraken, meningen en vooral toevoegingen is subjectief en propagandamist.

Die borstklopperij zoals jij het noemt is terecht, hij kreeg het voor elkaar.

0
65 Feldwebell

@63
Goed bezig!

0
66 Feldwebell

@66
Dat zijn ze zeker.

0
67 Immanuel

* Verwijderd door de redactie *

68 Prikkebeen

*de invasie gebaseerd is op leugens*

Altijd leuk als een van je vrienden je recht in het gezicht spuugt, nietwaar Ali?

0
69 Feldwebell

@68
"Vageali6888 modus "

Hahah??? daar ben ik redelijk immuun voor 😅

0
70 Immanuel

Hahah??? m/z Hahah...

0
71 Immanuel

@65

Dat is dus na de annexatie van de Krim (18 maart) , en ruim na de gewelddadige coup mede door VS georganiseerd.

De Victoria Nuland plaatste haar puppet regime met onder andere de extreem rechtse Oleh Tyahnybok, in het oosten braken vrijwel meteen demonstraties uit door lieden die de coup verwierpen

1 maart:
https://www.washingtonpost.com/world/europe/in-northeast-ukraine-pro-maidan-occupiers-are-routed-by-counter-demonstrators/2014/03/01/6fb057e0-a162-11e3-9ba6-800d1192d08b_story.html

0
72 Vageali6888

@72
'Dat is dus na de annexatie van de Krim (18 maart)'

Dat klopt maar irrelevant. Je bent het dus verder eens met #65 begrijp ik. Dat is mij voor nu voldoende. Excuus voor het late antwoord.

1
73 Feldwebell

@73

Niet helemaal question

Je kunt in de Vice docuserie die ik postte en het artikel in @72 zien dat de opstand al "spontaal" uitbrak voordat de beruchte groene mannetjes zich daar lieten zien ter ondersteuning

In de docuserie hoor je ook een aantal getuigenissen die hetzelfde verklaren.
Het was dus weldegelijk een grassroots opstand tegen de coup.

0
74 Vageali6888

@74
Dan heb je het over controleerbaar opstand-niveau. Niet te vergelijken met de omvang en accuratie die we vanaf 7 april te zien krijgen. Daar was meer voor nodig. Dat heb ik al uitgelegd hierboven. Nogmaals, Girkin doet er zelf ook niet moeilijk over hè.

0
75 Feldwebell

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

Dubbel.https://www.nieuwskoerier.nl/news/984151-ook-tot-jaren-celstraf-veroordeelden-op-vrije-voeten-door-personeelstekort...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@!37 "Jij bent snot" En alwéér op de persoon, ondanks meerde waarschuwingen. Gemeld ! ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@145 Altijd anderen wijzen op schrijffouten, en ze dan zelf ook maken, komt niet al te snugger over, en dan denk je ook nog te moeten schreeuwen...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Strongoli
Jaimie Vaes: ‘Ik ben niet vies van een prikje hier en daar’

Snap niet, dat mensen er als een alien uit willen zien.Er klopt gewoon niets meer aan. Menselijk is het al helemaal niet te noemen en een jong...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@129 Je bedoel een aangekondigde tentoonstelling die waarschijnlijk weer met een kutsmoes wordt geannuleerd.En zelfs als ie door gaat met ...

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@131Ik stelde jou al eerdere vragen.Het is een tactiek om die niet te beantwoorden en dan met een wedervraag te komen.Denk je dat ik gek...

12 minuten geleden geplaatst door Malinois

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@133 Verdrinken in bewijzen?Heel moeilijk als het eerste bewijs nog moet komen....

16 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@132 "Jij bent te sneu voor dit onderwerp." En wederom op de persoon spelen. ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

Beheerd= bekeerd....

22 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Upcoming PornMonster Porn3dX Video Bf FilmThelexihearrt PornNara FordJenny Scordamgalia NudeXxx HendUncensored Japanies PornJason Luv BbcBlack Girl White Guy PornFree Porn GifRealistic Amateur PornTamil Teacher SexNude Pics For WomenGandu SexBengali Sex BoudiPren VideoJav English PornSexy Spider GwenGigantic Cock GayMost Sexy VideoAnushka Sen Hot XxxDani Daniel SexyEnony TribThulasi PornFattest Booty PornVixel PornNude Oil WrestlingCatwoman Cosplay PornNhentai.netrXxx LesbiennesMakima PornSouth Indian Adult MovieSaxe XxxxBreckie Hill Shower LeakJapanese Cheating Sex VideosXxx 19921960s NudesCossplay PornBig Latina Booty AnalBeautiful Lady Sex VideoXxxxxxxxx9Stackinbarbie LeakHd Desi Bhabhi Sex VideoHot Sex Xnxx VideoAnna CelesteTarjan X VideoJim Porn VideoLhornbunnyStocking TeaeCelebrity SexmoviesNudes WalkingCheat Wife Hidden CamAnimie PormEmma Watsons BfLyna Perrz NudeSex Video Romantic SexNyomi Banxxx AnalBengali Sex Video ComLegal PorneMother And Son Sex VideoAngels Of LondonCeleb JihadPiper Perri AnalYuuie Onlyfans LeakedFatal ModaSnxx HdPcomic PornJavsubtitlesHentail ParadisPorn Videos MaturedPorn TwearkingWww Xnxx CoSpeed DickBhabhi Aunty Sex VideoGirls Giving HandjobsXxx ShipBokep Kakak AdikCotoon XxxNudevestaAnnasophia Robb NudeBritiney WhiteYoung Hot Sex VideoBeastdatbossHannahowo Onlyfan LeakedNew College SexMarathi Sexx VideoIndian Pornstar Porn VideosBlack Tens PornAlahna Ly PornMom Teaches Son PornReplica Ai NudeScort Services Near MeXhamester.Bd Erotiques GratuitsGilfvideosTiefling PornNude Pics Of Jenny MccarthyYum The Boss PornSnapchat XxxXxx Sexy PictureHindi Bf Film HdWww Desibaba ComJav ShJerk Off DaddyPorno Lesbienne JaponaiseSexy Fuking VideoBbcsurprise Layla JennerMommy Dom HentaiNew Zealand Porn VideosHot And Bold SexHome Intruder PornPorn H D MoviesAgence Escort ParisPornografia Com VelhosCorinna Kopf Onlyfans RedditHard Sex PronIsbella NiceMakima Chainsaw ManPorn With StepsisterLatina Milf PovR EroticaXxx Video Page 2Spy XxxNatural Big Tit AnalOld PornstarsDeflowed PornGame PorniLeah Remini FeetNaino Ki Jo Baat Naina JaaneVillage Bathroom Sex VideosReddit OutercourseEscorte SexeShopliftingxxxBlacked Com SexIndian Desi Sex SiteXxxsaeyBhabhi Ji XxVintage MilfWww Xxx Hd Hindi VideoGhostbusters PornAsstr.lrgIdopePorn FlexibilityWacksackxxxVi Hard Training PygoFake CreampieSexually BrokenTelugu Heroins XxxLesbian Girls Porn