• 19
  • 599x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Brrrrrrrrrr. . . Timmerfrans, Jetten. . . Dat worden hele beroerde jaartjes voor de "gewone, werkende Nederlander" 🤮

4
1 LoydMorris

@1 als Timmermansje minister-president wordt en Jetten weer minister van klimaat en energie wel ja.

6
2 ABRACADABRA

Het eerste wat Timmerfrans gaat doenis verhuizen, want hij woont nu wel veel te krap vindt hij. question

2
3 MARCUSAURELIUS

Tja de flater koning van D66 moet toch een baantje hebben en kennelijk heeft geen enkel bedrijg behoefte aan het broertje van Frans Tmmermans!
De 2 glibberaalen van de Nederlandse politiek!

2
4 Zie Hier

Zo, ik ben op NjN voor 72 geband, ik zou onfatsoenlijk zijn geweest in reacties dus wil ik hier graag aansluiten.
Jetten, leider van D66. Is dat niet die man die ons land groot genoeg vindt voor nog meer niet-Westerse immigranten?

2
5 Slavink

@5 hou op over Jetten en immigratie ja. is al erg genoeg zo 😂

1
6 ABRACADABRA

@5 Ik zit nog maar zelden op NJN. Wat een sneue, zielige, ouwe wijven-forum is dat geworden. De lay-out is hopeloos, nauwelijks nog wat discussies (enkel nog een beetje als het om asielzoekers of LBTQI-gedoe gaat). Daarbij worden geplaatste items heel gauw verwijderd of krijg je op je donder van een of andere nitwit die moderator mag spelen.
En nu gauw weer "on topic" 😁

1
7 LoydMorris

@5 Natuurlijk mag je hier aansluiten , jij hebt last daar van ban aannaaiers , die zelf overal mee wegkomen. Anderen zijn die ban aannnaaiers ook spuugzat.

3
8 elsemiek

@5
Blijf lekker hier Slavink . Ik heb het al eens gezegd , ik lees jou altijd graag .

1
9 Olivia

@9 dank je wel, na la het afbranden op NjN doet me jouw welkom me best goed. Ja, twee bans in 1 week. Nooit een uitleg, had steeds iets met fatsoen te maken en een paar deelnemers die uitblinken in Fatsoen, Medemenselijkheid, Mensenrechten en vooral Correctheid. Het reageren werd steeds meer lopen op eieren ... 😎

1
10 Slavink

@8 viel mij ook op, sommigen zetten echt vreselijke reacties neer (maakt mij niet uit) maar die bleven staan en volgde geen ban (gelukkig). Er begon een anti-Slavinksfeertje te hangen en waarom? Banaannaaiers, dat kan kloppen want er waren er een paar die openlijk schreven dat ik weg moest ... 😎
@7 ja, dat gevoel bekroop mij ook steeds meer en kreeg ik ook de indruk die jij zo helder beschrijft. En wat betreft het intro met beelden van de oorlog in Oekraïne. Wel een voordeel bij een nadeel, je kunt je verwijderde berichten gewoon lezen in "Jouw Reacties", dat dan weer wel ... 👁 👁

1
11 Slavink

@10
Dat komt omdat er maar altijd maar een kant op gekeken wordt . Iedereen heeft een mening , die mening onder het mom van fatsoen onderdrukken met bannen is dodelijk voor een forum , er blijven dan alleen nog maar gelijkgezinden over .

1
12 Olivia

@11
Die gene de jou weg wilt , je moet maar denken "Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in " dat is een kwestie van tijd .

1
13 Olivia

@11 Een paar etters zitten daar, continue overal dwars tegenin gaan, ggrrrrr.

2
14 Wil

@11 ja, en dat stampvoetende ge=eis van sommigen om net zo te denken als zij, dat dwingende moraliserende maakte dat ik soms helemaal tegendraads werd. En dan die ban's zonder duidelijke reden. Het weghalen van reacties zonder verklaring. Soms uren werk. Hoop dat het hier wat vrijer is ... 😃

1
15 Slavink

@12 ja, dat vroeg ik gisteren ook nog; "moet iedereen dan schrijven wat jullie alleen maar willen lezen?". Zo van, als ze naar de super gaan mag daar in alle schappen alleen het artikel liggen dat zij willen kopen, iets anders mag niet ... 😂

1
16 Slavink

@16 alleen het artikel liggen dat zij willen kopen, iets anders mag niet ... 😂

Op de lange duur zou het daar heengaan . Ja inderdaad , de een
die de ander uitschakelt door de anders denkende zijn wil op te leggen . Geen verweer meer . Zo'n land willen we niet zijn waar alleen de links georiënteerde een stem heeft .

1
17 Olivia

@5 Ha die Slavink! Nou dan blijf je toch lekker hier... Zei vorige keer al tegen je dat ik het gezellig vond om je hier te zien... (Toen had je op NJN ook al een tijdelijke ban)
Altijd leuk om jouw reacties te lezen ...

0
18 Nighthawk

@7 Waarom nog moeilijk doen dan LoydMorris? Dan ga je toch gewoon niet meer terug als het zo'n bron van ergernis voor je is.... Ik heb maandenlang zowel hier als daar gezeten. Maar na het vernieuwde NJN heb ik geen nieuw account meer aangemaakt. Er zijn hier meer mensen zoals ik die niet meer terug zijn gegaan...

0
19 Nighthawk

@2
De sleutel komt in handen van de VVD en misschien ook Omtzigt. Kiezen zij voor een coalitie met BBB of met PVDA/GL. Ik vrees het ergste.

0
20 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

21 Prikkebeen

@18 dank je wel, Nighthawk voor je welkom. Ja, ik hoop dat het hier wat leuker en vrijer is want van NjN kreeg ik kromme tenen en voeten, van het lopen op de Eieren van de Moderatie daar. Ook de lay-out hier bevalt me beter, makkelijker te 'bedienen'. Leuk te zien dat ook jij hier nog steeds bent ... 😎

1
22 Slavink

@20
Of je nu door de kat of de hond wordt gebeten. question

Volgens mij zal PvdA/GroenLinks zal te klein blijven om de VVD aan een meerderheid te helpen. Ook is het zo dat regeren met de VVD weinig oplevert voor de ander maar wel verlies bij de volgende verkiezingen.

0
23 MARCUSAURELIUS

@22
Ik heb daar ook nog een account als het goed is, maar ik kom er niet meer.

1
24 MARCUSAURELIUS

Goed, ik ga nog even van het mooie weer genieten, allemaal nog een mooie voortzetting/middag, 😎

1
25 Slavink

@22
Even OT:
Hoi Slavink, ik ben je gevolgd. Wordt doodziek van dat stelletje daar die nergens over willen discussiëren en alleen maar bans willen uitlokken. Ik ben er nu klaar mee.
We gaan ons hier wel vermaken tussen alle oude bekenden.. 😘

1
26 Strongoli

Mij zie je ook nooit meer op NJN
Ik ben er tijden terug al mee gestopt daar
De sturende arrogantie van de moderatoren en de ban aannaaiers maken dat forum niet meer te doen

2
27 Rinze

@20 wat dacht je van lijst Omtzigt, BBB en de PVV ? die kunnen met z'n drieën misschien wel een ruime meerderheid krijgen

0
28 ABRACADABRA

@5 Ik ben ook voor 72 uur geband. En het zou me niks verbazen als Dees dat ook is.

1
29 spookrijder

@29 Nou zeg , wat een zooitje daar. Dat wordt een rij hier 😃

3
30 elsemiek

@29 Op NJN is m.i. overgenomen door een linkse media althans die indruk ontstaat bepaalde figuren mogen daar van alles doen en zeggen zolangs het een linkse mening iedere andere word weggemind!

2
31 Zie Hier

@31
Ik ben vooral heel erg liberaal en ik werd er ook door de meute weggejaagd

1
32 Rinze

@29
Nee hoor Dees niet , als Dees een ban heeft dan lijkt me dat een fake ban .
Vergunning van de site NJN loopt tot en met Augustus 2023 .Niet dat dit wat zegt , maar valt wel op dat het de laatste tijd snel gaat met die bannen .

2
33 Olivia

@29 Nee Dees niet zo te zien. Ik kwam vanmorgen om 7 uur toevallig op dat draadje terecht en zag dat er nog een reactie van Dees stond. En toen zag ik even na 8 uur dat die reactie ook was gemeld. En tegelijk op twee andere draadjes een reactie van NSB Dr. MeldKwartel. Toeval dat precies ook die melding kwam terwijl hij op dat moment ook on line was? Maar die reactie van Dees is dan wel blijven staan.

1
34 rebo

@33 , @34 Ow, ja, Dees was ook nog net wat netter in haar bewoordingen dan ik. 😀

1
35 spookrijder

@35 Ik zag dat draadje vanmorgen pas en toen waren voor de rest alle reacties al verwijderd. Dus die heb ik niet gelezen. Maar wel zag ik dat het daar een grote meld tsunami moet zijn geweest.

1
36 rebo

@36 Ja, dat melden daar weet Stasi-Kwartel wel raad mee, hij heeft het er maar druk mee.

1
37 spookrijder

Ik heb nog nooit iemand gemeld, Ik ga er veel liever hard in
Dat is nou juist het leuke van zo'n forum 😅

3
38 Rinze

@37 Ja dat kun je wel zeggen. Ik denk trouwens dat die Kwartel af en toe ook niet helemaal spoort. Ik herinner me een artikel waarin een Amerikaanse vrouw haar 5 jarige echtgenoot neerschoot wegen het misbruik van kinderen. En toen vroeg Dr. Kwartel zich serieus af wie nu de echte kindermisbruiker was. Die echtgenoot of die vrouw zelf omdat ze dan een 5 jarige echtgenoot had. Ieder normaal mens begrijp dan dat het een drukfout moet zijn en dat ze bij die 5 een tweede cijfer vergeten zijn. Want dat een vrouw zelf van in de vijftig natuurlijk geen 5 jarige echtgenoot heeft.

1
39 rebo

Zo hoop oude bekenden terug hier. mooi zo en van harte welkom!

1
40 Tussenderegels

Tja als iedereen binnen redelijke grenzen zn menig kan geven zonder dat bepaalde figuren al direct aan het minnen en melden zijn!
Ik denk dat op NJN alleen de draadjes verziekers nog iets melden en vermoed dat dat allemaal ferfente GL/CPN/Pvda/BNN/Vara fanaten zijn!
Hebben voortdurend de mondvol over van alles en nog wat en doen niets anders dan iedereen demoniseren!

1
41 Zie Hier

Hier zou misschien wel iets vaker mogen worden opgetreden door de moderators.
Hopelijk kunnen jullie hier wel je ei kwijt zonder dat een select groepje bepaalt wat wel en niet kan!

1
42 Seconda

@28
Ik denk niet dat Omtzigt met de PVV wil samenwerken en misschien ook wel niet met de BBB. Veel mensen vergeten dat Omtzigt tot de gevestigde politiek behoort en ondanks wat akkefietjes meestal gewoon met het kabinet meestemde. Die man gaat echt geen verandering brengen en dat is precies wat we wel nodig hebben. Het enige verschil met Rutte is dat hij wel eerlijk is en wel levendige herinneringen heeft maar voor de rest zal het gewoon een teleurstellende voortzetting van de oude politiek worden.

0
43 Reconquista

@41 oh? Eerst was njn toch echt een pvv bolwerk??

0
44 Tussenderegels

@44 Niet echt waren er veel met een eigen mening maar allen werden direct op een hoop gegooid als zijn de extreem rechts!

1
45 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

46 Prikkebeen

@31 is ook mijn ervaring. Goed, ik kon best veel zeggen wat bleef staan. Maar er staan en stonden reacties die mij wat ver gingen en die niet verwijderd werden. Meten met twee maten, melden om de persoon?
@27 mee eens.
@46 ik deed dat niet maar ik kon het niet opbrengen veel vertoon van medeleven in mijn reacties weer te geven. Maar de dwang van anderen om medeleven, medelijden te uiten waar ik die niet echt, of helemaal niet voeld werd steeds sterker. Deed je niet aan medelijden met verdronken asielzoekers dan had je geen hart, geen fatsoen was je vast een fascist. Die morele dwang om iemand te zijn die je niet of niet helemaal bent werd me teveel.

0
47 Slavink

@16 ja, leuk jou ook weer 'te zien' en dank voor je vriendelijk onthaal. Maar ik ga wel mijn leven beteren en proberen minder cynische tekstjes op te typen ... 😅

0
48 Slavink

@28 de meeste stemmen van Omzigt komen bij BBB vandaan, die halveren en de PVV verliest 20 a 25%, dus de eerder hier geuite mening dat niemand om de VVD heen kan, klopt

0
49 Moien

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

En velen vinden het geweldig dat er dagelijks honderden moslims naar Europa komen. . . Denk goed na waar u binnenkort op gaat stemmen!...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

"Poetin zei meer specifiek: ‘NAVO-soldaten zijn in Oekraïne. We weten dat. Ze spreken Frans en Engels, dat weten wij ook."Dat er voor of ...

19 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@96 "aan de puntentelling te zien" De 'puntentelling 'die laat zien dat jij al in #6 begon met op de persoon spelen en daarmee ook...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Hoe ze het op termijn volhouden en redden daar ben ik wel benieuwd naar. Wat is hun vangnet als het even tegenzit, zijn de 'souvereinen' dan op ...

40 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

6 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Servent FuckNatasha YarovenkoBest Romantic Sex VideosHot Girls Nude PicsAssamese Porn MmsSkarlet Johansson Porn同人スマートRee Lesbian PornCum SlutX Videos SelfieHotcollegefucksNakedbabesKajal Raghwani Ka XxxJoin BrazzersXnxx Sex JapanBryce Adams LeakMature Free PronMujeres EncueradosPornnubFull Sex VidioJulie Ann XxxPorn CoimcsAlison Tyler SexDesi Mom Sleeping XnxxAbly RydesZelda Sykes NudeJamaican GaypornBaddiehub.commSm论坛Loud House Porn GameJackie Love NakedSister Xxx VideoBritni KittinPorn Star NudeJot Sexy PornThai Lesbian PornVidéo De Sexes GratuiteReemarie OnlyfansSex Video Angreji MeinMarathi XxxxAdult Porn Web SeriesFree Online Sexy VideoTen Top Porn StarLpop Deepfake밤가드Escort FrLesbian Nipple SuckXxx Videos SmallKareena Ki ChutKexi LoreHot Sex GymPorn Free MomX Videos 2021My Boyfriend TvFuta Big CockPorn Beautiful BlackLudella HanhJap XxxPorns RoughVoissqShemalefucking GuyPorn4kHot Wife SuzanneFamoust PornWww Xhemster ComLodge Sex한국보지Desi Muslim SexMilf 24PornsmokingLatina Teens NudeSxhprnTamilsexvidioNipple VideoBrazzers Xx VideosDeshpornSanni LiwonBruno DickemzHorny Indian GfGibi HentaiVoyeur VideoValhalla Vintage VerbXxx Dp VideoPornô 9Asian Nude SelfiesFilipinacolada LeakD.r PornMilfhomemadeErica BoyerNeha Kakkar NudeBf Adult Bf Adult Bf AdultLesbian Sex Porn VideosWww 21naturals ComHermione GangerTeen Lesbian OrgySex Video BuaPorn Of PregnantPriya Anjali Rai PornBest PorHd Porn My Friends Hot MomStepsisanalPlay Porn Gameافلام سكسية كلاسيكيةRoezlanyokPornography Videos SiteReftubiValérie QuennessenXnxx Sexual VideosLinda LucardiDeborah TwissNatural Boobs MilfsXxx XesXnxx OrgPron OilAlicia RioHot Sex 3gpCody Lane In The Blue RoomBegfuckU 18 ChanJaponesa SexoLana Rodhes PornPornlesbicoNew Girlfriend PornAll Porn Star XxxNisha Guragain NudeDaddyslittlegirl01Bdsm PaddleHindi Sex CoStefania Mafra FeetBig Natural Tits AmatuerViolet SatrrChloe MiraErotic StoriesonlineSubrina LuciaHot And Sexy PornIvana NudeXczech PornSxy PronHindi Bf 18Romi Rain New PornNew Hindi SaxReach Around HandjobSara Isabel XxxOnlyfans Leak PornsLeya Falcon PornSaxxsxxEbony Anal FirstCertoon XxxSublimedirectirySissy Porn Games