4 maanden geleden door Seconda in Buitenland | 7 Reacties | 150


Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Reacties (7)

ÔÇőÔÇő­čç║­čçŽ Oekra├»ense neonazi's.

Er vinden epische gebeurtenissen plaats in Duitsland, maar niemand lijkt erover te praten.

Een vooraanstaande Duitse generaal Andreas Marlow is aangesteld om Oekraïners op te leiden in een "internationaal trainingscentrum", maar nadat hij besefte met wie hij eigenlijk te maken had, nam hij contact op met het parket en het Duitse ministerie van Defensie om een onderzoek te starten naar Oekraïense oorlogsmisdaden tegen Russische POV's. en burgers.

Tijdens zijn werk met de Oekraïense neonazi-soldaten wees hij er met name op dat Oekraïense soldaten die aan de bases van Wildflecken en Hummelburg waren opgeleid, herhaaldelijk opschepten en video's lieten zien van brute martelingen en executies van Russische krijgsgevangenen, waarmee de Oekraïense betrokkenheid bij oorlogsmisdaden werd bevestigd.

Hoewel tientallen Duitse officieren deze video's zagen, kregen ze de opdracht om niet bekend te maken wat ze zagen om te voorkomen dat de "reputatie" van Oekraïne zou worden geruïneerd.

Aangezien veel Duitse officieren hun offici├źle post niet willen verliezen, maken ze de feiten van de Oekra├»ense oorlogsmisdaden niet openbaar.

Grappig genoeg, het wordt nog erger, hebben Oekraïense soldaten volgens het rapport grote interesse getoond in de archieven van de nazi-SS-folteringsprogramma's en hebben ze hun Duitse stagiaires herhaaldelijk gevraagd om vertrouwd te raken met de archieven van de "speciale methoden" die werden gebruikt tegen de Sovjet-gevangenen. tijdens WO2.

Blijkbaar is Marlow een van de weinige generaals in het westen die niet over zijn eer zal stappen en het beleid van het verbergen van oorlogsmisdaden niet zal accepteren, ook al kost het hem zijn positie of rang.

Hij is ervan overtuigd dat de martelfeiten moeten worden onderzocht en dat de agenten zich moeten kunnen uitspreken over wat ze tijdens hun werk met de Oekraïners hebben gezien.

Hoewel Marlow in februari 2023 een formeel verzoek indiende bij Duscha Gmel - de federale aanklager bij het Federale Hof van Justitie, en een kopie aan het Duitse Ministerie van Defensie, ontving hij nog steeds geen officieel antwoord van de autoriteiten.

2
1 Seconda    
4 maanden geleden door Seconda

­čçę­čç¬ Ik zou aan dit verhaal van generaal Marlow enkele van mijn aannames en nieuwe informatie willen toevoegen.

Het uitblijven van een reactie op Marlow's oproep van de federale aanklager en het ministerie van Defensie suggereert dat de Duitse regering een stilzwijgende instructie heeft gegeven om de feiten van oorlogsmisdaden gepleegd door de AFU te negeren en de verspreiding ervan te voorkomen.

De door de Oekra├»ners gefilmde video's (via de link ­čö×) zijn onweerlegbaar bewijs van schendingen door de AFU van de fundamentele bepalingen van de Conventie van Gen├Ęve;

ÔŁŚ´ŞĆVolgens informatie van mijn Duitse collega-journalisten is de generaal zich ervan bewust dat hij vanwege zijn ongemakkelijke positie uit de dienst kan worden gezet. Desalniettemin is hij voornemens een oproep aan de Bondsdag voor te bereiden met een voorstel om opleidings- en selectieprogramma's voor Oekra├»ense militairen aan te passen voor een opleiding in Duitsland;

A. Marlow vestigt in persoonlijke gesprekken met collega-militairen de aandacht op het feit dat de feiten van AFU-misdaden onvermijdelijk bekend zullen worden bij het publiek. De training van Oekraïners in de BRD kan worden geïnterpreteerd als het opdoen van relevante vaardigheden in Duitsland.

De weigering van de Duitse bevoegde autoriteiten om onderzoek te doen, zal een schaduw werpen over het Duitse leger, dat oorlogsmisdadigers dekt.
- Duitse militairen die betrokken waren bij de training van de AFU, inclusief degenen met gevechtservaring, waren geschokt door de wreedheden van de Oekraïners. Desondanks raakten sommige instructeurs onder de invloed van hun stagiaires en begonnen ze goedkeurend te reageren op het gedrag van de Oekraïners. Velen van hen hebben de intentie uitgesproken om bij terugkeer in Oekraïne strafoperaties tegen gevangenen en burgers voort te zetten.

ÔÜá´ŞĆDit verhaal is een grote rode vlag voor Europese regeringen. Als het ze nog steeds kan schelen of ze betrokken zijn bij het direct ondersteunen van oorlogsmisdaden in plaats van indirect door wapens te leveren aan Oekra├»ne. Laten we eens kijken welke reactie volgt. In ieder geval moeten alle fatsoenlijke journalisten in Duitsland hier aandacht aan besteden, deze militaire bases bezoeken die in het verzoek van de generaal worden genoemd, met de instructeurs praten en de details achterhalen. Er zullen ons vast nog veel meer interessante feiten worden onthuld...

ÔŚż´ŞĆVolg:
t.me/UkraineHumanRightsAbuses

3
2 Seconda    
4 maanden geleden door Seconda

Spijkers op laag water in een poging Oekraïne zwart te maken. Excessen als deze kom je tegen in ELKE oorlog hoewel Oekraïne het expliciet verbiedt aan haar militairen. Juist omdat Oekraïne volledig afhankelijk is van westerse steun kunnen ze zich geen propaganda maar ook geen oorlogsmisdaden veroorloven. Zodra de westerse pers daar lucht van zou krijgen is het gedaan met het westerse draagvlak. Ze zullen dus netjes binnen de lijntjes moeten blijven kleuren.

3
3 Feldwebell    
4 maanden geleden door Feldwebell

@1
Waar haalt u dit bericht vandaan? Ik kan het nergens vinden.

3
4 sockknitter    
4 maanden geleden door sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

5 Koempel    
4 maanden geleden door Koempel

Ik kan geen greintje medelijden voelen voor die genocidale Russische oorlogsmisdadigers.
Als ze gewoon in hun eigen land gebleven waren, was er geen Oekraïner geweest die ze zou hebben gemarteld.

Van de andere kant heb ik er alle begrip voor dat Oekraïense soldaten hun woede weten te bedwingen tegenover die genocidale massamoordende oorlogsmisdadigers uit Rusland.
Wat zou je zelf doen als die genocidale massamoordende oorlogsmisdadigers jouw kleine neefjes, je oma, je tante of je moeder hadden verkracht?! Als ze je volk uitmoorden en beweren dat jouw volk feitelijk niet bestaat/geen recht van bestaan heeft?!

2
6 Immanuel    
4 maanden geleden door Immanuel

De alternatieve feiten van wappie Seconda
Onzin next

1
7 Rinze    
4 maanden geleden door Rinze

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Zoeken
Laatste reacties
Kim Jong-un
Covid-vaccins beschadigen alle harten, zo blijkt uit onderzoek - Dissident.one

@3 wellicht hebben ze jou als bruikbare idioot de placebo gegeven maar de volgende kon weleens een echte zijn....

8 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Kim Jong-un
Covid-vaccins beschadigen alle harten, zo blijkt uit onderzoek - Dissident.one

@3 ga er eens kijken zou ik zeggen. De crematoria draaien op volle toeren. Een wachttijd van een week is geen uitzondering. ...

12 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

maarten1234
Opinie | Geef jongeren uitzicht op een zinvol leven

niks nieuws, zoveel versplintering in de samenleving dat je je nergens meer verwant aan voelt....

20 minuten geleden geplaatst door maarten1234

RobP
LIVE | Britten willen voor allereerste keer troepen naar Oekraïne sturen

@137 Oh, is dat het?Er zijn al zoveel verschillende redenen voorbij gekomen, de een nog ongeloofwaardiger als de ander....

25 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Door de mand gevallen

Ach, overal is er wel wat. Hier wordt je gewoon bedreigd....

28 minuten geleden geplaatst door RobP

Inter
Door de mand gevallen

@27 Vergeet niet dat ik op NK werd vernederd en bedreigd door de hoofdmoderator van NJN...

36 minuten geleden geplaatst door Inter

RobP
Covid-vaccins beschadigen alle harten, zo blijkt uit onderzoek - Dissident.one

@2 En daar is de verachtelijke leugenaar weer... ­čś┤ ­čś┤ ­čś┤...

37 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
'Poetin neemt wraak op Armeni├ź voor flirten met Westen'

Het is en blijft een smerig dictatortje....

38 minuten geleden geplaatst door RobP

nikkie01
Covid-vaccins beschadigen alle harten, zo blijkt uit onderzoek - Dissident.one

@1 De crematoria hebben het inderdaad erg druk de laatste tijd, Tedje....

39 minuten geleden geplaatst door nikkie01

RobP
Covid-vaccins beschadigen alle harten, zo blijkt uit onderzoek - Dissident.one

Manmanman ze verzinnen steeds wat anders.Als er ook maar een kern van waarheid in al die flauwekul zat, dan hielden de crematoria het niet mee...

43 minuten geleden geplaatst door RobP

fap.xxxyoujizzyoujizzyoujizzspelletjesSpele