door Tjeempie in Overig  ·  93 Reacties

  • 18
  • 766x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mensen geef Doortje toch geen antwoord. Elke discussie vermoord ze. Als niemand haar meer een antwoord geeft, is er misschien kans op een normale discussie.

3
51 gaulette

@39 Ten eerste weet ik niet met wie u "wij" precies bedoelt.

Ten tweede geeft de auteur Maarten Boudry ifilosoof aan de UGent zijn visie, opinie en verontwaardiging over de behandeling door nog gelovige moslims van een afvallige moslim, de toneelmaker Sam Touzani, voormalige moslim en aanhanger van het pastafarisme (een parodiereligie). Wie de getuigenissen van Touzani hoort, begrijpt meteen waarom openlijke ex-moslims zo dun gezaaid zijn:
honderden doodsbedreigingen, intimidaties, fatwahs, doorgestoken banden, haatoproepen. Uit de kast komen als ex-moslim is bijzonder riskant. Wat Touzani doet, is dan ook buitengewoon moedig.


Zijn ervaringen als afvallige in deze doet u al vergelijkend af met zaken als volstrekt normale praatjes en social talk..?
Bedreigingen ea bedenkelijkheden gewoon omdat deze man zich niet meer kan vinden in de religie zijn m.i. ernstig en in feite te gek voor woorden.

0
52 Tjeempie

@48 - mooie vraag! wacht nog ff op het antwoord.

6
53 info

@35 Hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha de ergernis bestaat uit het feit dat mijn bijdragen niet te tackelen zijn.


en dat vindt de pvv achterban niet leuk

6
54 gaulette

nee dus

4
55 info

Uit de islam stappen wordt door de moslim commune niet geaccepteerd. Punt.

En diegenen die dat toch openbaar maken, zullen het heel lastig gaan krijgen, want binnen islam vindt men dat men elkaar kan en mag "corrigeren". En dat "corrigeren" gaat niet op een manier van "goh, wat jammer, hoe komt het?".

Familie en vrienden ben je kwijt en er is altijd wel een groepje te vinden, die - als je geluk hebt - wat materiële schade aan jouw bezittingen wil toebrengen. Als je pech hebt, dan kan je zelfs klappen krijgen. Ook in Nederland.

En we weten allemaal dat in de typische moslim landen, je ter dood veroordeeld kan worden.

Dus het is helemaal niet zo vreemd, dat men het liever voor zich houdt.

1
56 Andre6687

@48 .. de afvallige moslim .. de moslim dus die het haatpredikken afwijst treedt niet op, laat niet van zich horen, .. maar gaat naar een andere moskee of haakt af.

Er is geen zelfregulerend vermogen binnen de moslimbeweging!
Wordt er iets gezegd over Marokkanen of moslims dan staan er zo 20 mensen klaar om in een talkshow de racismekaart te spelen. Maar heb je asociale Treitervloggers in Zaanstad dan staat er geen moslim of Marokkaan klaar om dit waardeloze deel van de bevolking even op het gedrag aan te spreken. Op die ene gast na die Ismael flink bagger deed schijten, waarvoor hulde! Thuis worden ze ook nooit aangesproken .. een vrouw mag de zoon ook niet corrigeren (praat eens met kraamverzorgsters in Rotterdam .. erg leerzaam hoe het er in een marokkaans gezin aan toegaat).

Kortom: geen zelfregulerend vermogen en dan kan IS dus makkelijk ontwikkelen .. zoals het zich ondergronds op dit moment in heel Europa ook aan het ontwikkelen is. Tot het zich zal openbaren en we tot slaaf gemaakt worden, gedood worden of Europa uit gejaagd worden. En er zijn mensen zoals Doortje die ons keer op keer een rad voor ogen willen draaien. Doen we er niets aan dan is vrijheid straks volledig verdwenen.

3
57 Hetvolkspreekt

@56 Als ex-moslim word je door familie, vriend en vijand dus met sociale pek overgoten, gemeden, bedreigd en schokkend genoeg een doodvonnis over je uitgesproken ...

Vervolgens zwijgt men niet van schaamte maar uit angst en de nog gelovige doch brandstappelende fanaten hopelijk te kunnen blijven ontlopen.

1
58 Tjeempie

@52 Allereerst, om de Doortjebonts onder ons de wind uit de zeilen te nemen, ik ben geen PVV er. Mij veel te radicaal. Ik stem mijn hele leven al VVD. Voel ik mij veel beter thuis.

Het is kwalijk, dat de moslim commune deze religie zo verkracht. Dat er zo veel agressie, of minimaal vijandigheid, ontstaat, zodra er maar iets aan de hand is, wat de moslims vinden dat "niet kan".

Islam is heel hard aan een renaissance toe. Een verlichting. Zoals ook de westerse religies dit hebben doorgemaakt.

Helaas volgen de meeste moslims blind de zogenaamde "scholars" - uitsluitend mannen (natuurlijk), die wel even vertellen wat mag en wat niet mag.

Want de Koran, die is veel te moeilijk voor de gewone man/vrouw om te begrijpen. Dus doen ze dat voor je uitleggen.

Elke afwijking hierop wordt als bedreiging gezien en berg je dan maar, want dan kan je wat beleven.

Zolang je je conformeert, zit je wel goed. Dan zie je in Nederland niet veel ellende en extremisme. Maar zodra je er "niet meer bij wil horen", en dat dan ook nog en-publique doet, dan breekt te pleuris uit.

Jammer.

2
59 Andre6687

Ik ben een ex-christen. Iemand belangstelling om dat te weten? Ik vertel het overal waar ik kom, tot vervelens aan toe. En dat nu al tientallen jaren lang.

Maar niet heus natuurlijk. Als je kerk of moskee de rug toekeert ben je daar helemaal niet mee mee bezig.

14
60 WijzeDwaas

@60 'Ik ben een ex-christen. Iemand belangstelling om dat te weten? Ik vertel het overal waar ik kom, tot vervelens aan toe. En dat nu al tientallen jaren lang.'

Arme mensen, iedere dag dat ik-ben-een-ex-christen-gezeur van WijzeDwaas aanhoren.

3
61 DTS

@57 Waarom zouden "we" (je bedoelt de Nederlandse bevolking? Overheid?) er iets aan moeten doen?

Op zich raakt het jou niet. Je bent geen (afvallige) moslim, neem ik aan.

En dat er "islamisering" in Nederland plaats vindt, is je reinste retoriek vanuit het populistische kamp.

Dat we problemen met islam terrorisme hebben, is absoluut waar. Waarom denk je dat we in het midden oosten zitten, met militair ingrijpen, enz.

En de geïsoleerde problemen in Nederland (veel genoemd: Schilderswijk, Kanaleneiland), dienen door de overheid snoeihard aangepakt te worden.

Geen (zelfs verborgen) islamitische rechtspraak toestaan in landen zoals Nederland. Dat is absoluut van de zotte.

Verder vind ik mijn Turks islamitische buurman en buurvrouw best hele aardige mensen. Hun kids wat minder, maar dat heeft weer niets met geloof te maken question

En als deze mensen ooit zouden besluiten om Islam te verlaten, dan zullen ze dat dus nooit laten blijken. Moslim ben je blijkbaar voor het leven.

Slechte zaak.

6
62 Andre6687

@59 Andre .. ik respecteer alles en iedereen tenzij het tegendeel bewezen wordt.

Ik begrijp iets al heel lang niet. Misschien kun jij het toelichten?

Als je een minister-president hebt die het heeft over normen en waarden en anders pleur je maar op .. en die een van de belangrijkste normen: gij zult niet liegen 4 jaar lang te pas en te onpas met voeten treedt ..

Als 4 van de 5 bewindslieden op justitie (waar integriteit hoog in het vaandel zou moeten staan) fraude hebben gepleegd, de kamer bewust onjuist en onvolledig hebben geinformeerd, doofpotten gecreëerd hebben ...

4 jaar lang het land kapotbezuinigd hebben, de wachijsten in de zorg naar gevaarlijje niveaus gebracht hebben, de ouderen met pis in de schoenen hebben laten zitten en alleen opkomen voor de belangen van multinationals en de 2% rijksten (waartoe u zo schat ik in niet behoort) om dan twee weken voor de verkiezingen ineens net te doen alsof ze ook tegen nieuwe vluchtelingen zijn, ze wel ineens geld willen investeren in de zorg .. om en dat weten we allemaal over twee weken precies het tegenovergestelde te doen.

Hoe kan het dat u dit alles helder kunt zien .. deze partij er echt niet voor uw belangen is en u er toch op blijft stemmen?

Als je door rood loopt weet u toch ook dat de kans groot is dat u aangereden wordt?
Waarom blijft u door rood lopen?

2
63 Hetvolkspreekt

@63 Ik zou best deze discussie met jou willen aangaan, maar dit artikel gaat over afvallige moslims en hoe ze dit niet in het opbaar durven te uiten, omdat de commune hierover nogal radicaal is.

Toch dank voor jouw bijdrage question

3
64 Andre6687

@64 Dank voor de heldere uitleg ..

1
65 Hetvolkspreekt

er zijn nog heel wat afvallige katholieke middenstanders die wel naar de kerk gaan, want anders slecht voor hun zaak.
sociale controle in dorpen bestaat nog steeds.

7
66 info

@66 voor @62

4
67 info

@59 U hoeft zich nergens voor te verontschuldigen hoor, ik heb VVD'ers in de familie en onder mijn beste vrienden hoor! question question

Het verneukeratieve aan sociaal-religieuze dogma's is dat men zich als individu ondergeschikt moet maken aan groepsgedragingen die bij nadere beschouwing amper tot niets meer met het geloofsuitgangspunt danwel doelstelling te maken hebben en kunt je daarnaast ook afvragen in hoeverre de culturele normgedragingen van invloed zijn.

Het doorslaan in een soort allesvernietigende godsdienstwaanzinnigheid naar afvalligen of mensen die kritiek hebben op- of anders denken is niet uitsluitend voorbehouden aan primitieve tijden of de middeleeuwen maar van alle, juist ook huidige tijd.

Dit afdoen als repressieve tolerantie of non-nieuws doet geen recht aan mensen die dag in dag uit moeten worstelen om uit de gehooivorkte klauwen van voormalige geloofsgenoten te willen blijven.

1
68 Tjeempie

verbazingwekkend dat men de pvv betrekt bij de angst voor islamisering. dat is de motor die de angst aanjaagt.

9
69 info

Kijk .. zo gaat dat hier op NK .. doortjebont mag elke onderwerp en iedereen verketteren .. en op de redactie staan ze klaar om eke ban te honoreren. Schandalig!!

5
70 Hetvolkspreekt

@70 dat zegt voldoende over de redactie.

0
71 Niet wit niet zwart

@8 Ik zie dat ik weer eens aan kan tonen dat jij denkt kennis over de islam te hebben, maar in de realiteit er niets over weet.

Het salafisme is per definitie een zeer extreme vorm van de islam. Het salafisme is niet veel anders dan het ook zeer extreme wahabisme, wat we van het Saudische Koningshuis kennen.

Ik kan ook voorbeelden aanhalen waarin een Nazi-partij goede daden verricht. Is nazisme plotseling dan een goed iets voor jou doortje, zoals je dat met salafisme doet? Nee, je hebt geen flauw benul waar je het over hebt. Je weet niet dat er meerder Ahadith zijn, je weet niet dat Aisha niet kon schrijven, je weet niet wat salafisme is, en dan denk jij dat je verstand hebt van de islam.

Laat me niet lachen, ik heb je nu al voor de 3e keer betrapt in een leugen.

0
72 Bluth

Afvalligen verenig u en kom in actie

1
73 Tjeempie

Schud de last van uw schouders en kom naar het licht waar ieder mens bestaansrecht en deel-van-leven heeft

0
74 Tjeempie

@56

Exact...++++++++

0
75 Lias

@70 ze werkt bij NK.

Levert veel bezoeken op question

0
76 Eastwood

15 maart PVV.
Back to basic.

0
77 Dachtutniet

@76 Eastwood en ik meen Henkieaan
Rustig aan, ik ken iemand die gemeld is tijdens een discussie met een van die figuren, er werd niet gescholden of gedreigd. Wel kregen zij (o.a..DB) flinke steken onder water, maar vanwege het niet kunnen accepteren dat ze dat debat niet konden winnen is er gezocht naar iets kleins en daar is NK gretig op in gehaakt, mede omdat deze de mogelijkheid had geopperd dat NK zou profiteren van het genereren van extra (veel) reacties, click bait.

De ban duurt al zo'n 3 maanden en jazeker is tijdelijk, inloggen kan nog steeds alleen bij het sturen van een reactie wordt vermeld dat de user een tijdelijke ban heeft, op de vragen waarom, hoe en hoelang zwijgt NK tot op heden.

1
78 Honda RA302

@73 Waarom ? Die mensen willen gewoon hun leven leiden net als u en ik.

1
79 21st Century Guy

@20 '" pardon, ik laat me niet voor wat dan ook uitmaken."Anderen ook niet door jou doortje. Dus geef voortaan eens antwoord wanneer iemand je vraagt je beweringen en beschuldigingen te onderbouwen!

4
80 Henkieaan

@76 "ze werkt bij NK.

Levert veel bezoeken op"
Ik denk dat dat eerder tegenovergesteld werkt. Er zijn weinig nieuwe bezoekers volgens mij. Ik denk eerder dat er veel bezoekers het eerder voor gezien houden. Er leek even een leuke groei op te treden hier, maar ik krijg sterk het idee dat het aantal gebruikers flink terugloopt! Volgens mij waren er een paar maanden terug veel meer verschillende unieke reageerders in de topics. Nu lijkt het clubje flink te krimpen. Af en toe zie je wel nieuwe accounts verschijnen, maar dat zijn voornamelijk gebande gebruikers die door doortje en haar vriendjes gemeld zijn volgens mij.

2
81 Henkieaan

@78 " Eastwood en ik meen Henkieaan"
Wat is er met mij en eastwood?

1
82 Henkieaan

"Afvallige moslims, laat van u horen. Jullie zijn met meer dan jullie denken
demorgen.be"
Er is een heel goede reden waarom afvalligen amper van zich laten horen. Vaak zijn ze hun leven niet meer zeker, want Islam ziet ze als verraders!

0
83 Henkieaan

@81 U kunt natuurlijk in uw vrienden en kennissenkring spreken over de heilzame werking van NK....

1
84 21st Century Guy

@82 Lees het nog eens goed, je hebt hier te maken met aalgladde mensen die alles doen en proberen waar ze anderen van beschuldigen, en ja het melden en klikken doet mij ook denken aan bepaald handelen waarvoor de meisjes destijds de kop werd kaalgeschoren. 't Was gewoon goed bedoeld, niks achter te zoeken.

1
85 Honda RA302

Afvallige moslims? Mwa, ze gaan gewoon niet meer naar de moskee, eten bij mij gewoon een speklapje mee en voelen zich nog steeds moslim maar niet afvallige. Doen waar ze zelf zin in hebben en doen ze al jaren zo..... Een moslim hoeft geen afvallige te worden, ze laten het geloof gewoon links liggen.....

1
86 Liwwie

@85 Ik vermoedde ook wel dat je het niet naar naar mij bedoelde, maar ik kon niet goed invullen wat je bedoelde omdat je reageerde op @76 en ik het daar niet uit kon halen ook.

Niks aan de hand question

0
87 Henkieaan

@86 "Afvallige moslims? Mwa, ze gaan gewoon niet meer naar de moskee, eten bij mij gewoon een speklapje mee en voelen zich nog steeds moslim maar niet afvallige."

Maar waar halen ze dan vandaan dat ze Moslim zijn? Uit de Koran toch? En die ziet ze wel als afvalligen.

Ze eten misschien bij jou een speklap(hoewel ik dit niet zomaar van je aanneem)eten, maar maar dat zullen ze niet doen andere andere Moslims verwacht ik. Ze zijn feitelijk geen Moslim, of willen het helemaal niet zijn, maar durven niet de stap te nemen om er echt uit te stappen denk ik. En het is heel begrijpelijk waarom niet. Dus wellicht leven ze hun leven zolang andere Moslims niet meekijken, maar ze spelen nog steeds wel het toneelstuk mee als die wel meekijken, wat deels goed te begrijpen is. Want Islam laat je echt niet zomaar gaan. Islam is 1 richtingsverkeer. Naar binnen is makkelijk, eruit is taboe.

1
88 Henkieaan

Laten we een stoppen met onze tijd te verdoen om over die gasten te praten, echte Nederlanders zijn geen moslims en dat zal altijd zo blijven….

0
89 Shadowfox

Goed stuk. Stem dat omhoog. Een paar honderd jaar geleden lukte het Luther om de tirannieke (katholieke) "kerk" van dat moment op te schudden, en de islam is ook al *heel lang* dringend aan zo'n figuur toe. *Toen* moesten er nog 95 stellingen op een kerkdeur worden gespijkerd, maar je zou toch hopen dat het in 2017 wat sneller/beter kan. Fatsoenlijke, normale mensen die een normaal leven willen in een fatsoenlijk land. Als de dat ook wilt, dan weet je in ieder geval waar je volgende week woensdag *niet* op moet stemmen.

0
90 handsfree

Goed stuk. Stem dat omhoog. Een paar honderd jaar geleden lukte het Luther om de tirannieke (katholieke) "kerk" van dat moment op te schudden, en de islam is ook al *heel lang* dringend aan zo'n figuur toe. *Toen* moesten er nog 95 stellingen op een kerkdeur worden gespijkerd, maar je zou toch hopen dat het in 2017 wat sneller/beter kan. Fatsoenlijke, normale mensen die een normaal leven willen in een fatsoenlijk land. Als de dat ook wilt, dan weet je in ieder geval waar je volgende week woensdag *niet* op moet stemmen.

0
91 handsfree

pvv?

2
92 info
93 info

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2730Nee Olivia, het is gewoon gezond verstand, zie @2704. Als je dat ziet gebeuren dan concludeer je toch? Ga je nou wederom iemand de schu...

zojuist geplaatst door FrisseBries

ThWil
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Je kunt heel fijn een (alcoholvrij) wijntje met hem drinken en dan veel praten over racisme, islamofobie, moslims en ga zo maar door. Wordt een ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@147 Toch eens beter kijken naar wat jij doet in 136. 😋 ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Offtopic

@2728Oh nee. Dat laatste helemaal niet met je eens. Ikzelf heb niets te verbergen, dus laat maar komen dat herkenbare ID. Dat voorkomt ook...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@39 Over adopteren hebben we onder jouw andere account gesproken. Op een bepaald moment liet je vallen dat je daar 24 X 7 uur mee bezig was en d...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

Olivia
Offtopic

@2720Je schijnt nogal veel inside informatie te hebben ? viel me eerder al op dat je als spreekbuis dient .Ik neem er geen genoegen mee enkel ...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@143 Dat moest ik even opzoeken. "Soyboys zijn volgens extreemrechts mannen die mannelijke eigenschappen ontberen". Dat wel zegt genoeg. Maar...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Offtopic

@2726 " Een riool is een riool, met bijbehorende leden." Ja, teveel drollen hier kennelijk de dienst uit willen maken dmv schelden, be...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@145 Je narcistische vriendin zit op OT rennen dude....

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
Offtopic

@2722 "Verwijdering an bepaalde gegevens, kàn dus wel blijkbaar" Ja, Ook al zou het niet kunnen, het is wettelijk verplicht. v...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Lisbeth RodriguezMhentaiAlexis TaeSsis-338-uncensored-leakBaddietv.Mature Nude ModelingSophie FoxieeTushycomNobodyhome.tvJapanease PornstarsJogos Pornôs AndroidMargot Robbies NudeLina RomayGoldike01Sweety Sex VideoSkinney NudesXxx BoosTop Indian Porn VideosSwxy PornGoblin Slayer HentaiBig Titted SistersNatalie LennoxFree BrazzerzPorn ComicqSex WithFirst Time Sex Indian VideoSex During Period VideoThroat Pie CompilationBlackcuntNice Pussy PicsXx VideoPornstar SnapchatXnxx IndindHidden Cam MasturbatioAzúcar AlejandraVirgo Peridot DickdrainersThumbsillaPornomamadasWhat Is Futanari PornHotscopwTamanna BhatiaxxxJapanese Girl BbcGrupos Telegram PornoBriana BalirUnfaithful PornPenny Barber Hd PornSexstoriessBaby NicolsPorn StepdaugtherYoga Pants FuckVideoporno ItalianoSexxxAbbie CatHot Romantic XvideoBrazzers Videos IndianSimone Richards XxxShadman NsfwHomemade Amateur Wife PornNous Lib.comVp XxxMovies With Real SexStepmomfuckingHentail ParadiseBeautiful Girl PornNayanthara Xxx ImagesBeeg MilfJapanes Hairy PussyPak Porn SitesQuadradinhos PornPornô Em PortuguêsJaponesas XxEbony FacefuckingMasterbated.Lana SandsPornografia ColombianasLosing Virginity VideosXvcamsAdbl MommyPornographie FranceVer Filme De SexoFatal ModelosSarah Michelle Gellar NakedVictoryaxo XxxTeen Sex TubePor VidioAxelbraunسکسی انسان با حیوانNun Xxx VideoFamily Wank ComBest Teen TitsC Hat AvenueManiacoa Por ComicsPokemon Iono HentaiBoobs Massage SexKitty Caprice XxxItalian Classic XxxJapanese Model PornChinese Porn MoviesCartoonpornoLisa Ann Newest PornSinn Sage TribbingXx Sexy BfB Grade XxxRedtube XnxxDani Daniels Hard SexMexicanas Videos PornosMilena Velba MilkFun With Feet.comTs PornoDegrees Of Lewdity GameShilpa SethiHot Dress XxxIndian Bhabhi Sex HdCockkissWww Assam SexSalma Haywk NakedTop Porn WebsitesMost JavWifecrazystacieమియా కలీఫాPorn BlackmailMp Johnson PornBokep Full IndoYespornsXxx Mom HotBarber PornHot.mom PornXxx MadsageFuck FestOmegle SexchatVide SexoMelhor Site De AcompanhantesCucky CleanupBlackgirls NudeAnne Marie PornFrancia James Onlyfans LeakedSpanking RedditUle 34Videos De Sexo Proibidos90s PornXvidesLas Marineritas De Almirante BrownKarmenkarma OnlyfansAbg SangeYiff.partyRiley Mae NakedMizo Sex Video ComPron ApkLadyomegleMandy Mayhem