door Havermout in Binnenland  ·  28 Reacties

  • 3
  • 250x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Steeds meer mensen zijn het zat...hulp is onderweg want Bussemaker zei vanmiddag toe dat er mbo studenten klaar gestoomd worden voor de pabo, veelal van niet nederlandse origine.

1
1 Voorzittershamer

Allen komen ze de pabo niet in, want ze kunnen niet rekenen.
Ze halen het toelatingsexamen niet.

1
2 Hein2

Tjong. En dan loopt er zo'n omhooggevallen liberaal te verkondigen dat het goed gaat met en in de BVNL .... de vork schijnt en niet alleen hier, dus eigenlijk ietwat anders in de steel te zitten !! Maar ja, als er de andere kant op gekeken wordt ... "lijkt" het er wat positiever uit te zien ?

0
3 Tante Annie

Op het MBO lijken me de leerlingen (pubers) wel een stuk lastiger dan de leerlingen van het basisonderwijs en dus is het werk ook zwaarder. Misschien dat daar het verschil zit tussen de salarissen

2
4 JCA

@1

Nou en ?
Jaren geleden gingen Nederlandse leerkrachten die hier geen werk hadden naar Engeland waar een tekort was.
Die Engelsen zeurden daar ook niet over .
Ze hebben toch een Nederlandse opleiding?
Mag iemand die niet van Nederlandse origine is ook nie5 bij je schilderen ?

4
5 No newstoday

@4

Vergis je niet.
Bij het basisonderwijs zitten ook etters en wat erger is : ouders waar je een klap voor je kop van kunt krijgen .

1
6 No newstoday

Dat beroep heet niet Meester en Juf. Het heet Leerkracht basisonderwijs. Juf zo worden vrouwelijke leerkrachten genoemd, het is niet het beroep.

0
7 Ziggofan

Het niveau van de Juffen is bedroevend laag (zelf 3 kinderen in het basisonderwijs). Rekenmethodes die niet werken en volledig achterhaald zijn, en waarvan de juffen ook niets begrijpen. Het loon in het (alfa) onderwijs is veel te hoog en zou zelfs naar beneden moeten. De gemiddelde ingenieur verdient vaak nog minder dan een lachwekkende opgeleide Pabo afgestudeerde.
De prioriteiten in dit land liggen verkeerd, en we zien er dagelijks de gevolgen van.
We gaan nog veel economische ellende meemaken als we lage opleidingen (Rechten, Pabo, Sociale opleidingen, HRM, Personeelsopleidingen, Medische sector, enz) rijkelijk betalen en goede opleidingen (machinebouw, ICT, architecten, civiele ingenieurs, enz) slecht blijven betalen.
Deze laatste groep moet namelijk wel het geld verdienen voor de eerste groep, gaat op middellange termijn ook volledig mis.

3
8 waarom toch

@1 Spaar me, nog meer mogelijkheden om de islam te bejubelen.

1
9 gaulette

@8 waarom toch

zo te zien bezit U over kwalificaties zelf beter onderwijs te geven aan Uw kinderen
wat let U?

dan hebt U zelf de toekomst van de eigen koters in de hand!

0
10 Grootmoeder

@4 Mijn zoon heeft ooit op de Pabo gezeten, 2 x werd hij in een stage neergezet op een kleuterschool op Kanaleneiland. Hij vroeg of de kinderen gingen zitten, de Nederlandse kindjes gingen zitten. Hij zei dat de kinderen moesten gaan zitten, sommige Turkse kindjes gingen zitten. Hij zei met stemverheffing dat iedereen NU moest gaan zitten. Komt er een komkommer aan van vier jaar oud die zei: ik luister niet naar een ongelovige, straks komt mijn broer er aan. En ja, inderdaad na de pauze stond daar een 16 jarige broer. Mijn zoon vertelde dat er niet geluisterd werd en dat hij daarom dat broertje even verteld had dat hij moest luisteren, hij vertelde ook wat dat broertje gezegd had. Ja, dat vond die 16 jarige snotneus prima, dat had hij dat broertje geleerd, want degene die boven hun stond was Allah , geen bleekscheet.

0
11 gaulette

aanvulling op @10

heb U trouwens niet gemind

0
12 Grootmoeder

@8 Ik ken juffen en meesters op de lagere school die perfect zijn. Oké vroeger was er veel meer discipline in de klas, omdat er ook veel meer discipline thuis was. Als ik op mijn kop kreeg van de juf of de meester, kreeg ik het thuis nog eens over, want je hoorde te luisteren. En dat kan de jeugd van tegenwoordig niet meer. En als je kijkt dat een juf of een meester ook nog een gezin er van moet onderhouden, dan is dat echt niet makkelijk. Het vergelijk met een ingenieur loopt totaal mank, ik heb beiden in de familie zitten en de ingenieur verdient veel meer dan de meester.

4
13 gaulette

6 No newstoday
Helemaal waar. In de bovenbouw zitten vaak lastige, brutale kinderen met vaak ook gedragsproblematiek. En vergeet de ouders niet, ik zeg altijd, ik heb meer werk met de ouders dan met de kinderen.
Verder vind ik dat het niveau , van PABO studenten niet naar beneden mag. Nu heb je al stagiaires die niet kunnen rekenen en slecht de Nederlandse taal, schrijven.

0
14 francaise

@11

de vijftienjarige is ook aan te spreken!
waarom stond U zelf niet op en ging in gesprek met 'zoon' en vader
ergens moeten dingen klaar zijn

ik hoor U enkel klagen

weet ik uit eigen ervaring oa binnen jeugdwerk, op vrijwillige basis

1
15 Grootmoeder

@15 Dit ging niet over mij , dit ging over mijn zoon. Hij heeft zich verdedigd, maar tegenover Marokkaanse ouders (die na de middag kwamen ) redt je het niet, het gescheld, het niet luisteren, het dwingend praten (in het Marokkaans). Mijn zoon is uiteindelijk geen leerkracht geworden, hij is wel iets met mensen gaan doen wat perfect gaat.

0
16 gaulette

@10 en @12
Het onderwijs wil helemaal geen ingenieurs voor de klas... Ik zelf geef bijlessen in exacte vakken aan kinderen op het middelbaar onderwijs.
Als ik solliciteer bij het onderwijs is het eerste wat je te horen krijgt u heeft geen ervaring om voor de klas te staan (heb wel kinderen en geef bijlessen).
Ik geef in het bedrijf waar ik werk wel les aan volwassenen.
Het onderwijs legt selectief de nadruk op ervaring voor de klas staan, aangezien ik geen zin heb om drie jaar daarvoor naar school te moeten (om alleen voor de klas te kunnen staan) haak ik af.... begrijpt u het nu?

0
17 waarom toch

@15 Ik zit, goddank, niet in het onderwijs, maar je zou maar juf of meester zijn op een school met veel moslims. Ik heb zoveel ellende gezien. Waar je vroeger normaal les kon geven, is het door de moslim ouders ineens praktisch onmogelijk. Hun kinderen spijbelen bijvoorbeeld in het middelbaar beroeps onderwijs. Leerkracht geeft dat door aan ouders, ouders die niet op gespreksavonden willen komen. Eind van het jaar: leerkracht geeft weer eens door aan de ouders en het kind dat het kind hard er aan moet trekken om over te kunnen gaan. Kind, noch ouders geven sjoege. Kind gaat niet over. Ouders + 3 ooms staan in de klas op de bespreekavonden, dat het kind gewoon over gaat. ZIJ weten waar de leerkracht woont. Leerkracht geeft dit aan bij de politie. Politie zegt: ach dat zijn de emoties, er gebeurt over het algemeen weinig. Leerkracht gaat 's avonds in het donker (gelukkig) in auto naar huis. Er wordt geroepen als ze uitstapt, er wordt gefloten, er worden eieren naar de auto gegooid. 's Avonds verschillende keren wordt er aangebeld. Politie er bij gehaald: u moet zich niet druk maken, dit is gewoon intimidatie. Volgende dag zit kind grijnzend op school. "leuke avond gehad juf?" Tegen klasgenoten: ik ga over heeft juf beloofd. Volgende avond weer intimidaties.
Denk je dan echt dat lesgeven aan dat soort etterbakken met etterbakken families nog leuk is? En dat daar dan zo'n slecht salaris tegenover mag staan? Dit is nog maar het topje van de ijsberg.

1
18 gaulette

@16

tegen elke ouder kun je het redden
met rede, logica en uiten van wetgeving

waarom ging U niet mee met Uw zoon?

1
19 Grootmoeder

@17
ok

0
20 Grootmoeder

@19 Ik merk dat U nooit in die situatie bent geweest, en zeker niet in een achterstandswijk. U denkt dat iedereen met rede te overtuigen is. Ik zou zeggen: ga eens een onderzoek doen. Ik heb het nu niet alleen over mijn zoon (dit is ondertussen 20 jaar geleden) maar ik heb veel kennissen, vrienden en familie in het onderwijs. En weet U wat er gebeurt zou zijn als ik met mijn zoon mee zou zijn gegaan en het opgenomen had met moslim ouders? Dan zou mijn zoon helemaal geen leven hebben gehad.

1
21 gaulette

@all

een x-aantal jaar geleden door eventueel oprichten van afdeling
kwam ik in aanraking met een leraar (hoofd enzo) binnen 't gooische

openbare scholen met alle kleurtjes werden niet op prijs gesteld binnen de regio
en dat klopt!

0
22 Grootmoeder

** gebruiker verwijderd **

@18

chapeau, je vette moslimbash weer gedaan vandaag.

er zijn maar 5,9% moslims in Nederland tegen 94% niet-moslims

dus als er al incidenten zijn, zijn het incidenten en niet het grote plaatje

23 ---deleteduser---

@21

'k merk dat U nooit in die situatie bent geweest, en zeker niet in een achterstandswijk'

bezint eer ge begint gaulette...

1
24 Grootmoeder

** gebruiker verwijderd **

@21

20 jaar geleden, dus 1997 of zo...waren er zelfs nog veel minder moslims....
geen Irakezen bijvoorbeeld.

25 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

Wel sterk dat de lonen en de werkdruk op de basisschool onmiddellijk door pvv-ers in de moslimsfeer wordt getrokken. Daar gaat het niet eens over.

26 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@14
Het niveau van de PABO mag uitsluitend 3 niveaus omhoog, bijster goed is het namelijk niet.

27 ---deleteduser---

@21

na nogmaals te hebben gelezen, kan ik niet ander zeggen dan
aanname op aaname

gaan we:
nooit in situatie, laat staan achterstandswijk, doe een onderzoek, U hebt veel vrienden die,
geen leven hebben gehad...

en...dusch?

1
28 Grootmoeder

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@96 "aan de puntentelling te zien" De 'puntentelling 'die laat zien dat jij al in #6 begon met op de persoon spelen en daarmee ook...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Hoe ze het op termijn volhouden en redden daar ben ik wel benieuwd naar. Wat is hun vangnet als het even tegenzit, zijn de 'souvereinen' dan op ...

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

Verstandig. Nederland wordt onleefbaar. Brussel heeft haar zin. Elk land verliest haar identiteit. Op naar de superunie. Bah....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@90Blijft staan: kwestie van goed lezen. Ik heb nergens gezegd dat je in a37 op a45 moest reageren. Heb alleen in a71 gewezen op jouw hypocris...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@98 Verdonschot was een presentator bij de VARA. Dan weet je wel hoe laat het is. 😅...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

6 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

6 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

6 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Malayalam Movie Hot VideosJennifer Lawrence Video LeakedXxx PixturesMia Khalifa FootjobSex Hd ComKyra HottXx Full FilmBig TiteLeolulu TwitterAmy Rose NudeCertified BaddiesTushy PornLeslue Mann NudeSxey Video ComHd Sexi VidioPetitehentaiAi Uncensored HentaiIndianporn MoviClassic Porn VidoesWyyldzEvangline Lily NudeGenesislopez NudeXxxzzzxxxNebraskawut Onlyfans LeakDanielle Colby OnlyfansTelugu Anty SexSexy Model SexAmateur Deep ThroatNubileilmsHindi Me Chudai VideoXxx GalleryPrivatedeloghts435mfcw-002Hardcorr Gay PornBig Booty PawgMujer MasturbadoseGay Breeding CompilationWww.xxx.vidseoAlyssa Milano Top LessCow Sex VideoArianaxlu LeakEbony Gloryhole SwallowFilm Pornographique XxxAnal MomsShort Erotic StoriesXxx SexeyKendra Sunderland PovForced Boobs PressHot Bengali Boudi SexLesbian Sisoring PornChuiquita LopezStripchat ConAnime SpankingMarhati Sex ComAi PornhubRuined OrganismNude NavajoHindi Sex Story HindiAmouranth EromeXxx Indian Porn SexSocial Media Girl ForumHottest BlowjobsVidya Balan SexTamil Teen FuckLil D Porn VideoTeenager Pron VideosStrpchat4chhanCocoland VersionTonie Perensky NudeXx VdoCanadian Porn VideosStudent Porn TeacherOldmomxxxEva Elfie PirnTrain SexyBusty Asians NudeMassage CumshotSeduce Me MommySexy Porn TeenagerFuxpornPorn JaponeseFree Unblocked PornDiaoer PornTj CummingsNetherland SexHenrai PornDeeper PornographyHentai ViolentVideosporno 3dKaryn Parsons NudeSkymovies LiveMuslim Xxx Hd VideoPorn Hd Dani DanielsTexas_blondeHentai WallpaperPorn MpvieKira NoireTheincredibles PornBellesapornVictoran PornTiny Tits RedditKoriyan XnxxEncoxarElliegxoVoyeur MomWww Xxx ComeBangli XxxXxx Saxy HdKannada XxStep Father X VideosSunny Hart PornstarDeep SukebeOmegal ComCogiendo Con Una ViejaPornos En La PlayaDesi Sucking VideosIndian GaliBus Xx VideoMariewithdds OnlyfansHidrori RoseChinese Girl PornDiamond Jackson NudeCandid AsscrackAnerxic PornToonily.ocmEscortparisMía Khalifa PornosKoren PornstarBoys Playing With Girls BoobsSpankbang Ebony TwerkSex SmsFamiliapornoIggy AzaleapornPorn WallpaprShae Summers PornNatalie Emanuel NudeKhet XnxxPhotos PornographiquePornografia TransexualXxx CzCollegegirlpxoLivecleoBlow Job TeenageVladslava OnlyfansKawaii Girl PornLesbian Busty PornXnxx TelegramXxx Com RepPundai Padangal