Israël weigert buitenlanders die Israël-boycot promoten (ad.nl)


Het Israëlische parlement heeft een wet goedgekeurd die activisten die oproepen tot een Israël-boycot de toegang verbiedt. In een verklaring zegt de Knesset maandag dat het inreisverbod geldt voor mensen die geen Israëlisch staatsburger of permanente bewoner zijn. ...

door Havermout in Buitenland  ·  81 Reacties

  • 3
  • 553x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@41

De Eurabië doctrine raakt al net zo verspreid als de 'Protocollen van de wijzen van Sion'.

15
51 Hendrianus

@40 Elia

Je schrijft:
Israel is niet heilig voor christenen en niet voor moslims.

Ach, wat een onzin weer.
Jezus is daar niet geboren?
Heeft daar niet gepredikt?
Is daar niet vermoord door de joden?
En weer opgestaan uit zijn graf?

Je bent langzamerhand aan 't confabuleren.

10
52 Uit Den Haag

@41 Elia

Alweer de racistische kaart.....

Met je reacties @40 en @41 maak je meteen glashelder dan NIEMAND veilig is bij Joden zoals jij.
Ook de Christenen niet!

De wc-pot van de abdij is zwartgeblakerd. De deur hangt verkoold en kromgetrokken in de sponning. En op de muren zijn, in het Hebreeuws, anti-christelijke graffiti gekalkt: 'Jezus is een hoerenzoon', en 'Bevrijding van Zion'.
In een gebouw van de Dormition-abdij, op de berg Zion in Oost-Jeruzalem, werd donderdag brand gesticht. Twee onbekenden drongen binnen en goten een brandbare vloeistof in de gang. Doordat de brandweer het vuur snel kon doven, raakte niemand gewond. Maar het had ook anders kunnen lopen; er wonen studenten in het gebouw, dat door de Grieks-orthodoxe kerk wordt gebruikt als seminarie.

Alles wat niet Joods is moet weggevaagd.....
https://www.trouw.nl/home/alles-wat-niet-joods-is-moet-weggevaagd~ab418166/

Jewish Racism against all non Jews exposed. Christian Zionists and Israel worshipping Judeo-Christian branches of Christianity are pretty much the biggest cuckery you can think of. Israel, the alleged "greatest ally" of the US in the Near East is really only abusing all of American and European White Christians as their workslaves to support their racist wars - fought with the blood of your sons and your money - to advance a racist Jewish agenda.
Now hear is from the horse's mouth, the Jews themselves, how they truly regard White Christians. They openly say in Israel, especially their highest renowned people, that White Christians are essentially DONKEYS who are useful to work for Jews and make them money, and Christian women are all shiksas (hoes).
How about that Christian Zionists and Israel fans?

10
53 Uit Den Haag

@43 Elia

Chanteren met atoombommen?!
Hoeveel schroefjes zitten er los bij jou??

11
54 Uit Den Haag

@44 Mrs. K

Omdat Israël meevreet uit de EU-subsidieruif die Nederland vult.
Omdat Israël Nederlandse wapens nodig heeft om zich te verdedigen tegen raketten.
Omdat Israël op Schiphol speciale voorrechten heeft om zelfs illegale wapens naar Israël te kunnen vervoeren. (Denk maar aan de Bijlmer-ramp)
En ga zo maar door.

13
55 Uit Den Haag

@41 Jodenhatende Europa? Kom op, Europa is de vijand. Israël heeft notabene haar bestaan te danken aan Europa.
Europa is zeker kritisch op Israël - en mijns inziens zijn vele kritiekpunten ongegrond - maar Israël heeft de mening van Europa te respecteren en daarop anticiperen. Niet in de vijandige modus schieten; met degelijke argumentatie kam Israël in veel gevallen zichzelf prima verdedigen.

0
56 Yisrael

@42 "En zo wordt elk geluid dat ingaat tegen de 'settler enterprise' monddood gemaakt."
Onzin natuurlijk. Dat weet Mrs. K prima te beargumenteren. Sowieso kan je Israël niet boycotten door het te bezoeken, dus is het een maatregel die praktisch bijdraagt om de boycotters met dubbele moralen te helpen.

"Moet ook wel want vanaf het eerste onderwijs op de Israelische scholen wordt er gelogen en gezwegen over de ontstaansgeschiedenis van Israel." - "Altijd hetzelfde liedje, als je mensen maar lang genoeg indoctrineerd dan wordt een ander geluid als zeer bedreigend ervaren."
Dit zijn uitspraken zonder enige feitelijke onderbouwing. Er is onderwijsvrijheid in Israël, waarbij er bijvoorbeeld scholen zijn die hetzelfde programma aanbieden als Amerikaanse en Russische scholen. Er zijn Joodse scholen, Arabische scholen, orthodoxe scholen die allemaal een verplicht curriculum aanbieden dat op feiten is gebaseerd. Of kan je dat onderuit halen?

"De Joodse terreuraanslagen op de Britten en de Arabieren."
Heb ik wel degelijk onderwezen gekregen. Naast Palestijnse terreur wordt Joodse terreur benoemd en besproken. Je hebt een punt dat het niet is opgenomen in het verplichte curriculum.

Over de oplossing kan je ellenlange discussies voren, wat nooit uitmondt op een redelijk compromis. Daar ga ik verder dus maar niet op in.

1
57 Yisrael

@43 Oorlogstaal als dit is absoluut onwenselijk voor een redelijke dialoog. Dreigen met atoomwapens bereikt het tegenovergestelde van wat je wilt: vrede - met Amerikaanse, Europese, Arabische en Russische samenwerking.

1
58 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@55 : Klinkklare onzin. Opruiende kut-reactie.
Palestina ontvangt vanuit Europa vele malen meer geld dan Israel. Ongeveer €350M.
Israel is geen ontwikelingsland. Nooit geweest.

Turkije helaas wel. Daar gaan miljarden heen. En sinds kort nog meer miljarden ivm de vluchtelingendeal.
En de Turken maar lachen. En wij maar slikken.

59 userisdeleted

@57

‘De meeste Israëliërs hebben geen idee wat voor Palestijnse tragedie zich af heeft gespeeld in 1948 bij het ontstaan van Israël. Dat is ook niet zo raar: de Nakba wordt niet genoemd in schoolboeken, de media, de politiek of de onderhandelingen tussen Israël en Palestina. Het is compleet uitgewist uit onze cultuur, een groot taboe."

http://www.nieuwwij.nl/interview/israel-kan-niet-vooruit-zonder-erkenning-nakba/

14
60 Hendrianus

@45

Als je werkt voor een organisatie die BDS steunt ben je automatisch niet welkom in Israel. Hoe ver gaat dat? Het schoonmaakbedrijf, de cateraar, diegene die onroerend goed verhuurt, etc. Vallen daar ook onder?

In het openbaar spreken over BDS wordt in Israel dus verboden. Wat is 'in het openbaar'? Een zaal huren en daar uitleggen wat BDS beoogt valt daar dan niet onder? Turken die naar een Nederlands zaaltje afreizen om daar zieltjes te winnen .......... waarom niet? Je wordt dat zaaltje niet ingeslagen, je bent daar vrijwillig.

Ophitsing voorkomen? Dan moet je Wilders in toom houden. Van de week wèèr de Koran vergeleken met 'Mein Kampf'.

Iseael bestrijd BDS en dat is logisch maar tevens is de Israelische overheid bang voor de ongemakkelijke boodschap achter BDS. Die vertelt dat zonder dwang de illegale settler enterprise blijft doordenderen. Dat geluid is ongewenst in Israel.

18
61 Hendrianus

@43

De bijbel is allang achterhaald.

2
62 von Bribbentrop

@59 Hextrasher

Je schrijft:
@55 : Klinkklare onzin. Opruiende kut-reactie.
Palestina ontvangt vanuit Europa vele malen meer geld dan Israel. Ongeveer €350M. Israel is geen ontwikelingsland. Nooit geweest.

Je vergist je.
Het is nog erger.
Van het 'Horizon 2020' programma gaat (minstens) € 2 miljoen per jaar naar de bezette gebieden.....
The EU estimates that 0.3 percent, or €2 million, of the €650-million-or-so a year it pays to Israel ends up funding settler activity.

Hier meer informatie:
BRUSSELS - EU and Israeli negotiators in Brussels on Thursday (12 September) failed to agree on new funding rules, but identified "options" on making them easier for Israel to swallow.

The talks, involving dozens of officials and diplomats from both sides, centred on Israel's participation in Horizon 2020.

The EU's €80 billion science scheme runs from 1 January 2014 for the next seven years.

But Israel has said it will not take part under new rules, published in July, which oblige its firms and institutions to sign documents saying EU money will not fund activity on occupied land.

http://www.europa-nu.nl/id/vjd0bidbhuuz/nieuws/eu_overleg_met_israel_leidt_niet_tot?ctx=vgaxlcr1jzjp

11
63 Uit Den Haag

@55 >> Omdat Israël meevreet uit de EU-subsidieruif die Nederland vult.

## Nederland subsidiëert Israel? Dat hoor ik voor het eerst. Vertel daar is wat meer over?

>> Omdat Israël Nederlandse wapens nodig heeft om zich te verdedigen tegen raketten.

## Hmm... Ik weet wel dat NL Israelische wapens koopt, maar omgekeerd daar heb ik nog nooit van gehoord. Welke wapens maakt NL die beschermen tegen raketten?

>> Omdat Israël op Schiphol speciale voorrechten heeft om zelfs illegale wapens naar Israël te kunnen vervoeren. (Denk maar aan de Bijlmer-ramp)

## Welke illegale wapens vervoert Israel naar Israel?

6
64 Elia

@56 >> Jodenhatende Europa? Kom op, Europa is de vijand. Israël heeft notabene haar bestaan te danken aan Europa.

## Heeft europa Israel gesticht? Of deden de engelsen er alles aan om de vestiging van joden in Israel tegen te houden?

>> Europa is zeker kritisch op Israël - en mijns inziens zijn vele kritiekpunten ongegrond - maar Israël heeft de mening van Europa te respecteren

## Waarom zou Israel de mening van europa, waarvan je zelf al aangeeft dat het vaak niet klopt, moeten respecteren??

5
65 Elia

@60 Vertel eens, welk een vreselijke palestijnse tragedie heeft zich afgespeeld tijdens de oprichting van Israel?

Hou ook in gedachten dat wat er de arabieren ook overkomen is, dat is gebeurd omdat zij (toendertijd 50 miljoen arabieren) zich op Israel stortten, (toendertijd een half miljoen holocaust overlevenden) met de bedoeling alle joden uit te moorden:

https://en.wikipedia.org/wiki/1948_Arab%E2%80%93Israeli_War
"This will be a war of extermination and a momentous massacre which will be spoken of like the Mongolian massacres and the Crusades"
Arab League's Secretary-General Azzam Pasha a week before they attacked Israel.

5
66 Elia

@1 Ja, Israel is er nog! https://tinyurl.com/Israel-only

5
67 Elia

@66

'Vertel eens, welk een vreselijke palestijnse tragedie heeft zich afgespeeld tijdens de oprichting van Israel?'

In 1897 werd op het eerste zionistidche congres besloten om Paleetina aan te wijzen als het thuisland van de Joden. En zo kwamen de eerste zionisten Palestina binnen met de bedoeling om het in te nemen. Afspraak met de Engelsen was dat het aantal Joodse immigranten niet het absorptie vermogen van de aanwezige gemeenschap zou ovrstijgen.
Daar kwam door de holocaust geen barst van terecht. Het aantal Joodse immigranten was veel te veel. De Engelsen hebben nog getracht om via quota de boel te reguleren. Mislukt want Joden die Europa ontvluchten vanwege de verschrikkingen van WOII hou je niet tegen.

De autochtone Arabieren in Palestina zagen hun land langzaam in de handen van deze voor hen buitenlandse indringers glijden. Uiteraard kwam er verzet tegen de indringers uitmondend in gewelddadigheden.

Er werd een verdeellan voorgesteld dat onredelijk was t.o.v. de Arabieren en deze wezen het dan ook af. Direct daarna brak in 1947 een burgeroorlog uit die resulteerde in 1948 tot het uitroepen van de Israelische staat.

Als nu een Israeli vraagt wat er dan voor verschrikkelijks is gebeurd dringt pas goed door hoe kennelijk het onderwijs systeem in Israel functioneert. De burgeroorlog is kennelijk onbekend. Dat er verliezers zijn in een onafhankelijkheidsstrijd is kennelijk geen gegeven. Hoogst merkwaardig.

Pas na de gewelddadige oprichting van de staat Israel viel een coalitie van Arabische legers de nieuwe staat aan. Daarbij werden nog eens honderdduizenden verdreven zowel door de zionisten als door de Arabische coalitie die opriep om tijdelijk het geweld uit de weg te gaan.

10
68 Hendrianus

@68 Je bedoelt dat de vreselijke tragedie was dat de arabieren een aantal oorlogen begonnen en die verloren?

6
69 Elia

@69

Het lijkt er op dat jou tragedie bestaat uit niet kunnen lezen of kunnen begrijpen wat ik schreef in @68
Je orakelt over een geheel ander thema in @69 Doe je dat om te verbloemen dat je niet om kan gaan met de feiten uit @68 ?

9
70 Hendrianus

@70 Wat ik zie in 68 is dat de arabieren een aantal oorlogen begonnen tegen de joden, en die verloren, en dat jij dat een vreselijke tragedie vindt.

Mocht ik dat niet goed zien corrigeer me dan aub.

4
71 Elia

@71

Alleen a,s je mijn tijd betaalt krijg je bijlessen in geschiedenis. M.a.w. lees eens wat anders op internet als gatestone, israeltoday, E.J.Bron, brabosch en likud.

6
72 Hendrianus

@72 Jij komt met dramatische verhalen van "vreselijke tragedies" die de arabieren zijn overkomen.

Het enige wat ik zie is dat ze wat oorlogen zijn begonnen die ze verloren hebben.

Wat ik niet zie is "tragedies". En dus zeker geen tragedies die in Israelische schoolboekjes geleerd zou moeten worden aan de jeugd.

Dus of je laat me nou zien wat die tragedies waren, of je zwamt maar wat in de ruimte.

4
73 Elia

@73

@68 is duidelijk genoeg.

6
74 Hendrianus

@74 Je zwamt dus maar wat in de ruimte.

5
75 Elia

@75

Waar precies zwam ik in @68 ?

6
76 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

77 Elia

** gebruiker verwijderd **

* Verwijderd door de redactie *

78 ---deleteduser---

@78 Als je niks inhoudelijks te melden hebt hou dan je mond dicht.

Scheldpartijen voegen niks toe en vervuilen alleen maar de discussie.

3
79 Elia

@78 "Wat een enorme tunnelvisie heb jij, zeg

Opruiend ook.

bah"

Schandalig hoe je reageert op @77 Iemand neemt de moeite uitgebreid te beargumenteren, en jij komt weer met je paar woordjes het afdoen tot tunnelvisie, zonder enige onderbouwing.

Man, man, man. Schandalig dat NK jou je gang laat gaan. Gatver

6
80 Henkieaan

@79 "Scheldpartijen voegen niks toe en vervuilen alleen maar de discussie."
En gelijk heb je. Dat is ook het enige dat doortje doet op NK schelden, beschuldigen, vervuilen en wegrennen!

4
81 Henkieaan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@8Zou het niet de aanval op die bufferzone zijn die bufferzone heeft opgeheven?...

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Hendrianus
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@41 Als je agressief wordt van drank moet je het laten staan. Die boze chauffeurs hebben geen druppel op hoor. Die biergooiende Duitsers hebben ...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Snorrie
Klokkenluider in ziekenhuis: artsen euthanaseren gevaccineerden vanwege ‘gruwelijke’ bijwerkingen - Dissident.one

En dan die smeerlapperij van die kennedy een non-profit organisatie noemen is helemaal belachelijk....

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Leger Burkina Faso executeerde 223 mensen en weert BBC na uitzending

@4 Liever dat leger dan jihadisten. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@43 Maar als ze allemaal zo onschuldig zijn, hadden ze allang een keer in opstand kunnen komen, om die hamas varkens af te slachten. Maar blijkb...

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Querido not
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@43 Ik begrijp goed wat je zegt.Maar als je een volk tientallen jaren achter een hek opsluit - en denkt dat dat wel goed gaat - dan ben je e...

16 minuten geleden geplaatst door Querido not

van Keulen
Inlichtingendiensten VS denken dat Poetin geen opdracht gaf voor Navalny-moord

Geen opdracht misschien maar hij had er ook niet veel moeite mee. ...

19 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@6Een beetje afstand tussen vijandelijke kerngrootmachten lijkt me niets teveel gevraagd.Amerikaans diplomaten waarschuwde al voor desta...

20 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

VBOH
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@40 Nee, die terroristen van hamas hadden hun achterbakse aanval niet moeten uitvoeren op onschuldige israelische burgers. Dat had een hoop ...

22 minuten geleden geplaatst door VBOH

Hendrianus
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@12 Dat schuren moet dan bij voorkeur gericht zijn op de instituties die de veroorzaker zijn van je onvred en dan moet je m.i. , in dit pro Pale...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Hypno Cock SuckUnwanted CumshotChubby Brunette NudePublic Discgrace PornBlacks Hd PornAllxxxvideoHot Bed SceneWolf Of Wall St Nude ScenesPetite Ebony PornstarsFaproulletePornos De GordasRee Marie NakedXnxx.comxSleeping Step Sis PornTeenfideliMoms Flashing SonLittlepolishangel PornCuming Up CloseJav OnlneWww Skokka Com BrTrisha Kar Madhu MmsOffice Secretary PornWww Tamil Sex Wap ComSexe Pornographique GratuitSexe PornographiqueAdult QorkNude Fam PicsKerala Nurse Sex VideosSky Bri PlanetsuzyShayla StaylesCarnal InstinctNatasha Sex Video HdBhabhi Porn ComicsMiranshemaleLola Bunny ChallengeHoneymoon FuckMumbai Hotel SexEnglish Sex FilmOral Sex XnxxDesi Xx VideoXxx Porn ForcedKali ChutJamaican PornvideosPrettyshemalesVegas NudePorn AmateursAmateur Chubby PornHdxxBihari Girl XxxErpornerPhim Sex VnCheating Full Porn MovieFreeadultmoviesJapan PornographicPorn For ArabJackie Et Michel PartageP0lish PornSouth Indian Xnxx ComDisha Patani XxxxXxx Napali VideoMia Khalifa Porn BideosBigpussy PicturesShavingpussyTera Wray NudeLargre PornVideos Pirnograficos GratisPonografia GayJogar PornografiaXnxx BakstanSimran Dhanwani NudeXxx Video Man To ManMugenhentaiPorn Negros GayAdultfanfictionTop 10 PornstarrsNicki Minaj Leaked NudesX Vi Deo S ComLeancrowMy Hero Academia HentStephie Love NudeGay SniffiePorn Milf VidHot Romance In Bed RoomBritni KittinFiona PornBig Boobs BakedLucy Mochi OnlyfansAriana Grande Leak NudesThat PervetIporns TvIfuck Porn2012 Full MovieMandylee PornUma StoneBengali Sexy Adult VideoEmily Wilis NudeCyber Kitty PornBella BendzHistoire XxxErin EverheartMolly Red Wolf PornPakistani Hindi BfSetting Sex VideoDelivery Guy PornLatina BikiniMamadas CalientesFree Lesbianporn MoviesSexo En EsoañolSquirting LesbiamsDesi Doctor PornRussian Institute Porn MovieXray PornStuck Stepmom PornIndian Beautiful Sex VideoAmber-giannaKat Wonders NufeKathern Heigl NudeHurricane FuryGucci AsswellBaap BeteNf Sex VideoPoonam Pandey XxPorn Video PassionMallu Porn X VideosSexy Hot MmsModel Aunty Sex VideoPornography Website ListApe TubeJuicyjadeMissionarysex VideosIndian Ass Fucking VideosSex22Malayalam Xx MovieKachi ChutTelugusexgirlsالسكس المترجمToga Himiko PornFree Use AnalWife Caught Cheating VideoWednesday Cosplay PornFilms Français PornographiquesSmall DildoApril Bowlby NakedManipuri Local SexRed Light Area Xxx VideoBangla Blue Film BanglaJapanese Girl Sex VideoKate Winslet Nude SceneSex Bhabhi HdIndian Lesbian Girls Sex