Transgender rights activist Henry Berg-Brousseau dies aged 24 (theguardian.com)


His mother, Kentucky state senator Karen Berg, said he killed himself after ‘difficulty finding acceptance’ ...

door Moien in Buitenland  ·  22 Reacties

  • 2
  • 221x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik heb het al vaker gezegd, veel van die personen die hun heil zoeken in de transgender wereld doen dit omdat ze al met psychische problemen kampte. Ze liggen met zichzelf in de knoop, hebben vaak een identiteitscrisis of laag zelfbeeld en zoeken aansluiting bij een bepaalde groep. Dat dat ook niet altijd de oplossing is blijkt nu wel weer.

5
1 Reconquista

The vitriol against trans people is not happening in a vacuum,” Berg said in a statement. “It is not just a way of scoring political points by exacerbating the culture wars. It has real world implications.”

2
2 Moien

@1
De man zou minder psychische klachten gehad hebben, als hij gewoon geaccepteerd zou worden als mens, maar dat is voor anti-genderfiguren niet mogelijk.

3
3 sockknitter

@3
Oh natuurlijk het is weer de schuld van anderen. Typische woke reactie. Hij werd niet meer of minder geaccepteerd dan jij of ik. Iedereen die in de spotlight gaat staan weet dat die ook kritiek gaat krijgen. Als je daar niet tegen kan vanwege psychische problemen dan moet je het ook vooral niet doen. Jij accepteert mij ook niet en stemt mijn topics omlaag maar ik heb eerlijk gezegd nog geen moment aan zelfmoord gedacht. Had ik dat wel overwogen dan had ik net als deze man een psychische aandoening gehad.

5
4 Reconquista

@4 je vergelijkt spotlight met het minnen op een topic en zelfmoord, je bent niet goed wijs.

Dit is nog zelfmoord, de tendens is dat er een grote toename in geweld is op transgender personen, die gelijke trend houdt met de haat campagne ( vooral enorm groot maken van een nauwelijks bestaand probleem) die de republikeinen gestart zijn, zie ook de aanslag in Colorado.

2
5 Moien

Je zou zeggen dat die lghtlbt+tqlp-"community" zo liefdevol was. Maar nee, ze gaan daar letterlijk over lijken. Ook the Guardian pikt dat van deze Henry helemaal leeg.

5
6 grovi

Enkele weken geleden heeft de dochter van Senator Ted Cruz een zelfmoordpoging gedaan. Vorig jaar maakte ze bekend dat ze biseksueel is.
Je zult een vader hebben die bij een partij hoort die zo fobisch en anti is...

2
7 GreyB

@5
"' je vergelijkt spotlight met het minnen op een topic en zelfmoord, je bent niet goed wijs."'

Gevoelige snaar geraakt? Leer eens maar eens begrijpend lezen.

4
8 Reconquista

@8 je schrijft je zelf te veel waarde toe als je denkt dat je een snaar raakt bij mij, lijkt meer op een spiegelreflectie, gezien je inhoudsloze antwoord.

Ik wil best begrijpend lezen maar dat wordt moeilijk als de verbanden niet niet kloppen.

1
9 Moien

@9
Oh gelukkig maar, je hebt dus geen zelfmoordneigingen. Maar snap je dat openlijke kritiek voor sommigen wel reden is om zelfmoord te plegen? Dat zijn gewoon onstabiele mensen die een psychisch dingetje hebben. Triest maar daar kan je geen anderen de schuld van gaan geven.

3
10 Reconquista

@1

Expert Reconquista... die hier niet anders doet dan de culture wars opstoken... die weet het beter dan z'n moeder.

Helaas is het zo dat mensen die transgender zijn beter een driedubbel dikke huid kweken, want die intolerante shit gaat nooit verdwijnen. Petje af voor hen die zich er doorheen weten te vechten en petje af voor hen die het niet meer lukt.

2
11 zeikenderechter

@11
Je bent weer lekker dramatisch aan het doen. Maar goed jij je zin, alle psychische gevallen die zelfmoord plegen zijn voortaan het slachtoffer van discriminatie en gemene Republikeinen.

4
12 Reconquista

@10 de spruitjeslucht is niet te harde bij jouw opmerking.

Kritiek is wat anders als mensen continu als minderwaardig weg te zetten, hun geaardheid te koppelen aan gevaar voor kinderen. Hun geaardheid als aangeleerd bestempelen. Uit te sluiten van beroepsgroepen , knokploegen die manifestatie’s bezoeken, ze zich niet meer in het openbare leven kunnen begeven vanwege bedreiging, etc., etc. Kritiek is een gezonde discussie over standpunten niet het discrimineren van een groep.

2
13 Moien

@5 ,

Maar wat heeft dat met dit artikel te maken?

Uit het stuk:

"“On a daily basis at his job, Henry would be aware of the hateful and vile anti-trans messaging being circulated around this country and focused at his workplace,” his mother said in a news release. “This hate building across the country weighed on him. In one of our last conversations he wondered if he was safe walking down the street.”

His mother, a Democrat from Louisville, said her son had finally found a community, “but that could not undo the brokenness that he already felt”."

Wat is er nu eigenlijk concreet gebeurd? Blijkbaar kon hij het feit dat 'haatvolle' berichten bestaan niet verdragen. Maar haatvolle berichten bestaan voor bijna iedereen, welke politieke overtuiging, geaardheid of andere kenmerken je ook hebt.

Niemand wordt voor de volle 100% geaccepteerd. Toch pleegt niet iedereen zelfmoord, dus wat zegt dat dan over hen die dat wel doen?

2
14 progressiefliberaal

@13 ,

"Kritiek is wat anders als mensen continu als minderwaardig weg te zetten, hun geaardheid te koppelen aan gevaar voor kinderen. Hun geaardheid als aangeleerd bestempelen. Uit te sluiten van beroepsgroepen , knokploegen die manifestatie’s bezoeken, ze zich niet meer in het openbare leven kunnen begeven vanwege bedreiging"

Dat gebeurt ook amper.

De dingen die je noemt zijn vormen van kritiek die op uitwassen gericht zijn. Het type 'transgenderactivist' dat roept 'suck my lesbian cock', per se voor wil lezen aan kleine kinderen terwijl ze als travestiet verkleed zijn enzovoorts.

De gemiddelde transgender kan gewoon normaal leven hoor. BIj ons op de middelbare school was er zo'n iemand, niemand die er ooit een punt van maakte. En waarom niet? Omdat diegene er zelf geen punt van maakte en geen gekke dingen deed.

3
15 progressiefliberaal

@15
In NL is het misschien niet zo erg, maar in Amerika tikken vooral republikeinen iets anders en worden deze mensen veel meer bedreigd.

2
16 sockknitter

@4 Dit is weer een sneue variant van ‘had ze maar geen kort rokje moeten dragen…’.

In mijn wereld is het niet okay om iemand (al dan niet met een psychische kwetsbaarheid) dood te pesten, ook niet als diegene opkomt voor de rechten van zichzelf en anderen.

2
17 Smiling

@15

Het hoeft jezelf niet te overkomen. Als je dagelijks slachtoffers helpt en je zit zelf in die hoek, dan wordt het een existentiële dreiging, helemaal als je letterlijk voor je leven gaat vrezen. Als je dagelijks het geweld ziet en leeft in een vijandige staat, die je via wetgeving nog een trap na geeft, in plaats van je overtuigend te beschermen, in een maatschappij waar wapens snoepgoed zijn. En zelfs als dat gevaar overschat wordt door het individu, ik denk niet dat mensen die nooit in zo'n positie hebben verkeerd snappen waar dat over gaat.

2
18 zeikenderechter

@16
Nou, hier op NK zijn er toch al enkelen die lhbt'ers als ziek en minderwaardig wegzetten..
Blijkbaar is het hard nodig om op scholen voorlichting te geven.

2
19 GreyB

@19
Dat klopt.
Ik kan me de tijd nog goed herinneren, dat het weekends gaf, waarin veel homo's op de EH kwamen, nadat ze door groepen "potenrammers" in elkaar werden geslagen.

2
20 sockknitter

@13
""Uit te sluiten van beroepsgroepen , knokploegen die manifestatie’s bezoeken, ze zich niet meer in het openbare leven kunnen begeven vanwege bedreiging, etc.,""

😂Wat een theatrale voorstelling van zaken. Slachtofferrol gevalletje. En welke knokploegen? Antifa? BLM? KOZP? Je doet net alsof lhbt figuren zwaar vervolgd en onderdrukt worden. Weet je wie zich trouwens echt niet meer in het openbare leven kan begeven vanwege bedreigingen? Wilders!

""hun geaardheid te koppelen aan gevaar voor kinderen""

Drag queens en andere fetisjisten die scholen afreizen met dildo's, buttplugs en glijmiddel en kinderen willen meeslepen naar homobars en drag shows zijn inderdaad een gevaar voor kinderen. En dat vinden de ouders ook. Het is niet voor niets dat die ouders in opstand zijn gekomen tegen de schoolbesturen die dit hebben toegestaan.

2
21 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

22 pickwick

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@51 Daar heb je een punt, Het zijn dus die laffe mannen die liever hun kroost aan hamas uitleveren, zodat er weer nieuwe terroristjes van gemaak...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@39 Dus ik moest niet lezen maar jij moest beter schrijven. Okay. En nu zeg je nog steeds niet wat je nu eigenlijk wilt zeggen. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Querido not
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@47 Inderdaad - de halve wereld keek een andere kant op.Maar toch blijft het de verantwoordelijkheid van Israël -> zij hebben een heel volk...

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

sockknitter
‘Ons welvarende Europa’ is stervende

Sonja van den Ende, de lieveling van Poetin en Assad.-> Next....

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

DikkeTor
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

Ik vind het zelf ook vervelend steeds dezelfde reclames te zien, om de 4 minuten. ...

5 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

verlaten*...

5 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

@11 Maar voor hoe lang ;) als ik echt mensen wil forceren heb ik daar methodes voor :P, en het beste wat de client dan kan doen is een zwart sch...

6 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bop
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@35 Veronderstel jij nu dat mensen het wel okay vonden wat er toen gebeurde? Nee toch, zo dom zal je toch niet zijn? Maar moet het bloedvergiet...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

@8 Nah... gelukt met de qutebrowser om yt af te spelen. 😊...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Leger Burkina Faso executeerde 223 mensen en weert BBC na uitzending

@6 Daar gaat het niet over....

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Ariella Ferrera MilfSon An Mother PornYoujissTnaflix ComPlantsuzy.orgHentay.mangaAnnabel ReddJapan ShemalepornTwinks FacialGay Pervert PornEbony Milf TubeWife Swab PornMalena Morgan And Aurielee Summers3d Futa Porn ComicCardi B NudesMale Porn StatsOld Ladies Ki ChudaiHindi Adult Short MovieIndian X Video ClipXxx Desi RapStrangefuckLita Ford NudeMama's Big TitsUncensoredhentiaVintage Ebony PornAll Porn WebsiteEbony ThroatfuckedWeb Series Hot XxxHorny SecretaryDl PornhubTristan Summers BangbusEl LadiesLeerywomenVintage Xxx VideosXxx Bf YogaBank Of PornHegre Tantric Energy MassageKarlee Grey SisPiper Pirabo NudeBig BubbsHaiyr PornMom Forced XxxHorse SquirtHub For PornHaley Brooks OnlyfansBabyster PornVrkm-1068First Night Sexy MovieCaligula PornAdult XxxMidwestemma PornBoobsbbwDemi Moore PornBokep ImdoAnupama Parameswaran SexHot Sexy Aunty XxxBritnet LightMalu Trevejo RedditHot Hd Indian SexFreeporn VideosSleeping DeepthroatXenaleblancBhabhi Aur Devar KiIndianintimacyFotos De Chicas DesnudasAngela WhiteSeal Pack Xxx VideoCartoon Dijiye ToAunty Sexy Video DownloadGianna's PornXnxx TaylandPriyanka Sexy VideoLoch Ness ChanR Nsfw FashionCousin SexstoriesEsposa CogeNicole Abiston PornHot Sex KahaniKissing Hot Sex VideoMia Khalifa FeerChubby Brunette NudeHandjob From SisterPorn ParadiPoren HapSports Sex ComBeautiful Girls Having SexXxx Videos Indian GirlDrugged PornBig Black CocksexXxx AmateursIggy Azalea Onlyfans RedditXnxx SaxNew Brazzers Hd PornIndian Porne VediosFree Porn CamFilmes De Sexo JaponesaGay Porn TresomeEmily Willis Just This One TimeXxx Hmaster PornTeen Girl Nude PicsMiya Khalifa Xxx HdNude Ava RoseBest Free PornShraddha Kapoor PronSkip The Games.comJpeg4usHalala PornGeneva AyalaSharing Hotel Room With Hot Step SisterDabb Gasm PornCuckoldpalaceDana DevereauxAlexandra Daddario DesnudosGilftubePorn Para BaixarFirst Anal QuWife Boobs SuckingXxx Bangla Desi VideoSexy Cartoon BoobsOmegle Flashing PornJav LibraryXvideesChupando TetasTee HandjobVaani Kapoor PornBabydollll PornHomemade Mom SexArmani Black PornstarJapanese Sex MomsFree Daughter Dad PornAsian Amateur AnalTiny CameltoeXnxx Video PageStars-841Film XxxLa FrancesitaYyldeClassy NudesJuli Annee NudeBunny Colby BbcTumblrshemaleMrs UtkinsMariah MillsIndertale PornVideos SwingerPorn In18 Year Old Girl XxxHard Pounding PornHollywood Movie Xxx HdBdsm Test.